Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing"

Transkript

1 Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Holstebro RejseCenter strikket en enestående rejse sammen til dig, der kunne tænke sig at være med som supporter ved VM på kortbane i Shanghai i april måned. Vi har kombineret dagene i Shanghai med et meget spændende ophold i den sprudlende metropol Beijing, OL-byen 2008, hvor du vil opleve en bred vifte af kulturelle og historiske seværdigheder. Derefter går turen videre til Shanghai, hvor vi ligeledes byder på masser af Østens Mystik, men hvor vi samtidig kan glæde os til at følge vores svømmere ved VM på kortbane. VM på kortbane 2006 forløber over perioden april. Denne rejse forløber over perioden 28. marts - 8. april. Også for svenske og norske supportere Vær opmærksom på, at dette tilbud inkluderer muligheder for tilslutningsfly fra både Sverige og Norge. PROGRAM Dag 1 Kl : Mødetid i Kastrup, hvor rejselederen venter og hjælper med check-in. Kl : Afgang fra Kastrup med SAS, rute SK 995. Natmad i flyet. Dag 2 Morgenmad og frokost i flyet. Kl : Ankomst til Beijing. Efter at pas- og visumformaliteterne er overstået mødes vi med vor lokale, engelsktalende guide, som følger gruppen under hele opholdet i Beijing. Fra lufthavnen kører vi først til HIMLENS TEMPEL, som var det gamle Kinas helligste sted, og et af de smukkeste bygningsværker i hele Kina. Templet blev indviet i 1420 under Mingdynastiet og hele området dækker i dag 270 hektarer. Midt på eftermiddagen køres der til PARAGON HOTEL. Hotellet, som er et 4* hotel, ligger meget centralt og i gå afstand til Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By. Middag på hotellet.

2 Dag 3 En meget spændende dag venter. Vi skal bl.a. besøge MINGGRAVENE i Den Hellige Dal, hvor 13 af Mingdynastiets kejsere ligger begravet. En lang marmorbelagt allé flankeret med rækker af høje stenfigurer fører os frem til den største af gravpladserne. Selve dalen er smukt beliggende med bjergene i baggrunden hvor Muren snor sig. Kineserne spiser normalt med pinde, og specielt på de lokale restauranter, - det skal vi selvfølgelig også, dog har vi sørget for, at der også er almindeligt bestik! Til en traditionel kinesisk frokost får man normalt 6 8 retter, og det er selvfølgelig med ris, - og ikke kartofler. Kinesisk mad er god, veltilberedt og interessant. Den er gennemkogt og gennemstegt, så normalt vil den ikke give maveproblemer! Turen fortsætter til DEN STORE KINESISKE MUR, som er et enestående bygningsværk, der strækker sig over næsten 7000 km., og er bygget af mere end slaver. Iflg. astronauterne kan den ses fra rummet! Vi forventer at være tilbage i Beijing sidst på eftermiddagen. Middag på lokal restaurant. Dag 4 Endnu en dag med store oplevelser venter. Først går turen til DEN HIMMELSKE FREDS PLADS, som er verdens største plads bl.a. med Maos Mausoleum og Folkets Store Hal. Vi går videre ind i DEN FORBUDTE BY, som var kejsernes private bolig omgivet af høje mure og dybe voldgrave. Her boede mere end mennesker, som alle opvartede kejseren. Vi kan anbefale, at De inden afrejsen ser filmen Den Sidste Kejser. Turen fortsætter til Beijings gamle, traditionelle boligkvarterer, en HUTONG. Turen foregår med cykeltaxi for at få det bedst mulige indtryk af området. Middag på lokal restaurant efterfulgt af besøg i PEKING OPERAEN. Her skal vi opleve en traditionel kinesisk opera, som ikke har meget at gøre med den operaforestilling vi kender i Danmark.

3 Dag 5 Dagen til fri disposition. Shopping er et helt kapitel for sig selv i Kina, hvor det meste er væsentlig billigere end i Danmark, så det kunne være et af målene for dagen! Vi spiser middag på lokal restaurant. Dag 6 I dag går turen til SOMMERPALADSET, hvor kejserne tilbragte sommeren. Her findes over 3000 bygninger i en smuk natur med en kæmpe sø og bjergene i baggrunden. Vi skal vandre ad en 728 meter lang, flot dekoreret korridor, som vil hensætte os i dyb beundring for området. Om eftermiddagen besøges kvarteret DONG BAI WANG, hvor vi får lejlighed til at se hvordan lokalbefolkningen lever. Middag på lokal restaurant og derefter skal vi se et traditionelt kinesisk ACROBAT-SHOW. Dag 7 Denne formiddagstur går til Bei Hai Park, hvor almindelige kinesere i en atmosfære af søndagsafslappethed ugen igennem mødes over fælles fritidsinteresser. Enten det nu er dans ved søen eller korsang oppe af skråningens overdækkede terrasser på Jadeøen i den store sø. I sandhed en betagende oplevelse. Vi slutter dagens udflugt med et besøg i Panda afdelingen i Beijing Zoo. Om aftenen skal vi have den berømte BEIJING DUCK DINNER/PEKING AND. Dag 8 Vi tjekker ud af hotellet, men bagagen kan blive på hotellet imens resten af dagen nydes på egen hånd. Sidst på eftermiddagen bliver vi kørt til banegården, hvor der er reserveret plads på 1. klasse, på nattoget til Shanghai. På 1. klasse i Kina rejser man i 4-mands kupeér. Dag 9 Friske og udhvilede står vi af toget i Shanghai og sætter os i vores bus. Vi starter med en byrundvisning med vores lokale guide, som også tager os med til Jade Buddha Templet. Efter frokosten checker vi ind på Ocean Hotel, et 4* hotel i centrum. I Shanghai vil udflugtspakken blive tilpasset dagens VM program.

4 Dag 10 Formiddagens tur går til Yu Garden i den gamle bydel af Shanghai. Her vil vi bl.a. gå en tur på The Bridge of Nine Turns zigzags. Broen er lavet på denne måde for at undgå at de onde ånder kommer med over. Efter sigende har onde ånder problemer med hjørner. Besøg på Shanghai Museum. Museet har en helt enestående antik bronzesamling. Selve bygningen er udformet som en gigantisk urne/potte. Middag på lokal restaurant. Dag 11 Idag tager vi en tur på Huangpu River. Efter frokost går vi en tur på den berømte handelsgade Nanjing Road. Middag på lokal restaurant. Dag 12: Efter en forrygende rejseoplevelse kører vi med MAGLEV, der med en tophastighed på 430 km/t er verdens hurtigst tog, til lufthavnen. Kl Afgang Shanghai med SAS, rute SK 998 Kl Ankomst Kastrup Alle tider er lokal-tider. Flyvningen udføres af SAS for hvem Holstebro RejseCenter optræder som agent, og det er alene luftfartsselskabet der er ansvarlig for gennemførelsen af flyvningen.

5 PRIS PR. PERSON: Dkr ,- hvilket inkluderer: 1. Fly Kastrup Beijing Shanghai t/r. 2. Alle lufthavnsskatter. 3. Forplejning i flyene. 4. Alle nævnte transfers og udflugter. 5. Ophold i 6 nætter på Paragon Hotel i Beijing i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, betjeningsafgifter og skatter. 6. Ophold i 3 nætter på Ocean Hotel i Shanghai i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, betjeningsafgifter og skatter. 7. Togbillet på 1. klasse fra Beijing til Shanghai i 4 personers sovevogn. 8. Billet med MAGLEV til Pu Dong Lufthavnen i Shanghai 9. Alle nævnte måltider inkl. drikkevarer, (øl, sodavand/te i begrænset omfang), inkl. betjeningsafgifter og skatter. 10. Dansktalende rejseleder som følger gruppen helt fra Kastrup. 11. Lokal engelsktalende guide. 12. EU-ansvarsrisiko. 13. Visum for danske statsborgere. Prisen inkluderer ikke: Drikkepenge til lokal guide og chauffør. Tillæg for enkeltværelse: Dkr. 1500,- Sygdomsafbestillingsforsikring: Dkr. 500,- Basisforsikring: Dkr. 531,- Tillæg for PLUS dækning: Dkr. 210,- Tillæg bagagedækning: Dkr. 223,- Tillæg ulykkesforsikring: Dkr. 170,- Adgangsbilletter til VM i svømning. Øvrige ydelser som ikke er anført ovenfor. Der tages forbehold mod ledig kapacitet, pris- og kursstigninger samt andre forhold Holstebro RejseCenter er uden indflydelse på. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at det er de kinesiske turistmyndigheder, der tilrettelægger programmet i Kina, og hvis de vælger at bytte om på dagsprogrammerne, har vi desværre ingen indflydelse på dette. Ligeledes forbeholder vi os ret til at annullere rejsen ved for få tilmeldinger. Bestilling: Følgende tilmeldingsformular sendes til: Dansk Svømmeunion Att.: Nora Thomsen Ryttergaardsvej Farum Depositum som er dkr ,- pr.person + evt. sygdomsafbestillingsforsikring overføres til kontonr , mærket VM Supporters, navn/navne på de tilmeldte bedes oplyst. I løbet af få dage vil De modtage en bekræftelse samt opgørelse over restbeløbet. Tilmeldingsfrist: Der er tilmeldingsfrist senest mandag, den 20. februar Bemærk, at der kun forefindes et begrænset antal af disse attraktive billetter, og at disse sælges efter førsttil-mølle princippet. Turen gennemføres ved min. 16 deltagere.

6 Sygdomsafbestillingsforsikring: For at sikre Dem mod fri afbestilling i forbindelse med lægedokumenteret sygdom hos rejsedeltageren selv eller nærmeste pårørende, anbefaler vi, at der tegnes en sygdomsafbestillingsforsikring som koster dkr. 500,- pr. person. Denne forsikring skal i givet fald tegnes og betales ved bestillingen, og kan på intet tidspunkt senere annulleres eller refunderes. Forsikring under selve rejsen: Den danske sygesikring dækker ikke ved oversøiske rejser, og vi må derfor stærkt anbefale, at der tegnes en forsikring som bl.a. dækker ved sygdom, lægehjælp, hospitalsindlæggelse, hjemtransport, sygeledsagelse etc. Vi tilbyder Dem derfor en forsikring som koster dkr. 531,- pr. person, og den kan tegnes på bestillingsformularen. Ønskes udvidet dækning kan der tegnes en PLUS forsikring, som koster dkr. 741,- pr. person. Pas/visum: Deres pas skal være gyldig min. 6 mdr. efter ankomsten til Kina. Der kræves visum til Kina, hvilket vi sørger for, og i den forbindelse bedes De senest den 1/3-06 sende os en kopi af Deres pas af de sider hvor alle relevante informationer står. Visum er inkluderet i rejsens pris. Ovenstående regler gælder for danske statsborgere. Evt. rejsende fra Norge og Sverige sørger selv for visum, nærmere oplysning kan rekvireres hos Holstebro RejseCenter. Valuta: Møntsorten i Kina hedder yuan og kan ikke købes i Danmark. Kursen er stort set 1 til 1 i forhold til den danske krone. Kontanter i f.eks. danske kroner, Euro eller amerikanske dollars kan veksles på hotellet til samme kurs som i bankerne. Det er normalt altid lettest at veksle på hotellet, og det er en god ide ikke at medbringe sedler med for højt pålydende, (altså ikke en tusindkroneseddel). Kreditkort kan efterhånden også benyttes mange steder, og ligeledes findes der 24-timers automater, hvor der kan veksles. Vaccinationer: Der kræves p.t. ingen vaccinationer for indrejse i Kina, rådfør Dem evt. med Deres læge. Påklædning/klima: Vejret vil normalt være som på en god dansk forårsdag. Der kan være blæsende på Den Kinesiske Mur, så medbring evt. en vindjakke. Ellers anbefaler vi behageligt fritidstøj og solidt fodtøj også til middagene om aftenen, kineserne selv er ikke staset ud i det store skrud. Bagage: Hver deltager må medbringe 1 stk. bagage på max 20 kg. + 1 stk. håndbagage på max 5 kg. (Flyregler). Elektricitet: Kina bruger 220 volt som i Danmark, men mange steder bruges den amerikanske type stik med brede ben. Omformerstik kan evt. lånes i hotellets reception, eller købes hos Deres lokale el-installatør inden afrejsen. Safety-boks: Læg Deres penge, pas, værdigenstande i hotellets safety-boks. Det er en god idé, at have en fotokopi af de første 2 sider af passet på sig. Ikke fordi der er megen kriminalitet i Kina, men vi fraråder, at man om aftenen/natten går alene i de små gader. Går man flere sammen, er der normalt ingen problemer. Teknisk arrangør: Holstebro RejseCenter, Lavhedevej 54, 7500 Holstebro. Telefon: Fax: Holstebro RejseCenter er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og garantifonden, og rejsen gennemføres efter gældende regler og dansk lov.

7 Tilmeldingsformular: Undertegnede tilmelder hermed personer. Afrejse fra:...(lufthavn). HUSK, afkrydsning såfremt der er valgt tilslutning. Navn, nøjagtigt som det står i passet:.. Stilling:... Navn, nøjagtigt som det står i passet:...stilling:... Adresse: Postnummer/by:..... Telefon privat:..telefon arbejde:.. Enkeltværelse, tillæg dkr ,00: Ja Nej Sygdomsafbestillingsforsikring à dkr. 500,00: Ja Nej Forsikring under selve rejsen à dkr. 531,00: Ja Nej Tillæg for PLUS dækning á dkr. 210,00: Ja Nej Tillæg for bagagedækning á dkr. 223,00: Ja Nej Tillæg for ulykkesforsikring á dkr. 170,00 Ja Nej Jeg/vi er danske statsborgere: Ja Nej (Hvis nej, da fra hvilket land): Dato og underskrift:... Sendes til: Dansk Svømmeunion Att.: Nora Thomsen Ryttergaardsvej Farum Telefon: Depositum + evt. sygdomsafbestillingsforsikring indsættes på kontonr Indbetalingen bedes mærket VM Supporters og navn/navne på de tilmeldte oplyses tilmeldingen registreres ved modtagelse af depositumet. Tilmelding registreres i den rækkefølge vi modtager dem og turen gennemføres ved min. 16 deltagere.

8 TILSLUTNINGSFLY; sæt venligst kryds Danmark med SAS t/r dkr. 800,- Århus Ålborg Danmark med Cimber Air t/r dkr ,- Karup Billund Sønderborg Rønne Norge med SAS dkr. t/r 1.000,- Stavanger Bergen Oslo Göteborg Sverige med SAS t/r dkr ,- Stockholm Göteborg

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet 14 dage - 1 uge med ophold på Hotel Symbola(Öludeniz) ved Fethiye, og 1 uge med krydstogt i den tyrkiske skærgård, fra 16. maj - 30. maj 2015 Program Indhold

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne uddannelsen?

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave)

Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave) 15. marts 2015 Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave) Som beskrevet i september nummeret af NJT er Kina blevet et Eldorado for jernbaneinteresserede. Vi vil gerne forsøge, at arrangere en rejse til

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015.

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 12-06-2015 Bestil senest d. 01/12-2014 så får du

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

De Vestindiske Øer. Praktiske oplysninger

De Vestindiske Øer. Praktiske oplysninger De Vestindiske Øer Praktiske oplysninger Pas & visum Rejsende til USA skal søge om indrejsetilladelse via indrejseprogram ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Formularen findes på http://esta.cbp.dhs.gov.

Læs mere

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof 2014 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Foto: Denmarkmediacenter Foto: BuzzWoof Foto: Denmarkmediacenter Foto: Denmarkmediacenter Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sharm el-sheikh har med sit krystalklare havvand og sine rige koralrev længe været et favoritrejsemål blandt dykkere.

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN Kom med på en imponerende rejse fra Los Angeles, USA til vores egen hovedstad København Afrejse d. 12-04-2015 Book jeres kahyt allerede nu! Norwegian Star På side 2 finder

Læs mere

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES HAPPY SKIING 2004/2005 HAPPY SKIING 2004/2005 DE 3 DALE Velkommen De 3 Dale Happy Skiing byder med dette katalog velkommen til den 15. sæson i træk. Sæt jer ned og nyd indholdet af mulighederne for jeres

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 MAGELØSE MALTA Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 Mageløse Malta 4 dages optakt i Løgumkloster og én uge på Malta 19. november 30. november 2014 Kursusleder: Højskolelærer Annemarie Morris

Læs mere

Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital Marts 2015 Nordsjællands Hospital Montebello Genoptræningshospital Montebello Læs denne håndbog inden du rejser Indholdsfortegnelse Velkommen til Montebello Montebellos adresser Lidt om Montebello På Montebello

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på er,

Læs mere

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd Oplevelsesrejse til USA med Sydstaterne 14 dages klassisk rundrejse i det sydlige USA Georgia, North Carolina, South Carolina, Florida, Louisiana, Mississippi,

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG Mindfulness fra selvkritik til selvværd Kursusrejse 17. 24. maj 2014 Jeg er kommet ned i tempo og er blevet mere bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Kurset har lært mig

Læs mere