Vedtægter for BYGGGARANTIEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for BYGGGARANTIEN"

Transkript

1 Vedtægter for BYGGGARANTIEN 1 - Formål BYGGEGRANTIENS overordnede formål er at sikre en ensartet høj kvalitet på alt håndværksmæssigt arbejde, udført af Byggegarantiens medlemmer. Både udført arbejde og anvendte materialer er omfattet af garantiordningen. Garantien sikrer, at private forbrugere ikke lider økonomisk tab som følge af fejl og mangler ved håndværksmæssigt arbejde, bestilt hos og udført af et medlem af Byggegarantien. Med garantiordningen får forbrugeren en garanti på udført håndværk, som dækker reparationer og fejl i en garantiperiode på 5 år. Garantien er udvidet til 10 år på alle materialer som medlemsvirksomheden har anvendt i den enkelte sag. Stk 1 - Garanti på byggematerialer Reklamation over byggematerialer og andre leverancer til arbejdet har en garantiperiode på 10 år. Er der fejl og mangler ved et byggemateriale, skal forbruger henvende sig til medlemsvirksomheden med det samme det konstateres. Ved passivitet ud over 3 måneder ophører retten til erstatning fra Byggegarantien. Flere af Bygmas leverandører tilbyder garantiordninger af længere varighed. Visse vinduesproducenter giver f.eks. helt til op til 25 års garanti mod råd og svamp på deres trævinduer, og producenter af tagdækningsmaterialer giver typisk op til 30 års garanti på deres produkter. Alle udvidede garantier skal være skriftlige. De nærmere betingelser for en udvidet garanti er op til den enkelte producent, men fælles for dem alle er, at produktet skal være korrekt behandlet og monteringen følge producentens vejledning. Nye trævinduer, som har stået ubeskyttet udendørs i en længere periode uden at blive monteret, vil f.eks. ikke være dækket af garantien. Det samme gælder et forkert opsat tag, hvor tagbelægningen ikke er monteret efter forskrifterne og derfor løsner sig eller bliver utæt. 2 Hvem kan optages BYGGEGARANTIEN kan optage enhver virksomhed, der med lovlig næringsadkomst: A. udfører håndværksmæssig arbejde inden for murer-, tømrer-, snedker-, maler-, og anlægsarbejde B. producerer byggematerialer, herunder teglsten, tagpap, ståltegl, bærende træ- og stålbjælker, vinduer, yderdøre eller termoruder.

2 3 Ansøgning Stk 1 Godkendelse af ansøger BYGGEGARANTIENS bestyrelse afgør, hvorvidt ansøgningen om medlemskab kan imødekommes. Fremkommer optagelsesbegæringen fra en virksomhed, der tidligere har været medlem, eller en del af ejerkredsen har været tidligere medlemmer i anden virksomhed, kræves for nyt medlemskab foruden ovennævnte betingelser, at evt. restancer fra tidligere medlemskab betales. Bestyrelsen vurderer desuden om ejerkredsen i virksomheden, har optrådt som forsvarlige ledere eller ejere i øvrige selskaber eller personligt ejede firmaer. Stk 2 - Indmeldelsesgebyr Medlemmer af garantiordningen betaler et indmeldelsesgebyr på kr , og et årligt medlemsbidrag for medlemskab af garantiordningen. Indskud i garantiordningen udgør kr , som deponeres på særskilt konto hvis dækningsberettiget forbruger får medhold af byggesagkyndig fra byggegarantien. Indskuddet deponeres uanset størrelsen af entreprisesum eller krav, indtil virksomhedens garantiforpligtelser er opfyldt i enhver henseende. Medlemsvirksomheden kan altid vælge selv at udføre reparation i overensstemmelse med byggesagkyndiges anvisninger. Arbejdet skal godkendes af bygherre, byggegarantien eller dennes byggesagkyndige. Årligt medlemsbidrag fastsættes af BYGGEGARANTIENS bestyrelse. I 2014 udgør det årlige medlemsbidrag Kr Medlemsforpligtelser Medlemmerne er forpligtede til at efterleve beslutninger fra Byggegarantiens bestyrelse, og domme fra ankenævn. Undtaget herfor er afgørelser som senest 4 uger efter modtagelsen indbringes for de civile domstole. Kun medlemmer af Byggegarantien er berettiget til at anvende garantiordningen i markedsføringsøjemed. Byggegarantiens bestyrelse fastlægger de nærmere retningslinjer. En virksomhed, der ekskluderes fra garantiordningen af bestyrelsen, skal straks ophøre med at anvende garantiordningen i markedsføringsøjemed. Overholdes dette ikke, og overtrædelsen kan dokumenteres af Byggegarantien ApS, kan ejeren/ne af virksomheden tildeles en bøde på Stk. 1 Medlemmer af BYGGEGARANTIEN er forpligtet til følgende: A. at følge anvisninger fra byggesagkyndig hos BYGGEGARANTIEN B. at følge domme afgjort i byggeriets ankenævn.

3 C. at følge retningslinjerne for garantibestemmelser og markedsføring. D. at levere kopi af gældende erhvervsansvarsforsikring E. at give fuldmagt til Byggegarantien til at indhente forsikringsoplysninger F. at anvende materialer og produkter fra Bygma Specialleverancer undtaget G. at offentliggøre mindst 3 referencer på Trustpilot.com H. at have en egenkapital på mindst i seneste regnskab Nystartede virksomheder undtaget 5 - Udmeldelse Udmeldelse af garantiordningen kan kun ske skriftligt med 3 måneders varsel til ophør 30. juni eller 31. december. Alle opgaver udført med garantiordningen er dækningsberettigede over for medlemsvirksomheden indtil garantiperioden er ophørt. Stk. 2 Medlemsvirksomheds ophør eller udmeldelse Såfremt en virksomhed afhændes eller ophører kan udmeldelse af garantiordningen kun finde sted med virkning fra udgangen af det kalenderkvartal, i hvilket afhændelsen eller ophøret sker. Stk. 3 Tilbagebetaling af indskud ved ophør Det indbetalte indskud tilbagebetales når alle garantiforpligtelser er ophørt, og ikke ved et medlems udmeldelse af garantiordningen. Ved medlemmets konkurs eller død tilbagebetales indskud ikke. 6 - Eksklusion Hidkaldes byggesagkyndig fra Byggegarantien af bygherre, og byggesagkyndig kan konstatere alvorlige fejl og mangler, kan medlemsvirksomheden indstilles til eksklusion for bestyrelsen. Stk. 1 Beslutningsgrundlag Byggegarantiens bestyrelse træffer afgørelse om eksklusion. Eksklusion af et medlem fra garantiordningen kan finde sted: A. Når betingelserne for at blive optaget som medlem ikke længere er til stede. B. Når medlemmet har pådraget sig restance. C. Hvis et medlem undlader at opfylde et pålæg fra bestyrelsen for garantiordningen eller en kendelse fra et ankenævn D. Hvis medlemsvirksomhed groft eller vedvarende overtræder de fastlagte regler for Byggegarantien.

4 7 - Retsvirkning ved udmeldelse/eksklusion af Byggegarantien Stk. 1 Et medlem, der udtræder eller ekskluderes af garantiordningen, er i reklamationsperioden jef. 10 fortsat; forpligtet i henhold til vedtægter og bestemmelser i byggegarantien, fsa. arbejde og produkter, der er indgået aftale om og som enten er leveret eller leveres efter udmeldelsen. Opfylde garantiens forpligtelser overfor private forbrugere i 5 år fra aflevering 8 - Hvem er dækket? Stk. 1 Kun forbrugere er omfattet af Byggegarantien. Som forbrugere betragtes: Private ejere af en- eller tofamilieboliger, sommerhuse, kolonihavehus m.m. Ejere af privat bolig i blandede bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug. Lejere af boliger og sommerhuse i det omfang arbejdet udføres på lejerens initiativ og for lejers egen regning. Indehavere af andels- og ejerlejligheder i det omfang arbejdet udføres på beboerens initiativ og for beboerens regning. Andelsboligforeninger, som får udført fællesarbejder, når foreningens højst omfatter 10 boliger. Stk. 2 Hvem er omfattet af garantiordningen Kun Byggegarantiens medlemsvirksomheder er omfattet af byggegarantien, og garantien ydes kun for så vidt angår forbrugeraftaler, som er indgået af virksomheden under medlemskabet af byggegarantien. Det er en forudsætning, at aftalen indgås direkte mellem byggegarantiens medlemsvirksomhed, og den klageberettigede forbruger. Arbejdet skal være bestilt til et ikke erhvervsmæssigt formål. 9 - Gældende vedtægter Forbrugeren er sikret af den udgave af nærværende vedtægter, som var gældende, da aftalen om arbejdets udførelse eller leverance blev indgået. Udgaverne offentliggøres på hjemmesiden med dato for udgivelse Reklamationsfrist Det er en forudsætning for udbetaling fra garantiordningen, at forbrugeren har reklameret over for den pågældende entreprenør eller producent senest fem år efter arbejdets aflevering. Og over for producenter højst 10 år fra overgivelsen af materialerne til køberen.

5 Forbruger skal desuden inden for 8 uger efter, at den pågældende entreprenør eller producent har afvist reklamationen, have indbragt sagen for BYGGEGARANTIEN eller anerkendt ankenævn. Byggeriets ankenævn er det foretrukne ankenævn Betingelser for dækning Garantiordningen er i enhver henseende sekundært i forhold til forbrugerens mulighed for på anden vis at få dækning, herunder forsikring, sikkerhedsstillelse, tilbageholdelse af betaling eller lign. Stk. 1 BYGGEGARANTIEN dækker for følgende: A. Entreprenører og håndværksvirksomheder Fejl eller mangler ved arbejdets udførelse, men ikke mangler ved materialer eller leverancer, som bygherre selv har indkøbt, medmindre disse særskilt er omfattet af Byggegarantien, jef. Pkt. B. B. Producenter Fejl og mangler ved byggematerialer, vinduer, yderdøre og termoruder, i det omfang såvel producenten som materialerne er tilsluttet Byggegarantien. Forkert eller mangelfuld montage af ovenstående produkter uden mangler, er kun omfattet af Byggegarantien såfremt montagen er udført af producenten selv, eller af et medlem af byggegarantien. Stk. 2 BYGGEGARANTIEN dækker hvis følgende betingelser er opfyldt: A. Medlemmet vil ikke udføre reparation efter Byggegarantiens byggesagkyndiges anvisninger. B. Medlemmet vil ikke udføre reparation i henhold til kendelse fra et af bestyrelsen godkendt ankenævn. Undtaget herfor er hvis afgørelsen er anket til de civile domstole. Garantiordningen har fortsat forpligtelsen når der foreligger en endelig afgørelse i en sag, der er anket til de civile domstole. C. Medlemsvirksomheden er gået konkurs og ikke vil efterleve dom fra ankenævn. D. Virksomheden var medlem af byggegarantien, da aftalen om den pågældende ydelse blev indgået. E. Afhjælpning af manglen og leverancen skal udføres af en af sekretariatet anvist virksomhed. F. For entreprenører omfattet af garantiordningen gælder særligt, at der ikke af entreprenøren må være ydet sikkerhedsstillelse over for bygherren, herunder sikkerhedsstillelse i henhold til Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomheder/ab 92 for arbejdet. Stk. 3 Dækning af dokumenterede tab BYGGEGARANTIEN dækker dokumenterede tab som følge af mangler ved det udførte arbejde. Garantien omfatter den forbruger, der har indgået en entrepriseaftale og gælder i det omfang,

6 kravet ville kunne gennemføres over for den valgte håndværker i henhold til dansk rets almindelige reklamations- og forældelsesregler, og når arbejdet er udført på ejendomme beliggende i Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland. BYGGEGARANTIEN omfatter ikke færdiggørelse af arbejdsopgaver, som ikke er udført, eller krav som vedrører spørgsmål i relation til det krævede vederlag Begrænsninger i dækninger Stk. 1 Dækning pr. sag Garantiordningens forpligtelse pr. sag kan ikke overstige kr inkl. moms. Stk. 2 Årlig garantisum Garantiordningens samlede forpligtelse pr. kalenderår kan ikke overstige kr inkl. moms. Med Byggegarantiens maksimale antal medlemmer på 100 er denne dækning langt større end hos de øvrige garantiordninger. Byggegarantiens garantisum pr. medlem skal altid ligge væsentligt højere end hos konkurrenterne. Stk. 3 Undtagelser Undtaget fra dækning er ethvert indirekte tab, herunder udgifter til flytning, opmagasinering af møbler, sagsomkostninger m.m. Stk. 4 Kun garantiens bestemmelser Der ydes ikke dækning for tab, der alene kan henføres til særligt forpligtende individuelle tilsagn om garanti fra den udførende håndværksmester, leverandør eller producent. Stk 5 Undtagelser, materialer Der ydes ikke dækning for materialefejl eller fejl opstået under udførelsen som følge af mangelfulde og ukorrekte produktanvisninger eller vejledninger fra materialeproducenter Skt. 6 Underentrepriser undtaget Arbejde udført som underentreprenør af en virksomhed omfattet af Byggegarantien, er ikke dækket af garantiordningen, medmindre den entreprenør, som bygherren og underentreprenøren har indgået aftale med, også er omfattet af Byggegarantien. Stk. 7 - Der ydes ikke dækning for tab ved følgeskader eller andet tab afledt af det udførte arbejde. Stk. 8 - Fagmæssig afgrænsning Krav, der vedrører anlægs- og jordarbejder, er ikke omfattet af Byggegarantien. Dokumenterede tab som følge af mangler ved tagmalerarbejde dækkes kun, hvis medlemmet på tidspunktet for aftalens indgåelse

7 var medlem af Tagmalerforening. Dokumenterede tab som følge af mangler ved tækkearbejde dækkes kun, hvis medlemmet på tidspunktet for aftalens indgåelse var medlem af Dansk Tækkemandslaug. Stk 9 - Økonomisk afgrænsning Det er en forudsætning, at arbejdet ikke udgør en del af et nybyggeri, tilbygning, totalrenovering eller lign. med en samlet entreprisesum på over kr inkl. moms. Ved den beløbsmæssige opgørelse medtages til den samlede entreprisesum ikke alene det oprindelige tilbud, men også evt. aftaler om udførelse af øvrige arbejder for bygherren/forbrugeren, og som har tilknytning til eller foretages i forlængelse af den oprindelige entrepriseaftale. Stk. 10 Solidarisk dækning ved overskridelse af årlig dækningssum Hvis det ved indgivelser af anmodninger om dækninger fra BYGGEGARANTIEN må antages, at den årlige maksimale dækningssum vil blive overskredet, fordeles den resterende del af garantisummen forholdsmæssigt mellem de anmodninger, der relaterer sig til det pågældende kalenderår, og som endnu ikke har modtaget bekræftelse på, at kravet dækkes af byggegarantien. 13. Sådan behandles sagerne Stk. 1. Hvis medlemmet ikke efterlever en pligt til mangelafhjælpning, jf. 11, kan forbrugeren indbringe sagen for BYGGEARANTIEN, der meddeler forbrugeren om garantien dækker. I bekræftende fald kan forbrugeren herefter få udført arbejdet af et andet medlem af byggegarantien, med henblik på afhjælpning af manglerne. Tilsagnet fra BYGGEGARANTIEN er gældende i 3 måneder fra afsendelsesdato for meddelelsen. 14. Kontrolordning Byggegarantiens bestyrelse fastlægger retningslinjerne for kontrol af kvaliteten af arbejde udført af medlemsvirksomheder, der anmeldes af forbruger. Dårlige anmeldelser på Trustpilot.dk, anmeldhåndværker.dk, buildadvisor.dk m.fl. kan ligeledes være bestyrelsens beslutningsgrundlag for kontrol eller eksklusion. Medlemsvirksomheden skal årligt offentliggøre mindst 3 nye tilfredse bygherrer på trustpilot.dk Vedtægtsændringer Stk. 1 Vedtægtsændringer kræver 2/3 flertal i byggegarantiens bestyrelse.

8 16 - sekretariat Garantiordningen har sekretariat Vodroffslund 4, 1914 Frederiksberg C. Garantiordningen tegnes af Byggegarantiens formand og direktøren for Byggegarantien ApS. Formanden og direktøren kan i forening meddele prokura til medarbejdere i byggegarantiens sekretariat. 17 Garantiordningens hæftelser For alle krav rettet mod garantiordningen hæfter garantiordningen alene med sin formue skabt ved indskud og kontingent fra medlemmerne. Der kan ikke gøres krav gældende mod byggegarantiens medlemmer, ansatte eller ejere Opløsning Opløsning af BYGGEGARANTIEN ApS kan kun ske når alle garantiforpligtelser er indfriet. 19 Ansvarlig kapital og garantisum Byggegarantien er stiftet med en anpartskapital på Egenkapitalen udgør ved stiftelsesdatoen 3/ kr Senest ultimo 2014 skal egenkapitalen udgøre , og senest ultimo 2015 skal egenkapitalen udgøre Når det maksimale antal medlemmer på 100 nås hæves egenkapitalen til Egenkapitalen/garantisummen skal til enhver tid udgøre mindst kr pr. medlem. Garantisum pr. medlem udgør ca. kr hos de øvrige garantiordninger. Selskabets kapitalberedskab skal til enhver tid kunne dække de indbragte sager, og selskabets bestyrelse har pligt til at meddele medlemmer, forbrugere og øvrige interessenter såfremt det må antages at garantiforpligtelserne overstiger virksomhedens kapitalberedskab Ikrafttræden Nærværende vedtægter er gældende fra den 6. januar 2014, der også er stiftelsesdato for Byggegarantien ApS.

Vedtægter for BYGGGARANTIEN

Vedtægter for BYGGGARANTIEN Vedtægter for BYGGGARANTIEN 1 - Formål Byggegarantiens overordnede formål er at sikre, en ensartet høj kvalitet på alt håndværksmæssigt arbejde, udført af Byggegarantiens medlemmer. Garantien sikrer, at

Læs mere

Vedtægter for KA Byggegaranti

Vedtægter for KA Byggegaranti V E D T Æ G T E R F O R K A B Y G G E G A R A N T I 1 Vedtægter for KA Byggegaranti KAPITEL 1 - MEDLEMSKAB 1 - Formål Stk. 1 For medlemmer af KA Byggegaranti gælder at: A. entreprenører skal levere veludført,

Læs mere

Vedtægter for BYGGGARANTIEN

Vedtægter for BYGGGARANTIEN Vedtægter for BYGGGARANTIEN 1 - Formål Byggegarantiens overordnede formål er at sikre, en ensartet høj kvalitet på alt håndværksmæssigt arbejde, udført af Byggegarantiens medlemmer. Både udført arbejde

Læs mere

Vedtægter for BYG GARANTIORDNING gældende fra 1. juli 2005

Vedtægter for BYG GARANTIORDNING gældende fra 1. juli 2005 Vedtægter for BYG GARANTIORDNING gældende fra 1. juli 2005 Vedtægter for BYG GARANTIORDNING gældende fra 1. juli 2005 1. - Baggrund Nærværende vedtægter er udarbejdet i lyset af oprettelsen af Dansk Byggeri

Læs mere

Vedtægter for KA Håndværkergaranti

Vedtægter for KA Håndværkergaranti 1 Formål Stk. 1 Garantiordningens formål er: A. At sikre et trygt og tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og KAs medlemmer, der udfører håndværksmæssigt arbejde inden for murer-, tømrer-, snedker-, tække-,

Læs mere

BYG GARANTIORDNING vedtægter - gældende fra 1. januar 2003

BYG GARANTIORDNING vedtægter - gældende fra 1. januar 2003 BYG GARANTIORDNING vedtægter - gældende fra 1. januar 2003 til 31. maj 2003 1. - Baggrund Nærværende vedtægter er udarbejdet i lyset af oprettelsen af DANSK BYGGERI, og udgør en såkaldt kollektiv ordning,

Læs mere

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser Vedtægter for DST s Garantiordning 1. Formål Garantiordningens formål er at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og snedker- og tømrervirksomheder, der er medlem af Danske Snedker-

Læs mere

Vedtægter for Håndværkets Garantiordning

Vedtægter for Håndværkets Garantiordning Vedtægter for Håndværkets Garantiordning 1 Formål Garantiordningens formål er at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og entreprenør- og håndværksvirksomheder, der er medlem af Danske

Læs mere

Vedtægter for Dansk Håndværks Garantiordning

Vedtægter for Dansk Håndværks Garantiordning Vedtægter for Dansk Håndværks Garantiordning Gældende fra 1. januar 2012 1. Formål Garantiordningens formål er at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og entreprenør- og håndværksvirksomheder,

Læs mere

Vedtægter Danske Malermestres garantiordning

Vedtægter Danske Malermestres garantiordning Vedtægter Danske Malermestres garantiordning 1. Formål Garantiordningens formål er at bevare og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og malervirksomheder, der er medlem af Danske Malermestre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 22. april 2014

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 22. april 2014 VEDTÆGTER FOR Godkendelsesordningen TOR Godkendt 22. april 2014 1. Foreningens navn og hjemsted Godkendelsesordningens navn er TOR Godkendt. Godkendelsesordningen har hjemsted i Rudersdal Kommune og er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015 VEDTÆGTER FOR Godkendelsesordningen TOR Godkendt 30. juni 2015 1. Foreningens navn og hjemsted Godkendelsesordningens navn er TOR Godkendt. Godkendelsesordningen har hjemsted i Rudersdal Kommune og er

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE BILGARANTI

SAMARBEJDSAFTALE BILGARANTI SAMARBEJDSAFTALE BILGARANTI Den 1. december 2016 er denne Samarbejdsaftale indgået mellem Bilbranchen, Dansk Industri H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V. Cvr. nr. 26 70 85 67 Autobranchen Danmark

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL 22. oktober 2014 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Vedtægter for interessegruppen Låse- og sikringsteknikere under Dansk Byggeri.

Vedtægter for interessegruppen Låse- og sikringsteknikere under Dansk Byggeri. Foreningens vedtægter Vedtægter for interessegruppen Låse- og sikringsteknikere under Dansk Byggeri. 1: Navn og hjemsted Interessegruppens navn er: Låse- og sikringsteknikere Interessegruppens hjemsted

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011)

Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) Stenhuggersektionen Vedtægter (ændret august 2011) 1 Navn og hjemsted Laugets navn er Stenhuggerlauget og med binavnene Stenhuggerlauget i Danmark, Stenhuggersektionen og Stenhuggersektionen under Dansk

Læs mere

Vejledning til forbrugere, der ønsker at klage til

Vejledning til forbrugere, der ønsker at klage til Vejledning til forbrugere, der ønsker at klage til Byggeriets Ankenævn Vejledningens formål er, at orientere om sagsgangen i Byggeriets Ankenævn og at gøre det nemmere at udfylde klageskemaet Byggeriets

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Sundhed Danmark

Vedtægt for Sundhed Danmark Vedtægt for Sundhed Danmark 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Sundhed Danmark 1.2 Foreningen kan derudover bruge Foreningen af danske sundhedsvirksomheder i sin kommunikation 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Byggeriets Ankenævn gældende for sager indbragt fra den 15. september 2003 til og med den 25. februar 2004

Vedtægter for Byggeriets Ankenævn gældende for sager indbragt fra den 15. september 2003 til og med den 25. februar 2004 Vedtægter for Byggeriets Ankenævn gældende for sager indbragt fra den 15. september 2003 til og med den 25. februar 2004 Kompetence 1. Ankenævnet behandler klager over nybygnings-, ombygnings-, tilbygnings-

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

Ankenævnet for Tekniske Installationer og ELFO og Dansk VVS Garantiordninger

Ankenævnet for Tekniske Installationer og ELFO og Dansk VVS Garantiordninger og ELFO og Dansk VVS Garantiordninger Ankenævnet for Tekniske installationer er stiftet af TEKNIQ, Forbrugerrådet og Parcelhusejernes Landsforening. TEKNIQ`s medlemmer er forpligtede til at respektere

Læs mere

Vedtægter gældende for sager indbragt fra den 26/02/04-30/06/05

Vedtægter gældende for sager indbragt fra den 26/02/04-30/06/05 Vedtægter gældende for sager indbragt fra den 26/02/04-30/06/05 Kompetence 1. Ankenævnet behandler klager over nybygnings-, ombygnings-, tilbygnings- og reparationsarbejder vedrørende maler-, murer-, tømrer-,

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL September 2017 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a.

Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a. Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a. Bendstrup Vognkoloni a.m.b.a. Damvejen 24 3400 Hillerød Tlf.: 4828 6409 ANDELSFORENINGENS VEDTÆGTER Revideret juni, 2017 1 Fil: 1. NAVN-HJEMSTED Foreningens

Læs mere

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter Bønsvig Pilelaug Vedtægter Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemsforhold. 4. Anlæggets anvendelse. 5. Foreningens driftsøkonomi. 6. Generalforsamling. 7. Bestyrelsen. 8. Vedtægtsændring

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2. FORMÅL

Læs mere

Vedtægter. for. Deponi.net

Vedtægter. for. Deponi.net dato 25. juni 2008 sagsnr 08060007 reference FC/LN Vedtægter for Deponi.net Godkendt på stiftende møde den 17. juni 2008 Korrigeret i forhold til bemærkninger fra Herning Kommune af 20. juni 2008 1. Selskabet

Læs mere

Årsberetning 2008 2009. for Byggeriets Ankenævn

Årsberetning 2008 2009. for Byggeriets Ankenævn Årsberetning 2008 2009 for Byggeriets Ankenævn 1 Kort om Byggeriets Ankenævn Byggeriets Ankenævn er et privat ankenævn, hvis vedtægter er godkendt af Økonomi- og Erhvervsministeren. Bag ankenævnet står

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Bredbåndsforeningen Firkløveren

Bredbåndsforeningen Firkløveren Vedtægter for Bredbåndsforeningen Firkløveren Navn og interesseområde 1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen Firkløveren. Foreningen er stiftet den 8. december 2004 og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Tækkelauget vil desuden arbejde for at styrke forbrugernes tillid og tryghed til foreningens medlemmer.

Tækkelauget vil desuden arbejde for at styrke forbrugernes tillid og tryghed til foreningens medlemmer. Vedtægter for Tækkelauget 1 Navn Foreningens navn er Tækkelauget. 2 Formål Tækkelaugets formål er at samle virksomheder, der arbejder inden for tækkefaget og værne om medlemmernes økonomiske, faglige og

Læs mere

Til privat og erhverv

Til privat og erhverv Til privat og erhverv Tro mod fortiden til stede i nutiden Roager Tømrer og Snedker står for klassisk håndværk og kompromisløs kvalitet. Sammen med de nyeste tiltag inden for energi renovering og særligt

Læs mere

Bekendtgørelse om indsamling m.v.

Bekendtgørelse om indsamling m.v. BEK nr 820 af 27/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juli 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-529-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN

VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN 11. MAJ 2005 VEDTÆGTER FOR PLASTINDUSTRIEN I DANMARK 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Plastindustrien i Danmark. Som forkortelse anvendes navnet Plastindustrien. Foreningens

Læs mere

Ved glarmesterarbejde forstås efter nærværende vedtægter alt glarmesterarbejde udført af Laugets medlemmer i bygninger, i køretøjer og skibe.

Ved glarmesterarbejde forstås efter nærværende vedtægter alt glarmesterarbejde udført af Laugets medlemmer i bygninger, i køretøjer og skibe. Vedtægter for garantiordning 1 Glarmesterlaugets Garantiordning (GG) har til formål at fremme håndværksmæssig korrekt udførelse af glarmesterarbejde og sikre laugsmedlemmers kunder at: a) en afgørelse

Læs mere

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse Særlige Betingelser Side 1 af 6 Særlige Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for entreprenørens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Ordregivers udbud... 2 Tjenesteyders

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

Varmepumpefabrikantforeningen

Varmepumpefabrikantforeningen Varmepumpefabrikantforeningen Sekretariat Åboulevard 7, 1. tv. 1635 København V Telefon: 3539 4344 Telefax: 3535 4344 VPF@varmepumpefabrikanterne.dk www.varmepumpefabrikanterne.dk Vedtægter for Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Realkreditrådets vedtægter

Realkreditrådets vedtægter 21. januar 2019, FIDA-1002796370-193-v1 Realkreditrådets vedtægter 1. Formål 1.1 Realkreditrådet har til formål at fremme realkreditinstitutternes virksomhed og at varetage deres fælles interesser. 1.2

Læs mere

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening Vedtægter for Hjallerup Jagtforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Hjallerup Jagtforening 1.2. Foreningens hjemsted er Brønderslev kommune. 2. Forholdet til Danmarks Jægerforbund 2.1. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. GLS-A-Barseludligning

Vedtægter for. GLS-A-Barseludligning Vedtægter for GLS-A-Barseludligning April 2011 2 1 Navn og hjemsted Ordningens navn er GLS-A-Barseludligning. GLS-A-Barseludligning har hjemsted i Århus. 2 Formål og idegrundlag I henhold til de for GLS-A

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

Ejendomsmæglernes Landsorganisation. Vedtægter

Ejendomsmæglernes Landsorganisation. Vedtægter Ejendomsmæglernes Landsorganisation Vedtægter Kapitel 1. Navn - Hjemsted Formål 1. Navn og hjemsted Organisationens navn er EJENDOMSMÆGLERNES LANDSORGANISATION, EL. Organisationens hjemsted er sekretariatets

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub 1 - Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Jægersborg Boldklub 1.2 Jægersborg Boldklubs hjemsted er Gentofte kommune. 1.3 Foreningen er stiftet den

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

BB-ANTENNELAUG. Antennelaugets medlemmer.2. Antennelaugets ledelse.3. Bestyrelsen...6. Medlemmernes betalingsforpligtelser..7

BB-ANTENNELAUG. Antennelaugets medlemmer.2. Antennelaugets ledelse.3. Bestyrelsen...6. Medlemmernes betalingsforpligtelser..7 BB-ANTENNELAUG Indhold Navn, hjemsted og formål 2 Antennelaugets medlemmer.2 Antennelaugets ledelse.3 Bestyrelsen...6 Medlemmernes betalingsforpligtelser..7 Tegningsret, kapital og hæftelsesforhold.8 Tinglysning

Læs mere

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj Vedtægter For Bredbåndsforeningen Sofienhøj 1 Navn og interesseområde S1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen SOFIENHØJ. Dets hjemsted er Københavns Kommune. s2 Foreningens interesseområde er de ejendomme,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium.

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium. Advokatpartnerselskab Bilag 1 til indkaldelse af 28. november 2014 Martin Lavesen Advokat 28. november 2014 J.nr. 295061-BHA VEDTÆGTER for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1

Læs mere

Brancheforeningen for Husstandsvindmøller VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER

Brancheforeningen for Husstandsvindmøller VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER 1 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Foreningens navn er Brancheforeningen for Husstandsvindmøller og foreningen er stiftet den 3. juni 2009. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere

Vedtægter. Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter. Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Vedtægter Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Generelle bestemmelser 1. Navnet er Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Grundejerforeningen og vandværket

Læs mere

Vedtægter. for. Kontrolordning for styret boring og gennempresning

Vedtægter. for. Kontrolordning for styret boring og gennempresning Vedtægter for Kontrolordning for styret boring og gennempresning Vedtaget på årsmødet den 25. marts 2010 2 Indholdsfortegnelse 1. Kontrolordningens grundlag... 3 1.1 Navn... 3 1.2 Formål... 3 1.3 Etablering...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 1 Navn og hjemsted Foreningen er en sammenslutning af danske virksomheder, der fremstiller beton- eller letbetonelementer. Dens navn er:

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Danish Board of District Heating

Vedtægter for Danish Board of District Heating Vedtægter for Danish Board of District Heating Som vedtaget på den ordinære generalforsamling i København, den 31. marts 2016. 2 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er "Danish Board of District Heating".

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for Håndværkets Ankenævn

Vedtægter for Håndværkets Ankenævn for Håndværkets Ankenævn (Som godkendt af ministeren for familie- og forbrugeranliggender med virkning fra 1.10.2005 og med ændringer af 1.6.2006 ( 2, stk. 2, og 11 a)) 1. Håndværkets Ankenævn er stiftet

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen 1 Navn Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen. Formål 2 Foreningens formål er at fremme medlemmernes erhvervsinteresser,

Læs mere

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme.

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme. 1 Navn og adresse: Institutionens navn er Gudum Sognehus Adresse: Toftevej 19, Gudum, 7620 Lemvig, Lemvig Kommune. Formål: Sognehusets formål er at være samlingspunkt og ramme for lokalbefolkningen. Et

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Foreninger, ikke-erhvervsdrivende fonde, selvejende institutioner, stiftelser mv. Almindelige betingelser DFO99-01 Indholdsfortegnelse Definitioner Pkt. Side hvem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX.

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX. NAVN OG FORMÅL: 1: Selskabets navn er "Andelsselskabet Kollegiet Glanshatten lejlighed XX". stk. 2: Selskabets formål er at erhverve ejerlejlighed

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Navn 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1. januar

Læs mere

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien Advokatfirmaet Espersen Tordenskjoldsgade 6 9900 Frederikshavn Tlf. 98 43 34 11 1202-0571 - LE/UJ KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR K/S Århus Bugt Linien 2 Mellem 3 er der d.d. indgået aftale om kommanditskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING VEDTÆGTER Revideret og vedtaget 15. marts 2018 1 VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er STØVRING ANTENNEFORENING. 2 Foreningens interesseområde er Støvring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GLARMESTERLAUGETS GARANTIORDNING

VEDTÆGTER FOR GLARMESTERLAUGETS GARANTIORDNING VEDTÆGTER FOR GLARMESTERLAUGETS GARANTIORDNING 1, stk. 1. Formål (GG) har til formål at fremme håndværksmæssig korrekt udførelse af glarmesterarbejde og sikre laugsmedlemmers kunder at: a) en afgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om forbrugerklager (forbrugerklageloven)

Bekendtgørelse af lov om forbrugerklager (forbrugerklageloven) LBK nr 1095 af 08/09/2010 Udskriftsdato: 7. maj 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr.08/07485 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Svendborg jagtforening Stk. 2.Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere