Erhvervsrejseforsikring Rejseforsikring til kortere erhvervsrejser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erhvervsrejseforsikring Rejseforsikring til kortere erhvervsrejser"

Transkript

1 Erhvervsrejseforsikring Rejseforsikring til kortere erhvervsrejser Bestil online på

2 Erhvervsrejseforsikring din sikkerhed, når du rejser i forbindelse med dit arbejde Hvorfor en erhvervsrejseforsikring? Når du skal arbejde i udlandet, er du ikke dækket af det gule sygesikringskort, som kun dækker ferierejser. Det betyder, at du skal købe en forsikring, der betaler, hvis du på en erhvervsrejse bliver syg og skal til lægen, på hospitalet eller hvis du pga. af sygdom skal transporteres til Danmark. Med forsikringen er din bagage også dækket, så du får erstatning, hvis den er forsinket eller ikke kommer frem. Vi har netværk i hele verden Når du vælger en erhvervs-rejseforsikring fra Europæiske, har du den bedste dækning og sikkerhed for, at vi altid kan hjælpe dig, hurtigt og effektivt. Vi har et samarbejde med mere end hospitaler og læger i hele verden. Derfor kan vi altid henvise dig til et hospital eller læge, som vi allerede har godkendt og som lever op til vores krav. Vi har egen AlarmCentral Måske er det vigtigste ved en rejseforsikring, at vide, at du altid kan ringe til AlarmCentralen og få hjælp. Hos Europæiske har vi valgt at fokusere på at hjælpe personer, der er blevet syge eller er kommet i nød. Det betyder, at personalet er specialiseret i disse typer af opkald. Alarm- Centralen er døgnåben og der er altid mulighed for at komme i kontakt med en læge, ligesom en dansk læge altid overvåger din hospitalsindlæggelse og sikrer, at du bliver behandlet af de bedste læger i det lokale område. Alternativt arrangerer og betaler vi for transport til nærmest egnede sted.

3 Vi har lokale ServiceKontorer i hele verden Europæiske Rejseforsikring har 14 lokale ServiceKontorer (Euro-Centre). Til sammen dækker de hele verden. Uanset hvor du skal hen, er der et lokalt ServiceKontor (Euro-Center), der kender til det lokale hospitals- og retsvæsen. De lokale kontorers vigtigste opgave er at hjælpe dig på stedet, hvis du bliver syg eller har spørgsmål. Personalet kender til alle de problemer rejsende ofte oplever. Sådan køber du forsikringen Du kan købe en erhvervsrejseforsikring i dit rejsebureau eller hos os ved at ringe på eller på Du er også velkommen til at udfylde bestillingsblanketten. Erhvervsrejseforsikring til dig, der rejser mere end 30 dage om året. Har du eller personer i virksomheden mere end 30 erhvervs-rejsedage anbefaler vi, at du køber Europæiskes Business Travel Insurance (BTI) Med en Europæiske Business Travel Insurance (BTI) får virksomheden en rejseforsikring, der dækker alle de ansatte i et år ad gangen. Rejser du mere end en måned om året, kan det som oftest bedst betale sig at købe BTI-forsikringen, som indeholder nogle særlige dækninger og giver dig nogle ekstra serviceydelser.

4 Dækningsoversigt Dækninger Sygdom Syge- og hjemtransport Sygeledsagelse/Tilkaldelse Hjemkaldelse Erstatningsperson kr. Lægelig fejlbehandling kr. 24 timers lægevagt 24 timer i døgnet Bagage kr. Bagageforsinkelse kr. Ulykke: Invaliditet kr. Død kr. Overfald kr. Privatansvar: Personskade kr. Tingskade kr. Global juridisk assistance kr. Sikkerhedsstillelse kr. WorldRescue Eftersøgning og redning kr. Evakuering kr. Behandling hos psykolog i Danmark kr. Krisepsykologisk behandling på stedet Krisehjælp til pårørende Europæiske WorldRescue beredskab 24 timer Krigsrisiko*

5 Pris pr. rejsedag Rejsested Norden Europa Verden Pris (pr. dag) 55 kr. 65 kr. 75 kr * Der skal betales et tillæg på 100 %, når en rejse går til lande, eller områder som står på Europæiskes krigsrisikoliste under risikozone. Kontakt venligst Europæiske for disse oplysninger. Ved rejser til lande eller områder, som Europæiske definerer som krigszoner, dækker forsikringen ikke. Disse lande finder du på under menupunktet Rejseråd, Sikkerhedsinfo, Krigszoner. Eksempler på dækninger Sygdom: Europæiske betaler, hvis du på din erhvervsrejse bliver syg og skal have medicin, bliver indlagt på et hospital eller hvis du kommer til skade. Syge- og hjemtransport: Hvis du bliver alvorlig syg og det lægeligt er nødvendigt og forsvarligt at transportere dig til Danmark, så arrangerer og betaler Europæiske for din hjemtransport. Sygeledsagelse/Tilkaldelse: Hvis du bliver alvorlig syg på din erhvervsrejse, betaler Europæiske for, at du kan få en person fra Danmark ud til dig. Du kan også vælge, at personen eller en anden ledsager skal med dig på en evt. akut hjemrejse til Danmark. Hjemkaldelse: Hvis en person i din nærmeste familie bliver alvorlig syg eller dør, har du mulighed for at komme hjem på sygebesøg. Vi arrangerer og betaler.

6 Erstatningsperson: Hvis du bliver uarbejdsdygtig i forbindelse med dit arbejdsophold i udlandet, betaler Europæiske for en erstatningsperson. Lægelig fejlbehandling: Hvis du bliver indlagt på et hospital, giver Europæiske dig en økonomisk kompensation, hvis du bliver udsat for en fejlbehandling. 24 timers lægevagt: Du har døgnet rundt mulighed for at ringe til Europæiskes lægevagt med spørgsmål til opstået sygdom eller medicin ordineret af en lokal læge. Bagage og bagageforsinkelse: Forsikringen erstatter din bagage, hvis den f.eks. bliver stjålet eller forsinket. Overfald: Hvis du bliver overfaldet, betaler Europæiske dig en økonomisk kompensation. Ulykke: Hvis du kommer ud for en ulykke, og du bliver invalid, giver Europæiske dig en økonomisk kompensation. Privatansvar: Hvis du kommer til at ødelægge en genstand, så betaler Europæiske det beløb, som du i henhold til lokale regler om erstatningsansvar uden for kontraktforhold er forpligtiget til at betale. Global juridisk assistance: Hvis du bliver tvunget til at føre en retssag i udlandet, dækker forsikringen dine omkostninger i forbindelse med den juridiske bistand og evt. rejseudgifter. Sikkerhedsstillelse: Hvis du elller din bagage bliver tilbageholdt i udlandet, hjælper vi dig. WorldRescue Eftersøgning og redning: Forsikringen dækker eftersøgning og redningsaktioner. Evakuering: Ved naturkatastrofer, terroraktioner, krig eller epidemier, er du dækket og vi hjælper dig. Behandling hos psykolog i Danmark: Efter et terrorangreb, krig eller lignende kan du gå i behandling hos en psykolog, når du kommer tilbage til Danmark. Krisepsykologisk behandling på stedet: Når det vurderes nødvendigt stilles en krisepsykolog til rådighed på stedet for de forsikrede.

7 Krisehjælp til pårørende: Hvis du under dit ophold har været udsat for en naturkatastrofe, terroraktion, krig eller en epidemi, kan der gives kriseberedskab til din familie i Danmark. Europæiske WorldRescue beredskab: Hvis du føler dig utryg og ønsker eller overvejer at blive evakueret uden at være dækket under dækningen evakuering, kan Europæiske tilbyde råd, vejledning og planlægning. Hjælpen ydes af Europæiskes internationale netværk. Dækning og priser Prisen for en erhvervs-rejseforsikring afhænger af, hvor i verden du skal hen at arbejde. Se prisen i skemaet under afsnittet Pris pr. rejsedag. Prisen er opgivet pr. dag, din ud- og hjemrejsedag tæller begge som en rejsedag. Hvis du eller din virksomhed forventer at rejse mere end 30 dage om året, er det sandsynligvis fordelagtigt for dig at købe en anden erhvervs-rejseforsikring fra Europæiske, der dækker alle rejser hele året. Kontakt Europæiske Rejseforsikring, så finder vi den type forsikring, der er den bedste for dig. Områder hvor forsikringen dækker Norden: Forsikringen der gælder i Norden, dækker i Grønland, Færøerne, Finland, Island, Norge og Sverige. Europa: Forsikringen der gælder i Europa (inkl. Norden), dækker i Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Estland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hviderusland, Irland, Italien, Jugoslavien (Serbien og Montenegro), Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland (indtil Ural), San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig. Verden: Forsikringen der gælder i verden, dækker i hele verden inkl. Europa. Forbehold Beskrivelserne er ikke fuldstændige mht. dækningsomfang, begrænsninger eller undtagelser. I tilfælde af en skade er det de fuldstændige forsikringsbetingelser nr. 59, der lægges til grund ved afgørelsen.

8 Erhvervsrejseforsikring Bestillingsblanket Bestilling af erhvervsrejseforsikring Udfyld bestillingen til din/jeres erhvervs-rejseforsikring og send den til Europæiske Rejseforsikring. Bemærk, at forsikringen skal købes inden afrejse. Rejseområde: Norden Europa Verden Afrejsedato Hjemrejsedato Personlige oplysninger Forsikringstager Pris Evt. CPR-nr. Medforsikrede Evt. CPR-nr. Medforsikrede Evt. CPR-nr. Medforsikrede Evt. CPR-nr. Forsikringstagers adresse Pris i alt Postnr. og by Agenturnr. (evt. stempel)

9 Europæiske Rejseforsikring A/S Frederiksberg Allé København V Telefon Fax Erhvervsrejseforsikring til dig, der rejser mindre end 30 dage om året. Forsikringen dækker dig Hvis du får brug for vores døgnåbne AlarmCentral. Hvis du bliver syg og skal til lægen eller hospitalet. Hvis du skal transporteres til Danmark pga. sygdom. Hvis din bagage er forsinket, bliver stjålet eller ødelagt. Hvis du bliver syg og skal bruge en erstatningsperson til at udføre dit arbejde. Hvis du får brug for retshjælp eller sikkerhedsstillelse. Hvad får du hos Europæiske Rejseforsikring Hos Europæiske har vi mere end 80 års erfaring i at levere tryghed til rejsende. Uanset hvor i verden du befinder dig, kan du altid få personlig og hurtig hjælp af eksperter. Du har adgang til lægevagt 24 i døgnet. Du kan få råd om rejsemedicin, vaccinationer og visum af vores læger og KundeCenter på Du kan få hjælp via vores lokale ServiceKontorer i hele verden. Hvis du bliver indlagt på hospital i udlandet, overvåger vi din behandling. Vi samarbejder med hospitaler og læger verden over. E

Erhvervsrejseforsikring. Forsikringsbetingelser nr. 810

Erhvervsrejseforsikring. Forsikringsbetingelser nr. 810 Erhvervsrejseforsikring Forsikringsbetingelser nr. 810 Kære kunde. Vi ved godt, at man ikke altid orker at læse det med småt men når man rejser ud i verden og måske en dag havner i en situation, hvor man

Læs mere

UNGDOMSRE JSEFORSIKRING

UNGDOMSRE JSEFORSIKRING UNGDOMSRE JSEFORSIKRING UNGDOM Til rejser i hele verden for unge under 35 år Fra 2 dage til 18 måneder S I K K E R H E D U D O V E R A L L E G R Æ N S E R G O U D A R E J S E F O R S I K R I N G S I K

Læs mere

ihi Bupa Rejseforsikring Gældende fra 2009 DKK

ihi Bupa Rejseforsikring Gældende fra 2009 DKK ihi Bupa Rejseforsikring Gældende fra 2009 DKK Vi er med dig overalt ihi Bupa Rejseforsikring er med dig overalt, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Også hvis du pludselig skal opereres på et hospital

Læs mere

Årsrejseforsikring BASE, PLUS OG TOTAL. Gouda Rejseforsikring

Årsrejseforsikring BASE, PLUS OG TOTAL. Gouda Rejseforsikring Årsrejseforsikring BASE, PLUS OG TOTAL Gouda Rejseforsikring Indhold BASE omfatter betingelsernes punkter: A. Hjælp på stedet B. Rejsedokumenter C. Selvrisikodækning D. Rejseafbrydelse E. Tilkaldelse/Sygeledsagelse

Læs mere

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr.

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. tættere på Rejseforsikring Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. 69-12A-MC Almindelige vilkår gældende i tilknytning til lov om forsikringsaftaler

Læs mere

Borgere udenfor Grønland har under midlertidigt ophold her i landet ret til sygehjælp efter følgende regler:

Borgere udenfor Grønland har under midlertidigt ophold her i landet ret til sygehjælp efter følgende regler: Peqqissutsimut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Sundhed Borgere udenfor Grønland har under midlertidigt ophold her i landet ret til sygehjælp efter følgende regler: Ved midlertidigt ophold forstås

Læs mere

Nye regler. Nye regler. fra 1. januar 2008. www.nyerejseregler.dk. Rejsesygesikringen

Nye regler. Nye regler. fra 1. januar 2008. www.nyerejseregler.dk. Rejsesygesikringen Rejsesygesikringen Nye regler fra 1. januar 2008 I dette hæfte kan du læse om de samlede regler for rejsesygesikringen, som gælder fra 1. januar 2008. Vær særlig opmærksom på, at du fra 1. januar 2008

Læs mere

Dagpenge, mens du søger job i udlandet

Dagpenge, mens du søger job i udlandet Juli 2015 Dagpenge, mens du søger job i udlandet Når du har været ledig i en kortere periode (som udgangspunkt 4 uger), kan du søge om få udbetalt danske dagpenge med en PD U2 (Personbåret Dokument U2)

Læs mere

Travel Ung Rejseforsikring

Travel Ung Rejseforsikring tættere på Travel Ung Rejseforsikring Tilknyttet Stjerne MasterCard Travel Ung og Stjerne Debit Travel Ung PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. 69-12A-MC-UNG-DEBIT Police nr. 69-100038 Almindelige vilkår gældende

Læs mere

Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser nr. 0904

Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser nr. 0904 Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser nr. 0904 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere

Læs mere

Skemaet er opdelt i to dele: DEL 1: ARBEJDE I ÉT LAND og DEL II: ARBEJDE I TO ELLER FLERE LANDE. E-mail adr.

Skemaet er opdelt i to dele: DEL 1: ARBEJDE I ÉT LAND og DEL II: ARBEJDE I TO ELLER FLERE LANDE. E-mail adr. Udbetaling Danmark April 2014 International Social Sikring ANSØGNINGSSKEMA TIL BRUG FOR AFGØRELSE OM SOCIAL SIKRING Jf. EF FORORDNING 883/2004 ved arbejde i EØS og/eller Schweiz SAMMEN MED SKEMAET SKAL

Læs mere

Fakta om YoungLiving. Forsikring til dig, som er mellem 18 og 34 år. YoungLiving Base. Flere fordele med YoungLiving. Hvem kan få YoungLiving?

Fakta om YoungLiving. Forsikring til dig, som er mellem 18 og 34 år. YoungLiving Base. Flere fordele med YoungLiving. Hvem kan få YoungLiving? Fakta om YoungLiving Synes du også, det er svært at finde rundt i forsikringsjunglen? Vil du helst bare have en forsikring, der passer til dig, uden at skulle bruge timer på at forstå indholdet? FAK 20091-12

Læs mere

Tillægsvejledning. for. danske private arbejdsgivere der beskæftiger lønmodtagere i udlandet

Tillægsvejledning. for. danske private arbejdsgivere der beskæftiger lønmodtagere i udlandet Tillægsvejledning for danske private arbejdsgivere der beskæftiger lønmodtagere i udlandet Indledning Denne vejledning er til danske private arbejdsgivere, der har ansatte i udlandet og på danske skibe.

Læs mere

Udvidet Rejse- og Afbestillingsforsikring, Verden

Udvidet Rejse- og Afbestillingsforsikring, Verden Udvidet Rejse- og Afbestillingsforsikring, Verden Forsikrings betingelser Nr. RF-07 Gældende fra 11. juli 2014 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 70 12 14 16 Forsikrings-Aktieselskabet

Læs mere

Bilforsikring. Forsikringsbetingelser BIL-3 Gældende fra 01.10.2014. Forsikringsbetingelser

Bilforsikring. Forsikringsbetingelser BIL-3 Gældende fra 01.10.2014. Forsikringsbetingelser Bilforsikring Forsikringsbetingelser BIL-3 Gældende fra 01.10.2014 Forsikringsbetingelser Indholdsfortegnelse AFSNIT 1 FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.1 Sikrede personer... 4 1.2 Hvor dækkes?... 4 1.3 Motorløb,

Læs mere

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING 1 Codan Care VENTETID ER SPILDTID Med Codan Care Behandlingsforsikring kan du og dine medarbejdere komme hurtigt videre Codan Care Behandlingsforsikring er et godt valg

Læs mere

DK_faa_momsen_100_210.qxp 16-01-2008 16:54 Side 1. Få momsen tilbage. hvis du er turist i Danmark og bor uden for EU

DK_faa_momsen_100_210.qxp 16-01-2008 16:54 Side 1. Få momsen tilbage. hvis du er turist i Danmark og bor uden for EU DK_faa_momsen_100_210.qxp 16-01-2008 16:54 Side 1 Få momsen tilbage hvis du er turist i Danmark og bor uden for EU JANUAR 2008 DK_faa_momsen_100_210.qxp 16-01-2008 16:54 Side 2 Hvem kan få momsen tilbage

Læs mere

Fakta om Tryg Familie

Fakta om Tryg Familie Fakta om Tryg Familie Dette faktablad er gældende fra 12. november 2012 Det handler om at være tryg, og en del af det er at være godt forsikret. Men dit behov for forsikring ændrer sig gennem hele livet.

Læs mere

FULDSTÆNDIGE BETINGELSER

FULDSTÆNDIGE BETINGELSER Side 1 af 7 1. Hjælp på stedet 2. Rejsestartsforsikring ved udrejse 3. Forsikring af bagage og ejendele 4. Bagageforsinkelse 5. Rejsedokumenter 6. Selvrisikodækning 7. Rejseafbrydelse 8. Privatansvarsforsikring

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER RÅDGIVER-/ERHVERVSANSVARSFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. 65-4. Indhold. Indhold. Forsikringens opsigelse 10

FORSIKRINGSBETINGELSER RÅDGIVER-/ERHVERVSANSVARSFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. 65-4. Indhold. Indhold. Forsikringens opsigelse 10 FORSIKRINGSBETINGELSER RÅDGIVER-/ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Forsikringsbetingelser nr. 65-4 For forsikringen gælder reglerne i henhold til gældende lov om forsikringsaftaler, for så vidt de ikke er fraveget

Læs mere

Til dig der vil arbejde i Danmark

Til dig der vil arbejde i Danmark Til dig der vil arbejde i Danmark Arbejdstilsynet Telefon 70 12 12 88 E-mail: at@at.dk www.at.dk 2 EU/EØS-lande Azorerne Balearerne (Mallorca, Ibiza) Belgien Bulgarien Ceuta Cypern (syd-ø) Danmark De Kanariske

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Unge rejser uden forsikring

Unge rejser uden forsikring Unge rejser uden forsikring 5 Mange unge danskere sparer rejseforsikringen og det kan blive en dyr fornøjelse Af Jens Grønbech 10 15 20 25 30 35 Er du ved at køre træt i arbejdet eller eksamenslæsningen,

Læs mere

Doctorservice Sundhedsforsikring Vilkår Erhverv

Doctorservice Sundhedsforsikring Vilkår Erhverv Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Doctorservice udgøres af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne knyttet til forsikringsaftalen. For forsikringen gælder desuden dansk lovgivning.

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 13 E-mail: webshop@notabene.dk CVR-nr.: 19860647 Notabenes almindelige salgs-

Læs mere

ŠKODA All Inclusive. Forsikringsbetingelser for. Person- og varebiler. finansieret via. ŠKODA Finans

ŠKODA All Inclusive. Forsikringsbetingelser for. Person- og varebiler. finansieret via. ŠKODA Finans ŠKODA All Inclusive Forsikringsbetingelser for Person- og varebiler finansieret via ŠKODA Finans Oktober 2013 - version 1.43 Gældende for køretøjer indregistreret 10.2013 Dækninger: Aftalen vil omfatte:

Læs mere

Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret.

Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret. Forretningsvilkår Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret. Såfremt dele af vilkårene måtte være i uoverensstemmelse med gældende ret, skal

Læs mere

Sundhedsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1311

Sundhedsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1311 Sundhedsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1311 Sundhedsforsikring Arbejde og Fritid nr. 1311 består af 2 sæt forsikringsbetingelser: Tryg Sundhedsforsikring Arbejde (forsikringsbetingelsesnummer 1309)

Læs mere

ung rejseguide 2010-11 www.ung-rejseguide.dk

ung rejseguide 2010-11 www.ung-rejseguide.dk ung rejseguide 2010-11 www.ung-rejseguide.dk 1 2 Forberedelserne til enhver vellykket rejse skal være i orden. Derfor har vi i UNG REJSEGUIDE samlet en masse gode råd til din rejse ud i verden. Du kan

Læs mere

DS Sundhedsforsikring Vilkår Erhverv - AON

DS Sundhedsforsikring Vilkår Erhverv - AON Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Dansk Sundhedssikring udgøres af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne knyttet til forsikringsaftalen. For forsikringen gælder desuden dansk lovgivning.

Læs mere