Kurser med kvalitet og mening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kurser med kvalitet og mening"

Transkript

1

2 Kurser med kvalitet og mening Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, har du brug for efteruddannelse. Kun de færreste af os formår at fastholde formidling inden for et enkelt speciale som fx trykte medier. Vi skal i langt højere grad være tværmediale og kunne navigere mange forskellige discipliner. Med over 30 kurser tilrettelagt af 11 højt specialiserede undervisere håber vi at kunne ruste dig til fremtidens arbejdsliv, der kræver kontinuerlig opgradering af din viden og dine værktøjer. Mediekursus.dk er en kursus-kollaboration, hvor høj faglighed og innovative idéer trives. Idéen til firmaet kom fra min daværende medunderviser på DMJX, Trine Nebel. Vi havde et social-media-ninja-kursus sammen og debatterede ofte manglen på nytænkning omkring efteruddannelse. Hvorfor starter vi ikke bare selv, spurgte Trine. Som sagt, så gjort. Kort tid efter fulgte Pressens Uddannelsesfonds udmelding om, at DMJX-monopolet på efteruddannelse var brudt. Dermed var grundlaget for mediekursus.dk skabt, og siden da er det gået slag i slag - der går sjældent en uge uden en ny underviser banker på - og vi diskuterer vilde idéer på kryds og tværs af fagligheder for at skabe fremtidens kurser til et medielandskab i opbrud. Kataloget her beskriver udelukkende de 11 PU-støttede kurser, men det er blot en lille del af vores tilbud. Du kan se det hele på mediekursus.dk, og det håber vi, du vil gøre. Janne Aagaard Som direktør og stifter af Mediekursus.dk står Janne Aagaard for udvikling af kurser i samarbejde med underviserne, for at finde nye talenter til virksomheden og al administrationen. Hun er uddannet journalist (DJH ) med en mastergrad i journalistik og kommunikation (UQ ). Hun har undervist igennem en årrække med alt fra medieforståelse på Politiskolen i 1999 til ekstern lektor på DMJX i 2014.

3 Her er vi og det kan vi Anna Bridgwater Longreads og godt sprog Jon Rytter Smartphone som kamera, lyd og billede Andreas Klinke Johannsen Digitale værktøjer Lasse From Snapchat og ungdom Astrid Haug Social media-strategi Peter Petersen Presse og planlægning Claus Lillerup Visuel branding og grafiske værktøjer Susanna Rankenberg Community management Hanna Milling Sportsjournalistik og korrekt sprog Trine Nebel Retorik og mundtlighed Janne Aagaard Sociale medier, strategi og kommunikation Trine-Maria Kristensen Twitter med meget mere Her finder du os facebook.com/mediekursus.dk twitter.com/mediekursusdk linkedin.com/company/mediekursus-dk mediekursus.dk

4 Twitter for begyndere På kurset Twitter for begyndere lærer du ALT om Twitter, og det er absolut tilladt at møde op uden andre forudsætninger end at have oprettet en konto eller at have haft intentionen. Vi taler om, hvad der skal stå i din bio, hvilket brugernavn man skal vælge, vi øver, hvordan man skriver noget interessant med 140 tegn, og hvem man skal følge og hvordan man får nogle til at følge én. Derudover handler kurset om netiketten: hvornår skal man bruge RT og MT, og hvad vil det sige at sende en DM. Kort sagt alle de mange begreber, der er knyttet til Twitter, forstår du, når du kommer hjem fra dette kursus. Vi gennemgår også overvejelser om apps og om strategisk brug af Twitter. Handler det for dig om promovering, videnopsamling, videndeling eller netværk? Endagskursus - PU-støttet København 22. januar 2015 Aarhus 3. marts 2015 Pris kr. Trine-Maria bi-jobber hos Dansk Drone Kompagni Trine-Maria Kristensen Trine-Maria er uddannet cand.scient.soc. (PR) og har siden 2005 rådgivet virksomheder om nettets udvikling og betydningen af sociale medier og nye teknologier. Kerneområdet har i mange år været sociale mediastrategier, og hvordan de føres ud i livet i praksis i organisationer. Trine-Maria har også holdt kurser for DMJX og undervist på master i professionel kommunikation på RUC.

5 Community management Hvordan kan man lede mennesker online, når man ikke kan bestemme over dem? Hvordan kan man få mening og arbejdsglæde ud af sine sociale medier i stedet for blot at sidde og håbe på, at nogen liker det, som man har skrevet? For at få styr på det må vi se på, hvilke mekanismer der er på spil mellem mennesker, netværk og fællesskaber, og lære, hvor meget mere der er i communitymanagement end bare at skrive statusopdateringer. Community management er en klassisk internet-disciplin, der kom før content marketing og den er bredere, for den handler om at lede fællesskaber. Med udgangspunkt i digital kultur vil kurset lære dig at tage ansvar for fællesskabet, refokusere dit formål og give dig nye idéer til at få værdi ud af arbejdet med sociale medier. Vi vil også berøre det komplicerede område mellem moderation og censur, rammerne for den sociale tilstedeværelse og vilkårene for deltagelsen på din sociale platform. Endagskursus - PU-støttet København 15. april 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Susanna har været community manager på x-factor Susanna Rankenberg Susanna har en bachelor i Engelsk og en MA i Cross-media communication. Hun blogger og arbejder som digital konsulent og foredragsholder om digitale anliggender. Hun har altid arbejdet med broadcasting, speak/ indtaling og markedsføring (TV2 og DR). Siden internettets ankomst, har hun deltaget i sociale medier på alle leder og kanter, og hun er idekvinde og medvært på podcastprogrammet Techsistens.

6 Webmaster i en digital tidsalder Webmaster er et gammelt begreb for den person, som egenhændigt stod for alt vedrørende organisationens hjemmeside. Det var før arbejdet blev specialiseret og opdelt i begreber som UX, IA, design, kodning, indholdsproduktion og søgeordsoptimering (SEO). Dette kursus er for journalister, som ønsker at blive en digital schweizerkniv og kunne forstå alle dele af arbejdet med web og mestre dem alle på et vist niveau. På kurset Webmaster i en digital tidsalder lærer du blandt andet: Planlægning af et webudviklingsforløb Udvikling af wireframes og informationsarkitektur (IA) Opsætning af WordPress og design med WP-templates Søgeordsoptimering (SEO) Grundlæggende webanalyse med Google Analytics Annoncering med Google AdWords Tredageskursus - PU-støttet København maj 2015 Pris kr. Andreas underviser også i digital annoncering Tilmelding på mediekursus.dk Andreas Klinke Johannsen Andreas har en BA i medievidenskab og har arbejdet med nettet siden Blandt andet stiftede han den første danske cms-virksomhed, så han er en sand digital indfødt. Siden da har Anders både lavet strategier, koncepter og implementeret digitale redskaber for danske og internationale virksomheder og organisationer. Derudover har han undervist på DJMX, hvor han også er censor ved siden af sit selvstændige virke.

7 SEO for begyndere Du har lavet et fantastisk website og sat det på nettet men det er komplet ligegyldigt, for ingen ved det, og ingen finder det. Derfor skal du tage kurset SEO for begyndere. Søgemaskineoptimering (SEO) er det vigtige arbejde, som gør sitet synligt for søgemaskinerne, og sikrer, at det placeres højt i resultaterne, når dine målgrupper søger efter dine ydelser, produkter eller indhold. SEO drejer sig primært om at have en række tekniske forhold på plads, om at skrive sit indhold korrekt og om at have en strategi for link. Vi gennemgår, hvordan man laver en hurtig analyse af de tekniske forhold (og får disse på plads), hvordan man bruger de vigtige søgeord optimalt, og hvordan man bruger link strategisk. På kursets anden dag går vi i dybden med avancerede teknikker som Google Webmaster Tools, link building-teknikker og redskaber til keyword research. Bagefter kan du forbedre din hjemmesides placering på søgemaskiner og dermed tiltrække mere trafik. Todageskursus - PU-støttet København 7. og 8. maj 2015 Pris kr. Gør dit website bedre med Google Analytics Hvis du ikke bruger webanalyse sammen med dit website, så arbejder du i blinde. Med webanalyse kan du forstå, hvordan besøgende finder dit site, og hvordan de bevæger sig rundt på det. Hvad virker, og hvad virker ikke. Webanalyse er et godt redskab til løbende at forbedre dit website for at øge effekten af det. Google Analytics er det mest udbredte redskab til webanalyse, og det er gratis. På kurset kommer vi bl.a. igennem: Opsætning af Google Analytics på dit site De grundlæggende funktioner i Google Analytics Forstå de forskellige rapporter Opsætning af mål og dashboards Opsætning af automatiske rapporter Endagskursus - PU-støttet København 23. april 2015 Pris kr.

8 Sociale medier i nyhedsstrømmen Twitter og Facebook bliver i stigende grad brugt af politikere og meningsdannere til at breake nyheder og placere sig i nyhedsstrømmen. Sociale netværk er et gode værktøjer til at finde kilder og opspore historier, og for kilderne bliver sociale medier brugt som en adgangsbillet til journalisterne. På kurset bliver du klogere på, hvordan politikere og interessenter arbejder med at placere historierne. Hvordan verificerer du kilder på sociale medier? Og hvordan navigerer du som journalist digitalt mellem professionel og privat, får spredt dit eget indhold og overvåger sociale medier. Kurset giver dig værktøjerne til selv at blive en aktiv spiller i den digitale samtale som journalist. Tredageskursus - PU-støttet København marts 2015 Pris kr. Sociale medier i nyhedsstrømmen At gå fra rollen som kritisk journalist, der beskriver problemerne udefra, til at være inden for i en organisation, rummer mange udfordringer. For hvordan omsætter man sine journalistiske dyder og selvforståelse til kommunikationsfagets praksisser, hvor man typisk er en del af en større organisation med et fastlagt hierarki og helt andre spilleregler end på en redaktion? På kurset lærer du, hvilke discipliner man skal mestre som kommunikationsmedarbejder, og hvordan man får brugt sine journalistiske kvaliteter og opnår det bedste af begge verdener. Todageskursus - PU-støttet København februar 2015 Pris kr. Astrid Haug Astrid er selvstændig rådgiver i sociale medier og digital strategi. Hun er uddannet cand. mag. i medievidenskab, har været særlig rådgiver i Kulturministeriet og community manager på Berlingske. I dag er hun også formand for Kommunikationsforeningen. Hun er forfatter til to bøger om sociale medier, senest Sig du kan li mig indholdsstrategi for sociale medier (Gyldendal Business 2014).

9 Bliv en god mundtlig leder Skal du lede eller inspirere andre, og har du mod på mundtlig udfordring, er dette kurset for dig. Intet er så overbevisende som mundtlighed. Den overbevisende mundtlige ledelse kan inspirere, øge drivkraften og fremme passion. Retorisk ledelse og overbevisende mundtlighed er ikke medfødt, men kan læres og læres godt, hvis man for alvor tør arbejde målrettet med det, der virker og har virket i år. Du udfordres både af øvelser, benspænd og hjemmeopgaver. Der er både feedback i plenum og fortrolig 1-1-sparring. Forstå, hvordan du opfattes, og lær gennemslagskraften ved mundtlighed.. Tredageskursus over tre måneder - PU-støttet København 30. april, 21. maj og 11. juni 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Gennemslagskraft gennem mundtlighed Trine Nebel Trine har mange års erfaring som underviser, rådgiver og taleskriver. Hun er Danmarks første omdømmemissionær og er glødende optaget af politisk kommunikation og af forholdet mellem afsender og modtager. Med sig har Trine en master i retorik og formidling, en diplomuddannelse i kommunikation, retorikfag fra Københavns Universitet og en læreruddannelse med sidefag i voksenpædagogik.

10 Sportsjournalistikkens abc Få en journalistisk indføring i idrættens verden fra den Internationale Olympiske Komité over Tour de France til Skovshoved Roklub. Sport er meget mere end resultatet af en fodboldkamp: Penge, politik, doping, fællesskab, frivillige, sygdomsbehandling, livsstil, grådighed og meget mere. På kurset får du en grundlæggende indføring i denne mangfoldighed. I sin natur er sporten grådig, mens idrætten er legende og inkluderende. Lær forskellen at kende, så du også forstår, hvorfor kommunerne støtter foreningslivet med milliarder af kroner hvert år. Vi tager også fat på de to grundlæggende former for sportsjournalistik: Den kritiske og den medrivende. Kurset henvender sig til alle, som vil formidle sport og idræt. Tredageskursus - PU-støttet København marts 2015 Pris kr. Tilmelding på mediekursus.dk Hanna har brugt mange år på galopbanen Hanna Milling Hanna er uddannet journalist fra DJH og har over 25 års erfaring som journalist, chefredaktør, sprogvogter, forfatter og kommunikatør. Især inden for sportens verden har Hanna bevæget sig med stor ekspertise og været redaktør i en årrække. Som journalist har hun skrevet lange interviews med kronprinseparret og Michael Laudrup. Hun har i 15 år udviklet og afholdt kurser inden for journalistik, dansk sprog og grammatik.

11 Taktisk pressearbejde Arbejdspresset på redaktionerne har aldrig været højere end nu, og det giver plads og lejlighed til et velorganiseret og taktisk pressearbejde. Frem for at satse på den hurtige og spektakulære nyhed, hvor du er afhængig af det øjeblikkelige nyhedsbillede, er der ræson i at planlægge dit pressearbejde et år frem. Grundig planlægning giver dig ikke alene frihed til at justere dit årshjul løbende, men også til at handle hurtigt, når det er påkrævet. For hvornår er det nu, Folketinget åbner, efterårsferien begynder, eller mere banalt: Hvornår er firmaets talsmand eller du selv på ferie? Er du velforberedt, øger du desuden din mulighed for at finde en case til at støtte den historie, du går i medierne med. Endagskursus - PU-støttet København 27. januar 2015 Pris kr. Peters blog Taxatanker læses af mange tusinde Peter Petersen Peter er uddannet journalist fra DJH, forfatter og presserådgiver. Han er tidligere pressechef i ASE, kommunikationskonsulent i DONG, journalist på magasinet I Form og fagbladene Ingeniøren og Socialpædagogen. I dag arbejder han som bloggende taxachauffør, freelancer og forfatter til bogen Taxatanker (Turbine Forlaget 2013), samtidig med at han underviser i sit eget firma.

12 Vi underviser i Digital annoncering Google Apps til den mindre virksomhed Lav hjemmeside med WordPress Facebook sådan starter du din side Indholdsstrategi for sociale medier Snapchat for begyndere Det gode sprog Journalistiske longreads Skriv korrekt og bliv forstået Bliv en dygtig ordkløver Undgå detektorfælden Strategisk omdømme og personlig branding Visuel identitet Photoshop for kommunikationsfolk Bliv din egen enmandshær Læs om kurserne på mediekursus.dk Vi blogger også På Mediekursus.dk skiftes underviserne til at blogge om emner inden for alt fra pressearbejde til internetkultur. Bloggen opdateres løbende med aktuelt indhold. Du kan for eksempel læse Peter Petersens indlæg Engangsknald eller fast forhold om det metaforiske engangsknald i pressearbejdet, Lasse Froms dissekering af Kählers såkaldte #Vasegate og Astrid Haugs syv gode råd til at finde sin niche på de sociale medier. Kontakt os Mail mail@mediekursus.dk Mobil Postadresse Mediekursus.dk (IVS) Smallegade 26A, 2th 2000 Frederiksberg CVR Kolofon Tekster Grafisk design Tryk Mikka Tecza og Janne Aagaard Claus Lillerup Datagraf Communications Mediekursus.dk 2014

Kurser med. kvalitet og mening. Her er vi og det kan vi. Anna Bridgwater Longreads og godt sprog. Jon Rytter Smartphone som kamera, lyd og billede

Kurser med. kvalitet og mening. Her er vi og det kan vi. Anna Bridgwater Longreads og godt sprog. Jon Rytter Smartphone som kamera, lyd og billede Kurser med Her er vi og det kan vi kvalitet og mening Anna Bridgwater Longreads og godt sprog Jon Rytter Smartphone som kamera, lyd og billede Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4 Indhold Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2 Resumé 3 Om undersøgelsen 4 Undersøgelsens resultater 4 Hvilke organisationer er med i undersøgelsen? 4 Organisationernes størrelse

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Læseplan for valgfaget Nyheder for Unge Af Lars Kjær

Læseplan for valgfaget Nyheder for Unge Af Lars Kjær Læseplan for valgfaget Nyheder for Unge Af Lars Kjær LARS KJÆR 1 Indhold Om valgfaget Nyheder for Unge...3 Fælles Mål... 4 Webredaktion... 4 Sociale medier... 4 Søgemaskineoptimering (SEO)...4 Multimodalitet

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Agenda Hvordan møder vi turisten i en digital verden FØR, UNDER og EFTER? Hvad er vores udgangspunkt og hvad ved vi om brugeren i dag? Hvad

Læs mere

Kompetenceudvikling. Turismens aktører i Region Midtjylland

Kompetenceudvikling. Turismens aktører i Region Midtjylland Kompetenceudvikling Turismens aktører i Region Midtjylland Bodil Marloth Meldgaard Udviklingskonsulent Cand. Mag i Sprog og Internationale forhold, Turisme fra Aalborg Universitet 12 års erfaring med turisme

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Rapporten opsummerer fem trends og udfordringer, som undersøgelsen peger på. Dernæst præsenteres undersøgelsens resultater.

Rapporten opsummerer fem trends og udfordringer, som undersøgelsen peger på. Dernæst præsenteres undersøgelsens resultater. #medlem15 hvordan anvender medlemsorganisationer sociale medier i? OVERBLIK Vi har i undersøgt 348 medlemsorganisationers brug af sociale medier. Undersøgelsen sætter fokus på deres strategi, daglig brug,

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser om videre... Journalistiske arbejdspladskurser Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet JOURNALISTISKE ARBEJDSPLADSKURSER Kom videre... Som noget nyt tilbyder Center for Journalistik på

Læs mere

Kresten Wiingaard Adm. Dir.

Kresten Wiingaard Adm. Dir. Kresten Wiingaard Adm. Dir. Fakta Stiftet i 1998 30 medarbejdere Der lever og ånder for din online forretning Vækst hvert år AAA rating i 2005, 2009, 2010 og 2012 Gazelle 2008 100% selvejet Langvarige

Læs mere

KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI

KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI Seismonaut Tourism har i flere år arbejdet med digitale medier i turismesammenhæng og har derfor stor erfaring inden for området. Vi er derfor glade for at kunne præsentere

Læs mere

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Online kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Analyse 01 og workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet og med succes er, at vi har gjort os umage med at definere en række principper

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE #EmployeeAdvocacy #DigitalStrategi #MedarbejderEngagement #PersonligBranding #CorporateBranding #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE Hvis du har lyst til at dele din mening om bogen, så vil jeg

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Avisindstik og kundeudgivelser

Avisindstik og kundeudgivelser Avisindstik og kundeudgivelser Få fortalt om din virksomhed eller organisation - gennem stærke redaktionelle avisindstik og udgivelser. MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Sæt ord og fortælling på din virksomhed

Læs mere

DI s DIGITAL. Marketing Academy. Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > > > > > >

DI s DIGITAL. Marketing Academy. Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > > > > > > DI s DIGITAL Marketing Academy Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: Digital Strategi Analyse og effektmåling Søgemaskineoptimering og øget webtrafik Content marketing Social media Praktiske

Læs mere

Kvindelig Meningsdanner

Kvindelig Meningsdanner Kvindelig Meningsdanner Kursus for kvinder med minoritetsbaggrund 1 På dette kursus kan du møde: Du vil selvfølgelig møde de andre spændende deltagere på kurset. Men ud over dem, vil du også møde en række

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tilstede på de digitale platforme. Derfor har Esbjerg Erhvervsudvikling, i samarbejde med FET, Sydvestjysk Udviklingsforum

Læs mere

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE Artikel af Christian Schwarz Lausten, Seismonaut 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE I takt med, at sociale netværk, debatfora og communities vinder

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

VIBORG STIFTS MEDIEDAG

VIBORG STIFTS MEDIEDAG VIBORG STIFTS MEDIEDAG KIRKEN I TV... KIRKEN I TALE... KIRKEN I TEKST... KIRKEN PÅ TRYK... KIRKEN PÅ VIDEO... KIRKEN I BILLEDET... KIRKEN PÅ NETTET... KiRKEN PÅ TWITTER... KIRKEN PÅ PLAKATEN... KIRKEN

Læs mere

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Magasinudvikling Trykt og d igital kommun ikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER 3052_Brochure_magasin.indd 3 13/05/14 08.13 01 Workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet med succes er,

Læs mere

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21 WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE Arrangeret af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati. (Giver 3 RAB/ CPD points) WEB markedsføring Fyraftensmøde i DSKH 19. Marts kl 18-21 Tilmelding er nødvendigt,

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE

8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE 8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE BAGGRUND FOR KURSET Sidder du med den daglige håndtering af kunder på sociale medier,

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX SANDBOX 01.10.2018 09.12.2018 3 SANDBOX stecherinsti.com/sandbox Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så

Læs mere

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Agenda 1. Introduktion 1. Lidt om SimpleShop.dk 2. Hvad gennemgår vi i dag? 3. Hvorfor Wordpress? 2. Hvad har du brug for?

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside

Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside 1 Indledning Denne principsamling er blevet til som led i et projekt, hvis formål har været at sætte fokus på at gøre de kommunale

Læs mere

kommunikationsrådgiver

kommunikationsrådgiver UDDANNELSE Strategisk kommunikationsrådgiver Et udviklings- og uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine udfordringer! Strategisk kommunikation Den gode rådgivers profil Din gennemslagskraft Din funktion,

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

Boost din kommunikation

Boost din kommunikation v Boost din kommunikation Tag magten over din virksomheds kommunikation med et kursus hos JJ Kommunikation. Undervisningen er målrettet alle typer virksomheder, der vil være mere aktive i den eksterne

Læs mere

DI s DIGITAL. Marketing Academy

DI s DIGITAL. Marketing Academy DI s DIGITAL Marketing Academy Fem dages online marketing uddannelse med fokus på: > Digital Strategi > Søgemaskineoptimering og øget webtrafik > Content marketing > Social media > Analyse og effektmåling

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier

Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier Gratis & uafhængig platform Hvad er SoMe-Right, og hvordan arbejder vi? HVAD ER SOME-RIGHT? SoMe-Right

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX 04.03.2019-12.05.2019 3 Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, der giver mening for dig, så deltag i mit 10 ugers e-kursus Sandbox.

Læs mere

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015 Udviklingskurser - for frivillige i fritids- og foreningslivet Sæson 2014-2015 Praktisk om udviklingskurserne I samarbejde med DGI Nordsjælland tilbyder Rudersdal Kommune udviklingskurser. Fokus for disse

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Bliv diplomjournalist

Bliv diplomjournalist Bliv diplomjournalist - tag en hel uddannelse eller et enkelt modul XXXJOURNALISTIKXXXXDIGITALXK XXXANALYSEXXXWEBXXXXMOBILXXXXIDEUDVIKLINGXX KOMMUNIKATIONXXXXUDDANNELSEXXX GLOBALXXXJOURNALISTIKXXXXXXXXCORPORATEXCOMMUNICATIONXXXXXXXWEBX

Læs mere

for ikke-journalister

for ikke-journalister 2-DAGES KURSUS WEBJOURNALISTIK for ikke-journalister Du får både skriftlig og mundtlig evaluering af dit site! Væk dine brugeres interesse skab de rigtige overskrifter, vinkler og punch -lines på din hjemmeside

Læs mere

Konceptudvikling 2.0. brings you a presentation

Konceptudvikling 2.0. brings you a presentation Konceptudvikling 2.0 brings you a presentation Hvem er jeg? I gamle dage ville jeg nok have sagt I dag siger jeg Hvad er Hello? Et reklamebureau og så ikke helt alligevel Med Hello forsøger vi at skabe

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Case study: Pinterest

Case study: Pinterest Case study: Pinterest Hvad? Pinterest er en social medieplatform, der hovedsageligt fungerer som værktøj til at samle, dele og udforske visuelt indhold. Udbredelse, hvor mange, vækstpotentiale? Pinterest

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

Dem vi ikke kan nå. Dør bogen, bladet og magasinet med de digitale indfødte? Redaktørernes Døgn Hotel Svendborg 6. maj, 2015

Dem vi ikke kan nå. Dør bogen, bladet og magasinet med de digitale indfødte? Redaktørernes Døgn Hotel Svendborg 6. maj, 2015 Dem vi ikke kan nå Dør bogen, bladet og magasinet med de digitale indfødte? Redaktørernes Døgn Hotel Svendborg 6. maj, 2015 Søren Schultz Hansen Hvem er jeg? Ekstern lektor, Institut for Interkulturel

Læs mere

Analytics for virksomheder

Analytics for virksomheder Analytics for virksomheder Agenda Hvorfor webanalyse? Datakvalitet Saml data ét sted Værdi Kampagnesporing Mobil trafik Spørgsmål Jacob Worsøe Online marketing specialist webdanmark.com Etableret 1998

Læs mere

DIGITAL TURISME-MANAGER. sammen gør vi dig bedre

DIGITAL TURISME-MANAGER. sammen gør vi dig bedre DIGITAL TURISME-MANAGER sammen gør vi dig bedre HVORFOR ER DIGITAL CONTENT MARKETING VIGTIG FOR DIG SOM ARBEJDER I EN TURIST-ORGANISATION ELLER VIRKSOMHED? Vi er online som aldrig før. Turisterne har taget

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

- Vejen til et godt studieliv. Anna Stelvig, stifter af StudyMind Vi er sat i verden for at gøre eksamensangst, studiestress og lignende problematikker lettere at håndtere og for at sikre, at gode studerende klarer sig endnu bedre. Anna Stelvig, stifter af StudyMind

Læs mere

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk.

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. Retorisk Akademi Du kan sikkert jeres strategier - men kan du kommunikere dem? Retorisk

Læs mere

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION KICKSTARTER Brænd igennem som iværksætter INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION Uddybende information om Kickstarter, de bagvedliggende metoder, underviserne samt praktiske informationer. Vi håber, du synes det

Læs mere

Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018

Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018 Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018 Nicole Baandrup Nielsen Nicole er ledelseskonsulent i LEAD, hvor hun arbejder med, hvordan man kan arbejde strategiske

Læs mere

DAGE OM E-SALG. Optimer din webshop. Et uddannelsesforløb hos Udvikling Odense. Udvikling Odense Forskerparken 10 5230 Odense M. Telefon 63 75 95 00

DAGE OM E-SALG. Optimer din webshop. Et uddannelsesforløb hos Udvikling Odense. Udvikling Odense Forskerparken 10 5230 Odense M. Telefon 63 75 95 00 Optimer din webshop 12 DAGE OM E-SALG Udvikling Odense Forskerparken 10 5230 Odense M Et uddannelsesforløb hos Udvikling Odense udbudt af Tietgen KompetenceCenter og Syddansk Erhvervsskole Telefon 63 75

Læs mere

Aarhus d. 6 april 2011

Aarhus d. 6 april 2011 Aarhus d. 6 april 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Uddannet i fotobranchen, men endt som professionel nørd Onlinemarketingchef i OnlineMedier ApS og Søgemedier A/S 10 års erfaring med design af

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Digitale indfødte på job

Digitale indfødte på job Digitale indfødte på job Ledelse af de digitale indfødte LUU fællesmøde 28. november 2018 Søren Schultz Hansen Hvem er jeg? Ekstern lektor, Institut for Management, Society and Communication, CBS Erhvervsforsker

Læs mere

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Grafisk design 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med grafisk design? Hvis du vil ind på Mediehøjskolen, Skolen for Visuel Kommunikation, Kunstakademiets Designskole, Designskolen

Læs mere

Markedsføringspakker

Markedsføringspakker Markedsføringspakker NÅR VORES KUNDER HAR SUCCES, HAR VI SUCCES SEO Gruppen Slotsgade 20C 2.sal TH Odense C 5000 Tlf: +45 78 77 97 10 E-mail: kontakt@seogruppen.dk Basis Markedsføringspakke 4.000,- kr.

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

FORANKRING & PLANLÆGNING

FORANKRING & PLANLÆGNING FORANKRING & PLANLÆGNING Webmarketing Manager - d. 13.11.2015 V. Ditte Wolff-Jacobsen - iindhold DAGENS PROGRAM 9: Velkommen - introduktion til i dag, og lidt om mig - mig - mig 10: Succeshistorier, tak!

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION KICKSTARTER Brænd igennem som iværksætter INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION Uddybende information om Kickstarter, de bagvedliggende metoder, underviserne samt praktiske informationer. Vi håber, du synes det

Læs mere

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark Sociale medier & B2B Status og trends fra Danmark Agenda Hvad er sociale medier? Sociale medier på B2B? Vores undersøgelse baggrund og resultater Muligheder og konkrete bud Status & trends USA Afrunding

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere