KIRKE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen"

Transkript

1

2 KIRKE Foto: Thomas Heie Nielsen Torsdag 2. april kl. 18, fredag 3. april kl. 15, søndag 5. april kl. 11 & mandag 6. april kl PÅSKE Skærtorsdag holder vi gudstjeneste med efterfølgende festmåltid. Fri entré - tilmelding på soje@ km.dk / Langfredag står gudstjenesten i stilhed- ens tegn. Påskemorgen er der højmesse og 2. påskedag en aftengudstjeneste med efterfølgende mad for 35 kr. Ingen tilmelding. Mandag d. 25. maj kl PINSEFEST PÅ HAVNEN Igen i år rykker vi kirkerummet ud i det fri, når vi inviterer til Pinsefest på Teglholmen. Kom med til gudstjeneste med gospelkor i det smukke kirketelt, gå på vandet med waterballs, få en ponyridetur, vær med i malerværkstedet og meget, meget mere. Vi serverer øl, vand, vin og lækker mad til gode priser. Foto: Thomas Heie Nielsen Hver onsdag fra kl MORGENCAFEEN Præst Mogens Hagen inviterer til morgencafé hver onsdag fra kl Drop ind, som du er, til et Guds ord og et lækkert morgenbord. Der er både hjemmebagte boller, skyr m. müsli, frugt og godt selskab med andre sydhavnere. Det er gratis, men du er velkommen til at lægge et beløb i kirkebøssen. Mandag d. 2. marts kl Mandag d. 4. maj kl LYSGUDSTJENESTE Præst Per Ramsdal står for en aftengudstjeneste med fokus på stilhed, fordybelse og personlig bøn. Kom og tænd et lys og spis med, når vi efterfølgende serverer hjemmelavet aftensmad til 35kr. Tilmelding er ikke nødvendigt.

3 BØRN & FORÆLDRE SAMTALER FOR GRAVIDE Helene Ferslev fortsætter sine populære forberedende samtaler for gravide her i foråret. Der starter forløb op løbende, og tidspunkter for samtalerne aftales fra gang til gang. Det kan være en stor omvæltning at blive gravid, og der er mange tanker og følelser forbundet med det at blive mor. I samtaleforløbet får du som gravid mulighed for at vende tankerne om det spirende liv i maven sammen med andre vordende mødre. Helene Ferslev har tilrettelagt forløbene i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der til dagligt arbejder med småbørnspsykologi og familiedannelse, og de vil tage udgangspunkt i den nyeste forskning inden for mødres tilknytning til barnet i maven. Samtalerne fungerer som en slags mental forberedelse til det nye forældreliv, hvor et lille nyt menneske nu bliver omdrejningspunktet. Det er åbne og fordomsfrie gruppesamtaler, hvor vi taler frit om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. Helene Ferslev byder ind med pointer og temaer, der kan være gode at forholde sig til. Du kan læse mere om samtaler for gravide på vores hjemmeside. Tilmeld dig et samtaleforløb på mail: hfe@ km.dk - det er gratis at deltage. Torsdag d. 26. marts kl Torsdag d. 30. april kl BIBELDETEKTIVERNE De små bibeldetektiver skal på skattejagt, høre historie og synge sange, når kirken den sidste torsdag i hver måned, inviterer Sydhavns børnefamilier til en omgang Bibeldetektiverne. Bagefter er der børnevenlig aftensmad til både børn og forældre. Det er helt gratis, og der er ingen tilmelding. Hver onsdag kl BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer og leger sanglege. Det hele foregår meget uhøjtideligt og helt på børnenes præmisser. Babysalmesang er gratis, og der er ingen tilmelding.

4 BØRN & FORÆLDRE Foto: Thomas Heie Nielsen Fredag d. 17. april kl :00 ÅBENT HUS: KLATREVÆG Klatresæsonen er gået i gang. Kirketårnet har fået en ny og endnu bedre klatrevæg. Det skal fejres! Vi inviterer derfor alle Sydhavns borgere til at gå weekenden i møde med en tur op i det blå. Der er klatreruter til såvel børn som voksne, og uddannede klatreinstruktører står klar til at hjælpe jer på dagen. I midten af marts gennemgår klatrevæggen en større renovering. Det betyder, at klatrevæggen ændrer udseende, og I kommer nu til at kunne se en flot himmelhvælving øverst med et kors midt i. Derudover er klatrevæggen udvidet således, at den vil dække kirketårnets front- og sidevæg. På den måde vil der være plads til endnu flere klatrere på én gang, ligesom der vil være rig mulighed for, at såvel den øvede som uøvede, børn såvel som voksne, bliver udfordrede. I løbet af 2015 vil Frederiksholm Kirke afholde forskellige klatrearrangementer målrettet Sydhavns borgere, og der bliver åbnet op for, at man kan booke væggen til private arrangementer. Læs mere om booking på vores hjemmeside. Like os på facebook, hvis du vil have nyheder om kommende klatrearrangementer. Foto: Thomas Heie Nielsen Foto: Niels Busch Torsdag d. 19. marts kl TUMLINGEGUDSTJENESTE I februar og marts har vi tumlingerytmik for de 1-4 årige. Vi afslutter forløbet med en tumlingegudstjeneste med efterfølgende børnevenlig mad i Krypten. Arrangementet er for alle småbørnsfamilier - også selv om man ikke har fulgt tumlingerytmikholdet - og det hele er gratis. Hver tirsdag kl FDF K 20 FDF er for børn og unge mellem 7 og 17 år. FDF er en del af det folkekirkelige børne- og ungdomsarbejde, og det kristne menneskesyn er et naturligt grundlag for samværet. Her er fællesskab med plads til forskellighed. Kontakt Janie Bloch på tlf for yderligere info.

5 Torsdag d. 30. april kl JAZZMESSE: GUNDE ON GARNER Gå ikke glip af Per Ramsdals næste jazzmesse, hvor pianist Henrik Gunde, bassist Nicolas Kock og trommeslager Karsten Bagge jazzer rundt i Erroll Garners swingende univers. Repertoiret inkluderer kendte danske og udenlandske klassikere, som fx Hvorfor er lykken så lunefuld og New York State Of Mind, der alle bliver nyfortolket helt i Garners ånd. Gunde on Garner-trioen følger op på det, som Garner gjorde, nemlig at tage udgangspunkt i den gode melodi, om den så kommer fra jazzens, rockens eller poppens verden og tilsætte den et helt formidabelt swing. Jazzmessen i Frederiksholm Kirke er en aftensgudstjeneste, der varer cirka en time. Med levende lys, dæmpet farverig belysning og palmeblade er jazzmessen et stemningsfyldt åndehul, hvor man kan stå af ræset og simpelthen bare være til. Efter koncerten er der café, hvor der kan købes øl, vand, snacks og vin. Der er naturligvis fri entré. Foto: Gorm Valentin MUSIK Lørdag d. 18. april kl SYDHAVNS KANTORIS FORÅRSKONCERT Under ledelse af Carsten Mølholm og med deres faste akkompagnatør Daniel Bruun på orgel, opfører Kantoriet en påskekoncert, der er bygget op om syv satser fra Mozarts Requiem samt hans motet Ave verum. Desuden synges satser af Fauré og Antonio Lotti. Der er fri entré til koncerten. Lørdag d. 7. marts kl KLAVERKONCERT Den unge pianist Cæcilie Tagmose fylder kirkerummet med musik fra fire århundreder. Fra Couperins franske barok over Haydns wienerklassisk til romantisk musik af Chopin, Scriabin og Alban Berg. Komponisten Per Nørgård er også på programmet. Der serveres kaffe i pausen. Fri entré.

6 SOCIALT Onsdag d. 18. marts kl FÆLLESSANG Kom og syng med! Vi synger sange fra Højskolesangbogen, den danske salmebog, filmmelodier m.m. Du har også mulighed for at aflevere dine sangønsker til organisten Aleksandr Aeschlimann. Undervejs serverer vi kaffe og te. Foto: Margit Andersen Torsdag d. 5. marts kl Tordag d. 16. april kl. 18:30 FILMAFTENER Det er skønne film, vi har på plakaten, når vi i marts viser den tankevækkende film Nu eller aldrig m. Morgan Freeman og Jack Nicholson, og vi i april viser den gådefulde Hugo instrueret at Martin Scorsese. Gratis arrangement. Der kan købes sandwich og vin. Onsdage i lige uger kl DANS I KIRKEN Hver anden onsdag samles danseglade sydhavnere i dagligstuen over kirkerummet til lancier og kvadrilledanse. Der kan købes en ostemad til 25 kr. eller en let anretning til 45 kr. med drikke til. Kontakt Sv. Aage Jensen på for yderligere info. Onsdage i ulige uger kl SENIORKREDS Seniorkredsen er primært et tilbud til ældre, men alle er velkomne. Vi synger sange fra Højskolesangbogen, inviterer foredragsholdere og hygger med kaffe og kage. Kontakt Jette Lemming på , hvis du har lyst til at være med.

7 SOCIALT BLIV FRIVILLIG TOPREBSINSTRUKTØR Frederiksholm Kirke tilbyder nu frivillige en gratis toprebsinstruktøruddannelse. Som toprebsinstruktør kvalificeres du til at kunne varetage toprebsklatring med øvede/uøvede samt varetage klatreaktiviteter på en klatrevæg. Det er ikke et krav, at du i forvejen er frivillig i kirken for at få uddannelsen, men får du en plads på holdet, forpligter du dig til at være frivillig toprebsinstruktør til nogle af kirkens klatrearrangementer. Læs mere om uddannelsen på vores hjemmeside eller kontakt Stine Ovgaard på eller soje@km.dk og hør nærmere. Foto: Bethan Phillips Har du lyst til at være frivillig i Frederiksholm Kirke, uden at blive toprebsinstruktør, er du også meget velkommen. Vi har mange aktiviteter i kirken og har derfor altid brug for frivillige hænder, der har lyst til at være med til at gøre en forskel for Sydhavns borgere. Læs mere om, hvad det vil sige at være frivillig i Frederiksholm Kirke på vores hjemmeside. Hver onsdag formiddag GRØD PÅ MOZARTS PLADS Hver onsdag i marts parkeres kirkens ladcykel på Mozarts Plads for at servere lækker varm morgengrød med sund og delikat topping. Grødkornene er doneret af butikken Grød på Jægersborggade og serveres af frivillige fra kirken. MØD OS PÅ FACEBOOK Synes godt om Sydhavn Sogn på Facebook, og følg med i, hvad der sker i kirken. Vi annoncerer de forskellige arrangementer og bringer billeder af aktiviteterne.

8 KALENDEROVERSIGT MARTS 1. Kl Højmesse ved PR 2. Kl Lysgudstjeneste 4. Kl Morgencafé 4. Kl Babysalmesang 5. Kl. 15/16 Tumlingerytmik 5. Kl Filmaften 7. Kl Klassisk klaverkoncert 8. Kl Højmesse ved MH 11. Kl Morgencafé 11. Kl Babysalmesang 11. Kl Seniorkreds 11. Kl Menighedsrådsmøde 12. Kl. 15/16 Tumlingerytmik 15. Kl Højmesse ved HF 18. Kl Morgencafé 18. Kl Babysalmesang 18. Kl Fællessang 19. Kl Tumlingegudstjeneste 22. Kl Højmesse ved PR 25. Kl Morgencafé 25. Kl Babysalmesang 25. Kl Seniorkreds 26. Kl Bibeldetektiverne 29. Kl Højmesse ved MH APRIL 1. Kl Morgencafé 1. Kl Babysalmesang 2. Kl Skærtorsdag - Den sidste nadver ved HF 3. Kl Langfredagsstilhed ved PR 5. Kl Højmesse ved HF 6. Kl Aftengudstjeneste v. MH 8. Kl Morgencafé 8. Kl Babysalmesang 8. Kl Seniorkreds 8. Kl Menighedsrådsmøde 12. Kl Højmesse ved HF 15. Kl Morgencafé 15. Kl Babysalmesang 16. Kl Filmaften 17. Kl Åbent hus: Klatrevæg 18. Kl Forårskoncert med Sydhavns Kantori 19. Kl Højmesse ved MH 22. Kl Morgencafé 22. Kl Babysalmesang 22. Kl Seniorkreds 26. Kl Konfirmation ved PR 29. Kl Morgencafé 29. Kl Babysalmesang 30. Kl Bibeldetektiverne 30. Kl Jazzmesse MAJ 1. Kl Gudstjeneste ved MH 3. Kl Højmesse ved MH 4. Kl Lysgudstjeneste 6. Kl Morgencafé 6. Kl Babysalmesang 6. Kl Seniorkreds 6. Kl Menighedsrådsmøde 10. Kl Højmesse ved HF 13. Kl Morgencafé 13. Kl Babysalmesang 14. Kl Højmesse ved PR 17. Kl Højmesse ved PR 20. Kl Morgencafé 20. Kl Babysalmesang 20. Kl Seniorkreds 24. Kl Højmesse ved HF 25. Kl Pinsefest på Teglholmen 27. Kl Morgencafé 27. Kl Babysalmesang 28. Kl Bibeldetektiverne 31. Kl Højmesse ved MH HF: Helene Ferslev MH: Mogens Hagen PR: Per Ramsdal

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Kan du mon kende kirketårnet?

Kan du mon kende kirketårnet? KIRKE Kan du mon kende kirketårnet? Måske har du lagt mærke til, at kirketårnet på Frederiksholm Kirke henover foråret har skiftet udseende. Du har måske også lagt mærke til byggerodet, containerne, kranerne,

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

KIRKE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen

KIRKE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen KIRKE Søndag d. 6. september kl. 11-15 SEPTEMBERFEST Igen i år rykker kirken udendørs og inviterer til et brag af en Septemberfest for hele familien. Vi starter med en børnevenlig gudstjeneste, hvor kirkens

Læs mere

FORÅR Marts & april 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV. WWW.SYDHAVNSOGN.DK

FORÅR Marts & april 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV. WWW.SYDHAVNSOGN.DK FORÅR Marts & april 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV. WWW.SYDHAVNSOGN.DK TILBUD TIL DE FRISKE Gratis klatreuddannelse Frederiksholm Kirkes klatrevæg er det

Læs mere

VINTER 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE

VINTER 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE VINTER 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV. WWW.SYDHAVNSOGN.DK BØRN/FAMILIE Tro, håb... og graviditet Når man skal tro kræver det, at man tør have tillid til det,

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Hver onsdag kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer og leger sanglege. Det

Læs mere

BØRN & FORÆLDRE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen

BØRN & FORÆLDRE. Foto: Thomas Heie Nielsen. Foto: Thomas Heie Nielsen BØRN & FORÆLDRE Onsdage kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer og leger sanglege.

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Feb. & mar. 2017 i FREDERIKSHOLM KIRKE Foto: Thomas Heie Nielsen FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK Velkommen til vores nye sognepræst Herunder er et uddrag af Heidi

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Nov. & dec. 2016 FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK BØRN OG FAMILIER Hver onsdag kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang fylder kirkens organister

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Foto: Thomas Heie Nielsen Efterår SEP. & OKT. I FREDERIKSHOLM KIRKE 2016 FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK MENIGHEDSRÅDSVALGET 2016 Menighedsrådsvalget står for døren,

Læs mere

Maj & juni 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE

Maj & juni 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE Maj & juni 2016 I FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KØBENHAVN SV. WWW.SYDHAVNSOGN.DK DIGT FRA KØBENHAVNERPASSIONEN KøbenhavnerPassionen 2016 Af Per Ramsdal Langfredag er den

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet Nyhedsbrev Islebjerg Kirke September 2014 Velkommen til september måneds nyhedsbrev fra Islebjerg Kirke. Alle kan få nyhedsbrevet sendt som mail ved at sende en mailadresse til kirkekontoret islebjerg.sogn@km.dk.

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER ANNA SOGNS KIRKEBLAD JANUAR - APRIL 2014 VIL DU SYNGE MED? Her i foråret vil vi som noget nyt holde fælles sangaftener i

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Navn: Klasse: Jeg er døbt i Kirke d. Jeg bliver konfirmeret i Nexø kirke d. Min kirkegang Nr Søndagens navn Kirke Præstens underskrift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET november og december 2018 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-13.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015 BEMÆRK! Indlæg til næste Aktivitetskalender for perioden 1. maj - 31. august 2015 bedes fremsendt senest 1. april 2015 til: Plejecentret Louiselund Louiselund 9 2970 Hørsholm Att. Dan Poulsen E-mail: DPO@horsholm.dk

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV Sommer I FREDERIKSHOLM KIRKE 2016 Foto: Thomas Heie Nielsen FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK Den nye kirke er på tegnebrættet Mens vi andre kan slappe af og nyde ferien,

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere