Er det sikkert? Permanent kosmetiske procedurer er sikre, ikke-invasiv, effektive procedurer, forbedrer og restaurerer din naturlige skønhed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er det sikkert? Permanent kosmetiske procedurer er sikre, ikke-invasiv, effektive procedurer, forbedrer og restaurerer din naturlige skønhed."

Transkript

1 Ofte stillede spørgsmål Hvorfor overveje permanent kosmetik? Permanent kosmetik spare tid, frustration, og du vil altid blive set fra dine bedste sider! Du kan svømme, sove, svede, spille sport, tage brusebad - uanset hvad din aktive livsstil kræver, vil du altid se godt ud. Det vil ikke vaskes eller sved væk, og det kan holde i årevis. Hvem kan drage fordel af permanent procedurer? Permanent kosmetik giver betydelige fordele for allergikere, personer med hud følsomheder ved traditionellkosmetik, alle med en travl og aktiv livsstil, dem med dårligt syn eller fingerfærdighed, og for alle, der altid har ønsket at blive set fra deres bedste side. Tilsvarende paramedicinske restaurerings behandlinger tilbyder vi gode løsninger til at forbedre udseendet, herunder synlige ar eller forbrændinger, rynker og fine linjer. Er det sikkert? Permanent kosmetiske procedurer er sikre, ikke-invasiv, effektive procedurer, forbedrer og restaurerer din naturlige skønhed. Hvornår kan Korrigerende Pigment camouflere (CPC) gøres på arvæv? Når huden er korrekt helet, hvilket normalt sker ca 12 måneder efter første ar (når det ikke længere er rødt eller rosa). Fuld helet, hvid arvæv accepterer og bevarer pigment bedst. Hvor hurtigt efter brystrekonstruktion kirurgi kan CPC anvendes på areola væv? Så snart huden er ordentligt helet, som regel inden for 12 måneder efter operationen. Hvor lang tid tager hver enkelt procedure tage? Indledende procedurer, tager normalt alt fra 1 til 2-1/2 time. Touch-ups kræver typisk mindre tid, men aldrig mindre end 1 time. Der skal være tid nok, til rigtigt fat bedøve din hud og udføre proceduren. Hvordan ser det ud på huden? Permanent kosmetik ser næsten ud på samme måde som konventionel kosmetik, men lidt blødere og mere afdæmpende. Umiddelbart efter proceduren vil farven vises mørkere end den valgte farve. Ca. 20% -40% af farven falmer i løbet af helingsprocessen, der generelt finder sted indenfor 4-14 dage. Den eneste undtagelse til dette er læbe farve, som kan fade op til 60%.

2 Efter en procedure, vil jeg så være i stand til at køre hjem? Ja, medmindre eyeliner bliver anvendt. Vi anbefaler, at enhver, der modtager permanent eyeliner sørge for transport, selvom man sagtens kan køre. Kan jeg bruge kontaktlinser umiddelbart efter en eyeliner procedure? Vi anbefaler, at kontaktlinsebrugere bruge briller i 24 timer efter en eyeliner procedure. Solbriller kan lindre synet stress post-procedure. Hvad efterbehandling skal jeg bruge umiddelbart efter den procedure? Efterbehandling er nemt, og vi vil give dig et detaljeret instruktion ark til at forsikre den samlede succes for din procedure. Hvor lang er den helbredende proces? Restitutionstid er minimal og indledende healing er typisk fra 5-7 dage. Lagene i den underliggende hud har brug for cirka 4-6 uger, for at være helt helbredt. For eksempel, umiddelbart efter en eyeliner procedure, kan dine øjne se ud, som hvis du lige har grædt. Der kan være nogle midlertidige hævelser, lbivirkninger som, ys blå mærker og rødme, forekommer yderst sjældent, og aftager typisk inden for 2-3 dage. Normale aktiviteter kan genoptages umiddelbart efter proceduren. Hvornår vil jeg se det endelige resultat? En mærkbar forskel er umiddelbart indlysende efter proceduren. Dog kan det endelige resultat ikke være synlig, før helingsprocessen er fuldt afsluttet, 4-6 uger. Skal jeg have en touch-up? De fleste permanente kosmetiske procedurer kræver touch-up efter den indledende procedure. Permanent kosmetik betragtes som en proces, og normalt ikke en enkelt procedure. Næsten altid vil den implanterede farven ikke være perfekt efter den første session, hvilket er hvorfor vi altid tilbyder en gratis opfølgende behandling, for permanent kosmetisk brug (eyeliner, lip liner, læbe fylde, og bryn). Ved touch-up vurderer vi proceduren, og afgør, om yderligere arbejde er nødvendigt, da nogle procedurer (navnlig paramedicinsk behandlinger) kræve flere touch-up, for at opnå optimale resultater. Afhængig af hvor hurtigt din hud heler, er det gratis opfølgende besøg typisk planlagt fra 4-8 uger efter den oprindelige procedure. Hvor længe vil permanent kosmetik holde? Selv om permanent kosmetik er langvarig, er der mange faktorer, der påvirker, hvor hurtigt farvepigmenter vil blegne. Mørk pigment, som sort, holder længere end lettere, mere sarte farver, der er mere sårbare over for påvirkningerne af sol, svømning, og opdeling af kroppen. Hertil kommer, at visse sundhedsmæssige betingelser, som dit stofskifte, medicin, anti-aging produkter, naturlig hud peeling, og ansigtet produkter med blegemidler alle kan fremskynde fading. Periodiske touch-ups kan være nødvendige, så vi anbefaler vedligeholdelse efter 2½-3 år, for at holde farven frisk.

3 Er permanente kosmetik passende, hvis jeg er allergisk over for almindelig makeup? Alle med allergi over for traditionel makeup er en perfekt kandidat til permanent kosmetik. Allergiske reaktioner over for permanent pigmenter er ekstremt sjældne, men hvis du er bekymret for en allergi over for disse pigmenter, kan du bede os om at udføre en lappetest før din procedure. Er permanente kosmetiske procedurer smertefuldt? I de fleste tilfælde kan der være en lille smule af ubehag - men dette er ikke normen. Vi bruger overlegne kvaliteter af aktuelle bedøvelse udviklet specielt til permanent kosmetiske procedurer, og er meget effektiv til bedøvelse af huden. Vi anvender anæstetik før og under proceduren for at sikre dig den mest komfortable mulige oplevelse, og vi hører almindeligvis, at der er meget mindre (eller ingen) ubehag, end forventet. Vil min receptpligtig medicin påvirke mine permanent kosmetik procedure? Afhængigt af hvilken type medicin, kan det være nødvendigt at indhente en skriftlig frigivelse fra din læge før en permanent kosmetisk eller paramedicinske procedure udføres. Er der nogen forholdsregler jeg skal tage før min behandling? Især hvis du har en læbe lidelse og har en fortid med feber blister, forkølelsessår, helvedesild, eller sår skal du skal indhente en recept på et antiviral medicin fra din læge. Du kan blive ordineret medicin såsom Valtrex, Famvir, eller Zovirax, der skal tages en uge før læbe proceduren. Selv hvis du ikke har nogen historik, med herpes forkølelses sår, er læbe procedurer kendt for at forårsage herpetisk udbrud, som kan resultere i pigment tab i behandlingsområdet, dette ses dog kun i meget sjældne tilfælde. Det kan være nødvendigt at udsætte proceduren, hvis du er i behandling med Retin-A, Accutane, Tretinoin eller andre vitamin A-derivater. Brug af disse medikamenter bør afbrydes i mindst 12 måneder før procedure, i nogle tilfælde kan du bruge en lægelig udtalelse fra din læge. Hvad koster det? Prissætning varierer efter udbudsform, tekniker, og geografisk placering, men kan variere alt fra kr ,-. Men lad ikke din endelige beslutning være baseret på omkostninger, sammenligninger - talemåden "du får hvad du betaler for" er lige så sandt for permanent kosmetik og paramedicinsk restaurering, som det er for plastikkirurgi. Praktikere med utilstrækkelig uddannelse, brug af billige pigmenter, og sjusket teknikker kan omvende gode tilbud, til mareridt agtige resultater, som potentielt kan koste dig flere hundrede (eller tusinder) af kr. i korrektion arbejde. Meget få tatovering s kunstnere er blevet uddannet permanent kosmetik artister, og endnu færre (næsten ingen) modtager paramedicinsk restaurerings uddannelse. I modsætning hertil er vi special trænet i omfattede permanent kosmetik og paramedicinske applikationer.

4 Skønheds plet For dem, der er en lille smule vovet, kan en strategisk placeret skønheds plet, tilføje et element af drama og interesse for dit ansigt. Et godt designet skønheds mærke kan skabe et knudepunkt, som fremhæver en bestemt funktion, giver et strejf af glamour, og hjælpe med at henlede opmærksomheden væk fra en anden ansigtet funktion. Vi kan skaber en lille, naturligt farvet skønheds plet, man vil tro t du er født med. Fregner og små mærker som allerede er til stede, kan også blive forbedret eller udvidet med naturlige farvepigmenter, der er tilpasset, blandet så de matser din hud tone. Din skønheds plet vil være afsluttet i ét besøg, men vi foreslår at du vender tilbage efter 4-6 uger for et endelig check-up, så vi kan tage fat på eventuelle justeringer, der kan være behov for.

5 Eyeliner Permanent eyeliner vil smukt definere dine øjne, og give dig mulighed for at vågne op 0g se godt ud, fra morgenstunden, og fortsætte med et friskt look hele dagen og natten. Forestil dig et liv uden makeup præparater og snavs, og aldrig at skulle anvende eller fjerne eyeliner nogensinde igen! Det er også den perfekte løsning til alle med allergi, kontaktlinser følsomheder, ringe fingerfærdighed, problemer med synet, eller en meget aktiv livsstil. Helt bogstaveligt, vil permanent eyeliner ændre dit liv til det bedre! Permanent eyeliner tilføjer dybde og definition på øjnene, så de ser større og mere iøjnefaldende ud, og vipper vil virke fyldigere og tykkere. Vi kan skabe liner, som er blødere og mere dæmpet for et meget naturligt udseende, eller anvende et mere dramatisk design - begge er nemt lavet, og valget er dit. For mange giver permanent eyeliner ansigtet et ægte "elevator løft", og det kan tage år fra dit udseende. Form, længde og strategisk placering af permanente eyeliner kan hjælpe med at korrigere udseendet af visse øjen former og ansigts asymmetri, eller vi kan anvende liner på samme måde, som dutypisk bærer bære det nu. Vi tilbyder en bred vifte af farver at vælge imellem, og vi kan hjælpe dig med at vælge en pigment der bedst komplimenterer din hud tone og ønsker. Øjenbryn Professionelt forbedret øjenbryn, danner ramme i dit ansigt, øger din naturlige funktion, og giver en ungdommelig "løft" til dine øjne. Som en af vores mest efterspurgte procedurer, tilføjer øjenbryn ekstra form, fylde og symmetri, der kan tage år fra dit udseende. Vi skaber naturligt udseende øjenbryn hvor der er ringe eller ingen hår, såsom med alopeci eller hårtab fra kemoterapi. Hvis du ikke fortæller nogen, at dine øjenbryn er blevet permanent forbedret vil ingen nogensinde vide det! Øjenbryn proceduren vil æstetisk forbedrer udseendet, det gælder for et væld af hudtilstande, så som, huller, ar, forbrændinger, naturlig udtynding eller helt fravær af hår, til over-plukning, ujævne Bryn, og naturligvis lys eller falmede øjenbryn. Enhver med fingerfærdigheds problemer, eller problemer med synet, vil også drage fordel af permanent øjenbryn, som ikke kræver nogen form for daglig makeup. Vi implanterer permanent pigmenter i dine øjenbryn i henhold til din foretrukne form og placering, og vi kan også hjælpe med at designe en pande, der er mest flatterende til dit ansigt og de underliggende knoglestruktur. Brug af flere farver pigment for at skabe en tredimensionel effekt, tilføjer vi fylde og form med pande-fill teknikker til realistisk udseende øjenbryn, der har et naturlig, blødt udseende. Mange af vores kunder foretrækker en pulveriseret effekt, som har det fine udseende pande skygge. Vi udfører også fint hair-by-hair streger, der efterligner udseendet af naturlige hår, eller vi kan kombinere de to teknikker - valget er dit.

6 Lip Liner & Lip Udfyldning Læber kan tabe volumen, farve, og definition, som en følge af aldring, hormonelle forandringer, forskellige medicinske tilstande, solskader og traumer. Permanent ip liner er en glimrende løsning, der giver fantastiske resultater med anti-aging effekt. Vores kunstfærdige anvendelse af pigment, vil smukt forvandle dine læbers udseende, ved at tilføje fylde, symmetri, og definition. Permanent læbe farve er meget effektivt til forbedring af naturligt bleg væv, giver definition og korrigerer ujævne eller asymmetriske grænser. Med permanent læbe line, undgår du at læbestiften løber. Permanent læbe linie blødgør fine linier omkring munden, og skaber en mere omfangsrig, sensuel læbe, når den anvendes lidt over den naturlige læbe grænse. Vi tilbyder flere muligheder for læber - en lidt blandet læbe linje kan laves til en blødere, mindre udflydende udseende, eller en sprød disposition kan anvendes til at fremhæve læbe grænsen til et mere veldefineret resultat. Farven kan også placeres på tværs af hele læbe området og giver en læbestift effekt. Tilføjelse af et strejf af den rigtige farve vil omdefinere din mund, så den ser velformet og fyldigere ud, og vi har mange farver at vælge imellem, herunder tilpassede formuleringer i din farveskala. Permanent læbe line og fuld læbe farvefyld, giver mange vidunderlige fordele, som omfatter: Dine læber ser altid godt ud 24 / 7! Sparer dig penge og tid på at anvende læbestift og lip liner; Tilføjer udseendet af fylde uden dyr kirurgi eller spartelmasse injektioner; Revitalisere falmede læbe væv; Minimere forekomsten af fine linier ved at fjerne snavs og læbestift der løber; Forbedre udseendet af mangler såsom en ujævn læbe linje; Camouflage af ar fra kløft ; Yderligere styrke effekten af læbens fyldstoffer ved at anvende farve over den naturlige læbe linje. Din nye, permanente læbe farve vil altid se friskeog smuk ud. Alt du skal gøre er at anvende en lille smule klar glans, og du vil være klar til at gå! Indhold copyright City Wellness smba. Alle rettigheder forbeholdt.

7 Dekorative Tatoveringer Vi kan imødekomme anmodninger om små, dekorative krops tatoverings designs, som fugle, sommerfugle, blomster, stjerner og symboler. Til mere komplekse og omfattende design, kan vi henvise dig til en lokal specialist.

8 Areola Complex Kunsten at genskabe udseendet af areola og brystvorte væv er ofte at betragte som intet mindre end et mirakel for nogen, der har undergået en mastektomi eller andre former for brystkræftoperation. Vores tatoverings tjenester, giver et meget naturligt udseende resultat til, bryst opererede, brænd ofre, og kirurgi patienter. Pigment programmer kan også bidrage til at afhjælpe for størrelse, form, symmetri og farve, og tilføje definition. Farve kan også være permanent implanteret for rent æstetiske formål, som at rette små eller lys farvet areola, farveskift efter fødslen eller amning, og forbedre farven på falmede væv. Uanset årsagen, kan areola re-farvningen hjælpe til, at du føler dig normal, komplet, og smuk. Vores areola pigmenterings ydelser omfatter: Areola-Nippel Complex Simulering - Denne procedure er for kunder, der har haft brystrekonstruktions kirurgi. Pigment bliver implanteret for at skabe en realistisk, tredimensional areola, og farven kan tilpasses, blandes til at skabe skygger, som giver en illusion af fremspring og tekstur. Color & justering af størrelsen - Æstetiske korrektioner kan anvendes til at modvirke størrelse, form, farve og symmetri. Vi kan hjælpe dig med at opnå et mere afbalanceret look, af selve farven, og et samlet æstetisk resultat efter operationen. Patienter med misfarvning af huden, let farvet eller falmet væv, eller uregelmæssigheder i farve, form eller størrelse (dvs. for let / for lille) kan også drage fordel af ny pigmentering. Vi tilbyder et udvalg af farver, og vi kan specielt mikse formuleringer for at opfylde dine specifikke krav. Vi vil hjælpe dig med at vælge en farvepalet, der ser mest naturligt ud for dig, og vi anbefaler normalt, farve ltestprøver 4-6 uger før din procedure for at forsikre den bedst mulige farve match. Da alle permanente kosmetiske procedurer anses for at være en proces, og generelt mere end én session er nødvendigt for at opnå de ønskede resultater. Sjældent, om nogensinde, vil resultatet være perfekt efter blot en pigment behandling, og areola kræver mest arbejde 1-3 fuld behandlinger. Som med alle permanent farve procedurer, kan farven falme med tiden, så nogle touch-up vedligeholdelse kan være en fordel, for at holde dit look levende og frisk.

9 Brand sår, vævs afslapning Burns, ar, & hudtransplantation Micro-Needling afslapper/afspænding af sammensnørede vævsbånd for øget fleksibilitet i bevægelse, ud over at lette og udjævne det kompromiterede område. Læbe ar/ hareskår / Gane spalte Efter en korrigerende operation for gane spalte, kan man ofte se en fordrejet form af munden. Det er muligt at forbedre udseendet ved hjælp af permanent lip liner og lip fyld, re-color og definere beskadiget væv. Pigmenter matches til din hud/læbe tone og placeres strategisk til at give en mere ensartet og mere naturligt udseende læbe-linje. Vi kan også æstetisk styrke Amor buen og den naturlige vermillion kant omkring læbe området, til at give en mere regelmæssig form og illusionen om en symmetrisk læbe linje.

PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen.

PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen. Kursuskatalog PUREBEAU MASKINE Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen. Basis træningsprogrammet dækker alle de færdigheder og knowhow

Læs mere

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Patientvejledning Læbeforstørrelse og markering med Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre

Læs mere

Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark.

Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark. Velkommen til TAFFY DK! Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark. Med dette revolutionerende værktøj, tager vi den kosmetiske pigmentering til et helt nyt niveau. Udføres manuelt

Læs mere

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Patientvejledning Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den inde holder bl.a. meget hyaluronsyre,

Læs mere

Information om øjenlågsoperationer

Information om øjenlågsoperationer Information om øjenlågsoperationer Hvem henvender øjenlågsoperationer til? Med alderen mister huden og de dybere lag i øjenlågene, sin elasticitet. På de øvre øjenlåg viser dette sig som et tiltagende

Læs mere

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic Patientvejledning Hudforyngelse med laser Fraktioneret Cosmetic Med en laserbehandling bliver din ansigtshud fornyet, så den fremstår mere frisk, glat og blød, bl.a. med reduktion af rynker og en vis opstramning

Læs mere

Patientvejledning. Brystvortereduktion

Patientvejledning. Brystvortereduktion Patientvejledning Brystvortereduktion Hvis du er generet af meget store brystvorter, kan disse reduceres med en operation. Det kan være selve brystvorten (papillen ) eller det farvede område omkring papillen

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter Patientvejledning Indadvendte brystvorter Indadvendte brystvorter skyldes ofte, at bindevævet mellem kirtelgangene i brystet er for stramt og kort. Indadvendte brystvorter hos kvinder kan være et stort

Læs mere

Operation af øvre og/eller nedre øjenlåg. - information til patienter

Operation af øvre og/eller nedre øjenlåg. - information til patienter Operation af øvre og/eller nedre øjenlåg - information til patienter Operation af øvre og/eller nedre øjenlåg 3. udgave, 4.6.15 Operation af øvre og/eller nedre øjenlåg Hængende øjenlåg er som regel et

Læs mere

VÆRD AT VIDE FØR OG EFTER DIN BEHANDLING FOR ALDERSSYN

VÆRD AT VIDE FØR OG EFTER DIN BEHANDLING FOR ALDERSSYN VÆRD AT VIDE FØR OG EFTER DIN BEHANDLING FOR ALDERSSYN 1 Nu véd jeg, at jeg altid kommer til at se godt, og at jeg aldrig behøver at være bekymret for grå stær! Karen Maria Olesen, statistiker, 58 år 2

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Information om hudforandringer

Information om hudforandringer Information om hudforandringer Pletter Forandring I en skønhedsplet kan være udtryk for celleforandringer og dermed forstadie til modermærkekræft. Hvis din egen læge, en hudlæge eller en plastikkirurg

Læs mere

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter Patientvejledning Indadvendte brystvorter Indadvendte brystvorter skyldes ofte, at bindevævet mellem kirtelgangene i brystet er for stramt og kort. Indadvendte brystvorter hos kvinder kan være et stort

Læs mere

Information om ørekorrektion

Information om ørekorrektion Information om ørekorrektion Stritører Udstående ører er medfødt. Der kan ikke sættes en bestemt grænse for, hvornår ører betragtes som udstående, men jeg fraråder generelt korrektion, hvis ørets frie

Læs mere

Korrektion af brystvorteområdet. - information til patienter

Korrektion af brystvorteområdet. - information til patienter Korrektion af brystvorteområdet - information til patienter Brystvorteområdet har stor æstetisk værdi for de fleste kvinder. Specielt efter graviditet og amning kan brystvorteområdet ændres markant. Nogle

Læs mere

BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT

BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Er man fysisk eller kosmetisk generet af store bryster, kan en brystreduktion, hvor man reducerer og løfter brysterne, afhjælpe

Læs mere

Mandlig brystdannelse (gynækomasti)

Mandlig brystdannelse (gynækomasti) Vækst af brystkirtelvæv samt fedtdeponering omkring brystvævet kan forekomme både hos unge og voksne mænd. Hos de unge mænd er årsagen ofte hormonel ubalance, mens årsagen hos voksne ofte er fedtdeponering

Læs mere

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Brystimplantater kan udskiftes. Enten hvis dette blot er et ønske fra patienten, hvis der er lækage på implantaterne, eller

Læs mere

Patientvejledning. Brystvortereduktion

Patientvejledning. Brystvortereduktion Patientvejledning Brystvortereduktion Hvis du er generet af meget store brystvorter, kan disse reduceres med en brystvortereduktion. Det kan være selve brystvorten (papillen ) eller det farvede område

Læs mere

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR VECTORGRAFIK I ILLUSTRATOR Første opgave er lavet i Photoshop og Illustrator og gik ud på, at forvandle et foto til vectorgrafik. Dette gøres ved først, at bearbejde

Læs mere

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Brystimplantater kan udskiftes. Enten hvis dette blot er et ønske fra patienten, hvis der er lækage på implantaterne, eller

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om brystvortereduktion, om den

Læs mere

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater Patientvejledning Fjernelse af brystimplantater Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater igen. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage

Læs mere

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic Patientvejledning Kemisk Peeling Cosmetic Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer / fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og

Læs mere

Kvinder og mænd, som er generet af lokaliserede fedtdepoter, som resulterer i uharmonisk skikkelse, er dem, som har fordel af en fedtsugning.

Kvinder og mænd, som er generet af lokaliserede fedtdepoter, som resulterer i uharmonisk skikkelse, er dem, som har fordel af en fedtsugning. kan tilbydes og med fordel anvendes ved uhensigtsmæssigt lokaliserede fedtdepoter, det kan være sig på hofter, lår, mave, knæ, bryster, ankler, læg og under hagen. En fedtsugning er ikke en erstatning

Læs mere

Patientvejledning. Micro-pigmentering

Patientvejledning. Micro-pigmentering Patientvejledning Micro-pigmentering Micro-pigmentering (MP) anvendes til at farve et bestemt område af huden. MP anvendes ofte ved rekonstruktion af brystvorten efter operation for brystkræft, men det

Læs mere

Brystformindskende operation

Brystformindskende operation Brystformindskende operation Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. CPH Privathospital Rådhustorvet 4 3520 Farum Tlf.: 7021 8000 www.cph-privathospital.dk E-mail: info@cph-privathospital.dk

Læs mere

Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod)

Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod) Patientvejledning Behandling af Aktinisk Keratose med Aldara (Imiquimod) Aktinisk Keratose 1 Du er sat i behandling med Aldara creme, fordi du har Aktinisk Keratose, også kaldet solkeratose. For at opnå

Læs mere

OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG

OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan medføre, at de øvre øjenlåg bliver tunge pga. hudoverskud

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic Patientvejledning Karsprængninger i ansigt IPL laserbehandling Cosmetic Der kan være mange årsager til, at du får karsprængninger. De kan være punkt- eller stegformede eller forgrenede i et fint netværk.

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

Patientvejledning. Brystløft

Patientvejledning. Brystløft Patientvejledning Brystløft Efter graviditet, amning, vægttab eller som følge af aldersforandringer i huden vil de fleste kvinder opleve, at huden mister sin elasticitet. Derved mister brystet sin naturlige

Læs mere

Patientvejledning. Korrektion af ar

Patientvejledning. Korrektion af ar Patientvejledning Korrektion af ar Ar opstået efter tidligere operationer, skader eller uheld kan ofte korrigeres og dermed blive pænere med en mindre operation Ar kan virke skæmmende, idet huden kan være

Læs mere

Information om armplastik

Information om armplastik Information om armplastik Med alderen mister huden sin elasticitet. Yderligere vil vægttab og tab af muskelfylde med alderen bidrage yderligere til slaphed af huden, specielt på overarmene. Meget stort

Læs mere

Patientvejledning. Sculptra. Cosmetic

Patientvejledning. Sculptra. Cosmetic Patientvejledning Sculptra Cosmetic Sculptra er ikke en filler, men en Volumizer, der gør din hud naturligt tykkere ved at stimulere hudens naturlige bindevævsdannende celler og derved opbygge huden indefra.

Læs mere

Patientvejledning. Korrektion af ar

Patientvejledning. Korrektion af ar Patientvejledning Korrektion af ar Ar opstået efter tidligere operationer, skader eller uheld kan ofte korrigeres og dermed blive pænere med en mindre operation Ar kan virke skæmmende, idet huden kan være

Læs mere

Brystløft. Forundersøgelsen: Din tryghed er vores største prioritet:

Brystløft. Forundersøgelsen: Din tryghed er vores største prioritet: Brystløft Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær at huske på. Det er

Læs mere

FØR OG EFTER DIN LINSEUDSKIFTNING. for dit syn

FØR OG EFTER DIN LINSEUDSKIFTNING. for dit syn FØR OG EFTER DIN LINSEUDSKIFTNING 1 for dit syn SNART ER DU FRI FOR DIN SYNSFEJL Du har bestilt tid til en linseudskiftning (RLE). Det betyder, at du snart får rettet din synsfejl. Det er vigtigt, at

Læs mere

Mandlig brystdannelse - Gynækomasti. Patientinformation. 1. januar 2018 Skrevet af Waseem Ghulam Version 1.0

Mandlig brystdannelse - Gynækomasti. Patientinformation. 1. januar 2018 Skrevet af Waseem Ghulam Version 1.0 Mandlig brystdannelse - Gynækomasti Patientinformation 1. januar 2018 Skrevet af Waseem Ghulam Version 1.0 Mandlig brystdannelse - Gynækomasti Patientinformation Før operation på Gildhøj Privathospital

Læs mere

FORBEREDELSE TIL OPERATION

FORBEREDELSE TIL OPERATION FORBEREDELSE TIL OPERATION Hvis du planlægger at få en operation, er der nogle grundlæggende ting, du skal vide. Hver slags operation ligesom hver patient - adskiller sig fra hinanden. Forskellighederne

Læs mere

Brystløft. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0

Brystløft. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystløft Patientinformation 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystløft Patientinformation Forudsætninger for at få et brystløft Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. nov. 2018 - næste rev. nov. 2020 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

VEJLEDNING OM BEHANDLING MED FILLER PÅ KOSMETISK GRUNDLAG

VEJLEDNING OM BEHANDLING MED FILLER PÅ KOSMETISK GRUNDLAG VEJLEDNING OM BEHANDLING MED FILLER PÅ KOSMETISK GRUNDLAG Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, tlf: 3964 1949, e-mail: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk 1 Personer med kosmetiske gener som følge

Læs mere

Information om inderlårsplastik

Information om inderlårsplastik Information om inderlårsplastik Hvem? Den hyppigste årsag til løs hud på inderlårene er et stort vægttab. Problemet med løs hud på inderlårene ses hyppigst hos kvinder, der normalt har større fedtfylde

Læs mere

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Velkommen til Kysthospitalet Du har henvendt dig til Kysthospitalet med henblik på en brystforstørrende operation. Med denne pjece vil vi gerne

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille)

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille) Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille) Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om brystløft og om efterbehandling

Læs mere

Galdestensoperation Komplikationer

Galdestensoperation Komplikationer Galdestensoperation Galdestenssygdom er almindelig i Danmark. Hvert år får cirka 5000 personer fjernet galdeblæren. Lidelsen er hyppigst hos kvinder. Omkring halvdelen de personer, som har galdesten, har

Læs mere

DAN. Før- og efter-billeder

DAN. Før- og efter-billeder DAN - og efter-billeder Den meget virkningsfulde teknologi bag RENU 28 udgør en naturlig tilgang til en blid og effektiv behandling, der hjælper din hud med at ældes nænsomt samtidig med, at den opfylder

Læs mere

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men i nogle tilfælde også

Læs mere

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater Patientvejledning Fjernelse af brystimplantater Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage af et

Læs mere

Tandimplantater for livet

Tandimplantater for livet Tandimplantater for livet 2 TANDIMPLANTATER FOR LIVET Som naturlige tænder Tandimplantater er en sikker, pålidelig og veldokumenteret løsning til permanent erstatning af én eller flere manglende tænder.

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Slapt maveskind. Din tryghed er vores største prioritet:

Slapt maveskind. Din tryghed er vores største prioritet: Slapt maveskind Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær at huske på. Det er en rigtig

Læs mere

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Patientvejledning Læbeforstørrelse og markering med Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre

Læs mere

Arkorrektion. - information til patienter

Arkorrektion. - information til patienter Arkorrektion - information til patienter Arkorrektion Ardannelse er kroppens måde at reparere en defekt i hudoverfladen på. Ar opstår efter tidligere operationer, skader eller uheld. Man danner kun ar,

Læs mere

Patientvejledning. Pande-/øjenbrynsløft

Patientvejledning. Pande-/øjenbrynsløft Patientvejledning Pande-/øjenbrynsløft Med alderen bliver huden i panden slap. Denne tendens forstærkes af soldyrkning og tobaksrygning. Den slappe hud giver rynker i panden, og øjenbrynene får en tendens

Læs mere

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/ L k inspirati L k 1 The C er Girl 01 Rens & fugt en ren, gennemfugtet og frisk hud giver en perfekt makeup. 02 Primer gør huden ensartet og får din makeup til at holde hele dagen og natten lang. 03 Foundation

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Brystrekonstruktion med expanderprotese

Brystrekonstruktion med expanderprotese Patientinformation Brystrekonstruktion med expanderprotese www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Medbring denne vejledning på din operationsdag Denne pjece indeholder information om operationen: brystrekonstruktion

Læs mere

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind ALT OM TRÆTHED www.almirall.com Solutions with you in mind HVAD ER DET? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind Alt om træthed www.almirall.com Solutions with you in mind Hvad er det? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

SKYGGE, SOLHAT, SOLCREME OG SLUK SOLARIET

SKYGGE, SOLHAT, SOLCREME OG SLUK SOLARIET Sol SOL Selv om du holder af solen, så nyd den med måde, og undgå at blive solskoldet. Overdreven solbadning uden beskyttelse kan give varige hudskader og føre til kræft i huden. Huden bliver også ødelagt,

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Patientvejledning. Brystformindskende operation. Brystreduktion

Patientvejledning. Brystformindskende operation. Brystreduktion Patientvejledning Brystformindskende operation Brystreduktion Kvinder, der er generet af store og tunge bryster, kan have stor glæde af en brystreduktion. Store og tunge bryster kan være til stor gene

Læs mere

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT - til kvinder, der overvejer brystforstørrende operation 2013 Hvis du overvejer at få lavet kunstige bryster (indsat brystimplantater), skal du vide, at den læge,

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Patientvejledning. Direkte øjenbrynsløft og Tindingeløft

Patientvejledning. Direkte øjenbrynsløft og Tindingeløft Patientvejledning Direkte øjenbrynsløft og Tindingeløft Med alderen synker panden og øjenbrynene nedad hos nogle mere end andre. Dette skyldes en naturlig aldring af muskulatur og bindevæv. Ofte føles

Læs mere

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN PERMANENT MAKEUP, fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Læs mere

Patientvejledning. Kosmetisk næseoperation

Patientvejledning. Kosmetisk næseoperation Patientvejledning Kosmetisk næseoperation En uharmonisk næse kan være når: Næsen er skæv Næsen føles for stor til ansigtet Næsetippen dominerer ansigtet Næseryggen er krum Næsen er for bred Næsetippen

Læs mere

Fastvokset stigbøjle (otosklerose)

Fastvokset stigbøjle (otosklerose) HVIS DU VIL VIDE MERE OM FASTVOKSET STIGBØJLE (OTOSKLEROSE) Hvordan hører vi? Øret består af det ydre øre, øregang, mellemøret og det indre øre. Tre mellemøreknogler danner forbindelsen mellem trommehinden

Læs mere

Patientvejledning. Stritører

Patientvejledning. Stritører Patientvejledning Stritører Stritører eller flyveører er naturligvis harmløse, men for den enkelte kan det være en stor psykisk belastning, som mindsker selvværdet og giver anledning til drillerier især

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

I god tid før operationen vil speciallægen undersøge dig og informere grundigt om indgrebet og det forventelige resultat.

I god tid før operationen vil speciallægen undersøge dig og informere grundigt om indgrebet og det forventelige resultat. Efterhånden som man bliver ældre, bliver musklerne og huden i ansigtet slappere, hvorved rynker og løs hud bliver mere synlige. Den løse hud ses oftest under hagen, op langs kæberanden samt over og under

Læs mere

Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING

Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING 5 Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage af

Læs mere

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt af Brian Kristensen http://akrylkunst.dk side 1 af 6 Denne quick guide viser i korte steps hvordan man tegner de rigtige proportioner i et ansigt. For at have et fundament når du tegner et ansigt er det

Læs mere

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK lash extensions Denne skønhedsguide handler om smukke vipper. Som i de lange, tætte og fyldige af slagsen, som vi alle sammen drømmer om. Du har sikkert været igennem et arsenal af mascaraer, vippepudder,

Læs mere

Patientvejledning. Korrektion af ar

Patientvejledning. Korrektion af ar Patientvejledning Korrektion af ar Ar opstået efter tidligere operationer, skader eller uheld kan ofte korrigeres og dermed blive pænere med en mindre operation Ar kan virke skæmmende, idet huden kan være

Læs mere

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere

Læs mere

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen Sommer, solskin og solsikker Pas på hinanden i solen Pas på de små solstråler Siesta. Solhat. Solcreme. Alle børn nyder at lege udenfor i solen og varmen. Og ophold i solen er både sundt og dejligt, men

Læs mere

PATIENTINFORMATION VEDRØRENDE KIKKERTUNDERSØGELSE AF ANKELLEDDET (ANKELARTROSKOPI)

PATIENTINFORMATION VEDRØRENDE KIKKERTUNDERSØGELSE AF ANKELLEDDET (ANKELARTROSKOPI) PATIENTINFORMATION VEDRØRENDE KIKKERTUNDERSØGELSE AF ANKELLEDDET (ANKELARTROSKOPI) 1 Man kan fejle forskellige ting i anklen, der gør, at man får smerter i anklen. Nogle af disse gener kan afhjælpes ved

Læs mere

Patientvejledning. Øvre og nedre øjenlåg

Patientvejledning. Øvre og nedre øjenlåg Patientvejledning Øvre og nedre øjenlåg Dine øjenomgivelser består yderst af et meget tyndt, fint lag hud, der har flere følenerver end de fleste andre steder på kroppen. Under huden er der en fin muskulatur.

Læs mere

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge,

Læs mere

Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre) PATIENTVEJLEDNING

Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre) PATIENTVEJLEDNING 3 Læbeforstørrelse og markering med Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre) PATIENTVEJLEDNING Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre ikke alle

Læs mere

Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft

Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft Hvad er brystkræft? Brystkræft er en alvorlig sygdom, men jo tidligere brystkræft bliver opdaget og behandlet, desto større er mulighederne for at

Læs mere

Patientvejledning. Fedtinjektion. Lipoinjektion fedttransplantation

Patientvejledning. Fedtinjektion. Lipoinjektion fedttransplantation Patientvejledning Fedtinjektion Lipoinjektion fedttransplantation Fedtinjektion (lipoinjektion) er en relativ ny teknik, hvor man anvender kroppens eget fedt som en naturlig levende filler. Fedtet kan

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Jumpers Knee (Springer knæ)

Jumpers Knee (Springer knæ) Jumpers Knee (Springer knæ) 2 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er springer knæ?... 4 2. Medicin... 5 3. Behandlingsdagen... 6 3.1 Forberedelse til behandlingen... 6 3.2 Selve operationen... 6 4. Udskrivelse...

Læs mere

Brystrekonstruktion med væv fra ryggen

Brystrekonstruktion med væv fra ryggen Ved en brystrekonstruktion kan det være ønskeligt eller nødvendigt at flytte væv fra et andet sted på kroppen til brystet. Denne flytning af væv kaldes en lapplastik eller en lap. En lapplastik kombineres

Læs mere

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt Brystforstørrelse med eget fedt Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær

Læs mere

Opfølgningsspørgeskema

Opfølgningsspørgeskema BRS-460 Opfølgningsspørgeskema for undersøgelsen Livskvalitet og Brystkræft Arbejdsmedicinsk Klinik Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning BR-FUC GENERELT HELBRED OG VELBEFINDENDE SIDE

Læs mere

Handsker - argumenter og modargumenter

Handsker - argumenter og modargumenter Løsningsforslag www.safehair.eu Handsker - argumenter og modargumenter "Men jeg kan ikke bære handsker, fordi jeg ingen finfølelse har med dem!" Finfølelsen kommer tilbage med tiden! Læger kan sågar udføre

Læs mere

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION 1 for dit syn SNART ER DU FRI FOR DIN SYNSFEJL Du har bestilt tid til en øjenlaseroperation. Det betyder, at du snart får rettet din synsfejl. Det er vigtigt, at du

Læs mere

Patientvejledning. Stritører

Patientvejledning. Stritører Patientvejledning Stritører Stritører eller flyveører er naturligvis harmløse, men for den enkelte kan det være en stor psykisk belastning, som mindsker selvværdet og giver anledning til drillerier især

Læs mere

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER ANDEN VERSION CHLEOPATRA 2017 Chleopatra Oils GUIDE TIL NATURLIG KOSMETIK ~ 2 ~

Læs mere