Referat fra repræsentantskabsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra repræsentantskabsmøde"

Transkript

1 Referat fra repræsentantskabsmøde torsdag den 22. maj 2014, kl Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Inviterede: 117 Fremmødt: 65 Medarbejdere: 8 Gæster: Deloitte Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning, herunder forretningsførelse for år ) Endelig godkendelse af årsregnskab for år 2013 med tilhørende revisionsberetning (se SAB s årsberetning) samt gennemgang af budgettet for år ) Behandling af indkomne forslag. 1) Ændring af vedtægternes 15, s. 1: Nuværende formulering: 15. Hvert år afholdes inden 3 måneder før næste regnskabsårs begyndelse ordinært, obligatorisk afdelingsmøde i hver afdeling. I en ny afdeling afholdes afdelingsmøde første gang inden 6 måneder efter, at indflytning har fundet sted. Det påhviler boligorganisationens bestyrelse at indkalde til det første afdelingsmøde. De følgende afdelingsmøder indkaldes af afdelingens bestyrelse. Indkaldelse skal ske med mindst 4 ugers varsel ved brev til samtlige husstande i afdelingen. Indkaldelsen skal angive tid og sted for afdelingsmødet samt dagsorden. Ny formulering: 15. Hvert år afholdes inden 3 måneder før næste regnskabsårs begyndelse ordinært, obligatorisk afdelingsmøde i hver afdeling. I en ny afdeling afholdes afdelingsmøde første gang inden 6 måneder efter, at indflytning har fundet sted. Det påhviler boligorganisationens bestyrelse at indkalde til det første afdelingsmøde. De følgende afdelingsmøder indkaldes af afdelingens bestyrelse. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 4 ugers varsel. Indkaldelsen skal angive tid og sted for afdelingsmødet samt dagsorden.

2 5) Valg til bestyrelsen. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. På valg: Frank Neidhardt, afdeling 5 Kristine Asmussen, afdeling 53 Lone Lønholm, afdeling 10 6) Valg af 2 suppleanter for bestyrelsen. På valg: Jan Thiessen, afdeling 10 Bjarne Per Nissen, afdeling 7 7) Valg af 4 delegerede til kredsmøder. Nuværende delegerede: Jan Radik, afdeling 35 Henning Bjerring, afdeling 71 Robert Becker, afdeling 6 Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15 8) Valg af 4 repræsentanter til SALUS. Nuværende repræsentanter: Bjarne Per Nissen, afdeling 7 Jan Radik, afdeling 35 Henning Bjerring, afdeling 71 Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15 9) Valg af statsautoriseret revisor. 10) Eventuelt Og herefter - SAB s Antenneforening: 1) Valg af dirigent. 2) Beretning for foreningens virksomhed i det forløbne år. 3) Indkomne forslag. Ingen forslag modtaget 4) Valg til bestyrelsen. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer På valg: Jan Hansen, afdeling 22 Helmuth Misch, afdeling 4 Henning Deutsch, afdeling 35 modtager ikke genvalg 5) Valg af 2 suppleanter På valg: Bruno Christensen, afdeling 45 Robert Becker, afdeling 6 6) Eventuelt

3 Under forudsætning af, at vedtægtsændringen godkendes, indkaldes der hermed samtidig til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde, der holdes samme sted 10 minutter efter afslutning af det ordinære repræsentantskabsmøde. Dagsorden til ekstraordinært repræsentantskabsmøde: 1) Valg af dirigent 2) Endelig godkendelse af vedtægtsændring Der gøres opmærksom på, at der benyttes teleslynge og at rygning IKKE er tilladt i lokalerne. 31. maj 2014 Arrangør: SALUS Boligadministration Egevej Aabenraa 1. Valg af dirigent Lars Petersen, SALUS Boligadministration blev valgt som dirigent. Stemmeudvalg: Reinhard Riewerts, afdeling 10 Uwe Skovmand-Hensen, afdeling 5 Gunhild Kammersgaard og Susanne Johansen fra administrationen på Bygtoften. 2. Bestyrelsens årsberetning, herunder forretningsførelse for år 2013 Præsentation af hovedbestyrelsen og direktør mv. Vi kan i lejeboligerne tydeligt mærke, at vi huslejemæssigt er i hård konkurrence med ejerboligerne. Samtidig falder indbyggertallet i Sønderborg Kommune, hvilket både resulterer i tomme lejeboliger og huse, der er svære at sælge (billige). Det giver os rigtig mange udfordringer. Jeg tror at rigtig mange af afdelingerne i år, har oplevet lidt større huslejestigninger end I plejer. Det er der flere årsager til, men nogle af dem er: At grundskylden er steget i Sønderborg Kommune

4 At mange afdelinger har alt for lidt henlagt til vedligeholdelse Vi fremover vil opkræve 549 kr./bolig/år da den disponible del af dispositionsfonden er tom. Grundskylden har vi ikke indflydelse på. Vi skal bare betale. Henlæggelser til vedligehold Jeg har på nogle afdelingsmøder hørt den holdning, at det er HB s skyld, hvis der ikke er lagt nok til side til vedligeholdelse. Vi vil da selvfølgelig godt tage vores del af skylden, men det er jo afdelingsbestyrelserne, der i samarbejde med inspektøren laver budgetoplæg til vedtagelse på afdelingsmødet. De har måske nok mere interesse i at have en billig husleje, end i at der er penge på kontoen til nye køkkener om 20 år. (da bor vi her ikke alligevel). Så længe det bygningsmæssigt er forsvarligt, har vi ikke blandet os i HB, men blot kommet med anbefalinger. Det er også virkelig en balancegang, at boligerne ikke bliver så dyre, at ingen vil bo der. Jeg ved fra inspektører og afdelingsmøder, at der ofte er stor modstand mod huslejeforhøjelser, så det er slet ikke en nem øvelse. Men tænk over det, næste gang i planlægger budgettet. Hvis vi ser på det lovmæssige, så er afdelingerne forpligtet til at sætte til side til alt vedligehold: nyt tag, nye køkkener, nye badeværelser osv. Noget andet er, at hvis kommunen har tænkt sig, at de ikke vil fortsætte med at garantere for lån hvilket jo lige nu er temmelig uvist så skal en afdeling have pengene sparret op, inden de kan få noget lavet. Opkrævningen til dispositionsfonden Vi skal opkræve, da den disponible del skal have en vis størrelse, og der er brug for pengene. Vi har ca. 22 mill. I kassen, men de er lånt ud bl.a. til total-renoveringer i afdelingerne. Der kommer flere og flere forpligtelser til fonden: Tomme boliger, nødlidende afdelinger, dårlige betalere, osv. Vi er også i gang med at omlægge nogle af lånene til kreditforeningslån, så der kommer luft til fonden. Afdeling 35 - Nørager Som alle nok efterhånden ved, så kæmper vi jo en sej kamp med kommunen, om en 100 % garanti på et lån, så beboerne kan få de forbedringer, de har vedtaget. Bl.a. nye vinduer og dørtelefoner.

5 Forvaltningen mener, at det må de ikke give ulovligt. Det mener vi ikke det er og har også forsøgt at dokumentere det for dem. Selvfølgelig kan de sige nej, men så skal det være en politisk beslutning. Sagen har ikke været politisk behandlet. Hvornår den kamp slutter og hvad den slutter med, er umuligt at gisne om. Som om de ikke har problemer nok i Nørager, hvor der var brand mellem jul og nyår. De tekniske undersøgelser efter branden er afsluttet. Der er fejl i den oprindelige konstruktion. Det skal laves. Sikkerheden skal selvfølgelig vægtes højt. Der er fundet en teknisk løsning, så det ikke kan ske igen. Kanalerne føres helt ned til jorden. Nørager og Søstjernevej m.fl. er igen udnævnt til at figurere på G-listen. Der er nu 5 kriterier, der går på: Andelen af personer uden arbejde Andelen af indvandrer Andelen af dømte Andelen af voksne beboere der ikke har en uddannelse Den gennemsnitlige indkomst Har aldrig været begejstret for den liste. Kan ikke helt se hvad den gavner, bortset fra at det måske er nemmere at få bevilget midler til det boligsociale arbejde. Heldigvis har vi rigtig mange ting i gang via Sundhed og Trivsel i vores 5 store afdelinger. Sundhed og Trivsel er flyttet til lokaler i den nyrenoverede, tidligere børnehave i afdeling 24. Rigtig dejligt, at alle der arbejder med Sundhed & Trivsel projektet har lokaler samme sted og så endda ret tæt ved afd. 24 og 35, som er to af de afdelinger Sundhed & Trivsel er der for. Huset er fælleshus for afdeling 24 og ud over personalet fra Sundhed &Trivsel, har også ejendomsfunktionærerne fået lokaler der. Afd. 53 Perlegade Da vi for 2 år siden forsøgte at rette op på afdelingens økonomi, bla. Med en huslejestigning på 20%, blev det nedstemt på afdelingsmødet. Efterfølgende ville kommunen heller ikke godkende stigningen, dog fik vi ikke noget bud på, hvad vi så skulle gøre. Vi har endnu ikke accepteret den afgørelse.

6 Samtidig med den 20 % stigning, havde vi besluttet, at vi ville sætte nyt køkken og bad ind for dispositionsfondens regning, så beboerne fik noget for pengene. Foreløbig er de nye køkkener ved at blive lavet. I år blev der så budgetteret med en huslejestigning på 6-7%. Nedstemt. Hvis man stemmer budgettet ned, uden af have bare en lille idé om, hvad det er der skal spares væk, så har man slet ikke forstået sit ansvar som beboer. Måske forståeligt værre er at kommunen heller ikke har forstået deres ansvar som tilsynsmyndighed. I mellemtiden bliver økonomien bare dårligere og dårlige i afdelingen. Vi har derfor valgt at stoppe indsætningen af bad, indtil der er en afklaring. Revisionen skriver om 2013: Det store regnskabsmæssige underskud i afdeling 53 skyldes blandt andet, at der er realiseret udgifter til istandsættelse ved fraflytning, som ikke har kunnet dækkes af tidligere års henlæggelser. Afdelingen har i indeværende år modtaget et tilskud fra dispositionsfonden på t.kr. til dækning af opsamlet underskud primo. Udgifterne i afdelingen er reduceret til et absolut minimum, i det der er optaget rente- og afdragsfrie lån, ligesom der ikke foretages henlæggelser til planlagt vedligeholdelse mv. På trods af disse tiltag realiserer afdelingen driftsunderskud, hvorfor det er nødvendigt at gennemføre huslejeforhøjelser for at dække afdelingens udgifter. Tilsynsmyndigheden har ikke godkendt afdelingens budget for 2013 og 14, hvilket efter vores oplysninger, er begrundet med at tilsynsmyndigheden ikke vil godkende de budgetterede huslejeforhøjelser. Det er vores opfattelse at de budgetterede huslejeforhøjelser er nødvendige for afdelingens fremtidige drift. Afd Stenbjergparken Vi arbejder stadig med planer om et multihus i Ulkebøl, der kan samle alle i den bydel. Pris i alt 14.4 mill. kr. Huset har fået et tilskud fra Landsbyggefonden på 5.4 mill. kr. Bestyrelsen har godkendt et bidrag fra dispositionsfonden på 4.mill.kr. samt et træk fra egen trækningsret på 5.mill.kr. Henning Larsens tegningsstue har tegnet huset uden beregning. Grunden er overdraget fra kommunen til 0 kr.

7 Afdeling 33 - Jørgensgård Kontrakten er underskrevet. Bo Michelsen vandt entreprisen. Flere byggeudvalgsmøder. Sidst den 20/5: Fysisk start september Evt. begynder nedbrydningen lidt før, hvis byggetilladelsen kommer på plads. Kommer til at foregå i flere etaper. Forventet sluttidspunkt i slutningen af SALUS Vi har fået 2 nye medlemmer i Skærbæk Boligforening og Toftlund Andels Boligforening. Danbo s bestyrelse har besluttet, at når den nuværende forretningsfører går af ved udgangen af 2017, vil de gerne være medlem af SALUS. Det skal dog først godkendes på deres repr.møde den 21. maj. Finansministeriet har undersøgt driftsudgifterne i de almene boliger. Resultatet er at vi er meget omkostningsbevidste. Det er jo rart at vide, for man har gennem årene haft en fornemmelse af, at mange af de love vi gennem de senere år er blevet pålagt, kunne være fordi politikkerne havde en anden holdning til det. Bemærkninger fra salen: Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15: Nyt køkken og bad i afdeling 53- huslejestigning. Vivian Engelbredt: Når huslejeniveauet ligner nybyggerihusleje så skal det også se sådan ud. Huslejestigningen i afdeling 53 blev dog stemt ned, så renoveringen af badeværelser er stoppet. Beretningen blev godkendt ved håndsoprækning. 3. Endelig godkendelse af årsregnskab for 2013 med tilhørende revisionsberetning (se SAB s årsberetning) samt gennemgang af budgettet for Hovedforeningens årsregnskab 2013 Overskud på kr Mindre personaleudgifter Kr Mindre mødeudgifter Kr Mindre kontorholdsudgifter Kr Øgede indtægter Kr Særlige aktiviteter m.v. Kr

8 Øvrige poster Kr Overskuddet henlægges til hovedforeningens fri arbejdskapital for konsolidering. Ingen bemærkninger til årsregnskab 2013 Årsregnskabet blev godkendt. - Afdelingernes regnskab 2013 Årets drift har resulteret i, at 31 afdelinger udviser overskud på i alt kr ( ) De resterende 18 afdelinger udviser underskud på i alt kr ( ) Bemærkninger fra salen: Christian Wandler, afdeling 40: Huslejeforhøjelser er generelt for dyre. Staten burde garantere! Jimmy Povlsen: Helt enig!! Man kan søge huslejestøtte i Landsbyggefonden i en kort periode, men i det lange løb hjælper det nok ikke. Der kigges på hvor vi kan spare penge. Udgifterne til især Det offentlige er steget meget. Via BL kigges der på finansiering. Afdelingernes regnskab 2013 blev godkendt. - Budget 2015 Stigning på 0,54% (2014 niveau) i administrationsudgift. Svarende til kr. 21,00 pr. lejemålsenhed eller til i alt kr pr. lejemålsenhed.

9 Grundbidraget er jævnfør repræsentantskabets tidligere beslutning, fastsat til kr ,00 pr. lejemålsenhed. Ingen bemærkninger til budget Behandling af indkomne forslag 1) Ændring af vedtægternes 15, s. 1: Nuværende formulering: 15. Hvert år afholdes inden 3 måneder før næste regnskabsårs begyndelse ordinært, obligatorisk afdelingsmøde i hver afdeling. I en ny afdeling afholdes afdelingsmøde første gang inden 6 måneder efter, at indflytning har fundet sted. Det påhviler boligorganisationens bestyrelse at indkalde til det første afdelingsmøde. De følgende afdelingsmøder indkaldes af afdelingens bestyrelse. Indkaldelse skal ske med mindst 4 ugers varsel ved brev til samtlige husstande i afdelingen. Indkaldelsen skal angive tid og sted for afdelingsmødet samt dagsorden. Ny formulering: 15. Hvert år afholdes inden 3 måneder før næste regnskabsårs begyndelse ordinært, obligatorisk afdelingsmøde i hver afdeling. I en ny afdeling afholdes afdelingsmøde første gang inden 6 måneder efter, at indflytning har fundet sted. Det påhviler boligorganisationens bestyrelse at indkalde til det første afdelingsmøde. De følgende afdelingsmøder indkaldes af afdelingens bestyrelse. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 4 ugers varsel. Indkaldelsen skal angive tid og sted for afdelingsmødet samt dagsorden. Bemærkninger fra salen: Robert Becker, afdeling 6: En mail Er det også skriftligt? Jimmy Povlsen: Ja! Henrik Denning, afdeling 73: Jimmy Povlsen: Er det ikke afdelingsbestyrelserne der skal indkalde til afdelingsmøder? Det må afdelingerne gerne, men administrationen er ansat til dette.

10 Kasper Vilhelmsen, afdeling 24: Skal alt vedrørende afdelingsmøder nu annonceres i Lydpotten? Jimmy Povlsen: Nej Kun den foreløbige indkaldelse. Alt andet bliver stadig sendt ud til samtlige beboere. Afstemning: Forslaget blev foreløbig godkendt ved håndsoprækning. En stemte imod og en undlod at stemme. 5. Valg til bestyrelsen På valg: Frank Neidhardt, afdeling 5 Kristine Asmussen, afdeling 53 Lone Lønholm, afdeling 10 Alle tre blev genvalgt. 6. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen På valg: Jan Thiessen, afdeling 10 Bjarne Per Nissen, afdeling 7 1. suppleant 2. suppleant Begge blev genvalgt. 7. Valg af 4 delegerede til kredsmøder Nuværende delegerede: Jan Radik, afdeling 35 Henning Bjerring, afdeling 71 Robert Becker, afdeling 6 Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15 Modtog ikke genvalg! Yderligere forelået blev: Martin Jurek, afdeling 24 Else Thiessen, afdeling 10 Afstemning: Jan Radik fik Henning Bjerring fik Robert Becker fik Martin Jurek fik Else Thiessen fik 58 stemmer 57 stemmer 47 stemmer 41 stemmer 41 stemmer

11 Der blev foretaget omstemning på grund af stemmelighed ved Martin Jurek og Else Thiessen: Else Thiessen fik Martin Jurek fik 38 stemmer 25 stemmer Valgt blev: Jan Radik, Henning Bjerring, Robert Becker og Else Thiessen. 8. Valg af 4 repræsentanter til SALUS Nuværende repræsentanter: Bjarne Per Nissen, afdeling 7 Jan Radik, afdeling 35 Henning Bjerring, afdeling 71 Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15 modtog ikke genvalg! Yderligere foreslået blev: Jan Thiessen, afdeling 10 Else Thiessen, afdeling 10 Martin Jurek, afdeling 25 Afstemning: Bjarne Per Nissen fik Jan Radik fik Henning Bjerring fik Else Thiessen fik Martin Jurek fik Jan Thiessen fik 54 stemmer 47 stemmer 42 stemmer 31 stemmer 30 stemmer 20 stemmer Valgt blev: Bjarne Per Nissen, Jan Radik, Henning Bjerring og Else Thiessen. 9. Valg af statsautoriseret revisor Deloitte blev genvalgt. 10. Eventuelt Christian Wandler, afdeling 40: Lars Petersen: Kan man ikke vælge en fra hovedbestyrelsen til at varetage antenne- Foreningen? Under punktet eventuelt kan intet besluttes!

12 Lise Thrane, afdeling 2 Tilslutningerne er blevet solgt til Stofa. Hvorfor er repræsentantskabet ikke blevet hørt? Jimmy Povlsen: Det må være en misforståelse!! SE har overtaget Stofa. DOA har ikke solgt noget. Jens K. Jensen, afdeling 12: Lars Petersen: Svend Wilkenskjeldt, afdeling 15: Vivian Engelbredt: Lars Petersen: Beboer har opført sig frygteligt overfor medbeboerne. Administrationen gør hvad der er muligt i henhold til lovgivningen. Vi har ikke adgang til boligen. Nøgleservice Er vi helt ude af Falckordningen? Ja Vi er helt ude af Falck. Der kommer et indlæg i næste udgave af Lydpotten.?, afdeling 9 Hvad skal Dansk Bygningskontrol varetage Bjarne Baun Madsen: Akutte ting!! Ring eventuelt til administrationen straks mandag morgen. Herefter fortsatte mødet med Dagsorden for SAB s Antenneforening: 1. Valg af dirigent Lars Petersen blev valgt som dirigent. 2. Beretning for foreningens virksomhed i det forløbne år.

13 Bestyrelsesmøderne bliver afholdt med henblik på repræsentantskabsmødet i DOA som kommer senere på året Og det vi er til i dag. Samt de klager eller forslag som måtte være kommet. Vi har ikke haft nogen udskiftning i kanalpakken da alle på programmødet var enige om den skulle blive Som den er nu der er dag kommet et par til f.eks. Nickelodeon som er en børnekanal VH1 som er en musik kanal. Som nogle nok har observeret har der været nogle problemer med vores beboere i Dybbøl samt på Kertemindevej som ikke kunde se de pakker de betaler for dette skyldes at Stofa har valgt selv at levere til de beboere som ikke er medlemmer af DOA men fik deres signal leveret fra DOA dette har Stofa ikke brug for mere da de har lukket ned for det analoge signal 2014 og det var de analoge kanaler de fik igennem DOA. Nogle af problemer der har været og har taget længere tid end sædvanligt skyldes at Karsten som var vores mand er stoppet og vi er nu tilknyttet Palle som lige skal ind i det hele en anden grund er at Stofa er købt af SE og denne sammen kø ring har også givet os lidt problemer men de skal nok blive løst så hurtigt som det nu er muligt. Prisen på pakkerne er steget som de nu plejer men grunden til den høje pris er jo at man kun har 8 måneder til at betale prisstigningen på da vi først fik priserne meget sent i år. Det der er sket i pakkerne at der kun er 7 analoge tilbage og de vil nok forsvinde 2015 DOA har opsagt kontrakten med Stofa men vil blive genforhandlet SAB har også indgået en aftale med Stofa i 6 år mod at de opdaterer hele SAB s antenneanlæg samt fremover har servicen på anlægget, dette betyder at den enkelte beboer fremover skal henvende sig til Stofa hvis de har problemer med signalet Den digitale verden er kommet for at blive dette vil medføre endnu flere frit valgs kanaler som vi har i dag så husk at se hvad i syntes det er bedst for jer. DOA er blevet lidt mindre da Dybbøl og kollegierne har valgt at opsige deres kontrakt med DOA det er ca medlemmer mindre så nu der ca tilsluttede tilbage i DOA. Husk at bruge infokanalen og DOSs hjemmeside der vil i altid finde de sidste opdateringer der måtte være fra Stofa og DOA

14 Vi har stadig 2 fra SAB i bestyrelsen hos DOA det er Kurt Nielsen og undertegnede Bestyrelsen for SAB s antenneforeninger ser således ud Helmuth Misch (afd.4) Jan Radik (afd.35) Kurt Nielsen (afd.20) Lise Thrane (afd. 4) Henning Deutsch (afd.35) Jan Hansen (afd. 22) Benny Ketelsen (afd. 24) Her til slut vil bestyrelsen gerne takke for samarbejdet med SAB og her især Bjarne Baun Madsen. Bestyrelsen overlader beretningen til repræsentantskabet. Bemærkninger fra salen: Henrik Denning, afdeling 73: Benny Ketelsen: Herman Jacobsen, afdeling 37: Benny Ketelsen: Jan Schmidt, afdeling 12: Benny Ketelsen: Henrik Mischor, afdeling 22: Man kan ikke vælge hvad man vil. Ja - Man kan vælge enkelte kanaler. Prisen bliver fastlagt af udbyder. Der er HVER AFTEN problemer med signalerne. Det kan da ikke være rigtigt. Vi har en daglig kamp med at få det til at fungere. Forbindelsen kan trække 100 MB. Vi mangler informationer. Der er ikke faldet nogle kanaler væk. Informationerne kunne eventuelt sendes ud til afdelingsformanden som så kunne dele den rundt. Beretningen blev godkendt.

15 3. Indkomne forslag Ingen forslag modtaget. 4. Valg til bestyrelsen På valg: Jan Hansen, afdeling 22 ikke tilstede Helmuth Misch, afdeling 4 Henning Deutsch, afdeling 35 modtaget ikke genvalg Yderligere foreslået blev: Jan Schmidt, afdeling 12 Martin Jurek, afdeling 24 Stephan T. Nielsen, afdeling 22 Mogens?, afdeling? Afstemning: Martin Jurek fik Jan Schmidt fik Stephan T. Nielsen fik Helmuth Misch fik Mogens? fik 44 stemmer 38 stemmer 34 stemmer 22 stemmer 9 stemmer Valgt blev: Martin Jurek, Jan Schmidt og Stephan T. Nielsen. 5. Valg af 2 suppleanter På valg: Bruno Christensen, afdeling 45 Robert Becker, afdeling 6 Begge blev genvalgt. 6. Eventuelt Lise Thrane, afdeling 2: Kasper Vilhelmsen, afdeling 24: Vivian Engelbredt: Vi burde have rabat for alt det bøvl vi har haft. Manglende information til beboerne. Kunne komme med som punkt på afdelingsmøderne. Ja Korrekt. Taget til efterretning.

16 Antenneforeningens del afsluttet. Afholdelse af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent Lars Petersen fortsatte som dirigent. 2. Endelig godkendelse af vedtægtsændring En stemte imod og en undlod at stemme Resten stemte for. Forslaget endelig godkendt. Dirigent Lars Petersen takkede for god ro og orden. Herefter blev ordet overgivet til formanden for en afsluttende bemærkning. Tak til Lars Petersen for rollen som dirigent Tillykke til alle nyvalgte samt Tak for i aften og kom godt hjem! Referatet godkendt den 17. juni 2014 Vivian Engelbredt formand Lars Petersen dirigent

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde torsdag den 23. maj 2013, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Inviterede: 115 Fremmødt: 75 Medarbejdere/gæster: 5 Gæster: Deloitte Endelig

Læs mere

Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Aksen Hvedemarken 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning, herunder

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB Tirsdag den 17. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling Mandag den 26. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Toftlund Hallerne Stadionvej 3 6520 Toftlund Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 18. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Aabenraa Andelsboligforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. maj 2014

Aabenraa Andelsboligforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 42 lejemål / 54 beboere. Som gæster deltog Rie Christensen fra Deloitte. Salus Boligadministration samt foreningens personale på i alt 14 personer. 1. VALG AF DIRIGENT 2.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Vedtægter for SALUS. Boligadministration A.m.b.a.

Vedtægter for SALUS. Boligadministration A.m.b.a. Vedtægter for SALUS Boligadministration A.m.b.a. Juni 2013 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er SALUS Boligadministration A.m.b.a. Stk. 2. Selskabet er et alment andelsselskab med begrænset

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening Referat Temamøde Onsdag den 3. oktober 2018, kl. 12.30 Bygtoften 2 Sønderborg Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: 1. Organisation... 3 2. Eventuelt... 4 3. Næste møder. 5 Bestyrelsesmedlemmer: Vivian Engelbredt,

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Mandag den 27. maj 2019, kl. 17.30 Mødested: Skærbækcenteret, Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. november 2014 kl på Rødekro Kro, Vestergade 2, Rødekro

Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. november 2014 kl på Rødekro Kro, Vestergade 2, Rødekro Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. november 2014 kl. 18.30 på Rødekro Kro, Vestergade 2, Rødekro Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 21. maj 2016, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 21. maj 2016, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. maj 2016, kl. 10.00 Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7 Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 29. maj 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, Fredericia. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 9. juni 2015, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 9. juni 2015, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Referat Tirsdag den 9. juni 2015, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Side 1 af 22 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af protokol...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Renoverings-/Byggeskadesager...4

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00. Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00. Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00 Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig

Læs mere

Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund

Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl. 19.00 Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Toftlund Andels Boligforening...3 1. Valg af dirigent...4

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Domea, den 16. november Side 1 af 9

Domea, den 16. november Side 1 af 9 Boligselskabet Alliken Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 26. november 2012 kl. 18.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6 Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 side nr. 3 Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Indkaldelse af 22. maj 2012 samt revideret dagsorden af

Læs mere

Repræsentantskabet. mandag den 22. oktober 2012, kl. 18.30 i Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Repræsentantskabet. mandag den 22. oktober 2012, kl. 18.30 i Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene #JobInfo Criteria=Høje-TåstrupS1# Repræsentantskabsmøde mandag den 22. oktober 2012, kl. 18.30 i Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene Repræsentantskabet Formand Birgit

Læs mere

Deltagere fra repræsentantskabet: Kaj Armann, formand Caroline Dam Jensen, afd. 92/02 Kaj Hansen, afd. 92/02

Deltagere fra repræsentantskabet: Kaj Armann, formand Caroline Dam Jensen, afd. 92/02 Kaj Hansen, afd. 92/02 Boligselskabet BSB Løgumkloster Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 28. marts 2012 kl. 16.30 Mødet holdes i fælleshuset Ved Klosterbækken, Sølstedgårdparken 36, Løgumkloster. Dagsorden

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.00 På Toftehøjen Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby.

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Udsendt den 13. november Side 1 af 7

Udsendt den 13. november Side 1 af 7 Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. november 2015 kl. 18.00 I fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16 VEDTÆGTER for Randers Boligforening af 1940 Side 1 af 16 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Randers Boligforening af 1940. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Randers

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen BSB Lunderskov Referat fra repræsentantskabsmøde tirsdag den 24. september 2013 kl. 18.30 Mødet holdes i Lunderskov Hallen, Kobbelvænget 1, 6640 Lunderskov Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligselskabet Domea Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 13. juni 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationen har hjemsted i Randers Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Møde den 30. maj 2013 Udsendt den 12. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1#

Referat Avedøre Boligselskab Møde den 30. maj 2013 Udsendt den 12. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1# Møde den 30. maj 2013 #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. maj 2013, kl. 19.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskab: Der

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. marts 2017 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 21.03.2017 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 4. november 2014, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 4. november 2014, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Referat Tirsdag den 4. november 2014, kl. 16.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af protokol...3 1.1.Bestyrelsesmøde den 7. oktober 2014...3 2.Efterretningssager...4

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat. Sønderborg Andelsboligforening

Referat. Sønderborg Andelsboligforening Referat Tirsdag den 6. november 2018, kl. 14.00 Bygtoften 2 Sønderborg Ekstern Side 1 af 7 Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, () drøftelse eller () orientering. Vedlagte bilag er markeret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem Rødding Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 21. marts 2011 kl. 15.00 Mødet startede med organisationsbestyrelsesmøde og efterfølgende repræsentantskabsmøde, på Jels Motel

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg

Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg Vedtægter for Den selvejende almene boligorganisation Cama-kollegierne Svendborg Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Cama-kollegierne Svendborg. Stk. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. VEDTÆGTER 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Gladsaxe Kommune. Stk. 3. Boligorganisationen

Læs mere

Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74

Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74 Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere