MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres."

Transkript

1 MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT Tid: Lørdag den 27. juni 2015, kl Sted: Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5,8400 Ebeltoft Referent: Henrik Jess Jensen og Hanne Algot Olsen Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Kjeldsen som dirigent. Ole Kjeldsen blev enstemmigt valgt og takkede for valget. Ole Kjeldsen konstaterede, at kongressen var lovligt indkaldt og gik dernæst videre til navneopråb Tilstede på kongressen var: Klaus Bach, Søren Knudsen, Erik Steen Jørgensen, Jimmi Madsen, Henrik W. Jensen, Carsten Hansen, Ole Olsen, Palle Rosendahl, Pernille Langelund, Jens Lindblom, Ane Simonsen, Ib Lisson, Jakob Knudsen, Søren Meier, Henning Knudsen, Jens Laustsen, Henning Sørensen, Anders Bystrup, Knud Olsen, Claus Rasmussen, Torben Kristensen, Henrik Jess Jensen, Lotte Schmidt, Jørgen Schmidt, Willy Frederiksen, Ole Iversen, Carsten Hjelm, Niels Sørensen, Sven-Arne Røpke, John Sørensen, Søren Boysen, Johannes Ollerup Sall, Ole Kjeldsen, Michael Berling, Jan Kreutzfeldt, Charsten Kristensen, Mie Lacota, Kia Siggaard, Michael Lajer, Mads Hansen, Henrik Fenneberg, Tom Eklund, Hanne Algot Olsen, Brian Samuelsson, Jens Kasler, Bent Skov, Christoffer Lehmann, Lars Bonde, Morten Bennekou, Henrik Simper, Thomas Dalsted, Henrik Elmgreen, og særligt inviterede af bestyrelsen, Jørgen H.K. Jepsen. I alt 50 fremmødte. Heraf 30 stemmeberettigede, fordelt på 1 formand, 12 repræsentanter fra Distrikt Sjælland, 14 repræsentanter fra Distrikt Jylland/Fyn samt 3 repræsentanter fra DCU Motion. Kommissærudvalgets repræsentanter Jan Kreutzfeldt og Charsten Kristensen blev udpeget til stemmeudvalg. 2. Bestyrelsens halvårsberetning til orientering Niels Sørensen (NS) præsenterede DCUs første halvårs bedrifter med fokus på de sportslige præsentationer, udfordringerne med afskedigelsen af direktør, det igangsatte DGI-samarbejde, sponsoraftalen med Post Danmark, Post Danmark Rundt der i år har 25 års jubilæum og den indgåede tv-aftale med live dækning af løbet, Anti Doping Danmark rapporten samt fokus på BMX disciplinen, der pr tilgår DCU. Slutteligt gennemgik NS processen for ansættelsen af ny direktør, som forventes at starte 1. oktober NS præsenterede stillingsbeskrivelsen for den kommende leder. Herefter gik bestyrelsens halvårsberetning over til debat. Claus Rasmussen (CR): Takker bestyrelsen for hårdt arbejde og ved at I er på rette vej. CR efterlyste fokus på en tidligere debatteret problematik vedrørende juniorteams rekrutteringen i Danmark, samt henstiller til mere fokus på fastholdelsen af U23 ryttere efter juniorovergangen ved oprettelse af udviklingshold, som flere klubber har sat i gang, heriblandt Cykling Odense.

2 En anden stor udfordring som CR ønskede fokus på, er den skævvridning, der er mellem de forskellige politikredse omkring trafikale krav for løbsafvikling. Det er svært og en yderst bekostelig affære at fremskaffe det fornødne antal Trafik Officials som politiet kræver, og de uddannede Trafik Officials, vil helst være i egen andedam. Til slut roste CR tiltaget med live dækning af det igangværende DM, og efterlyste i samme moment muligheden for at DCU kunne lave en overordnet fælles aftale vedr. live dækning, hvor samtlige danske UCI løb kunne indgå. Tom Eklund (TE): Ønsker at høre til hvad der sker med strukturarbejdet, herunder medlemsstrukturen og fremtidens cykelløb. Hvilke tanker er der med processen? Vi vil gerne være sikre på, at denne del også fortsætter. Jens Lindblom (JL): Tilføjer som supplement til CR omkring trafikofficials problematikken, at politiets krav er pga. mangel på politi-ressourcer. JL orienterede omkring et hold af Trafik-officials (TO), som Task Force har startet med 150 TO ere. Uanset hvor vi vender os så koster det at lave cykelløb, da der er et sikkerhedsaspekt som skal med. Ved starten af uddannelsen blev det indskrevet at uddannelsen kun må bruges i fbm. DIF-arrangementer. JL ønsker at opfordrer bestyrelsen til at ændre denne aftale, således at DGI arrangementer også inkluderes. Niels Sørensen (NS): Til Claus Rasmussen: Vedrørende problematikken omkring juniorrekruttering og udviklingen af U23 udviklingsteams er det DCUS sportslige sektion der er tovholdere og ansvarlige for at kigge nærmere på dette. Bestyrelsen har tidligere i år givet et års dispensation til etablering af U23- udviklingshold. Hvorvidt det fremover skal være er op til den sportslige sektion v/ sportschef Lars Bonde at formidle vedtagne beslutninger og afgørelser om regelændringer. Vedr. sikkerhed ved cykelløb handler det meget om at få uddannet en masse Trafik Officials, så det skal der arbejdes på. Ligesom der skal laves og ajourføres en central database/oversigt over uddannede TO ere. Til Tom Eklund: Strukturarbejdet opfattes som en del af det arbejde som kommer til at ske med DGI-samarbejdet, og I vil alle blive aktiveret igen med dette arbejde i løbet af efteråret. 3. Godkendelse af revideret regnskab Niels Sørensen gennemgik årsregnskabet, der viser et stort underskud på kr ,- mod et budgetteret mindre overskud kr ,-. Som konsekvens af dette store underskud valgte bestyrelsen i marts 2015 at stoppe samarbejdet med unionens direktør, David Gullberg. Niels Sørensen fremlagde punktet som 4 underpunkter: a. Godkendelse af regnskab 2014 NS gennemgik regnskabet. - Kortfristet gæld til DIF som følge af likviditetsproblemer. - Oparbejdet gæld til DIF. - Indgået af tale med DIF, således at DCU ikke kommer i likviditetsproblemer.

3 - Foretaget en opdeling af Post Danmark Rundt og DCU. Dette er sket for at sikre en bedre og mere overskuelig økonomistyring. b. Budget 2015 NS præsenterede 2015 budgettet sammenholdt med forbrug til nu. I 2015 budgettet er der estimeret et overskud på kr ,-. Styringsredskaber og prioriteter blev præsenteret. Finansrapport for perioden er gennemgået meget nøje med DIF og vores revisor. NS konstaterer at der ikke sker overraskelser i forhold til Budget c. Styringsværktøjer og processer til opfølgning af økonomi NS gennemgik initiativer og opfølgningsinitiativer for fremtidig sikring af økonomien. Procedure for månedlig opfølgning blev ligeledes præsenteret. Bilagshåndtering er nu omfattet af en ny procedure: - DCU s ansatte i den midlertidige ledelse, projektleder Brian Samuelsson og sportschef Lars Bonde er berettiget til hver især at kontere udgiftsbeløb optil kr For beløb mellem kr ,- og kr ,- skal begge ovenstående personer attestere. - Udgifter over kr ,- beløbsgrænse skal disse tilmed godkendes af to bestyrelsesmedlemmer, Lone Billehøj og Henrik Jess Jensen. Ovenstående styringsværktøjer og processer skal alt i alt medvirke til en mere sikker økonomistyring og danne grundlag for budget 2016, som inden længe vil blive udarbejdet. Omkring DCU s interne revisorers rolle i regnskabets godkendelse har Bent Röder deltaget i møde med den eksterne revision omkring regnskabet. Ydermere har både Alex Nielsen og Bent Röder gennemgået og underskrevet regnskabet. Palle Rosendahl (PR): Spørger ind til hvad DCU s kritiske revisions bemærkninger var til regnskabets resultat? Samt hvad er DIF s låneomkostninger? Jens Lindblom (JL): Stiller sig undrende over at bestyrelsen ikke opfangede faresignalerne på et tidligere tidspunkt. JL fremkom med eksempler på steder, hvor tingene ikke hang sammen. JL henstiller bestyrelsen til at stille deres mandater til rådighed for et genvalg. Henning Knudsen (HK): Pointerer at bestyrelsen på informationsmødet i Kolding den 29. april stillede sit samlende bestyrelsesmandat til rådighed. Henrik Elmgreen (HE): Henviser til den uafhængige revisors erklæring i regnskabet, der udtrykkeligt giver et kraftig kritik af DCU s budget- og økonomistyring. At regnskabet er gået så vidt er en meget chokerende oplevelse, og HE påpeger at bestyrelsen har taget sit ansvar alt, alt for sent, og ikke været sin rolle ansvarlig. HE stiller sig undrende for hvordan en direktør kan sælge ud af DCU s obligationer? HE henstiller bestyrelsen til at stille sit mandat til rådighed som afslutning på beretningen.

4 Willy Frederiksen (WF): Supplerer Henning Knudsen. Bestyrelsen satte deres mandater på spil ved mødet i Kolding, og ved mødets afslutning var der tæt på 100 % opbakning til bestyrelsen, hvorfor WF ikke synes det er værdigt med angreb af ovenstående karakter på dagens midtvejskongres. WF opfordrer bestyrelsen til at blive siddende og kæmpe videre. Ole Kjeldsen (OK): ønsker en detaljeret gennemgang af budgettet, og ikke i cirkeldiagram. OK stiller spørgsmål til om DIF afdraget er inkluderet i det fremlagte budget, samt hvad omkostningerne for TV 2 på Tour koster i år kontra sidste år. Claus Rasmussen (CR): Er enig med Willy Frederiksen i hans betragtninger herover. CR efterlyser 2015 budgettet i detaljer. Niels Sørensen: vil gerne stå fast at bestyrelsen på mødet i Kolding, satte deres mandater på spil, hvorefter bestyrelsen gik derfra med fuld opbakning, men såfremt det ønskes stiller NS gerne sin formandspost til mandat igen. Såfremt repræsentantskabet ønsker det, indkaldes der gerne til en ekstraordinærkongres, hvor valg af evt. ny bestyrelse kan være et tema. Til Ole Kjeldsen: Der er indgået en aftale med DIF omkring afviklingen af DCU s gæld hertil pålydende kr. 2,3 mill. Renter og gæld i indregnet i DCU s 2015 budget. Der er lavet en ny TV2 aftale, der sikrer at det økonomisk ikke kan gå galt. Et detaljeret budget 2015 blev udleveret til de fremmødte. Palle Rosendahl (PR): henviser til at han også deltog på mødet i Kolding, og har ikke samme opfattelse af, at bestyrelsen satte deres mandater på spil. PR synes det er vigtigt at sende et signal til omverdenen om at man tager dette alvorligt, og stiller dermed et mistillidsvotum til bestyrelsens evne til at lede DCU. PR ønsker skriftlig afstemning til godkendelse af regnskabspunktet. Dirigenten henviser til DCU love som fremsiger at et regnskab skal sættes til skriftlig afstemning, med mindre at dirigenten beslutter andet. Der gøres klar til skriftlig afstemning. Claus Rasmussen (CR): Synes at det er en hård kritik fra Palle Rosendahl mod bestyrelsen. At direktøren kunne sælge DCU s obligationer uden bestyrelsens viden kunne ske grundet de gældende tegningsregler, men det er klart bemærkelsesværdigt. Ole Iversen (OI): Ønsker at høre hvor pengene forventes at blive indhentes til at dække underskuddet? Er det via indtægter eller aktiviteter? Niels Sørensen (NS): Til Ole Iversen: Vi kan ikke udelukke at det kan betyde mindre aktiviteter. Det kan ikke udelukkes at underskuddet skal indhentes på og betyde mindre aktiviteter, men mere specifik kan ikke siges. Godkendelse af regnskab 2014 gik herefter til skriftlig afstemning: For: 24 stemmer Imod: 6 stemmer Undlod at stemme: 0 stemmer Regnskab godkendt.

5 Efter endt afstemning takkede Niels Sørensen for opbakningen til regnskabspunktet, og opfordrede til videre dialog for de der ønsker det. 4. Fastsættelse af licenspris og startpenge Fastsættelse af startpenge blev besluttet på DCU s årskongres 2015 fremover at fastlægges af distrikterne, hvorfor dette punkt ikke længere skal til afstemning på midtvejskongressen. I forhold til licenspriser, foreslår bestyrelsen uændrede priser. Licenspriser som følger i 2016: Voksen, Junior og Ungdomslicens kr. 550,- Børnelicens kr. 275,- Lederlicens kr. 275,- Motionslicens kr. 100,- Der er fortsat ingen forsikring i licensen. Distriktsafgifter kr. 150 Jylland/Fyn og kr. 250,- Sjælland. Herefter gik fastsættelsen af licenspriser til afstemning For: 29 stemmer Imod: 0 stemmer Undlod at stemme: 1 stemmer Licenspriserne blev vedtaget. 5. Fastsættelse af formandens honorar Bestyrelsen indstiller til uændrede formandshonorar på kr årligt. Dette blev enstemmigt godkendt. 6. Præsentation af BMX som disciplin - Tematisk emne Bestyrelsesmedlem Klaus Bach (KB) gav en præsentation af BMX disciplinen og præsenterede det igangværende og forestående arbejde mellem Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks Motor Union (DMU), som er i gangsat i forbindelse med implementeringen af disciplinen til DCU til Det er vedtaget fra UCI at BMX disciplinen skal have tilhørsforhold til det nationale cykelforbund. I forbindelse med arbejdet er der nedsat en arbejdsgruppe på 4-5 personer, som arbejder godt med implementeringen. Udgangspunktet er at alle BMX klubber og BMX kørere pr er tilknyttet DCU. Det forventes, at BMX vil tilgå DCU på lige vilkår som sportens andre discipliner med eget udvalg og budget. BMX har ca. 20 baner i rundt om i Danmark og indtrykket er at alle glæder sig.

6 Niels Sørensen afrundede kongressen med en stor tak til dirigent og alle fremmødte for en god midtvejskongres med mange gode input. Demokrati er vigtigt, så alle input fra kongressen værdsættes højt og tages til efterretning. Niels Sørensen Ole Kjeldsen Henrik Jess Jensen Formand Dirigent Referent De underskrevne originaler findes i administrationen.

KONGRES 2015 - REFERAT

KONGRES 2015 - REFERAT KONGRES 2015 - REFERAT Tid: Søndag d. 18. januar, kl. 9.00-12.20 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referent: Trine Lindberg Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014 LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og startede med at takke Cykling Odense og Cykelklubben

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Formand Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen 2011. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen.

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF Til Klubberne Esbjerg, den 28. marts 2013 Referat fra områdemødet i Sjælland/Øerne den 12. marts 2013 Fremmødte klubber: - ARD Danmark, Ølsemagle Motion, Ishøj Motions Cykel Club, Brøndby Cykel Motion,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2010 lørdag den 26. juni 2010 kl. 17.00 20.30 på Hotel Amerika, Amerikavej 48, 9500 Hobro

Referat af Midtvejskongres 2010 lørdag den 26. juni 2010 kl. 17.00 20.30 på Hotel Amerika, Amerikavej 48, 9500 Hobro Referat af Midtvejskongres 2010 lørdag den 26. juni 2010 kl. 17.00 20.30 på Hotel Amerika, Amerikavej 48, 9500 Hobro Formand Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT

MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT Tid: Lørdag den 24. juni 2017, kl. 18.00-20.00 Sted: Magion, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted Referent: Maria Irming Pedersen DCU s formand Henrik Jess Jensen bød forsamlingen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009.

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Tilstedeværende: Område Nord/Midt: John Sørensen, Erling Pedersen Område Sydjylland/Fyn: Søren Boysen, HP Andersen, Arne Simonsen, Ole Sand (til

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015 1. Situationen omkring direktørskifte DCU s formand Niels Sørensen (NS) gav en kort redegørelse for baggrunden for det afbrudte samarbejde med direktør David Gullberg. 2. Velkomst ved Klaus Bach (KB) KB

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. marts 2017 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 21.03.2017 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 9. marts 2017 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere