Taastrup FC s generalforsamling d BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende:"

Transkript

1 Taastrup FC s generalforsamling d BERETNING Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende: Kvinderne vandt 1. division og rykkede op i 3F ligaen, hvor de har fået en overraskende flot start, som er blevet bemærket i DBUs cirkler. Kvinderne modtog Høje-Taastrup kommunes idrætspris i Endvidere blev Taastrup FC i efteråret 2011 af DBU Sjælland indstillet til årets breddeklub i Danmark. Ved en reception i klubhuset modtag klubben en erindringspokal af DBU Sjælland. Egon Sahl Pedersen, en af klubbens mangeårige ildsjæle, modtog på DBU Sjællands delegeretmøde den 7. januar 2012 Erik Asmunds rejselegat for en uvurderlig indsats for klubben. Et stort tillykke til Egon som hermed kaster glans over klubben. Hertil kommer at Taastrup FC i 2011 har oplevet en yderligere kraftig medlemsvækst, hvilket beviser at man med en stor opbakning fra forældre, de mange ledere og trænere godt kan forene breddefodbold, talentsatsning og elitefodbold. Medlemstal: Senior mænd Senior kvinder Drenge ungdom Piger Total Hertil kommer 169 ledere i 2011 mod 151 ledere i 2010.

2 En vækst på 10 %. En sådan udvikling kan kun lade sig gøre i kraft af stadig flere ledere og trænere, der yder en uvurderlig indsats for klubben. Medlemsfremgang er ikke et mål i sig selv i fremtiden. Kun hvis vi fortsat kan rekruttere ledere og trænere blandt vores store forældrekreds, vil vi kunne absorbere endnu flere medlemmer. At Taastrup FC med sine 940 aktive medlemmer er en vigtig del af årets idrætskommune 2010, være bare sagt for fuldstændighedens skyld. Taastrup FCs medlemsfremgang passer ikke sammen med at årets idrætskommune samtidig hermed lukker fodboldbanerne i Høje-Taastrup idrætspark. Shoppen Shoppen har haft et nettooverskud på kr mod kr i Vi udvider løbende vores sortiment og regner med at kunne tilbyde en WEB-shop løsning i Organisationen En fodboldklub af Taastrup FCs størrelse kræver en levende organisation der hele tiden er under forandring og udvikling for at kunne leve op til nye krav og udfordringer. Seneste tiltag er nedsættelse af et talentudvalg og samtidig hermed en aftale med en talentchef, Steen Bybjerg der som tidligere divisionsspiller, juniorlandsholdsspiller og træner på højt niveau har som opgave at inspirere talenttrænerne i de enkelte årgange. Vi er i fuld gang med at opbygge en organisation omkring talentholdene med specialtrænere og sundhedssektor. Tilsyneladende har vi medvind med denne satsning hvor målet er at kunne sikre vore spillere en højt kvalificeret træning der alt andet lige kan holde dem i Taastrup FC og med tiden bringe vores bedste hold op i højere rækker samt for kvindernes vedkommende cementere positionen i landets bedste fodboldrække. I løbet af året har bestyrelsen haft små udfordringer at tage stilling til men man er naiv hvis man i en så stor fodboldklub med så mange mennesker involveret tror man kan slippe for at tage stilling til tingene.

3 Opstartsafdelingen Hele opstartsafdelingen har været støt stigende hele året. U8 drøner derudad og kan forvente yderligere tilgang i de kommende år. U7 oplevede trænerproblemer efter sommerferien, som blev løst med tilknytning af Finn Galthéen som cheftræner. En løbende turnus mellem de forskellige afdelinger fik skabt ensartethed og en bedre forældreopbakning, men man er ikke der, hvor man gerne vil være endnu. U6 har oplevet træner/forældre problemer, som er blevet løst på samme måde som i U7 afdelingen. Alle 3 afdelinger har trænet på samme tid, hvilket har gjort det nemmere at få tingene på skinner. Opstartsafdelingen følger DBUs retningslinjer, med fokus på: Det skal være sjovt for børnene Forældrenes rolle De næste trænere (blandt forældrene). Mange tror at den vigtigste opgave er at træne børnene, men det er endnu vigtigere at forældrene ved, hvad det vil sige, at deres barn går til fodbold, (det er ikke et institutionstilbud fra kommunen). Når det er på plads kan vi derefter træne/forme spillerne til at blive dygtige, som vi alle ønsker. Ungdomsafdelingen Ungdomsafdelingen består af 184 spillere fordelt på U12 U13 & U har budt på både op- og nedture resultatmæssigt for alle årgangsholdene, men humøret og gejsten er i top. Afdelingen bygger sten på sten år for år og man er overbevist om at være på rette vej. Børneafdelingen U9-11 Børneafdelingen kigger tilbage på et år, hvor det efter en omstrukturering er blevet frigivet lidt flere ressourcer, så nogle af klubben målsætning og mønster klubtiltag kan iværksættes og komme i mål.

4 Børneafdelingen Vi har pr. 1 jan lavet en aftale med Martin Madum Andersen, som cheftræner for U9-U11 afdelingen, og Martins første opgave frem til sommeren 2012, er at fokusere på U10 drengene. Martin er UEFA B2 træneruddannet. Vi hilser Martin velkommen i TFC vil byde på en del mere samarbejde mellem afdelingerne på kryds og tværs, både blandt spillerne men også trænerne. U9, U10 & U11 vil i gen i år have træningstid på græs samme dag i samme slot. Som noget nyt vil der om torsdagen være Teknikskole for U10 & U11 drengene på Nyhøj, og igen i år vil U10 & U11 drenge have målmandstræning om onsdagen. ATK er igen i år det primære Tema, så vi kan få en strømlinet udvikling af vores spillere helt nede fra U5 og op. U9 består pt. af 64 friske drenge, nogle frivillige friske forældretrænere & ledere. U10 består af 49 drenge, og en masse god træner kapacitet, dygtige holdledere og afdelingsledere. I 2011 har U10 drenge gennemgået en stor omstruktering, hvor bla. Vores nye cheftræner Martin er trådt til som træner. U11 består af 54 drenge, som vil bruge tiden frem til sommerferien på at forberede sig på 9-mands og i at komme til at indgå i Taastrup FC s talentarbejde. Pigeafdelingen U9 piger har lige nu 18 piger indmeldt, men kun 1 træner. Der er 1-2 forældre som hjælper til hvis der er behov for det det ideelle er 1 træner pr spillere. Der har ikke været tilgang i årgangen men det tror vi kommer når pigerne kommer på græs. Pigerne har i efteråret spillet 5 mands fodbold, og det er gået rigtig godt. U11 piger har lige nu 25 indmeldte og de har to trænere + en ungdomstræner. Pigerne spillede 7 og 5 mands fodbold i efteråret, hvor de sluttede på en 1 plads i række 3. U13 har 62 indmeldte piger og de har 4 trænere og en hjælpetræner. Der har været stor tilgang af piger i efteråret, og der er stadig piger som kommer til prøvetræning. Pigerne har spillet 7 og 9 mands fodbold.1. holdet sluttede på 1. pladsen i Unionens bedste række, hold 2 slutter næstsidst og hold 3 sluttede midt i rækken. Til foråret er der tilmeldt 3 stk. 9 mands hold og et 7 mands hold. U15 piger har 26 piger 2 trænere og 2 assistenttrænere. I efteråret har de spillet 11 mands og 7 mands fodbold. Hold 1 sluttede på en 2. plads i 2. division og hold 2 sluttede midt i rækken. Der er plads til endnu flere piger i denne årgang.

5 Alt i alt er det en imponerende udvikling pigeafdelingen har gang i. Seniorudvalget 2011 har været en forrygende flot år for kvinderne der som tidligere sagt vandt 1. division og rykkede op i 3F ligaen. Her har man har fået en flot start i efteråret. Hermed er årets idrætskommune kommet på landkortet i Danmark en position vi gerne vil forsvare og udbygge. KS2 vandt sin række og rykkede op rigtig godt gået. U18 pigerne her startede vi et samarbejde med FHI op. En årgang med nogle udfordringer som vi 2012 arbejder hårdt på at løse. Herresenior 1 sluttede foråret midt i Sjællandsserien men har haft det svært med at vinde kampene i efteråret, hvilket førte til at træneren og klubben blev enige om at ophæve samarbejdet. Med tilknytningen af ny træner og nye spillere ser det lovende ud for Herresenior 2 havde et fint efterår og sluttede med en placering, der lover godt for muligheder i Seniorudvalget administrerer også veteran, oldboys og lukkede hold. Klubbens bedste U19 hold klarede sig på det jævne medens U17 udvikler sig positivt. Samarbejde med FHI Taastrup FC startede i 2011 et udviklingssamarbejde sammen med FHI. Her blev U18 pigerne fra de to klubber slået sammen. Endvidere blev et samarbejde om U15 pigerne drøftet. ATK (Aldersrelateret træning) Som sagt i beretningen sidste år har klubben besluttet at integrerer ATK træningsprincippet i TAASTRUP FC. Programmet er en glimrende hjælp til trænerne fordi

6 programmet meget grundigt beskriver på hvilke alderstrin man skal træne specifikke tekniske øvelser. Bestyrelsen konstaterer ved selvsyn at trænerne virkelig arbejder med ATK. Aftalen med Brøndby IF om talentudvikling Som meddelt på sidste års generalforsamling indgik TAASTRUP FC en aftale med Brøndby IF om talentudvikling til fordel for begge parter. I løbet af 2011 har aftalen udmøntet sig i udveksling af trænererfaringer samt træningspas for nogle af TAASTRUP FCs talenter ude hos Brøndby IF, invitation til at deltage i Brøndby cuppen og et stort antal fribilletter til Brøndbys hjemmekampe i superligaen. Hensigten med aftalen er fortsat at give talenterne og deres forældre sikkerhed for at kunne få afprøvet talentet hos Brøndby IF på højeste niveau og sikre at spillerne er velkomne i TAASTRUP FC hos deres gamle kammerater såfremt de ikke slår igennem på Liga niveau hos BIF. ELITESATSNINGEN Med støtte fra Høje-Taastrup kommune fortsætter elitesatsningen. Egon Sahl og Nina Keller repræsenterer TAASTRUP FC i eliteidrætsbestyrelsen. Den store udfordring er at få årets idrætskommune til at gå op med en dårlig kommunal økonomi i Høje-Taastrup kommune. TALENTSATSNING Som tidligere nævnt i denne beretning har klubben vedtaget at opgradere talentarbejdet. Vi opererer med talenthold i drenge U12, U13, U14,U17 og U19 og U13, U15 og U18 på pige siden. Klubben målsætning er på sigt, at kunne søge T-licens til talentudviklingen. MØNSTERKLUB

7 En række af de tiltag der allerede er nævnt i denne beretning er konsekvens af den Mønsterklubbeskrivelse, der grundig blev beskrevet i sidste års beretning. et arbejdet som forsætter i de kommende år og som måned efter måned bliver fulgt til dørs på bestyrelsesmøderne, drevet frem af Hans Tvede. DBU kvindedivisionsforeningen Taastrup FC var repræsenteret af Hans Tvede og Frank Mouritsen på kvindedivisionsforeningens generalforsamling i Kolding hvor det store samtaleemne var DBUs beslutning om at indføre licens i 3F ligaen fra sommeren Udfordringen er at følge med udviklingen hos vores nabolande hvor kvindefodbold vinder kraftigt frem. Således sendes der nu kvindeligakampe på TV i Tyskland, Sverige og Norge. DBU SJÆLLANDS DELEGERETMØDE Den 7. januar 2012 deltog næstformanden og jeg i DBU Sjællands delegeretmøde hvor vi først og fremmest var vidne til at Egon Sahl fik overrakt Erik Asmunds rejselegat for en mangeårig lederindsats i Taastrup FC og stærk medvirkende til at vores klub blev en succes. Ellers var det store diskussionsemne DBU Sjællands økonomi på baggrund af et forslag om kontingentstigning. Delegeretmødet henstillede til bestyrelsen om at holde DBU Sjællands økonomi på linje med den almindelige afmatning i samfundet. Under DBU Sjælland deltager Taastrup FC i en formandsklub hvori klubbens formand og formanden for ungdomsudvalget deltager. I 2011 blev et af møderne afholdt i Taastrup Idrætscenter hvor TAASTRUP FC og idrætskonsulenten fra Høje-Taastrup kommune fremlagde hvordan vi havde organiseret os. ÅRETS IDRÆTSKOMMUNE Som allerede omtalt flere gange i denne beretning blev Høje-Taastrup kommune årets idrætskommune. Ved sidste års generalforsamling udtrykte vi vores glæde over denne hæder og udtrykte håb om at den ville udløse nye tiltag for at forbedre idrættens vilkår for at aktivere endnu flere børn og unge.

8 I den forbindelse foreslog vi etableringen af et fodbold akademi (en fodbold fritidsklub) på Nyhøj, hvor man erstatter de nuværende gamle lokaler med en nybygning, der både indeholde faciliteter til omtalte fodbold akademi, træningsfaciliteter i kælderen samt klubfaciliteter, der kan imødekomme et stort behov om mere socialt samvær i forbindelse med træning og kamp. Der er desværre ikke sket nyt i årets løb. Endvidere har TAASTRUP FC foreslået byrådet, at der etableres idrætsprofilskoler på Borgerskolen og på Fløng skole. Men heller ikke her er der sket udvikling. På dette sted sender Taastrup FC en hilsen til de øvrige idrætsklubber i kommunen som vi via Idrættens samråd samarbejder med. ANLÆG Høje-Taastrup kommune har gennemført besparelser på Taastrup Idrætscenter 1 mio. kr. om året, der desværre indebærer mindre personale på Nyhøj. Taastrup FC arbejder på de indre linjer for mere kunstgræs. Klubben er indforstået med at den næste kunstgræsbane bliver placeret i Fløng/Hedehusene, men har fremlagt en forslag til hvordan der både kan finansieres mere kunstgræs både Hos Fløng/Hedehusene og i Taastrup. Tak til Taastrup Idrætscenters personale for vedligeholdelsen og betjeningen af klubben. CAFEEN PÅ NYHØJ I beretningsåret blev der lavet aftale med Stopuret om servicering i cafeen på Nyhøj i udendørssæsonen. DISCIPLINÆRUDVALGET Disciplinærudvalget består af Seniorudvalgets formand, ungdomsudvalgets formand og klubbens formand. Udvalgets kommissorium er at vurdere de af DBU Sjælland tildelte karantæner om og hvorvidt disse skal have yderligere konsekvenser for spillere/ledere/trænere.

9 Heldigvis har udvalget haft meget få indberetninger at tage stilling til hvor man kunne tale om at TAASTRUP FCs værdigrundlag var overtrådt. I en enkelt sag har udvalget haft en alvorlig samtale med en spiller. Udvalget lægger meget vægt på at spillerne/trænerne/lederne holder sig TAASTRUP FCs værdigrundlag for øje når de er ude og repræsentere TAASTRUP FC. Disciplinærudvalget finder i år grund til direkte at rose spillere/trænere og ledere for det år der er gået. TURNERINGSUDVALGET Tilrettelægger og fordeler banekapaciteten både udendørs og indendørs. Det er altid et puslespil dels med fordelingen mellem de andre klubber dels internt i TAASTRUP FC. Herud-over varetager turneringsudvalget tilmeldingen til vores turneringer. En stor tak til turneringsudvalget for arbejdet med dette puslespil. STÆVNER Grusbaneturneringen har igen i 2011 bidraget positivt til TAASTRUP FCs økonomi. I februar afholdte vi vores store breddestævne i Taastrup Idrætshaller med deltagelse af over 230 hold. Den store Taastrup sommercup i august, et fantastisk stævne på Nyhøj, hvor der deltog mere end 2000 spillere samt trænere/forældre/bedsteforældre og andre i alt ca mennesker på Nyhøj i løbet af weekenden. I november afholdte vi vores store A-stævne for de bedste spillere. Pengestævnet i december her bliver der gået til stålet for at vinde pengepræmierne. Sikken et herligt liv omkring vores idræt og endnu engang en stor tak til de mange ledere/forældre der hjælper til med at få afviklet disse stævner. LILLEBÆLT CUP I FREDERICIA. Anden weekend i januar 2011 tog Taastrup FC af sted til Fredericia med 230 børn og unge samt trænere og ledere.

10 TAASTRUP FC s bestyrelse henlagde igen i år et bestyrelsesseminar til Fredericia, således at vi kunne følge vores børn og unge i kampene samt se hvordan de var indkvarteret på en skole. Samtidig kunne vi følge med i, hvordan trænerne og lederne håndterede denne weekend. Der er al mulig grund til at rose alle deltagerne for opholdet på skolen, indsatserne i kampene og ikke mindst det store sammenhold årgangene internt og på tværs af årgangene. At resultaterne også blev flotte nævnes kun som et kuriosum på en stor oplevelse, der er et godt fundament for den kommende sæson. SPONSORERNE Taastrup FC vil gerne rette en stor tak til sponsorerne for deres støtte til Taastrup FC. Uden jeres hjælp vil det ikke være muligt at udvikle klubben på talent/elitesiden, idet klubbens erklærede mål er, at al udvikling af eliten skal betales af sponsorer og ikke af breddefodbolden. I løbet af 2011 lykkedes det rent faktisk at skaffe flere sponsorer til klubben. PRESSEN En stor tak til den lokale presse: Lokalavisen v/ redaktør Niels Torp og Dagbladet v/ sportslig medarbejder Steffen Kristiansen, som giver Taastrup FC en flot omtale. Vi tror at den flotte omtale af vores 3F ligahold har været stærkt medvirkende til den store medlemsfremgang af spillere i pigeafdelingen. Ydermere er TAASTRUP FC overbevist om at disse positive omtaler gavner udviklingen i Høje-Taastrup kommune. En målsætning for Taastrup FC er ved hjælp af større sponsorstøtte at kunne brande klubbens hjemmekampe i 3F ligaen og Herresenior 1 mere ved hjælp af forudgående kampannoncer i den lokale presse. STØTTEFORENINGEN

11 Tak til støtteforeningerne Taastrup FCs venner og B70 idrætsbanko. Det er vigtigt for klubben at modtage den økonomiske støtte. BESTYRELSEN Igen i år er der grund til at takke bestyrelsesmedlemmerne for den store indsats i yder for denne klub. Jeg håber I ved jeres arbejde for denne klub som først og fremmest er til glæde for de 940 aktive medlemmer men som forhåbentlig også er til inspiration for jeres familier - finder glæde ved indsatsen. Ligeledes en stor tak til klubbens forretningsfører Frank som uanset du er ansat i klubben yder en fantastisk indsats for at denne klub kan udvikle sig. Tak til Morten Lethan Albrechtsen for at indtræde i bestyrelsen, da der blev en plads ledig. Ligeledes tak til Ingelise og Tom som holder styr på bolde og trøjer. Også en stor tak til Cemal, der via sit virke for Høje Taastrup Kommune hjælper klubben med at opstøve nye træneremner blandt forældrene. Sidst men ikke mindst og igen og igen en stor tak til alle i trænere og ledere, der gør denne udvikling mulig. I er med jeres indsats kulturbærere af de ideer, som er Taastrup FCs kerneværdier så at breddefodbold kan gå hånd i hånd med talent og elite i en positiv atmosfære i Taastrup FC. FORVENTNINGER TIL 2012 Vi kommer i 2012 til at arbejde videre på en række spændende områder bl. a.: 3F liga licens Talentudvikling Sponsor Udvikling af bredde fodbolden Shoppen

Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING

Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING Igen 2012 kan Taastrup FC melde om fremgang. Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING Kvinderne har stabiliseret sig i 3F ligaen. Der ydes en stor indsats af trænerstaben samt af den sportslige

Læs mere

BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS 2011. EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING

BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS 2011. EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING Taastrup den 20.februar 2011 Ref. Søren D. Sørensen Taastrup FC Formand. BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS 2011. EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING Taastrup FC er en klub i rivende

Læs mere

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014 Beretning 2013 blev modsætningernes år i Taastrup FC. På den ene side et fantastisk år for herreseniorholdene med oprykning for 1. + 2. + 3. + 4. holdet. Endvidere

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Udgangspunktet for Den Blå Tråd er: Ringe Boldklubs værdigrundlag og målsætning DBU s Holdninger og Handlinger Aldersrelateret træning koncept (ATK) DBUs Børnetræningsmanual

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Taastrup FC Fakta om klubben

Taastrup FC Fakta om klubben Taastrup FC Fakta om klubben En af Danmarks største fodboldklubber (DIF s 2011 opgørelse) En stærk organisation med dygtige og professionelle ledere Divisionsfodbold gennem flere år Målsætning om at spille

Læs mere

SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER. Vision 2020 i FC Skanderborg FCS VISION 2020

SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER. Vision 2020 i FC Skanderborg FCS VISION 2020 SMUK FODBOLD I DET MEST ATTRAKTIVE FODBOLDCENTER Vision 2020 i FC Skanderborg FCS PERSONLIG UDVIKLING GLÆDE OG FORNØJELSE VISION 2020 KONKURRENCE TOLERANCE Vision FC Skanderborgs vision er at spille smuk

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser Indholdsfortegnelse Organisationsdiagram for MorsØ FC Fodbold... 2 Årskalender MorsØ FC... 3 Arbejdsbeskrivelser MorsØ FC - Fodbold... 4 Fodboldudvalgsformand arbejdsopgaver... 4 Seniorudvalgsformands

Læs mere

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks.

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Børnefodbold i Nørresundby FB Holdninger ver. Juli 2018 I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Afsnit A Vores vison om Børnefodbold;

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl

Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl. 19.00. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer og opgaver

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen.

Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. 2. 3. 4. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. Skabe en større fælles

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Turneringer 7-mands 2012-13

Turneringer 7-mands 2012-13 Turneringer 7-mands 2012-13 1 Turneringen 7-mands 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2012-13. 4. kvartalsspiller i rækkerne: U-11 Piger

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere