Badger Balm Produkter 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badger Balm Produkter 2014"

Transkript

1 Badger Balm Produkter 2014

2

3 Badger Balm Badger er et lille familieejet og familievenligt firma, der ligger i landlige omgivelser i staten New Hampshire i det nordøstlige USA.Vi blander økologiske planteekstrakter med eksotiske olier og bivoks og laver healende balms, læbepomader og solcremer, der ikke indeholder andet end rene og gode råvarer. Vores filosofi er såre enkel: At lave produkter til folk, vi elsker og derefter sælge dem over hele jorden. Vi har kombineret tradition med moderne forskning og iblandet vores kærlighed således du som forbruger får det unikke produkt, du har fortjent! I produktionen er vi konstant opmærksomme på kun at anvende de bedste råvarer på markedet og fokuserer hele vejen rundt på bærerdygtighed. Det vil med andre ord sige, at når du bruger et Badgerprodukt kan du have helt ren samvittighed både overfor dig selv, dem du elsker og også overfor den verden du lever i. Eftersom vores varer er certificeret efter USDA økologisk fødevarestandard, kan man rent faktisk spise dem. Men selv om vi anvender den samme superluksuøse olivenolie som på de Michelin-vindende restauranter, vil vi stadigvæk anbefale dem som hudpleje! Prøv engang at kigge kritisk på ingredienserne på et helt tilfældig Badgerprodukt. Varedeklaration giver dig med garanti INGEN ubehagelige overraskelser. Tværtimod, du vil bliver imponeret. Det er hvad vi kalder for Badger forskellen. Med stolthed og kærlighed Badger familien Badger Balm 3

4 4 Certifikater Hvad dækker Badgers Certifikater over? Som forbrugere i Danmark er vi vant til at kigge efter bestemte certifikater, når vi handler. Et af de mest kendte er det såkaldte Ø mærke. Det kan være lidt af en jungle, at finde ud af hvad de forskellige mærker står for. Derfor er her en lille forklaring på, hvad Badgers certifikater dækker over: Alle Badger produkter er lavet efter tanken om kompromiløs kvalitet og gennemtestet økologi med ansvar for miljøet. Badger bruger kun de bedste ingredienser, og alle produkter er minimum 95% økologiske. For at bevise sin kvalitet er alle produkter certificeret med USDA Organic og BUAV. Et produkt der er USDA Organic certificeret skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser. De sidste fem procent af produktet skal være rene produkter fra USDA s liste over anerkendte producenter. Det betyder, at Badger fabrikken og alle dens leverandører er blevet certificeret efter de samme regler. Dette er en langsommelig og meget restriktiv proces. Mærket sikrer dig, at produktet er fuldstændigt fri for syntetiske stoffer, genetisk modificerede organismer og pesticider. Med andre ord: Dette mærke sikrer dig, at produktet er mindst 95 % økologisk og at de sidste 5 % er gennemtestede og rene ingredienser.

5 Certifikater 5 BUAV, Leaping Bunny Certified Cruelty Free No Animal Testing. Dette glade lille mærke garanterer, at hverken Badger eller dens leverandører tester nogle af deres produkter på dyr. Læs mere på: Natural Products Association er en Amerikansk organisation dedikeret til at vise forbrugere om produktet er naturligt. Gennem en krævende proces bliver alle Badgers produkter løbende godkendt af NPA således, de lever op til alle krav. Certified B Corporation. Firmaer der har dette mærke imødekommer standarder omkring gennemsigtighed. Det er således muligt at finde ud af, hvem der står bag produktet, hvilken påvirkning de har på miljøet, hvordan de behandler deres ansatte og, hvordan de styrker lokalmiljøet. Så dyk endelig ned i en B Corporation de har intet at skjule.

6 BALMS En Balm er en helende eller hjælpende smørrelse. En lidt tyk creme, som smørres på kroppen, alt efter type og ønsket effekt. Balms fra Badger Balm er dine bedste venner i en hård hverdag. De hjælper med alt fra ødelagte hænder til afslappende aromaterapi. Som ved alle Badger Balm s produkter, er kun de bedste ingredienser brugt. Ingredienserne bruges normalt i mad - de samme oliven bruges på flere Michelin-restauranter rundt omkring i verden - og det giver et 100 % naturligt kvalitetsprodukt. Nyd vores Balms - det er koncentreret godhed.

7 Vores Balms er koncentreret godhed! Balms 7 100% naturlige, mindst 95% økologiske Uden parabener, kemikalier & vaseline Ingen syntestiske konserveringsmidler eller farvestoffer Hjemmelavede af håndplukkede kvalitetsingredienser Ikke testet på dyr

8 8 Balms Plejende & fugtgivende Hardworking Hands Balm Lindrer og afhjælper tørre og medtagne hænder ved at blødgøre. Har en reparerende effekt. Perfekt til tørre pletter, rifter eller sprækker. Påfør på hænder, albuer, arme eller hvor som helst du måtte have problemer med udtørret hud. Cuticle Care Med denne neglebåndsplejende balm vil dine neglebånd, negle og fingre leve et sødt liv. Brug Cuticle Care som en over natten intensiv pleje eller som daglig pleje af dine neglebånd. Kommer i en lille, sød og transportvenlig d Foot Balm Med æteriske olier af pebermynte, tea tree og rosmarin har denne Foot Balm både en plejende og healende effekt på de mest genstridige spækker og revner på hæl og tå. Virkeligt et vidundermiddel. Brug denne Foot Balm til at pleje dine overanstrengte og udtørrede fødder. Bruges enten som intensiv pleje om natten ved at smører dine fødder i rigelige mængder eller ved daglig brug.

9 Aromaterapi Balms 9 Tension Soother Med et udvalg af æteriske olier som blandt andet rosmarin, spearmint, cederwood, kamille og lavendel gør denne balm sig fortrindelig til både dybdegående muskelafspændende massage eller som afslappende mind balm. Med sin bløde konsistens er denne balm god at massere større områder af kroppen. Yoga & Meditation Balm Med æteriske olier fra blandt andet cedertræ, mandarin, calendula, rose og ingefær kan du skabe en stemning omkring dig af glad og fokuseret tilstedeværelse. Brug den til dine yogatimer eller til at massere ømme muskler. Cheerful Mind Balm Med denne Mind Balm kan du løfte dit humør. Lad de æteriske olier af lemon, sweet orange, ylang ylang, spearmint og calendula påvirke din sindtilstand, og gøre en dårlig dag god. Hav denne balm på dig hvor end du bevæger dig og vær altid forberedt. Er også anvendelig til at massere større områder af kroppen.

10 10 Æteriske olier Æteriske olier Æteriske olier er, når de bliver udvundet naturligt, sjælen og hjertet i en plante. Med andre ord: En koncentration af plantens ånd. Duften i enhver plante har to formål: Enten at tiltrække bestøvning eller at bortdrive skadedyr. I deres koncentrerede form kan æteriske olier vække underbevidste følelser. Mange af os har prøvet at få en association til noget som vi for længst har glemt, blot ved at lugte noget. Vores hjerner bearbejder dufte, dufte som til en vis grad kan påvirke vores følelser. Vi anvender selvfølgelig kun de reneste æteriske olier i vores produkter. Vi har skabt balms med aromaterapi for at opmuntre, blødgøre og andre balms hvor de æteriske olier, har en dybdegående helende virkning på skadede muskler, hoste eller vejrtrækningsproblemer.

11 Muskel-, led & luftvejspleje Balms 11 Aromatic Chest Rub En meget effektiv balm som meget hurtigt har en gavnlig virkning på luftvejsproblemer, hoste og forkølelse. Denne balm kan anvendes til alle i familien og har en fantastisk og øjeblikkelig virkning. Påfør på bryst, ryg og under næse. Kan med fordel bruges til børn. Muscle Rub Dette er den originale Muscle Rub. Cayenne og ingefær arbejder sammen for blidt at smøre og afslappe spændte og overanstrengte muskler. Påfør før og efter træning for at varme og løsne spændte muskler. Joint Rub Joint Rub afhjælper overanstrengte, hårdarbejdende, ømme og udsatte led og muskler. Masser denne Balm ind i dine ømme muskler og led og føl den helende power fra arnica, cayenne og sort peber. Påfør direkte på skuldre, knæ, albuer, ryg eller hvor du måtte føle smerte. Brug ved daglig smerte eller ved akut opstået smerte.

12 12 Balms Søvn Sleep Balm Duften fra de æteriske olier i denne helt specielle balm hjælper med at berolige dine tanker og rense dit sind, så søvnen får lov at komme uhindret. Med denne Sleep Balm kan du give dig selv en anden måde at berolige dit sind og tanker på både i løbet af dagen og inden du skal i seng. Påfør på områder som vil hylde dig ind i duften fra de æteriske olier eller massér skuldre, ryg og lænd inden sengetid. Night-Night Balm Denne balm er udviklet specielt med børn for øje. Med blandt andet æteriske olier af kamille og lavendel vil Night Night balm berolige og afspænde. Fantastisk til før sengetidsmassage. Skaber dejligt søvnige og afslappede børn. Også anvendelig i løbet af dagen blandt andet til urolige babyer. Kan desuden med fordel anvendes af far og mor. Påfør en smule under næsen, brystkassen eller skuldre. God til massage.

13 LÆBEPOMADER En god læbepomade er som sendt fra himlen. Når den virkeligt fungerer, vokser selvtilfredsheden fra bunden af hjertet - og gør selv en dårlig dag fantastisk. Vores læbepomader indeholder økologisk ekstra jomfru olivenolie og bivoks samt økologisk aloe vera og udtræk fra havtorn og hyben. Disse ingredienser samarbejder med at blødgøre og beskytte læberne mod det omskiftelige vejr. Læbepomaderne er bløde og behagelige med enestående smagsvarianter der udelukkende kommer fra dampdestillerede æteriske olier. Selvfølgelig uden nogen brug af kunstige farvestoffer, smagsforstærkere eller sødestoffer. Alle vores læbepomader er selvfølgeligt 100 % naturlige og mindst 95 % økologiske.

14 14 Læbepomader Ginger & Lemon Hvis du elsker ingefærd, vil du elske denne læbepomade. Næsten som en god kop te! Lavender & Orange En duft af fransk lavendel med søde undertoner af sicilianske appelsiner. Tangerine Breeze Med den milde og opmuntrende duft af mandarin og søde appelsiner. Highland Mint Med pebermynte og grøn mynte. Frisk og svagt kølende.

15 Læbepomader 15 Herudover fås to æsker: (Med fire Badger Balm læbepomader til prisen af tre) Blå æske Indeholder Ginger & Lemon, Unscented, Tangerine Breeze og Highland Mint Grøn æske Indeholder Pink Grapefruit, Tangerine Breeze, Lavender & Orange og Vanilla Madagascar Pink Grapefruit Boblende citrussmag af grapefrugt og søde appelsiner. Unscented Nyd den naturlige smag af olivenolie og bivoks. Ingen smag eller dufte tilsat. Vanilla Madagascar Med den søde og eksotiske smag af ægte Madagaskar vanilje.

16 Badger Balm distribueres i Danmark af Hyrdebakken 7, 3060 Espergærde, DK Naturalliving.dk

Badger Balm Produkter 2014

Badger Balm Produkter 2014 Badger Balm Produkter 2014 Badger Balm Økologisk hudpleje fra familien Badger Badger er et lille familieejet og familievenligt firma, der ligger i landlige omgivelser i staten New Hampshire i det nordøstlige

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

ET UNIVERS - TO VARIANTER

ET UNIVERS - TO VARIANTER ET UNIVERS - TO VARIANTER FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g STANDARD SELECTION Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. En inkluderende vingummi, alle kan samles om uanset smag, intolerance, alder, religion eller geografisk

Læs mere

Aromaterapi på hospices - 5

Aromaterapi på hospices - 5 Aromaterapi på hospices - 5 Tilføjet af Ulla Kvintel tirsdag 28. december 2010 Dette gælder for aromaterapi: Der er generelle retningslinjer om virkning og mange erfaringer, men der er altid undtagelser.

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer Kontakt os Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores hudspecialister om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Ring på:... 70 21 79 00 (Åbningstider mandag - fredag kl. 09.00-14.00) e-mail:..... info@ecolibri.dk

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer

10GODE RÅD. 0% Parfume TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY. Parabener Farvestoffer 10GODE RÅD TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY 0% Parfume Parabener Farvestoffer 10 NYTTIGE RÅD, SOM HJÆLPER DIG TIL EN SUND OG SOLSIKKER BABY SØG SKYGGE 1 Søg skygge mellem kl. 12-15, når solen står højest.

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen

Sommer, solskin og solsikker. hinanden i solen Sommer, solskin og solsikker Pas på hinanden i solen Pas på de små solstråler Siesta. Solhat. Solcreme. Alle børn nyder at lege udenfor i solen og varmen. Og ophold i solen er både sundt og dejligt, men

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Gaveinspiration 2015

Gaveinspiration 2015 Gaveinspiration 2015 Forkæl mennesker omkring dig med gaver til ren velvære. Vi har sammensat en række gaveløsninger til enhver smag og budget. Alle produkterne er produceret med største omhu i Danmark.

Læs mere

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL Eksembehandling Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop Pleje der gør en forskel i din hverdag HVAD ER EKSEM? EKSEM ER

Læs mere

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt

Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Har du også et ømt punkt? AquaPunkt Hvor er dit ømme punkt? I lænden, knæet eller et helt tredje sted? Du er ikke alene. Over halvdelen af os har i de sidste par uger haft ondt i led, ryg eller muskler.

Læs mere

UNDGÅ AT SÆTTE SORTE FINGERAFTRYK PÅ MILJØET

UNDGÅ AT SÆTTE SORTE FINGERAFTRYK PÅ MILJØET UNDGÅ AT SÆTTE SORTE FINGERAFTRYK PÅ MILJØET Nu kan du få en komplet håndhygiejneserie, som både er svanemærket og effektiv mod selv det værste snavs SÆT DIT MILJØAFTRYK MED REN SAMVITTIGHED NYHED STOR

Læs mere

Efterår/Jul 2013. En ScentGlow duftlampe til enhver. Stil! Stemning! Anledning!

Efterår/Jul 2013. En ScentGlow duftlampe til enhver. Stil! Stemning! Anledning! Efterår/Jul 2013 En ScentGlow duftlampe til enhver Stil! Stemning! Anledning! ScentGlow duftlamper & ScentPlusMelts gør et hvert rum i huset personligt. Varmepladens eksklusive teknologi giver optimal

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/ My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/2017 13.02 MY.ORG PRODUKTER FREMSTILLET MED PLANTEINGREDIENSER OG 100% NATURLIGE ÆTERISKE OLIER. MY.ORGANICS ER FRI FOR: DEA SLS (SODIUMLAURETH SULFAT) PARABENER

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til samt ekspertise inden for bartenderens univers. Vi

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

Fordøjelsen er af stor betydning for kroppens og sindets sundhed. Og mange sygdomme kunne undgås, hvis fordøjelsen fungerede optimalt.

Fordøjelsen er af stor betydning for kroppens og sindets sundhed. Og mange sygdomme kunne undgås, hvis fordøjelsen fungerede optimalt. Sundhed er at lytte Forøg dit velvære med gode råd om mad og sundhed Nicolay Marcus Zederlinn FLOWFOOD Indledning Her er en lille bog med gode råd om mad og sundhed. Hvert enkelt af rådene kan du erfare

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

Oplev duftene fra AMWAY

Oplev duftene fra AMWAY Oplev duftene fra AMWAY WISTFUL - Hver dag har sin egen glød. Ny flakon Sprudlende og berusende kvindelighed. Indre frihed til at stråle. Sprudlende, og forfriskende velvære. WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Læs mere

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve Ansigtsyoga Ansigtet er kroppens spejl udadtil Her har jeg samlet nogle af de øvelser og teknikker, som jeg holder mest af. Du behøver ikke at lave dem alle, blot et par stykker, gerne 2-3 gange om ugen.

Læs mere

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER ANDEN VERSION CHLEOPATRA 2017 Chleopatra Oils GUIDE TIL NATURLIG KOSMETIK ~ 2 ~

Læs mere

HARMONY. Aroma Handcraft Collection

HARMONY. Aroma Handcraft Collection HARMONY Aroma Handcraft Collection 1 2 dōterra Harmony Collection indeholder tre unikke æteriske olier: Green Mandarin, Pink Pepper og Star Anise. Kombinér disse olier i én af mere end 30 blandingsopskrifter

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

SMERTER OG NEDSLIDNING. Øvelser tungt fysisk arbejde

SMERTER OG NEDSLIDNING. Øvelser tungt fysisk arbejde SMERTER OG NEDSLIDNING Øvelser tungt fysisk arbejde Arbejdsmiljø København (AMK) er Københavns Kommunes rådgiver om arbejdsmiljø og arbejdsliv. Vi arbejder på tværs af kommunens syv forvaltninger, hvor

Læs mere

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE TAI CHI 18 Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE Tai Chi 18 Qigong Tai Chi 18 Qigong er en kombination af Qigong og Tai Chi. Serien består af 18 øvelser, hvor man elegante og lette at lære gennem gentagelser

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe LIFEWAVE Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave Se flere billeder på vores Facebook gruppe Videnskab og natur i perfekt harmoni Alavida er en helt ny måde at tænke hudpleje. Ved at kombinere Lifewaves

Læs mere

Forebyggelse af influenza

Forebyggelse af influenza Forebyggelse af influenza Tilføjet af Ulla Kvintel søndag 19. juli 2009 Sidst opdateret onsdag 12. august 2009 Influenzaen kommer - til efteråret - siger de kloge. Og hvem har så lyst til at tænke på influenza

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt).

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt). Lektion 5: Om Koncentration 10 min Tanker om tanker, ro og koncentration Eleverne deles i 3 grupper, hvor der sidder en Skulk/lærer med i hver gruppe. Læreren har evalueringsspørgsmål og skal få bragt

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP AVIVIR DIT SIKRE VALG ALOE VERA GROUP KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER INDEX AVIVIR ALOE VERA... 3 AVIVIR MED GOD SAMVITTIGHED... 4 PRODUKTKATEGORIER...

Læs mere

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika SPICEZ DE NUNEZ krydderier for både professionelle og dem der bare godt kan li god mad SPICEZ DE NUÑEZ forhandler krydderier

Læs mere

Sådan træner du, når du er blevet opereret i hjertet og har fået skåret brystbenet op

Sådan træner du, når du er blevet opereret i hjertet og har fået skåret brystbenet op Sådan træner du, når du er blevet opereret i hjertet og har fået skåret brystbenet op Du er blevet opereret i hjertet og har fået dit brystben skåret op. Det betyder, at din vejrtrækning er påvirket efter

Læs mere

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Forfatter Tina Krogh Materialet er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje 2010. Materialet inkl. billeder kan frit anvendes i undervisningssammenhænge

Læs mere

Brugervejledning til NOVAFON DK 1

Brugervejledning til NOVAFON DK 1 Brugervejledning til NOVAFON DK 1 Forord De har gjort et godt valg ved køb af Novafon apparatet. Vi håber, De vil få stor glæde af det brug det flittigt, gerne 2-3 gange om dagen. Det er selvfølgelig ingen

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU DIN GUA SHA

SÅDAN BRUGER DU DIN GUA SHA ROSAKVARTS GUA SHA OM GUA SHA Gua Sha stenen er et af de mest effektive redskaber du kan bruge til appelsinhud og stagneret energi og Gua Sha stenen har været brug i flere tusind år i Kina til massage.

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU:

1. Ansigt Spartel. Pris: 1.00 DKK SKU: 1. Ansigt Spartel Pris: 1.00 DKK 2. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 59.00 DKK 3. Ansigts spatel 200 stk. Pris: 0.00 DKK 4. Bliv Forhandler af HEVI Sugaring Du kan i din klinik blive forhandler af vores Pure

Læs mere

Body Mind Academys 10 dages udrensningskur

Body Mind Academys 10 dages udrensningskur Body Mind Academys 10 dages udrensningskur Tillykke med din beslutning om at rense din krop ud samt at øge bevidstheden om hvad din krop har brug for af brændstof, og ikke mindst hvad den IKKE skal have.

Læs mere

SLOW FOOD SLOW LIVING EGO SLOW FOOD

SLOW FOOD SLOW LIVING EGO SLOW FOOD EGO SLOW FOOD SLOW FOOD Er en af tidens nye begreber, når det handler om mad og om at nyde den. Sidstnævnte - at nyde er essensen af Slow Food. At tage sig tid både at forberede maden og i særdeleshed

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

G i v m i g n o g e t! S l å s k a m p e H ø j t a t f l y v e

G i v m i g n o g e t! S l å s k a m p e H ø j t a t f l y v e G i v m i g n o g e t! Denne hvalp puffer til sin mors læber, og det betyder: Giv mig noget! for hos hundenes stamfædre, ulvene, kastede moren mad op til hvalpene ved dette signal. Det gør hundemødre også

Læs mere

Hjælp os med at hjælpe andre!

Hjælp os med at hjælpe andre! Hjælp os med at hjælpe andre! The Capsoul er startet i Barcelona af to unge iværksæ

Læs mere

Nederste del af ryggen Stræk

Nederste del af ryggen Stræk Stretching fitnessfaq.info Nederste del af ryggen Stræk Denne øvelse er designet til at forbedre fleksibilitet og fremme afslapning. Lig på ryggen med benene udvidet og dine arme på dine sider. Træk vejret

Læs mere

Astma-allergimærket! Australian Certified Organic!

Astma-allergimærket! Australian Certified Organic! Astma-allergimærket Astma-allergimærket er din garanti for, at et produkt ikke indeholder parfume, parabener, farvestoffer eller formaldehyd. Indholdet i produkter, der bærer Astma-allergimærket, er blevet

Læs mere

5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET

5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET 5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET 1. BRUG KLIPPESTOLEN SÅ OFTE DU KAN De få sekunder du sparer på at stå fremadbøjet i stedet for at trække klippestolen i den rette

Læs mere

Fladere mave på 7 dage

Fladere mave på 7 dage Fladere mave på 7 dage følg nedenstående i 7 dage og du kan ikke undgå at have en smallere talje bagefter. - Spis proteiner til alle måltider; æg, fisk, kylling, kalkun, svinekød, oksekød osv. Spis 500-600

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre Sov bedre Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen Hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Hvordan bruger du pjecen? I denne pjece finder du tips til at få vaner, som kan give

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 DE FØRSTE DAGE Denne pjece indeholder øvelser til den første fase efter din

Læs mere

christinahansenorganics.com

christinahansenorganics.com christinahansenorganics.com 2016 3 2 En regnbue af smag 5 4 TRIN 1 - den første grød (4-6m+) SMILY RAINBOW TAGER BABYEN PÅ EN KULINARISK REJSE FRA FØRSTE MUNDFULD. Vi tager de bedste råvarer og gør så

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Comwell Spa går nye veje

Comwell Spa går nye veje Comwell Spa går nye veje I forlængelse af Comwells årelange erfaring inden for Spa er vi med denne kropsserie gået et skridt videre i udviklingen. Med Comwell Spalosophy serien ønsker vi dels, at kunne

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER

INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER INFORMATION OM KOMPRESSIONSSTRØMPER 02 Der kan være mange grunde til, at du skal bruge kompressionsstrømper, og der kan opstå mange spørgsmål til både behandlingsforløbet og strømperne. Hvordan virker

Læs mere

Sundhed for hele familien

Sundhed for hele familien Sundhed for hele familien Snue og forkølelse: Sådan kommer du nemmere igennem Skrammer, sår og myggestik: Hjælp helingen på vej Fordøjelsen: Genvejen til velvære Vedligeholdelsen af et godt helbred: Så

Læs mere

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS DELIKATESSER 19 19 NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

Patientinformation. Hospitalsenheden Horsens Terapiafdelingen. Øvelsesprogram Til den gynækologiske patient

Patientinformation. Hospitalsenheden Horsens Terapiafdelingen. Øvelsesprogram Til den gynækologiske patient Operation i underlivet Dette hæfte er til dig, der er opereret i underlivet. Det er vigtigt, at du kommer i gang med at bevæge dig så hurtigt som muligt. Hovedformålet med bevægelse er at undgå komplikationer

Læs mere