NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN"

Transkript

1 NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NY DIREKTØR I BO-VEST BLIVER ULRIK BROCK HOFFMEYER BO-VESTs bestyrelse har ansat Ulrik Brock Hoffmeyer som direktør i BO-VEST med tiltrædelse 1. august Udvælgelsen er foretaget med hjælp fra det brede ansættelsesudvalg, der blandt andet bestod af medarbejderrepræsentanter fra BO-VESTs drift og administration. Ulrik Brock Hoffmeyer er 41 år, uddannet jurist og har solid ledelseserfaring. Ulrik Brock Hoffmeyer Ulrik Brock Hoffmeyer kommer fra en stilling som afdelingschef for Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen i Frederiksberg Kommune. Her har han blandt andet haft ansvaret for varetagelse af den kommunale myndighedsrolle, byggesagsbehandling, støttet byggeri, by- og områdefornyelse samt affalds-, klima- og bæredygtighedsindsats. Tidligere har Ulrik Brock Hoffmeyer været Områdechef for Støttet Byggeri i Københavns Kommune. Fra sin karriere i Frederiksberg og Københavns Kommune har den nye direktør stor erfaring med politisk betjening, økonomistyring og strategisk planlægning. Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med den nye direktør, hvor fokus bl.a. bliver den strategiske udvikling af organisationen og fremtidssikring af boliger og boligområder til gavn for nuværende og kommende beboere. Vinie Hansen Formand for BO-VEST For yderligere information kontakt Vinie Hansen mobil:

2 TRÆK SKATTEN FRA, NÅR DU ISTANDSÆTTER BOLIGEN Leder den daglige madlavning drømmene hen på et renoveret køkken? Eller trænger væggene til en opjustering? Nye regler giver nu lejere mulighed for at få skattefradrag, når de benytter sig af den individuelle råderet. Individuel råderet er efterhånden et velkendt tilbud til lejere om selv at finansiere forbedringer i boligen og afskrive det over en årrække. Den 1. juni 2011 blev ordningen endnu mere attraktiv for lejere. Her vedtog Folketinget et skattemæssigt fradrag for arbejdslønnen på det arbejde, der udføres ved forbedringer i boligen. Ordningen gælder til udgangen af Med de nye regler bliver det blandt andet muligt for lejerne at få renoveret køkken eller bad, lavet gulvarbejde, malet og tapetseret eller renoveret elinstallationer, og samtidig få skattefradrag på arbejdslønnen. Det gør det altså billigere for lejerne at benytte sig af den individuelle råderet. For at benytte sig af ordningen kræver det, at lejeren selv betaler, ligesom lejeren også skal bo i boligen under istandsættelsesperioden. Desuden er det vigtigt at være opmærksom på, at det kun er arbejdslønnen, der er fradragsberettiget. Det er lejerens eget ansvar at indberette arbejdet til SKAT. I tvivl om reglerne? Driftscenteret i BO-VEST har styr på ordningen, og kan hjælpe med at få styr på spørgsmål. Du kan også læse mere om ordningen BL, Danmarks Almene Boliger eller hos SKAT

3 Statsministeren talte om Askerød, da han talte om vækst ved Folketingets afslutning den 31. maj STATSMINISTEREN FØLGER OP PÅ ASKERØD Askerød fik uanmeldt besøg af Lars Løkke, og til folketingets afslutning talte statsministeren varmt om fremskridtet i Askerød. Torsdag den 26. maj 2011 meldte Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sin ankomst til Netcaféen i Askerød. Det skete med meget kort varsel og helt uden presse. Statsministeren ville følge op på jobsituationen for nogle af de drenge, som havde været med på Marienborg i starten af januar Der var en god og uformel stemning, og mange fik muligheden for at vende deres situation ansigt til ansigt med Statsministeren. I statsministerens tale ved Folketingets afslutning den 31. maj blev besøget omtalt. Her lagde Lars Løkke vægt på at understrege vigtigheden af møderne, der er blevet holdt med de unge fra Askerød. Først december-mødet i Askerød og derefter drengenes besøg på Marienborg. Om besøget den 26. juni fortalte Lars Løkke: Her talte jeg med Ali Mohammad Mahmoud. Ali har nu fået fritidsjob i Bilka. Det har nogle af hans kammerater også. Det er de glade for. Det er et kontant resultat af vores møder. Det er glædeligt. Succesen afspejler statsministerens besøg, men ikke mindst Greve Nord Projektets gode arbejde.

4 NY NÆSTFORMAND I VA S BESTYRELSE På VA s konstituerende bestyrelsesmøde den 1. juni blev Astrid Hansen Valgt som næstformand. Hun afløser Henning Bjerre, der har været næstformand siden Astrid Hansen, der er formand for i afdelingsbestyrelsen i afd. 4 Række, blev valgt til suppleant i VA s bestyrelse 2008 og til ordinært bestyrelsesmedlem i BESIGTIGELSE AF DEMONSTRATIONSHUSENE I FISKENS KVARTER BO-VEST var vært da medlemmer af Almennet og foreningen af Bæredygtige Byer og Bygninger besigtigede de seks demonstrationshuse ved et fyraftensarrangement i Albertslund Syd. Torsdag den 16. juni 2011 var BO-VEST vært ved et fyraftensarrangement med besigtigelse af de seks demonstrationshuse i Fiskens Kvarter i Albertslund Syd. Ved besigtigelsen var medlemmer af Almennet og af Foreningen af Bæredygtige Byer og Bygninger inviteret. De seks huse er renoveret, som led i et EUDP projekt (Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram) med støtte fra Energistyrelsen og EUDP partnerne. Projektet indgår samtidig i udviklingen af det endelige renoveringsprojekt for de i alt 550 rækkehuse. Projektet er gennemført i et partnerskab med Teknologisk Institut, Albertslund Kommune, ingeniørfirmaet Niras, arkitektfirma Nova5, Kuben Management samt leverandørerne Rockwool, Danfoss, Velux og Velfac.

5 Boderne i Brøndby Strand var omringet af mennesker. KULTURWEEKEND SØRGEDE FOR FEST I BRØNDBY STRAND Den 11. til 13. juni 2011 var Brøndby Strand på den anden ende. Ved KulturWeekends åbning fredag den 11. juni 2011 kl. 16 var der fyldt med mennesker, da den ellers så fredelige Esplanadeparken blev forvandlet til et broget mylder. Åbningstalen blev holdt af leder af FOF Kirsten Hald, der modtog Brøndby Kommunes kulturpris Hun talte ud fra årets tema»kultur og Netværk«. Derefter sang Parsifalkoret, der blev dannet under opførelsen af operaen Parsifal i Brøndby Strand. Under strabadserne blev Årets Brøndby Strand Borger også kåret. Det blev Svenning Haaning, der har arbejdet som frivillig i KulturWeekend lige siden dens begyndelse. Han arbejder i det stille, utrætteligt og uden at gøre væsen af sig, derfor er prisen særlig fortjent, sagde Hugo Thuge, som er medlem af afdelingsbestyrelsen (TMG) og styregruppen. Netværkskontoret havde også sit eget telt, hvor man kunne deltage i quiz, skattejagt og affaldsindsamling. KulturWeekend er organiseret af frivillige, og blev i år afholdt for 15. gang. Det gode vejr var med til at løfte stemningen yderligere. De frivillige bag afviklingen af KulturWeekend.

6 PER LARSEN FEJREDE 25 ÅR I VA S BESTYRELSE Der blev holdt reception på Malervangen i anledningen af Per Larsens 25-års jubilæum. Fredag den 17. juni 2011 fejrede VA Per Larsens 25-årige indsats i bestyrelsen. 25 år går ikke langsomt, mente Per. Masser af beboerdemokrater mødte op for at vise Per, at selvom 25 år hurtigt er gået, kræver det en stor indsats at være en aktiv del af VA s bestyrelse i et kvart århundrede. Jeg begyndte jo faktisk allerede i 73, konstaterede Per dog. I 1986 blev Per valgt in i VA s bestyrelse som suppleant. I 1991 blev han valgt ind som formand, og Vinie Hansen som næstformand. Vinie Hansen, som i dag er formand for VA og BO-VEST holdt en flot tale for Per og forsamlingen ved receptionen. Blandt andet talte Vinie om det, man må ofre, for at være aktiv i en bestyrelse i så mange år et af dem var madlavningen. Men Per havde svaret på, hvordan man sørgede for hurtig mad til sig selv og sine børn i en håndevending, dåsetomatsuppe. De stod sågar på Pers gavebord mon det var fra hans børn? Ingen kan som Per underholde en hel forsamling med en god historie, fortalte Vinie i sin tale. Hun nævnte også at Per er detaljeret og vedholdene, og at han sætter sig grundigt ind i tingene. Så hvis Per peger på noget, er der noget om det. Hans engagement er stort. Per Larsen i færd med at tage imod sine gæster. VA eller de Vilde Aber, som har været bestyrelsens øgenavn, ifølge Per, har givet ham spændende indflydelse i en udvikling og et ansvar, sagde han i sin takketale. Det at være med til at gøre en forskel, er også noget Per værdsætter. Per sluttede af med den konstatering, at så længe han kan løfte sine ben, vil han være aktiv i bestyrelsen. Per Larsen og Vinie Hansen. De smukke blomster pyntede på gavebordet.

7 LANDSBYGGEFONDENS BESTYRELSE PÅ BESØG I ABC Landsbyggefonden fik en rundtur under besigtigelsen af de boligsociale projekter. Tirsdag den 7. juni 2011 var bestyrelsen for Landsbyggefonden på besøg i Albertslund for at besigtige de LBF-støttede boligsociale projekter. Områdesekretariatsleder Mai Green Petersen fortalte om ABC s arbejde, og Landsbyggefonden var særligt interesseret i at høre om samarbejdet med kommunen og organiseringen af det boligsociale arbejde. Noget der bliver søgt løsninger på andre steder. Herefter tog Souschef Trine Sander gæsterne med på en rundvisning i Blokland og Albertslund Nord. Torsten Dose, Afdelingsleder for driftssamarbejdet i Albertslund Nord (VA afdeling 8 bæk/fosgården og AB afdeling Nord), bestyrelsesmedlemmer fra Nord og Blokland, samt Byggechef Jesper Rasmussen og Kommunikationschef Annesophie Hansen fra BO- VEST var parate til at besvare gæsternes spørgsmål på turen. Turen blev afsluttet med at Jesper Rasmussen, fremviste og fortalte om den nu afsluttede byggesag i Albertslund Nord. INTRODUKTIONSKURSUS FOR NYE BESTYRELSESMEDLEMMER Vi minder om, at BO-VEST afholder Introduktionskursus for nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer tirsdag den 30. august 2011 kl Der er tilmeldingsfrist senest den 16. august til Vibeke Rømming på vir@bo-vest.dk. Nyhedsbrevet er et månedligt elektronisk nyhedsbrev, der sendes ud til bestyrelser i VA, Tranemosegård, AB og BO- VEST. Har du input til nyhedsbrevet, kan du kontakte Martin på mkr@bo-vest.dk og eller Camilla på csm@bo-vest.dk og

NY DIREKTØR I BO-VEST

NY DIREKTØR I BO-VEST NY DIREKTØR I BO-VEST Ulrik Brock Hoffmeyer er tiltrådt som direktør i BO-VEST. Han blev på sin første dag modtaget med morgenmad og Vinie Hansens velkomstord. Mandag den 1. august tiltrådte Ulrik Brock

Læs mere

Almen drift og samfundsansvar: når løsningerne overskrider den almene matrikel. v/ Ulrik Brock Hoffmeyer, adm. direktør, BO-VEST

Almen drift og samfundsansvar: når løsningerne overskrider den almene matrikel. v/ Ulrik Brock Hoffmeyer, adm. direktør, BO-VEST Almen drift og samfundsansvar: når løsningerne overskrider den almene matrikel v/ Ulrik Brock Hoffmeyer, adm. direktør, BO-VEST SBI-konference om de almene boliger, energisystemet og bæredygtighed i praksis,

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN ANSÆTTELSE AF NY DIREKTØR Vi har valgt at samarbejde med rekrutteringsfirmaet Laigaard&Partnere om ansættelse af ny direktør. I den kommende måned vil de gå i gang med at interviewe

Læs mere

Almene Boligdage 2008

Almene Boligdage 2008 Almene Boligdage 2008 Den gode historie om organisering af store komplekse renoveringsprojekter med mange interessenter MASTERPLAN SYD August 2008 ALMENE BOLIGDAGE SLIDE 1 BO-VEST Kommunikations- og udviklingschef

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN involverer medarbejderne og organisationsbestyrelserne i løbet af marts, hvorefter bestyrelsen godkender planen og prioriteringen af projekter i april, så planen er klar til

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN Nedsættelse af nye udvalg i BO-VEST Bestyrelsen har besluttet at nedsætte et redaktionsudvalg til at redigere det nye beboermagasin, som skal udkomme to gange om året, første

Læs mere

HVOR TILFREDSE ER BEBOERNE?

HVOR TILFREDSE ER BEBOERNE? HVOR TILFREDSE ER BEBOERNE? Hvor tilfredse er beboerne i BO-VEST? Det spørgsmål vil man i løbet af den nærmeste tid blive meget klogere på. BO-VEST har netop udarbejdet en beboertilfredshedsundersøgelse,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN. Nyhedsbrev Februar 2016

NYT FRA FORMANDEN. Nyhedsbrev Februar 2016 NYT FRA FORMANDEN Når arbejdsmiljøprogrammet er godkendt hele vejen rundt, vil det indgå i det udbudsmateriale, vi sender til tekniske rådgivere og entreprenører på de kommende byggesager, og det bliver

Læs mere

De implicerede afdelingsformænd skal snarest indkaldes til et fællesmøde, hvor fælles retningslinjer skal aftales.

De implicerede afdelingsformænd skal snarest indkaldes til et fællesmøde, hvor fælles retningslinjer skal aftales. 11. Orientering fra kursusudvalget. 12. Orientering om Tranemosegårdkursus 2012. 13. Orientering om Forsikringsåret 2011. 14. Fællesdatabase over dårlige betalere. 15. Orienteringssager BO-VEST, v/ Dorthe

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN Nyhedsbrev Februar 2011 NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN Ny direktør i BO-VEST Danny Andersen har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde stillingen som direktør af helbredsmæssige årsager. I bestyrelsen

Læs mere

Velkommen på kursus i 2013-2014

Velkommen på kursus i 2013-2014 Kursusprogram 2013-2014 Velkommen på kursus i 2013-2014 BO-VESTs kursusudvalg ønsker at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Vi har siden sidste repræsentantskabsmøde den 21. maj afholdt 6 hovedbestyrelsesmøder, 2 byggemøder, et målsætningsmøde,

Læs mere

SMS ER TIL BEBOERNE ER EN SUCCES

SMS ER TIL BEBOERNE ER EN SUCCES SMS ER TIL BEBOERNE ER EN SUCCES BO-VEST har henover efteråret afprøvet et nyt varslingssystem, der informerer beboerne via sms. Det har vist sig at være en succes. Projektet har resulteret i mange positive

Læs mere

TRANEMOSEGÅRD I FORSØG OM KLIMA OG FORSIKRING

TRANEMOSEGÅRD I FORSØG OM KLIMA OG FORSIKRING TRANEMOSEGÅRD I FORSØG OM KLIMA OG FORSIKRING I perioden fra 2010 til 2013 er der årligt afsat 10 mio. kr. til forsøg i det almene byggeri. Tranemosegård er et af de boligselskaber, som netop har modtaget

Læs mere

NYE MULIGHEDER FOR SOLCELLER I BOLIGSELSKABER

NYE MULIGHEDER FOR SOLCELLER I BOLIGSELSKABER NYE MULIGHEDER FOR SOLCELLER I BOLIGSELSKABER Klima- og energiminister Martin Lidegaard (R) vil ændre reglerne for solceller. Det giver nye muligheder for boligselskaberne. Til sammenligning bruger et

Læs mere

BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN

BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN Flyttesynene i BO-VEST vil i fremtiden ske elektronisk. Det kommer til at gavne både medarbejdere og beboere. Nu erstattes papir og pen af tablet-pc ere. Det sker når BO-VEST

Læs mere

7. Forslag til ny strategi og proces for gennemførelse, samt forslag til projekter.

7. Forslag til ny strategi og proces for gennemførelse, samt forslag til projekter. 6. Status på Strategiplan 2010-14. 7. Forslag til ny strategi og proces for gennemførelse, samt forslag til projekter. 8. Forslag til Handlingsprogram 2012-13. 9. Evaluering af forsikringsordningen ved

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN /VINIE HANSEN

NYT FRA FORMANDEN /VINIE HANSEN NYT FRA FORMANDEN /VINIE HANSEN Fyraftensmøde om boligsociale helhedsplaner Alle tre boligsociale sekretariater, der har fungeret i fire år i Greve, Brøndby og Albertslund, har søgt og fået nye bevillinger

Læs mere

Velkommen på kursus i 2012-2013

Velkommen på kursus i 2012-2013 Kursusprogram 2012-2013 Velkommen på kursus i 2012-2013 BO-VESTs kursusudvalg ønsker at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Velkommen på kursus i 2011-2012

Velkommen på kursus i 2011-2012 Kursusprogram 2011-2012 Velkommen på kursus i 2011-2012 BO-VESTs kursusudvalg ønsker at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

GENERELT STIGENDE TILFREDSHED

GENERELT STIGENDE TILFREDSHED GENERELT STIGENDE TILFREDSHED Resultaterne af den tilfredshedsundersøgelse, som blev lavet blandt beboere og beboerdemokrater i starten af foråret, tegner et generelt billede af, at tilfredsheden med den

Læs mere

Susanne Lunaus 25 års jubilæum

Susanne Lunaus 25 års jubilæum Susanne Lunaus 25 års jubilæum flotte kager, frisk frugt og skøn kølig hyldebærsaft. Den 1. september 2014 skinnede solen fra en næsten skyfri himmel efter at weekenden havde budt på voldsomt skybrud i

Læs mere

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune)

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune) Albertslund Boligselskab 2. maj 2012 Referat fra selskabsbestyrelsesmøde 16. april 2012 kl. 17.00 Deltagere: Adm.: Afbud: Karl Neumann, Lars Bremer, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm, John Christiansen,

Læs mere

KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST

KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST Indledning BO-VEST lægger stor vægt på, at beboerne kan deltage aktivt i beboerdemokratiet og i det frivillige arbejde i afdelingerne og dermed få mulighed

Læs mere

Mandag den 22. maj 2017 kl Der bydes på en buffet fra kl I bedes tilmelde jer til spisning hos Vibeke Rømming eller

Mandag den 22. maj 2017 kl Der bydes på en buffet fra kl I bedes tilmelde jer til spisning hos Vibeke Rømming eller 9. maj 2017 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Mandag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

BYGGEAVISEN. Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd. - Almennet besøger rækkehusene. - Sådan foregår et evalueringsseminar

BYGGEAVISEN. Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd. - Almennet besøger rækkehusene. - Sådan foregår et evalueringsseminar BYGGEAVISEN Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd - Almennet besøger rækkehusene - Sådan foregår et evalueringsseminar - Carina er glad for sin bolig LEDER Vi er snart i mål! Sommeren er på vej,

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN. Nyhedsbrev Maj 2014

NYT FRA FORMANDEN. Nyhedsbrev Maj 2014 NYT FRA FORMANDEN Handlingsprogram for BO-VEST 2014-2015 Handlingsprogrammet, der vil blive fremlagt til godkendelse af repræsentantskabet i slutningen af maj, understøtter i høj grad det godkendte budget

Læs mere

Fra Solar City Horsens til PV Cities

Fra Solar City Horsens til PV Cities Peder Vejsig Pedersen, Direktør, M.Sc Cenergia Energy Consultants Herlev Hovedgade 195, 2730 Herlev, Denmark Tlf.: +45 44 66 00 99, mobil: +45 20 46 67 55, e mail: pvp@cenergia.dk, www.cenergia.dk. Formand

Læs mere

PÅ SPORET AF FRIVILLIGHEDEN

PÅ SPORET AF FRIVILLIGHEDEN PÅ SPORET AF FRIVILLIGHEDEN Frivillighed var på dagsordenen under BO-VEST konferencen. Lørdag den 1. og søndag den 2. oktober var 100 beboerdemokrater fra AB, VA og Tranemosegård på BO-VEST konference.

Læs mere

BYGGEAVISEN. Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd. Renoveringens store antal ekstra jobs markeres

BYGGEAVISEN. Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd. Renoveringens store antal ekstra jobs markeres BYGGEAVISEN Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd Renoveringens store antal ekstra jobs markeres INDHOLD 4 Leder: Et godt partnerskab skaber gode resultater.... 6 Et eksempel til inspiration og efterfølgelse....

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

BO-VESTs Frivillighedspolitik

BO-VESTs Frivillighedspolitik BO-VESTs Frivillighedspolitik Indhold BO-VESTs frivillighedspolitik................................................................... 3 Formålet med det frivillige arbejde i BO-VEST.............................................

Læs mere

Velkommen til kurser og fyraftensmøder i 2014-2015

Velkommen til kurser og fyraftensmøder i 2014-2015 Kursus- og mødekatalog 2014-2015 Velkommen til kurser og fyraftensmøder i 2014-2015 BO-VESTs kursusudvalg ønsker, at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver, der skal løses,

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

Albertslund Boligselskab. Selskabsbestyrelsens årsberetning 2007

Albertslund Boligselskab. Selskabsbestyrelsens årsberetning 2007 Albertslund Boligselskab Selskabsbestyrelsens årsberetning 2007 December 2007 Albertslund Boligselskab Selskabsbestyrelsens årsberetning 2007 Den skriftlige beretning uddybes af formand Karl Neumanns mundtlige

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN VINIE HANSEN

NYT FRA FORMANDEN VINIE HANSEN NYT FRA FORMANDEN VINIE HANSEN BO-VEST blad Det er på repræsentantskabsmøde 2011 besluttet, at der skal udarbejdes et prøve-nummer af et BO-VEST beboerblad, og på bestyrelsesmødet den 31. august blev der

Læs mere

Organisationsdiagram 1 Masterplan Syd samarbejdet

Organisationsdiagram 1 Masterplan Syd samarbejdet Organisationsdiagrammet er opdelt i følgende: 1. Partnerskabets er det overordnet gældende og af Partnerskabets organisationsdiagram udspringer Følgegruppen for rækkehusene i syd. 2. Følgegruppen er det

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Tranemosegård den 19. maj 2015, Malervangen 1, Glostrup. Deltagere:

Referat af repræsentantskabsmøde i Tranemosegård den 19. maj 2015, Malervangen 1, Glostrup. Deltagere: Referat af repræsentantskabsmøde i Tranemosegård den 19. maj 2015, Malervangen 1, Glostrup Deltagere: Bestyrelsen Dorthe Larsen Allan Nielsen Stig Rasmussen Lars Jensen Afdeling 1, Tranevænget Erik Adelgaard

Læs mere

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd Vridsløselille Andelsboligforening Afdeling 4 Række Den 24. november 2010 Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Læs mere

Opsamling på juristmøde 23. februar 2011 vedr. demonstrationsprojekter i Plan C. Baggrund:

Opsamling på juristmøde 23. februar 2011 vedr. demonstrationsprojekter i Plan C. Baggrund: Opsamling på juristmøde 23. februar 2011 vedr. demonstrationsprojekter i Plan C Baggrund: Albertslund 14. marts 2011 Vi har i forbindelse med arbejdet i Plan C og partnerkredsens deltagelse i idégenerering

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016-2020 Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO INDHOLD Mission - Vision - Værdier Mission.... 3 Vision... 3 Værdier.... 3 VIBOs værdier Rummelighed.... 4 Tryghed.... 4

Læs mere

FRA LUKKEDE SKODDER TIL ÅBNE FÆLLESSKABER

FRA LUKKEDE SKODDER TIL ÅBNE FÆLLESSKABER FRA LUKKEDE SKODDER TIL ÅBNE FÆLLESSKABER Michael Willumsen & Lars Vind Scheerer 20. februar 2019 Albertslund Brøndbyvester 552 rækkehuse 1.005 gårdhave huse 547 etageboliger 1963 1968 Adskilt Taastrup

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NY BERETNINGSFORM På repræsentantskabsmødet den 24. maj blev den nye beretningsform godt modtaget. Fire beretninger i en i stedet for fire selvstændige beretninger. Beretningen

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Denne halvårlige beretning er en orientering om, hvad vi i hovedbestyrelsen har arbejdet og beskæftiget os med

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

SÅDAN DET SIGES. Ni klare konklusioner på fem års kommunikation til beboere

SÅDAN DET SIGES. Ni klare konklusioner på fem års kommunikation til beboere SÅDAN SKAL DET SIGES Ni klare konklusioner på fem års kommunikation til beboere Albertslund Boligsociale Center, juni 2013 ABC 2008-2012 ABC var i 2008-2012 et boligsocialt samarbejde mellem ni boligafdelinger

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN Beboermagasinet udkommer to gange om året Repræsentantskabet bakkede op om bestyrelsens forslag om at udgive Beboermagasinet to gange om året. Vi synes, det er vigtigt, at

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget.

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget. Kursuskatalog 2017-2018 Velkommen til kurser i 2017-2018 BO-VESTs kursusudvalg ønsker, at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver, der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Du står foran 6 trin i Egedalsvænges

Du står foran 6 trin i Egedalsvænges EBOERNE ESIGNER GEDALSVÆNGE Du står foran 6 trin i Egedalsvænges renoveringssag, og hvis du følger kortene får du et indblik i den beboerdemokratiske proces, der har dannet baggrund for resultatet. Egedalsvænge

Læs mere

Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013

Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013 1 Beboertilfredshed i BO-VEST Forår 2013 2 April 2013 Tilfredshedsundersøgelse 2013 Beboere I 2010 blev der gennemført en tilfredsundersøgelse, der omfattede 1.000 tilfældigt udvalgte beboere og samtlige

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016 2020 Mission vision - værdier for Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 INDHOLD Mission - Vision - Værdier MISSION... 3 VISION... 3 VÆRDIER... 3 VIBOs værdier RUMMELIGHED... 4 TRYGHED...

Læs mere

BO-VEST skaber praktikpladser BO-VEST SKABER PRAKTIKPLADSER

BO-VEST skaber praktikpladser BO-VEST SKABER PRAKTIKPLADSER BO-VEST skaber praktikpladser BO-VEST SKABER PRAKTIKPLADSER 1 BO-VEST SKABER PRAKTIKPLADSER BO-VEST tager samfundsansvar BO-VEST arbejder aktivt på at skabe flere praktikpladser til unge på erhvervsuddannelserne

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Fredag, den 15. juni 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen?

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen? 14 Hvor skal vi hen? 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre Julia: Har du været i Skagen? Luis: Hvor ligger det henne? Julia: Oppe i Nordjylland. Luis: Har du været der? Julia: Næ, men jeg

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken,

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, 06.12.2012 DAGSORDEN: 1: Valg af dirigenter 2: Valg af stemmeudvalg 3: Referat fra budgetbeboermødet den 12.09.2012 4: Godkendelse af forretningsorden og dagsorden

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget.

Vi tilbyder igen i år tilkøbskurser, som afdelingen kan købe hos BO-VEST. Læs mere om dette sidst i kataloget. Kursuskatalog 2015-2016 Velkommen til kurser i 2015-2016 BO-VESTs kursusudvalg ønsker, at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver, der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Referat af: 17. juni 2015 23. Bestyrelsesmøde nr. 88 i BO-VEST Onsdag den 17. juni 2015 kl. 16.30 Malervangen 1, Glostrup.

Referat af: 17. juni 2015 23. Bestyrelsesmøde nr. 88 i BO-VEST Onsdag den 17. juni 2015 kl. 16.30 Malervangen 1, Glostrup. Referat af: 17. juni 2015 23. Bestyrelsesmøde nr. 88 i BO-VEST Onsdag den 17. juni 2015 kl. 16.30 Malervangen 1, Glostrup. Mødedeltagere: Vinie Hansen, Dorthe Larsen, Karl Neumann Hugo Thuge Allan Nielsen,

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

En stærk boligorganisation i Århus på vej?

En stærk boligorganisation i Århus på vej? En stærk boligorganisation i Århus på vej? 2019-10-10 Passer ALBOA og Århus Omegn sammen? En stærk boligorganisation i Århus på vej De to bestyrelser i ALBOA og Århus Omegn har i bestyrelsesmøder den 10.

Læs mere

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Referat Møde for følgegruppen gårdhuse Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Deltagere: Beboerrepræsentanter: Lars Bremer LB(AB Syd), Niels Petersen NP (AB Syd),

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Vedtægter. Vridsløselille Andelsboligforening

Vedtægter. Vridsløselille Andelsboligforening Vedtægter Vridsløselille Andelsboligforening Vedtægter for Vridsløselille Andelsboligforening Indhold Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål.................. 5 Kapitel 2: Medlemskab og kapitalforhold...............

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Temaaften Albertslund Kommune, 4. april 2017 Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Fælles administrationsselskab for tre boligselskaber på Vestegnen: Albertslund Boligselskab

Læs mere

Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012

Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012 Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012 Generelt I foråret 2009 og igen i foråret 2012 gennemførte ABC-medarbejderne sammen med afdelingsbestyrelserne Naboskabsundersøgelsen i de boligområder,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Tranemosegård. Albertslund Boligselskab. Vridsløselille Andelsboligforening

Tranemosegård. Albertslund Boligselskab. Vridsløselille Andelsboligforening Tranemosegård Albertslund Boligselskab Vridsløselille Andelsboligforening Årsberetning 2011 Boligsamarbejdet BO-VEST BO-VEST Vridsløselille Andelsboligforening Der bor ca. 10.300 beboere i VA s 4754 boliger

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Status på strategiplan

Status på strategiplan Status på strategiplan 2010-14 Bestyrelsen har vedtaget BO-VESTs strategiplan for 2010-14 i foråret 2010. Planen blev præsenteret for repræsentantskabet på møde den 24. juni 2010. Strategiplanen sætter

Læs mere

EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer

EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer Energirenoveringer i BO-VEST regi Tæt / lavt elementbyggeri fra 1960erne og 1970erne Galgebakken - 687 boliger Hyldespjældet 383 boliger Gårdhusene

Læs mere

GRØNT REGNSKAB 2016 Vridsløselille Andelsboligforening

GRØNT REGNSKAB 2016 Vridsløselille Andelsboligforening GRØNT REGNSKAB 216 Vridsløselille Andelsboligforening Grønt regnskab 216, Vridsløselille Andelsboligforening Introduktion Grønt regnskab for Vridsløselille Andelsboligforening som helhed udarbejdes årligt

Læs mere

KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN FORÅR 2019

KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN FORÅR 2019 KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN FORÅR 2019 Hjemmeside, Facebook og ALRUM Du kan løbende komme med idéer til de forskellige medier. Send en historie, et godt billede eller ring og fortæl

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.06.2014 til 01.09.2014. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Vinie Hansen, Astrid Hansen, Henning Bjerre, Jørgen Fahlgren Per Larsen, Biba Schwoon, Erik Hansen,

Vinie Hansen, Astrid Hansen, Henning Bjerre, Jørgen Fahlgren Per Larsen, Biba Schwoon, Erik Hansen, VRIDSLØSELILLE ANDELSBOLIGFORENING 16-03-2015 Referat Bestyrelsesmøde mandag den 16. marts 2015 kl. 9.00 Deltagere: Vinie Hansen, Astrid Hansen, Henning Bjerre, Jørgen Fahlgren Per Larsen, Biba Schwoon,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere