MEJDAL-HALGÅRD MOTION NYHEDSBREV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MEJDAL-HALGÅRD MOTION NYHEDSBREV"

Transkript

1 MEJDAL-HALGÅRD MOTION NYHEDSBREV Nr. 6 udgivet august UDGAVE Du sidder nu med sjette udgave af nyhedsbrevet fra bestyrelsen i Mejdal-Halgård Motion, som udkommer kvartalsvis. Denne udgave er ekstra lang, da du bl.a. kan læse om Mejdal-Halgård Motion Imod nye tider. Har du ideer til tiltag ift. vores fælles klub, modtager vi dem meget gerne. Du kan være med til at gøre en forskel for dine klubvenner. God læselyst! Mange hilsner Bestyrelsen MEJDAL-HALGÅRD MOTION IMOD NYE TIDER Som det fremgår af generalforsamlingsreferatet blev det vedtaget at nedsætte et udvalg Mejdal-Halgård Motion imod nye tider. Udvalget fik efterfølgende kommissorium af bestyrelsen: ---- Mål: Fastholde bestående og tiltrække nye medlemmer jf. generalforsamling 2017 Gruppens opgave: Opstil et katalog i prioriteret orden over konkrete tiltag Hvad, hvornår, hvor længe og hvem (I referat fra generalforsamling 2017 findes et idekatalog) Tidsramme: Katalog afleveres til bestyrelsen senest 1. juni Medlemmer: Allerede på generalforsamlingen meldte der sig adskillige medlemmer, der efterfølgende er blevet suppleret. Udvalget består dermed af følgende: Vibeke, Annika, Åse, Daisy, Karsten E, Lene B. og Odd Udvalgets forslag og kommentarer fra bestyrelsen gennemgås i det følgende: 1. Fartgrupper / fartholdere Det er vores indtryk, at vores model med fartgrupper og fartholdere fungerer godt, og at det betyder meget for mange både ældre og nye løbere, at de ved, hvad de kan forvente af løbeturen. Det er derfor vigtigt for os at holde fast i dette. Vi er helt enige heri, men det kræver også at klubbens medlemmer i endnu højere grad er klar til at tage rollen som fartholdere, så det ikke bliver Tordenskjolds soldater, der uge efter uge skal holde farten. Samtidig kræver

2 Har du emner, som du mener bør med i næste udgave af vores nyhedsbrev eller har du RIS/ROS til denne udgave, så hører bestyrelsen meget gerne fra dig det også dels mødedisciplin (eller aftale med en afløser, hvis man har tjansen) dels at fartholderne i endnu højere grad har fokus på om farten overholdes. 2. Annoncering på Facebook, hjemmeside og til træning. Det er vigtigt hele tiden at få fortalt om alle vores gode tilbud og små historier for at gøre klublivet levende. Vi har forskellige steder, hvor vi foretrækker at hente informationer, så derfor skal der fortælles via alle steder Kan vi kun støtte op omkring. Vi eftersøger derfor nogle medlemmer, som har lyst til at tage ansvaret for at denne information kommer online på Facebook, hjemmesiden og måske Mejdalbladet. Lad ikke teknikken skræmme dig! Hans Østergaard underviser rigtig gerne i at skrive på hjemmesiden (det er ikke meget svære end at skrive i Word). På samme måde med Facebook. ALLE kan lære det! Skriv til vores sekretær Jens-Erik på sek@mejdalmotion.dk, hvis du er klar ved tasterne jo flere skribenter/fotografer jo mere spændende bliver det. Bestyrelsen har sideløbende valgt at få et tilbud på en professionel markedsføring af Vestjysk Halvmarathon via Facebook, da vi har 20 års jubilæum. Vi håber noget af denne markedsføring/viden kan smitte af på klubben. 3. Klubture, KK-ture og lokale løb. Vi skal støtte op om lokale løb, gerne ved at tage af sted sammen og gøre det til en fælles hyggelig oplevelse. Vi ser gerne, at der til hvert arrangement (løb) findes en tovholder, som dels er fortaler for arrangementet, og som kan svare på spørgsmål, hjælpe med tilmelding, arrangere fælles transport. Igen der skal fortælles om det på Facebook, hjemmeside og til træning. Kan vi kun støtte op omkring. Det er tydeligt, at Lone Bangs store indsats omkring Stafet for Livet er en af hovedårsagerne til, at det arrangement år efter år har været en succes og en oplevelse for deltagerne. Vi mangler flere tovholdere som Lone er det dig? Inden efterårsferien forventes Årshjulet at have programmet klar for 2018 (i store træk) herunder klubture/løb og sociale engagementer. Når programmet annonces vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at tage tovholderrollen på et konkret arrangement. Og husk at være tovholder betyder IKKE, at man selv skal lave tingene det betyder, at man har rollen som koordinator, som sikrer, at de forskellige gøremål udføres. Skriv til vores sekretær Jens-Erik på sek@mejdalmotion.dk, når programmet udkommer annoncers på hjemmeside og Facebook 4. Variation i træningen.

3 Under dette punkt tænker vi træning med forhindringer, fællestræning, fartleg, Raw-fit, sommertræning, naturoplevelser m.m. Variationen skal være i passende doser, grundstenen i klubben er fortsat træningsaftener med træning i fartgrupper Dette punkter tænker vi passer rigtig fint ind i Motion+, der allerede har en del af disse elementer med i deres torsdagstræning. Vi kan derfor kun kraftigt anbefale alle medlemmer at støtte op omkring Motion+ ved at deltage i træningen ALLE kan være med også de medlemmer som måske løber knap så stærkt eller langt eller er nye i klubben. Motion+ træningen tilrettelægges altid sådan, at alle kan være med. Fsv. naturoplevelser er alle velkomne med forslag løbende fx til en udetræning ala Stubbegård Sø, den 10. september Det behøver ikke være avanceret fx kunne en træningsaften starte fra Idrætscenter Vest, hvor turen går over Sir-Lyngbjerg du byder blot ind! 5. Opfølgning af medlemskab. Vi tror, det vil være en god idé at følge op på medlemmer, som vi ikke ser i et stykke tid. Lige høre dem til, hvorfor de ikke kommer i klubben længere, fortælle at vi har bemærket, at de ikke er der, og at vi gerne vil se dem igen. Det skal være på en positiv måde, så man oplever sig som en del af fællesskabet. Det vil sandsynligvis være godt over for både nye og gamle medlemmer. Det skal overvejes, hvem der skal / kan gøre det. Kan vi alle have en eller flere kontaktpersoner i klubben? Spændende ide, som vi alle skal være end del af derfor kan vi kun opfordre til at vi alle er opmærksomme på, om nogen mangler, og så tage kontakt hvad enten det er personligt i gågaden eller via Facebook. Efter en skade er det måske lige dit prik, som giver skubbet til at kommer igen. Samtidig støtter bestyrelsen allerede op med at udsende mails til tidligere medlemmer, som vi ikke har set genindløse medlemskab. Det gøres omkring generalforsamlingen og nu igen med tilbud om medlemskab resten af 2017 for sølle 175 kr. mindre end 1 måned i fitness! 6. Træningsmål Træningsmål kan være mange ting. Det kan fx være individuelle mål om at komme i gang med at løbe fast to gange om ugen, at kunne løbe 5 eller 10 km, en halv eller hel marathon. Det kan være deltagelse i et bestemt løb. Det kan også være at tabe sig fem kilo eller at forbedre sit kondital.

4 Det kan også være, at klubben skal sætte sig nogle fælles mål. Det kan fx være at klubbens medlemmer til sammen skal have deltaget i mindst 50 forskellige løb for klubben i Danmark og 5 i udlandet, eller at vi tilsammen skal have løbet km. Vi tror, der kan komme noget sjovt ud af at synliggøre, hvad vi i grunden render og laver. Måske kan vi snakke mål på nogle af vores torsdagskaffe aftener. Det lyder spændende og kunne være en af de aktiviteter, som et medlem (dig?) tager initiativ til fx i samarbejde med en af de forhåbentlig flere nye skribenter til vore hjemmeside jf. forslag 2 fra udvalget. 7. Andet Vi har nedprioriteret fleksible løbetider og skadestræning / skadesruter, da vi tænker, at det er noget, vi selv må lave aftaler med hinanden om, hvis det er aktuelt. Mange gør det allerede i forvejen. Vi tror ikke, at klubben kan magte det hele. Vi er i den heldige situation, at 2 unge initiativrige klubmedlemmer allerede har spurgt til at forsøge med træningsstart kl. 19:30 med henblik på at tilbyde forældre i børnefamilier mulighed for at løbetræne med ligesindede. Erfaringen fra fx fodbold er, det er en god ide. Tanken er at tilbyde træning om tirsdagen og benytte samme rute men uden fartholdere som løbes af klubbens øvrige medlemmer til sædvanlig tid 18:30. Det er Annika og Krestine (2 unge mødre), som vil stå for træningen, annonceringen mv. RIGTIG SPÆNDENDE! TAK TIL UDVALGET FRA BESTYRELSEN Bestyrelsen vil gerne takke udvalgets medlemmer for deres store indsats og output jf. ovenfor. Vi ved, I har haft mange spændende drøftelser undervejs. Der er kommet mange spændende forslag, som dog kræver, at I vores medlemmer i endnu højere grad tager del i opgaven med at forme fremtidens Mejdal-Halgård Motion og sikre, at vi bevarer og øger vores medlemstal. Derfor håber vi fra bestyrelsen, at du som medlem - vil tage din del af ansvaret med de forskellige tiltag såvel som i dagligdagen. Ellers vil det gode arbejde ikke have nogen virkning.

5 12 NYE MEDLEMMER FRA BEGYNDERTRÆNINGEN Det er med rigtig stor glæde, at vi i år kan se, at 12 fra begynderholdet 2017 har valgt at melde sig ind i klubben efter sommerferien, hvor vi desværre tidligere har oplevet, at sofaen trak mere end løbeskoene. Velkommen endnu engang til vores nye medlemmer! Vi ved i bestyrelsen, at trænerteamet bag begynderholdet Krestine, Odd og Anette har ydet en kæmpe indsats (igen). I år er det derfor fantastisk at se, at den forøgende fokus på at integrere nye medlemmer har båret frugt! STOR TAK til trænerteamet! MOTORVEJSLØB 2. HALVÅR 2018 Der vil med stor sandsynlighed blive afholdt motorvejsløb omkring Holstebro, når den nye motorvej til Herning åbnes. Vi har meddelt DGI, som står som arrangør, at klubben gerne vil tage del i arrangementet, såfremt det er aktuelt det kunne dels være med hjælpere på dagen men også med afholdelse af fortræning, som kan øge kendskabet til vores løbeklub. VESTJYSK HALVMARATHON MED 2 RUTER I 2017 I vores 20. jubilæumsår har løbsudvalget bag Vestjysk Halvmarathon besluttet at tilbyde en 11,1 km. rute som supplement til den velkendte halvmarathonrute. Vi ved, at en del løb har haft succes med at tilbyde 2 distancer for at gøre det mere attraktivt fx for en klub at vælge et løb som mål for en klubtur. Samtidig giver det mulighed for familiemedlemmer, som løber forskellige distancer at deltage i løbet. Der er tale om et forsøg, som vi vil evaluere efter løbet med henblik på, om den korte udgave skal være et permanent tilbud. CYKELTRÆNING TIRSDAGE Der har gennem årerne været talt meget om tilbud til medlemmer, som af en eller anden grund ikke kan løbe midlertidig eller permanent eller som måske blot ønsker variation i træningen via en anden sport. I sommerferien viste det sig at adskillige af klubbens nuværende eller tidligere medlemmer har investeret i en racercykel. En cykel som flere luftede til en torsdagstræning i sommerferien på en dejlig tur tilrettelagt af Sigrid. Selvom det snart går imod enden for landevejscykling i år, vil vi etablere en Facebookgruppe, hvor medlemmer kan aftale, om der er nogen at cykle med om tirsdagen tirsdag er valgt, så deltagerne stadig kan deltage i Motion+ om torsdagen jf. forslaget fra udvalget omkring Mejdals fremtid.

6 Starttidspunkt forslås til kl. 18:00 på den måde kan der et stykke tid endnu køres en tur, inden det bliver mørkt dels kan deltagerne stadig deltage i den sociale del af klublivet efter træning med løberne. Facebookgruppens navn: Mejdal-Halgård Motion Vi cykler Det er vigtigt at slå fast, at tiltaget på ingen måde er et forsøg på at starte endnu en cykelklub i området, der vil derfor kun være tale om fællesskab under cyklingen og ikke nogen målrettet træning. Det må man finde hos en af de rigtige cykelklubber i området. SEN TIRSDAGSTRÆNING FOR UNGE FAMILIER Som nævnt ovenfor under Mejdal-Halgård Motion Imod nye tider, vil Annika og Krestine i efteråret forsøge at etablere træning tirsdage kl. 19:30, så unge forældre kan løbe med i klubben se mere ovenfor NY FORMAND OG BESTYRELSESMEDLEMMER FRA 2018 Ved generalforsamlingen i 2017 fortalte flere af bestyrelsens medlemmer, at de planlagde at trække sig ved generalforsamlingen i Det giver muligheder! Måske har du eller din makker ved siden af lyst til at være med til at præge klubben fremadrettet så er chancen der. Overvej om det er noget for dig eller din makker måske din makker lige skal spørges, om du og ham/hende ikke sammen skal stille op. Bestyrelsesarbejde er spændende og også personlig udviklende!

Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub

Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub Hvad er begynderløb? Begynderløb er for dig som aldrig har løbet før Begynderløb er for dig som har løbet før, men det er meget længe siden (Måske mange kilo siden) Begynderløb

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Så er der gået 1 år siden jeg tiltrådte som formand for AG ved sidste generalforsamling. Jeg vil nu fortælle lidt om alle de mange tiltag som vi har været involveret i. 2017

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 19.30 afholdt Mejdal-Halgård Motion generalforsamling hos Arne Hald A/S, Sletten 47, Holstebro. Generalforsamlingens dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Greve Trim Powerwalking

Greve Trim Powerwalking Greve Trim Powerwalking Poweraften d. 7. november 2016 Lene Meldgaard Pejø, grenleder Aftenens emner Velkommen Opfølgning på forsøg Arrangementer Powerwalk årshjul Eventuelt 7. november 2016 Greve Trim

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

VESTJYSK HALVMARATHON

VESTJYSK HALVMARATHON VESTJYSK HALVMARATHON Lørdag d. 2. november 2019 kl. 13.00 Mejdal / Holstebro 22. udgave VHM med 3 ruter ONLINE TILMELDING www.vestjysk-halvmarathon.dk Løb Vestjysk Halvmarathon 2019 og oplev naturen i

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Torsdag den 8. februar 2018 kl. 19.30 afholder klubben generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes i år hos Arne Hald A/S, Sletten 47, 7500 Holstebro. Generalforsamlingens dagsorden

Læs mere

VESTJYSK HALVMARATHON

VESTJYSK HALVMARATHON VESTJYSK HALVMARATHON Lørdag d. 3. november 2018 kl. 13.00 Mejdal / Holstebro 21. udgave VHM Nu med 3 ruter ONLINE TILMELDING www.vestjysk-halvmarathon.dk Løb Vestjysk Halvmarathon 2018 og oplev naturen

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Mejdal Gymnastik- og Idrætsklub

Mejdal Gymnastik- og Idrætsklub Mejdal Gymnastik- og Idrætsklub Amatørteater Badminton Gymnastik Fodbold Håndbold Motion Onsdagsklub Petanque Tennis Move 1665 Aktivitetsmedlemmer Hjemsted: Mejdal-Hallen, 7500 Holstebro Mejdal G.I.K.

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Vi har brug for at høre din mening! Vi tillader os at skrive til dig i et vigtigt ærinde. Din nye kommune arbejder aktivt

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet April Kære bruger af Jobbanken i Århus Foråret er over os, og det betyder

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Ejby - Løb for Livet Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl Fraværende: Dagsorden Referat 1. Siden sidst/efterretninger a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Godt i gang både i børnehaven, vuggestuen og på skolen. b. Medarbejderne b. Skole

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Velkommen til alle nye løbere Introduktion til Viby løbeklub Løbetur for 5 og 10 km holdet Introduktion til nybegyndere Opvarmning Gangtest Dagens program Lidt om Viby Løbeklub Præsentation

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Bryd Grænser. gik virtuel ad Hærvejen til Viborg i perioden 3. april til 4. juni 2013.

Bryd Grænser. gik virtuel ad Hærvejen til Viborg i perioden 3. april til 4. juni 2013. Bryd Grænser gik virtuel ad Hærvejen til Viborg i perioden 3. april til 4. juni 2013. Fakta vedr. turen: Turens længde: 277 km Turens varighed: 63 dage Antal deltagere: 45 Samlet har I tilbagelagt: 35.445.413

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning Af Nanna Winbladh, naturvejleder i Kolding Kommune OutdoorMums er efterfødselstræning i naturen kombineret med naturvejledning. Hver torsdag formiddag

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Der forelå følgende agenda for mødet: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Klubture 2015 3. Økonomi Atlética 4. Ansøgningsskema til økonomi 5. Kort referat af tri-møde

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle,

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle, August 2017 Kære alle, Nyhedsbrev august 2017 En dejlig opstart Skoleår nummer 5 er skudt godt i gang og opstarten efterlader et veltilpas smil på læben. Børn og voksne har været klar fra start og der

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Kommunikationsudvalg. Materialeudvalg. Formål at stå for klubbens samlede materialebestand

Kommunikationsudvalg. Materialeudvalg. Formål at stå for klubbens samlede materialebestand BILAG 5A: FORSLAG TIL EN ORGANISATIONSSTRUKTUR BASERET PÅ KLUBBENS NUVÆRENDE AKTIVITETER KLUBBENS UDVALG Træningsudvalg at stå for klubbens træningsaktiviteter mandagstræning onsdagstræning ungdomstræning

Læs mere

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK Tirsdag den 11. august 2015 i Bygholm ark! NYuHmEeD d 2015 Hovedsponsor N spurt! Sponsorer Arrangører FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK FORTRÆNING Der tilbydes fortræning i uge 31 og 32. Søg yderligere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Dagsorden iflg. vedtægterne: Bjarne Nielsen blev valgt til aftenens dirigent. Erik Johnsen aflagde som formand bestyrelsens beretning. (se følgende sider)

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Løb i teori og praksis. Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013

Løb i teori og praksis. Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013 Løb i teori og praksis Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013 Morten Nielsen Udviklingskonsulent i Dansk Atletik Forbund Underviser på DIF

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor:

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor: ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT Forplejningssponsor: Herning100 Herning Orienteringsklub Find vej i I 1913 blev Herning købstad. Det var en tid, hvor udviklingen tog fart med mange nye tekstilvirksomheder

Læs mere

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år Evaluering af Find vej Dagen 2014 Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år 21. maj 2014 Kort om evalueringen 38 DOF-klubber og tre eksterne arrangører arrangerede 5.

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie.

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Foreningsnyt nr. 4. juli 2010 Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Badeboldtløbet den 13. juni Må vi indrømme, blev ikke den helt store deltagermæssige succes, kun

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere