Forslag til rejseregler. Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til rejseregler. Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser)"

Transkript

1 1 Forslag til rejseregler Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser) 1. Generelt Stk. 1. Reglernes anvendelsesområde Movias rejseregler gælder for almindelig rutekørsel med bus og lokalbane i Region Sjælland og Region Hovedstaden undtagen Bornholm. Reglerne omfatter herunder takstområderne Hovedstaden, Vestsjælland og Sydsjælland, jf. kort på Movias hjemmeside, Ved lokalbane forstås tog med Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Gribskovbanen, Hornbækbanen og Lille Nord, der drives af Lokalbanen A/S, samt Lollandsbanen, Østbanen, Tølløsebanen og Odsherredbanen, der drives af Regionstog A/S. Stk. 2. Tog og metro i Hovedstadsområdet Movias almindelige rejseregler for Hovedstaden er i overensstemmelse med de fælles rejseregler for bus, tog og metro i Hovedstadsområdet, jf. Fælles rejseregler for bus, tog og metro i Hovedstadsområdet (link). 2. Billet og kort Stk. 1. Gyldighed Passageren skal have en gyldig billet eller kort (rejsehjemmel) til rejsen. Det er passagerens ansvar at sikre sig, at billetten eller kortet er korrekt stemplet eller udfyldt og gælder for hele rejsen. Passageren skal stige på bussen eller lokalbanen, inden billetten eller kortet udløber. Billetten eller kortet skal desuden være gyldigt fra det tidspunkt, hvor bussen eller lokalbanen ifølge køreplanen skal køre fra stoppestedet eller stationen. Hvis bussen ikke kører efter en køreplan, men i faste intervaller, skal billetten eller kortet være gyldigt fra det tidspunkt, hvor passageren står på bussen. Mobilbilletten skal være modtaget på mobilens display før påstigning. Billetten og klippekortet skal være gyldigt til den fjerneste (dyreste) zone, som rejsen går igennem. Periodekortet skal være gyldigt til alle zoner, der rejses igennem. Dog skal periodekortet for Sydsjælland være gyldigt til den fjerneste (dyreste) zone, som rejsen går igennem.

2 2 Stk. 2. Priser mv. Hvad angår priser gælder regler om priser, billetter og kort for henholdsvis Hovedstadsområdet, Sydsjælland og Vestsjælland på Movias hjemmeside, jf. Stk. 3. Billetkontrol Passageren skal vise billet eller kort til buschaufføren. Billetter og kort skal opbevares under hele rejsen og vises frem, hvis der kommer billetkontrol. Passageren har pligt til at opgive fuldt navn, adresse, fødselsdag og år samt at legitimere sig. Stk. 4. Kontrolafgift Passageren skal betale kontrolafgift i tilfælde af, at passageren ikke har gyldig billet eller kort. Kontrolafgiften er 750 kr. for voksne og 375 kr. for børn under 16 år. For manglende billet til hund eller cykel er kontrolafgiften 375 kr. Hvis Movia eller lokalbanen skal rykke for manglende betaling, tillægges ekspeditionsgebyr. Hvis beløbet ikke betales efter den almindelige rykkerprocedurer, overdrages fordringen til Told- og Skatteforvaltningen (SKAT), jf. lov om inddrivelse af gæld til det offentlige. Stk. 5. Refusion/billetter refunderes ikke Ubenyttede eller delvist benyttede kontantbilletter refunderes ikke. Forudbetalte mobilbilletter refunderes dog indtil 24 timer før rejsen. Stk. 6. Misbrug af billetter og kort Billetter og kort må ikke misbruges. Det samme gælder mobilbilletter. Det betragtes eksempelvis som misbrug, hvis der er rettet i dato eller zoner eller foretaget andre ændringer, nummeret på stamkortet og værdiindlægget ikke er ens, billetten eller kortet er forfalsket, passageren rejser på en andens personlige kort, eller passageren er fyldt 16 år, men rejser på en billet eller kort til børn og unge. Misbrug af billetter og kort kan være strafbart efter straffeloven. Misbrug medfører, at billetten eller kortet inddrages, at forholdet anmeldes til politiet, og at Movia kan fremsætte erstatningskrav. 3. Bagage og andre medbragte genstande Stk. 1. Bagage (kufferter mv., musikinstrumenter, ski, kælke, skateboards, rulleskøjter, sammenklappede cykler og løbehjul) Personlig bagage som f.eks. kufferter, rygsække eller tasker kan medbringes gratis, hvis buschaufføren eller togpersonalet vurderer, at der er plads, og at bagagen ikke er til gene. Det enkelte stykke bagage må maksimalt fylde 100 x 60 x 30 cm.

3 3 Musikinstrumenter, ski, kælke, skateboards, rulleskøjter, løbehjul (sammenklappet) eller lignende må også medtages gratis som bagage, hvis chaufføren eller togpersonalet vurderer, at der er plads. Det samme gælder sammenklappede cykler eller cykelanhængere, hvis den sammenklappede cykel eller anhænger er placeret i en pose og ikke måler mere end 100 x 60 x 30 cm. Større bagage skal placeres på bagagepladsen eller perronen. Det er ikke tilladt at placere bagagen, så den blokerer for gangareal. Stk. 2. Barnevogne mv. Barne- og klapvogne samt baby-joggere kan medtages gratis, hvis buschaufføren eller togpersonalet vurderer, at der er plads. En bus kan højest have 2 vogne med (eller en barnevogn og en kørestol). Passageren skal selv sørge for at bære vognen ind og ud af bussens midterdør eller togdøren. Kombinerede barnevogne eller løbevogne kan medtages, hvis de ikke fylder mere end almindelige barnevogne, og hjulene kan låses. Vognen skal stå i kørselsretningen og være bremset under kørslen. Barnet kan sidde i barnevognen forudsat, at barnet er fastspændt og under opsyn. Der må ikke sidde flere børn i vognen end, den er beregnet til. I lokalbanen er det angivet uden på toget, hvor barnevognen skal placeres, og hvor mange barnevogne der kan være med. Stk. 3. Cykler Lokalbane Cykler kan medbringes i lokalbanen hele døgnet, hvis de efter togpersonalets vurdering ikke er til gene. Det er angivet uden på toget, hvor cyklen skal placeres, og hvor mange cykler der kan være med. Bus Cykler kan medbringes i havnebusser og i følgende andre busser, hvis de efter buschaufførens vurdering ikke er til gene: Det drejer sig i Hovedstadsområdet om buslinje 150S og 600S uden for myldretiden samt natbussen 95N. Myldretiden er mellem kl og 9.00 samt mellem kl og Der kan dog højest være 2 cykler i bussen. I Syd- og Vestsjælland drejer det sig om landbusserne (dvs. de busser, som ikke fortrinsvis kører i byerne). På Movias hjemmeside, oplyses nærmere om, hvilke landbusser der medtager cykler. Betaling for cykler Det er gratis at medtage cykler i havnebusser og lokalbanetog i Hovedstadsområdet (dvs. Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Gribskovbanen, Hornbækbanen og Lille Nord). I de almindelige busser og øvrige lokalbanetog betales i henhold til det fælles takstsæt for bus, tog og metro, (link).

4 4 4. Personer med funktionsnedsættelser Bus Kørestolsbrugere kan gratis medtage deres kørestol, hvis buschaufføren vurderer, at der er plads. Busser med trinløs adgang har specielle pladser til kørestole. Kørestolsbrugere skal selv sørge for at få hjælp til at få kørestolen ind og ud af bussen, jf. nedenfor om ledsagerordning. Kørestolen skal i bussen placeres, så brugeren har ryggen mod kørselsretningen. Almindelige kørestole skal være bremset og spændt med sikkerhedssele, hvis der er installeret en sele i bussen. El-kørestole skal blot være bremset. El-scooter (minicrosser) kan ikke medtages. Rollator og lign. kan medtages gratis. Lokalbane Personer med funktionsnedsættelser, herunder kørestolsbrugere, har adgang til lokalbanen og kan altid bede om assistance. Hvis tog og perron ikke er i niveau, vil togets lokomotivfører sikre, at der bliver lagt en kørestolsrampe ud. Hvis personer med funktionsnedsættelser ønsker assistance i toget, kan passageren kontakte lokalbanernes kundecentre. Lokalbanens Kundecenter, telefon (hverdage mellem kl. 7-17) assisterer vedrørende befordring med Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Gribskovbanen, Hornbækbanen og Lille Nord. I disse lokalbanetog er der også mulighed for at trykke på en kørestolsknap. I Frederiksværkbanens tog sidder knappen i den ende af toget, der vender mod Hillerød. For Gribskovbanens, Hornbækbanens og Lille Nords tog sidder knappen i den ende af toget, der vender væk fra Hillerød. Regionstog s kundecenter, telefon (hverdage mellem kl. 8-16) assisterer vedrørende befordring med Lollandsbanen, Østbanen, Tølløsebanen og Odsherredbanen. Hvis vedkommende har brug for hjælp til rejsen, skal kundecentret kontaktes senest dagen før rejsen. Ledsagerordning Personer med funktionsnedsættelser kan have en ledsager med på rejsen til prisen for en halv kontantbillet og mod forevisning af særligt legitimationskort. Legitimationskortet skal være udstedt af en af følgende organisationer: Dansk Blindesamfund, Thoravej 35, 2400 København NV, info@dkblind.dk, Danske Handicaporganisationers Brugerservice, Kløverprisvej 10 B, 2650 Hvidovre, service@handicap.dk. Invalideorganisationernes Brugerservice, Synscenter Refnæs, Kystvejen 112, 4400 Kalundborg, synscenterrefsnaes@regionsjaelland.dk

5 5 5. Dyr Stk. 1. Større hunde Passageren kan medbringe større hunde i lokalbanen, hvis togpersonalet vurderer, at hunden ikke er til gene for de øvrige passagerer. For hunden betales børnepris. Større hunde kan ikke medtages i busser. Stk. 2. Fører- eller servicehunde Fører- eller servicehunde, som bærer symbolet manden med den hvide stok, eller hundehoved og hånd kan medbringes i bus og lokalbane. Det gælder også servicehunde, som bærer ID-vest forudsat, at passageren kan fremvise særligt ID-kort. Fører- eller servicehund kan medtages gratis. Stk. 3. Små hunde og andre mindre dyr Små hunde, katte, fugle og andre mindre dyr kan medtages, men skal være anbragt i en taske eller bur, som passageren har på skødet, og det skal blive i tasken eller buret under hele rejsen. Små hunde og andre mindre dyr kan medtages gratis. Stk. 4. Hensyn Passagerer med dyr skal vise særligt hensyn over for øvrige passagerer. Hvis dyret er til gene, kan buschauffør eller togpersonale afvise eller bortvise passager og dyr. 6. Mad og drikke Det er ikke tilladt at indtage mad, is, chips og drikkevarer i bussen. Under hedebølger accepteres det dog, at passagerer indtager vand og lign. under kørslen. 7. Mobiltelefoner og musikafspillere Passageren kan bruge mobiltelefoner og lignende, hvis der tages hensyn til øvrige passagerer og chaufføren. Buschaufføren må ikke tale i telefon eller læse/skrive sms-beskeder under kørslen. Passagerer kan lytte til musik, hvis der benyttes høretelefoner således, at chauffør og medpassagerer ikke forstyrres. Chaufføren kan bede passageren om at skrue ned for lyden. I lokalbanerne er der indrettet særlige stille kupéer, hvor der ikke må tales i mobiltelefon. 8. Eksplosive stoffer, våben mv. Det er ikke tilladt at medtage eksplosive stoffer, våben og andet, der kan genere eller udsætte øvrige passagerer og personale for fare. Personer, som ifølge lovgivningen, har ret til at bære skydevåben, må dog gerne medbringe det. Våben skal opbevares forsvarligt og adskilt (gælder ikke politiet). Ammunition skal ligeledes opbevares forsvarligt, og det skal bæres i patrontasker/bælte og ikke være synligt.

6 6 9. Adfærd under rejsen Stk. 1. Hensyn Passageren skal generelt tage hensyn til medpassagerer, eksempelvis ved at give plads til ældre eller andre med behov for at sidde ned eller ved at give en hjælpende hånd, når ældre eller andre udsatte grupper skal af eller på bussen/lokalbanen. Stk. 2. Ældre og kunder med små børn m.fl. I visse busser er 8 sæder ved midterdørene fortrinsvis for ældre, gangsbesværede og kunder med små børn. Sæderne er markeret med et særligt piktogram i vinduerne. Stk. 3. På- og afstigning af bus Passageren skal ved på- og afstigning af bussen stå ved stoppestedet og være synlig for chaufføren, holde afstand til kantstenen ved busstoppestedet og først gå frem, når bussen holder stille, gå bag den gule linje i bussen, og holde øje med cyklister, og gå lige fra bussen (ikke langs med den), når passageren står af bussen. Mindre børn bør altid benytte midterdøren, når de står af bussen. 10. Annoncering af zoner og stoppesteder/standsning/vinkestrækninger Stk. 1. Annoncering af zoner Der annonceres zoneskift i busserne enten inden det sidste stop, før zonegrænsen passeres (hvis den passeres mellem to stoppesteder), eller før ankomst til et grænsestoppested. Det kan ske via bussens display eller via højttaleren i busser uden fungerende display. Der er dog enkelte busser i Syd- og Vestsjælland, hvor der ikke annonceres zoneskift. Stk. 2. Annoncering af stoppesteder Hovedstoppesteder (de stoppesteder, der står i køreplanen) og stoppesteder, som pasagerer beder om, annonceres over bussens højttaler. I enkelte busser er der dog elektronisk stoppestedsannoncering. På busser i Syd- og Vestsjælland skal passageren selv bede chaufføren annoncere det stoppested, som passageren skal af ved. I lokalbanerne annonceres alle stop via højttaler og display. Stk. 3. Standsning/Vinkestrækninger for bus Uden for byerne Hvis de trafikale forhold uden for byerne tillader det, og der er mere end 600 meter mellem stoppestederne, kan passageren stige af og på bussen, selv om der ikke er et stoppested. Der skal dog minimum være 300 meter til næste stoppested.

7 7 Når passageren skal stige på bussen, skal passageren stille sig i vejkanten og give tydeligt tegn. Når det er mørkt, bør der bruges en refleks eller lign. for at fange chaufførens opmærksomhed. Det er chaufføren, der afgør, om det er lovligt at standse bussen det pågældende sted. Når passageren skal stige af bussen, skal passageren i god tid bede chaufføren om at stoppe. Det gælder dog ikke steder, hvor det er ulovligt at standse efter færdselsloven, f.eks. i vejkryds, på eller i nærheden af bakketoppe, ved uoverskuelige vejsving eller steder, hvor der holder parkerede biler. I byerne I byerne standser busserne kun ved de faste stoppesteder, som er anført i køreplanerne. 11. Forbud mod rygning Det er forbudt at ryge i bussen eller lokalbanen, jf. lov om røgfri miljøer. 12. Indsamling af underskrift, uddeling af materiale mv. Alle, der ønsker at indsamle underskrifter, uddele/sælge materiale og lignende i bussen eller lokalbane, skal have særlig tilladelse fra Movia. 13. Afvisning Buschaufføren eller togpersonalet har ret til at afvise eller bortvise passageren, såfremt de er til gene for personale eller øvrige passagerer, herunder hvis de tilsmudser sæder mv. Afvisning eller bortvisning kan ske ved politiets hjælp. Chaufføren eller togpersonalet kan ligeledes afvise passagerer, som ikke har eller vil anskaffe sig gyldig billet eller kort. 14. Erstatningsansvar mv. Stk. 1. Erstatning for passagerer og håndbagage Bus I tilfælde af, at bussen volder skade, gælder regler om erstatningsansvar m.v. i færdselsloven, herunder 101 og 102, jf. Særligt uddrag af gældende lovgivning, jf. 17 (link). Hvis bagagen er beskadiget på anden måde end ved færdselsuheld mv. jf. færdselslovens 102, kan erstatningen dog ikke overstige kr kr. for hver passager. Denne grænse gælder dog ikke, hvis operatøren har handlet forsætligt eller groft uagtsomt. Såfremt kørestole, andre bevægelseshjælpemidler eller hjælpeanordninger beskadiges, skal erstatningen altid svare til omkostningen ved erstatning eller reparation af det tabte eller beskadigede udstyr.

8 8 Lokalbane I tilfælde af skade på passager eller beskadiget håndbagage i forbindelse med jernbanebefordring gælder regler om erstatningsansvar m.v. i jernbaneloven og jernbanepassagerforordningen, jf. Særligt uddrag af gældende lovgivning, jf. 17 (link). Stk. 2. Driftsforstyrrelser Rejsegaranti Passageren har ret til at tage en taxa for Movias regning under følgende omstændigheder: Hvis bussen eller lokalbanen er mere end 20 min. forsinket. Hvis bussen kører forbi stoppestedet uden at stoppe, også selvom passageren har været der til tiden samt været synlig for chaufføren, og der er mindst 20 min. til næste afgang. Hvis bussen kører mere end 2 minutter før tid, og der er mindst 20 min. til næste afgang. Rejsegarantien gælder kun for den del af turen, hvor det var planlagt at benytte Movias busser eller lokalbaner. Rejsegarantien gælder fra stoppested til stoppested eller station til station. Movia refunderer op til kr. 300 af taxaregningen. Det er en betingelse, at passageren udfylder et ansøgningsskema, som kan hentes på Movias hjemmeside. Skemaet og original taxa kvittering fremsendes til Movia mærket Rejsegaranti. Movia skal have modtaget ansøgningsskema og kvittering senest 14 dage efter hændelsen. Beløbet refunderes op til 7 til 14 dage efter modtagelsen. Rejsegarantien gælder ikke: Ved planlagte busændringer, der er annonceret på moviatrafik.dk og/eller MitMovia senest 24 timer før. Ved planlagte lokalbaneændringer, der er annonceret på lokalbanen.dk og regionstog.dk senest 24 timer før. For mistede korrespondancer til øvrige busser eller tog (fx hvis forsinkelse på én bus medfører, at passageren kommer for sent til den næste bus). Ved arbejdsnedlæggelser. Når vejrforholdene betyder, at Movia ikke har en reel chance for at overholde køreplanen. Ved force majeure (f.eks. krig, terror og naturkatastrofer) eller andre omstændigheder, som har været vanskelige for Movia at forudse. Der henvises i øvrigt til rejsegarantiordningen på Movias hjemmeside. Erstatningsansvar i øvrigt Movia påtager sig ikke herudover erstatningsansvar for passagerens omkostninger som følge af forsinkelse, ikke-opnået tilslutningsforbindelse og aflysning med bus, herunder heller ikke tab som følge af udgifter til f.eks. fly-, tog- eller teaterbilletter.

9 9 I tilfælde af forsinkelse, ikke-opnået tilslutningsforbindelse og aflysning med lokalbanen gælder regler i kapitel IV i jernbanepassagerforordningen, jf. Særligt uddrag af gældende jernbanepassagerforordning, jf. 17 (link). Movia påtager sig ikke herudover erstatningsansvar for passagerens omkostninger som følge af forsinkelse, ikke-opnået tilslutningsforbindelse og aflysning, herunder heller ikke tab som følge af udgifter til f.eks. fly-, tog- eller teaterbilletter. I tilfælde af mere permanent indstilling af driften gælder der særlige regler for passagerer med abonnementskort, jf. regler om priser og billetter mv., jf. 17 (link). Stk. 3. Fremsættelse af erstatningskrav Krav om erstatning kan fremsættes skriftligt til Movia. 15. Kundeservice Stk. 1. Information Information om bus og lokalbane kan læses på Movias hjemmeside ( Stk. 2. Personlig service m.v. Passageren kan få personlig service i spørgsmål om busser og lokalbane hverdage mellem kl og og i weekenden mellem kl og hos Movia Kundecenter, telefon Man kan hente oplysninger via trykknaptelefoner hele døgnet. Kundecenteret modtager også kritik og forslag til forbedringer. Stk. 3. Hittegods Har passageren tabt eller glemt genstande i bussen eller lokalbanen, kan passageren ringe til Movia Kundecenter, telefon og få oplyst telefonnummeret til operatøren, som kører den pågældende bus eller tog. Når passageren kontakter operatøren, kan passageren få oplyst, om det glemte er sendt videre til politiets hittegodskontor. Visse operatører opbevarer hittegods i op til 30 dage, andre sender det videre hittegodskontoret allerede dagen efter. 16. Klager Generelt Klager vedrørende rejsen kan indgives til Movia Kundecenter, Gammel Køge Landevej 3, DK Valby eller til movia@moviatrafik.dk. Klager vedrørende kontrolafgift indgives skriftligt til Movia, Kvalitetsopfølgning, Gammel Køge Landevej 3, DK-2500 Valby eller til movia@moviatrafik.dk. Klagen skal være kommet frem til Movia senest 14 dage efter den hændelse, der har givet anledning til klagen. Klagen skal være ledsaget af kopi af original stemplet billet eller kort, hvis der er tale om fejlstempling. Movia er tilsluttet Ankenævnet for Bus, Tog og Metro. Klager over Movias afgørelser kan rettes til ankenævnet. Det gælder dog ikke tvister om personskader i forbindelse med bustransport, jf. 2, stk. 3 og 5, i Vedtægter for Ankenævnet for Bus, Tog og Metro.

10 10 Fremgangsmåde og betingelser, herunder om gebyrer, findes i ankenævnets vedtægter på nævnets hjemmeside, Afsluttende bestemmelser Oversigt over EU regler og nationale regler samt andre regler, der gælder for rejsen Lov om trafikselskaber, jf. lovbekendtgørelse nr. 412 af 11. april 2010 (link) Færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr af 28. november 2010 (link) Lov om jernbaner, jf. lovbekendtgørelse nr af 11. november 2010 (link) Bekendtgørelse nr af 18. november 2010 om regulering af erstatnings- og forsikringsbeløb i henhold til lov om jernbane (link) Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) Nr. 1371/2007 af 23. oktober 2007 om jernbanepassagerers rettigheder og forpligtelser(link) Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 181/2011 af 16. februar 2011 om buspassagerers rettigheder og om ændring af forordning (EF) nr. 2006/2004 (link) Særligt uddrag af gældende lovgivning i færdselsloven, jernbaneloven og jernbanepassagerforordningen om erstatning for passager og håndbagage (link) Særligt uddrag af gældende jernbanepassagerforordning om forsinkelse, ikke-opnået tilslutningsforbindelse og aflysning vedrørende jernbanebefordring (link) Fælles rejseregler for bus, tog og metro i Hovedstadsområdet (link) Fælles priser, billetter og klippekort, abonnementskort, særlige billetter og kort samt billetsamarbejde for bus, tog og metro i Hovedstadsområdet (link) Regler om billetter og klippekort samt billetsamarbejde med DSB vedrørende Sydsjælland (link) Regler om billetter og klippekort samt billetsamarbejde med DSB vedrørende Veststjælland (link) Det fælles takstsæt for bus, tog og metro (link) Alle ovennævnte regler mv. findes på Movias hjemmeside, Ikrafttrædelse og bekendtgørelse Disse rejseregler træder i kraft den 1. januar 2012.

11 11 Rejsereglerne kan downloades på eller fås hos Movia, Gammel Køge Landevej 3, 2500 Valby.

12 12

Trafikselskabet Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser)

Trafikselskabet Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser) 1 Trafikselskabet Movias almindelige rejseregler (forretningsbetingelser) 1. Generelt Stk. 1. Reglernes anvendelsesområde Movias rejseregler gælder for almindelig rutekørsel med bus og lokalbane i Region

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0035 Klageren: XX på vegne YY 4300 Holbæk Indklagede: Lokalbanen A/S (Movia) Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling.

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0128 Klageren: XX 2670 Greve Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet. Ankenævnets

Læs mere

Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt

Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt Velkommen i Metroen Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt rundt på en bæredygtig måde. Billetter

Læs mere

Rejseregler for. DSB, Metro og Movia

Rejseregler for. DSB, Metro og Movia 1 Rejseregler for DSB, Metro og Movia 1. Generelt Rejsereglerne udgives af DSB, DSB Øresund, Trafikselskabet Movia, Metroselskabet I/S, Lokalbanen A/S og Regionstog A/S i henhold til lov om jernbane og

Læs mere

Kontrolafgift på 375 kr. for rejse med en hund på Ungdomskort, i stedet for at købe en hundebillet.

Kontrolafgift på 375 kr. for rejse med en hund på Ungdomskort, i stedet for at købe en hundebillet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0204 Klageren: Indklagede: XX 4792 Askeby Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Metroens rejseregler

Metroens rejseregler Metroens rejseregler Gyldighed Rejsereglerne gælder for dig og din bagage på Metroens område, og i forbindelse med din rejse med Metroen samt de metrobusser, der kan blive indsat som erstatningstransport.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Billet efterfølgende

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Billet efterfølgende AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0161 Klageren: XX 4400 Kalundborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkerte zoner på mobilperiodekort. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkerte zoner på mobilperiodekort. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0338 Klageren: XX 1358 København K Indklagede: DSB S-tog A/S CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold til rejsetidsgarantien. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer)

Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold til rejsetidsgarantien. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0274 Klageren: XX 2610 Rødovre Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold

Læs mere

Movia. Cvr. nummer: 29 89 65 69. Hun [kontrolløren] overhørte samme samtale med hospitalet og jeg kan bekræfte dette i min mobiltelefon.

Movia. Cvr. nummer: 29 89 65 69. Hun [kontrolløren] overhørte samme samtale med hospitalet og jeg kan bekræfte dette i min mobiltelefon. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0124 Klageren: XX 1620 København V Indklagede: Movia Cvr. nummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

At Movia og Fjord-bus gennemfører et forsøg med medtagning af cykler i busserne på linje 600S.

At Movia og Fjord-bus gennemfører et forsøg med medtagning af cykler i busserne på linje 600S. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 10. december 2009 JKP 11 Forsøg med medtagning af cykler på 600S Indstilling: Det indstilles At Movia og Fjord-bus gennemfører et forsøg med medtagning

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. trods stempling af klippekort

Kontrolafgift på 750 kr. trods stempling af klippekort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0091 Klageren: XX på vegne af YY 2740 Skovlunde Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. trods

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort samt inddrivelsesomkostninger på i alt 311,09 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort samt inddrivelsesomkostninger på i alt 311,09 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0374 Klageren: XX 3200 Helsinge Indklagede: CVRnummer: Movia v/lokalbanen Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkert zone på mobilperiodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet forkert zone på mobilperiodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0315 Klageren: XX 2300 København S Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0273 Klageren: XX på vegne YY 2665 Vallensbæk Strand Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Klageren bestilte en 3-zoners billet i bussen, men fik udstedt en billet til 1 zone.

Kontrolafgift på 750 kr. Klageren bestilte en 3-zoners billet i bussen, men fik udstedt en billet til 1 zone. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0358 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Klageren ønsker kontrolafgiften annulleret. Indklagede fastholder kravet om betaling af kontrolafgiften

Klageren ønsker kontrolafgiften annulleret. Indklagede fastholder kravet om betaling af kontrolafgiften AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0209 Klageren: Indklagede: XX 2800 Kgs. Lyngby Movia v/lokalbanen A/S CVRnummer: 26 15 90 40 Klageren reklameret til indklagede: Den 8.

Læs mere

Metro Service anmodede den 20. januar 2015 klageren om at indsende en kopi af hendes månedskort

Metro Service anmodede den 20. januar 2015 klageren om at indsende en kopi af hendes månedskort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0039 Klageren: XX 2300 KBH S Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for få zoner på periodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for få zoner på periodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0368 Klageren: Indklagede: XX 1439 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2200 København N. Ankenævnets

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2200 København N. Ankenævnets 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0020 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Movia Klagen vedrører: Refusion af Rejsegaranti, 246 kr. Ankenævnets sammensætning: Nævnsformand,

Læs mere

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik.

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik. Information Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230 pris er20 13 midttrafik.dk Indhold Side Priser Øst, Syd og Midt 3 Favrskov Hedensted Horsens

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0298 Klageren: xx 4261 Dalmose Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel.

Læs mere

Kontrolafgift på kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg

Kontrolafgift på kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0118 Klageren: XX Indklagede: FynBus Klagen vedrører: Kontrolafgift på 4.200 kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort.

Læs mere

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0329 Klageren: XX 2450 København SV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Administrationsgebyr på 125 kr. samt billetpris på 18 kr., i alt 143 kr. grundet manglende zone på klippekort. Klippemaskine stemplede forkert

Administrationsgebyr på 125 kr. samt billetpris på 18 kr., i alt 143 kr. grundet manglende zone på klippekort. Klippemaskine stemplede forkert AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0080 Klageren: XX på vegne af YY 2700 Brønshøj Indklagede: DSB S-tog A/S CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Administrationsgebyr

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0236 Klageren: Indklagede: XX 2630 Taastrup DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. Numrene

Læs mere

Godtgørelse af taxaregning på 277 kr. i henhold til rejsetidsgarantiordningen. Ingrid Dissing (2 stemmer) Torben Steenberg Asta Ostrowski

Godtgørelse af taxaregning på 277 kr. i henhold til rejsetidsgarantiordningen. Ingrid Dissing (2 stemmer) Torben Steenberg Asta Ostrowski AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0428 Klageren: XX 4990 Sakskøbing Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Godtgørelse af taxaregning på 277 kr. i henhold

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0013 Klageren: Indklagede: XX 2820 Gentofte Movia Klagen vedrører: Rejsetidsgaranti. Taxaregning 83 kr. Ankenævnets sammensætning: Nævnsformand,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på andens personlige rejsekort.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på andens personlige rejsekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0097 Klageren: XX 2800 Kongens Lyngby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende fra den 9. december 2012 Velkommen som kunde i DSB Øresund Vi kombinerer erfaring og nytænkning for at kunne levere kundeorienteret, stabil og sikker togdrift. Gennem vores

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Købt billet med for få zoner i billetautomat. Kunne ikke se om billetten havde påtrykt 2 eller 3 zoner.

Kontrolafgift på 750 kr. Købt billet med for få zoner i billetautomat. Kunne ikke se om billetten havde påtrykt 2 eller 3 zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0147 Klageren: XX 2300 København S Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR nummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden.

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0352 Klageren: XX 2750 Ballerup Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0045 Klageren: XX 4030 Tune Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Cvr nummer: 21 26 38 34

Cvr nummer: 21 26 38 34 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0063 Klageren: Indklagede: XX 2000 Frederiksberg Metroselskabet I/S v/metro Service A/S Cvr nummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kroner for manglende zone på mobilbillet. Ankenævnet for Bus, Tog og Metro har på et møde den 23. februar 2016 truffet følgende:

Kontrolafgift på 750 kroner for manglende zone på mobilbillet. Ankenævnet for Bus, Tog og Metro har på et møde den 23. februar 2016 truffet følgende: AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0145 Klageren: XX 2610 Rødovre Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Gammel Køge Landevej 3 2500 Valby

Gammel Køge Landevej 3 2500 Valby AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0202 Klageren: XX Indklagede: MOVIA Gammel Køge Landevej 3 2500 Valby Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende zone. Automat

Læs mere

2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner.

2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0274 Klageren: XX Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: 2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0017 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse i metroen i spærretiden.

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse i metroen i spærretiden. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0223 Klageren: XX 2960 Rungsted Kyst Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for at køre uden periodekort / havde tabt dette.

Kontrolafgift på 600 kr. for at køre uden periodekort / havde tabt dette. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0106 Klageren: XX Indklagede: Metroselskabet I/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for at køre uden periodekort / havde tabt dette.

Læs mere

Nedsættelse af kontrolafgift for glemt Hypercard til 100 kr. samt rykkergebyr

Nedsættelse af kontrolafgift for glemt Hypercard til 100 kr. samt rykkergebyr 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0083 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Nedsættelse

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Ud og hjem ikke samme antal zoner.

Kontrolafgift på 750 kr. Ud og hjem ikke samme antal zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0135 Klageren: XX Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. Ud og hjem ikke samme antal zoner. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Særkøreplan 18. maj - 1. sept. Sporarbejde på Nordvestbanen betyder ændrede tider på Tølløsebanen. Tølløse - Slagelse.

Særkøreplan 18. maj - 1. sept. Sporarbejde på Nordvestbanen betyder ændrede tider på Tølløsebanen. Tølløse - Slagelse. Særkøreplan 18. maj - 1. sept. Sporarbejde på Nordvestbanen betyder ændrede tider på Tølløsebanen 410 Tølløse - Slagelse Tølløsebanen Velkommen i Regionstog Særkøreplan på Tølløsebanen 18. maj - 1. sept.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på pensionistkort i spærretiden. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på pensionistkort i spærretiden. Stefan Krehbiel (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0070 Klageren: XX 4652 Hårlev Indklagede: DSB S-tog A/S CVRnummer: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro inden modtagelse af sms-billet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro inden modtagelse af sms-billet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0038 Klageren: XX 2920 Charlottenlund Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro

Læs mere

Kontrolafgift på 100 kr. for manglende billet til cykel. Overskridelse af indsigelsesfristen på 14 dage. Samt rykkergebyr på 100kr.

Kontrolafgift på 100 kr. for manglende billet til cykel. Overskridelse af indsigelsesfristen på 14 dage. Samt rykkergebyr på 100kr. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0422 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 8800 Viborg

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 8800 Viborg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0137 Klageren: XX 8800 Viborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr. Glemt abonnementskort, indbetalt 100 kr. på posthus.

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr. Glemt abonnementskort, indbetalt 100 kr. på posthus. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0026 Klageren: XX 2650 Hvidovre Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr.

Læs mere

Ekspeditionsgebyr på 100 kr. opskrevet til den oprindelige kontrolafgift på 750 kr. grundet for sen betaling.

Ekspeditionsgebyr på 100 kr. opskrevet til den oprindelige kontrolafgift på 750 kr. grundet for sen betaling. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0104 Klageren: XX 6440 Augustenborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ekspeditionsgebyr

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på børnemobilbillet, samt rykkergebyr på 100 kr. Fejl i DOT applikation?

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på børnemobilbillet, samt rykkergebyr på 100 kr. Fejl i DOT applikation? AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0198 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0114 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY. 2791 Dragør Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt rykkergebyr på 100 kr. Ikke indsendt Ungdomskort indenfor 14-dages fristen.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt rykkergebyr på 100 kr. Ikke indsendt Ungdomskort indenfor 14-dages fristen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0321 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer)

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0007 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0028 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

Vi giver ca. 85% rabat i forhold til prisen på et almindeligt periodekort.

Vi giver ca. 85% rabat i forhold til prisen på et almindeligt periodekort. Pensionistkort Bus tog metro HovedstadsomrAdet 2013 Indhold Pensionistkort Hvem kan købe et Pensionistkort Hvor kan du købe kortene Hvor og hvornår gælder Pensionistkort Værd at vide Pensionistkort Pensionistkortet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zone. Fejlstempling i Movia bus. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zone. Fejlstempling i Movia bus. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0003 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S DSB S-tog Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet periodekort, som ønskes nedsat til 125 kr., samt afgørelsens manglende begrundelse og klagevejledning

Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet periodekort, som ønskes nedsat til 125 kr., samt afgørelsens manglende begrundelse og klagevejledning AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0348 Klageren: XX 3320 Skævinge Indklagede: Movia CVRnummer: 29893834 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet periodekort,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende stempling af klippekort, da hun ikke kunne finde klippemaskinen.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende stempling af klippekort, da hun ikke kunne finde klippemaskinen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0266 Klageren: XX 100 Torshavn, Færøerne Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zoner på sms-billet. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zoner på sms-billet. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0286 Klageren: XX 100 Torshavn, Færøerne Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel, da klageren var checket ind på en medrejsendes rejsekort, som ikke fulgtes med klageren.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel, da klageren var checket ind på en medrejsendes rejsekort, som ikke fulgtes med klageren. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0021 Klageren: XX 2920 Charlottenlund Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet til øvrige zoner.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet til øvrige zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0222 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet, idet klageren tog kvittering fra automat i stedet for billet.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet, idet klageren tog kvittering fra automat i stedet for billet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0272 Klageren: XX 8250 Egå Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. For få zoner stemplet på klippekort samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. For få zoner stemplet på klippekort samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0114 Klageren: XX 3700 Rønne Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2860 Søborg

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2860 Søborg 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0287 Klageren: XX 2860 Søborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for slidt periodekort, hvor zonenumre på stamkort var ulæselige.

Kontrolafgift på 750 kr. for slidt periodekort, hvor zonenumre på stamkort var ulæselige. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0172 Klageren: XX 2800 Kongens Lyngby Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for slidt periodekort,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner på periodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner på periodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0105 Klageren: XX 2400 KBH NV Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0183 Klageren: XX 3720 Aakirkeby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på klippekort til København (A-F)

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på klippekort til København (A-F) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0101 Klageren: XX 4970 Rødby Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på klippekort til København (A-F) Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af SMS med erhvervskort, efterfølgende indsendt. Samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af SMS med erhvervskort, efterfølgende indsendt. Samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0165 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0262 Klageren: XX 6300 Gråsten Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. Ikke stemplet straks ved indstigning.

Kontrolafgift på 600 kr. Ikke stemplet straks ved indstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0297 Klageren: Gellerupparkens Retshjælp på vegne XX 8220 Brabrand Indklagede: Midttrafik 8270 Højbjerg Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på tillægsbillet.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på tillægsbillet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0153 Klageren: Indklagede: XX 2400 København NV. Metroselskabet A/S v/metro Service I/S Cvr nummer: 21 26 38 34 Klageren reklameret til

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet ikke modtaget inden påstigning.

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet ikke modtaget inden påstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0397 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S Metroselskabet I/S v/metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Taxaregning på 807 kr. i henhold til Rejsegaranti, hvoraf Movia alene vil refundere 300 kr.

Taxaregning på 807 kr. i henhold til Rejsegaranti, hvoraf Movia alene vil refundere 300 kr. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0116 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Movia CVR: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Taxaregning på 807 kr. i henhold til Rejsegaranti,

Læs mere

CVR nummer:

CVR nummer: AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0177 Klageren: XX 2300 København S Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR nummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet klippekort. Klippemaskine stemplede forkert tid?

Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet klippekort. Klippemaskine stemplede forkert tid? AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0357 Klageren: XX 2300 KBH S Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet samt rykkergebyr på 100 kr.

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet samt rykkergebyr på 100 kr. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0359 Klageren: Indklagede: XX 1956 Frederiksberg C Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet

Læs mere

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0044 Klageren: XX Indklagede: DSBØresund CVRnummer: 2930824 Klagen vedrører: Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med

Læs mere

Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet. Fortolkning af rejseregler.

Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet. Fortolkning af rejseregler. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0366 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort kr. i rykkergebyr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort kr. i rykkergebyr. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0391 Klageren: XX 1905 Frederiksberg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på DSB Rejsetidsgarantibillet.

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på DSB Rejsetidsgarantibillet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0350 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY 4800 Nykøbing Falster Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. + 100 kr. i rykkergebyr for manglende stempling af klippekort.

Kontrolafgift på 750 kr. + 100 kr. i rykkergebyr for manglende stempling af klippekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0248 Klageren: XX 1902 Frederiksberg C Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0171 Klageren: XX 1817 Frederiksberg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0169 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende modtagelse af mobilbillet inden påstigning.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende modtagelse af mobilbillet inden påstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0280 Klageren: Indklagede: XX 8220 Brabrand Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0114 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer, i alt kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer, i alt kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0095 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort samt diverse gebyrer,

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0120 Klageren: XX 2800 Kgs. Lyngby Indklagede: FynBus Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort, ankefrist på 14 dage overskredet af klager samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt periodekort, ankefrist på 14 dage overskredet af klager samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0009 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kør aldrig tidligere fra et stoppested end det tidspunkt, der står i køreplanen.

Kør aldrig tidligere fra et stoppested end det tidspunkt, der står i køreplanen. 2-1 2 Chaufførens ABC 2.1 Afgang, tidspunkt for Du skal sørge for at være i bussen så tidligt før afgang, at du kan nå at billettere før planmæssig afgang. Ved opstart om morgenen og efter pause skal du

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende sværte på klippekortet.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende sværte på klippekortet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0390 Klageren: Indklagede: CVRnummer: XX 2100 Kbh. Ø Metroselskabet I/S v/metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i bus på Orange DSB-billetter.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i bus på Orange DSB-billetter. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0029 Klageren: XX og YY 6000 Kolding Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0290 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY Movia CVRnummer: 29 89 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende check-ind,

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Rejst med udløbet periodekort.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Rejst med udløbet periodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0267 Klageren: XX 2500 Valby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Kontrolafgift 750 kr. grundet manglende billet. Ifølge klageren var billetautomaten

Kontrolafgift 750 kr. grundet manglende billet. Ifølge klageren var billetautomaten AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0260 Klageren: XX 2720 Vanløse Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. Kørte for langt/kunne ikke komme af bussen.

Kontrolafgift på 600 kr. Kørte for langt/kunne ikke komme af bussen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0107 Klageren: XX Tyrolsgade, 2300 S. Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. Kørte for langt/kunne ikke komme af

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0180 Klageren: XX 1705 Kbh. V Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0251 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY 8452 Harlev J. Midttrafik Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr.

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0149 Klageren: XX 4760 Vordingborg Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. Ankenævnets

Læs mere