Produktkatalog. Better results through Knowledge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktkatalog. Better results through Knowledge"

Transkript

1 Produktkatalog Better results through Knowledge

2 2" Indhold DenBravenGruppen...Side3 Kit...Side5 Plastiskfuge...Side7 Plastisk/elastiskfuge...Side9 Elastiskfuge...Side13 PUskum...Side23 Befæstigelse/montagelim.Side27 Applikationsudstyr...Side33 Diverse...Side37 Værktøj&tilbehør...Side53 Fuge&Limguide...Side57 Den Braven Sealants B.V. Produktkatalog, Juli 2013 Produceret af: Design: Den Braven Sealants, Artwork & Design Department Wendy Raczewski Det er ulovligt at gengive nogen del af denne publikation, uden Den Braven Sealants B.V.s skriftlige samtykke Informationerne i dette katalog, er resultatet af vore tests og vores erfaring og er vejledende. Det er brugerens eget at ansvar, at kontrollere om produktet er egnet til den givne opgave, da overflader, texturer, udforming og ydre omstændigheder skifter.for yderligere tekniske detaljer, konsulter vore tekniske datablade.

3 3" Den Braven Gruppen Den Braven er den førende internationale produktionsspecialist af fuge og forseglingsmidler, klæbere og lim, polyurethan-skum og andre forseglingsmidler. Denne hurtigtvoksende, dynamiske og trendsættende virksomhed, består af 1100 entusiastiske medarbejder, 22 salgskontorer, 8 fabrikker og en specialiseret afdeling for udførelse af fugeopgaver. Den Braven har et globalt netværk af salgssteder. Siden firmaets blev grundlagt I 1974, har et specialiseret sig I at producer forseglingsmidler, klæbere og fuge af høj kvalitet, til bygge og anlægsbranchen, industri og GDS-delen. Den Braven Gruppens eksplosive vækst, har hurtigt gjort den til markedsleder I adskillige lande. Den Bravens produkter bliver, både nationalt og internationalt, i mere end 100 lande, solgt under navne som Den Braven, Zwaluw, Hercuseal, Siroflex Tectane og Proby. Derfor kan Den Braven gruppen prale af et meget bredt sortiment, der dækker de fleste behov, derfor kan der altid findes en løsning. Produktion Den Braven har 8 ultramoderne fabrikker, med hver sit speciale. Den Braven anvender fuldautomatiske produktionsanlæg, for at sikre ensartede og tilstrækkelige leverancer, ikke kun af egne brands men også af dit. Hvert år, produceres over 200,000,000 Patroner med fuge og klæber, 35,000,000 dåser PU-skum og 25,000,000 dåser tekniske spray. Koncept Et bredt sortiment, som er omhyggeligt sammensat. Sortimentet består af produkter af høj kvalitet, såsom kitter, butyler, acrylater, silikoner, polyurethaner, hybrider, polysulfider, klæbere, PU -skum, udstyr, forseglingstape og fillere. Viden skaber bedre resultater Udover sit brede produktprogram investerer Den Braven meget tid i vidensudvikling, ved at afholde produkttræning, ekspertmøder og ved at anvende bruger-feedback. Den Braven ønsker at dele så meget som muligt, af sin viden og erfaring med dig Det sikrer dig, at du altid anvender det rigtige produkt, på den rigtigste og mest optimale måde. Den Braven Sealants Et dynamisk firma, hvor du sætter standarden. Forskning og udvikling Den Bravens produkter bliver udviklet på egne laboratorier og lokalt, på de specialiserede fabrikker. Processen styres af praktisk viden, kundebehov og reguleres efter gældende lovgivning.

4 4"

5 5" Kit ZwaluwProfstopUniversal ZwaluwSilstop ZwaluwMonustop

6 6" " Zwaluw Profstop Universal Overmalbar kit af høj kvalitet, baseret på linolie og syntetisk resin og med udvalgte ultra-fine fillere. Meget nem at påføre, kan formes og danne skarpe kanter og hjørner. Til kitning og isætning af ruder op til 0.6 m2 i træ, stål eller beton med minimum 10 x 10mm og maximum 25 x 25mm kant. Spand: 6kg (1 stk/colli) Dåse: 1kg and 500gr (12 stk/colli) Farver: Natur: 6kg, 1kg og 500g hvid: 6kg Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Silstop Holdbar og vedvarende elastisk fuge lavet af polysiloxane, som ikke revner eller krymper. Overmalbar med de fleste vandige malinger, foretag maleprøve inden overmaling. Glimrende vedhæftning på glas og malede flader og kan påføres fra fugepatron eller, om nødvendigt, fra pølse. Til isætning, kitning og fugning af enkelt og dobbeltlags samt hærdet glas. Mindst 6 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Pølser: 550ml (Kun hele paller) Farver: Grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Monustop Holdbar og vedvarende elastisk, 1-komponent fuge fremstillet med hybrid- polymer teknologi. Produktet er lugtfrit, neutralt og fri for isocyanater. Zwaluw Monustop hærder ved at reagere med luftens fugt og danner en holdbar gummifuge. Holdbar og elastisk fugning af enkeltlags og dobbeltlagsglas samt farvede og ældre glasser i træ, metal eller betonindfatning. Zwaluw Monustop kan males med næsten alle vandige og syntetiske malingssystemer. Afprøv inden overmaling. Fremragende vedhæftning til næsten alle byggematerialer. Patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml Farver: Patroner: hvid og grå. Pølser: Hvid Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling

7 7" Plastisk fugemasse ZwaluwButyleneRX ZwaluwRoofplast ZwaluwRoofplast " ZwaluwTixoplast ZwaluwTixoplast " Shell Tixophalte " "

8 8" Zwaluw Butylene-X En polybutylene-baseret, holdbar og plastisk fuge af høj kvalitet. Let at påføre, fedter ikke. Let og hurtig at overmale og danner en glat og tæt film. Som forseglende fuge ved isætning af et-lags glas i forbehandlede trærammer, stål og beton rammer i kombination med understøtning og afstandsklodser. Anvendes også til samlinger af sten, beton, forbehandlet træ m.m. hvor der ikke stilles krav til mekanisk styrke Patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (12 stk/colli) Farver: Patroner: hvid, grå, brun og sort pølser: hvid og grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Roofplast " Bitumen-baseret og fiberforstærket fuge af høj kvalitet.. Til forsegling og reparation af tage, tagrender, skorstene, kviste, m.m. Anvendes også til sammenføjning af bitumen. Let og hurtig at påføre og sammenføjer de fleste overflader, selv fugtige og ikke-porøse flader. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) sort Lagerføres af Promal A/S, som Superfuge " Zwaluw Tixoplast En holdbar, forseglende og klæbende universal pasta, fremstillet af bitumen og særlige, udvalgte elastomerer. Fremragende vedhæftning til mange overflader, endda til fugtige porøse flader... Klæbende pasta til opsætning af isoleringsplader og til forsegling af tag, samt reparation af tagrender. Sammenføjning af bituminøse tagmateriale, samlinger og sømme omkring tagkanter, ovenlysvinduer, gennemføringer, skorstene, kviste, skotrender m.m. Mindst 9 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Sort Lagerføres ikke i Danmark. Shell " Tixophalte Shell " Koldtflydende, 1-komponent, bitumenbaseret, klar-til-brug klæbemiddel og fugelim, samt forsegler til samlinger. Særligt udviklet til tagbranchen hvor produktet anbefales som klæbemiddel ved opsætning af isoleringsplader. (polyurethan, polystyren og andre).. På almindelige flader som klæbemiddel mellem tagmembranerne I tagkonstruktionen og som tagforsegler ved nødreparationer, selv under helt våde forhold. Shell Tixophalte kan også anvendes som filler I vandrette samliger og som klæber til varmefaste og solventstabile materialer samt som anti-korrosiv overfladebehandling under vand. 36 måneder alu patroner: 310ml (24 stk/colli) dåser: 5 ltr (1 stk/colli) pølser: 1400/2800ml (kun hele paller) sort Lagerføres ikke i Danmark.

9 9" Plastisk/elastiske fuger ZwaluwAcrylR1001U ZwaluwAcrylR1001U ZwaluwAcrylRW ZwaluwAcrylRW ZwaluwSilicrylWT ZwaluwSilicrylRWT " ZwaluwAcrylRLM ZwaluwAcrylRLM ZwaluwAcrylExterieur+ ZwaluwAcrylExterieur+ ZwaluwAcrylAntiCrack ZwaluwAcrylAntiCrack ZwaluwFill " ZwaluwFill ZwaluwStucRORSeal ZwaluwStucRORSeal " ZwaluwPyrocryl ZwaluwPyrocryl ZwaluwElastRORRub " ZwaluwElastRORRub "

10 10 0" Zwaluw Acryl-1001U En plastisk-elastisk acrylfuge baseret på acrylemulsion. Hæfter på de fleste materialer, selv på fugtige materialer uden brug af primer. Kan overmales med de fleste emulsionsmalinger, både alkyder og vandige typer. Tåler kortvarig frostpåvirkning under transport, ned til -15ºC. Korroderer ikke metaller.. Til indvendig fugning og forsegling af revner, sprækker og samlinger også bevægelige samlinger. Tåler bevægelse op til ±7.5%. Ikke til brug på permanent våde steder. Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling. Zwaluw Acryl-W En plastisk-elastisk acryl-emulsionsfuge med glimrende vedhæftning på mange substrater, herunder fugtige flader. Korroderer ikke metal og udgør en vandtæt forsegling, efter afhærdning. Kan overmales med de fleste emulsionsmalinger, både alkyder og vandige typer. Tåler kortvarig frostpåvirkning under transport, ned til -15ºC. Til indvendig fugning og forsegling af revner, sprækker og samlinger også bevægelige samlinger. Tåler bevægelse op til ±12.5 Ikke til brug på permanent våde steder 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå, brun og sort pølser: hvid og grå Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres af Promal A/S, som Acrylfugemasse Proff. " Zwaluw Silicryl-WT Zwaluw Silicryl-WT Platisk-elastisk fuge baseret på acrylat-emulsion Tørrer klart op og har fremragende vedhæftning, uden primer, til porøse substrater og til maelt træ, selvom fladerne er fugtige. Kan let males med alkyd og emulsionsmaling. Vandtæt, når afhærdet. Til forsegling af samlinger, revner, vindridser m.m. på vægge og træflader med max. Bevægelighed på ±20%. (Opbevar frostfrit). Ikke til brug på vedvarende, fugtige steder. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar (når tør) Lagerføres af Promal A/S Zwaluw Acryl-LM 1-komponent acrylat-emulsionsfuge af høj kvalitet Praktisk taget lugtfri og korroderer ikke metaller. Under afhærdningen, ved fordampning af vand, skabes en vandtæt, plastisk-elastisk gummifuge. Tåler frost under transport, ned til -15ºC.. Til indvendig forsegling og samling af bevægelige bygningsdele af træ, metal, vindues/dørkarme, beton og murværk. Til samlinger mellem trapper og vægge og mellem beton og loftelementer. Til loft/vægsamlinger, fodlister, karme og porebeton. Max. bevægelighed 12.5%. Ikke til brug i permanent våde omgivelser. 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (kun på bestilling I hele batch) Hvid Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling.

11 11 0" Zwaluw Acryl Exterieur+ 1-k acrylatfuge af høj kvalitet. Tåler regn umiddelbart efter påføring. Lugtfri og korroderer ikke metaller. Danner, efter afhærdning, en vandtæt, plastisk-elastisk gummifuge. Tåler frost under transport, ned til -15ºC. Til forsegling af samlinger mellem bygningsdele af træ og metal, vindues og dørkarme og beton og murværk. Til ind og udvendig brug. Også til samlinger mellem gasbetonblokke. Max. fugebevægelse på ±20%. Da fugen er regnfast umiddelbart efter påføring, kan den påføres under skiftende vejrforhold. Ikke egnet til brug i vedvarende våde omgivelser. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid, grå og brun Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling. Zwaluw Acryl Anti-Crack Overmalbar acrylfuge af høj kvalitet. Er særdeles velegnet til overmaling, da den særlige acrylemulsion, hindrer fugen i at revne, rynke og knække også når den er malet. Fugning af samlinger og revner mellem træ og metaldele og beton og mur. Samlinger mellem trapper og vægge, lofter og vægge, langs vægpaneler, ved vindueskarme m.m. Anvendes på rene og bæredygtige overflader og hærder ved udtørring. Uegnet til brug i våde omgivelser. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid Lagerføres af Promal A/S " Zwaluw Fill En virkelig elastisk/strækbar acrylatfuge. Kan strækkes > 700% (DIN standard 53504)uden at knække. Kan overmales med passende alkyd og emulsionsmaling. Fremragende vedhæftning til mange substrater, selv til fugtige flader. Tåler frost under transport, ned til - 15ºC. Korroderer ikke metaller, til ind og udvendig brug. Til fugning af samlinger med en bevægelighed op til ±15%. Kan anvendes ude og inde. Brug ikke, hvis der ventes regn samme dag. Vejrbestandig når tør. Ikke beregnet til brug i permanent våde omgivelser. Mindst 18 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Stuc-O-Seal Zwaluw Stuc-O-Seal Holdbar, overmalbar og permanent plastisk/elastisk fuge og filler med kornet finish. Danner en plastisk/elastisk gummifuge, ved fordampning af vand. Specielt til indvendig fugning og forsegling af revner, ridser og samlinger. Særligt god til samlinger mellem stuk og beton, polystyrenstuk etc., etc. Kan bruges ude I tørvejr, men tåler ikke regn det første døgn. Vejrbestandig når afhærdet. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke I Danmark, hjemtages på bestilling

12 12 0" Zwaluw Pyrocryl Brandhæmmende emulsionsfuge. Produktet omdannes til brandhæmmende skum, når temperaturen overstiger +200 C. Danner en plastisk/elastisk gummifuge, ved fordampning af vand. Til indvendig fugning I bygninger der skal leve op til krav om brug af brandhæmmende materialer. Anvendes f.eks. langs brandhæmmende paneler, vægge, døre, kabelgennemføringer m.m. Er fleksibel op til ±12.5%. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Elast-O-Rub Delvist elastisk, ikke-klæbende fuge, med skimmelhæmmende egenskaber. Takket være sin unikke evne til at sammenføje materialer, herunder bitumenprodukter og da den kan overmales, er Zwaluw Elast-O-Rub et universalt fugeprodukt, der kan bruges under alle vejrforhold. Til forsegling og fugning i nybyggeri og ved renovering (facade, sanitet, vinduer/døre, tage, etc.). Til industriel brug (metal og køleindustri) Er fleksibel op til ±15%. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. Mindst 24 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Klar

13 13 0" Elastisk fuge og forsegling " " ZwaluwPolyflexFacade " " " ZwaluwPolyurethaneR15LM ZwaluwPolyurethaneR50FC ZwaluwHybriRSeal ZwaluwHybrifix ZwaluwClearfix ZwaluwHighTack ZwaluwHybriRSeal2PS ZwaluwSpurflex R25 ZwaluwSiliconeR1001U ZwaluwSiliconeBB ZwaluwSiliconeRSanitary ZwaluwClearsil ZwaluwAquaRSilicone ZwaluwGasketRSealant ZwaluwNeutrasilR100U ZwaluwSiliconeRNO+Sanitary ZwaluwSiliconeRN ZwaluwSiliconeRNA ZwaluwPyropol ZwaluwSiliconeRNM+Sanitary ZwaluwSpectrumseal Universal WindowSeal Plus " "

14 14 0" Zwaluw Polyflex Facade All-round, 1-komponent hybrid-polymerfuge based til fugning og forsegling af bygningsdele. Denne nye teknologi, hindrer dannelse af CO 2 -bobler, under hærdningen. Polyflex Facade danner en holdbar gummifuge, ved at reagere med luftens fugt. Hjørner, samlinger og bevægelige fuger mellem f.eks. præfabrikerede bygninsdele af gasbeton og mur. Også velegnet til fugning omkring vinduer og døre, karme m.m. Zwaluw Polyflex Facade har en glimrende vedhæftning, uden primer, til mange byggematerialer. Herunder beton, mur, malet træ, glas, fliser, klinker alu, stål og plast, blandt andet polyester og mange typer PVC. pølser: 600ml (12 stk/colli) Beton-grå (andre farver på bestilling): hvid, beige, mørk beige, medium grå, brun og sort) Lever op til ISO F-25 LM, DIN SNJF Facade 25E Lagerføres ikke i Danmark Zwaluw Polyurethane-15LM En holdbar, vand, fugt og vejrbestandig, højelastisk polyurethane fuge, som forbliver elastisk under mange vejrforhold. Let at overmale med de fleste emulsionsmalinger og har en god vedhæftning til mange materialer. Til ind og udvendig fugning af beton, plastik, træ, glaserede flader, jern, aluminium m.m. Som forsegler og ekspansionsfuge mellem strukturelle bygningsdele, derunder dør og vinduesrammer af træ, plast og metal. Ikke egnet til limning af glas. Alu patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid, grå og sort Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Polyurethane-50FC En holdbar, vand, fugt og vejrbestandig, højelastisk polyurethane fuge, som forbliver elastisk under mange vejrforhold. Let at overmale med de fleste emulsionsmalinger og har en god vedhæftning til mange materialer. Som fuge og klæber i byggesektor og industri, ved fremstilling af containere, skibe, biler, karrosseriarbejde, møbler etc. Overmalbar med de fleste vandige og 2-k malingstyper. Afprøv kompatibilitet, før overmaling. alu patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) alu patroner: hvid, grå og sort pølser: hvid og grå Opfylder: ISO F 25 HM Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling " Zwaluw Hybri-Seal Holdbar og elastisk hybrid-polymer fuge af høj kvalitet. Kan overmales med passende acrylat-maling, der har god elasticitet og vedhæftning. God UV-resistens, holdbar overfor skiftende vejrforhold og er ikke modtagelig for skimmel. Lugtfri. Velegnet til isætning af enkelt og dobbeltlags-glas, til fugning omkring vinduer og døre og som ekspansionsfuge ved bygningsdele. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid og grå Lever op til ISO G+F 25 HM NEN 3576 and NPR 3577 and NEN 5096 Lagerføres af Promal A/S, i 600 ml. pølser.

15 15 0"

16 16 0" " Zwaluw Hybrifix Stærk og holdbar, elastisk, all-round lim, fuge og filler på basis af hybrid polymer. Hæfter godt på de fleste materialer, ofte uden primer. Lugtfri og overmalbar. God uv-resistens. Tåler vand, fugt, skiftende vejr og er resistent for skimmel. Elastisk klæber i industri og bygningsindustri. Til sammenklæbning af PS og PU plader, spejle, natursten, træ og plastdele, alustrimler samt vibrationsabsorberende materialer. Til fugning af bygningsdele og samlinger i karosseri og containerkonstruktion. Overmalbar med de fleste vandbaserede og to-komponente malinger. patroner: 290ml (12 stk/colli) Farver: hvid, grå, brun, sort og klar Alle farver lagerføres af Promal A/S. Zwaluw Clearfix Krystalklar og stærk, 1-k klæber og fuge, af høj kvalitet, og baseret på hybrid-polymer. Produktet er lugtfrit, neutral og fri for isocyanater. Danner en holdbar gummiforsegling, ved at reagere med luftens fugt. Elastisk lim i industri og bygningsindustri. Til klæbning af PS og PU plader, træ og plastic, aluminium og vibrationsdæmpende materialer. Kan anvendes til fugning mellem bygningsdele, hvor der ikke fordres høj elasticitet. Kan også anvendes til karosseri og male/grundmalet metal. Overmalbar med vandbaseret maling og de fleste 2-k lakker. " " patroner: 290ml (12 stk/colli) klar Lagerføres af Promal, som Hybrifix klar Zwaluw High Tack 1-komponent klæbemiddel med meget kraftigt vådhug baseret på hybrid polymer. Overflødiggør behovet for støtte, ved de fleste limningsopgaver. Produktet er lugtfrit og neutralt, samt fri for silikone og isocyanat. Reagerer med luftens fugt og danner en elastisk og holdbar gummifuge. Til montering af fodlister, vindueskarme, paneler, dørtrin, spejle og isoleringsmaterialer. Til samlinger og karrosseri I skibsbyggeri, også uden primer. Zwaluw High Tack hæfter godt, på de fleste materialer, såsom glas, glaserede flader, emalje, epoxy og paneler samt polyester, polystyren, hård pvc, rustfrit stål, anodiseret aluminium og lakeret træ. Overmalbar med vandbaseret maling og de fleste 2-k lakker. Mindst 9 måneder patroner: 290ml (12 stk/colli) hvid Lagerføres af Promal A/S, som Mamut High Tack " Zwaluw Hybriseal 2 PS Holdbar fuge og lim, der bevarer sin elasticitet. Særligt udviklet og baseret på hybridpolymer. Overmalbar med både syntetiske og vandbaserede malinger, UV, klima og skimmelresistent. Fri for opløsningsmidler, isocyanater, silikone og phthalater. Hæfter på mange overflader. Til fugning af ruder og glassystemer. I nogle lande, godkendt til indbrudssikring, iflg. Police Quality Mark. Anvendes som regel uden primer, på glatte flader. patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, hvid, grå, brun og sort pølser: hvid, grå, brun and sort Lever op til: KOMO mark cert. No ISO G25 HM NEN3576, NPR 3577 og NEN 5096

17 17 0"

18 18 0" " Zwaluw Spurflex -25 Overmalbar 1-k fuge til glas og byggefugning. Baseret på hybridpolymer, praktisk taget lugtfri og fri for silikone, opløsningsmidler og isocyanat. Danner en holdbart og elastisk fuge, ved at reagere med luftens fugt. Som fugemiddel ved isætning af vinduer og døre, også uden primer, Zwaluw Spurflex-25 hæfter godt på glas og glaserede samt emaljerede flader, eloxeret aluminium, laakeret træ og forskellige plastiktyper. Overmalbar med oliebaseret maling og lak, såvel som vandbaseret maling. patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) hvid, grå, brun og sort Lever op til NEN 3576 and NPR 3577 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Silicone-1001U Universal syrehærdende, holdbar og elastisk silikonefuge. Let at påføre og hæfter godt, på de fleste overflader, uden primer. Rigtig god UV, -vejr, -skimmel og fugtresistens. Misfarves ikke. Til isætning af glasruder i forbehandlede trærammer, til fugning af og omkring sanitære installationer, omkring dør og vinduesrammer, revner og skader på campingvogne, både m.m. Uegnet til fugning og limning af akvarier. Kan ikke overmales. Mindst 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) transparent, hvid, grå og sort Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindrende Lagerføres af Promal A/S, i transparent. Zwaluw Silicone-BB (byggeri og glas) Syrehærdende silikonefuge af meget høj kvalitet., Holdbar og elastisk, med fremragende temperaturbestandighed, fra -50 C to +180 C. Fremragende vedhæftning til mange flader, uden primer. Meget resistant overfor UV, vand, fugt, vejret og misfarvning. Lever og til mange international bygge og glasspecifikationer. Til isætning af ruder, I forbehandlede trærammer. Og til fugning i byggeriet og industrien. Kan ikke overmales. Mindst 24 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, hvid, grå, brun, aluminium og sort pølser: hvid, og klar Lever op til ISO G+F 25 LM NEN 3576 samt NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Silicone-Sanitary Syrehærdende og holdbar, elastisk, anti-mug, silikonefuge. Fremragende holdbarhed overfor vand, fugt, skimmel og mug, samt de fleste rengøringsmidler og husholdningskemikalier. Farvestabil og god vedhæftning til de fleste materialer. Forsegling og fugning af samlinger i sanitære installationer, såsom badeværelser, bruserum, køkkener, toiletter, vaskerum, kølerum og fryserum. Mindst 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar, hvid, grå, sølvgrå, transparent grå, Manhattan grå, Bahama beige, jasmine og Pergamon Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindring Lagerføres af Promal A/S i udvalgte kulører

19 19 0" Zwaluw Clearsil Syrehærdende og krystalklar, elastisk, silikonefuge. Glimrende vedhæftning til glas, ved limning, isætning og fugning af ruder og glas, emalje, porcelæn og mange ikke-porøse overflader. Ofte uden brug af primer. Meget UV-bestandig og farvestabil, samt vejr og fugtbestandig. Hurtigt hærdende. Se også datablad Særligt velegnet til sammenføjning af glas, såsom terrarier og udstillingsmontrer. Ikke egnet til limning af akvarier. patroner: 310ml (12 stk/colli) Klar Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Aqua-Silicone Syrehærdende, høj-elastisk silikonefuge, som hæfter virkelig godt på glas. Hærder hurtigt og afgiver, efter afhærdning, ingen farlige stoffer til vand. Meget UV-resistent. Modstandsdygtig overfor vejr og vind, fugt og misfarvning. Til sammenlimning og forsegling af terrarier, akvarier, glasmontrer, butiksruder m.v. (dog ikke i kombination med glas belagt med PVB folie) U-formet glas og andre glaskonstruktioner og dekorationer. patroner: 310ml (12 stk/colli) aluminium tuber: 80ml (12 stk/colli) Klar Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Gasket-Sealant Syrehrædende og holdbar, elastisk silionefuge, som tåler tempeaturer op til +300ºC. Klæber godt, er let at påføre. Meget UV, vand, vejr og væskeresistent. Misfarves ikke. Hurtigthærdende og lever op til mange internationale standarder. Temperaturstabil fugemasse, som anvendes til mange konstruktioner, såsom render, termostater, pumper, varmekanaler, varmeplader, etc. Anvendes i maskin og motorindustri, som et spraybart pakningsmateriale, der erstatter pakninger af kork, papir, filt, asbest og gummi. 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) aluminiumstuber: 80ml (12 stk/colli) Rød Lagerføres af Promal A/S Zwaluw Neutrasil-1001U Neutralt hærdende, holdbar og elastisk silikonefuge, som tåler fugebevægelser og til 25% af fugebredden. I afhærdet tilstand, er fugen bestandig overfor UV-lys, vand, fugt, skimmel og vejrpåvirking. Hurtigt hærdende. Universal sanitets, konstruktions og glasfugemiddel, med glimrende vedhæftning til glas, non-porøse overflader af sten og cement, metaller såsom aluminium, messing og rustfrit stål, samt plastik, såsom hård PVC, hård PS og polyester. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindrende Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

20 20" Zwaluw Silicone-NO + Sanitary Holdbar og neutral hærdende silikonefuge, der er elastisk, skimmelhæmmennde og baseret på silicone af høj kvalitet. Hæfter virkelig godt, uden primer, på de fleste overflader. Meget modstandsdygtig overfor UV stråler, vejret, mug, skimmel, vand og fugt. Fuge og byggelim til sanitet og til bred industriel anvendelse, såsom til container og skibsbyggeri, konstruktion af biler, campingvogne og møbler. Også velegnet til limning og fugning af glas. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, RAL 9001, hvid, transparent grå, grå, manhattangrå, sølvgrå, pergamon, jasmin, brun, sort og antrazit pølser: klar, hvid og grå Lever op til: ISO G+F 25 LM, ISO 846 A og B DIN E, NEN 3576, NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres af Promal A/S i udvalgte kulører Zwaluw Silicone-N Holdbar, elastisk og neutral hærdende silikonefuge med fremragende vedhæftningsevne, uden primer, til mange materialer. Fugen tåler meget store fugebevægelser, helt op til ±25%. Meget UV, vand, vejr, fugt og mugresistent. Langsomt hærdende. Kan ikke males. Til glasfugning. Som fuge og forsegling til ekspansionsfuger mellem vægge og vindues/dørrammer. (PVC, aluminium, stål og træ). Kan også anvendes på polyakrylat/polykarbonat. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå og sort pølser: sort Lever op til ISO F+G 25 LM, NEN 3576, NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling. Zwaluw Silicone-NA Neutralt hærdende, holdbar og permanent elastisk silikonefuge, af høj kvalitet. Specialfremstillet til at hæfte på PVC og anden plast. Hæfter også godt på mange andre materialer og tåler megen fugebevægelse. Fremragende modstandskraft mod UV, vand, fugt, misfarvning og vejret, hvilket også gør den velegnet til sanitetsfugning. Til fugning af glas og sanitet, fugning omkring vinduer og døre, fugning af campingvogn, bil m..m. Ikke egnet til akvarium. Kan ikke males. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) klar Lever op til: ISO F+G 25 LM Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling. Zwaluw Pyropol Silikonebaseret og elastisk fuge, med gode brandhæmmende egenskaber. Hæfter godt, på mange materialer. God resistens overfor vejr, UV, fugt og vandbestandig. Langsomthærdende. Specialfremstillet silicone til brug i brandhæmmende konstruktioner og glasstrukturer. Hindrer I nogen grad spredningen af ild, vand, røg og giftige dampe. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå og sort pølser: hvid og grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

21 21" 10 20" 0" 1 0 Sili kone

22 22" Zwaluw Silicone-NM + Sanitary Neutralt hærdende, skimmelhæmmende, holdbar og vedvarende elastisk, silikonebaseret fuge. (fri for blødgøringsmidler). Hurtigt hærdende. Meget vejr, UV, fug tog skimmelresistent. Til holdbar forsegling og sammenklæbning af natursten og andre sugende flader I sanitet og konstruktioner hvor risikoen for misfarvning skal minimeres. God til samlinger i glaskonstruktioner. patroner: 310ml (12 stk/colli) klar, hvid, grå, beige og antrazit Lever op til ISO F 25 HM ISO 846 A og B Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Spectrumseal -Universal Zwaluw Spectrumseal - Universal Neutralt hærdende, universal, sanitetssilikone, der er fri for blødgørere. Kan fåes stort set alle farver og mængder. Kan ikke males. Glasfugning omkrings glaslister, vinduer, døre og facadeplader. Til fugning omkring sanitære installationer I f.eks. badeværelser og til natursten, såsom marmor, granit og andre sugende flader. Til samlinger og ekspansionsfuger mellem betonelementer og mursten, glasliming etc. Mindst 9 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) Kan leveres tonet i NCS/RAL farver (Colli min. 24 patroner) Lever op til ISO G+F 25 HM og ISO 846 A og B Kan bestilles hos Promal A/S Plus Zwaluw Window Seal Plus Elastisk, hurtigthærdende fuge, baseret på polysiloxane. Holdbar, overmalbar og bevarer sin elasticitet. Stort set lugtfri og med fremragende vedhæftning til glas, malet træ, PVC, aluminium og stål. Let at forme og kan males med næsten alle syntetiske og vanbaserede malinger. (afprøv for overmaling). God vejr, UV og vandmodstandsdygtighed. Anvendes I vinduesindustrien, som fugeforbindelse og fuge mellem konstruktionsdele, som skal kunne males. Blandt andet døre, vinduer, rammer og facadedele. Anvendes I nogle lande, som en del af indbrudssikringen af vinduer og døre, jf. Police Quality Mark. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) hvid, grå, brun, sort, klar, RAL 9001, hvid. Lever op til ISO G+F 25LM, KOMO BRL 2801 Glasfuge (V2) NEN 5096, NEN 3676 og NPR 3577 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

23 23" PU skum ZwaluwPURskum ZwaluwPURpistolskum ZwaluwDBS9802RPUR&NBS ZwaluwPURFoam2C ZwaluwUniversalPURCleaner ZwaluwFlexRSkumHelårs ZwaluwRecypur PURPistolskum700 PURSkum360 "

24 24" Zwaluw PU-skum 100% (H)CFC-fri, 1-komponent, PU filler and ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Hurtigthærdende og med fremragende udfyldnings og isoleringsegenskaber. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri.. Til udfyldning og montering samt justering af afstand mellem vægge og ramme og mellem færdige bygningselementer, samt forsegling af gennemføringer og samlinger. Skal opbevares og transporteres lodret. Zwaluw PU-Pistolskum 100% (H)CFC-fri, 1-komponent, PU filler and ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Hurtigthærdende og med fremragende udfyldnings og isoleringsegenskaber. Påføres med Zwaluw NBS pistol. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri. Til udfyldning og montering samt justering af afstand mellem vægge og ramme og mellem færdige bygningselementer, samt forsegling af gennemføringer og samlinger. Dåser skal opbevares og transporteres lodret. Metaldåser: 300, 500 and 750ml (12 stk/colli) med og uden handsker Lysegrøn Lever op til IRE class B3 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S Metaldåser: 700ml (12 stk/colli) Lysegrøn Lever op til IRE class B3 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S Zwaluw DBS 9802-PUR & NBS Brandhæmmende, selv-slukkende, 100% (H)CFC-fri, 1-komponent PU filler og ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Yder god temperatur og lydisolering, hvor der fordres brug af brandhæmmende materialer. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri. Som brandhæmmende forsegling mellem bygningsdele, lofter og vægge. Som udfyldningsmateriale i hulrum omkring vinduer, dørrammer, omkring præfabrikerede byggeelementer, ved rør og skaktgennemføringer gennem vægge og lofter m.m. Dåser skal altid opbevares og transporteres i lodret position! Aluminiumsflasker: 700ml (12 stk/colli) fås som håndskum (DBS 9802-PUR) og pistolskum (DBS 9802-NBS) pink Lever op til NEN 6069 P v EN 1366 (TNO test rapport) IRE class B1 (DIN 4102) Lagerføres ikke i Danmark. Zwaluw PU-Skum 2C 100% (H)CFC-fri, 2-komponent, PU-f iller og ekspanderende skum, baseret på kemisk hærdende polyurethan, som hærdet meget hurtigt. (også tykke lag) kan skæres efter 30 min. Ingen efter-ekspansion og effektiv sammenføjning, der giver god lyd og temperaturisolering. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljøbæredygtigt byggeri. Specielt fremstillet til isætning af døre og vinduer og til sprøjtefyldning af lukkede hulrum. Dåser skal altid opbevares og transporteres opretstående! Aluminumsflasker: 400ml (12 stk/colli) Lyseblå Opfylder: IRE class B2 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S

Fugematerialer. Alt til nybyg og renovering

Fugematerialer. Alt til nybyg og renovering Fugematerialer Alt til nybyg og renovering 08 AcryKit Fugning af revner i beton, murværk og pudsede overflader Malkode 00-1 1 Acryl fugemasse Fugning af indvendige døre/vinduer, gipsplader, mellem loft,

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Skum & fugemasse. Skum & fugemasse

Skum & fugemasse. Skum & fugemasse 299 1-komponent PU 1/500, 1/750 adapterskum...side 300 1-komponent pistolskum PUP 750 B3...side 301 Brandhæmmende pistolskum PUFS 750...side 302 Skumpistoler og rensemiddel PUR 500...side 303 300 SKUM

Læs mere

Laticrete Fuge. (4x5 kg) Leveres i standard farverne; Manhatten, Cementgrå og

Laticrete Fuge. (4x5 kg) Leveres i standard farverne; Manhatten, Cementgrå og Laticrete Fliselim. Laticrete 4237. Fleksibelt, vandfast, frostsikkert og 5 liter 80 stk. 454 latexforstærket fliselim. Anvendes hvor der 0,5 liter + stilles store krav til vedhæftning og trykstyrke, 19

Læs mere

Lime. ... for kvalitet og sikkerhed. Limning og rengøring. Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ 26/12

Lime. ... for kvalitet og sikkerhed. Limning og rengøring. Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ 26/12 Lime Limning og rengøring Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ... for kvalitet og sikkerhed 26/12 2 Vores firma Lim specialisten til vindue- og dør fremstilling I mere end 30 år har

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

PERFORM Form og Fals

PERFORM Form og Fals PERFORM Form og Fals Tips til... Inddækning mod mur Gode råd og nyttig viden Inddækning ved skorsten ved rygning på tagfladen falsede samlinger limede samlinger Miljørigtige inddækninger PERFORM flexibel

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING 1. BESKRIVELSE BESKRIVELSE Quattro, Produktet til effektiv varmebesparelse. Quattro, er et tyndt reflektivt isoleringsmateriale, som har været brugt

Læs mere

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede Produktinformation Billig kontortape til institutioner og skoler samt til det prisfikserede segment BOPP Vandbaseret acryl klæbestof t rygmateriale Modstandsdygtig

Læs mere

Reparation og Tætning 07. Alt til renovering

Reparation og Tætning 07. Alt til renovering Reparation og Tætning 07 Alt til renovering ProduktGuide Vejledende produktguide med topcoats FlexiCoat Vandtætning af tage, tagrender, inddækninger, skorstenssokler m.m. 1300% elasticitet Malkode 2-1

Læs mere

Vinduestætning for fremtiden

Vinduestætning for fremtiden Vinduestætning for fremtiden Fordel mht. tid og omkostninger på grund af nem, hurtig og sikker formontering Temperatur- og vejruafhængig montering ISO-BLOCO One Control Tidsmæssigt præcis båndaktivering

Læs mere

DAFA Airstop System når tæt er tæt

DAFA Airstop System når tæt er tæt Airstop System når tæt er tæt Komplet dampspærreprogram med fem nye folier tætner alle opgaver NYHED! DiFoil UniFoil EcoFoil ProFoil AluFoil Nr. 3 Marts 200 for det bæredygtige byggeri 2 universal rørkrave

Læs mere

FireFree B744/B745 Brandplader

FireFree B744/B745 Brandplader FireFree B744/B745 Vare nr. Navn Antal EAN Palle str. B744 H 1200 x 600 FireFree B744 H 1 stk. 5705673000016 72 stk. B745 H 1200 x 600 FireFree B745 H 1 stk. 5705673000023 72 stk. www.scandisupply.dk 0843

Læs mere

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SINCE 1944 SYNTEKO OVERALT Synteko er et begreb blandt professionelle gulvslibere verden over, og vores brede og dækkende sortiment er med til at underbygge dette. Fra stuen

Læs mere

Fuge & lim Sika s løsninger til montering af vinduer

Fuge & lim Sika s løsninger til montering af vinduer Fuge & lim Sika s løsninger til montering af vinduer 2 Sika's løsninger til montering af vinduer indhold 5 INTRODUKTION 6 7 8 9 10 12 13 14 KORREKT VINDUESMONTERING AFGØRENDE FOR EN TÆT BYGNINGSKONSTRUKTION

Læs mere

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Alm. selvklæbende papir, allround...pa Højblank papir, aftagelig... PB Heldækkende papir, mat, perm... PC Heldækkende papir, højblank, perm... PI Højblank papir,

Læs mere

Klæber til forstærkning

Klæber til forstærkning Produkt datablad Udgave 01.04.2015 Identifikation nr: 020206040010000001 Sikadur -30 Klæber til forstærkning Produkt beskrivelse Anvendelse Karakteristika / fordele Sikadur -30 er en thixotropisk, strukturel

Læs mere

INDHOLDTSFORTEGNELSE

INDHOLDTSFORTEGNELSE 1 INDHOLDTSFORTEGNELSE Svejseoverpap PF-5100 SBS 2 Svejseunderpap PF-3900 SBS 3 Isoroof S40M selvklæbende 4 Svejseunderpap GF-4100 5 Svejseunderpap GF-3100 5 Vindpap I-333 6 1 1 1 2 Svejse overpap PF 5100

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Construction. Sikaflex Tank. 1-komponent, elastisk fugemasse til anvendelse ved fugning med høj kemisk belastning

Construction. Sikaflex Tank. 1-komponent, elastisk fugemasse til anvendelse ved fugning med høj kemisk belastning Produktdatablad Version: 06.07 SikaflexTP TP Tank Sikaflex Tank 1-komponent, elastisk fugemasse til anvendelse ved fugning med høj kemisk belastning Anvendelsesområder Sikaflex Tank kan anvendes som elastisk

Læs mere

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Profile Pro Lofttrapper tra - den sikre adgang til loftrummet PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Model Termo Robust og brugervenlig lofttrappe i træ, består af 3 led, og er nem at åbne og

Læs mere

Sika-guide. Lommebogen til VVS-branchen

Sika-guide. Lommebogen til VVS-branchen Sika-guide Lommebogen til VVS-branchen 1 2 Indholdsfortegnelse Produktgruppe Produktnavn Side Gode råd Inden fugning og limning.................................... 4 Primerskema Gode råd om primning....................................

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Malerfagligt Behandlings-Katalog

Malerfagligt Behandlings-Katalog Malerfagligt Behandlings-Katalog Vægge > Nybehandling > Gipsplade, forsænket kant til spartling Nybehandling V 2820 Byggemateriale: Gipsplade, forsænket kant til spartling Funktionsklasse: Æstetiske og

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINAL LINK SEAL. - tryktæt fra

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre.

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. OPSÆTNING AF TAPET Arbejdsgang TAPET Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. Tapetserede vægge: -fjern søm og skruer. Fjern løstsiddende tapet. Slib overgange og samlinger. Klister

Læs mere

Rigitone BIG system Monteringsvejledning

Rigitone BIG system Monteringsvejledning Rigitone BIG system Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG med kant A1 er et fuldperforeret akustikloft, der fremstår som en ubrudt flade uden synlige samlinger.

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

BIS Metal Rørbøjler m. isolering

BIS Metal Rørbøjler m. isolering A BIS Metal Rørbøjler m. isolering BIS Rørbøjler BISMAT Flash BIS Rørbøjle 2998 BIS KSB2 Rørbøjler BIS 2S Rørbøjle m. gummi (M8, M8/10) BIS 2S Rørbøjle med gummi (M8/10/G½") 2 3 4 5 6 BIS Industri Rørbøjler

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning 1 Fuldlimning med Stauf produkter Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne produkter anvendes efter anvisningerne.

Læs mere

SPAR OP TIL 50% ved at efterisolere

SPAR OP TIL 50% ved at efterisolere 10 gode grunde til ISOLERING MED PAPIRULD SPAR Moderne og effektiv isolering OP TIL 50% ved at efterisolere Høj brandmodstand Test fortaget af Dansk Brandteknisk Institut og test vist i TV har vist, at

Læs mere

Isola Selvbygger 3. Til skråt tag ned til 3 graders taghældning. Stærkt, sikkert enkelt at montere. Tørre og sunde huse!

Isola Selvbygger 3. Til skråt tag ned til 3 graders taghældning. Stærkt, sikkert enkelt at montere. Tørre og sunde huse! Selvbygger 3 Til skråt tag ned til 3 graders taghældning Stærkt, sikkert enkelt at montere Tørre og sunde huse! Sikker tagdækning med lang levetid Selvbygger 3 er en moderne tagbelægning med stor fleksibilitet

Læs mere

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06 Mere fritid med... Facadebeklædning ivarplank fibercement inspireret af naturen minimal vedligeholdelse Her er mere fritid Minimal vedligeholdelse ivarplank kræver ikke den

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning

Indvendige paneler. Interiør. Indeholder monteringsvejledning Indvendige paneler Interiør Indeholder monteringsvejledning Moelven indvendige paneler I denne brochure præsenterer vi Moelvens nye program i indvendige paneler. Samtidig kan du finde oplysninger om anvendelse,

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen UnitAl facadeprincipper HS Hansen a/s Bredgade 4, 940 Lem Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hshansen.dk Tekniske informationer UnitAl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt:

Læs mere

Fugning med nora fugemasse

Fugning med nora fugemasse Fugning med nora fugemasse 1. Fugning af samlinger Rens samlingerne for snavs (med børste ell. lign.). Der påsmøres en nora flydende voks over samlingerne, som skal fuges. Der må ikke løbe voks ned i samlingen

Læs mere

Så let er det at udskifte vinduerne

Så let er det at udskifte vinduerne NYE VINDUER I ET SNUPTAG: Så let er det at udskifte vinduerne Et parcelhus fra 1963 fik nye vinduer og terrassedørsparti på et par dage. Da først teknikken var lært, var opgaven ikke så uoverskuelig som

Læs mere

FLEKSIBLE SLANGER OG FORBINDELSER

FLEKSIBLE SLANGER OG FORBINDELSER FLEKSIBLE SLANGER OG FORBINDELSER Produkt gruppe 9 Fleksible slanger og forbindelser Hent datablade FLEKSIBLE SLANGER PUR 0,4mm 0,7mm 62 09010062 09020062 82 09010082 09020082 102 09010102 09020102 122

Læs mere

Anmeldelsesskema for bygge- og anlægsaffald, farligt affald, asbest samt screening og kortlægning af PCB.

Anmeldelsesskema for bygge- og anlægsaffald, farligt affald, asbest samt screening og kortlægning af PCB. Anmeldelsesskema for bygge- og anlægsaffald, farligt affald, asbest samt screening og kortlægning af. Stamoplysninger Matrikel nr.: Opførelses år: Renoverings år: Dato for påbegyndelse Forventet afslutning:

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

VÅDRUMSGUIDE. Underlag og forarbejde Vægkonstruktion med lægteskelet Gulvkonstruktion med lægteskelet Massiv vægkonstruktion Massiv gulvkonstruktion

VÅDRUMSGUIDE. Underlag og forarbejde Vægkonstruktion med lægteskelet Gulvkonstruktion med lægteskelet Massiv vægkonstruktion Massiv gulvkonstruktion V+G +95 VÅDRUMSGUIDE Underlag og forarbejde Vægkonstruktion med lægteskelet Gulvkonstruktion med lægteskelet Massiv vægkonstruktion Massiv gulvkonstruktion Udgave marts 2013 VATTENTÄTA VÅ TUTRYMMEN Til

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish tyrolit premium POLERINGSPROGRAM Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish PREMIUM Lamelrondel SCM PREMIUM Forpolerings Rondel PREMIUM Polerings Rondel og polerings pasta

Læs mere

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles DANISH DESIGN Denne model er i farven SØLV www.superroof.dk DK: Opmål 251 cm fra jorden og til overkanten af Befæstigelses

Læs mere

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk.

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk. Affald til genbrug 1 Papir Fx bøger, reklamer og telefonbøger. Plastomslag og ringbind. 5 Jern og metal Fx cykler, dåser, gaskomfurer, gryder og radiatorer. Elektronikaffald. 6 Pap og karton Fx rent og

Læs mere

tidløs facadebeklædning

tidløs facadebeklædning tidløs facadebeklædning Stærke fibercementplanker med minimalt vedligehold! ivarplank ivarclick Cedral Board www.cedral.dk August 2015 2.133 DK Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Udnyt mulighederne

Læs mere

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner Tape & dispensere, hæftemaskiner PP-tape denbilligeversion J leveres med acryl-, hotmelt- eller naturkautschuk-lim J elastisk, høj rivestyrke og resistent overfor fugt J let afrulning, høj klæbekraft (naturkautschuklim)

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

Brandisolering af ventilationskanaler

Brandisolering af ventilationskanaler Revideret Oktober 2010 Brandisolering af Montagevejledning iht. DS 428, 3. udgave 2009 Det er lettere at isolere med ISOVER Indhold Side Brandklassifikationssystem 3 ULTIMATE Protect - Effektiv brandisolering

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

Anmeldeskema for bygge- og anlægsaffald fra nedrivning og renovering af bygninger og anlæg Anvendes af professionelle og private bygherrer

Anmeldeskema for bygge- og anlægsaffald fra nedrivning og renovering af bygninger og anlæg Anvendes af professionelle og private bygherrer SKEMAET SKAL ANVENDES VED: Roskilde Kommune Anmeldeskema for bygge- og anlægsaffald fra nedrivning og renovering af bygninger og anlæg Anvendes af professionelle og private bygherrer Nedrivning og renovering

Læs mere

Kølig luft trækkes ind gennem panelets bagside. Luften varmes op. Den lune luft blæses ind i kælderen.

Kølig luft trækkes ind gennem panelets bagside. Luften varmes op. Den lune luft blæses ind i kælderen. 0 Færdig på en weekend Kølig luft trækkes ind gennem panelets bagside. Sværhedsgrad: LeT svært Du skal måle grundigt op. Og du må hellere købe et anlæg, der er lidt for stort, end et, der er for lille.

Læs mere

3M 08115 Karrosserilim

3M 08115 Karrosserilim 3M 08115 Karrosserilim Til brug ved udskiftning af bagskærme, varevognsider og tag 3M 08115 er et nyt og økonomisk system til udskiftning af karrosseridele. Påføres med manuel limpistol eller lufttryks

Læs mere

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje R Til fagfolk Produkter til Rengøring og pleje PCI produkter til rengøring, pleje og beskyttelse Keramiske fliser, natursten og andre overflader i boligen stiller særlige krav til rengøring og vedligehold.

Læs mere

PanelTack Til opbygning af steni Colour type 7 facade paneler

PanelTack Til opbygning af steni Colour type 7 facade paneler PanelTack Til opbygning af steni Colour type 7 facade paneler Produkt Simson PanelTack er en fugthærdende, høj elastisk lim baseret på SMP (Silyl Modified Polymer). Simson PanelTack er opløsnings- og isocyanate

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide NETTOSKRUER.DK Skrueguide www.nettoskruer.dk info@nettoskruer.dk I denne skrueguide findes forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe,

Læs mere

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK.

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK. Cedral ivarplank Cedral ivarclick Operal Få mere fritid... stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 www.cedral.dk 1 2.133 DK Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Minimal

Læs mere

Juni 2008 3.630 DK. Monteringsvejledning. Modstår vand, ild, stød og støj. www.hydropanel.dk

Juni 2008 3.630 DK. Monteringsvejledning. Modstår vand, ild, stød og støj. www.hydropanel.dk Juni 2008 3.630 DK Monteringsvejledning Modstår vand, ild, stød og støj www.hydropanel.dk udgave JUNI 2008 1400 2 1400 Indholdsfortegnelse 1 Produkt 1.1 Materialesammensætning 4 1.2 Anvendelse 5 1.3 Fordele

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING INDHOLD 1. BESKRIVELSE 03 2. TEKNISKE EGENSKABER 04 3. ANVENDELSE 05 4. MONTERINGSVEJLEDNING 06 4.1. GENERELT 4.1.1. VANDAFVISENDE OG VINDTÆT 06 4.1.2.

Læs mere

Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S. Rundt brand- og røgspjæld

Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S. Rundt brand- og røgspjæld Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S Rundt brand- og røgspjæld & PK-I-S EI90S / EI120S Firkantet brand- og røgspjæld Ved Milepælen

Læs mere

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Introduktion 3M Controltac IJ380 er en ekstrem fleksibel folie, specielt velegnet til indvarmning i falser, og vanskelige overflader. Folien er

Læs mere

TAPE FRA PAKKETAPE BONUS TAPE SPECIALTAPE KÆMPE UDVALG AF STRAPPINGTAPE AFDÆKNINGSTAPE DOBBELTKLÆBENDE TAPE

TAPE FRA PAKKETAPE BONUS TAPE SPECIALTAPE KÆMPE UDVALG AF STRAPPINGTAPE AFDÆKNINGSTAPE DOBBELTKLÆBENDE TAPE KÆMPE UDVALG AF TAPE FRA Èn af vore rigtig store styrker er tape vi kan levere alt hvad du har brug for PAKKETAPE AFDÆKNINGSTAPE BONUS TAPE SPECIALTAPE DOBBELTKLÆBENDE TAPE STRAPPINGTAPE 46 Tlf. 44 68

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

Vælg den rigtige yderdør til dit hus

Vælg den rigtige yderdør til dit hus Yderdøre clever -line Vælg den rigtige yderdør til dit hus Hoveddøren er indgangen til dit hjem. Den skal både vise, hvem du er og beskytte boligen mod vind og vejr i mange år. Vælg derfor dine nye yderdøre

Læs mere

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering Væg- og Loftmaling 09 Alt til nybyg og renovering AcryMatic Coating ApS AcryMatic Coating ApS repræsenterer et stort udvalg af Jotun s produktsortiment. Produkter der ikke er i kataloget kan bestilles.

Læs mere

SIMPELTHEN TRANSPARENT! Folieprodukter

SIMPELTHEN TRANSPARENT! Folieprodukter SIMPELTHEN TRANSPARENT! Folieprodukter SIMPELTHEN TRANSPARENT! Boblefolie beskyttelsemodstødogridser til indpakning, polstring eller fyld også velegnet som polstring eller fyldprodukt leveres som monofolie

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk Byggeaffald styr på sorteringen 9623 6644 affald@avv.dk AVVTlf. www.avv.dk Hvad er byggeaffald? Bygge- og anlægsaffald er alt affald, som fremkommer ved anlægsarbejder, nedrivning, nybyggeri og renovering.

Læs mere

F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E. developed by

F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E. developed by F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E developed by Faldsikring til flade tage Risikoen for fald er stor, når der arbejdes på flade tage. De skal dog jævnligt betrædes i forbindelse med eftersyn

Læs mere

Teknisk Datablad. På grund af sine reaktive egenskaber er AQUAFIN-RS300 et effektivt middel til vandtætning af byggeri og vådrumstætning under fliser.

Teknisk Datablad. På grund af sine reaktive egenskaber er AQUAFIN-RS300 et effektivt middel til vandtætning af byggeri og vådrumstætning under fliser. Teknisk Datablad AQUAFIN -RS300 Hurtigtørrende, vandtæt hybridmembran Egenskaber Vandtætning af betonkonstruktioner og under fliser uden søm/samlinger Mange funktioner Højfleksibel og revneoverbyggende

Læs mere

Ultratop Stucco. Fugemasse, bestående af specielle, hydrauliske bindemidler til tætning af mikroporer, som opstår efter første slibning på Ultratop

Ultratop Stucco. Fugemasse, bestående af specielle, hydrauliske bindemidler til tætning af mikroporer, som opstår efter første slibning på Ultratop Fugemasse, bestående af specielle, hydrauliske bindemidler til tætning af mikroporer, som opstår efter første slibning på Ultratop ANVENDELSESOMRÅDE Ultratop benyttes på gulve af Ultratop, hvor der ønskes

Læs mere

Kommunekemi behandler PCB-holdigt. sikkert. bygningsaffald - sikkert og effektivt

Kommunekemi behandler PCB-holdigt. sikkert. bygningsaffald - sikkert og effektivt Kommunekemi behandler PCB-holdigt sikkert bygningsaffald - sikkert og effektivt Kommunekemi løser PCB-problemer PCB i bygninger udgør et sundheds- og miljømæssigt problem. Det erkender kommuner, centrale

Læs mere

På bærende gulv med LK Sporplade EPS 16

På bærende gulv med LK Sporplade EPS 16 På bærende gulv med LK Sporplade EPS 6 Udførelse LK gulvvarmesystem med LK Sporplade EPS 6 er beregnet til udlægning på bærende gulve, hvor der er behov for en særlig lav byggehøjde. Systemet er opbygget

Læs mere

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier Optimal beskyttelse til din bil SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier SikaGard serien Sika er foretrukken leverandør og samarbejdspartner i bilindustrien. Sammen med vore partnere

Læs mere

VISUEL KOMMUNIKATION NORDISK PLAST

VISUEL KOMMUNIKATION NORDISK PLAST VISUEL KOMMUNIKATION 100% KVALITET & SERVICE NÅR VI HOS SIGER KAPACITET OG UDVALG SÅ MENER VI DET! Vi lagerfører, hvad du som kunde har behov for, uanset hvilken type plastplade, rundstang, emnerør eller

Læs mere

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER Badekar VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER SIDE C2 C3 C5 SIDE SIDDEBADEKAR MED HELFRONTSTATIV C24 C26 1051 Siddebadekar 1050x650 mm C24 1501 Siddebadekar 1500x700

Læs mere

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA.

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrende vandig maling til væg og loft med yderst gode spærrende/isolerende egenskaber. Afhængigt af gennemslagets karaktér påføres et eller to lag. Glansen er mat

Læs mere

Giver maling nyt liv.

Giver maling nyt liv. Genopfindelse af maling. Giver maling nyt liv. Er væggene blevet grå og triste, eller er træet blevet afbleget? Bosch tilbyder med sine malingsystemer til væg- og træmaling præcis den hjælp, du har brug

Læs mere

Anvisning: Udvidelse af badeværelse.

Anvisning: Udvidelse af badeværelse. Maj 2015 Anvisning: Udvidelse af badeværelse. Generelt Inden arbejdet udføres, skal der skriftligt indhentes byggetilladelse hos AB Solbjergs bestyrelse og eventuelt andre relevante myndigheder. (Kun Solbjerg)

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Stativvarer. Stativvarer - Side 1

Stativvarer. Stativvarer - Side 1 Stativvarer Stativvarer - Side 1 Indholdsfortegnelse Aluminiumskniv...7 Dykkere 1,2 x 20 mm...5 Filtsko BGF...4 Filtsko K...4 Filtsko Universal...4 Filtsøm ø 20 mm...3 Filtsøm ø 24 mm...3 Filtplader 10

Læs mere

Underlagsplader. Primo Lister. Underlagsplader - Side 1

Underlagsplader. Primo Lister. Underlagsplader - Side 1 Underlagsplader Primo Lister Underlagsplader - Side 1 Læs mere på side 4 Monteringsvejledning side 5 Læs mere på side 6 Monteringsvejledning side 7 Læs mere på side 8 Monteringsvejledning side 9 Læs mere

Læs mere