Kurser med kvalitet og mening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kurser med kvalitet og mening"

Transkript

1

2 Kurser med kvalitet og mening Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, har du brug for efteruddannelse. Kun de færreste af os formår at fastholde formidling inden for et enkelt speciale som fx trykte medier. Vi skal i langt højere grad være tværmediale og kunne navigere mange forskellige discipliner. Med over 30 kurser tilrettelagt af 11 højt specialiserede undervisere håber vi at kunne ruste dig til fremtidens arbejdsliv, der kræver kontinuerlig opgradering af din viden og dine værktøjer. Mediekursus.dk er en kursus-kollaboration, hvor høj faglighed og innovative idéer trives. Idéen til firmaet kom fra min daværende medunderviser på DMJX, Trine Nebel. Vi havde et social-media-ninja-kursus sammen og debatterede ofte manglen på nytænkning omkring efteruddannelse. Hvorfor starter vi ikke bare selv, spurgte Trine. Som sagt, så gjort. Kort tid efter fulgte Pressens Uddannelsesfonds udmelding om, at DMJX-monopolet på efteruddannelse var brudt. Dermed var grundlaget for mediekursus.dk skabt, og siden da er det gået slag i slag - der går sjældent en uge uden en ny underviser banker på - og vi diskuterer vilde idéer på kryds og tværs af fagligheder for at skabe fremtidens kurser til et medielandskab i opbrud. Kataloget her beskriver udelukkende de 11 PU-støttede kurser, men det er blot en lille del af vores tilbud. Du kan se det hele på mediekursus.dk, og det håber vi, du vil gøre. Janne Aagaard Som direktør og stifter af Mediekursus.dk står Janne Aagaard for udvikling af kurser i samarbejde med underviserne, for at finde nye talenter til virksomheden og al administrationen. Hun er uddannet journalist (DJH ) med en mastergrad i journalistik og kommunikation (UQ ). Hun har undervist igennem en årrække med alt fra medieforståelse på Politiskolen i 1999 til ekstern lektor på DMJX i 2014.

3 Her er vi og det kan vi Anna Bridgwater Longreads og godt sprog Jon Rytter Smartphone som kamera, lyd og billede Andreas Klinke Johannsen Digitale værktøjer Lasse From Snapchat og ungdom Astrid Haug Social media-strategi Peter Petersen Presse og planlægning Claus Lillerup Visuel branding og grafiske værktøjer Susanna Rankenberg Community management Hanna Milling Sportsjournalistik og korrekt sprog Trine Nebel Retorik og mundtlighed Janne Aagaard Sociale medier, strategi og kommunikation Trine-Maria Kristensen Twitter med meget mere Her finder du os facebook.com/mediekursus.dk twitter.com/mediekursusdk linkedin.com/company/mediekursus-dk mediekursus.dk

4 Twitter for begyndere På kurset Twitter for begyndere lærer du ALT om Twitter, og det er absolut tilladt at møde op uden andre forudsætninger end at have oprettet en konto eller at have haft intentionen. Vi taler om, hvad der skal stå i din bio, hvilket brugernavn man skal vælge, vi øver, hvordan man skriver noget interessant med 140 tegn, og hvem man skal følge og hvordan man får nogle til at følge én. Derudover handler kurset om netiketten: hvornår skal man bruge RT og MT, og hvad vil det sige at sende en DM. Kort sagt alle de mange begreber, der er knyttet til Twitter, forstår du, når du kommer hjem fra dette kursus. Vi gennemgår også overvejelser om apps og om strategisk brug af Twitter. Handler det for dig om promovering, videnopsamling, videndeling eller netværk? Endagskursus - PU-støttet København 22. januar 2015 Aarhus 3. marts 2015 Pris kr. Trine-Maria bi-jobber hos Dansk Drone Kompagni Trine-Maria Kristensen Trine-Maria er uddannet cand.scient.soc. (PR) og har siden 2005 rådgivet virksomheder om nettets udvikling og betydningen af sociale medier og nye teknologier. Kerneområdet har i mange år været sociale mediastrategier, og hvordan de føres ud i livet i praksis i organisationer. Trine-Maria har også holdt kurser for DMJX og undervist på master i professionel kommunikation på RUC.

5 Community management Hvordan kan man lede mennesker online, når man ikke kan bestemme over dem? Hvordan kan man få mening og arbejdsglæde ud af sine sociale medier i stedet for blot at sidde og håbe på, at nogen liker det, som man har skrevet? For at få styr på det må vi se på, hvilke mekanismer der er på spil mellem mennesker, netværk og fællesskaber, og lære, hvor meget mere der er i communitymanagement end bare at skrive statusopdateringer. Community management er en klassisk internet-disciplin, der kom før content marketing og den er bredere, for den handler om at lede fællesskaber. Med udgangspunkt i digital kultur vil kurset lære dig at tage ansvar for fællesskabet, refokusere dit formål og give dig nye idéer til at få værdi ud af arbejdet med sociale medier. Vi vil også berøre det komplicerede område mellem moderation og censur, rammerne for den sociale tilstedeværelse og vilkårene for deltagelsen på din sociale platform. Endagskursus - PU-støttet København 15. april 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Susanna har været community manager på x-factor Susanna Rankenberg Susanna har en bachelor i Engelsk og en MA i Cross-media communication. Hun blogger og arbejder som digital konsulent og foredragsholder om digitale anliggender. Hun har altid arbejdet med broadcasting, speak/ indtaling og markedsføring (TV2 og DR). Siden internettets ankomst, har hun deltaget i sociale medier på alle leder og kanter, og hun er idekvinde og medvært på podcastprogrammet Techsistens.

6 Webmaster i en digital tidsalder Webmaster er et gammelt begreb for den person, som egenhændigt stod for alt vedrørende organisationens hjemmeside. Det var før arbejdet blev specialiseret og opdelt i begreber som UX, IA, design, kodning, indholdsproduktion og søgeordsoptimering (SEO). Dette kursus er for journalister, som ønsker at blive en digital schweizerkniv og kunne forstå alle dele af arbejdet med web og mestre dem alle på et vist niveau. På kurset Webmaster i en digital tidsalder lærer du blandt andet: Planlægning af et webudviklingsforløb Udvikling af wireframes og informationsarkitektur (IA) Opsætning af WordPress og design med WP-templates Søgeordsoptimering (SEO) Grundlæggende webanalyse med Google Analytics Annoncering med Google AdWords Tredageskursus - PU-støttet København maj 2015 Pris kr. Andreas underviser også i digital annoncering Tilmelding på mediekursus.dk Andreas Klinke Johannsen Andreas har en BA i medievidenskab og har arbejdet med nettet siden Blandt andet stiftede han den første danske cms-virksomhed, så han er en sand digital indfødt. Siden da har Anders både lavet strategier, koncepter og implementeret digitale redskaber for danske og internationale virksomheder og organisationer. Derudover har han undervist på DJMX, hvor han også er censor ved siden af sit selvstændige virke.

7 SEO for begyndere Du har lavet et fantastisk website og sat det på nettet men det er komplet ligegyldigt, for ingen ved det, og ingen finder det. Derfor skal du tage kurset SEO for begyndere. Søgemaskineoptimering (SEO) er det vigtige arbejde, som gør sitet synligt for søgemaskinerne, og sikrer, at det placeres højt i resultaterne, når dine målgrupper søger efter dine ydelser, produkter eller indhold. SEO drejer sig primært om at have en række tekniske forhold på plads, om at skrive sit indhold korrekt og om at have en strategi for link. Vi gennemgår, hvordan man laver en hurtig analyse af de tekniske forhold (og får disse på plads), hvordan man bruger de vigtige søgeord optimalt, og hvordan man bruger link strategisk. På kursets anden dag går vi i dybden med avancerede teknikker som Google Webmaster Tools, link building-teknikker og redskaber til keyword research. Bagefter kan du forbedre din hjemmesides placering på søgemaskiner og dermed tiltrække mere trafik. Todageskursus - PU-støttet København 7. og 8. maj 2015 Pris kr. Gør dit website bedre med Google Analytics Hvis du ikke bruger webanalyse sammen med dit website, så arbejder du i blinde. Med webanalyse kan du forstå, hvordan besøgende finder dit site, og hvordan de bevæger sig rundt på det. Hvad virker, og hvad virker ikke. Webanalyse er et godt redskab til løbende at forbedre dit website for at øge effekten af det. Google Analytics er det mest udbredte redskab til webanalyse, og det er gratis. På kurset kommer vi bl.a. igennem: Opsætning af Google Analytics på dit site De grundlæggende funktioner i Google Analytics Forstå de forskellige rapporter Opsætning af mål og dashboards Opsætning af automatiske rapporter Endagskursus - PU-støttet København 23. april 2015 Pris kr.

8 Sociale medier i nyhedsstrømmen Twitter og Facebook bliver i stigende grad brugt af politikere og meningsdannere til at breake nyheder og placere sig i nyhedsstrømmen. Sociale netværk er et gode værktøjer til at finde kilder og opspore historier, og for kilderne bliver sociale medier brugt som en adgangsbillet til journalisterne. På kurset bliver du klogere på, hvordan politikere og interessenter arbejder med at placere historierne. Hvordan verificerer du kilder på sociale medier? Og hvordan navigerer du som journalist digitalt mellem professionel og privat, får spredt dit eget indhold og overvåger sociale medier. Kurset giver dig værktøjerne til selv at blive en aktiv spiller i den digitale samtale som journalist. Tredageskursus - PU-støttet København marts 2015 Pris kr. Sociale medier i nyhedsstrømmen At gå fra rollen som kritisk journalist, der beskriver problemerne udefra, til at være inden for i en organisation, rummer mange udfordringer. For hvordan omsætter man sine journalistiske dyder og selvforståelse til kommunikationsfagets praksisser, hvor man typisk er en del af en større organisation med et fastlagt hierarki og helt andre spilleregler end på en redaktion? På kurset lærer du, hvilke discipliner man skal mestre som kommunikationsmedarbejder, og hvordan man får brugt sine journalistiske kvaliteter og opnår det bedste af begge verdener. Todageskursus - PU-støttet København februar 2015 Pris kr. Astrid Haug Astrid er selvstændig rådgiver i sociale medier og digital strategi. Hun er uddannet cand. mag. i medievidenskab, har været særlig rådgiver i Kulturministeriet og community manager på Berlingske. I dag er hun også formand for Kommunikationsforeningen. Hun er forfatter til to bøger om sociale medier, senest Sig du kan li mig indholdsstrategi for sociale medier (Gyldendal Business 2014).

9 Bliv en god mundtlig leder Skal du lede eller inspirere andre, og har du mod på mundtlig udfordring, er dette kurset for dig. Intet er så overbevisende som mundtlighed. Den overbevisende mundtlige ledelse kan inspirere, øge drivkraften og fremme passion. Retorisk ledelse og overbevisende mundtlighed er ikke medfødt, men kan læres og læres godt, hvis man for alvor tør arbejde målrettet med det, der virker og har virket i år. Du udfordres både af øvelser, benspænd og hjemmeopgaver. Der er både feedback i plenum og fortrolig 1-1-sparring. Forstå, hvordan du opfattes, og lær gennemslagskraften ved mundtlighed.. Tredageskursus over tre måneder - PU-støttet København 30. april, 21. maj og 11. juni 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Gennemslagskraft gennem mundtlighed Trine Nebel Trine har mange års erfaring som underviser, rådgiver og taleskriver. Hun er Danmarks første omdømmemissionær og er glødende optaget af politisk kommunikation og af forholdet mellem afsender og modtager. Med sig har Trine en master i retorik og formidling, en diplomuddannelse i kommunikation, retorikfag fra Københavns Universitet og en læreruddannelse med sidefag i voksenpædagogik.

10 Sportsjournalistikkens abc Få en journalistisk indføring i idrættens verden fra den Internationale Olympiske Komité over Tour de France til Skovshoved Roklub. Sport er meget mere end resultatet af en fodboldkamp: Penge, politik, doping, fællesskab, frivillige, sygdomsbehandling, livsstil, grådighed og meget mere. På kurset får du en grundlæggende indføring i denne mangfoldighed. I sin natur er sporten grådig, mens idrætten er legende og inkluderende. Lær forskellen at kende, så du også forstår, hvorfor kommunerne støtter foreningslivet med milliarder af kroner hvert år. Vi tager også fat på de to grundlæggende former for sportsjournalistik: Den kritiske og den medrivende. Kurset henvender sig til alle, som vil formidle sport og idræt. Tredageskursus - PU-støttet København marts 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Hanna har brugt mange år på galopbanen Hanna Milling Hanna er uddannet journalist fra DJH og har over 25 års erfaring som journalist, chefredaktør, sprogvogter, forfatter og kommunikatør. Især inden for sportens verden har Hanna bevæget sig med stor ekspertise og været redaktør i en årrække. Som journalist har hun skrevet lange interviews med kronprinseparret og Michael Laudrup. Hun har i 15 år udviklet og afholdt kurser inden for journalistik, dansk sprog og grammatik.

11 Taktisk pressearbejde Arbejdspresset på redaktionerne har aldrig været højere end nu, og det giver plads og lejlighed til et velorganiseret og taktisk pressearbejde. Frem for at satse på den hurtige og spektakulære nyhed, hvor du er afhængig af det øjeblikkelige nyhedsbillede, er der ræson i at planlægge dit pressearbejde et år frem. Grundig planlægning giver dig ikke alene frihed til at justere dit årshjul løbende, men også til at handle hurtigt, når det er påkrævet. For hvornår er det nu, Folketinget åbner, efterårsferien begynder, eller mere banalt: Hvornår er firmaets talsmand eller du selv på ferie? Er du velforberedt, øger du desuden din mulighed for at finde en case til at støtte den historie, du går i medierne med. Endagskursus - PU-støttet København 27. januar 2015 Pris kr. Peters blog Taxatanker læses af mange tusinde Peter Petersen Peter er uddannet journalist fra DJH, forfatter og presserådgiver. Han er tidligere pressechef i ASE, kommunikationskonsulent i DONG, journalist på magasinet I Form og fagbladene Ingeniøren og Socialpædagogen. I dag arbejder han som bloggende taxachauffør, freelancer og forfatter til bogen Taxatanker (Turbine Forlaget 2013), samtidig med at han underviser i sit eget firma.

12 Vi underviser i Digital annoncering Google Apps til den mindre virksomhed Lav hjemmeside med WordPress Facebook sådan starter du din side Indholdsstrategi for sociale medier Snapchat for begyndere Det gode sprog Journalistiske longreads Skriv korrekt og bliv forstået Bliv en dygtig ordkløver Undgå detektorfælden Strategisk omdømme og personlig branding Visuel identitet Photoshop for kommunikationsfolk Bliv din egen enmandshær Læs om kurserne på mediekursus.dk Vi blogger også På Mediekursus.dk skiftes underviserne til at blogge om emner inden for alt fra pressearbejde til internetkultur. Bloggen opdateres løbende med aktuelt indhold. Du kan for eksempel læse Peter Petersens indlæg Engangsknald eller fast forhold om det metaforiske engangsknald i pressearbejdet, Lasse Froms dissekering af Kählers såkaldte #Vasegate og Astrid Haugs syv gode råd til at finde sin niche på de sociale medier. Kontakt os Mail Mobil Postadresse Mediekursus.dk (IVS) Smallegade 26A, 2th 2000 Frederiksberg CVR Kolofon Tekster Grafisk design Tryk Mikka Tecza og Janne Aagaard Claus Lillerup Datagraf Communications Mediekursus.dk 2014

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION INDHOLD Redaktør: Redaktion: Layout: Udgivet af: Copyright Pernille Skov Julie Hjort

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Hvad er brugerinddragelse i sundhedsvæsenet? VIDENSCENTER FOR BRUGERINDDRAGELSE i sundhedsvæsenet

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics

DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics NUPARK HOLSTEBRO 4. DECEMBER 2007 KL. 10-16 DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics nyhedsmails pressemeddelelser Google AdWords søgemaskineoptimering WORKSHOPKONFERENCE DEN 4. DECEMBER 2007 I HOLSTEBRO

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

SEO træet - En komplet guide til SEO

SEO træet - En komplet guide til SEO SEO træet - En komplet guide til SEO Linkværdi Ankertekst Billeder og alt tags Overskrifter Meta titler Tekst SMM URL adressen IP Diversitet Autoritet Indhold Indho Meta beskrivelser Typer af links Duplicate

Læs mere

Noter til undervisningsmateriale og kursus curriculum oversigt.

Noter til undervisningsmateriale og kursus curriculum oversigt. Noter til undervisningsmateriale og kursus curriculum oversigt. This project has been funded with support from the European Commission under the Lifelong Learning Programme. This publication reflects the

Læs mere

FTF s fagpolitiske talentuddannelse 2014 / 2015 FTF s fagpolitiske talentuddannelse

FTF s fagpolitiske talentuddannelse 2014 / 2015 FTF s fagpolitiske talentuddannelse FTF s fagpolitiske talentuddannelse 2014 / 2015 FTF s fagpolitiske talentuddannelse En ny generation af faglige politikere, der kan og vil vise lederskab, skabe værdi for medlemmerne, udvikle fagbevægelsen

Læs mere

INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE

INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE magasinet for forbundet kommunikation og sprog / nummer 37 / februar / 2009 FORANDRING INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE 05 / DET

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match

guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match GODE DM-MEDLEMMER KØRER SIG IGEN TIL REKORDOVERSKUD Christina Geertsen - medlem af GF Bonuscheck på 38,07% til medlemmerne

Læs mere

Det bliver. samme igen. Projekt UCsj læring har sat os i bevægelse - både teknologisk, didaktisk og kulturelt

Det bliver. samme igen. Projekt UCsj læring har sat os i bevægelse - både teknologisk, didaktisk og kulturelt Det bliver aldrig det samme igen Projekt UCsj læring har sat os i bevægelse - både teknologisk, didaktisk og kulturelt 3 University College Sjælland University College Sjælland er professionshøjskolen

Læs mere

Tema: OPDAG NYE BRANCHER OG SKAB DIT EGET JOB

Tema: OPDAG NYE BRANCHER OG SKAB DIT EGET JOB BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN DECEMBER 2014 Tema: OPDAG NYE BRANCHER OG SKAB DIT EGET JOB INTERVIEW MED NY FORMAND TINE JØRGENSEN 11 FORSKER: VI BLIVER KOLLEKTIVT STUPIDE MØD BF S NYE HOVEDBESTYRELSE

Læs mere

Kommunikation i Stevns Kommune. Kommunikationspolitik

Kommunikation i Stevns Kommune. Kommunikationspolitik i Stevns Kommune spolitik spolitik Forord Forventningerne til Stevns Kommunes kommunikation stiger hele tiden: Fra borgere, brugere, erhvervsliv, samarbejdspartnere, presse og ikke mindst i forhold til

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

AAU WHITE PAPER DIgITAlIsERIng vejen TIl vækst!

AAU WHITE PAPER DIgITAlIsERIng vejen TIl vækst! AAU WHITE PAPER Digitalisering vejen til vækst! Introduktion: Hvorfor giver vi dig dette white paper?... 4 Forord Vil du være en vinder i din branche?... 6 Baggrund: Vi befinder os i en digital revolution!

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs

Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs Af Cecilie Hansen, PeopleInsync. Redigeret af Philip Dam - Oktober 2012 03 Introduktion 05 Meld dig ind i en A-kasse 07 CV'et 13 Kampen for et arbejde - Jeppes

Læs mere

Kursuskatalog Forår 2014. Danske kurser. Engelske kurser. Uddannelser. Gratis kurser. Testmøder. Skræddersyede kurser

Kursuskatalog Forår 2014. Danske kurser. Engelske kurser. Uddannelser. Gratis kurser. Testmøder. Skræddersyede kurser Danske kurser Engelske kurser Uddannelser Kursuskatalog Forår 2014 Gratis kurser Testmøder Skræddersyede kurser Danske Sprogseminarer Danske Sprogseminarer blev stiftet i 1995 og er en af landets førende

Læs mere

Karriereguide 2012 /13

Karriereguide 2012 /13 Karriereguide 2012 /13 Deltag i KarriereTouren Læs mere på side 8 og find din vej til jobbet Drømmen om jobbet. Flere jobs til akademikere Leder side 3 Direkte fra studiet til karrierejob i London Det

Læs mere