Valgfagsbeskrivelser. August til november Her kan du læse om de valgfag du har mulighed for at vælge i første valgfagsperiode.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgfagsbeskrivelser. August til november 2013. Her kan du læse om de valgfag du har mulighed for at vælge i første valgfagsperiode."

Transkript

1 Valgfagsbeskrivelser August til november Her kan du læse om de valgfag du har mulighed for at vælge i første valgfagsperiode.

2 Mandags valgfag: Kajak Kan du lide vand? Arbejder du bedst hvor der er udfordringer med vand om ørerne? Jubler du når du lærer noget nyt om dig selv og hvad du kan i en kajak? Arbejd sammen på kajakholdet og bliv super god til at styre en kajak, at ro en kajak og nyde at være på havet Kom og vær med! Det er holdet for dem, der tør springe ud i det, de ikke troede de kunne. Løb/cykling Har du lyst til at komme ud i naturen og bruge din krop? Vil du gerne forbedre din kondition eller træne mod større mål? I dette valgfag løber og cykler vi korte eller længere ture afhængig af din nuværende form og dine mål. Meld dig til løb/cykling og kom i topform

3 Klatring: Til klatring giver vi adrenalinen et kick, og skaber udfordringer der passer til hver enkelt af jer. Vi klatrer i alt hvad der kan klatres i, på, under, over og alle andre måder. Omkring skolen er der masser af skov og derfor rig mulighed for træklatring og lignende. Indendørs har vi både væg og bouldervæg vi kan klatre rundt på. Til klatring lærer du hvordan man klatrer både effektivt og sikkert, og hvordan man bruger udstyret så ingen kommer til skade. Har du højdeskræk? Så kan det netop være at klatring er noget for dig. Vi tilpasser udfordringerne til hver enkelt af jer, så man gradvist kan komme af med sin frygt for højder. Musik: Vi skal som udgangspunkt lave SAMMENSPIL med kendte og ukendte numre, med DIG som solist, slagtøjs- /percussionist, guitarist, bassist, trommeslager, klaverbokser, kazoo-spiller.. find selv på flere og medbring rigtig gerne dit eget instrument, hvis du har!

4 Tegning: Vi skal gennemføre et tegnekursus, der giver en fornemmelse for gengivelse af former og figurere. Vi skal tegne MANGE tegninger og øve, øve, øve i at se! Vi skal lære teknikker mest med blyanter, men også lidt med farver af forskellig art. Man skal ikke være god til at tegne for at være med, men man skal have lyst til at blive udfordret og til også at lave grimme tegninger, som ikke giver mening i første omgang. Der vil være lidt arbejde, man skal lave i fritiden, da man ikke bliver god til at tegne ved at gøre det 1½ time om ugen. Byggevalgfag: I byggevalgfag opøves evnen til at lave noget byggeri (tømrer, smede og VVSarbejde), der er håndværksmæssigt korrekt og som vi efterfølgende kan bruges på skolen og som ser godt ud.

5 Tirsdags valgfag: Ridning: I samarbejde med vores lokale rideskole udbyder vi ride undervisning. Du cykler eller rider på din egen eller skolens heste de 2 km hen til Line Asmussens rideskole, Stald Vældgården, hvor du modtager undervisning, i forhold til det niveau du er på. Valgholdet er for alle hesteinteresserede uanset om du er øvet eller nybegynder. Fodbold: Fodbold er valgfaget for dem, der er bidt af en gal fodbold og ønsker træning frem til november udendørs. Fodboldtræningen består i forskellige boldøvelser og kamptræning. I løbet af skoleåret forventer vi at deltage i en turnering i udendørs og indendørs fodbold, deltagerne bliver de der deltager i fodboldvalgfaget. Fotoredigering Her kan du lære hvad du skal se efter når du tager billeder med telefon eller kamera. Du vil blive bedre til at udvælge og tilpasse de gode billeder. Der er meget man kan gøre. Beskæring, farvejustering, filtre eller fjernelse af bumser. Du behøver ikke have et kamera. Vi bruger både telefoner og kameraer når vi jagter det gode billede. Målet er at du lærer noget du kan bruge resten af dit liv samtidig med at du er sammen med de andre på en hyggelig og sjov måde. Sammen aftaler vi hvad vi skal arbejde med i dette efterår. Men en ting er sikkert; vi ender med at lave en udstilling, så de andre kan se

6 hvad vi har lavet. Tjek sidste års valgfag i portrætfoto på Facebook siden! De fik nogle rigtigt flotte billeder ud af det. (Mappen hedder: Udstilling af holdet portrætfoto) Outdoor adventure: I outdoor adventure dyrker vi udelivet og udfordrer os selv. Vi lærer hvad der er nødvendigt for at kunne klare sige i det fri, og hvordan man med få midler kan gøre sig udendørslivet behageligt. Vi laver mad over bål, lærer at orienterer os udendørs (både på gammeldags facon og med hjælp fra teknologien), og lærer at bygge de ting vi skal bruge for at klare os. Outdoore adventure er præget af du skal udfordres, og at I selv i små grupper skal finde løsninger på forskellige problemstillinger. Det er ikke nødvendigt at være hardcore spejder i begyndelsen af valgfaget. Det skal nok komme undervejs.

7 Sangværksted og guitar for begyndere: I dette valgfag vil du lære en masse om at synge! Hvordan synger man rigtigt? Synge alene - synge sammen med andre. Lære om kroppen som instrument; rytme; vejrtrækning og klang. Vi skal også prøve at improvisere finde på noget nu og her. Lære nye sange og bruge dem til at lære forskellige sangteknikker. Det vigtigste er, at du har lyst til at synge og prøve dig selv af! Valgfaget er for både drenge og piger Hvis du også har lyst til at lære at spille de mest gængse akkorder på guitar, så hopper vi ud i en god gang begynderguitar. Medbring gerne egen guitar, hvis du har. RAKU: Vi laver ting i ler, som du selv dekorerer og brænder. Vi skal bruge en flere tusind år gammel japansk teknik, som hedder RAKU. Det er en enkel og hurtig måde at brænde keramik, som giver de mest forunderlige og smukke overflader på dine ting. Det er spændende at opleve en rakubrænding, fordi du ser når forvandlingen sker. Dine ting, som først har helt mat glasurpulver bliver i løbet af 20 min. først rødglødende og derefter smukt, blankt og skinnende. Det er en virkelig sjov oplevelse.

8 Gocart: Vi skal lære om opbygningen af skolens gokarts, herunder vedligeholdelse og hvordan du laver små reparationer. Du vil få mulighed for at være en af et team, der arbejder sammen om at få mest muligt ud af hinanden og gokarten.

9 Onsdags valgfag: Volley: Volleyball er for alle, både dem med erfaringer og dem helt uden! Det drejer sig først og fremmest om at spille sammen som et hold, for volleyball er nemlig en rigtig holdsport. Vi vil træne grundslagene: fingreslag og baggerslag, samt øve smash, serv, modtagninger og forskellige spilsystemer. Der vil i løbet af året blive mulighed for at dyste mod andre efterskoler i Nordjylland, da vi vil deltage i nogle forskellige stævner - bl.a. årets højdepunkt for volleyholdet, Nordjyske Mesterskab for efterskoler. Farsø Efterskoles volleydrenge fik både i 11/12 og i 12/13 en flot 2.plads til Nordjyske Mesterskab, kan / skal du være med til at løfte arven og måske endda vinde guldet? Mountainbike: Hvis du elsker fart over feltet og følelsen af adrenalin, der pumper i blodet, så er mountainbike lige noget for dig! Vi kører i Myrhøj Plantage, og det eneste du skal have er en mountainbike og lysten til at cykle. Hvis du tilmelder dig MTB, så får du Mudder, Træer og Benmuskler!

10 Landbrug/dyrehold: I det valgfag laver vi alt forefaldende arbejde, som hører til et landbrug. Vi skal høste, køre halm ind, passe dyrene, muge ud, valse korn, fælde træer, rydde op omkring gården osv. Du får sammen med en kammerat ansvaret for at fodre dyrene om morgenen og/eller om aftenen en dag om ugen. Motor/metalværksted: I motor og metalværkstedet arbejder vi med alt der har med motor og mekanik at gøre. Har du en knallert eller en havetraktor, du vil have sat i stand er det en mulighed. Har du mere lyst til at deltage i istandsættelsen af skolens rendegraver er det et andet projekt der venter. Hvis du arbejder med dine egne ting skal du selv betale eventuelle reservedele. Billedkunst linje I billedkunst vil du få mulighed for arbejde at lære noget inden for tegning, collage, maleri og andre sjove ting. Du får viden om farvelære, materialer og udtryksmåder, så du bliver i stand til at udtrykke dig kunstnerisk og kreativt. Du vil både få mulighed for at lave egne ting, men vi kommer også til at lave fælles projekter. Når du vælger dette valgfag, binder du dig for både 1. og 2. periode, så du har god tid til at fordybe dig, og lave fede ting. Så hvis du er til farver, form og fart - så vælg kreativ, det er smart!

11 Torsdags valgfag: Sejlads: I sejlads handler det om at blive fortrolig med skolens Megin-joller Du bliver desuden undervist i sikkerhedsprocedure omkring sejlads. Vi sejler lige uden for skolen og har mulighed for at lave match-race vores 3 både imellem. Har du sejlet før er det super, men du kan sagtens vælge faget uden erfaring med sejlads. Til efteråret arbejder vi med teori, der peger i retning af duelighedsbeviset, som vi regner med at kunne aflægge prøve i. Duelighedsbeviset giver også ret til at sejle speedbåd. Kreativt håndværk: Kreativt håndværk er for både drenge og piger. Du er selv med til at bestemme hvilke projekter vi skal arbejde med. Det ligger dog fast at vi skal ha lavet vores Golf 2 rapsmotor/generatoranlæg færdig, (se foto). Ideen er, at vi skal være opfindere, vi skal være kreative. Vi arbejder med træ, jern, plastik, sten, kort sagt alle tænkelige materialer. Har man lyst til at lave en skulptur, er kreativ håndværk også det helt rigtige valgfag at vælge.

12 Kajak Holdet for alle der har mod og lyst til at prøve kræfter med at ro kajak. Vi starter ud med leg og tummel, hvor vi skal lære kajakken at kende. Vi skal spille kajak polo, ro små ture, øve vendinger og makkerredninger, kort sagt vi skal blive fortrolige med kajakken og opleve hvor fedt det er at ligge med r.. i vandskorpen, nyde fjorden og få fornemmelsen af at mestre kajakken. Tekstil: Et valgfag, der varer hele året Har du lyst til at være kreativ med stof og garn? Vil du lære at hækle, strikke eller sy? Eller kan du det hele i forvejen og vil bare gerne have lov at udfolde dig? Der er plads til alle på tekstilholdet. Vi vil i løbet af året stifte bekendtskab med forskellige teknikker, og du skal være klar på at prøve noget nyt. Der vil være små bundne opgaver undervejs, men også tid til at skabe og arbejde med dine helt egne projekter. Vi skal som udgangspunkt lave ting, som vi selv kan og vil bruge, men det er også planen, at vi kaster os over et eller flere projekter, der kan pynte på skolen eller gives væk i f.eks. julegave.

13 Håndbold: Hvis du elsker holdsport, som er præget af fysisk intensitet og tekniske finurligheder, så skal du helt sikkert tilmelde dig håndbold. Her vil du have mulighed for at udvikle din taktiske spilforståelse samt dine tekniske evner, og du er velkommen uanset dit niveau! Også i håndbold skal vi ud og deltage i stævner, så vi kan finde ud af hvor gode vi er I 2. valgfagsperioden fra november april kommer der flere nye valgfag til erstatning af de meget udendørs betonede valgfag. Der er bl.a. valgfag som spring, drama, billedkunst, jagt, Innovation og Legominds, filmmagerne, dykning mv.

14 Andre valgfag, du kan vælge: Tysk: Tysk kan vælges på Farsø Efterskole. Valget gælder hele skoleåret. Det er vores erfaring, at mange elever tilmelder sig tysk, fordi det er nu godt at have. Efterfølgende falder en del elever fra fordi 2 fremmedsprog, engelsk og tysk, bliver for meget oveni alle de andre fag. Vores anbefaling er, at I kun vælger tysk, hvis I virkelig ønsker at have faget og/eller fordi I overvejer at søge ind på en gymnasial uddannelse, hvor optagelseskravet er, at eleven har fået undervisning i 2 fremmed-sprog i minimum 2 år. Tysk ligger fredag morgen, så du går ikke glip af et valgfag ved at vælge tysk, men du mister fortælling og læsetimen, som ligger samtidig. Knallert kørekort: I løbet af efteråret får du via ungdomsskolen i Farsø tilbuddet om at tage knallert kørekort det koster op til kr ,- afhængigt af om din hjemkommune betaler Vesthimmerlands Kommune eller ej. Traktor kørekort: Via Himmerlands køreskole er der mulighed for at tage traktorkørekort det koster ca ,- hvis der er mange der ønsker at tage kørekortet kan undervisningen finde sted på Farsø Efterskole. Ellers skal I selv komme frem og tilbage til Aars hvor teoriundervisningen foregår.

15

16

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK Helårs valgfag ELEV MED HEST På LME har vi indledt et samarbejde med Ellum Rideklub, så du mulighed for at passe din hest, mens du går på efterskole. Rideklubben ligger kun 3 km fra efterskolen, her kan

Læs mere

Valgfagsfolder skoleåret 18/19

Valgfagsfolder skoleåret 18/19 Kære elever og forældre på 7. årg. I det kommende skoleår 18/19 skal der vælges Temafag. Der er udarbejdet en liste over de forskellige tilbud. Nogle af tilbuddene er sammen med 8. og 9. årg. (se info

Læs mere

Leg og bevægelse på Bistrupskolen, Birkerød skole, i Bistrup Hegn og i Rude skov. Herunder vil være aktiviteter som;

Leg og bevægelse på Bistrupskolen, Birkerød skole, i Bistrup Hegn og i Rude skov. Herunder vil være aktiviteter som; På dette valgfagshold får du mulighed for at få nogle oplevelser, som er ud over det sædvanlige. Vores undervisning har fokus på bevægelse, træning og sund kost - med udgangspunkt i naturen. Det vil sige,

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2018/19. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2018/19. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2018/19 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2018 og foråret

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

Efterskolen Solgården

Efterskolen Solgården Efterskolen Solgården - Forvandlende fællesskab Ved at gå på efterskole får man bare det fedeste forhold til sine venner, man er sammen 24/7, så vi lærer virkelig hinanden at kende. Vi mærker, at lærerne

Læs mere

VALGFAG 2014-2015. Valgfag for 7., 8. og 9. årgang

VALGFAG 2014-2015. Valgfag for 7., 8. og 9. årgang VALGFAG 2014-2015 Valgfag for 7., 8. og 9. årgang I denne folder finder du oplysninger om de fag, du kan vælge imellem, når du skal vælge valgfag for næste skoleår. Undervisningen i de fleste af valgfagene

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

Valghold 2015/16 Hammerum Friskole

Valghold 2015/16 Hammerum Friskole Valghold 2015/16 Hammerum Friskole Teaterleg & drama Vi skal lave teater. Ud fra kendte eventyr skal I bruge fantasien til at skrive eventyr om til jeres egne teaterstykker, som I skal opføre for andre

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2017/18 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2017 og foråret

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE Valgfagshæfte forår 2011 Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår VALGFAG Du sidder nu med et hæfte, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i foråret 2011. Vi

Læs mere

Hvis man vælger et hold i ungdomsskolen, kører holdet et helt år og man skal altså derfor ikke vælge igen til jul.

Hvis man vælger et hold i ungdomsskolen, kører holdet et helt år og man skal altså derfor ikke vælge igen til jul. Kære elever & forældre. Vi har i år valgt, at fagene vi udbyder på skolen kører for et halvt år af gangen. I kan altså lige nu kun tilmelde jer fag i efteråret (1.september til 21.december). Hvis man vælger

Læs mere

Implementering af skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015

Implementering af skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Implementering af skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Skema 1.-3. klasse 1. kl 30 t mandag tirsdag onsdag torsdag fredag 07:55-09:55 uv/fag uv/fag uv/fag uv/fag uv/fag 09:55-10:10 Pause Pause Pause

Læs mere

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2008 UGERNE 27 OG 28 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse Information PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse bosiddende i Middelfart

Læs mere

VALGFAG 2014/2015. Skals skole

VALGFAG 2014/2015. Skals skole VALGFAG 2014/2015 Skals skole 1 Valgfagene opdeles i 2 perioder: 1. periode: Uge 36-51 2014 2. periode: uge 2-19 2015 Alle valgfagene afvikles i begge perioder - undtagen: Friluftsliv - som kun kører i

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Hannæsskolens valgfag overbygningen

Hannæsskolens valgfag overbygningen Hannæsskolens valgfag overbygningen 2012 2013 Valg-INFO Som elev i overbygningen har du en del valgmuligheder. Skolen udbyder både tilbudsfag, valgfag og lektiecafé. Tilbudsfag er sprogfag, som du kan

Læs mere

STEP 10. Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10

STEP 10. Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10 STEP 10 Det første skridt på vejen LEARNMARK.DK/STEP10 På Step 10 kan du udvikle dig personligt og fagligt i et fedt ungdomsmiljø. STEP 10 Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10. Du bliver

Læs mere

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet!

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet! Musik I musikhjemmegruppen handler det om sammenspil, glæde og nysgerrighed og en lyst til at lege med musik på mange forskellige måder. Vi skal finde musikalske elementer og strukturer og vi skal udforske

Læs mere

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang Tonede linjer Hjerting Skole - 8. og 9. årgang 1 Tonede linjer 8. og 9. årgang SÅDAN GØR DU! I kataloget finder du de 7 toninger, som Hjerting skole udbyder for 8. og 9. årgang i skoleåret 2018/19. - Du

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE MED UNGDOMSSKOLEN TIL FORÅRET?

HVAD SKAL DU LAVE MED UNGDOMSSKOLEN TIL FORÅRET? Se ALL forårstil E bud på www.es bu.dk HVAD SKAL DU LAVE MED UNGDOMSSKOLEN TIL FORÅRET? Her kan du finde et udsnit af de fede aktiviteter som Ungdomsskolen tilbyder i foråret 2016. Så hvad enten du er

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Dit valg!fag 2015 2016

Dit valg!fag 2015 2016 Dit valg!fag 2015 2016 Kano Vil du gerne lære at padle kano? Friluftsliv Da vi laver et halvårs forløb på kun ca. 3 måneder, må du påregne at få senere fri fra valghold, hvis du vælger kanoholdet. Til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse

Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse I det kommende skoleår vil eleverne fra 3.-7. klasse have valgfag 2 sammenhængende lektioner hver torsdag i normale skoleuger. Eleverne vil have mulighed for

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage:

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage: Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2011 Velkomst_11.indd 1 16-02-2011 14:22:40 Brogården og Mosede Klub er en Fritids- og ungdomsklub for børn og unge i alderen 10 18 år. Vi er en klub

Læs mere

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes Nu skal du vælge! Ku du tænke dig et spændende valgfag? Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes fag? Ku du tænke dig at møde nye kammerater fra de andre afdelinger: Østre,

Læs mere

Overbygningen

Overbygningen Overbygningen 2018-19 Tre sammenhængende lektioner om ugen Èn dag om ugen for hele overbygningen Ø N S K E S E D D E L Sæt kryds ved 2 fordybelsesområder Elevens underskrift Forældreunderskrift Ønskesedlen

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2016/17. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2016/17. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2016/17 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2016 og foråret

Læs mere

VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN. Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår

VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN. Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår Det er blevet tid til at vælge valgfag for det kommende skoleår. Alle elever skal have 1 valgfag. Du kan se i valgfagskataloget,

Læs mere

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 1 Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 Kære alle elever i kommende 7.-9.klasse 2013-14 Her i denne brochure kan du læse om de valgfag, vi udbyder på Byskovskolen Afd. Benløse i skoleåret 2013-14. Her er noget

Læs mere

EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. Boglige fag, linjer & valgfag - 2010/11 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. - en skole, der vil dig noget

EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. Boglige fag, linjer & valgfag - 2010/11 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. - en skole, der vil dig noget EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN - en skole, der vil dig noget Boglige fag, linjer & valgfag - 2010/11 Det er dit valg... Velkommen på efterskole Nu sidder du med hæftet Boglige fag, linjer

Læs mere

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. efterår Valgfagsbeskrivelser efterår 2016/17

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. efterår Valgfagsbeskrivelser efterår 2016/17 SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE Valgfagshæfte efterår 2016 Valgfagsbeskrivelser efterår 2016/17 VALGFAG Du sidder nu med en oversigt, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2016.

Læs mere

PSYKOLOGI INDHOLDSFORTEGNELSE. Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer:

PSYKOLOGI INDHOLDSFORTEGNELSE. Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer: VALGFAG 2009/10 PSYKOLOGI Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer: INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2010 UGERNE 26 OG 27 INFORMATION SOMMERSKOLEN 2010 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27. HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR 8 ERHVERV OG IDE

Læs mere

En lektion er normalt på 60 minutter. Vi har prøveafholdelse i alle boglige fag.

En lektion er normalt på 60 minutter. Vi har prøveafholdelse i alle boglige fag. Følgende opremser og beskriver de fag, der undervises i på Brøderup Ungdomsskole. Husk når du vælger fag at tage højde for dine fremtidsønsker, nogle uddannelsessteder har specielle adgangskrav. En lektion

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Valgfag for 7.-9. klasse

Valgfag for 7.-9. klasse Baggesenskolen Beskrivelse af skolens valgfag Valgfag for 7.-9. klasse Boldspil Event Engelsk Fashion, Art & Design Fransk Få dit 12-tal i matematik Hjemkundskab med fokus på sund kost og motion Outdoor

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Badminton, basket, bordtennis, volleyball.

Badminton, basket, bordtennis, volleyball. , Valgfag 2009 2010 Dette hæfte indeholder en kort beskrivelse af de valgfag, vi kan tilbyde i det kommende skoleår. De fag, der opnår tilstrækkelig tilslutning sættes igang. Der står ud for de enkelte

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

Indhold. Quick info. Altid online og opdateret www.solgaarden.dk. Hvorfor valgte du Efterskolen Solgården? Mange højdepunkter Mange valgmuligheder

Indhold. Quick info. Altid online og opdateret www.solgaarden.dk. Hvorfor valgte du Efterskolen Solgården? Mange højdepunkter Mange valgmuligheder Vi vil dig noget Efterskolelivet på Solgården Mange højdepunkter Mange valgmuligheder Praktisk info Tjek mere på www.solgaarden.dk Quick info Efterskolen Solgården blev oprettet i 1978 af Luthersk Mission

Læs mere

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer HVEM ER VI? Et energisk team af engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale, der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Valgfag skoleåret 2014-15

Valgfag skoleåret 2014-15 Valgfag skoleåret 2014-15 Kære elever og forældre Det er med stor glæde, at vi igen i år kan præsentere en valgfagsfolder, hvori vi kan tilbyde en række spændende, kreative og udfordrende undervisningstilbud

Læs mere

Et voksenliv i udvikling. Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede over 18 år

Et voksenliv i udvikling. Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede over 18 år Et voksenliv i udvikling Natur- og friluftscenter for udviklingshæmmede over 18 år VÆRDIFULD MOD MENNESKER I BEVÆGELSE NÆRVÆR ÅBENHED HELHED IDENTITET SELVVÆRD ANERKENDELSE BRUGERUDVIKLINGSSAMTALER Kort

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Upcycling. Store malerier. Skulpturer

Upcycling. Store malerier. Skulpturer Upcycling Begrebet upcycling dækker over at genbruge materialer og give dem en ny form en slags kreativ genbrug. Kan du lide at tænke kreativt og bruge dine hænder eller er du bare nysgerrig på hvordan

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Få en lærerig oplevelse for livet

Få en lærerig oplevelse for livet Få en lærerig oplevelse for livet UNDERVISNINgen Eleverne siger om linjefagene... Er godt pga. de mange valgmuligheder. Er godt, fordi man selv har valgt det. Er meget seriøse og man lærer meget. Fedt

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. efterår 2015. Valgfagsbeskrivelser efterår 2015/16

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. efterår 2015. Valgfagsbeskrivelser efterår 2015/16 SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE Valgfagshæfte efterår 2015 Valgfagsbeskrivelser efterår 2015/16 VALGFAG Du sidder nu med en oversigt, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2015.

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole,

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 7. klasse I 7. klasse skal eleverne have 2 praktisk-musisk fag (PM-Fag) I løbet af skoleåret 2013-14

Læs mere

9. og 10. klasse. . Klasse. Fællesskab & faglighed, Kristendom & kreativitet Udfordringer. Rønde Efterskole

9. og 10. klasse. . Klasse. Fællesskab & faglighed, Kristendom & kreativitet Udfordringer. Rønde Efterskole . Klasse 9. og 10. klasse R Fællesskab & faglighed, Kristendom & kreativitet Udfordringer Skolevej 2 8410 Rønde www.rhe.dk post@rhe.dk 8637 1955 Du kan følge de fag, du kender fra folkeskolen og gå til

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Pop art, samtidskunst og meget mere kunst

Pop art, samtidskunst og meget mere kunst Januar - Juni 2018 Pop art, samtidskunst og meget mere kunst Har du en lille kunstner gemt i maven? Savner du billedkunst- /værkstedstimerne fra tidligere? Trænger din væg hjemme til et flot kunstværk?

Læs mere

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Kursuskatalog Forår 2016 Velkommen Velkommen til forårssæsonen 2016 med disse kursustilbud, der er særlig

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Velkommen til Efterskolen for unge udviklingshæmmede

Velkommen til Efterskolen for unge udviklingshæmmede Velkommen til Efterskolen for unge udviklingshæmmede Glæd dig til et år på efterskole Brænder du efter at lære mere, få spændende oplevelser, udfordringer, lære nye mennesker at kende og være sammen med

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Velkommen til Ulstrup Efterskole

Velkommen til Ulstrup Efterskole V Velkommen til Ulstrup Efterskole Værdigrundlag Ulstrup Efterskoles værdier bygger på en gensidig ansvarlighed, arbejdsfællesskab og respekt for forskelligheden, således at den enkelte elev, gennem praktiske

Læs mere

DET HANDLER OM DIG OG DIG OG DIG OG DIG OG DIG OG DIG ADVENTURE & FRILUFTSLIV RIDNING GOURMET PROJEKTLEDELSE SE MERE PÅ WWW.KORINTH-EFTERSKOLE.

DET HANDLER OM DIG OG DIG OG DIG OG DIG OG DIG OG DIG ADVENTURE & FRILUFTSLIV RIDNING GOURMET PROJEKTLEDELSE SE MERE PÅ WWW.KORINTH-EFTERSKOLE. DET HANDLER OM DIG ADVENTURE & FRILUFTSLIV RIDNING GOURMET PROJEKTLEDELSE SE MERE PÅ WWW.KORINTH-EFTERSKOLE.DK Korinth Efterskole tilbyder 9. og 10. klasse for dig som er vild med natur, friluftsliv, fællesskab,

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE VALG AF LINJEFAG Denne folder er en oversigt over de linjer, skolen tilbyder i 7.-9. klasse. Folderen fortæller dig og dine forældre om, hvad du som elev

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6.

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6. VALGFAG 2013/14 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3 Billedkunst 4 Drama 5 Hjemkundskab 6 Håndarbejde 7 Musik - stjerne for en aften 8 Sløjd 9 Sport &

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Desuden vil undervisningen indeholde styrketræning med småredskaber

Desuden vil undervisningen indeholde styrketræning med småredskaber Valgfag 3. periode 2015-2016 AFSPÆNDING - At øge kropsbevidstheden. - At øge kendskabet til dig selv. - At få øje på ressourcerne i kroppen. - Guidede meditationer - Kropsbevidsthedstræning med fokus på:

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere