Referat af DSK bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af DSK bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat af DSK bestyrelsesmøde Onsdag d. 12. november 2014 kl Københavns Rådhus, udvalgsværelse A Til stede: Heidi, TR Arbejdsmarkedscentret. Rasmus, FTR SOF. Karina, suppleant Voksenenhed Valby. Michael, TR Voksenenhed Valby. Maria, TR Døgnvagten. Britta, TR Voksenenheden Nørrebro. Galina, TR HCK. Anne-Berit, FTR BIF. Pernille, TR Hybelinstitutionen. Birgitte, TR krisecentre. Miriam, TR herberger. Kate, TR Center for Misbrugsbehandling og Pleje. Songül, suppleant Arbejdsmarkedscentret. Rolando, TR Ydelsesservice. Britt, TR BFCK Bispebjerg. Rie, suppleant Modtageenhed Vest. Marie, TR BFCK Brønshøj. Ninni, TR BFCK Nørrebro. Mette, TR Hjemløseenheden. Karina, suppleant BFCK Amager. Karen, suppleant HCK. Pia, TR Behandlingsenhed Nord. Jens, TR Borgerservice. 1. Valg af referent Rie. 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 12 flyttes op efter punkt 4. Punkt 13 flyttes op efter punkt 6. Dagsorden godkendt. 3. Nyt fra FTRer Anne-Berit: Sidste bestyrelsesmøde før pension. Orienterer om 20 opsagte. Nået til chefrunde, mangler styr på budgetterne. Hele direktionsniveauet skal ændres. Rasmus: Store omlægninger på vej - Handicapcenter København. Foretaget organisationsanalyse, der har ført til politisk beslutning om en organisering på et mere socialfagligt grundlag. Det er en større omorganisering, der kommer til at kræve meget af medarbejderne. TR Galina er interviewet til næste udgave af Socialrådgiveren om beslutningen. - Stor omstrukturering på misbrugsområdet. Der foreligger kun ét løsningsforslag, hvor man vil adskille behandling og sagsbehandling (myndighedsopgaver) hvilket ikke giver mening. Direktionen har nu udskudt beslutningen i socialudvalget til starten af 2015, og i mellemtiden skal en række arbejdsgrupper kvalificere løsningen på forskellige afklaringsspor.

2 Lønforhandlinger - Er næsten overstået. Uholdbart, at der nogle steder ikke er sat penge af til at forhandle om. Hvis det udvikler sig til en mere principiel sag, vil der blive presset på for at kommunen tilsidesætter et beløb. Medarbejdersiden har bedt om at få en drøftelse i HovedMED omkring afsættelse af lønmidler. Udvikling på børneområdet - Der er kommet flere penge til, og der er kommet fokus på bedre samarbejde mellem udfører og myndighed. Flere skal arbejde på en ny måde, hvilket bliver fagligt udfordrende. Samarbejde med andre organisationer - DSK afholdt i samarbejde med LFS og SL sidste år Nordisk seminar med fagforeningerne på det sociale område i Norge og Sverige. Kollegaerne fra Oslo og Stockholm er bl.a. meget interesseret i tillidsreformen. Der er aftalt et nyt seminar i Oslo til næste år oktober 2015, som vi skal have sendt en delegation af sted til. Daglig Ledelse - Skal lave en undersøgelse om medlemmernes kendskab og forventninger til DSK, jf. arbejdsprogrammet. - DSK ønsker eget logo, så skal i proces med DS kommunikationsafdeling om dette. - Julehygge i tivoli: 177 tilmeldte (53 medlemmer + familie og venner) 4. Nyt fra TRer af fælles interesse Heidi: Ny centerchef i Arbejdsmarkedscentret, Lise Bayer. Afskedsreception for Michael Kornager den 28. november. I BIF skal en stor del af afdelingerne samles på Ottiliavej, men hvilke afdelinger og hvornår vides ikke. Anne-Berit: Den nuværende organisering med fire forskellige ledelser fungerer ikke. Pia: Omstrukturering i RCK og CFMP: 4 overordnede grupper: 1) Hash, kokain og alkohol. 2) Substitutionsbehandling. 3) Unge. 4) Et borgercenter, hvor hele myndighedsdelen skulle flyttes over i. Der er derfor protesteret voldsomt i forhold til, at myndighedsdelen flyttes fra behandlingen, og der blev derfor udfærdiget et oplæg til HovedMED, som kort forinden mødet resulterede i at man afventer af tage endelig beslutning til omlægningen. Der er møde i AfdelingsMED på fredag, hvor der gerne skal orienteres omkring de arbejdsgrupper, der skal kvalificere løsningsforslaget. Rolando: Ydelsescentret: omfordeling af ressourcer, skal medføre nedsat ventetid ved ansøgning, supplement, paragraf 34.

3 Mette: Der skal flere medarbejdere i Hjemløseenheden til indsatsen over for unge hjemløse. Marie: Der tilføres 15 flere sagsbehandlere i BFCK pr. 1. januar, mhp. at sikre færre sager til hver sagsbehandler. Myndighedscenteret og DU skal lægges sammen, så myndighedsdelen og institutionsdelen laver en mere sammenhængende indsats. Michael: Voksenenheden Valby flyttes ikke til tiden, da byggeprojektet ikke er gået i gang endnu. Dette påvirker arbejdet. Britta: Enhederne i Griffenfeldsgade åbnede dørene for offentligheden på Kulturnatten, hvilket var en succes. Marie: BFCK Brønshøj-Husum-Vanløse afholdt Folkemøde i forbindelse med SOFs projekt Vision Opfølgning på bestyrelsesseminar Forslag til kommende seminar: - der skal være mere tid til debat, f.eks. ved at flytte selve bestyrelsesmødet til en anden dag - inputs udefra, evt. bare i form af TV, for afvekslingens skyld - løbende gennemgang af arbejdsprogrammet Anne-Berit foreslog at undersøge muligheden for at benytte kursusstedet Klinten igen, da det er HKs og vi gerne vil støtte fagbevægelsen. 6. Medlemsundersøgelse Daglig Ledelse ønskes bud på, hvad denne skal indeholde ud fra de to overskrifter: Hvad er medlemmernes kendskab til klubben? Hvad er medlemmernes forventninger til klubben? Bestyrelsen gav en række bud, der samles op og indgår i Daglig Ledelses videre behandling. 7. Status på beskæftigelsesreformerne Rolando. Overgangsåret for gensidig forsørgerpligt slutter , hvilket betyder, at nogle borgere vil blive ramt økonomisk. Den nye formueregel træder også i kraft Der er 67 forskellige måder at udbetale kontanthjælp på - dette forenkles dog fra januar. Heidi: Ikke store problemer med kontanthjælpsreformen, men der kommer nu noget nyt - formentlig omkring sygedagpenge. Problemer i forhold til de samlevende som indkaldes. Karina: Ikke umiddelbart mange unge, der udsættes af deres bolig, da de ydes støtte efter paragraf 81a.

4 Britta: Problemer med psykisk syge borgere på sygedagpenge, når de ryger på lavere ydelse. Rasmus opfordrede til, at man henvender sig til sin FTR med eksempler (positive som negative) på effekterne/implementeringen af nye reformer. Centralt i DS efterlyser man i høj grad konkrete eksempler. 8. Fagligheden i Front både i bestyrelsen og lokalt Første del: Lokalt: Hvad er god socialfaglighed for os, og hvordan kan vi bruge det i vores daglige arbejde? Anden del: Socialfagligheden skal være et tydeligt element i bestyrelsens arbejde. Hvordan kan bestyrelsen leve op til arbejdsprogrammet? Gruppearbejde: Her blev drøftet krav om aktiv deltagelse til møderne - og til diskussionerne. Faggruppemødernes hyppighed varierer fra månedligt til hver 3.mdr. En måde at trække medlemmer til er bl.a. at holde faglige fester, faglig brunch, benytte frokostpausen. Temaer kan bl.a. være kompetenceudvikling, fokus på, hvad vi netop kan som socialrådgivere, få person udefra til at holde oplæg. 9. Forberedelse af møde med centerchefer i foråret 2015 Formål: større opmærksomhed overfor ledelsen omkring den faglige klub. En centerchef har udtrykt ønske om følgende temaer: Videndeling, samarbejde mellem ledere og tillidsfolk. Ønsker viden om klubbens vision. Fra DSKs side ønskes: Profilering, at blive taget mere seriøst, få lagt vægt på vigtigheden af TRernes deltagelse i klubmøder, herunder også bedre mulighed for at lade suppleanter deltage i TR-arbejdet og i møderne. Enighed om, at det skal være hele bestyrelsen, der inviterer. Vi kan overveje at invitere andre faggrupper til tilsvarende møder fremadrettet. Forslag til temaer: - Engagement i MED-samarbejde - hvordan kan dette optimeres? Hvad fungerer godt, hvad mangler? - Hvordan kan vi i DSK være med til at få bredt forvaltningernes visioner ud på arbejdspladserne og få mere dialog omkring det i dagligdagen? - Hvad er der af forventninger til samarbejdet mellem TR og ledelse? Pia sender oplæg fra TR-konference mhp. at give inspiration til yderligere idéer). Forslag til tidspunkt for mødet: april eller maj 2015 efter to bestyrelsesmøder, hvor vi kommer dagsordenen nærmere.

5 10. Kommende punkter Temadrøftelse omkring sikkerhed på socialrådgivernes arbejdspladser: Hvad skal minimums-sikkerhed være på arbejdspladsen? Arbejdsmiljørepræsentanterne i DS inviteres med. Møde omkring god TR-faglighed, jf. visionsarbejdet DS2022. Hvad kan man lægge i dette begreb? Resultatet af overenskomsten. Drøftelse omkring medarbejdere, der hænges ud på nettet samt borgernes mulighed for aktindsigt i personalesager. 11. Mødedatoer januar 25. marts April/maj: bestyrelsesmøde inkl. møde med centerchefer (præcis dato afventer) 08. juni August/september, evt. ifm. seminar (præcis dato afventer) 16. november Der indkaldes via Outlook et helt år frem. 12. Valg af FTR + FTR-suppleant i SOF FTR: Rasmus Balslev blev genvalgt. FTR-suppleant: Marie Vithen fra BFCK Brønshøj-Husum-Vanløse blev valgt. 13. Valg af 2 medlemmer til Daglig Ledelse Heidi Nygaard og Sesse Trusell er på valg. Sesse er FTR-suppleant for Anne-Berit og indtræder derfor automatisk på Anne-Berits plads i Daglig Ledelse, når hun vender tilbage fra barselsorlov i februar, da Anne-Berit stopper med udgangen af Heidi Nygaard og Marie Vithen blev valgt. 14. Eventuelt Rolando: Der er valg af delegerede til PKA. Frist for afstemninger der d. 14. november. Tjek jeres lønseddel for, om der er indbetalt pension! Pia: Stiller op som delegeret til PKA.

6 Heidi: Ønsker at få udfærdiget en liste over bestyrelsesmedlemmerne, så det er nemmere at udnytte TR-netværket. Rasmus fremsender dette med referatet. Rasmus: Anbefaler TRer at søge optagelse i Facebook-gruppen TR i DS. Anne-Berit siger farvel til arbejdet i DSK med forslag om hyppigere møder for at sikre kontinuiteten. Hun har sidste arbejdsdag 18. december.

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D DSK bestyrelsesmøde 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D Tilstede: Karina Jensen, BFCK Amager. Sofie Schieck BFCK Amager. Birgitte Fedders, Center for Udsatte Voksne og Familier.

Læs mere

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal DSK bestyrelsesmøde Tirsdag d. 15. november 2016 kl. 9-15.30 Regnbuepladsen 7, 2. sal Til stede: Birgitte Fedders, Britt Rannje, Britta Jakobsen, Edna Nersesjan, Kate Sørensen, Katrine Madsen, Lene Christiansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat af DSK bestyrelsesmøde

Referat af DSK bestyrelsesmøde Referat af DSK bestyrelsesmøde Mandag d. 25. januar 2016 kl. 9-15 Bernstorffsgade 21, kælderen Til stede: Britta Jakobsen, BCV Nørrebro; Galina Schiff, BCH; Gitte Worm, BBU Valby m.m. (suppl.); Heidi Jensen,

Læs mere

Beretning DSK Beretning for DSK

Beretning DSK Beretning for DSK Beretning for DSK 2016-2017 Medlemstallet For at starte der hvor vi plejer, udgør Dansk Socialrådgiverforening København (DSK) pr. 1. august 2017 755 socialrådgivere. Dette er en stigning på 63 medlemmer

Læs mere

DSK beretning

DSK beretning DSK beretning 2014-2015 Medlemstal For at begynde med det vigtigste. Vi er pt. 590 medlemmer i DSK, hvilket er en stigning på 30 medlemmer siden januar. Til det skal det dog siges, at vi ikke kan være

Læs mere

Beretning for DSK Flere skal med!

Beretning for DSK Flere skal med! Beretning for DSK 2015-2016 Flere skal med! Som I kan læse af den skriftlige beretning, har det været et begivenhedsrigt år i DSK. Aldrig har vi afholdt og været involveret i så mange arrangementer for

Læs mere

SOF beretning 2013-2014

SOF beretning 2013-2014 SOF beretning 2013-2014 To til tillid Sammen med gode kollegaer fra de andre faglige organisationer har jeg brugt meget tid med forvaltningsledelsen på at tegne og følge op på tillidsreformen. Det har

Læs mere

SOF beretning

SOF beretning SOF beretning 2014-2015 Etablering af borgercentre Efter nogle år med arbejdsro kom der atter gang i omstruktureringerne i SOF i 2015. I foråret blev de fire nye borgercentre for hhv. Børn og Unge, Udsatte

Læs mere

Beretning for DSK

Beretning for DSK Beretning for DSK 2015-2016 Medlemstallet Vi er pr. 20. september 638 medlemmer i DSK, hvilket er en stigning på 48 medlemmer siden sidste generalforsamling. Da antallet af ansatte socialrådgivere i Københavns

Læs mere

Beretning for SOF

Beretning for SOF Beretning for SOF 2016-2017 Budget 2018 Socialforvaltningen skal hvert år fremkomme med et budgetforslag eller også kaldet et sparekatalog til Socialudvalget. Budgetprocessen for næstkommende år, altså

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Beretning for BIF

Beretning for BIF Beretning for BIF 2015-2016 Lønforhandlingerne Vi fik gennemført lønforhandlinger i maj juni med ca. 0,7 % af lønsummen i puljen. Det har samlet set været en god proces med forsat grundlønsindplacering

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Henrik Villadsen Vagn Bach Torben Dencker Rasmussen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Socialudvalget 2013-14 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 349 Offentligt

Socialudvalget 2013-14 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 349 Offentligt Socialudvalget 2013-14 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 349 Offentligt Handleplanen Den aktuelle handleplan består af de 15 oprindelige aktiviteter plus yderligere 9 aktiviteter, der er føjet til

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 27. maj 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Handleplan for børnehandicapområdet

Handleplan for børnehandicapområdet Dato: 13-04-2013 Handleplanen består af to delplaner: (11 tiltag) Handleplan 2: Styrkelse af arbejdsmiljøet (4 tiltag) De to handleplaner er dynamiske ift. inddragelse af viden, der vil indkomme i forbindelse

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Møde slut: 16.00 Fraværende: Axel Rene Aubertin, Anna-Birthe Lang Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Temadrøftelse

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Notat om borgere, som berøres af kontanthjælpsreformen. På Socialudvalgets møde den 7. maj 2014 blev der afgivet følgende bestilling:

Notat om borgere, som berøres af kontanthjælpsreformen. På Socialudvalgets møde den 7. maj 2014 blev der afgivet følgende bestilling: KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Mål- og Rammekontoret for Voksne NOTAT Til Socialudvalget Notat om borgere, som berøres af kontanthjælpsreformen På Socialudvalgets møde den 7. maj 2014 blev der

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Ellen Gudmundsen byder velkommen til faggruppen samt til Ulrich Frederiksen fra DS.

Ellen Gudmundsen byder velkommen til faggruppen samt til Ulrich Frederiksen fra DS. Referat af generalforsamling i faggruppen af socialrådgivere ved boformer eller væresteder for hjemløse. Torsdag d. 3. marts 2011. 1: Valg af dirigent: Hanne Gro Jacobsen valgt som ordstyrer. 2: Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Tillidsreform. i Socialforvaltningen

Tillidsreform. i Socialforvaltningen Tillidsreform i Socialforvaltningen Ringe i vandet Det er mange små dråber af tillid, der skal sprede sig som ringe i vandet for, at vi kan få skabt en tillidsfuld organisation. Tilliden starter med vores

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF 18. JUNI 2018 // KL. 10.00-15.00 // KULTURØEN I MIDDELFART Til stede: Pia Henriette Friis, Erik Thorlund, May-Britt Diechmann og Henrik Zacho, Jakob Heide Petersen Afbud:

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer.

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer. Referat fra Generalforsamling i Integrationsfaggruppen 13.marts 2014 på Frederiksberg C 1. Valg af dirigent og referent Karina Nørager 2. Formandens beretning Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet

Læs mere

Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked

Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked A-side medlemmer : Erik Schultz, Peter Petersen, Helle Marquertsen, Marianne Krickau, Berit Damm B-side medlemmer:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 30. august 2017 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 29. august 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Professionshøjskolen Metropol, Kronprinsesse

Læs mere

TR-kursus Modul 1A. Arbejdstid Kommunale område. September 2015 10-09-2015 SIDE 1

TR-kursus Modul 1A. Arbejdstid Kommunale område. September 2015 10-09-2015 SIDE 1 TR-kursus Modul 1A Arbejdstid Kommunale område September 2015 10-09-2015 SIDE 1 Oplæg Lov 409 (OK13) Det politiske papir om arbejdstid (OK15) Drøftelser om arbejdstid proces og redskaber Gruppearbejde

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst ktivitetsplan 2018-2020 TEM 1: BEDRE ORGNISERING OG FLERE KTIVE MEDLEMMER Region Øst skal være en stærk part i forhandlinger både lokalt og på landsplan. Det kræver

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Bilag 1. Status på Handleplan for børnehandicapområdet. Juni 2013

Bilag 1. Status på Handleplan for børnehandicapområdet. Juni 2013 Dato: 3.6-2013 Bilag 1. Status på. Juni 2013 Handleplanen består af to delplaner: (11 tiltag) Handleplan 2: Styrkelse af arbejdsmiljøet (4 tiltag) Side 1 af 8 1 Etablering af forældreråd For at sikre en

Læs mere

Beretning DSK Beretning for DSK

Beretning DSK Beretning for DSK Beretning for DSK 2017-2018 1 Indledning: Tiden siden generalforsamlingen 2017 har været begivenhedsrig. Den har primært stået på forberedelse og aktion i forbindelse med OK18 og det har været en fornøjelse

Læs mere

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato Skole og Undervisning Dato: 27.05.2014 Sagsnr.: 13/32999 Dok.løbenr.: 147785-14 Sagsbehandler: Maria Wandahl Direkte tlf.: 7376 7392 E-mail: mwa@aabenraa.dk Opdateret procesplan - Juni Politisk spor Opgave

Læs mere

Handicapfaggruppens konference 2016

Handicapfaggruppens konference 2016 Handicapfaggruppens konference 2016 Voksenreformen Regeringen har igangsat en reform af servicelovens voksenbestemmelser. Det gennemgøres i samarbejde mellem Social- og Indenrigsministeriet, Finansministeriet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø Sekretariatsledelsen Onsdag 10. december 2014 16.00 18.00 Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Opsamling på bestyrelsesmøde og direktionsmøde 3. Aktuelle

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Organisationsudvikling REFERAT Referat af HovedMED den 23. april 2019 23. marts 2019 Dato: 23. april 2019 Tid: 10:00 11:00 Sted: Bernstorffsgade 17, 4. sal, vær.

Læs mere

Trend 14. Seminar for direktører, chefer og ledere på social- og beskæftigelsesområdet 21. august 2014. Inspiration og netværksværksdannelse

Trend 14. Seminar for direktører, chefer og ledere på social- og beskæftigelsesområdet 21. august 2014. Inspiration og netværksværksdannelse FSD Foreningen af Socialchefer i Danmark Kreds Hovedstaden Trend 14 Seminar for direktører, chefer og ledere på social- og beskæftigelsesområdet 21. august 2014 Torsdag den 21. august 2014 Kl. 9:00 15:00

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup REFERAT Bestyrelsesmøde Dato: 9. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 17.00 19.00 Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej 7 9575 Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat Dato: 21-06-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesmøde den 14. juni 2017 - referat KL. 09.00 15.30 i SL, 5000 Odense C. Mødet blev afkortet med afslutning kl. 13.00. Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

TRUS - TR-udviklingssamtale Guide

TRUS - TR-udviklingssamtale Guide TRUS - TR-udviklingssamtale Guide Oktober 2010 (revideret 12.12.11) Denne guide sendes til TR i god tid forud for TRUS Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til TR-udviklingssamtalen (TRUS)... 3 2. Formål...

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Sager om førtidspension på det foreliggende grundlag, jf. pensionslovens 17 stk. 2

Sager om førtidspension på det foreliggende grundlag, jf. pensionslovens 17 stk. 2 Bilag 2. Figuren nedenfor viser forløbet af sagsbehandlingen af ansøgninger om førtidspension på det foreliggende dokumentationsgrundlag med angivelse af gennemsnitlig sagsbehandlingstid. De enkelte sagsbehandlingsskridt

Læs mere

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Viborg FOA Viborg d.17/10-2014 Der indkaldes til bestyrelsesmøde mandag d. 27/10 kl. 16.30 Grønnegade 13, lokale 7, 1.sal Tilstede: Michael, John, Verner,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 07.01.2019 Klokken: 17.00 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem Kirsten

Læs mere

Netværksmødet når familien og professionelle samarbejder

Netværksmødet når familien og professionelle samarbejder Vejledning i at holde netværksmøder - Til medarbejdere, der arbejder med børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Netværksmødet når familien og professionelle samarbejder Netværksmødet Denne vejledning er

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

Til Hoved MED, Sagsnr Forslag til fremtidig centerstruktur på Udsatteområdet per Dokumentnr.

Til Hoved MED, Sagsnr Forslag til fremtidig centerstruktur på Udsatteområdet per Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Drifts- og Udviklingskontoret for Udsatte grupper og Psykiatri NOTAT Til Hoved MED, Forslag til fremtidig centerstruktur på Udsatteområdet per 1.1.2012. Baggrund

Læs mere

Arbejdsgruppemøde om læringsmiljø

Arbejdsgruppemøde om læringsmiljø Arbejdsgruppemøde om læringsmiljø Dagsorden. onsdag den 20. november 2013 kl. 14.30-16.30 på Mariager Rådhus lok.1 Mødeform: Arbejdsgruppemøde Facilitator: Jens L Pedersen Faste deltagere: Arbejdsgruppen

Læs mere

Møde i områdebestyrelsen Område Nord

Møde i områdebestyrelsen Område Nord Referat Dato: 31.5.2018 Tid: kl. 17.00 20.30 Sted: Skals børnehuse Emne: Møde i områdebestyrelsen Område Nord Mødedeltagere: Skals: Henrik Sigvardsen (formand) Vestervang: Johan I. Bjerremand Vestervang:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

OK18 Det gode arbejdsliv

OK18 Det gode arbejdsliv OK18 Det gode arbejdsliv Baggrundstæppet for OK18 Det gode arbejdsliv HELE arbejdslivet og for ALLE socialrådgivere HB s politiske prioriteringer OK18-oplæg Baggrundstæppet OK17 OK-forhandling på private

Læs mere

ICS og DUBU superbrugerseminar 2015. Den 17. november på Aalborg Kongres & Kultur Center

ICS og DUBU superbrugerseminar 2015. Den 17. november på Aalborg Kongres & Kultur Center ICS og DUBU superbrugerseminar 2015 Den 17. november på Aalborg Kongres & Kultur Center PROGRAM FOR DAGEN 8.30-9.00 Tjek ind kaffe og rundstykker 9.00-9.40 Velkomst ved Socialstyrelsen og KOMBIT 9.40-10.10

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010)

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Forord Samarbejdet mellem Dansk Socialrådgiverforening og HK-Kommunal

Læs mere

Tak for din henvendelse af 5. februar 2018, hvor du stiller følgende spørgsmål til forvaltningen:

Tak for din henvendelse af 5. februar 2018, hvor du stiller følgende spørgsmål til forvaltningen: KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Adm. direktør Caroline Stage, MB 14. februar 2018 Sagsnr. 2018-0053577 Kære Caroline Stage Dokumentnr. 2018-0053577-7 Tak for din henvendelse af 5. februar 2018,

Læs mere

PSYKIATRI- OG SOCIALUDVALG. Tirsdag den 7. februar Kl til på Regionsgården i H8. Møde nr. 2

PSYKIATRI- OG SOCIALUDVALG. Tirsdag den 7. februar Kl til på Regionsgården i H8. Møde nr. 2 K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN PSYKIATRI- OG SOCIALUDVALG Tirsdag den 7. februar 2012 Kl. 17.00 til 19.00 på Regionsgården i H8 Møde nr. 2 Medlemmer: Arly Eskildsen (formand) (F) Hanne Andersen

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

Referat LUFT 1. december 2014

Referat LUFT 1. december 2014 Referat LUFT 1. december 2014 Fremmødt: Østerbro/ Axel Thrige Laursen Vanløse/ Bent Christensen Indre By/Bent Lohmann Brønshøj-Husum/Erik Fisker Valby/Michael Fjeldsøe Amager Øst/Ole Pedersen Christianshavn/Poul

Læs mere

Referat Sygehjælpere

Referat Sygehjælpere Referat Sygehjælpere 1. Velkomst og præsentation Navneopråb, liste rundt til mailadresser og præsentationsrunde med navn og hvor vi kommer fra. Særlig velkomst til de nye faggrupperepræsentanter. 2. Valg

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Referat Der indkaldes til møde om Møde nr. Dato 18.06. 2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Kolding Kommunes Udsatteråd Mødedato Mødested Møde start/slut

Læs mere

Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten

Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten Vejledning og retningslinjer for tillidsrepræsentanter og sekretariat 1) Retningslinjer til tillidsrepræsentant (TR) og konsulenter i sekretariatet 2) Vejledning

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT af LUU på ZBC - 3. møde. Torsdag den 7. februar 2013, kl. 8.00 til 11.00

REFERAT af LUU på ZBC - 3. møde. Torsdag den 7. februar 2013, kl. 8.00 til 11.00 Deltagere: Lotte Høgh, HK/Handel Benedicte Drejer, HK/Privat REFERAT af LUU på ZBC - 3. møde Torsdag den 7. februar 2013, kl. 8.00 til 11.00 Michael Rosenberg Hansen, HK/Kommunal Benjamin Rasmussen, BILKA

Læs mere