Produktkatalog. Better results through Knowledge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktkatalog. Better results through Knowledge"

Transkript

1 Produktkatalog Better results through Knowledge

2 2" Indhold DenBravenGruppen...Side3 Kit...Side5 Plastiskfuge...Side7 Plastisk/elastiskfuge...Side9 Elastiskfuge...Side13 PUskum...Side23 Befæstigelse/montagelim.Side27 Applikationsudstyr...Side33 Diverse...Side37 Værktøj&tilbehør...Side53 Fuge&Limguide...Side57 Den Braven Sealants B.V. Produktkatalog, Juli 2013 Produceret af: Design: Den Braven Sealants, Artwork & Design Department Wendy Raczewski Det er ulovligt at gengive nogen del af denne publikation, uden Den Braven Sealants B.V.s skriftlige samtykke Informationerne i dette katalog, er resultatet af vore tests og vores erfaring og er vejledende. Det er brugerens eget at ansvar, at kontrollere om produktet er egnet til den givne opgave, da overflader, texturer, udforming og ydre omstændigheder skifter.for yderligere tekniske detaljer, konsulter vore tekniske datablade.

3 3" Den Braven Gruppen Den Braven er den førende internationale produktionsspecialist af fuge og forseglingsmidler, klæbere og lim, polyurethan-skum og andre forseglingsmidler. Denne hurtigtvoksende, dynamiske og trendsættende virksomhed, består af 1100 entusiastiske medarbejder, 22 salgskontorer, 8 fabrikker og en specialiseret afdeling for udførelse af fugeopgaver. Den Braven har et globalt netværk af salgssteder. Siden firmaets blev grundlagt I 1974, har et specialiseret sig I at producer forseglingsmidler, klæbere og fuge af høj kvalitet, til bygge og anlægsbranchen, industri og GDS-delen. Den Braven Gruppens eksplosive vækst, har hurtigt gjort den til markedsleder I adskillige lande. Den Bravens produkter bliver, både nationalt og internationalt, i mere end 100 lande, solgt under navne som Den Braven, Zwaluw, Hercuseal, Siroflex Tectane og Proby. Derfor kan Den Braven gruppen prale af et meget bredt sortiment, der dækker de fleste behov, derfor kan der altid findes en løsning. Produktion Den Braven har 8 ultramoderne fabrikker, med hver sit speciale. Den Braven anvender fuldautomatiske produktionsanlæg, for at sikre ensartede og tilstrækkelige leverancer, ikke kun af egne brands men også af dit. Hvert år, produceres over 200,000,000 Patroner med fuge og klæber, 35,000,000 dåser PU-skum og 25,000,000 dåser tekniske spray. Koncept Et bredt sortiment, som er omhyggeligt sammensat. Sortimentet består af produkter af høj kvalitet, såsom kitter, butyler, acrylater, silikoner, polyurethaner, hybrider, polysulfider, klæbere, PU -skum, udstyr, forseglingstape og fillere. Viden skaber bedre resultater Udover sit brede produktprogram investerer Den Braven meget tid i vidensudvikling, ved at afholde produkttræning, ekspertmøder og ved at anvende bruger-feedback. Den Braven ønsker at dele så meget som muligt, af sin viden og erfaring med dig Det sikrer dig, at du altid anvender det rigtige produkt, på den rigtigste og mest optimale måde. Den Braven Sealants Et dynamisk firma, hvor du sætter standarden. Forskning og udvikling Den Bravens produkter bliver udviklet på egne laboratorier og lokalt, på de specialiserede fabrikker. Processen styres af praktisk viden, kundebehov og reguleres efter gældende lovgivning.

4 4"

5 5" Kit ZwaluwProfstopUniversal ZwaluwSilstop ZwaluwMonustop

6 6" " Zwaluw Profstop Universal Overmalbar kit af høj kvalitet, baseret på linolie og syntetisk resin og med udvalgte ultra-fine fillere. Meget nem at påføre, kan formes og danne skarpe kanter og hjørner. Til kitning og isætning af ruder op til 0.6 m2 i træ, stål eller beton med minimum 10 x 10mm og maximum 25 x 25mm kant. Spand: 6kg (1 stk/colli) Dåse: 1kg and 500gr (12 stk/colli) Farver: Natur: 6kg, 1kg og 500g hvid: 6kg Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Silstop Holdbar og vedvarende elastisk fuge lavet af polysiloxane, som ikke revner eller krymper. Overmalbar med de fleste vandige malinger, foretag maleprøve inden overmaling. Glimrende vedhæftning på glas og malede flader og kan påføres fra fugepatron eller, om nødvendigt, fra pølse. Til isætning, kitning og fugning af enkelt og dobbeltlags samt hærdet glas. Mindst 6 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Pølser: 550ml (Kun hele paller) Farver: Grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Monustop Holdbar og vedvarende elastisk, 1-komponent fuge fremstillet med hybrid- polymer teknologi. Produktet er lugtfrit, neutralt og fri for isocyanater. Zwaluw Monustop hærder ved at reagere med luftens fugt og danner en holdbar gummifuge. Holdbar og elastisk fugning af enkeltlags og dobbeltlagsglas samt farvede og ældre glasser i træ, metal eller betonindfatning. Zwaluw Monustop kan males med næsten alle vandige og syntetiske malingssystemer. Afprøv inden overmaling. Fremragende vedhæftning til næsten alle byggematerialer. Patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml Farver: Patroner: hvid og grå. Pølser: Hvid Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling

7 7" Plastisk fugemasse ZwaluwButyleneRX ZwaluwRoofplast ZwaluwRoofplast " ZwaluwTixoplast ZwaluwTixoplast " Shell Tixophalte " "

8 8" Zwaluw Butylene-X En polybutylene-baseret, holdbar og plastisk fuge af høj kvalitet. Let at påføre, fedter ikke. Let og hurtig at overmale og danner en glat og tæt film. Som forseglende fuge ved isætning af et-lags glas i forbehandlede trærammer, stål og beton rammer i kombination med understøtning og afstandsklodser. Anvendes også til samlinger af sten, beton, forbehandlet træ m.m. hvor der ikke stilles krav til mekanisk styrke Patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (12 stk/colli) Farver: Patroner: hvid, grå, brun og sort pølser: hvid og grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Roofplast " Bitumen-baseret og fiberforstærket fuge af høj kvalitet.. Til forsegling og reparation af tage, tagrender, skorstene, kviste, m.m. Anvendes også til sammenføjning af bitumen. Let og hurtig at påføre og sammenføjer de fleste overflader, selv fugtige og ikke-porøse flader. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) sort Lagerføres af Promal A/S, som Superfuge " Zwaluw Tixoplast En holdbar, forseglende og klæbende universal pasta, fremstillet af bitumen og særlige, udvalgte elastomerer. Fremragende vedhæftning til mange overflader, endda til fugtige porøse flader... Klæbende pasta til opsætning af isoleringsplader og til forsegling af tag, samt reparation af tagrender. Sammenføjning af bituminøse tagmateriale, samlinger og sømme omkring tagkanter, ovenlysvinduer, gennemføringer, skorstene, kviste, skotrender m.m. Mindst 9 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Sort Lagerføres ikke i Danmark. Shell " Tixophalte Shell " Koldtflydende, 1-komponent, bitumenbaseret, klar-til-brug klæbemiddel og fugelim, samt forsegler til samlinger. Særligt udviklet til tagbranchen hvor produktet anbefales som klæbemiddel ved opsætning af isoleringsplader. (polyurethan, polystyren og andre).. På almindelige flader som klæbemiddel mellem tagmembranerne I tagkonstruktionen og som tagforsegler ved nødreparationer, selv under helt våde forhold. Shell Tixophalte kan også anvendes som filler I vandrette samliger og som klæber til varmefaste og solventstabile materialer samt som anti-korrosiv overfladebehandling under vand. 36 måneder alu patroner: 310ml (24 stk/colli) dåser: 5 ltr (1 stk/colli) pølser: 1400/2800ml (kun hele paller) sort Lagerføres ikke i Danmark.

9 9" Plastisk/elastiske fuger ZwaluwAcrylR1001U ZwaluwAcrylR1001U ZwaluwAcrylRW ZwaluwAcrylRW ZwaluwSilicrylWT ZwaluwSilicrylRWT " ZwaluwAcrylRLM ZwaluwAcrylRLM ZwaluwAcrylExterieur+ ZwaluwAcrylExterieur+ ZwaluwAcrylAntiCrack ZwaluwAcrylAntiCrack ZwaluwFill " ZwaluwFill ZwaluwStucRORSeal ZwaluwStucRORSeal " ZwaluwPyrocryl ZwaluwPyrocryl ZwaluwElastRORRub " ZwaluwElastRORRub "

10 10 0" Zwaluw Acryl-1001U En plastisk-elastisk acrylfuge baseret på acrylemulsion. Hæfter på de fleste materialer, selv på fugtige materialer uden brug af primer. Kan overmales med de fleste emulsionsmalinger, både alkyder og vandige typer. Tåler kortvarig frostpåvirkning under transport, ned til -15ºC. Korroderer ikke metaller.. Til indvendig fugning og forsegling af revner, sprækker og samlinger også bevægelige samlinger. Tåler bevægelse op til ±7.5%. Ikke til brug på permanent våde steder. Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling. Zwaluw Acryl-W En plastisk-elastisk acryl-emulsionsfuge med glimrende vedhæftning på mange substrater, herunder fugtige flader. Korroderer ikke metal og udgør en vandtæt forsegling, efter afhærdning. Kan overmales med de fleste emulsionsmalinger, både alkyder og vandige typer. Tåler kortvarig frostpåvirkning under transport, ned til -15ºC. Til indvendig fugning og forsegling af revner, sprækker og samlinger også bevægelige samlinger. Tåler bevægelse op til ±12.5 Ikke til brug på permanent våde steder 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå, brun og sort pølser: hvid og grå Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres af Promal A/S, som Acrylfugemasse Proff. " Zwaluw Silicryl-WT Zwaluw Silicryl-WT Platisk-elastisk fuge baseret på acrylat-emulsion Tørrer klart op og har fremragende vedhæftning, uden primer, til porøse substrater og til maelt træ, selvom fladerne er fugtige. Kan let males med alkyd og emulsionsmaling. Vandtæt, når afhærdet. Til forsegling af samlinger, revner, vindridser m.m. på vægge og træflader med max. Bevægelighed på ±20%. (Opbevar frostfrit). Ikke til brug på vedvarende, fugtige steder. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar (når tør) Lagerføres af Promal A/S Zwaluw Acryl-LM 1-komponent acrylat-emulsionsfuge af høj kvalitet Praktisk taget lugtfri og korroderer ikke metaller. Under afhærdningen, ved fordampning af vand, skabes en vandtæt, plastisk-elastisk gummifuge. Tåler frost under transport, ned til -15ºC.. Til indvendig forsegling og samling af bevægelige bygningsdele af træ, metal, vindues/dørkarme, beton og murværk. Til samlinger mellem trapper og vægge og mellem beton og loftelementer. Til loft/vægsamlinger, fodlister, karme og porebeton. Max. bevægelighed 12.5%. Ikke til brug i permanent våde omgivelser. 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 550ml (kun på bestilling I hele batch) Hvid Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling.

11 11 0" Zwaluw Acryl Exterieur+ 1-k acrylatfuge af høj kvalitet. Tåler regn umiddelbart efter påføring. Lugtfri og korroderer ikke metaller. Danner, efter afhærdning, en vandtæt, plastisk-elastisk gummifuge. Tåler frost under transport, ned til -15ºC. Til forsegling af samlinger mellem bygningsdele af træ og metal, vindues og dørkarme og beton og murværk. Til ind og udvendig brug. Også til samlinger mellem gasbetonblokke. Max. fugebevægelse på ±20%. Da fugen er regnfast umiddelbart efter påføring, kan den påføres under skiftende vejrforhold. Ikke egnet til brug i vedvarende våde omgivelser. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid, grå og brun Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling. Zwaluw Acryl Anti-Crack Overmalbar acrylfuge af høj kvalitet. Er særdeles velegnet til overmaling, da den særlige acrylemulsion, hindrer fugen i at revne, rynke og knække også når den er malet. Fugning af samlinger og revner mellem træ og metaldele og beton og mur. Samlinger mellem trapper og vægge, lofter og vægge, langs vægpaneler, ved vindueskarme m.m. Anvendes på rene og bæredygtige overflader og hærder ved udtørring. Uegnet til brug i våde omgivelser. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid Lagerføres af Promal A/S " Zwaluw Fill En virkelig elastisk/strækbar acrylatfuge. Kan strækkes > 700% (DIN standard 53504)uden at knække. Kan overmales med passende alkyd og emulsionsmaling. Fremragende vedhæftning til mange substrater, selv til fugtige flader. Tåler frost under transport, ned til - 15ºC. Korroderer ikke metaller, til ind og udvendig brug. Til fugning af samlinger med en bevægelighed op til ±15%. Kan anvendes ude og inde. Brug ikke, hvis der ventes regn samme dag. Vejrbestandig når tør. Ikke beregnet til brug i permanent våde omgivelser. Mindst 18 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lever op til ISO F 12.5 P Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Stuc-O-Seal Zwaluw Stuc-O-Seal Holdbar, overmalbar og permanent plastisk/elastisk fuge og filler med kornet finish. Danner en plastisk/elastisk gummifuge, ved fordampning af vand. Specielt til indvendig fugning og forsegling af revner, ridser og samlinger. Særligt god til samlinger mellem stuk og beton, polystyrenstuk etc., etc. Kan bruges ude I tørvejr, men tåler ikke regn det første døgn. Vejrbestandig når afhærdet. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke I Danmark, hjemtages på bestilling

12 12 0" Zwaluw Pyrocryl Brandhæmmende emulsionsfuge. Produktet omdannes til brandhæmmende skum, når temperaturen overstiger +200 C. Danner en plastisk/elastisk gummifuge, ved fordampning af vand. Til indvendig fugning I bygninger der skal leve op til krav om brug af brandhæmmende materialer. Anvendes f.eks. langs brandhæmmende paneler, vægge, døre, kabelgennemføringer m.m. Er fleksibel op til ±12.5%. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. Patroner: 310ml (12 stk/colli) Hvid Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Elast-O-Rub Delvist elastisk, ikke-klæbende fuge, med skimmelhæmmende egenskaber. Takket være sin unikke evne til at sammenføje materialer, herunder bitumenprodukter og da den kan overmales, er Zwaluw Elast-O-Rub et universalt fugeprodukt, der kan bruges under alle vejrforhold. Til forsegling og fugning i nybyggeri og ved renovering (facade, sanitet, vinduer/døre, tage, etc.). Til industriel brug (metal og køleindustri) Er fleksibel op til ±15%. Ikke egnet til brug i vedvarende våde miljøer. Mindst 24 måneder Patroner: 310ml (12 stk/colli) Klar

13 13 0" Elastisk fuge og forsegling " " ZwaluwPolyflexFacade " " " ZwaluwPolyurethaneR15LM ZwaluwPolyurethaneR50FC ZwaluwHybriRSeal ZwaluwHybrifix ZwaluwClearfix ZwaluwHighTack ZwaluwHybriRSeal2PS ZwaluwSpurflex R25 ZwaluwSiliconeR1001U ZwaluwSiliconeBB ZwaluwSiliconeRSanitary ZwaluwClearsil ZwaluwAquaRSilicone ZwaluwGasketRSealant ZwaluwNeutrasilR100U ZwaluwSiliconeRNO+Sanitary ZwaluwSiliconeRN ZwaluwSiliconeRNA ZwaluwPyropol ZwaluwSiliconeRNM+Sanitary ZwaluwSpectrumseal Universal WindowSeal Plus " "

14 14 0" Zwaluw Polyflex Facade All-round, 1-komponent hybrid-polymerfuge based til fugning og forsegling af bygningsdele. Denne nye teknologi, hindrer dannelse af CO 2 -bobler, under hærdningen. Polyflex Facade danner en holdbar gummifuge, ved at reagere med luftens fugt. Hjørner, samlinger og bevægelige fuger mellem f.eks. præfabrikerede bygninsdele af gasbeton og mur. Også velegnet til fugning omkring vinduer og døre, karme m.m. Zwaluw Polyflex Facade har en glimrende vedhæftning, uden primer, til mange byggematerialer. Herunder beton, mur, malet træ, glas, fliser, klinker alu, stål og plast, blandt andet polyester og mange typer PVC. pølser: 600ml (12 stk/colli) Beton-grå (andre farver på bestilling): hvid, beige, mørk beige, medium grå, brun og sort) Lever op til ISO F-25 LM, DIN SNJF Facade 25E Lagerføres ikke i Danmark Zwaluw Polyurethane-15LM En holdbar, vand, fugt og vejrbestandig, højelastisk polyurethane fuge, som forbliver elastisk under mange vejrforhold. Let at overmale med de fleste emulsionsmalinger og har en god vedhæftning til mange materialer. Til ind og udvendig fugning af beton, plastik, træ, glaserede flader, jern, aluminium m.m. Som forsegler og ekspansionsfuge mellem strukturelle bygningsdele, derunder dør og vinduesrammer af træ, plast og metal. Ikke egnet til limning af glas. Alu patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid, grå og sort Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Polyurethane-50FC En holdbar, vand, fugt og vejrbestandig, højelastisk polyurethane fuge, som forbliver elastisk under mange vejrforhold. Let at overmale med de fleste emulsionsmalinger og har en god vedhæftning til mange materialer. Som fuge og klæber i byggesektor og industri, ved fremstilling af containere, skibe, biler, karrosseriarbejde, møbler etc. Overmalbar med de fleste vandige og 2-k malingstyper. Afprøv kompatibilitet, før overmaling. alu patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) alu patroner: hvid, grå og sort pølser: hvid og grå Opfylder: ISO F 25 HM Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling " Zwaluw Hybri-Seal Holdbar og elastisk hybrid-polymer fuge af høj kvalitet. Kan overmales med passende acrylat-maling, der har god elasticitet og vedhæftning. God UV-resistens, holdbar overfor skiftende vejrforhold og er ikke modtagelig for skimmel. Lugtfri. Velegnet til isætning af enkelt og dobbeltlags-glas, til fugning omkring vinduer og døre og som ekspansionsfuge ved bygningsdele. patroner: 310ml (12 stk/colli) hvid og grå Lever op til ISO G+F 25 HM NEN 3576 and NPR 3577 and NEN 5096 Lagerføres af Promal A/S, i 600 ml. pølser.

15 15 0"

16 16 0" " Zwaluw Hybrifix Stærk og holdbar, elastisk, all-round lim, fuge og filler på basis af hybrid polymer. Hæfter godt på de fleste materialer, ofte uden primer. Lugtfri og overmalbar. God uv-resistens. Tåler vand, fugt, skiftende vejr og er resistent for skimmel. Elastisk klæber i industri og bygningsindustri. Til sammenklæbning af PS og PU plader, spejle, natursten, træ og plastdele, alustrimler samt vibrationsabsorberende materialer. Til fugning af bygningsdele og samlinger i karosseri og containerkonstruktion. Overmalbar med de fleste vandbaserede og to-komponente malinger. patroner: 290ml (12 stk/colli) Farver: hvid, grå, brun, sort og klar Alle farver lagerføres af Promal A/S. Zwaluw Clearfix Krystalklar og stærk, 1-k klæber og fuge, af høj kvalitet, og baseret på hybrid-polymer. Produktet er lugtfrit, neutral og fri for isocyanater. Danner en holdbar gummiforsegling, ved at reagere med luftens fugt. Elastisk lim i industri og bygningsindustri. Til klæbning af PS og PU plader, træ og plastic, aluminium og vibrationsdæmpende materialer. Kan anvendes til fugning mellem bygningsdele, hvor der ikke fordres høj elasticitet. Kan også anvendes til karosseri og male/grundmalet metal. Overmalbar med vandbaseret maling og de fleste 2-k lakker. " " patroner: 290ml (12 stk/colli) klar Lagerføres af Promal, som Hybrifix klar Zwaluw High Tack 1-komponent klæbemiddel med meget kraftigt vådhug baseret på hybrid polymer. Overflødiggør behovet for støtte, ved de fleste limningsopgaver. Produktet er lugtfrit og neutralt, samt fri for silikone og isocyanat. Reagerer med luftens fugt og danner en elastisk og holdbar gummifuge. Til montering af fodlister, vindueskarme, paneler, dørtrin, spejle og isoleringsmaterialer. Til samlinger og karrosseri I skibsbyggeri, også uden primer. Zwaluw High Tack hæfter godt, på de fleste materialer, såsom glas, glaserede flader, emalje, epoxy og paneler samt polyester, polystyren, hård pvc, rustfrit stål, anodiseret aluminium og lakeret træ. Overmalbar med vandbaseret maling og de fleste 2-k lakker. Mindst 9 måneder patroner: 290ml (12 stk/colli) hvid Lagerføres af Promal A/S, som Mamut High Tack " Zwaluw Hybriseal 2 PS Holdbar fuge og lim, der bevarer sin elasticitet. Særligt udviklet og baseret på hybridpolymer. Overmalbar med både syntetiske og vandbaserede malinger, UV, klima og skimmelresistent. Fri for opløsningsmidler, isocyanater, silikone og phthalater. Hæfter på mange overflader. Til fugning af ruder og glassystemer. I nogle lande, godkendt til indbrudssikring, iflg. Police Quality Mark. Anvendes som regel uden primer, på glatte flader. patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, hvid, grå, brun og sort pølser: hvid, grå, brun and sort Lever op til: KOMO mark cert. No ISO G25 HM NEN3576, NPR 3577 og NEN 5096

17 17 0"

18 18 0" " Zwaluw Spurflex -25 Overmalbar 1-k fuge til glas og byggefugning. Baseret på hybridpolymer, praktisk taget lugtfri og fri for silikone, opløsningsmidler og isocyanat. Danner en holdbart og elastisk fuge, ved at reagere med luftens fugt. Som fugemiddel ved isætning af vinduer og døre, også uden primer, Zwaluw Spurflex-25 hæfter godt på glas og glaserede samt emaljerede flader, eloxeret aluminium, laakeret træ og forskellige plastiktyper. Overmalbar med oliebaseret maling og lak, såvel som vandbaseret maling. patroner: 290ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) hvid, grå, brun og sort Lever op til NEN 3576 and NPR 3577 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling Zwaluw Silicone-1001U Universal syrehærdende, holdbar og elastisk silikonefuge. Let at påføre og hæfter godt, på de fleste overflader, uden primer. Rigtig god UV, -vejr, -skimmel og fugtresistens. Misfarves ikke. Til isætning af glasruder i forbehandlede trærammer, til fugning af og omkring sanitære installationer, omkring dør og vinduesrammer, revner og skader på campingvogne, både m.m. Uegnet til fugning og limning af akvarier. Kan ikke overmales. Mindst 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) transparent, hvid, grå og sort Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindrende Lagerføres af Promal A/S, i transparent. Zwaluw Silicone-BB (byggeri og glas) Syrehærdende silikonefuge af meget høj kvalitet., Holdbar og elastisk, med fremragende temperaturbestandighed, fra -50 C to +180 C. Fremragende vedhæftning til mange flader, uden primer. Meget resistant overfor UV, vand, fugt, vejret og misfarvning. Lever og til mange international bygge og glasspecifikationer. Til isætning af ruder, I forbehandlede trærammer. Og til fugning i byggeriet og industrien. Kan ikke overmales. Mindst 24 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, hvid, grå, brun, aluminium og sort pølser: hvid, og klar Lever op til ISO G+F 25 LM NEN 3576 samt NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Silicone-Sanitary Syrehærdende og holdbar, elastisk, anti-mug, silikonefuge. Fremragende holdbarhed overfor vand, fugt, skimmel og mug, samt de fleste rengøringsmidler og husholdningskemikalier. Farvestabil og god vedhæftning til de fleste materialer. Forsegling og fugning af samlinger i sanitære installationer, såsom badeværelser, bruserum, køkkener, toiletter, vaskerum, kølerum og fryserum. Mindst 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar, hvid, grå, sølvgrå, transparent grå, Manhattan grå, Bahama beige, jasmine og Pergamon Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindring Lagerføres af Promal A/S i udvalgte kulører

19 19 0" Zwaluw Clearsil Syrehærdende og krystalklar, elastisk, silikonefuge. Glimrende vedhæftning til glas, ved limning, isætning og fugning af ruder og glas, emalje, porcelæn og mange ikke-porøse overflader. Ofte uden brug af primer. Meget UV-bestandig og farvestabil, samt vejr og fugtbestandig. Hurtigt hærdende. Se også datablad Særligt velegnet til sammenføjning af glas, såsom terrarier og udstillingsmontrer. Ikke egnet til limning af akvarier. patroner: 310ml (12 stk/colli) Klar Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Aqua-Silicone Syrehærdende, høj-elastisk silikonefuge, som hæfter virkelig godt på glas. Hærder hurtigt og afgiver, efter afhærdning, ingen farlige stoffer til vand. Meget UV-resistent. Modstandsdygtig overfor vejr og vind, fugt og misfarvning. Til sammenlimning og forsegling af terrarier, akvarier, glasmontrer, butiksruder m.v. (dog ikke i kombination med glas belagt med PVB folie) U-formet glas og andre glaskonstruktioner og dekorationer. patroner: 310ml (12 stk/colli) aluminium tuber: 80ml (12 stk/colli) Klar Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling Zwaluw Gasket-Sealant Syrehrædende og holdbar, elastisk silionefuge, som tåler tempeaturer op til +300ºC. Klæber godt, er let at påføre. Meget UV, vand, vejr og væskeresistent. Misfarves ikke. Hurtigthærdende og lever op til mange internationale standarder. Temperaturstabil fugemasse, som anvendes til mange konstruktioner, såsom render, termostater, pumper, varmekanaler, varmeplader, etc. Anvendes i maskin og motorindustri, som et spraybart pakningsmateriale, der erstatter pakninger af kork, papir, filt, asbest og gummi. 18 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) aluminiumstuber: 80ml (12 stk/colli) Rød Lagerføres af Promal A/S Zwaluw Neutrasil-1001U Neutralt hærdende, holdbar og elastisk silikonefuge, som tåler fugebevægelser og til 25% af fugebredden. I afhærdet tilstand, er fugen bestandig overfor UV-lys, vand, fugt, skimmel og vejrpåvirking. Hurtigt hærdende. Universal sanitets, konstruktions og glasfugemiddel, med glimrende vedhæftning til glas, non-porøse overflader af sten og cement, metaller såsom aluminium, messing og rustfrit stål, samt plastik, såsom hård PVC, hård PS og polyester. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) klar Lever op til ISO 846 A og B mug og skimmelhindrende Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

20 20" Zwaluw Silicone-NO + Sanitary Holdbar og neutral hærdende silikonefuge, der er elastisk, skimmelhæmmennde og baseret på silicone af høj kvalitet. Hæfter virkelig godt, uden primer, på de fleste overflader. Meget modstandsdygtig overfor UV stråler, vejret, mug, skimmel, vand og fugt. Fuge og byggelim til sanitet og til bred industriel anvendelse, såsom til container og skibsbyggeri, konstruktion af biler, campingvogne og møbler. Også velegnet til limning og fugning af glas. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: transparent, RAL 9001, hvid, transparent grå, grå, manhattangrå, sølvgrå, pergamon, jasmin, brun, sort og antrazit pølser: klar, hvid og grå Lever op til: ISO G+F 25 LM, ISO 846 A og B DIN E, NEN 3576, NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres af Promal A/S i udvalgte kulører Zwaluw Silicone-N Holdbar, elastisk og neutral hærdende silikonefuge med fremragende vedhæftningsevne, uden primer, til mange materialer. Fugen tåler meget store fugebevægelser, helt op til ±25%. Meget UV, vand, vejr, fugt og mugresistent. Langsomt hærdende. Kan ikke males. Til glasfugning. Som fuge og forsegling til ekspansionsfuger mellem vægge og vindues/dørrammer. (PVC, aluminium, stål og træ). Kan også anvendes på polyakrylat/polykarbonat. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå og sort pølser: sort Lever op til ISO F+G 25 LM, NEN 3576, NPR 3577 og NEN 5096 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling. Zwaluw Silicone-NA Neutralt hærdende, holdbar og permanent elastisk silikonefuge, af høj kvalitet. Specialfremstillet til at hæfte på PVC og anden plast. Hæfter også godt på mange andre materialer og tåler megen fugebevægelse. Fremragende modstandskraft mod UV, vand, fugt, misfarvning og vejret, hvilket også gør den velegnet til sanitetsfugning. Til fugning af glas og sanitet, fugning omkring vinduer og døre, fugning af campingvogn, bil m..m. Ikke egnet til akvarium. Kan ikke males. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) klar Lever op til: ISO F+G 25 LM Lagerføres ikke I Danmark, kan hjemtages ved bestilling. Zwaluw Pyropol Silikonebaseret og elastisk fuge, med gode brandhæmmende egenskaber. Hæfter godt, på mange materialer. God resistens overfor vejr, UV, fugt og vandbestandig. Langsomthærdende. Specialfremstillet silicone til brug i brandhæmmende konstruktioner og glasstrukturer. Hindrer I nogen grad spredningen af ild, vand, røg og giftige dampe. patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) patroner: hvid, grå og sort pølser: hvid og grå Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

21 21" 10 20" 0" 1 0 Sili kone

22 22" Zwaluw Silicone-NM + Sanitary Neutralt hærdende, skimmelhæmmende, holdbar og vedvarende elastisk, silikonebaseret fuge. (fri for blødgøringsmidler). Hurtigt hærdende. Meget vejr, UV, fug tog skimmelresistent. Til holdbar forsegling og sammenklæbning af natursten og andre sugende flader I sanitet og konstruktioner hvor risikoen for misfarvning skal minimeres. God til samlinger i glaskonstruktioner. patroner: 310ml (12 stk/colli) klar, hvid, grå, beige og antrazit Lever op til ISO F 25 HM ISO 846 A og B Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages på bestilling " Zwaluw Spectrumseal -Universal Zwaluw Spectrumseal - Universal Neutralt hærdende, universal, sanitetssilikone, der er fri for blødgørere. Kan fåes stort set alle farver og mængder. Kan ikke males. Glasfugning omkrings glaslister, vinduer, døre og facadeplader. Til fugning omkring sanitære installationer I f.eks. badeværelser og til natursten, såsom marmor, granit og andre sugende flader. Til samlinger og ekspansionsfuger mellem betonelementer og mursten, glasliming etc. Mindst 9 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) Kan leveres tonet i NCS/RAL farver (Colli min. 24 patroner) Lever op til ISO G+F 25 HM og ISO 846 A og B Kan bestilles hos Promal A/S Plus Zwaluw Window Seal Plus Elastisk, hurtigthærdende fuge, baseret på polysiloxane. Holdbar, overmalbar og bevarer sin elasticitet. Stort set lugtfri og med fremragende vedhæftning til glas, malet træ, PVC, aluminium og stål. Let at forme og kan males med næsten alle syntetiske og vanbaserede malinger. (afprøv for overmaling). God vejr, UV og vandmodstandsdygtighed. Anvendes I vinduesindustrien, som fugeforbindelse og fuge mellem konstruktionsdele, som skal kunne males. Blandt andet døre, vinduer, rammer og facadedele. Anvendes I nogle lande, som en del af indbrudssikringen af vinduer og døre, jf. Police Quality Mark. 12 måneder patroner: 310ml (12 stk/colli) pølser: 600ml (12 stk/colli) hvid, grå, brun, sort, klar, RAL 9001, hvid. Lever op til ISO G+F 25LM, KOMO BRL 2801 Glasfuge (V2) NEN 5096, NEN 3676 og NPR 3577 Lagerføres ikke i Danmark, kan hjemtages ved bestilling.

23 23" PU skum ZwaluwPURskum ZwaluwPURpistolskum ZwaluwDBS9802RPUR&NBS ZwaluwPURFoam2C ZwaluwUniversalPURCleaner ZwaluwFlexRSkumHelårs ZwaluwRecypur PURPistolskum700 PURSkum360 "

24 24" Zwaluw PU-skum 100% (H)CFC-fri, 1-komponent, PU filler and ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Hurtigthærdende og med fremragende udfyldnings og isoleringsegenskaber. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri.. Til udfyldning og montering samt justering af afstand mellem vægge og ramme og mellem færdige bygningselementer, samt forsegling af gennemføringer og samlinger. Skal opbevares og transporteres lodret. Zwaluw PU-Pistolskum 100% (H)CFC-fri, 1-komponent, PU filler and ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Hurtigthærdende og med fremragende udfyldnings og isoleringsegenskaber. Påføres med Zwaluw NBS pistol. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri. Til udfyldning og montering samt justering af afstand mellem vægge og ramme og mellem færdige bygningselementer, samt forsegling af gennemføringer og samlinger. Dåser skal opbevares og transporteres lodret. Metaldåser: 300, 500 and 750ml (12 stk/colli) med og uden handsker Lysegrøn Lever op til IRE class B3 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S Metaldåser: 700ml (12 stk/colli) Lysegrøn Lever op til IRE class B3 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S Zwaluw DBS 9802-PUR & NBS Brandhæmmende, selv-slukkende, 100% (H)CFC-fri, 1-komponent PU filler og ekspanderende skum, baseret på fugthærdende polyurethan. Yder god temperatur og lydisolering, hvor der fordres brug af brandhæmmende materialer. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljø-bæredygtigt byggeri. Som brandhæmmende forsegling mellem bygningsdele, lofter og vægge. Som udfyldningsmateriale i hulrum omkring vinduer, dørrammer, omkring præfabrikerede byggeelementer, ved rør og skaktgennemføringer gennem vægge og lofter m.m. Dåser skal altid opbevares og transporteres i lodret position! Aluminiumsflasker: 700ml (12 stk/colli) fås som håndskum (DBS 9802-PUR) og pistolskum (DBS 9802-NBS) pink Lever op til NEN 6069 P v EN 1366 (TNO test rapport) IRE class B1 (DIN 4102) Lagerføres ikke i Danmark. Zwaluw PU-Skum 2C 100% (H)CFC-fri, 2-komponent, PU-f iller og ekspanderende skum, baseret på kemisk hærdende polyurethan, som hærdet meget hurtigt. (også tykke lag) kan skæres efter 30 min. Ingen efter-ekspansion og effektiv sammenføjning, der giver god lyd og temperaturisolering. Lever op til det amerikanske SBR regulativ S.065, angående miljøbæredygtigt byggeri. Specielt fremstillet til isætning af døre og vinduer og til sprøjtefyldning af lukkede hulrum. Dåser skal altid opbevares og transporteres opretstående! Aluminumsflasker: 400ml (12 stk/colli) Lyseblå Opfylder: IRE class B2 (DIN 4102) Lagerføres af Promal A/S

Fugemasse og montagelim

Fugemasse og montagelim Fugemasse og montagelim Akrylfugen skal være nem at anvende, og let at glatte. Den skal også kunne overmales, uden at krakelere eller trække sig. Polymérfuger er særligt elastiske og med god vedhæftning.

Læs mere

Fugemasse og montagelim

Fugemasse og montagelim Fugemasse og montagelim Akrylfugen skal være nem at anvende, og let at glatte. Den skal også kunne overmales, uden at krakelere eller trække sig. Polymérfuger er særligt elastiske og med god vedhæftning.

Læs mere

Fuge & skum. Fuge & skum

Fuge & skum. Fuge & skum Fuge & skum Fuge & skum Zwaluw acrylfuge, silikone, MS-polymer, polyurethanfuge og byggeskum/pu-skum. Desuden teknisk spray, såsom imprægnerings og limspray fra Den Bravens fabrikker i Europa. Promal er

Læs mere

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER LIM FUGESKUM & FUGEMASSE KVALITETS PRODUKTER SOM SIKRER EFFEKTIV MONTAGE HOLDER DET DU LOVER LIM TRÆLIM 750 ML RAW Trælim er en enkomponent trælim til brug indendørs til limning af de fleste typer træ.

Læs mere

Fuge og filler. Fuge og filler

Fuge og filler. Fuge og filler Fuge og filler Malerfinish, acrylfuge og filler samt Polyfilla. Så kan du få klargjort ordentligt og få tilføjet den sidste finish, for den professionelle afslutning. Søm og skruehuller i vægge og lofter

Læs mere

Fugematerialer. Alt til nybyg og renovering

Fugematerialer. Alt til nybyg og renovering Fugematerialer Alt til nybyg og renovering 08 AcryKit Fugning af revner i beton, murværk og pudsede overflader Malkode 00-1 1 Acryl fugemasse Fugning af indvendige døre/vinduer, gipsplader, mellem loft,

Læs mere

Tagmaling & Facademaling

Tagmaling & Facademaling Tagmaling & Facademaling Tagmaling virkelig god kvalitet. Emulsionen af ren akrylbinder og alkydbinder, giver en holdbar tagmaling, som hæfter optimalt på normale tagflader. Glans 10 eller 20 - og glansen

Læs mere

Sika Montagelime ALT KAN LIMES, NÅR MAN HAR DEN RIGTIGE LIM

Sika Montagelime ALT KAN LIMES, NÅR MAN HAR DEN RIGTIGE LIM Sika Montagelime ALT KAN LIMES, NÅR MAN HAR DEN RIGTIGE LIM Sikaflex -111 Stick & Seal ELASTISK ALL-ROUND MONTAGELIM Opløsningsmiddel- og phthalatfri, silan termineret polymer baseret Limning af bordkanter

Læs mere

12681 50,40 12082 26,00 12081 7,80. Limspray, velegnet til lette limninger f.eks. oplimning af plakater og billeder på karton o.lign.

12681 50,40 12082 26,00 12081 7,80. Limspray, velegnet til lette limninger f.eks. oplimning af plakater og billeder på karton o.lign. Lim & spartel Lim & spartel FIX-O-CHIM, 280 ML. Fix-O-Chim er en 2-komponent epoxylim/fuge i praktisk patron som passer i en normal fugepistol. Anvendes som kemisk anker ved montageopgaver, eller som lim

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

Fordele Det brugsklare tætningsmateriale af høj kvalitet til mange anvendelsesområder.

Fordele Det brugsklare tætningsmateriale af høj kvalitet til mange anvendelsesområder. Tætnings- og MÜPRO Silikone BB syrebindende Til tætninger og tilslutninger i bygninger, til forsegling af glassystemer i sanitære rum, køkkener, fugt- og kølerum, til fuger ved ventilationsrør og -kanaler.

Læs mere

Deklaration af præstation I henhold til CPR, regulativ (EU)N 305/2011. Soudal Akryl Prof. Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3

Deklaration af præstation I henhold til CPR, regulativ (EU)N 305/2011. Soudal Akryl Prof. Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3 Deklaration af præstation Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3 Reference No: 230868 Unik identifikations kode af produkt-typen: Tiltænkt anvendelse eller anvendelser af konstruktions produktet: Fugemasse

Læs mere

Araldite 2000. Produktoversigt

Araldite 2000. Produktoversigt Araldite 2000 Produktoversigt Araldite 2000 Egenskaber og anvendelsesområder Denne tabel viser egenskaberne og anvendelsesområderne for hvert produkt. Oplysningerne er baseret på korrekt forbehandling

Læs mere

Teknisk Datablad. RTV Black Gasket Silicone

Teknisk Datablad. RTV Black Gasket Silicone Beskrivelse RTV silicone på dispenser dåse der giver nem påføring.en stærk, alsidig og økonomisk industrisiliconegummi. Elektrisk isolerende. Lækagesikker. Binder mod rent metal, glas, vinyl, gummi, plast

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

1,35 kg/l (komp. A+B blandet) Hærdning. +10 o C 210 min. 3 dage * +20 o C 90 min. 2 dage * +30 o C 45 min. 1 dage *

1,35 kg/l (komp. A+B blandet) Hærdning. +10 o C 210 min. 3 dage * +20 o C 90 min. 2 dage * +30 o C 45 min. 1 dage * Produkt datablad Version: 06.11.2013 Sikadur -33 Sikadur -33 2-komponent thixotropisk epoxy klæber Produktbeskrivelse Anvendelse Sikadur-33 er en thixotropisk 2-komponent klæber baseret på epoxy, leveret

Læs mere

MED STORM SAFE SYSTEM FÅR DU 50 ÅRS GARANTI

MED STORM SAFE SYSTEM FÅR DU 50 ÅRS GARANTI MED STORM SAFE SYSTEM FÅR DU 50 ÅRS GARANTI NU GØR VI EN FORSKEL I DANSK BYGGERI MED STORM SAFE SYSTEM Vi er meget glade for at kunne præsentere vores nye produktlinie, Storm Safe System. Vi har lyttet

Læs mere

Polypropylen pakketape til kartonforsegling

Polypropylen pakketape til kartonforsegling Polypropylen pakketape til kartonforsegling - PP-Naturgummi 45 my - Polinar ekstra - PP-Naturgummi 32 my - Polinar - PP-Naturgummi 28 my - Polinar E - PP-Naturgummi 25 my - Polinar EE - PP-Naturgummi 28

Læs mere

Professionel fugepistol med mekanisk fremføring. 12099 87,50 12100 42,00 12680 41,60 12047 13,00

Professionel fugepistol med mekanisk fremføring. 12099 87,50 12100 42,00 12680 41,60 12047 13,00 Tilbehør & bagstop FUGEPISTOL TIL "PØLSE" Professionel fugepistol med mekanisk fremføring. 12099 87,50 SKUPISTOL NBS Skumpistol til NBS byggeskum 12100 42,00 FINISHER, 650 L Zwaluw Finisher er et specielt

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Hurtigthærdende cement (Lynmørtel) For øjeblikkelig lukning af utætheder i beton og murværk, selv under højt tryk. Anvendelsesområde: er en cement-baseret pulver, der blandet

Læs mere

3M Scotch-Weld DP 600 SL

3M Scotch-Weld DP 600 SL AKRYL M Scotch-Weld DP 8005 (Gummimodificeret) Til sammenføjning af lavenergiplast (som PE og PP) mod sig selv eller andre materialer uden forudgående overfladebehandling. M Scotch-Weld DP 800 (Gummimodificeret)

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk SCHÖNOX MAX FORMAT Foto: RAK Ceramics GmbH SCHÖNOX MAX FORMAT System MAX FORMAT Et program med optimalt tilpassede produkter til montering af meget store fliser samt meget tynde fliser Sikkert og effektivt

Læs mere

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Vådrumssystem LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Love og regler Bygningsreglementet: Bygningsreglementet skelner mellem den vandbelastede del og andre dele af vådrummet. På baggrund af BR-95 er indført

Læs mere

Montagevejledning. Fordele. Anvendelse. Montage og info»trin-for-trin«

Montagevejledning. Fordele. Anvendelse. Montage og info»trin-for-trin« Armeret højtydende fugtadaptiv dampspærre Montagevejledning Anvendelse RAW INTELLO systemet sikrer, i henhold til DIN 4108 og BR10, de damp- og lufttættelag i isolerede konstruktioner. Membranen skaber,

Læs mere

PRITT LIMSTIFTER FAKTA

PRITT LIMSTIFTER FAKTA 2017 PRITT LIMSTIFTER FAKTA Limer dobbelt så meget papir som nærmeste konkurrent¹ En unik kombination af 90 % naturlige ingredienser på basis af kartoffelstivelse og sukker² Anvendes til limning af papir,

Læs mere

3M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP 270

3M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP 270 EPOXY M Scotch-Weld DP 00 (Hård og hurtighærdende) Ideel til metal, glas, keramik og andre materialer. Høj forskydningsstyrke ved statisk belastning. Har en god formbarhed og er derfor velegnet til indstøbning.

Læs mere

PROFILE Tagtilbehør - til Nibra teglsten og PROTEX undertage

PROFILE Tagtilbehør - til Nibra teglsten og PROTEX undertage PROFILE Tagtilbehør - til Nibra teglsten og PROTEX undertage Profile - din sikre leverandør af byggematerialer Tagtilbehør PROFILE Tagtilbehør PROFI toprulle 31/39 cm. 72 ruller pr. palle Sort, rød, brun

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt

Læs mere

EN 1366-4:2006 + A1:2010

EN 1366-4:2006 + A1:2010 DK Produkt Information: PU Brandskum 588 Brandhæmmet polyurethanskum, testet iht EN 1366-4 Produktbeskrivelse & anvendelse: PU Brandskum 588 er en professionel brandhæmmet 1-komponent polyuretanskum. Produktet

Læs mere

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt er den mest sikre placering

Læs mere

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier Optimal beskyttelse til din bil SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier Guide til produktvalg Motorrumsbeskyttelse Kapillær effekt Undervogns- Stenslagsbeskyttelse beskyttelse

Læs mere

BITUM Nordic A/S. Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter. Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie

BITUM Nordic A/S. Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter. Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie Multigum +45 9825 0022 bitum@bitum.dk BITUM Nordic A/S Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie Multigum Flexigum R Multigum Multigum Primer

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS INTEFU MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS INTEFU

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS INTEFU MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS INTEFU MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS INTEFU Anvendelse Fordele RAW INTEFU systemet sikrer, i henhold til DIN 4108 og BR15/18, de damp- og lufttættelag i isolerede konstruktioner. Membranen skaber, for den isolerede

Læs mere

,95. Varenummer Vælg størrelse/mængde Pris pr ,5 ltr 119, ltr 275,00. Udgår ved udsolgt ,00

,95. Varenummer Vælg størrelse/mængde Pris pr ,5 ltr 119, ltr 275,00. Udgår ved udsolgt ,00 Tag og facademaling Tag og facademaling Her er facademaling til udvendige mure og vægge samt sokler. God stærk og holdbar facademaling og murmaling, i bedste kvalitet, til maling.nu priser. Tagmaling forlænger

Læs mere

RAW PRO STANDARD, RAW PRO ULTRA & RAW PRO HIGHTACK

RAW PRO STANDARD, RAW PRO ULTRA & RAW PRO HIGHTACK MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PRO STANDARD, RAW PRO ULTRA & RAW PRO HIGHTACK Let konstruktion med installationslag. Parallel tag med installationslag Ventileret loftrum. Dampspærre monteret med installationslag

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Flexoduct Lægevask Priser 2012

Flexoduct Lægevask Priser 2012 Lægevask Priser 2012 FLEXODUCT Lægevask Rustfri stålvask designet for OP afdelingen. Designet under hensyntagen til maksimal hygiejne og rengøring. Ingen skarpe kanter og samlinger hvor der kan komme urenheder.

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT.

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT. SCHÖNOX MAX FORMAT Et komplet system til montering af meget store fliser Foto: Imola Ceramica - www.colourceramica.dk System MAX FORMAT www.schonox.dk Keramiske fliser i nye dimensioner Foto: MOSA Storformatfliser

Læs mere

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive.

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Værktøj & tilbehør Værktøj & tilbehør Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Intet fast sortiment, men du kan altid gøre en god handel, når det drejer sig om partivarer.

Læs mere

Håndbog til limning af Plast og Elastomer

Håndbog til limning af Plast og Elastomer Håndbog til limning af Plast og Elastomer 3 Hvorfor anvende en lim fra Loctite og Teroson i stedet for andre sammenføjningmetoder Denne håndbog er en grundlæggende vejledning der skal gøre det nemt at

Læs mere

Fliseværktøj. www.svalk.dk

Fliseværktøj. www.svalk.dk Fliseværktøj www.svalk.dk Fliseskærer manuel Fliseskærer Easy 400 God lille hobbymaskine. Skærelængde 400 mm. Fliser på 40 x 40 cm, som skal skæres diagonalt. Flisetykkelse max. 10 mm. 07274 Fliseskærer

Læs mere

Laticrete Fuge. (4x5 kg) Leveres i standard farverne; Manhatten, Cementgrå og

Laticrete Fuge. (4x5 kg) Leveres i standard farverne; Manhatten, Cementgrå og Laticrete Fliselim. Laticrete 4237. Fleksibelt, vandfast, frostsikkert og 5 liter 80 stk. 454 latexforstærket fliselim. Anvendes hvor der 0,5 liter + stilles store krav til vedhæftning og trykstyrke, 19

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR

MONTAGEVEJLEDNING FOR MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PRO STANDARD RAW PRO ULTRA RAW PRO HIGHTACK RAW PRO STANDARD RAW PRO HIGHTACK RAW PRO ULTRA Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen

Læs mere

PROTEX Tætningsløsninger

PROTEX Tætningsløsninger PROTEX Tætningsløsninger Tætningsløsninger til inden- og udendørs brug Klæbebånd Ampacoll I.N.T. Tape med bagsideliner til samlinger samt gennemføringer af dampspærre og dampbremser. Let at tildanne -

Læs mere

Skum & fugemasse. Skum & fugemasse

Skum & fugemasse. Skum & fugemasse 299 1-komponent PU 1/500, 1/750 adapterskum...side 300 1-komponent pistolskum PUP 750 B3...side 301 Brandhæmmende pistolskum PUFS 750...side 302 Skumpistoler og rensemiddel PUR 500...side 303 300 SKUM

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED Let konstruktion med installationslag. Paralleltag med installationslag Ventileret loftrum. Dampspærre monteret med installationslag Placering i væg, tag og loft. Dampspærren

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED

MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt er den mest

Læs mere

Reparation og Tætning 07. Alt til renovering

Reparation og Tætning 07. Alt til renovering Reparation og Tætning 07 Alt til renovering ProduktGuide Vejledende produktguide med topcoats FlexiCoat Vandtætning af tage, tagrender, inddækninger, skorstenssokler m.m. 1300% elasticitet Malkode 2-1

Læs mere

PERFORM Form og Fals

PERFORM Form og Fals PERFORM Form og Fals Tips til... Inddækning mod mur Gode råd og nyttig viden Inddækning ved skorsten ved rygning på tagfladen falsede samlinger limede samlinger Miljørigtige inddækninger PERFORM flexibel

Læs mere

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser.

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser. Træbeskyttelse Træbeskyttelse God træbeskyttelse. Vandig og alkyd træbeskyttelse, dækkende og transparent/laserende, samt træolie. Mere end 50 år på det danske marked og stor erfaring med træbeskyttelse

Læs mere

35 W122 Kobber spray 400 ML

35 W122 Kobber spray 400 ML Det smører og beskytter elementer, der er i kontakt med støv, pulver, snavs, olier og fedtstoffer. Det indeholder ingen silikone, og lægger et usynligt lag. Det beskytter mod korrosion, fugtighed, benzin,

Læs mere

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug FESTFLOOR Life Microcement med et utal af Beskrivelse FESTFLOOR Life er et polymer-cementbaseret system til at skabe rene overflader på eksisterende underlag som betongulve, gipsplader, keramiske fliser,

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1 INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG 2019 Side 1 Velkommen til Interglas I denne brochure finder du en vejledningen for montering af glas i tag. Du kan finde flere produkter og

Læs mere

Plastreparation, fugematerialer, hulrumsforsegling og værktøj

Plastreparation, fugematerialer, hulrumsforsegling og værktøj kap-dk 0-0-,. Plastreparation, fugematerialer, hulrumsforsegling og værktøj kap-dk 0-0-,. Plastreparation, fugematerialer, hulrumsforsegling og værktøj Pliogrip Limpatroner til plastreparation Pliogrip

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING

AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING En verden af muligheder AAG MARINE - EN SIKKER LØSNING AAG Lugepakninger DVS AAG Lugepakninger m/ slidlag AAG Delta fender AAG D-fender AAG Insulating Mats AAG Mandehulspakninger AAG Fugelim AAG Parketlim

Læs mere

Klæbe- & tætningsbånd

Klæbe- & tætningsbånd Klæbe- & tætningsbånd Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Tætningsbånd Type 37 - grå... 81-01 Type 39 -

Læs mere

PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ

PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ At være maler handler ikke blot om at arbejde med æstetiske værdier, men også med de menneskelige og materielle. Hvis du arbejder med brandbeskyttelsesmaling, har du en afgørende

Læs mere

WT ,50 WT ,50. WSPwsb10 89,00

WT ,50 WT ,50. WSPwsb10 89,00 Afrensning HOBBYKNIV STOR PRIMA God, kraftig hobbykniv/cutterkniv med godt håndtag og udskiftelige blade. WT368072 37,50 BLADE TIL PRIMA HOBBYKNIV, 10 STK 10 stk. klinger til hobbykniv i praktisk plastboks

Læs mere

VINDSPÆRRE MONTAGEVEJLEDNING

VINDSPÆRRE MONTAGEVEJLEDNING VINDSPÆRRE VINDSPÆRRE SORTIMENT UV-VINDSPÆRRE 9721902 1,5 x 50 m PRO VINDSPÆRRE 9699245 1,5 x 50 m 9721903 1,5 x 13,5 m 20 m 2 UV TAPE 9721904 60 mm x 25 m ALL-ROUND TAPE 9698152 60 mm x 25 m ALL-YEAR

Læs mere

9 Specifikationer. 9/1 Specifikationer. 9/2 Spændmomenter. 9/3 Specialværktøj. 9/4 Reparation af karrosseriskader Reparation af karrosseriskader 9/4 1

9 Specifikationer. 9/1 Specifikationer. 9/2 Spændmomenter. 9/3 Specialværktøj. 9/4 Reparation af karrosseriskader Reparation af karrosseriskader 9/4 1 9 Specifikationer 9/1 Specifikationer 9/2 Spændmomenter 9/3 Specialværktøj 9/4 9/4 1 Side 1 af 5 Denne vejledning giver retningslinier for reparation af karrosseriskader på køretøjets overog underdel.

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Vedligeholdelse af tag Beskyttelse af mur- og betonflader Reparation af asfalt- og betonflader Fjernelse af mos og lignende Tørre og sunde huse! Isola Vedligeholdelses-

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

DAFA Airstop System når tæt er tæt

DAFA Airstop System når tæt er tæt Airstop System når tæt er tæt Komplet dampspærreprogram med fem nye folier tætner alle opgaver NYHED! DiFoil UniFoil EcoFoil ProFoil AluFoil Nr. 3 Marts 200 for det bæredygtige byggeri 2 universal rørkrave

Læs mere

LEVERANDØRSBRUGSANVISNING

LEVERANDØRSBRUGSANVISNING Produktnavn: acrylfugemasse prof. SIKKERHEDSDATABLAD LEVERANDØRSBRUGSANVISNING 1. IDENTIFIKATION AF STOFFET/MATERIALET OG LEVERANDØREN: Side 1/3 DK Produktnavn: acrylfugemasse prof. Leverandør: Den Braven

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer... 3 Isonit Construction... 3 Isonit... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber...

Indholdsfortegnelse. Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer... 3 Isonit Construction... 3 Isonit... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber... Produktguide Indholdsfortegnelse Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer.... 3 Isonit Construction... 3 Isonit.... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber... 4 Tagmaling - Metal RustConverter... 5 Metal

Læs mere

Glasisætning Glasisætning Alu-Com Slim Line til 3-lags-termoruder 41 Alu-Com glasisætningssystem 41 Tilbehør til Alu-Com 42 GL-liste, alu-bundglaslister 43 Tilbehør til GL-liste 43 GL-liste, alu-bundglaslister

Læs mere

Henkel Leverandøren af løsninger

Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Autoindustriens partner Med udgangspunkt i den kemiske industri s løsninger og proces knowhow, hjælper Henkel producenter med at sikre en fremragende kvalitet gennem

Læs mere

Fire Guard PU Foam 587

Fire Guard PU Foam 587 DK Produkt Information: Fire Guard PU Foam 587 Brandhæmmende polyurethanskum, testet iht. EN 1366-3 Produktbeskrivelse & anvendelse: Fireguard PU Foam 587 er en professionel brandhæmmende 1- komponent

Læs mere

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350 INDUSTRI RENGØRING ANTOL 24 ProduKTKode 803 Kraftfuld afrenser Professionel afrenser med hurtigt virkende emulgatorer. Høj opløsningsevne. Kan absorbere op til 5 gange volumen af smøremidler, fedt og snavs.

Læs mere

Kan dit byggeri ånde..?

Kan dit byggeri ånde..? Kan dit byggeri ånde..? 0.2 10.0 s d m DAFA intelligent dampspærresystem folier og tilbehør til fugtadaptive løsninger Nr. 8 Nr. 2 JUNI 2016 til byggeri med særlige krav til fugtadaptiv dampspærre DAFA

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING 1. BESKRIVELSE BESKRIVELSE Quattro, Produktet til effektiv varmebesparelse. Quattro, er et tyndt reflektivt isoleringsmateriale, som har været brugt

Læs mere

Lime. ... for kvalitet og sikkerhed. Limning og rengøring. Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ 26/12

Lime. ... for kvalitet og sikkerhed. Limning og rengøring. Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ 26/12 Lime Limning og rengøring Vindue- og dø rfremstilling kunststof, aluminium og træ... for kvalitet og sikkerhed 26/12 2 Vores firma Lim specialisten til vindue- og dør fremstilling I mere end 30 år har

Læs mere

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede Produktinformation Billig kontortape til institutioner og skoler samt til det prisfikserede segment BOPP Vandbaseret acryl klæbestof t rygmateriale Modstandsdygtig

Læs mere

182 Plastfolie 2x50M Malerkvalitet 2x50 m 1. 21000 Plastfolie 2x25m 0,010mm 2x25 m 15. 40025 Plastfolie 4x50m 0,025mm 4x50 m 1

182 Plastfolie 2x50M Malerkvalitet 2x50 m 1. 21000 Plastfolie 2x25m 0,010mm 2x25 m 15. 40025 Plastfolie 4x50m 0,025mm 4x50 m 1 19 AFDÆKNING Plastfolie 2x50 m 182 Plastfolie 2x50M Malerkvalitet 2x50 m 1 5 7 04268 401450 5342848 20025 Plastfolie 2x50m 0,025mm 2x50 m 1 5 7 03872 043001 5889963 20040 Plastfolie 2x50m 0,040mm 2x50

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW VINDSPÆRRE MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW VINDSPÆRRE

MONTAGEVEJLEDNING RAW VINDSPÆRRE MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW VINDSPÆRRE MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW VINDSPÆRRE UV-VINDSPÆRRE 9721902 1,5 x 50 m PRO VINDSPÆRRE 9699245 1,5 x 50 m 9721903 1,5 x 13,5 m 20 m 2 UV TAPE 9721904 60 mm x 25 m ALL-ROUND TAPE 9698152 60 mm x 25 m ALL-YEAR

Læs mere

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning 3M Industri Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape Nøjagtigt og holdbart 3M dobbeltklæbende tape og limoverføringstape I denne brochure finder du et udvalg af 3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes.

Læs mere

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA Her finder du alle former for beskyttelsesprodukter! BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER 13 Beskyttel Mulighederne

Læs mere

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27 K 4 Home er med sine 130 bar og udstyrspakke velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse men den kan også rengøre mure, hegn, havemøbler, biler, motorcykler og cykler. K 4 har en vandkølet motor, der

Læs mere

Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik

Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik Datablad Montering Marts 2005 Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik Krav til underlaget Der bliver lagt tid og kræfter i at designe og producere en dekoration. Det næste

Læs mere

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev.

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev. BAGSTOP-FUGE-METODEN Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Metodehæftet har afsæt i PTM-anvisninger. De beskrevne produkter, dampspærre, under-

Læs mere

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27 K 4 er med sine 130 bar velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse, hegn, møbler, biler, motorcykler og cykler alt efter valg af udstyr. K 4 har en vandkølet motor, der er med til at sikre en mere

Læs mere

Glas-, vindues- og dørtætning

Glas-, vindues- og dørtætning Glas-, vindues- og dørtætning Glas-, vindues- og dørtætning Alu-Com glasisætningssystem 47 Tilbehør til Alu-Com 48 GL-liste, alu-bundglaslister 49 Tilbehør til GL-liste 49 GL-liste, alu-bundglaslister

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

gennemfarvet facadeplade

gennemfarvet facadeplade power board gennemfarvet facadeplade POWER BOARD POWER BOARD C facadeplader gennemfarvet fibercementplade i 3 farver Bredde mm 1200 Længde mm 2400 Tykkelse mm 8 Vægt kg pr. plade 33,41 Vægt kg pr. m 2

Læs mere

INDHOLDTSFORTEGNELSE

INDHOLDTSFORTEGNELSE 1 INDHOLDTSFORTEGNELSE Svejseoverpap PF-5100 SBS 2 Svejseunderpap PF-3900 SBS 3 Isoroof S40M selvklæbende 4 Svejseunderpap GF-4100 5 Svejseunderpap GF-3100 5 Vindpap I-333 6 1 1 1 2 Svejse overpap PF 5100

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Facadebehandling. flotte resultater, der holder i mange år

Facadebehandling. flotte resultater, der holder i mange år Facadebehandling flotte resultater, der holder i mange år Detalje på facade Indgangsparti, privatbolig dokumentation får du på www.acrymatic.dk AC WALL-FLEX Overfladebehandlingen der holder på væggen Til

Læs mere

Kan dit byggeri ånde..?

Kan dit byggeri ånde..? Kan dit byggeri ånde..? 0.2 10.0 s d m DAFA intelligent dampspærresystem folier og tilbehør til fugtadaptive løsninger Nr. 8 Nr. 2 JUNI 2016 Et komplet sortiment af intelligente produkter 7 3 6 4 6 1 5

Læs mere

DAFA AirStop System TM når tæt er tæt

DAFA AirStop System TM når tæt er tæt DAFA AirStop System TM når tæt er tæt Sådan opnår du DAFAs funktions- og produktgaranti Nr. 6 for det bæredygtige byggeri Sådan opnår du DAFAs funktions- og produktgaranti Det er let at sikre sig DAFAs

Læs mere

FUGE & LIM SIKA'S LØSNINGER TIL BRANDBESKYTTELSE GODKENDTE OG PÅLIDELIGE LØSNINGER TIL FUGER OG GENNEMFØRINGER

FUGE & LIM SIKA'S LØSNINGER TIL BRANDBESKYTTELSE GODKENDTE OG PÅLIDELIGE LØSNINGER TIL FUGER OG GENNEMFØRINGER SIKA'S LØSNINGER TIL BRANDBESKYTTELSE GODKENDTE OG PÅLIDELIGE LØSNINGER TIL FUGER OG GENNEMFØRINGER FORDELE VED VORES LØSNINGER Sika leverer omfattende løsninger til brandsikre konstruktioner såsom tunneller,

Læs mere

ISO-BLOCO ISO-BLOCO-COIL. Skumplastteknik ISO-ZELL

ISO-BLOCO ISO-BLOCO-COIL. Skumplastteknik ISO-ZELL ISO-BLOCO ISO-BLOCO-COIL ISO-ZELL Skumplastteknik Innovativt byggeri ISO-Chemie tætne, isolere, beskytte Trapezplader-, sandwichog metalbyggeri. Renovering og nybyg af beton og andre byggeprodukter Mursten-,

Læs mere

3M FAST Tætningstape. Enklere, mere holdbare og energieffektive løsninger, som møder kommende krav.

3M FAST Tætningstape. Enklere, mere holdbare og energieffektive løsninger, som møder kommende krav. 3M FAST Tætningstape Enklere, mere holdbare og energieffektive løsninger, som møder kommende krav. Innovative tætningstapes for holdbar og enkel montage. Samling af dampspærrefolie i én arbejdsgang klimaskærm

Læs mere