Vedtægter for 7. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for 7. marts 2013"

Transkript

1 Vedtægter for 7. marts 2013

2 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL stk. 1 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver virksomhed under navnene: Sparekassen Balling, Sparekassen Spøttrup og Sparekassen Salling med hovednavnet tilføjet. Dens hjemsted er Skive Kommune. stk. 2 Sparekassen Balling er en selvejende institution, som har til formål at drive sparekassevirksomhed, samt anden virksomhed, der er accessorisk hertil. 1 GARANTKAPITAL 2 stk. 1 Sparekassens garantkapital udgør pr kr fordelt på garanter, der hver har indbetalt mindst kr Garantkapitalen, der hæfter for sparekassens forpligtelser, er fuldt indbetalt. Bestyrelsen er bemyndiget til løbende at foretage ændringer i denne bestemmelse under hensyn til garantkapitalens størrelse og garanternes antal til enhver tid. stk. 2a Enhver indskyder i Sparekassen har efter ret til at tegne sig som garant, mod indbetaling af mindst kr og max kr som garantkapital (garantklasse A). Som særlig nytegnet garantkapital (garantklasse B) kan enhver indskyde min. kr , med en bindingsperiode på 5 år. I garantklasse B kan Sparekassen max. modtage kr. 30 mio. stk. 2b Et af Økonomi- og Erhvervsministeren oprettet aktieselskab (Afviklingsselskabet jf. Lov om finansiel stabilitet 3), hvis aktiekapital indskydes af staten, som er eneejer af selskabet, kan indskyde garantkapital uden de beløbsmæssige begrænsninger, der er anført i stk. 2a stk. 3a Sparekassen er berettiget, men ikke forpligtet, til at forrente garantkapitalen med den af repræsentantskabet årligt fastsatte rente. Evt. forrentning udbetales en gang årligt - forventeligt pr. 31. marts. Garantkapital i garantklasse B, med en bindingsperiode på 5 år, udgør tillægget til rentesatsen 1/3 af den af repræsentantskabet besluttede rente. stk. 3b Såfremt der måtte blive fastsat særlig forrentning af garantkapital indskudt af det af Økonomi- og Erhvervsministeren oprettede afviklingsselskab, jf. Lov om finansiel stabilitet 3, vil denne rentefastsættelse dog være gældende for denne del af garantkapitalen.

3 stk. 4 Bestyrelsen har til enhver tid bemyndigelse til at foretage begrænsninger i hvor meget hver enkelt garant kan indskyde i garantkapital, ligesom bestyrelsen til enhver tid har bemyndigelse til at stoppe for indbetaling af garantkapital. stk. 1 Garantkapitalen skal af Sparekassen noteres på de enkelte garanters navne. For garantkapitalen modtager garanten en kvittering lydende på navn samt indskuddets størrelse. Garantkapitalen kan frit overdrages, i beløb á kr. eller multipla heraf, men overdragelsen får først gyldighed overfor sparekassen når den er noteret af sparekassen. Efter overdragelse skal modtagerens og overdragerens samlede garantkapital min. udgøre kr Garantkapitalen kan ikke pantsættes, belånes eller gøres til genstand til retsforfølgning. stk. 2 Ingen garant er forpligtet til at lade sin garantkapital indløse helt eller delvis, og ingen har krav herpå. Sparekassen Balling er kun berettiget til at indløse garantkapital såfremt antallet af garantstemmer ikke derved bringes under 1000, såfremt garantkapitalen ikke bliver mindre end 1 mio. kr., såfremt sparekassens basiskapital ikke bliver mindre end kapitalkravet i henhold til lov om finansiel virksomhed og såfremt sparekassen har den fornødne lovpligtige forudgående tilladelse fra Finanstilsynet. stk. 3 Ved garanters død er sparekassen berettiget til at ophæve garantforholdet. stk. 4 Ved ophævelse af garantforhold, vil evt. tilgodehavende rente blive tilskrevet ved næste ordinære rentetilskrivning (forventeligt pr. den ) 3 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL stk. 1 Sparekassen Balling kan efter bestyrelsens beslutning modtage ansvarlig lånekapital, i danske kroner eller udenlandsk valuta. stk. 2 Ansvarlig lånekapital skal fra långivers side være uopsigelig indtil forfaldstidspunktet. Ansvarlig lånekapital medregnes i Sparekassens basiskapital i henhold til lov om finansiel virksomhed paragraf 128. stk. 3 I tilfælde af Sparekassens likvidation fyldestgøres ansvarlig lånekapital forud for Sparekassens garantkapital, men efter Sparekassens øvrige kreditorer. 4

4 SPAREKASSENS LEDELSE stk. 1 Sparekassen Ballings ledelse består af et repræsentantskab, som er Sparekassens øverste myndighed samt en bestyrelse og en direktion. 5 REPRÆSENTANTSKABET stk. 1 Til repræsentantskabet vælges mellem 36 og 42 medlemmer. Repræsentantskabet reduceres til 36 medlemmer efterhånden som et medlem ikke genopstiller. 6 Ved valget i 2013 gældende fra udvides repræsentantskabet med 6 medlemmer med bopæl i det tidligere Sundsøre kommune. Der trækkes lod blandt de valgte kandidater, således at 2 af kandidaterne er valgt for 4 år, 2 er valgt for 3 år, min. 1 er valgt for 2 år og min. 1 er valgt for 1 år. Af de valgte medlemmer skal mindst 6 (fra mindst 8) på valgtidspunktet have folkeregisteradresse under postnummer 7800, mindst 18 under postnummer 7860, og mindst 12 fra forudsat af nuværende medlemmer genopstiller mindst 11 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 10 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 9 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 8 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller under postnummer 7870/7884. Repræsentantskabets medlemmer vælges af og blandt de myndige, stemmeberettigede garanter for 4 år ad gangen. Genvalg kan finde sted. stk. 2 Valgbare er myndige garanter, som har stemmeret og som på valgdagen ikke er fyldt 70 år. Ansatte i sparekassen eller personer med ledelseshverv i anden finansiel virksomhed er ikke valgbare. stk. 3 Stemmeberettigede er de garanter, hvis garantkapital er noteret på garantens navn i Sparekassen Balling den Hver garant har 1 stemme for hver kr. indbetalt garantkapital, dog højst 20 stemmer. Det bør tilstræbes, at repræsentantskabet sammensættes alsidigt i geografisk og erhvervsmæssig henseende, jvf. LF 81. stk. 4 Valg til repræsentantskabet uden valgmøde - afholdes hvert år i perioden til og gælder fra førstkommende 1. januar.

5 Meddelelse om afholdelse af valg sker med et varsel på mindst 14 dage ved bekendtgørelse i et eller flere af de i Sparekassens virkeområde udkommende dagblade og lokale ugeaviser, på Sparekassens hjemmeside samt ved meddelelse - evt. på mail - til hver enkelt garant, efter den i Sparekassen Balling senest noterede adresse. stk. 5 Forslag til kandidater kan indsendes af stemmeberettigede garanter og skal være sparekassen i hænde senest den i valgåret. Forslagene skal være forsynet med kandidaternes navn, stilling evt. ledelseserhverv i danske aktieselskaber, bopæl og kandidaternes underskrift, samt mindst 2 stillere. Kandidaternes navn bekendtgøres samtidig med indkaldelse til valget. stk. 6 Til valget fremsendes én stemmeseddel til hver stemmeberettiget garant. På stemmesedlen markeres af sparekassen forud for afstemningen, hvor mange stemmer, den stemmeberettigede disponerer over. Stemmesedlen indeholder samtidig de foreslåede kandidaters navne, i alfabetisk orden. Stemmeafgivningen sker ved, at der sættes kryds ud for de kandidater, den stemmeberettigede ønsker valgt. Stemmesedlen er gyldig, når der er sat kryds ud for et antal navne på foreslåede kandidater, svarende til det antal der skal vælges, eller færre, og intet navn er gentaget. Herefter er valgt: 1. det nødvendige antal kandidater, med flest gyldige stemmer, således at repræsentantskabet består af mindst 6 (fra mindst 8) personer med bopæl under 7800, mindst 18 personer med bopæl under 7860 og mindst 12 fra forudsat af nuværende medlemmer genopstiller mindst 11 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 10 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 9 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller mindst 8 fra forudsat at nuværende medlemmer genopstiller personer med bopæl under 7870/7884, herefter 2. det nødvendige antal kandidater, som får flest gyldige stemmer uanset disses bopæl Hvis 2 eller flere kandidaters valg ikke umiddelbart kan afgøres på grund af stemmelighed, afgøres det ved lodtrækning, hvem der er valgt. stk. 7 Opgørelse af valget kontrolleres af den jf. 14 valgte statsautoriserede revisor. Over valget føres en protokol, der underskrives af den kontrollerende revisor. stk. 8 Resultatet af valget meddeles skriftligt til de valgte og bekendtgøres i øvrigt senest 14 dage efter valgets afslutning i et eller flere af de i sparekassens virkeområde udkommende dagblade, eller lokale ugeaviser.

6 stk. 9 Sparekassens garanter indkaldes hvert år i første halvår, med 21 dages varsel, til garantmøde, med følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens orientering om sparekassens virksomhed I det forløbne år 2. Regnskab 3. Eventuelt Garantmødet afholdes i sparekassens virkeområde stk. 1 Det ordinære repræsentantskabsmøde afholdes hvert år i Balling inden udgangen af marts måned, med følgende dagsorden: 7 1. Valg af protokolfører og dirigent efter forslag fra bestyrelsen 2. Valg af stemmetællere efter forslag fra bestyrelsen 3. Bestyrelsens beretning om Sparekassens virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse 5. Beslutning om anvendelse af eventuelt overskud eller dækning af underskud herunder fastlæggelse af forrentning af garantkapitalen, efter forslag fra bestyrelsen 6. Forslag fremsat af bestyrelsen, repræsentantskabsmedlemmer eller direktionen 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen 8. Valg af revisor 9. Eventuelt stk. 2 Repræsentantskabsmøde indkaldes af bestyrelsen med mindst 21 dages varsel ved bekendtgørelse i et eller flere af de i Sparekassens virkeområde udkommende dagblade samt ved meddelelse til medlemmerne. Dagsorden skal angives i indkaldelsen. stk. 3 Ethvert forslag, som ønskes behandlet, må være indgivet skriftligt til bestyrelsen senest 14 dage før det ordinære repræsentantskabsmøde afholdes. Repræsentantskabet orienteres skriftligt om indkomne forslag. stk. 4 Endvidere indkaldes repræsentantskabet til orienteringsmøde senest i september med følgende dagsorden: 1. Valg af protokolfører og dirigent 2. Bestyrelsens orientering om Sparekassens virksomhed i 1. halvår 3. Fremlæggelse af halvårsregnskab til efterretning 4. Eventuelt

7 8 stk. 1 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde afholdes, når bestyrelsen eller revisoren finder det nødvendigt, eller når 5 repræsentantskabsmedlemmer skriftligt fremsætter motiveret begæring herom. Indkaldelse finder sted 14 dage efter begæringens fremsættelse. Dagsorden for repræsentantskabsmødet skal angives i indkaldelsen, der sker på samme måde og med samme varsel som nævnt i 7 stk. 2. stk. 1 Repræsentantskabets beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Til beslutning om vedtægtsændring, om sammenslutning med eller hel eller delvis overtagelse af en anden sparekasse eller bank samt ophør af Sparekassens virksomhed kræves at mindst halvdelen af medlemmerne er til stede, og at mindst 2/3 af de mødende stemmer derfor. Såfremt repræsentantskabet ikke er beslutningsdygtigt, men forslaget i øvrigt vedtages med 2/3 af de mødende medlemmer, forelægges de i 2. punktum omhandlende forslag inden 2 måneder et med 14 dages varsel indkaldt nyt repræsentantskabsmøde, hvor de da kan vedtages - med den foreskrevne kvalificerede majoritet - uden hensyn til antallet af fremmødte medlemmer. 9 stk. 2 Der kan kun stemmes ved personligt fremmøde. stk. 3 Over forhandlingerne føres en protokol, som underskrives af dirigenten. stk. 4 Pressen har adgang til repræsentantskabsmøderne. BESTYRELSEN 10 stk. 1 Bestyrelsen består af 7-9 medlemmer, der vælges af repræsentantskabet. Bestyrelsen sammensættes i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor og vælges så vidt muligt blandt medlemmerne af repræsentantskabet. Valget er skriftligt. Hvis 2 eller flere kandidaters valg ikke umiddelbart kan afgøres på grund af stemmelighed, foretages omvalg blandt disse kandidater. Af de 9 medlemmer skal mindst 1 have bopæl under hver af postnumrene 7800, 7860 og 7870/7884, samt mindst 1 have regnskabskyndig uddannelse, der indfrier lovgivningens krav. stk. 2 Bestyrelsesmedlemmer vælges for en 4-årig periode. Hvert år afgår op til 2 medlemmer.

8 Bestyrelsen reduceres til 7 medlemmer, enten ved naturlig afgang, eller hvis et bestyrelsesmedlem (pr ) ikke genopstiller, dog med forbehold for at et medlem altid har en særlig regnskabskyndig uddannelse, der indfrier lovgivnings krav. Afgår det særlig regnskabskyndige medlem i valgperioden, kan bestyrelsen supplere sig med et nyt medlem indtil førstkommende ordinære repræsentantskabsmøde. stk. 3 Bestyrelsesmedlemmer skal afgå senest ved udløbet af medlemmets valgperiode i hvilket de er fyldt 70 år. stk. 4 Ingen, der besidder tillidserhverv eller stilling i et andet pengeinstitut kan være medlem af Sparekassen Ballings bestyrelse. Det samme gælder personer, som er ude af rådighed over deres bo. stk. 5 Indtræder der for et bestyrelsesmedlem forhold, som efter de øvrige bestyrelsesmedlemmers formening gør vedkommende uskikket til at forblive i bestyrelsen, kan vedkommende efter beslutning af 2/3 af samtlige medlemmer, udelukkes af denne. En sådan beslutning skal inden 3 måneder forelægges repræsentantskabet til godkendelse. 11 stk. 1 Bestyrelsen vælger selv sin formand og næstformand og fastsætter ved en forretningsorden nærmere bestemmelser om udførelsen af sit hverv. stk. 2 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når flertallet af dens medlemmer er til stede, og dens beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal - ved stemmelighed tæller formandens (eller i dennes fravær næstformandens) stemme dobbelt. stk. 3 Over forhandlingerne i bestyrelsen skal der føres en protokol, der underskrives af samtlige tilstedeværende medlemmer. Revisionsprotokollen forelægges i ethvert bestyrelsesmøde, og enhver protokoltilførsel underskrives af samtlige bestyrelsesmedlemmer. stk. 4 Bestyrelsen udfærdiger skriftlige retningslinier for Sparekassens væsentligste aktivitetsområder, hvori arbejdsdelingen mellem bestyrelse og direktion er fastlagt.

9 stk. 5 Bestyrelses- og regnskabsudvalgets medlemmer modtager mødediæter og honorarer. Beløbene fastsættes af repræsentantskabet og vil fremgå af årsregnskabet. DIREKTIONEN 12 stk. 1 Direktionen, der ansættes af bestyrelsen, har den daglige ledelse af Sparekassen Balling og skal herved følge de retningslinjer og anvisninger, som bestyrelsen har givet. stk. 2 Direktionen deltager i bestyrelsens møder, medmindre der forhandles sager, der angår direktionens personlige forhold. Direktionen har ingen stemmeret. stk. 3 Direktionsmedlemmer skal afgå senest 4 måneder efter udløbet af det år, i hvilket de er fyldt 70 år. stk. 1 Sparekassen Balling tegnes af: FIRMATEGNING OG PROKURA 13 a) Formanden eller næstformanden i forbindelse med et andet bestyrelsesmedlem. b) Eller formanden eller næstformanden i forening med en direktør. stk. 2 Bestyrelsen kan meddele kollektiv prokura. REVISIONEN 14 stk. 1 stk. 2 Regnskabet revideres af mindst en revisor, der SKAL være statsautoriseret jvf. LF 199, stk. 1. Revisoren vælges for 1 år ad gangen, af repræsentantskabet.

10 ÅRSRAPPORTEN 15 stk. 1 Regnskabsåret er kalenderåret. stk. 2 Resultatopgørelse og status offentliggøres på Sparekassens hjemmeside Offentliggørelsen sker umiddelbart efter det repræsentantskabsmøde, hvor regnskabet er godkendt. 16 stk. 1 Det årlige driftsoverskud henlægges til Sparekassens egenkapital, jvf. LF 202, stk. 1. Repræsentantskabet kan dog bestemme, at der skal anvendes eller henlægges beløb til velgørende eller almennyttige formål, jvf. LF 202, stk. 2. TAVSHEDSPLIGT 17 stk. 1 Ingen til Sparekassen Balling knyttet person må afgive oplysninger til uvedkommende om forhold, han bliver bekendt med gennem sin tilknytning til Sparekassen. FORÆLDELSE 18 stk. 1 Hvis der på en konto ikke har været nogen ind- eller udbetaling i 20 år, kan Sparekassen, medmindre en sparekassebog i denne periode har været forevist til rentetilskrivning, ved anbefalet brev først rette henvendelse til det på kontoen sidst noterede navn med adresse og dernæst ved bekendtgørelse i Statstidende og i et eller flere af de i Sparekassens virkeområde udkommende dagblade eller lokale ugeblade med 3 måneders varsel indkalde ejeren. Hvis han ikke melder sig og godtgør sin ret, tilfalder det på kontoen indestående Sparekassen Balling.

11 ÆNDRING AF VEDTÆGTER 19 stk. 1 Bestyrelsen bemyndiges til at foretage rettelser og ændringer i vedtægterne, som følger af lovgivningen, eller som måtte blive krævet af Finanstilsynet OPHØR 20 stk. 1 Hvis Sparekassen Balling ophører, skal dens nettoformue anvendes til velgørende og almennyttige formål i Sparekassens virkeområde efter repræsentantskabets nærmere bestemmelse. Ovenstående vedtægter, der træder i stedet for sparekassens vedtægter af 8. marts 2012, er vedtaget på repræsentantskabsmødet den 7. marts Bestyrelsen for SPAREKASSEN BALLING Bodil Dahl Christensen Hans Ibsen Gunnar Jessen Jørn Pedersen Niels Pedersen Poul Verner Pedersen Poul Pedersen Niels Kristian Sørensen

Vedtægter for 6. marts 2014

Vedtægter for 6. marts 2014 Vedtægter for 6. marts 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 stk. 1 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver virksomhed under navnene: Sparekassen Balling, Sparekassen Spøttrup og Sparekassen

Læs mere

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr Vedtægter for Sparekassen Balling Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr. 10 757 711 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 3 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver virksomhed under navnene:

Læs mere

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr (Revideret 3. marts 2016)

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr (Revideret 3. marts 2016) Vedtægter for Sparekassen Balling (Revideret 3. marts 2016) Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr. 10 757 711 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver

Læs mere

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED SPAREKASSE Navn, hjemsted og formål. 1 Sparekassens navn er Sønderhå-Hørsted Sparekasse. Dens hjemsted er Sønderhå i Thisted kommune. Sparekassens formål er at drive bank- og

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE VEDTÆGTER for DRAGSHOLM SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED, FORMÅL OG SELSKABSKONSTRUKTION 1 Sparekassens navn er Dragsholm Sparekasse. Dens hjemsted er Odsherred kommune. Dragsholm Sparekasse driver herudover

Læs mere

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Sparekassens navn er KLIM SPAREKASSE Dens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Sparekassens formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE VEDTÆGTER for DRAGSHOLM SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Sparekassens navn er Dragsholm Sparekasse. Dens hjemsted er Odsherred kommune. Dragsholm Sparekasse driver herudover virksomhed under navnet

Læs mere

Vedtægter for Vedtag

Vedtægter for Vedtag Vedtægter for VEDTÆGTER FOR LANGÅ SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Sparekassens navn er Langå Sparekasse med hjemsted i Randers Kommune. Sparekassen har registreret følgende binavne: Stevnstrup Sparekasse

Læs mere

Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse

Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse Navn, hjemsted og formål Garantkapital og forrentning Garanter, garantbeviser og indløsning 1 2 3 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs Herreds Sparekasse. Dens

Læs mere

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2 Vedtægter for Sparekassen Navn- Hjemsted - Formål 1 Sparekassens navn er Sparekassen, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse, Tønder Sparekasse, som er afdelinger af

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 - Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. 1 - Navn, hjemsted og formål Vedtægter for VEDTÆGTER 1 - Navn, hjemsted og formål Sparekassens navn er Fanø Sparekasse. Fanø Sparekasse s hjemsted er Fanø kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed under navnet Fanø Spare- og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE 1. Navn, hjemsted, formål og selskabskonstruktion Sparekassens navn er Frøslev-Mollerup Sparekasse. Sparekassens binavn er Sparekassen Nordmors. Sparekassens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Langå Sparekasse

Vedtægter. for. Langå Sparekasse Vedtægter for Langå Sparekasse VEDTÆGTER FOR LANGÅ SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Sparekassens navn er Langå Sparekasse. Dens hjemsted er Randers Kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE 1. Navn, hjemsted, formål og selskabskonstruktion Stk. 5: Sparekassens navn er Frøslev-Mollerup Sparekasse. Sparekassens binavn er Sparekassen Nordmors. Sparekassens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 1.1. Sparekassens navn er Sparekassen Vendsyssel. Sparekassen driver tillige virksomhed under følgende binavne: Brovst Sparekasse Fjerritslev

Læs mere

Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014

Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014 Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014 Navn, hjemsted og formål 1 Sparekassens navn er Broager Sparekasse. Dens hjemsted er Sønderborg Kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed under navnet

Læs mere

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016.

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016. # et godt sted at være VEDTÆGTER Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016. Vedtægter for Frøs Sparekasse Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs

Læs mere

Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015)

Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015) Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Sparekassens navn er Borbjerg Sparekasse med hjemsted i Holstebro Kommune. 1. Sparekassens formål

Læs mere

Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018

Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018 Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018 Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Sparekassens navn er Broager Sparekasse. Sparekassens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed og anden ifølge pengeinstitutlovgivningen

Læs mere

- vi er her for dig. Vedtægter

- vi er her for dig. Vedtægter - vi er her for dig Vedtægter Dronninglund Sparekasse 25.03.2014 w w w. d r o n s p a r. d k VEDTÆGTER FOR DRONNINGLUND SPAREKASSE 1. Sparekassens navn er DRONNINGLUND SPAREKASSE, med hjemsted i Dronninglund

Læs mere

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019.

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019. # et godt sted at være VEDTÆGTER Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019. Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs Sparekasse (binavn: Frøs Herreds

Læs mere

- vi er her for dig. Vedtægter

- vi er her for dig. Vedtægter - vi er her for dig Vedtægter Dronninglund Sparekasse 29.03.2017 w w w. d r o n s p a r. d k VEDTÆGTER FOR DRONNINGLUND SPAREKASSE 1. Sparekassens navn er DRONNINGLUND SPAREKASSE, med hjemsted i Dronninglund

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN...

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN... INDHOLD NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN... 8 DIREKTIONEN... 9 FIRMATEGNING OG PROKURA... 9 REVISIONEN...

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

Middelfart Sparekasse Side 1 af 11. Vedtægter. Vedtægter for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Side 1 af 11. Vedtægter. Vedtægter for Middelfart Sparekasse Middelfart Sparekasse Side 1 af 11 Vedtægter Middelfart Sparekasse Side 2 af 11 Indhold 1 Navn, hjemsted og formål... 3 2 Garantkapital... 3 3 Ansvarlig lånekapital... 4 4 Sparekassens ledelse... 4 5 Repræsentantskabet...

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1 Andelskassens navn er ØSTERVRÅ ANDELSKASSE. Andelskassens binavn er DIN ANDELSKASSE. Dennes hjemsted er Andelskassens kontaktadresse i Danmark.

Læs mere

Vedtægter for Sparekassen Fyn A/S

Vedtægter for Sparekassen Fyn A/S Vedtægter for Sparekassen Fyn A/S Vedtægter 20150324 Side 1 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1 Selskabets navn er Sparekassen Fyn A/S. Dets hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. Selskabet driver tillige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR ØSTERVRÅ ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1 Andelskassens navn er ØSTERVRÅ ANDELSKASSE. Andelskassens binavn er DIN ANDELSKASSE. Dennes hjemsted er Frederikshavn Kommune. Stk.

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL 1 Navn, hjemsted og formål Sparekassens navn og binavne Sparekassens navn er Sparekassen Vendsyssel. Sparekassens hjemsted Sparekassens hjemsted er Hjørring Kommune.

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter for Andelskassen Fælleskassen Indhold 04 05 06 07 09 10 11 12 13 14 Navn og hjemsted, Andelskassens formål, Andelshavere og Andelskapital.

Læs mere

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab VEDTÆGTER for SKÆLSKØR BANK Aktieselskab 19. oktober 2009 Meddelelse nr. 31 / 2009 Side 1 af 8 BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. 1. Bankens navn er Skælskør Bank Aktieselskab. Banken driver tillige

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Vedtægter Roskilde Bank A/S

Vedtægter Roskilde Bank A/S Vedtægter Roskilde Bank A/S Side 2 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Roskilde Bank A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Benløse Sparekasse A/S Den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S CVRNR. 25802888 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Fynske Bank A/S. Banken driver tillige virksomhed under navnene Svendborg Sparekasse A/S, Vestfyns Bank A/S, Sparekassen

Læs mere

Opdaterede vedtægter efter vedtagelse på Morsø Banks ordinære generalforsamling torsdag d. 5. marts Med venlig hilsen Morsø Bank

Opdaterede vedtægter efter vedtagelse på Morsø Banks ordinære generalforsamling torsdag d. 5. marts Med venlig hilsen Morsø Bank NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Nykøbing Mors den 16. april 2009 Fondsbørsmeddelelse nr. 7 2009. Opdaterede vedtægter Opdaterede vedtægter efter vedtagelse på Morsø Banks ordinære

Læs mere

TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL

TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 13. SEPTEMBER 2018 OM VEDTÆGTS- ÆNDRINGER MV. I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL I henhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Selskabets ledelse... 2 5 Valg af repræsentantskab... 3 6 Klage over valg... 4 7 Generalforsamling kompetence,

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R.

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. 3 1 5 0 1 6 3 6 V E D T Æ G T E R 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S VEDTÆGTER Grønttorvet København A/S Grønttorvet København A/S CVR-nr. 63347310 Side Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Generalforsamlinger... 3 Bestyrelse og direktion...

Læs mere

Vedtægter Tlf.: CVR:

Vedtægter Tlf.: CVR: Vedtægter Tlf.: 59 48 93 00 www.nordfynsbank.dk CVR: 64 86 52 18 INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL. 3 BANKENS KAPITAL OG AKTIER. 3 BANKENS LEDELSE. 4 GENERALFORSAMLING. 4 REPRÆSENTANTSKAB. 6 BESTYRELSEN.

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER LOLLANDS BANK

VEDTÆGTER LOLLANDS BANK VEDTÆGTER for Aktieselskabet LOLLANDS BANK (CVR.nr. 36684828) Stiftet den 9. februar 1907 lollandsbank.dk Bankens navn, hjemsted og formål 1. Bankens navn er Aktieselskabet Lollands Bank. Banken driver

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Vedtægter for SimCorp A/S

Vedtægter for SimCorp A/S SimCorp A/S Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 Vedtægter for SimCorp A/S Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S

VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er FIH Realkredit A/S. Dets hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Selskabets formål er at drive alle former for realkreditvirksomhed,

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL - 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Roskilde Festival. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 26. februar 2015

VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 26. februar 2015 VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 26. februar 2015 VEDTÆGTER FOR A/S NØRRESUNDBY BANK I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. 1. stk. Bankens navn er A/S Nørresundby Bank. 2. stk. Banken

Læs mere

Stk. 3. Enhver andelshaver har én stemme uanset antallet af andele.

Stk. 3. Enhver andelshaver har én stemme uanset antallet af andele. Vedtægter Maj 2015 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Andelskassens navn er Merkur Andelskasse. Andelskassens hjemsted er Københavns kommune. Andelskassen driver desuden virksomhed under binavnene Andelskassen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S CVR-NR. 25802888 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Fynske Bank A/S. Banken driver tillige virksomhed under navnene Svendborg Sparekasse A/S, Vestfyns Bank A/S, Sparekassen

Læs mere

Vedtægter for. GF Sydvest

Vedtægter for. GF Sydvest Vedtægter for GF Sydvest 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Sydvest F.M.B.A. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Adelgade 49, 5400 Bogense Tlf.: CVR:

Vedtægter Adelgade 49, 5400 Bogense Tlf.: CVR: Vedtægter Adelgade 49, 5400 Bogense Tlf.: 59 48 93 00 www.nordfynsbank.dk CVR: 64 86 52 18 Indholdsfortegnelse NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 BANKENS KAPITAL OG AKTIER... 3 BANKENS LEDELSE... 4 GENERALFORSAMLING...

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabets hjemsted: Selskabets hjemsted er Herlev Kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

Vedtægter. for. Sparekassen Faaborg A/S

Vedtægter. for. Sparekassen Faaborg A/S Vedtægter for Sparekassen Faaborg A/S Side 1 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1 Stk. 1 Selskabets navn er Sparekassen Faaborg A/S. Dets hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. Selskabet driver tillige

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn...1 2. Hjemsted...1 3. Formål...1 4. Bankens kapital...2 5. Bankens aktier...2 6. Bankens ledelse...2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr. 34479097 Side 2 Vedtægter 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er FS Finans I A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet FS Finansselskabet A/S.

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Nugældende Med de foreslåede ændringer Vedtægter for Jyske Bank A/S 4 -

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BJERRINGBRO ELVÆRK Paragraf 1: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Foreningen Bjerringbro Elværk. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro, Viborg kommune. Paragraf 2: 1.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers V E D T Æ G T E R for Foreningen Orange Makers 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Orange Makers. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

Hæftelse 3. Andelshaverne hæfter alene med andelskapitalen for andelskassens forpligtelser.

Hæftelse 3. Andelshaverne hæfter alene med andelskapitalen for andelskassens forpligtelser. VEDTÆGTER FOR ANDELSKASSEN OIKOS Navn 1. Stk. 1. Andelskassens navn er: Andelskassen Oikos. Den har kontorer i København og Århus. Stk. 2. Det er andelskassens formål at virke som pengeinstitut for andelshavere

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Københavns Kommune. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB 24. maj 2016 VEDTÆGTER for Foreningen BLOXHUB 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er BLOXHUB. 1.02 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål og virksomhed

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO Købmandsbo VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Handelsstandsklubs Understøttelsesselskab Købmandsbo, og foreningen er anmeldt i Foreningsregistret sammen med navnet

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 TV 2/FYN er en af de otte regionale TV 2-virksomheder, der er selvstændige institutioner, og hvis vedtægt fastsættes af kulturministeren jf. den til enhver tid gældende bekendtgørelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENIIG VARME A/S

VEDTÆGTER. for ENIIG VARME A/S VEDTÆGTER for ENIIG VARME A/S CVR-nr. 25 80 98 07 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er Eniig Varme A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiGruppen Varme A/S (EnergiGruppen Jylland Varme A/S), EG Jylland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB 3 1. NAVNE OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er

Læs mere

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE J. nr. V-09-10065 MJ/SM VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE 1. Selskabets navn er A/S LØVSTRUP PLANTAGE, CVR nr. 10 79 88 17. Dets hjemsted er Skjern kommune. 2. Selskabets formål er at besidde, udnytte

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere