Nyhedsbrev nr. 8. Indtryk fra forældredagens mange musikindslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 8. Indtryk fra forældredagens mange musikindslag"

Transkript

1 Ollerup den 25. marts Nyhedsbrev nr. 8 Så er der igen lidt at fortælle fra Ollerup Efterskole! Her inden påskeferien modtager I alle endnu et nyhedsbrev, som gerne skulle give lidt indsigt i rigets tilstand. Der sker meget på OE. Der er på mange måder forårsstemning inden døre. Skolen syder og summer af aktivitet (mens det er slædehundekoldt udenfor). God læselyst Forældredagen Allerførst: Tak for en dejlig stemning under forældredagen sidste lørdag. Det blev i sandhed en god dag med meget god musik og meget flot korarbejde (fra såvel Fælleskoret som Forældrekoret). Vi var meget begejstrede også for forældrekoret! Indtryk fra forældredagens mange musikindslag På skolens hjemmeside ligger der nu mange gode billeder, der på egen vis fortæller om den gode dag. Forældredagen bød på rigtig meget god musik - og indenfor mange forskellige genrer. Det lover godt for OE-festivalen ( juni 2013). Personalekoncert Det er blevet en god tradition, at ansatte spiller op en gang om året for eleverne. Det er en sand fornøjelse at spille med kolleger og især, når publikum er skolens kompetente elever, der nok ved, hvordan man skal værdsætte en koncert og ikke mindst bakke musikerne op! Igen i år er der bare at takke det fornemme publikum, der lyttede og klappede torsdag den 14. marts! Tak for det!

2 Sådan så personalebandet ud! Gallafesten Der er mange andre tilbagevendende begivenheder på OE end personalebandet. En af de flotte er den store gallafest, der rummer en række ritualer. Eleverne har lært at danse lancier under kyndig og myndig ledelse af danselærerinde fru Koefoed. Spisesalen blev pyntet op måske flottere end nogensinde før. Der blev studeret lidt i Emma Gad så man(d) vidste hvornår, man skulle rejse sig op for kvinden og, hvad god bordskik drejer sig om. Alle elever pyntede sig fint op, klædte sig både på og lidt ud. Der var indkøbt roser, da kavaleren skulle hente sin pige til festen. Jo, aftenen blev en flot og dejlig varm aften med masser af stil. Koncerter På det seneste har vi igen haft musikalske gæster, der har givet os store, for nogle uventede men gode koncertoplevelser. Vi har haft besøg af to store Hammondorganister, Palle Hjorth og Kjeld Lauritzen, vi har haft besøg af den klassiske kvartet med to flygler og to slagtøjsspillere, der spillede stor musik af bl.a. Bartok. Forleden var der intim kammerkoncert med to af landets allerbedste klassiske musikere: Christina Åstrand på violin og Per Salo på flygel.

3 Næste gang vi kalder til koncert er lige efter påske, onsdag den 3. april. kl , hvor vi præsenterer den canadiske sangerinde Dana la Croix med den fantastiske stemme. Dana la Croix kommer direkte fra New York, hvor hun bor. Genremæssigt bevæger musikken sig fra det poetiske og melankolske med inspiration fra såvel country, folk som jazz til musik med klare referencer til rock. Dana La Croix præsenterer egne kompositioner af høj kvalitet, som fortæller en historie, der går lige ind. Dana La Croix Anmeldere har tidligere skrevet om Dana La Croix, at hun besidder en intens rå stemme, som samtidig har en naturlig blidhed. Og så er hun i fornem kontakt med sit band og publikum. Nashville Magazine skrev om Dana s debut cd: First impressions are lasting impressions. That being the case Dana La Croix has nothing to fear. Alle er velkomne! Entre: 100 kr. / studerende: 50 kr. Invitation til fortælletime/sangtime onsdag den 27. marts Som vanligt indbyder vi forældre til at deltage i fællessangen lige før en ferie. På onsdag, den 27. marts kl er der igen forældrefællessang, hvor I er velkomne til at synge med, før I tager jeres børn med hjem på påskeferie. Ulrich sidder ved flyglet, Jesper spiller på saxofon og Irene introducerer sangene! Musica Sydfyn Som det sikkert er læsere af nyhedsbrevene fra Ollerup Efterskole bekendt, arbejder vi ihærdigt på at realiserer drømmene om en fornem koncertsal som nabo til skolen: Musica Sydfyn. Dette arbejder skrider heldigvis fremad, således at vi nu har formuleret projektet, visionerne er på plads og der er opnået tilsagn om ca. halvdelen af budgettet svarende til ca. 20 mio. kr. fra forskellige sider. I bestræbelserne på at rejse de nødvendige midler sætter vi nu alle sejl ind for at udnytte momentum i forhold til de almennyttige fonde, der allerede har vist interesse for projektet. Da det i perioder er overordentligt tidskrævende at arbejde på sagen, har vi besluttet, at tilføre ledelsen flere ressourcer. Således er to af skolens rutinerede lærere, Irene og Ulrich frikøbt lidt frem til sommeren 2014 for at hjælpe Jesper og i det hele taget understøtte den spændende proces. Helt konkret betyder det, at Ulrich får en vikar på i sammenspilstimerne efter påske. Vi har derfor lavet en aftale med en meget kompetent konservatorieudannet ung musiker, Jesper Van, der har stor erfaring både som udøvende musiker og som musikunderviser.

4 Sommerferie! Hvis I bruger påsken til at planlægge sommerferien, er I velkomne til at tænke Ollerup Musikstævne under ledelse af Bo Stief og Jesper Vognsgaard ind i jeres tanker. Det skal være mit håb, at vi igen i år kan samle fuldt hus og sammen få et uforglemmelig uge ud af stævnet. Stævnet afvikles i dagene 29/7 til 3/ Målgruppen er såvel tidligere elever fra OE som deres forældre og andre musikglade danskere. Det er netop kombinationen af unge og erfarne mennesker i alle aldre, som har musik som omdrejningspunkt, der kan skabe den gode uge. Sinne Eeg Bo Stief Naja Rosa Palle Hjorth Krister Jonssson Musikken spænder fra akustisk jazz over elektrisk musik til rockmusik og til kor. Alle genrer er præsenteret og lærerne er blandt de ypperligste som Danmark (og Sverige) kan præstere. Læs mere om højskolekurset på OE på vores hjemmeside: eller rekvirer brochuren ved at ringe til skolens kontor! Husk at der er specialpris for medlemmer af elevforeningen! Lockout I for hold til sidste orienteringsbrev om den varslede lockout er der desværre ikke så meget afgørende nyt at fortælle! Sagen er jo den, at Kommunernes Landsforening har varslet lockout overfor folkeskolelærerne og Finansministeriet har varslet lockout overfor lærere ved de frie skoler gældende fra den 1. april Det er endnu uklart, om lockouten bliver effektueret. Forligsmanden kan udsætte den varslede konflikt to gange i to uger. Forhandlingerne synes dog at gå særdeles trægt. Men så længe der er liv er der også håb. I dag, mandag den 25. marts forhandles der igen. Denne gang mellem de statsansatte lærere og Finansministeriet. Udfaldet af disse forhandlinger kan være afgørende for en mulig konflikt på efterskoleområdet. Som fri selvejende institution hører vi under skoler med statsansatte lærere (selv om

5 man kan undre sig over, at vi som en fri selvejende institution - med statstilskud - ikke selv kan råde over vores skole). Hvad betyder en mulig lockout for Ollerup Efterskole? Lockouten vil omfatte lærere, der er medlemmer af Frie Skolers Lærerforening (FSL). Disse lærere må altså ikke arbejde, så længe lockouten står på. Skolens ledelse, to lærere (der ikke er medlem af FSL) samt alle medarbejdere i den praktiske afdeling er ikke omfattet af konfliktvarslet. Dette betyder, at vi kan være nødsaget til at ændre i skemaet i ugen efter påske. Poul og jeg har nu udarbejdet et alternativt skema, der er godkendt af skolens formandskab. Vi lever stadig op til kravene i lovgivningen og tror fuldt ud på, at vi kan gennemføre en rigtig god uge for eleverne. Vi holder fast i en stor del af skemaet, udelader enkelte moduler, tilbyder lidt flere fortælletimer, forlænger morgensamlinger og tager på en spændende ekskursion til Århus, hvor vi besøger både Aros og Århus Domkirke. Ind imellem vil der ganske sikkert også være et par små overraskelser. Poul og Jesper vil være de gennemgående figurer under den mulige lockout, der sammen med de to lærere, der ikke er omfattet af konflikten. Vi siger både godmorgen, velbekomme og godnat samt varetager en stor del af undervisningen. Vi skal nok få noget godt ud af ugen om end vi meget hellere vil drive den vanlige skole med alle mand på dæk. Måske (forhåbentligt) vil der med vores alternative planer være tale mange skønne spildte kræfter - det vil kun tiden vise. Turne - står for døren Selv om der er en truende lockout forude, arbejder vi dog ihærdigt og stædigt på at få de sidste små ting på plads til årets turne. Vi er mange, der allerede glæder os meget. Turneen er sædvanligvis en af årets store begivenheder. I tilfælde af lockout vil vi se tiden an, før vi drager konsekvenser af denne i forhold til turneen. Her på skolen krydser vi både arme og ben og håber på, at en evt. konflikt vil være historie inden vi skal på turne! Turneen finder sted fra april. Jeg håber, at alle elever har styr på deres pas? Snart vil der udkomme et program for turneen, så forældre derhjemme også kan følge med i de oplevelser, som turen vil byde på. Koret øver på de nye satser, kammerorkestret finpudser ligeså med vokalgruppen og big bandet.

6 Ved hjemkomsten efter turneen (torsdag den 18. april), er der hjemrejseweekend. Det er vores erfaring, at alle er så trætte efter en lille uge sammen, at vi simpelt hen har brug for at trække stikket ud et par dage. Vi forventer derfor, at alle elever rejser direkte videre hjem. Der bliver mulighed for at stå af forskellige steder på ruten fra grænsen til Ollerup. Mere information i næste nyhedsbrev. Påskeferie Snart er det påske og påskeferie. Men om foråret komme vides endnu ikke. Påskeferien begynder som tidligere nævnt med fællessang på onsdag, den 27. marts kl til Efter ferien glæder vi os til at se alle elever tilbage til skolen mandag den 1. april 2013 mellem kl og som efter en normal weekend eller ferie. Her bliver det spændende, om det er weekendvagterne eller Poul og Jesper, der byder velkommen. Solceller På trods af vinterens kulde arbejder Ollerup El ihærdigt på at få de sidste solceller monteret. Snart skal anlægget testes, inden vi for alvor byder velkommen til både forår og solstrøm. Vi er nu kommet så langt, at jeg med stor stolthed kan annoncere den officieller indvielse af Ollerup Efterskoles solcelleanlæg (der som bekendt skal lave strøm til hele skolen, til industrikøkkenet, til pedellerne, til øvelokalerne og til tre medarbejderboliger). Indvielsen af solcelleanlægget finder sted onsdag den 10. april kl , hvor byens borgmester også vil medvirke. Hvis læsere af dette nyhedsbrev har tid og lyst skal I være meget velkomne! Se, dette er da en vaske ægte solstrålehistorie og en god måde at slutte nyhedsbrevet. Mange gode påskehilsner Jesper Vognsgaard Forstander

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012.

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012. Ollerup den 19. december 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Juleferie Julen står for døren. Nu falder der snart lidt ro på skolen, elevere og de ansatte. Jeg tror, at jeg taler for alle, når jeg siger, at vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014 Nyhedsbrev nr. 6 Ollerup, den 6. marts 2014 Kære Forældre Vi har haft en travl og intens periode med bogfaglig undervisning, hvor der har været en aflevering hver uge, og hvor vi har haft fokus på at optimere

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011.

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011. Ollerup den 23. marts 2011. Nyhedsbrev nr. 9 Jeg har hermed fornøjelsen af at videregive en række nyheder og indtryk af livet på Ollerup Efterskole, som livet leves lige nu. At gå på efterskole giver i

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013.

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013. Ollerup den 7. februar 2013. Nyhedsbrev nr. 7 Kyndelmisse for nu er kålen liggende og nu står tjørnen stikkende og spidder sne på piggene og nu kom Kjørmes-Knud Sådan lyder de sidste linjer af sangen Sneflokke

Læs mere

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2.

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2. Nyhedsbrev nummer 2. Ollerup, den 6. oktober 2016 Kære forældre Skønne og varme efterårsdage giver os stadig mange dejlige oplevelser ude, og vi har svært ved at finde trøjerne og sokkerne frem og erkende,

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Ollerup, den 25. august Kære forældre!

Ollerup, den 25. august Kære forældre! Kære forældre! Ollerup, den 25. august 2016 Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. Nyhedsbrevene vil være en lille status med glimt fra hverdagen, med

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev.

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev. Ollerup, den 20. maj 2016 Nyhedsbrev nummer 9 Kære forældre! Vi er færdige med de skriftlige prøver og arbejder målrettet mod de mundtlige prøver. Vi synes tiden går hurtigt, og snart er vi på vej ind

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. marts 2013 Fredagsbrev nr. 731 Næste uger: 08-13. marts 11.marts 13. marts 15. marts 7.kl. rejser til Slovenien med Dorte og Jesper VH Skoleledermøde Bestyr.møde Café-aften

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011. Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup den 16. december 2011. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder tirsdag den

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med Ollerup, den 10. december 2014 Nyhedsbrev nummer 5 Kære forældre Nu tændes tusind julelys Helt så mange er der nu ikke på Ollerup Efterskole, men skolen er flot pyntet op til jul, så vi er sikre på at

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole!

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! Ollerup den 20. maj 2010. Nyhedsbrev nr. 11. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! I disse dage er solen begyndt at skinne efter et langt og lidt koldt forår. Der mange af os, der tror på, at

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Ollerup, den 8. marts Kære forældre!

Ollerup, den 8. marts Kære forældre! Ollerup, den 8. marts 2016 Kære forældre! Det er i dag et vejr et solskinsvejr Ja, det kunne vi godt have ønsket os, men vejret kan vi desværre ikke gøre noget ved, så det er med at nyde det, når der er

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 12-2013. Skolernes Sangdag. Side 1 af 6. Børnehaven - Svømmehaltur mv.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 12-2013. Skolernes Sangdag. Side 1 af 6. Børnehaven - Svømmehaltur mv. Nyhedsbrev uge 12-2013 Side 1 Skolernes Sangdag Side 4 Børnehaven - Svømmehaltur mv. Side 2 Lockout-orientering Side 6 Kalender, kontakt mm Side 3 Arbejdslørdag-seddel Skolernes Sangdag Fredag deltog vi

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Kære forældre Tak for et dejligt stort fremmøde til Teaterkoncerten, det betyder utrolig meget, at I kommer og oplever, hvad det er for nogle energier,

Læs mere

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend.

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend. Hold øje uge 4 Kære alle. Om få timer er store torv omdannet til bondegård. Traditionen tro kommer der til VINTERFESTEN mange spændende udklædninger det får vi se Jeg håber at fange et godt billede eller

Læs mere

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne Nyhedsbrev nr. 2 Ollerup den 30. september 2013 Kære forældre Meget er sket siden sidste nyhedsbrev - Gyldne farver og sensommer brise Der har været fokus på hverdagen såvel de boglige som de musisk/kreative

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre Den 20. mar. 2013 Kære Forældre Kommunernes Landsforening (KL) har varslet en lockout af de fleste af landets folkeskolelærere fra den 1.april. Det har de gjort, fordi de og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010.

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010. Ollerup den 9. december 2010. Nyhedsbrev nr. 4 Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder fredag den

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre Århus, d. 22. september 2014 Kære børn og forældre Hermed et nyhedsbrev fra SFO, hvori jeg gerne vil give vores oplevelse af, hvordan vi oplever starten på vores nye samlede tiltag skole/sfo med det nye

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802.

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. Nyt fra kontoret: Inden længe bliver det forår og vi kan endelig invitere jer alle over og

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. Maj 2012 Velkommen til Maj udgaven af Lagoni SFO s nyhedsbrev. Jeg sidder i skrivende stund

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 Sommerferien nærmer sig og dermed også næste skoleår. Et skoleår, hvor en ny Folkeskolereform og nye arbejdstidsregler for

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Betaling for lejrturen skal ske senest mandag den 25. april. Turen koster 250 kr, der skal overføres til: torsdag den 21. april fra kl 16 til ca.

Betaling for lejrturen skal ske senest mandag den 25. april. Turen koster 250 kr, der skal overføres til: torsdag den 21. april fra kl 16 til ca. Info om lejrtur Fra mandag den 2. maj til onsdag den 4. maj er der lejrtur for hele Blå Gruppe med oplevelser i nærområdet og overnatning på skolen. Der vil senere komme praktiske informationer bl.a. til

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre! Nyhedsbrev nummer 3 Ollerup den 23. november 2016. Kære forældre! Hele skolen syder af travlhed, alle arbejder på højtryk og gør deres bedste for at skabe et brag af en musikteaterforestilling/teaterkoncert.

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere