REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 73

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 73"

Transkript

1

2

3

4 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 73 Side LOKALPLANENS LOKALPLANENS FORMÅL INDHOLD 5 5 OMRÅDETS HISTORIE 7 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING KOMMUNEPLAN BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER VARMEPLAN AFVANDINGS FORHOLD OVERORDNET PLANLÆGNING 9 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 9 LOKALPLAN NR LOKALPLANENS FORMÅL 2 LOKALPLANOMRÅDET 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE 4 LIDSTYK NING 5 VEJ OG PARKERINGSFORHOLD 6 LEDNINGS OG ANTENNEANLÆG 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 8 BEVARING AF BEBYGGELSE 9 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 10 UBEBYGGEDE AREALER 11 FORUDSÆTNING AF IBRUGTAGNING 12 OPHÆVELSE AF SERVITUTTER VEDTAGELSESPÅTEGNING KORTBI LAG

5 5 REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN 73 FOR ET OMRÅDE VED BLIDAFIBEBYGGELSEN I GENTOFTE KOMMUNE. Blidahbebyggelsen set fra Strandvejen. LOKALPLANENS FORMÅL. Formålet med udarbejdelse af lokalpianen er primært at sikre bevarelsen af de arkitektoniske og miljømæs sige værdier, der knytter sig til boligbebyggelserne Blidahpark og Blidahlund. Lokalplanen skal endvidere sikre, at fornyelse og i standsættelse af bebyggelserne sker efter fælles retningslinier. Endelig skal lokalplanen sikre, at der i tilknytning til bebyggelserne er tilfredsstillende opholds og parker i ngsarealer. LOKALPLANENS INDHOLD Lokaiplanområdet Lokalplanen omfatter såvel Blidahbebyggelserne, det vil sige Blidahpark og Blidahiund, samt arealet ved Stigårdsvej med garager. Blidahpark rummer 320 lejligheder, fordelt på 20, 3 etages boligblokke.

6 6 Udsnit af Blidahpark Blidahlund rummer 62 lejligheder, fordelt på 6, 3 eta ges boligblokke. Desuden er der 8 butikker i Blidahpark og 99 garager i tilknytning til bebyggelsen. Det er kommunalbestyrelsens ønske, at boligbebyggel serne fortsat skal fremstå som et harmonisk og karak terfuldt boligmiljø. Lokalpianen indeholder derfor bestemmelser angående bevaring af bebyggelsernes arkitektoniske helhedspræg, retningslinier for materiale og farvevalg vedrørende ydervægge, tagfiader med videre samt bestemmelser angående udformning af døre, vinduer og trapper. Lokalpianen indeholder desuden retningslinier for belysning, beplantning og hegning. De eksisterende fællesarealer udlægges til grønne områder, herunder legeplads for børn. Det er kommunalbestyrelsens ønske, at bebyggelsens ejere og beboere vil medvirke til at realisere de intentioner, der er fremlagt i planen, så bebyggelsens fortsatte vedligeholdelse sikres gennem en fælles indsats. For at forebygge eventuelle fejidisponeringer m.m. i forbindelse med med f.eks. vinduesudskiftninger vil

7 7 Udsnit af Blidahpark det være hensigtsmæssigt, at ejerlejlighedsforeningen før arbejdets påbegyndelse retter henvendelse til kommunens bygningsvæsen. OMRÄDETS HISTORIE. Ejendommen Blidah blev i 1846 sammen med Lille Taffel bay udstykket fra ejendommen Taffelbay. Navnet Blidah er ligesom navnet på andre lokaliteter langs Strandvejen af eksotisk herkoms t. Blidah var navnet på en algerisk oase. Fra 1878 til 1908 boede maleren Lorenz Frølich og hans hustru Benedicte Ulfsparre Treschow på den l~ tdr. land store lystejendom. Efter enkens død i 1917 blev ejendommen solgt til konsul P. Colding. A/S øreparken opkøbte i 1933 blandt flere ejendomme Blidah og påbegyndte året efter under navnet Ejen domsselskabet Blidah AIS en epokegørende boligbebyggelse med 20 nord syd orienterede 3 etages blokke forskudt placeret i den gamle park. Konceptet hertil blev udformet af arkitekterne A. Skjøt Pedersen, Edvard Heiberg og professor Ivar Bentsen, mens havearkitekten, senere professor C. Th. Sørensen stod for parkanlægget. De enkelte blokke blev tegnet af 10 forskellige, samarbejdende arkitekter.

8 8 Boligbebyggelsen Blidah blev banebrydende, fordi den brød med karr~princippet og lod et parkareal omslutte bebyggelsen i stedet for at indramme et friareal med bebyggelse, og fordi den konsekvente solorientering, udsigtsforholdene og altanforsyningenbiev de bærende principper. Gentofte Kommune ydede tilskud til byggeriet, antage ligt fordi der var tale om et eksperiment, man gerne ville fremme. Danmarks første parkbebyggelse stod færdig i blev præmieret af kommunen og LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING. KOMMUNEPLAN Lokalpianområdet omfatter en del af kommuneplanens område l.b 7. Området er udlagt til boligformål, offentlige formål samt lokalcenter. Denne lokaiplan respekterer såvel rammebestemmelserne for område l.b 7 som kommuneplanens generelle rammer for lokalplanlægning. BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER. Lokalplanområdet er ikke omfattet af eller tidigere lokalplaner. byplanvedtægter VARMEPLAN. Området skal ifølge varmeplanen for Gentofte Kommune forsynes med kraftvarme.

9 9 Udsnit af kortbilag for rammer for lokalpianlægning. AFVANDINGS FORHOLD. Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke o verstige den vandmængde, der svarer til de i kommune planens spildevandspian fastsatte afløbskoefficien ter. OVERORDNET PLANLÆGNING. Denne lokalpian er i overensstemmelse med den overordnede planlægning. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokaiplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser.

10 10 Luftperspektiv af et udsnit af Blidah. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokaiplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalpianens bestemmelser under forudsætning af, at disse ikke er i strid med principperne i planen. videregående afvigelser fra lokalpianen kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 2. Private byggeservitutter og andre tilstandsservi tutter, der er uforenelige med lokalplanen, for trænges af denne. 3. Lokalpianen indeholder herudover i 12 bestemmelser om, at de i paragraffen særligt nævnte servi tutter ophæves for det af lokalpianen omhandlede område.

11 11 Facadeudsnit af Blidah Luftperspektiv af et udsnit af Blidah.

12

13 13 FORSLAG TIL LOKALPLAN 73 FOR ET OMRÅDE VED BLIDAHBEBYGGELSEN I GENTOFTE KOMMUNE. I henhold til lov om kommuneplanlægning (bekendtgø- relse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 LOKALPLANENS FORMÅL. Det er lokaiplanens, formål: stk. 1 at bevare boligbebyggelsens arkitektoniske helheds præg, stk. 2 stk. 3 stk. 4 2 LOKALPLANOMRÅDET. at fastholde beplantningskarakteren, herunder beva ring af karakteristiske træer, at sikre, at fornyelse og istandsættelse af bebyggelsen sker efter fælles retningslinier, samt at der i tilknytning til bebyggelserne er tilfredsstillende opholds og parkeringsarealer. Lokalpianen afgræses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter følgende matr.nr.: 18 b, 19 b, 19 c, 18 kc, 18 kd, 18 ki, 18 kh, 19 el, 19 em, 19 en, 19 eo, 19 ep, 19 eq, 19 er, 19 et, 19 eu, 19 ev, 19 ex, 19 ey, 19 ez, 19 eæ, 33 ä, 33 fi, 33 fk, 33 fi, 33 fm, 33 fn og 33 Gentofte samt alle parceller, der efter den 1. ber 1988 udstykkes. fra de nævnte ejendomme. 19 ek, 19 es, 19 eø, fo, af novem-

14 14 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE. stk. 1 Området må kun anvendes til boligformål og dertil knyttede fællesanlæg m.v. herunder parkerings og/eller garageanlæg, legeareal samt til butikker og offentlige og private institutioner af almennyttig karakter, som efter kommunalbéstyrelsens skøn naturligt finder plads i området. stk. 2 I stueetagen i boligblökken på hjørnet af Maglemosevej og Strandvejen må der kun etableres butikker og restauranter, men der må ikke uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse etableres kontorer, liberale erhverv, pengeinstitutioner og lignende. stk. 3 Inden for området kan opføres n transformerstation til områdets forsyning, når den ikke gives mere end 30 m2 bebygget areal, og ikke gives en højde af mere end 3,0 m over terræn, og når den udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 4 UDSTYKNING. stk. 1 Udstykning sted. i strid med planens formål må ikke finde 5 VEJ- og PARKERINGSFORHOLD. stk. 1 Inden for det på kortbilag nr. 1 med priksignatur markerede areal må der foruden legearealer kun etableres garage og parkeringsanlæg. stk. 2 Inden for det på kortbilag 1 med priksignatur angivne areal kan der efter kommunalbestyrelsens særlige tilladelse etableres garage og parkeringsanlæg helt eller delvis under terræn, med en bebyggelsesprocent på indtil 60. stk. Arealet må kun anlægges efter en af kommunalbestyrelsen godkendt plan. 3 stk. 4 Ved nybebyggelse til boligformål skal der inden for lokalplanområdet sikres udlagt mindst 14 parkerings plads pr. bolig og anlagt mindst i parkeringsplads pr. bolig.

15 15 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG. stk. 1 El ledninger, herunder ledninger til vej og stibe lysning, må ikke fremføres som luftiedninger, men må alene fremføres som jordkabler. Denne bestemmelse gælder dog ikke for el ledninger langs kommunale og amtskommunale veje. stk. 2 Antenner, herunder parabolantenner, kan kun etableres som fællesantenneanlæg, og der må højst være ét anlæg for Blidahpark og ét for Blidahlund. Placering og udformning af fællesanlæggene kræver kommunalbestyrelsens særlige godkendelse. stk. 3 Opvarmning af bebyggelse i området skal etableres i overensstemmelse med den til enhver tid gældende var meplanlægn ing. 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. stk. 1 Bebyggelsesprocenten for de enkelte ejendomme i området må ikke overstige 60. stk. 2 Bebyggelse inden for lokalplanområdet kan dog erstattes, men kun inden for de på kortbilaget viste bygge felter. Bygningshøjde, taghældning, farvesætning m.m. skal udføres i nøje overensstemmelse med den oprindelige bebyggelse, jfr. 9. stk. 3 Inden for det på vedhæftede kortbilag 1 med priksigna tur markerede areal til parkeringsformål, kan der til lades opført garage eller carportbebyggelse efter en af kommunalbestyrelsen godkendt plan. 8 BEVARING AF BEBYGGELSE. stk. i Bygninger inden for lokalpianområdet må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. stk. 2 Bestemmelsen i stk. 1 gælder også forhold som farve sætning, materialevalg og udformning af vinduer, døre, altaner m.v. 9 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. For selve etagehusbebyggelsen gælder følgende bestemmelser:

16 i6 stk. i Ydervægge skal fremstå som den nuværende murstensarki tektur, med lyse gule sten, med lyse fuger og lyse farvede karnapper og altaner. stk. 2 Tage skal fremstå som afvalmede sadeltage med 100 hæld ning og være beklædt med sort tagpap. stk. 3 Reklamering samt skiltning ud over almindelig navne plade og husnummerplade må ikke finde sted. stk. 4 Ved butikker må skiltning, facadeudformning og beklædning, opsætning af markiser, udvendig belysning m.v. må kun finde sted med kommunalbestyrelsens særlig tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 10 UBEBYGGEDE AREALER. stk. 1 Opholdsarealer mellem boligbiokkene skal stedse frem stå som sammenhængende parkområder. stk. 2 Beplantningsbælter, plantninger og træer må ikke ændres eller fjernes uden kommunalbestyrelsens tilladelse. stk. 3 Hegning i skel langs Strandvejen og Maglemosevej må kun etableres som levende hegn, eventuelt suppleret af et max. i,50 m højt trådhegn. Der må hverken etableres hegning langs interne veje og stier, eller mellem de enkelte boligblokke og ma trikelskel. stk. 4 Langs interne færdselsarealer skal belysning udføres som parkbelysning. stk. 5 Anlæg og omlægning af færdsels, parkerings og op holdsarealer må kun ske efter en samlet plan for belægning, belysning, beplantning, hegning m.v., efter kommunalbestyrelsens godkendelse. stk. 6 Terrænregulering må kun foretages efter en af kommunalbestyrelsen godkendt plan. stk. 7 Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde, der svarer til de i kommunens spildevandsplan fastsatte afløbskoefficienter. stk. 8 Det med særlig signatur angivne tilkørselsareal må ikke anvendes til parkering.

17 17 11 FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING. Før eventuel ny bebyggelse tages i brug, skal der være etableret parkeringsarealer, stier, opholdsarealer m.v. i overensstemmelse med bestemmelserne herom i ~ 5 og OPHÆVELSE AF SERVITUTTER. Følgende i området tinglyste servitutter ophæves for såvidt angår: Matr.nr. 19 b: , , Matr.nr. 18 kc: Matr.nr. 19 ek: Matr.nr. 19 el: Matr.nr. 19 em: Matr.nr. 19 en: Matr.nr. 19 eo: Matr.nr. 19 ep: Matr.nr. 19 eq: Matr.nr. 19 et: Matr.nr. 33 a: Matr.nr. 33 fi: Matr.nr. 33 fk: Matr.nr. 33 fl:

18 18 Matr.nr. 33 fm: Matr.nr. 33 fn: Matr.nr. 33 fo: , alle af Gentofte. VEDTAGELSESPATEGNING. I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtoges foranstående lokalplan endeligt. Gentofte Kommunes Kommunalbestyrelse, den 22. november Birthe Philip (sign.) Kjeld Fisker (sign.) Nærværende lokalplan begæres i henhold til 30, stk. 3 i lov om kommuneplanlægning, bekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985 tinglyst på matr.nr.: 18 b, el, et, a, 33 Gentofte b, 19 c, 18 kc, 18 kd, 18 ki, 18 kh, em, 19 en, 19 eo, 19 ep, 19 eq, 19 er, eu, 19 ev, 19 ex, 19 ey, 19 ez, 19 eæ, fi, 33 fk, 33 fi, 33 fm, 33 fn og ek, 19 es, 19 eø, fo, af

19 19 Endvidere begæres i henhold til samme lov de i 12 omtalte servitutter aflyst for så vidt angår matr.nr.: 18 kc, 19 b, 19 ek, 19 el, 19 em, 19 en, 19 eo, 19 ep, 19 eq, 19 et, 33 a, 33 fi, 33 fk, 33 fl, 33 fm, 33 fn, 33 fo. Gentofte Kommunes Bygningsvæsen, den 1. december Poul Erik Ostenfeld (sign.) Anne Marie Buemann (sign.) Tinglyst den 9. januar 1989

20

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 LOKALPLAN 68 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 68 side LOKALPLANENS FORMÂL 5 LOKALPLANENS INDHOLD 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE nr. 62.1 TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990 LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, GENTOFTE KOMMUNE I 1990 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 84 SIDE FORMÅL 5 EKSISTERENDE FORHOLD 5 HISTORIE 5 INDHOLD 6 FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 136 for et område mellem Bakkevænget og Vangedevej

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983

LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN 36 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED VANGEDEVEJ NORDRE MUNKEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN NR.36 FOR ÈT OMRÅDE VED VANGEDEVEJ I GENTOFTE, KOMMUNE BYG N INGSVÆSEN ET GENTOFTE KOMMUNE 1983 ~

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov Lokalplanen er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78 A/S, Rødekro i samarbejde med

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have Lokalplan nr. 106 for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have November 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området mellem Virginiavej, Andebakkesti og

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 150 for et område ved Strandvejen, nord for

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 129 Side LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983

LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN 38 LOKALPLAN FOR OG KYSTBANEN ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1983 LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE MELLEM FREDENSVEJ OG KYSTBANEN I GENTOFTE KOMMUNE BYGNINGSV/ESEMET GENTOFTE KOMMUNE

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder udestuer (PlanID:

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej Lokalplan nr. 66 for et område ved Mariendalsvej September 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på, at området, der hidtil har været anvendt til lettere erhverv, skal kunne nybebygges

Læs mere

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 153 for Bengtasvej 1 A og Siridsvej 2 A Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Lokalplan nr. 71 for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Februar 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af Den

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984

LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984 LOKALPLAN 47 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SKOLEVEJ, VEMMETOFTE ALLE OG KILDESKOVEN I GENTOFTE KOMMUNE 1984 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 47 Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 132 for et område vest for Korsgårdsvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 112. Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere