Danseskolens Avis 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danseskolens Avis 2017"

Transkript

1 Danseskolens Avis 2017 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver Side 3-4 Program for afdansningsbal Side 5-6: Spisning til afdansningsbal Side 7-11: Program for forårskursus Side 12-17: Program for næste sæson Kort info: Lørdag den 29. april holder vi afdansningsbal i Ravnsborghallen i Køge. Vi regner med at alle har lyst til at deltage, og det er derfor vigtigt at melde afbud hvis man ikke kan være med. Afdansningsballet forløber som en opvisning blandet med de forskellige hold og aldersgrupper så det bliver afvekslende. Vi begynder kl og forventer at være færdige med opvisning ca Vi anbefaler at i forhåndsbestiller maden i cafeteriet, så de kan planlægge godt og tilfredsstille alle. Spisningen foregår løbende så i kan gå op og bede om det forhåndsbestilte når det passer jer. Der er også mulighed for at spise efter opvisningen. Alt det kan i læse nærmere om på Madsiden på side 5 Det er meget vigtigt at alle deltager i generalprøven og er man forhindret skal man give besked til danselæreren i god tid. Billetter: Billetter kan købes på danseskolen fra den 11. april og frem til generalprøven fredag den 28. april. Der kan ikke købes billetter på selve dagen for afdansningsballet, men ikke brugte billetter kan refunderes ved indgangen. Pladser... Til A-bal er der stole pladser efter først til mølle princippet. Priser for billetter til afdansningsbal 2017: Elever: Gratis Billetten udleveres på holdet til de elever der har betalt for den sidste rate. Voksne fra 13 år: Kr. 150,- pr. stk. Pensionister og børn (fra 3 år til max. 12 år): kr. 80,- pr. stk.

2 Generalprøver 2017 Når vi holder generalprøver rykker danseskolens kontor ud til Ravnsborghallen. Danseskolen er dermed lukket både for undervisning og billetsalg, og al henvendelse foregår i Ravnsborghallen, eller på tlf Det er meget vigtigt for os, at alle de hold der skal til generalprøve bakker op og melder afbud i god tid hvis man ikke kan komme. Husk at alle skal stille op i den lille hal 10 min. før. De tider der står på listen er gulvtider i den store hal, og vi holder dem meget nøje. Torsdag den 27. april Kl Børnedans (Hold1+2+3) +Hells Angels Kl Paraden: There s no business- Prinsesser Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Flying to the States Discoformation Børn: "Boom Clap" Discoformation Junior: "Fire n Ice" Showformation: "Mirror, mirror" Voksne HH: "George Michael" Disco rutine over 13 samt RR: "Hollywood" Country Line dance Don t rain on my Parade Golddigger Step holdet: "Singing in the rain" og "Mountain Dew" "Galla in the White House" Voksne standard og latin Fredag den 28. april Kl Kl Kl Hip hop formation, børn Hip hop formation, junior og voksne Wolf of Wall Street Kl "Miami", hold 24 Kl "Alcatraz", Hold 25 Kl "New York Faschion Week", hold 35 Kl "Las Vegas" Kl Central Park" for holdene: Kl Kl Moderne: "Ready or not" Wolf of Wall Street

3 Afdansningsbal 2017 Pkt. 1 Parade: Theres no business AS showbusiness: cowboys and indians Prinsesser Dont rain on my parade pkt. 2 Hold 1 pkt. 3 Fri disco rutine Hold 31a+B+33 pkt. 4 Hh formation børn pkt. 5 Begyndere+lidt øvede (tirsdag og onsdag) pkt. 6 Step: sikring in the rain pkt st pkt. 8 Wolf of Wall Street pkt. 9 5 års erindring pkt. 10 pkt. 11 pkt. 12 pkt. 13 pkt. 14 pkt. 15 Ægtepar, Øvede+rutine 1 latin (tirsdag og onsdag) Fri disco og hip hop Hold Hold Hold 25 Jitterbug Ægtepar, Øvede+rutine 1 tirsdag og onsdag standard Central park Fri disco elite Hold 41 Hold pkt. 16 pkt. 17 pkt. 18 pkt. 19 pkt. 20 pkt. 21 pkt. 22 Fri disco rutine hold 32 pkt. 23 Børnedans hold standard og latin Country Line dance 9+12 latin Smallgroup junior hh Hollywood rutine disco Over 13+ jitterbug Ægtepar, rutine 3 mandag standard

4 pkt. 24 George Michael, voksne hip hop pkt. 25 Mirror mirror Showformation pkt. 26 Venskabspokal pkt latin pkt. 28 Smallgroup voksen hh pkt. 29 Ægtepar Rutine 2+3: mandag og torsdag latin pkt. 30 New York faschion weekend hh Over 13 år pkt. 31 Fri hip hop duo, elite pkt. 32 Boom clap, disco formation, børn pkt. 33 "Hells Angels" pkt. 34 Gold digger pkt. 35 Fri hip hop Hold 31a+31b Hold pkt. 36 Hh formation junior pkt. 37 standard, hold 11 pkt. 38 Miami hold 24 pkt. 39 Hip hop solo elite hold pkt. 40 Las Vegas rutine disco pkt. 41 Step: Mountain dew pkt. 42 Standard hold 9 pkt. 43 Alcatrac hold 25 pkt. 44 Fri disco duo elite pkt. 45 Ægtepar Rutine 2: torsdag standard pkt. 46 Moderne 1 pkt. 47 RR pkt års erindring pkt. 49 Fire n Ice, Discoformation junior pkt. 50 Galla in the White House+moderne 2 pkt. 51 Kotillion (Fælles udmarch for alle elever)

5 Spisning til Afdansningsbal 2017 I samarbejde med Cafeteriaet i Ravnsborghallen, har vi sammensat en række forslag til spisning. Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85 pr. portion Smørrebrød: æg & rejer roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25 stk. pr. mad Du bestiller ved at sende beløbet direkte til Cafeteriaet på nedenstående konto nr. reg. nr.: 9077 kontonr.: Når der betales skal der skrives navn og hvad der bestilles på overførslen Eventuelt sende en mail på: Husk at angive om du ønsker at spise under opvisningen, eller om du vil vente til bagefter. Hvis I ønsker at spise under opvisningen foregår det ved at i henter jeres mad i cafeteriaet når i er sultne. Jeg håber at mange vil bakke op om ordningen, da det vil lette betjeningen meget hvis i har bestilt på forhånd. Der kan bestilles frem til mandag den 24. april Udfyld nedenstående talon som du kan aflevere ved afhentning af maden.

6 Spisning til Afdansningsbal 30. april 2016 i Ravnsborghallen. Vi har bestilt og betalt følgende: Navn: Vi har bestilt: Dagens ret: Mørbradgryde m/ ris og ærter kr. 85,- Antal: Smørrebrød: æg & rejer roastbeef m/ remoulade og surt rullepølse m/ sky & løgringe leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder dyrlægens natmad skinke m/ italiensk salat flæskesteg m/ rødkål kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal: kr. 25,- Antal:

7 Forårsdans 2017 I maj og juni er der fortsat undervisning for de elever der gerne vil fortsætte, og evt. deltage i forårets og sommerens turneringer. Vi har også enkelte nye hold for begyndere for både børn og voksne. Tilmelding foregår den 1. dag i forårssæsonen, og der betales ved tilmelding på danseskolen, gerne dankort:) Der er indlagt rabat på 15% for alle elever på alle hold. Derfor ydes ikke yderligere rabat for søskende eller ved deltagelse på flere hold. Mandag Undervisning på følgende dage: 1. maj+8. maj+ 15. maj+22. maj+29. maj = 5 gange Kl Hold 6 Børn, øvede Pris: 475,- Kl Hold 9 Børn 2 og junior elite 2 Pris: 605,- Kl Hold 7 Børn 2 og junior elite 1 Pris: 475,- Kl Hold 12 Standard Junior 2, Ynglinge, Voksne og senior elite 3 Lærer: Kåre og Benita Pris: 915,- Café og hjælp: Kl Hold Disco Børn 10 år og ældre, rutine Pris: 475,- Kl Hold Børn 1-3. kl. Øvede Pris: 475,- Kl Hold Fra 6. Kl. og ældre. Begyndere og øvede Pris: 475,- Kl Hold 20 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede Pris: 475,-

8 Tirsdag Undervisning på følgende dage:2. maj+ 9. maj+16. maj+23. maj+30. maj+ 6. juni= 6 gange Kl Hold 8+6, Tekniktime børn og junior elite 1 Pris: 605,- Kl Hold 10 elite 2, Tekniktime Pris: 605,- Kl Hold 11 Latin junior, elite 2 Pris: 1100,- Kl Voksne, begyndere Pris pr. par: 1160,- Kl Hold Voksne, rutine og teknik Pris pr. par: 1160,- Café: kl : Kl Hold 52 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 2 Kl Hold 51 Hip hop: solo, duo og formation Børn, elite niveau 1 årgang 05 og yngre Pris: Er betalt Kl Hold 53 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 3 Kl Hold 57 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 04 og ældre Junior og voksne elite Pris: Er betalt Kl Hold 58 Junior og voksne Smallgroup for deltagere udtaget fra formationen Kl Hold 54 Hip hop solo + duo Junior og voksne elite 4 (internationale dansere)

9 Onsdag Undervisning på følgende dage:3. maj+ 10. maj+17. maj+24. maj+31. maj+ 7. juni= 6 gange Kl Hold 35 Hip Hop og showdance Rutine fra 13 år Kl Hold 43 Disco solo og duo Junior og voksne, national, elite niveau 3 Kl Hold 45 National formation for junior og voksne, årgang 04 og ældre elite 1,2 og 3 Pris: Er betalt Kl Hold 44 Disco solo og duo Junior og voksne, international, elite niveau 4 Kl Hold 74 Klassisk træning i teknik, drejeøvelser, samt spring over gulv. Holdet henvender sig til dansere der ønsker at forbedre teknikken i disco samt dansere der ønsker at gå til moderne. Junior fra 12 år og unge Lærer: Nicolai Café: Kl Hold 34 Hip hop, breakdance og showdance rutine fra år, piger og drenge Rutine Lærer: Nicolai Kl Koreografi i hip hop rutine og elite Lærer: Nicolai

10 Torsdag Undervisning på følgende dage:4. maj+ 11. maj+18. maj + 1. juni+ 8. juni= 5 gange Kl Hold 41 Disco: solo, duo og formation Børn, elite niveau 1 Pris: Er betalt Kl Hold 31 Børn rutine 8-9 år Pris. 475,- Kl Hold 24 Børn og junior fra 4. kl. og ældre Begyndere og øvede Pris. 475,- Kl Hold 42 Disco solo+duo junior elite, niveau 2 Pris. 475,- café: Kl Hold 4+5 øvede Pris. 475, Ekstra træning i latin for hold 9+11 Pris: 50,- pr. gang Kl Ekstra træning i standard for hold 9+12 Pris: 50,- pr. gang

11 Fredag Undervisning på følgende dage:5. maj +19. maj maj+ 2. juni+ 9. juni= 5 gange Kl Hold nr. 101 Zumba Pris: 50,- pr. gang Kl Hold 61 Showformation elite Pris: Er betalt Kl X tra træning Disco med Akrobatik og springteknik Pris: 50,- pr. gang Kl x-tra træning Hip Hop Pris: 50,- pr. gang Café: Hver anden fredag enetimer i standard og latin med Benita

12 UDKAST Vintersæsonen 2017/2018: Vi bestræber os på at give besked til alle elever, på disco og hip hop hold, om hvilket hold vi anbefaler til næste sæson. Beskeden kommer på mail midt i juni. Mandag Kl Hold 6 Børn, øvede Kl Hold 9 Børn 2 og junior elite 2 Kl Hold 7 Børn 2 og junior elite 1 Kl Hold 12 Standard Junior 2, Ynglinge, Voksne og senior elite 3 Lærer: Kåre og Benita Kl Hold 72 Jazz og showdance Voksne, elite Kl Hold 19 for voksne Rutine 5 Café og hjælp: Kl Hold 32 Disco og showdance Børn år, rutine Kl Hold 31a Børn rutine fra 8-9 år Kl Hold 33 Disco og showdance Junior fra 13 år, rutine Kl Hold 20 Jitterbug og Rock n roll Begyndere og Øvede og Camilla Kl Hold 25 Fra 6. Kl. og ældre. Begyndere og øvede Kl Hold 13 Voksne, begyndere

13 Tirsdag Kl Hold 8, Tekniktime børn og junior elite 1 Kl Hold 10 elite 2, Tekniktime Kl Hold 5 standard og latin Børn, øvede Kl Hold 11 Latin junior, elite 2 Kl Hold 16 Voksne, rutine 3 Kl Hold 14 Voksne, begyndere Café: kl : Kl Hold 52 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 2 Kl Hold 51 Hip hop: solo, duo og formation Børn, elite niveau 1 årgang 05 og yngre Kl Hold 53 Hip Hop solo+duo junior elite, niveau 3 Kl Hold 57 Hip Hop formation national Årgang: fra årgang 04 og ældre Junior og voksne elite Kl Hold 58 Junior og voksne Smallgroup for deltagere udtaget fra formationen Kl Hold 54 Hip hop solo + duo Junior og voksne elite 4 (internationale dansere) Kl Hold 55 Hip hop solo+duo Voksne elite niveau 3

14 Onsdag Kl Hold 42 Disco solo+duo junior elite, niveau 2 Kl Hold 43 Disco solo og duo Junior og voksne, national, elite niveau 3 Kl Hold 45 National formation for junior og voksne, årgang 04 og ældre elite 1,2 og 3 Kl Hold 44 Disco solo og duo Junior og voksne, international, elite niveau 4 Kl Hold 74 Moderne/jazz Junior og unge Lærer: Nicolai Café: Kl Hold Dansende Divaer:) For kvinder med BMI over 25 Lærer: Kris Kl Hold 26 Hip hop og Breakdance for drenge fra 8 år Lærer: Nicolai Kl Hold 34 Hip hop, breakdance og showdance rutine fra år, piger og drenge Rutine Lærer: Nicolai Kl Hold Smallgroup i disco Kl Hold 17 Voksne, rutine 4 Lærer: Hanne Kl Hold 15 Voksne, øvede Lærer: Hanne

15 Torsdag Kl Hold 41 Disco: solo, duo og formation Børn, elite niveau 1 Kl Hold 31b Børn rutine 8-9 år Kl Hold 24 Børn, 4.-5 kl. Begyndere og øvede Kl Hold 71 Dame jazz og showdance voksne begyndere og øvede Kl Hold 91 Irsk og amerikansk step Begyndere og øvede Kl Hold 21 fra 4 år begyndere og lidt øvet Lærer: Camille Kl Hold 23 Børn 1-3. kl. Øvede Lærer: Camille Kl Hold 35 Hip Hop og showdance Rutine fra 13 år Lærer: Camille Kl Hold Akrobatik Lærer: Camille Kl Hold 73 Hip hop for voksne Niveau 1 og 2 Lærer: Camille Kl Hold 18 Voksne, rutine 5 café:

16 Fredag Kl Hold nr. 101 Zumba Kl Hold 61 Showformation elite Kl X tra træning Disco med Akrobatik og springteknik Kl x-tra træning Hip Hop Café: Hver anden fredag enetimer i standard og latin med Benita

17 Lørdag Kl Hold 75 "Funky Girls" Voksne år Lærer: Alexia Kl Hold 21 Børn 4-5 år begyndere og øvede Lærer: Alexia Kl Hold 22 for begyndere 0-2. kl. Lærer: Alexia Kl Hold 103 Ekstra træning standard Jun. 1 konkurrence og ældre (Hold:9+12) Lærer: Martin og Pernille Kl Hold 104 Ekstratræning Latin Jun. 1 konkurrence og ældre (Hold:9+11) Café og Hjælp: Kris Kl Hold 2+3 Pardans 4-5 år øvede Kl Hold 1 Børnedans Børn 3-4 år begyndere og lidt øvede Kl Hold 4 for begyndere Fra 6 år Kl Hold 102 Ekstratræning Hold 5,6 og 7

Danseskolens Avis 2015

Danseskolens Avis 2015 Danseskolens Avis 2015 Vi har skrevet denne lille avis med oplysninger som omhandler alt om afdansningsbal og forårskursus og foreløbigt program for næste sæson. Forsiden: Kort info Side 2: Generalprøver

Læs mere

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C MANDAG Reception 16.00-21.40: Anders G. Jensen Store Sal, Klamsagervej Lille Sal, Klamsagervej Stadion Allé 68, 8000 Aarhus

Læs mere

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG MANDAG Reception 15.30-21.00: Basse/ Jeanette Kl. 16.00-16.50 (nr. 7) Kl. 16.10-16.55 (nr. 1) Kl. 16.15-17.05 (nr. 14) Show Stylez, niveau 2 (9-12 år) Minibørn, begynder (3-5 år) POP Hip Hop, kids (9-12

Læs mere

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG

Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V - Bemærk ny adresse! Reception : Basse/ Jeanette MANDAG MANDAG Reception 15.30-21.00: Basse/ Jeanette Kl. 16.00-16.50 (nr. 7) Kl. 16.10-16.55 (nr. 1) Kl. 16.15-17.05 (nr. 14) Show Stylez, niveau 2 (9-12 år) Minibørn, begynder (3-5 år) POP Hip Hop, kids (9-12

Læs mere

Husk at reservere plads på Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Husk at reservere plads på  Aarhus - Sommervej 19, 8210 Aarhus V MANDAG Reception 15.30-21.45: Basse/ Jeanette Kl. 16.10-16.55 (nr. 1) Kl. 16.00-16.50 (nr. 7) Kl. 16.15-17.05 (nr. 14) Minibørn, begynder (3-5 år) Show Stylez, niveau 1 & 2 (9-12 år) POP Hip Hop, kids

Læs mere

VM Dans Afdansningsbal 2017 Kom med til fest - Let Me Entertain You Show med alle hold Fest Karameller MGP koncert

VM Dans Afdansningsbal 2017 Kom med til fest - Let Me Entertain You Show med alle hold Fest Karameller MGP koncert VM Dans Afdansningsbal 2017 Kom med til fest - Let Me Entertain You Show med alle hold Fest Karameller MGP koncert Lørdag den 20. maj 2017 i Aarhus Arena (Ceres Arena), Stadion allé 70, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Institutmesterskab 7. marts 2009

Institutmesterskab 7. marts 2009 Institutmesterskab 7. marts 2009 Standard Kid Stylez Børnemix Minibørn øvede Disco Hip Hop Break Stylez Wacking 1. afdeling: Møder senest kl. 09.30 2. afdeling: Møder senest ca. kl. 15.00 Endelig starttid

Læs mere

Vild med dans for børn (Standard/Latin for børn/teens) Teknisk træning på meget højt niveau - Heino Pris: 1/20% POP Hip Hop, unge

Vild med dans for børn (Standard/Latin for børn/teens) Teknisk træning på meget højt niveau - Heino Pris: 1/20% POP Hip Hop, unge MANDAG Reception 15.30-21.45: Basse/ Jeanette Kl. 16.10-16.55 (nr. 1) Kl. 16.00-16.50 (nr. 7) Kl. 16.15-17.05 (nr. 14) Minibørn, begynder (3-5 år) Show Stylez, niveau 1 & 2 (9-12 år) POP Hip Hop, kids

Læs mere

Turneringsreglement for DDD

Turneringsreglement for DDD FORMÅL 1. At give danseskole elever mulighed for at dyrke dansen som sport, og dermed konkurrere med hinanden 2. Igennem konkurrence med ligestillede at styrke dansegælden og bibeholde danserne i danseskolerne

Læs mere

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C VM Dans ugeplan for sæson 2014/2015 - Aarhus, Harlev og Randers Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C MANDAG Reception 15.30-21.00: Anders G. Jensen Store Sal,

Læs mere

INSTITUTMESTERSKAB 2008 INSTITUTMESTERSKAB 2008. 16. marts 2008 i ÅFS Centeret. Tilmeldingsblanketter

INSTITUTMESTERSKAB 2008 INSTITUTMESTERSKAB 2008. 16. marts 2008 i ÅFS Centeret. Tilmeldingsblanketter Tilmelding Tilmelding skal ske via vedlagte tilmeldingsblanketter. Tilmeldingsblanketterne afleveres i receptionen ved VM Dans, Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj senest den 28.02.2008. Bemærk billetter

Læs mere

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2013/2014 i Århus og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid velkommen til VM Dans i århus og randers VM Dans er din danseskole - lige meget om du

Læs mere

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO AUGUST 2014 4 Danse Camp - & 5 Danse Camp - & 6 Danse Camp - & 16 17 & & 30 Danseskolernes dag Alle TIVOLI København OKTOBER 2014 4 Dance For Life & 5 Dance for Life & 4 Dance For Life & Hobro 6.-12. Kigge

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C

Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C Aarhus - Klamsagervej 19C, 1. Sal, 8230 Åbyhøj/ Stadion Allé 68, 8000 Aarhus C MANDAG Reception 16.00-21.40: Anders G. Jensen Store Sal, Klamsagervej Lille Sal, Klamsagervej Stadion Allé 68, 8000 Aarhus

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 26. september 2013. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.:

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.: JULEMENUER Egedal Center 28 3660 Stenløse Tlf.: 4717 0020 Juleplatter Juleplatter Platte 1 Pr. couvert kr. 125,- Brie med druer og peberfrugter eller Platte 2 Pr. couvert kr. 135,- 1 slags skæreost med

Læs mere

VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers. vmdans.dk. dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse. - den bedste tid

VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers. vmdans.dk. dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse. - den bedste tid VM DANS sæson 2015/2016 i Aarhus & Randers vmdans.dk dans for alle - verdens bedste fritidsinteresse - den bedste tid Since 2006 VM Dans - AArhus og randers VELKOMMEN VM Dans er din danseskole - lige meget

Læs mere

HIP HOP. National Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

HIP HOP. National Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Ravnsborgvej 3, 4600 Køge HIP HOP Efterårs Grand Prix 2010 i Hip Hop Lørdag den 6. november i Ravnsborghallen Konkurrencen er åben for i region øst og Fyn.. Indgangen åbnes kl. 10.00 (ret til ændringer forbeholdes). Stævnet afvikles

Læs mere

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt 2015. Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt 2015 Rangliste Turneringer under IDO Gældende fra 1. januar 31. december 2015 De Danske Danseskoler D.D.D. Udgivet september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk mad med mere www.slawter.dk 46 49 70 44 Smørrebrød Hverdagssmørrebrød, efter slagterens valg... kr. 15,00 Luksus smørrebrød... kr. 30,00 Fisk med remoulade og citron... kr. 30,00 Fisk med rejer, mayo og

Læs mere

Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016

Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016 APRIL 2016 Turneringskalender 2016 / 2017 De Danske Danseskoler - udgivet marts 2016 2 Nordisk Mesterskaber solo & grupper Forum Horsens 3 Nordisk Mesterskaber Standard & latin Forum Horsens 9 JFM Latin

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Hip Hop Udgivet den 1. september 2014 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS HIP HOP TURNERINGER 1. Deltagelse: Turneringerne

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Disco Udgivet den 8. september 2013 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS NATIONALE DISCO TURNERINGER 1. Deltagelse: Turneringerne

Læs mere

BRUNCH & MORGENBORD 2015

BRUNCH & MORGENBORD 2015 BRUNCH & MORGENBORD 2015 1 GOD MORGEN Hvor ikke andet er nævnt leveres brunch og morgenbord uden hjælp. Morgenbord kan leveres hvor til samarbejdshuse med overnatning. Indkøb og levering efter bon og timepris

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid

VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers. vmdans.dk. kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans. - den bedste tid VM DANS sæson 2014/2015 i Aarhus, Harlev og Randers vmdans.dk kidz teen/unge voksne fitness dans sportsdans - den bedste tid VM Dans - AArhus, harlev og randers VELKOMMEN VM Dans er din danseskole - lige

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - MGP: Vi sparker Biip, Egne seje Hip Hop bukser og kasket, så låner de bluse af os. - Fjernsyn for

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Regelsæt. Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Regler for National Disco og Hip Hop. Udgivet den 1. september 2015 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. REGLER FOR DE DANSKE DANSESKOLERS NATIONALE DISCO TURNERINGER 1. Deltagelse:

Læs mere

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson Fritidsforeningen Kildevæld Sæson 2011-2012 For 3. år tilbyder vi spændende aktiviteter for alle børn på Østerbro! Kildevældsskolens frivillige forældre ser frem til endnu et år, med godt samarbejde og

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone Hold 9-10: Lørdag kl.11.40-12.20 - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - SuperHelte: Deres ejet Hulk Spiderman Cowboy -Ninja Starwars- Thor eller hvad de

Læs mere

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C Dato: 14-17. oktober 2015. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - MGP: Vi sparker Biip, Egne seje Hip Hop bukser og kasket, så låner de bluse af os. - Fjernsyn for

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO

Turneringskalender 2014 / 2015 DancingTeam/De Danske Danseskoler/IDO AUGUST 2014 4 Danse Camp - & 5 Danse Camp - & 6 Danse Camp - & 16 17 & & 30 Danseskolernes dag Alle TIVOLI København OKTOBER 2014 4 Dance For Life & 5 Dance for Life & 4 Dance For Life & Hobro 6.-12. Kigge

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2015

Aktivitetsplan Vinter 2015 Januar 2015 1 Torsdag 1. Juleferie ingen træning Juleferie ingen træning Fredag 2. Juleferie ingen træning Grøn bold stævne Alex A Lørdag 3. SM Junior Søndag 4. Drop In SM Junior 2 Mandag 5. Tirsdag 6.

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Regelsæt For Internationale Formationer / Productions under DDD. Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt For Internationale Formationer / Productions under DDD. Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt 2014 For Internationale Formationer / Productions under DDD Udgivet september 2013 af De Danske Danseskoler De Danske Danseskoler D.D.D. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget 10 Mail@dedanskedanseskoler.dk

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - Cirkus er de Kaj, så de låner Kasket og grønne bluser af os, skal selv have egne bukser og de behøver

Læs mere

Regelsæt. Afvikling af turneringer i D.R.R.F regi. Udgivet september 2017 af Dansk Rock n Roll Forbund. De Danske Danseskoler D.D.D.

Regelsæt. Afvikling af turneringer i D.R.R.F regi. Udgivet september 2017 af Dansk Rock n Roll Forbund. De Danske Danseskoler D.D.D. Regelsæt Afvikling af turneringer i D.R.R.F regi. Udgivet september 2017 af Dansk Rock n Roll Forbund De Danske Danseskoler D.D.D. De Danske Danseskoler 4826 5650 Håndværkervænget 10 mail@dedanskedanseskoler.dk

Læs mere

www.frokostplus.dk info@frokostplus.dk t. +45 72 44 11 16 Mandag

www.frokostplus.dk info@frokostplus.dk t. +45 72 44 11 16 Mandag ugemenu Mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Varm suppe Fredags sødt Stegt skinke i oste creme med broccoli og bagte selleri Bagt kartoffelmos med nødder Salat med appelsin marinerede kyllingestykker og

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv.

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv. MAD UD AF HUSET Min. 10 kuverter. Maden skal bestilles min. 5 hverdage inden afholdelse, smørrebrød dog undtaget, dette kan bestilles samme dag og der er intet minimum antal. Priserne er baseret på at

Læs mere

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V Afholder Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d.8-9-10/4-2016 i Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbrogymnasterne Entre: 70 kr. Voksne, børn u/12

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: Holdene skal anmelde deltagere, rytme- og springlister, samt uploade musik

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER -

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - NYHED COPENHAGEN GOLF-INDOOR TILBYDER: Golfspil på 7 FullSwing simulatorer, hvor du kan spille

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

MENUKORT TIL GRUPPER 2017

MENUKORT TIL GRUPPER 2017 MENUKORT TIL GRUPPER 2017 Rute: YSTAD - RØNNE H/F LEONORA CHRISTINA og H/F VILLUM CLAUSEN Ved bestilling til min. 10 personer i perioden: 3. januar 2017 2. januar 2018 MENU NR. DKK Morgenafgange H/F Leonora

Læs mere

SÆSONSTART 21. August.

SÆSONSTART 21. August. 2017-18 SÆSONSTART 21. August www.houseofdance.dk BØRNEDANS / STANDARD / LATIN House of Dance har en stærk tradition for sportsdans og undervisningen varetages af de professionelt uddannede instruktører:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset - LIGE TIL AT TAGE MED HJEM Hos Skjoldborg Slagter er kvalitet nøgleordet. Vi modner selv vores kød, som er din garanti for mørt kød hver gang. Alt grise-

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege. Danse-linjen

Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege. Danse-linjen Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege Danse-linjen Er du en ambitiøs danser, der vil udvikle dit talent samtidig med, at du tager en god uddannelse? Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side

Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side 5) Helsingør Skatepark (side 8) Fisketur (side 8) Bakken

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Sætte Kulturen i Spil

Sætte Kulturen i Spil Vær med til at Sætte Kulturen i Spil i Hede- & Magleparken 2013 2016 Arrangementer 2013 Flere af Ballerups kultursteder laver anderledes arrangementer i Hede- & Magleparken i de næste par år. I 2013 har

Læs mere

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Højbjerg Gymnastikforening Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Lørdag den 9. marts 2013 Entré for voksen publikum kr. 20,- OBS! Barnevogne og klapvogne bedes parkeret udenfor, jævnfør brandmyndighedernes

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Odense Kommune og Idrætspolitisk Forum Fyn. Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Vil du gerne være en del af en forening eller klub, hvor du kan komme og bevæge og have det sjovt sammen

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell

PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell PANTOMIMEN - MODUL I - kl. 11.30 Koordinator : Kitty Henckell Pantomimen Panto 11.30 Hip Hop Junior Solo (3 puljer) (A) 3,00 Hip Hop ALLE 24 Disco Børn Solo (6 puljer) (A) 6,00 Disco ALLE 48 Jumpstyle

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder

Delikatesse/Slagter tilbyder Delikatesse/Slagter tilbyder Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Ring og få en uforpligtende menusnak på 98 28 33 00 www.eurosparhjallerup.dk Hjallerup Butikscenter 7 9320 Hjallerup Tlf.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

DINER TRANSPORTABLE 2013

DINER TRANSPORTABLE 2013 Side 1 Sammensæt selv en 3-retters menu Forret Dampet laks på salater serveret med dildcreme Letrøget skinke på salater, serveret med tomatiseret æggestand og purløgsdressing Hovedret Krydderstegt svinekam

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere