PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL"

Transkript

1 PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke muligt at lave kørestolsvenlig adgang direkte fra terrassen til haven. Er det muligt at tegne ovenlysvindue i badeværelserne i rækkehusene Ja - hvis økonomien tillader det. Dette afklares i næste fase. Der er tegnet altaner i de nederste boliger i de renoverede blokke er det muligt at lave en trappe ned til en privat have i stedet for Der kan arbejdes med en model, hvor der laves trappe ned fra altanen. Dette kan diskuteres ved en workshop i næste fase. Er det muligt at lave dybere altaner end de 1,7 m., som er tegnet nu Nej, det er ikke muligt inden for Landsbyggefondens retningslinjer. Er det muligt at lave lukkede altaner Lukning af altaner kan købes til over råderetten efter at lejligheden er renoveret. Hvilken form for ventilation vil der være i rækkehusene Der etableres decentral ventilation, dvs. at alle boliger får sit eget ventilationsanlæg. Hvilken form for ventilation vil der være i blokkene efter renoveringen Der etableres decentral ventilation, dvs. at alle boliger får sit eget ventilationsanlæg. Hvad betyder tekniske installationer Hvad omfatter de Tekniske installationer omfatter kloak, faldstammer, vand, varme samt elinstallationer.

2 PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Får vi nye vinduer Ja, vinduerne skiftes i boligerne og flyttes frem i klimaskærmen. Kommer der vaskesøjle i rækkehusene Det bliver plads og installationer til en vaskesøjle i alle rækkehuse. Vaskemaskine og tørretumbler skal man selv komme med. Hvad kommer der til at ske med udearealerne i afdelingen Udearealerne er også en del af renoveringen. Hvad der skal ske med udearalerne vil blive behandlet på en workshop i næste fase. Hvor skal de, der bor i midterblokkene, parkere i fremtiden Parkering vil blive vendt sammen med udearealerne på en workshop i næste fase. Må der stadig holdes husdyr i de nye lejligheder Ja. Er der også nye hårde hvidevarer i de nye køkkener Ja, der kommer køle/fryseskab, komfur med ovn og emfang. Får vi mulighed for medbestemmelse på valg af elementer og design af køkken og bad Ja, men valgene er generelle. Der nedsættes en arbejdsgruppe omkring boligindretning, som behandler dette og laver en standard bestykning, samt nogle tilvalg. Et tilvalgskatalog vil indeholde ting der kan vælges til uden merpris, dette kan fx være køkkenfarver, skabstyper, flise typer osv. Enkeltstående projekttilpasninger er ikke mulige.

3 PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvor mange boliger vil der i alt være efter projektets afslutning Oversigten over boliger før og efter renoveringen ser således ud: 1 vær. Fordeling Boliger der nedrives (eksl. sammenlægning) Boliger der udgår ved sammenlægning Rækkehuse Tilgængelige lejligheder Renoverede lejligheder Fordeling efter vær. 3 vær. 4 vær. 5 vær. Boliger ialt Areal før Areal efter Hvad sker der med min nuværende råderet over køkken/bad Udgangspunktet er at endnu ikke færdigbetalte køkkener frikøbes. Bliver hele lejligheden malet Nej, lejligheden bliver malet der, hvor der udføres renoveringsarbejder. Bliver gamle skader i lejligheden (fx. gulv) udbedret ifm. renoveringen Generelt nej. Lukning af altaner - Hvornår skal det vælges og hvad koster det Der vil i forbindelse med genhusningssnakken blive præsenteret en tidsplan for hvornår de forskellige valg skal træffes. En lukning af altanen vil koste ca kr om måneden Badekar - Hvornår skal det vælges Der vil i forbindelse med genhusningssnakken blive præsenteret en tidsplan for hvornår de forskellige valg skal træffes. Hvad sker der med kældrene kælderrum og aktivitetsrum Det er endnu ikke afklaret, hvad der sker i hvilke kældrer. Der vil blive lavet en plan for dette i løbet af det næste års tid.

4 PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvordan bliver 2-værelseslejligheder med køkken mod haven, som renoveres Alle de viste tegninger er principper, således er det de samme greb, der sker i disse lejligheder som i alle de øvrige lejligheder. Det vil sige at altanen inddrages i det bagvedliggende rum, der kommer nye køkkener og badeværelser i de eksisterende rum. Installationerne skiftes og der etebleres ventilation. Bliver alle vægge malet i de berørte rum Nej, som udgangspunkt males de vægge der berøres. Men vi håber naturligvis at der bliver økonomi til at male hele rummet. Bliver opgange malet Nej, maling af trappeopgange i renoverede opgange er ikke en del af projektet. Dette liggere under driften. Men vi håber naturligvis at der bliver økonomi til at male alle trapperum. Scooterparkering - hvordan løses det Dette vil være en del af workshopsne omkring udearealer.

5 kr. ØKONOMI_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvad betyder støttede og ustøttede arbejder Støttede arbejder er i grove træk: Nedrenovering og nye rækkehuse, ombygning til tilgængelige lejligheder, og byggetekniske svigt. Ustøttede arbejder er i grove træk: Vedligeholdelsesarbejder omkring tilgængelige lejligheder og samtlige arbejder omkring de renoverede lejligheder. Hvad er min endelige egenbetaling efter huslejestigning, besparelser i varmeregning og forhøjet boligsikring Dette er et individuelt spørgsmål vi ikke kan svare generelt på. Vedr. individuelle forhold opfordres til f.eks. at gå ind på Se også svar vedrørende fremtidig husleje. Stiger min boligsikring i de nye lejligheder Hvor meget Dette er et individuelt spørgsmål vi ikke kan svare generelt på. Vedr. individuelle forhold opfordres til f.eks. at gå ind på Hvad koster en tilsvarende bolig i området Prisen varierer fra afdeling til afdeling. Vores afdeling er gennemstitligt på huslejeniveau med øvrige boliger i området. Skal jeg betale nyt indskud/depositum efter renoveringen Ved midlertidig genhusning skal du som udgangspunkt ikke betale nyt indskud/ depositum. Ved permanent genhusning skal du betale nyt indskud/depositum, men du får dit gamle tilbage, da du ikke skal betale for istandsættelse i den bolig du flytter fra. Skal jeg betale nyt indskud/depositum i forbindelse med genhusning Hvis du bliver Midlertidig Genhuset vil du fortsat betale husleje i din gamle lejlighed, ligesom du heller ikke flytter adresse. Der er således ikke noget indskud til genhusningslejligheden. Hvis du bliver Permanent Genhuset flytter du permanet ind i en anden lejlighed, og skal betale nyt indskud. Du skal dog ikke betale for istandsættelse af den lejlighed du flytter fra.

6 kr. ØKONOMI_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvorfor er der huslejestigning For at sikre afdelingens tilstand fremadrettet, er det blevet prioriteret at samtlige boliger vil få nye altaner/terrasser, nyt køkken og nyt badeværelse. Der etableres decentral ventilation i alle boliger. Der vil også komme nye installationer, nye vinduer og nyt tag på alle boliger. Dette betyder, at huslejen kommer til at stige for samtlige boliger. Hvor meget er huslejestigningen på Den nuværende gennemsnitshusleje er på 670 kr./m 2 /år. Efter renoveringen vil gennemsnitshusleje være 840 kr./m 2 /år. Det betyder at der, i gennemsnit, vil være en huslejestigning på 170 kr./m 2 /år. Hvad bliver min fremtidige husleje Eksempler på fremtidig husleje: RÆKKEHUS Fremtidig husleje 998,- kr/m 2 /år 3. værelser 91 kvm 7568,- kr/måned TILGÆNGELIG BOLIG Fremtidig husleje 839,- kr/m 2 /år 3. værelser 97 kvm 6781,- kr/måned RENOVERET BOLIG Fremtidig husleje 715,- kr/m 2 /år 3. værelser 90 kvm 5363,- kr/måned Bliver der afholdt løbende licitationer Eller laver man en licitation, der dækker hele perioden Der vil formentlig være én licitation. Hvis min permanente genhusningslejlighed er dyrere end min nuværende, får jeg så dækket noget af huslejen Nej.

7 kr. ØKONOMI_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvad gør man, hvis man skal permanent genhuses og har gjort indsigelser i sit gamle indskud/depositum Det er et særtilfælde, der må findes en løsning på. Huslejeforhøjelse hvordan bliver det Du betaler din nye husleje fra den dag du flytter ind. Optrapningen af din husleje følger din indflytningsdato.

8 GENHUSNING_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Bliver der stoppet for udlejning Ja, det gør der på et tidspunkt. Der vil blive lavet en plan for hvornår udlejningen skal stoppes forskellige steder i bebyggelsen efter at projektet er godkendt. Kan man tillade sig at udleje en lejlighed, velvidende at de kommende beboere snart skal genhuses Ja, så længe de nye beboere informeres om det. Informerer man nye lejere om renoveringen Når projektet er godkendt, vil nye lejere systematisk blive informeret om projektet. Hvor kommer jeg til at bo under genhusning Genhusningen vil hovedsagligt ske i tomgangslejligheder i afdelingen, alternativt i andre af boligselskabets afdelinger. Hvad sker der med vores TV/internet pakker under midlertidig genhusning Skal vi selv bestille nyt I lejlighederne til midlertidig genhusning er der fuld TV-pakke. I vil stadig betale for den TV-pakke I har i jeres egen lejlighed. Hvad gør man, hvis man har en anden TV/internet pakke, end den I laver aftale med i genhusningslejligheden Der laves kun aftale med én TV/internet udbyder. Ønsker du en anden TV/internet udbyder end den valgte, er dette for egen regning. Hvilke omkostninger kommer jeg til at have under midlertidig genhusning Generelt vil der ikke være ekstra omkostninger ved at være midlertidigt genhuset. Du betaler din normale husleje, samt forbrug af el, vand og varme. Hvor længe skal jeg være midlertidigt genhuset Det varierer, ca. 4-6 måneder.

9 GENHUSNING_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Kommer jeg til at bo i en tilsvarende lejlighed under midlertidig genhusning Ja, så vidt muligt. Skal der findes en bolig til samme pris under midlertidig genhusning Ja, du betaler leje af din gamle lejlighed. Kan man risikere at blive flyttet rundt flere gange Kun hvis man har et specifikt ønske om en bestemt bolig. Hvor mange gange må man sige nej til en permanent genhusningslejlighed 3 gange. Hvor skal jeg melde flytning, når jeg skal genhuses Hvis du skal permanent genhuses, skal du melde flytning på folkeregisteret og Post Danmark. Hvis du skal midlertidigt genhuses, skal du ikke melde flytning til folkeregisteret, men du skal melde midlertidig flytning til Post-Danmark og dit forsikringsselskab, hvor du opgiver din midlertidige adresse som CO adresse. Bliver jeg genhuset på samme etage, som jeg bor på nu Det kan vi ikke garantere. Har du særlige behov, vil de indgå i den plan der lægges med genhusningskonsulenten. Er min genhusningsbolig møbleret Nej, men der er fast monterede lamper mv. Hvor meget kan jeg efterlade i min gamle lejlighed inkl. kælderrum Ingenting.

10 GENHUSNING_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Hvordan bliver jeg flyttet/skal jeg selv flytte mine ting Generelt skal du selv pakke dine ting ned. Og et flyttefirma vil flytte dine ting, enten til genhusningslejligheden eller i depot. Er der særlige behov vil de indgå i den plan der lægges med genhusningskonsulenten. Hvad gør jeg hvis jeg ikke selv kan pakke og flytte mine ting (fx pga. sygdom) Er der særlige behov vil de indgå i den plan, der lægges med genhusningskonsulenten. Må man tage sine dyr med i genhusningslejligheden Midlertidig genhusning: Ja, der gælder de samme regler i genhusningslejligheden som i bebyggelsen i øvrigt. Permanent genhusning: Muligvis, er der særlige behov vil de indgå i den plan der lægges med genhusningskonsulenten. Kan jeg blive i min genhusnings lejlighed til jeg kan få en anden lejlighed end min egen eller et rækkehus Nej. Genhusningslejligheden kan man kun bo i i den periode ens oprindelige lejlighed renoveres. Hvis man ønsker et rækkehus må man således forvente at skulle flytte en ekstra gang. Hvis en lejlighed nedlægges og man har boet længe i afdelingen har man så førsteret til at blive i afdelingen Lejligheder fordeles efter bo-anciennitet. Yderligere spørgsmål afklares med genhusningskonsulenten. Kan man have noget inventar stående tilbage evt i kælder Nej, der er også arbejder i kældre. Således skal både lejligheder og kældre tømmes. Generelt hvornår skal jeg som beboergøre noget hvis jeg fx. ønsker en anden lejlighed eller jeg vil have lukket altan Der vil i forbindelse med genhusningssnakken blive præsenteret en tidsplan for hvornår de forskellige valg skal træffes.

11 TILDELING_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har jeg ret til at komme tilbage til min gamle lejlighed Hvis du bor i en lejlighed der renoveres eller gøres tilgængelig vil din lejlighed stadig eksistere efter renoveringen, og du har ret til at komme tilbage. Hvis du bor i en af de blokke, der nedrenoveres, vil du blive permanent genhuset. Har jeg pligt til at komme tilbage til min gamle lejlighed Nej Hvem har fortrinsret til et rækkehus Kan man søge om et rækkehus Alle beboere kan søge om et rækkehus og der er ikke nogen beboergrupper (fx. børnefamilier, handicappede, eller folk der bor i blokkene i dag) der har fortrinsret. Rækkehuse fordeles efter bo-anciennitet i afdelingen. Altså efter hvor længe man har boet i Skovvænget/Brombærvej. Jeg bor i dag i en 1. værelses lejlighed hvor kommer jeg til at bo efter projektets afslutning Ved permanent genhusning tilbydes der så vidt muligt en tilsvarende lejlighed. Hvis man ikke vil tilbage til sin gamle bolig, kan man så blive boende i den bolig, man bliver genhuset i Nej. Hvis man ikke ønsker at komme tilbage til sin gamle lejlighed, skal der findes en anden bolig. Man kan ikke blive i genhusningsboligen.

12 PROCES_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Er projektet helt fastlagt nu Hovedelementerne i projektet er fastlagt. Det vil sige, at det ligger fast: -Hvilke lejligheder der renoveres, gøres tilgængelige og nedrenoveres. -Hvordan den overordnede økonomi er -Hvilke hovedgreb der skal laves i de enkelte lejligheder. Har vi stadig mulighed for at påvirke projektet Ja, der er stadig muligheder for at være med til at påvirke projektet i næste fase. Du vil som beboer derfor blive inviteret til at deltage i workshops, og der vil blive dannet grupper, der arbejder med bl.a. udearealer. Hvornår starter byggeperioden Hvor lang bliver byggeperioden Vi forventer at byggeriet kan starte primo Byggeriet forventes at tage ca 3½ år og være færdigt ultimo Hvad sker der hvis vi stemmer nej til projektet Det vil naturligvis være meget uhensigtsmæssigt for beboerne at stemme nej til helhedsplanen og dermed nej til at modtage støtten fra Landsbyggefonden. Helhedsplanen er udarbejdet fordi afdelingen er udfordret, dels med tomgang og dels med et stigende behov for vedligehold. Såfremt helhedsplanen ikke vedtages, så vil der inden for en kortere periode skulle udføres vedligehold af: tag, installationer, vinduer samt udskiftning af ventilationssystemet. Der er ikke en plan B for dette, men det vil generelt skulle selvfinansieres, og vil betyde optagelse af lån og dermed huslejestigninger. Hvor i bebyggelsen starter renoveringen Det er der endnu ikke endeligt svar på. Der arbejdes på en model, hvor der startes i det sydøstlige hjørne på Skovvænget og sluttes i det nordvestlige hjørne på Brombærvej. Vil der blive lavet en prøvelejlighed Ja. Bliver der huslejestigning uanset hvad Ja, såfremt helhedsplanen ikke vedtages, så vil der inden for en kortere periode skulle udføres vedligehold af: tag, installationer, vinduer samt udskiftning af ventilationssystemet. Der vil derfor komme huslejestigninger.

13 SPØRGELISTE TIL NOTATER TIL BRUG FOR NOTER VED SPØRGECAFÉ DATO OG DIT NAVN SPØRGSMÅL

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12 AFDELING 801 RØDKÆRSBRO GENHUSNING AFDELING 801 Østervang 10-32 Østerled 4-12 GENHUSNING På et afstemmende beboermøde den 25. oktober 2011 er det besluttet at renovere boligerne i afdeling 801, Østervang

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Maj 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg besked,

Læs mere

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019 Velkommen til infomøde Rydevænget Onsdag den 6. februar 2019 Dagsorden Præsentation af vinderprojektet (Rolf/Robin) Tidsplan (Morten & Holger) Du skal bo i boligen, mens den renoveres (Morten & Holger)

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ 5. oktober 2015

BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ 5. oktober 2015 FYSISK HELHEDSPLAN HADERSLEV BOLIGSELSKAB AFD. 16/25 HUSK AT STEMME! infofolder TIL BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ 5. oktober 2015 VELKOMMEN TIL AFD. 16/25 I FREMTIDEN Afdelingsbestyrelsen har igennem

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

FYSISK HELHEDSPLAN HADERSLEV BOLIGSELSKAB AFD. 16/25 BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ

FYSISK HELHEDSPLAN HADERSLEV BOLIGSELSKAB AFD. 16/25 BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ FYSISK HELHEDSPLAN HADERSLEV BOLIGSELSKAB AFD. 16/25 infofolder TIL BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ VELKOMMEN TIL AFD. 16/25 I FREMTIDEN Afdelingsbestyrelsen har igennem længere tid arbejdet med de

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1 Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015 Informationsmøde den 27. april 2015 1 Dagsorden 1. Velkomst 2. Helhedsplan - baggrund - omfang - tidsplan - økonomi 3. Genhusningsplaner 4. Organisation

Læs mere

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22.

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22. Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling 7502 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 22. maj 2015 Side 1 EKSTRA INFO inden ekstraordinært afd.møde den 1. juni 2015. Baggrund

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H G K

Læs mere

Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle medlemmer fra boligselskabets organisationsbestyrelse.

Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle medlemmer fra boligselskabets organisationsbestyrelse. Mandag den 22. juni 2015 Klokken 18:30 19:40 Auditoriet, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning REFERAT Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september 17 / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H

Læs mere

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 Stemmegrundlag afstemning om Helhedsplan Åbyhøjgård afdeling 110 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Dagsorden Hvem skal genhuses? Hvornår skal du genhuses? Hvor længe skal du være genhuset? Hvem hjælper dig med din genhusning? Permanent eller midlertidig

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

Sammenlægning & Helhedsplan

Sammenlægning & Helhedsplan Sammenlægning & Helhedsplan Æblehaven & Rønnebærparken Sammenlægning og helhedsplan Hvis beboermødet beslutter, at lægge Rønnebærparken og Æblehaven sammen, kan der opnås en besparelse på cirka 8 millioner

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Så vi håber du kan få svar på nogle af dine spørgsmål her. Skal du genhuses

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Januar 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde:

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde: Ringsted, den 16. oktober 2014 Til alle beboere i Margrethegården Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV C D A B Lejerbo, afd 169-0, 10.11.2016 Revideret 18.05.2018 Renoveringmuligheder Renovering: A Facaderenovering, omfattende Efterisolering af gavle

Læs mere

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN DAGSORDEN Historik v/asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet Sjælland Frederiksberg Huses udfordringer v/ Asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

Beboermøde Ryesgade 25

Beboermøde Ryesgade 25 Beboermøde Ryesgade 25 Beboermødet afholdes på tirsdag den 27. november kl. 19-21 i baghuset Ryesgade 30 (indgang gennem porten i passagen) Oplæg på mødet: 1. Kommunens ønsker til byfornyelsen og til projektet

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

Helhedsplan. Bellahøj

Helhedsplan. Bellahøj Helhedsplan Bellahøj Byggesagens parter - Indledning Roller og ansvar: Hvem er Landsbyggefonden? Hvad støtter fonden Københavns Kommunen? SAB, selskabet? SAB, afdeling Bellahøj? KAB? Byggesagens parter

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

Præsentation Helhedsplan

Præsentation Helhedsplan Afdelingsmøde den 08. november 2018 Præsentation Helhedsplan Dagsorden: Præsentation Helhedsplan Velkomst v/ formand Niels Karl Grønlund Indledning v/ Jørgen Pommerencke Helhedsplanen v/ Torben Krogh,

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN SK HUmøde info rts, kl. 18d år ma 25. ldkærg o på K NYE TIDER I NYDAMSPARKEN Nydamsparken er et godt sted at bo. Afdelingen ligger centralt og gårdrummet danner en grøn oase i en levende bydel. Og beliggenheden

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen.

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 2a. Stemmeudvalg 3. Behandling af forslag 1. Stemmeudvalg.

Læs mere

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info Ny afdeling 20 Trige Parkvej Genhusning praktiske info Kære beboer I denne folder kan I læse om jeres muligheder og rettigheder i renoveringsfasen. Folderen er tænkt som en hjælp, når du skal udfylde det

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det?

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det? HØRING OM BYFORNYELSE BJARKESHUS DECEMBER 2011 / JANUAR 2012 Bjarkesvej 6, Aksel Møllers Have 32 2000 Frederiksberg Høring om byfornyelse Bjarkeshus blev opført i 1918 og trænger til at blive renoveret

Læs mere

Genhusning - Rødegårdsvej

Genhusning - Rødegårdsvej Genhusning - Rødegårdsvej Genhusning Hvis afdelingsmødet stemmer for gennemførelsen af en helhedsplan er det bindende for alle beboere. Lov om almene boliger 85 og 86. Jr. 85 kan en udlejer opsige en lejeaftale

Læs mere

Jægermarken Afdeling 7504

Jægermarken Afdeling 7504 Jægermarken Afdeling 7504 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 17. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 3. juni 2015 IMPORTANT NOTE: This folder explains the process of the upcoming and major renovation of Jægermarken

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi.

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad skal der ske i afdelingen. Hvorfor en helhedsplan Byggeteknik resultater. Nye lejlighedsplaner Hvad bliver huslejen Eksempler på leje før og nu med boligstøtte

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018

FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018 FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018 DAGSORDEN 1. Velkomst v/ afdelingsformand 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Afdelingens tilstand 5. Helhedsplan generelt 6. Helhedsplan Fælledgårdene

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang.

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang. Så er renoveringerne i fuld gang. Først lidt billeder og fortælling. Afd. 9 Munkebjergparken Bramstrupvej NYE ADRESSER Bramstrupvej 7 A, st. Bramstrupvej 9 A, St. Bramstrupvej 11 A, st. Bramstrupvej

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

Korskærparken...her vil jeg gerne bo

Korskærparken...her vil jeg gerne bo Korskærparken...her vil jeg gerne bo Hvorfor har vi lavet en helhedsplan? Boligkontoret Fredericia og boli.nu har lavet en helhedsplan for Korskærparken, fordi der er brug for at give området et løft.

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Retningslinjer for genhusning

Retningslinjer for genhusning Retningslinjer for genhusning Hvem skal genhuses? Hvem der skal genhuses, afhænger af hvad der skal laves i den enkelte bolig Nogle beboere skal ikke genhuses, men kan blive boende i boligen mens der renoveres

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev ------------------------------------------------------------------------------------------- Det er planen, at i den periode, hvor Helhedsplanen gennemføres, vil der løbende blive udsendt Nyhedsbreve med

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 RENOVERING Til beboerne! Hermed indkaldes der til ekstraordinært afdelingsmøde. Mandag den 8. oktober 2012 kl. 19.00 i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Spørgsmål og svar fra Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19.00 Spørgsmål til: Boliger/ blokkene

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel 1 Indledning Forslag om helhedsplan i Saltværkshuse, som blev vedtaget igangsat i 2007, var første gang til afstemning 13. december 2013, hvor forslaget

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl. 19-22 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2600 Glostrup Lokalet

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. Genhusningspjece DAB mrk. ASG-2014-10599 1706 AKB/KFC Dato November 2016 1706 Kære Beboere i Sorgenfrivang II Sorgenfrivang II er i gang med en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal

Læs mere

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Grundtvigsvej 40-56

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Grundtvigsvej 40-56 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.10 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Hvor og hvornår får jeg yderligere information som beboer. Tidsplan I prøvelejligheden Soldugvej 31 st.th., vil der blive afholdt åbent hus arrangement

Læs mere

Afdeling 3 Midtbyen 3

Afdeling 3 Midtbyen 3 Opdateret pr. 6. oktober Afdeling 3 Midtbyen 3 Notat omkring helhedsplanen: 1. et 2. lejemål 3. ny husleje for alle beboere ANDELSBOLIGFORENINGEN BERINGSGAARD HORSENS ANDELSBOLIGFORENING AF 1954 GL. JERNBANEGADE

Læs mere

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 1-11, 2-16 Afdeling 12 B/C Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

Afdeling 4 Midtbyen 4

Afdeling 4 Midtbyen 4 Opdateret pr. 6. oktober Afdeling 4 Midtbyen 4 Notat omkring helhedsplanen: 1. et 2. lejemål 3. ny husleje for alle beboere ANDELSBOLIGFORENINGEN BERINGSGAARD HORSENS ANDELSBOLIGFORENING AF 1954 GL. JERNBANEGADE

Læs mere

Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19.

Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19. Information om Renoveringen af afdeling 14 Byparken Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19.00 i Skovbyhus Der skal

Læs mere