Bretagne. Sejlmuligheder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bretagne. Sejlmuligheder"

Transkript

1 Bretagne Bretagnes smukke sejlområder emmer af keltisk charme og magi. Ældgamle skikke håndhæves og traditionelle dragter bæres stolt. Kanalen Nantes à Brest er rig på historiske skatte og særprægede landskaber - oplev eventyrslottet i Josselin spejle sig i vandet, mens båden sejler stille forbi, eller læg båden til kaj i Malestroit med yndige huse fra det 15. årh. Byen La Gacilly der findes et kort stykke oppe ad en lille biflod huser mange kunsthåndværkere og er en meget charmerende by. Redon, der blev grundlagt allerede i år 832, føles og ligner et lille Venedig og er absolut et must på denne rute. Floden Vilaine fører til Bretagnes betagende hovedstad Rennes og videre til skønne Dinans. På floden Erdre vil bådferien være en rejse med mageløse slotte langs ruten mod Nantes. Et behageligtklima med milde sommerdage gør denne region til et perfekt sejlområde. Sejlmuligheder Sejl på de smukke floder Vilaine, Canal de Nantes a Brest og Erdre. Sejl ud fra mere end 6 bådbaser - retur eller envejs sejlads. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering i området. Mere end 600 km vandveje for naturelskere. Vandvejene er forbeholdt sejlads i flodbåd/kanalbåd.

2 Højdepunkterne for en sejlads i Bretagne Bretagnes netværk af kanaler fra Napoleon-tiden snor sig gennem et fredeligt og mageløst smukt landskab på flodbådsferien i Bretagne kan man også opleve middelalderbyer og eventyrslotte: Den smukke middelalderby Josselin med sine træhuse, fortovscaféer og imponerende slot fra det 12.århundrede - som overvåger floden Oust Imponerende vinslotte, middelalderbyer, smukke landskaber og blomsterpyntede sluser Redon en blomsterby kendt for sine botaniske haver og Yves-Rocher parfumefabrikken Chateau Blain fra det 12.århundrede og dens maleriske park Imponerende borge fra det århundrede langs floden Erdre i retningen mod Nantes Den smukke St-Pierre-St-Paul katedral og slottet ved Nantes Rennes hovedstad i Bretagne og hjemsted for de fantastiske Thabor haver, den imponerende residens fra det 18. århundrede samt parlamentsbygningen Gåtur i middelaldergaderne i den befæstede by Dinan beliggende højt oppe i klipperne, med skøn udsigt over havnen Søde crepes, boghvede galettes, østers og skaldyrsretter fra det typiske lækre Bretagne-køkken Inspiration til sejlads i Bretagne Bretagne er perfekt for begyndere i bådferiekonceptet og regionens netværk af gamle borge og vandveje er en fornøjelse at sejle på. En sejlads i Bretagne byder på farverige og stolte traditioner, der er rig på historiske skatte. En bådferie byder på maleriske oplevelser fra ærefrygtindgydende chateaux er og katedraler til smukke middelalderbyer, gamle kirker og bindingsværkshuse. Desuden er sluserne for det meste bemandede med en slusemester. Bretagnes smukke netværk af blomstersmykkede kanaler og sluser fra Napoleon-tiden bugter sig gennem et roligt landskab med skove, enge, middelalderlige byer og eventyrslotte spredt med rund hånd langs ruterne. Bretagne er en meget charmerende region for flodsejlads, og med mere end 600 km vandveje samt hele det omkringliggende landskab, som kun venter på at blive opdaget, kan man være sikker på en perfekt flodbådsferie. Man kan spise fantastiske fiske-og skaldyrsmenuer eller egnens specialitet crepes pandekager med et krus af den lokale cider. Landskabet er hjemsted for en enestående varietet af sjældne planter, fugle og andet dyreliv, og de mange cykelstier er perfekte til at tage på opdagelse på landjorden. Nyd en picnic i en smuk park eller tag en slentretur i de gamle byers brostensbelagte stræder og farverige havne. Transport til Bretagne: Man kan flyve til Paris og derfra tage TGV tog til Nantes (20 km fra basen i Sucé) eller til Redon (12 km fra basen i Glenac). Vælger I at køre i bil hele vejen er der fra Paris ca. 380 km til Nantes og fra Paris til Redon ca. det samme.

3 Kanalkortbog over Bretagne Kanalkortbog nr 1: Range-floden, Canal d Ille et Rance, Vilaine-floden, Blavet-floden, Canal de Nantes a Brest, Aff-floden og Sevre Nantais-floden Når du først opdager Bretagne i båd, vil du forbavses over, at de berømte kanaler i Bretagne faktisk er floder, som har været benyttet igennem mange år. Floderne med bifloder danner et harmonisk netværk, som stadig har bevaret sit naturlige udseende. I de vanskeligste afsnit af flodsystemet er sejlrenden reguleret af bøjer. Der er mange broer med flere buer og en grøn pil viser under, hvilken bue man skal sejle under. Der opkræves et gebyr, når man lægger til i de fleste havne/marinaer. De fleste sluser er bemandede. Trækstierne langs vandsystemet er for det meste rigtig gode som cykelstier og er lavet til grønne stier. Langs vandvejene ser man flere vandmøller nogle fint restaurerede og andre stadig i brug. Vilaine-floden er den 2. flod, som blev kanaliseret i Frankrig allerede i 1542, men den struktur floden har i dag stammer fra det 18.årh. Bretagne er et af favoritstederne for fiskere. Her er fiskeriet organiseret, så der kræves fisketegn. Til hjælp med din ruteplanlægning er der en distance/time-tabel og antallet af sluser mellem de forskellige byer på vandvejene. Desuden indeholder bogen mange nyttige oplysninger for sejlads i Bretagne f.eks. slusernes åbningstider, signaler, fartgrænser, nyttige adresser og telefonnumre til turistkontorer, markedsdage, museer m.m. samt en masse praktiske oplysninger for en sejlads på disse vandveje. Husk at bestille kanalkortbog sammen med din rejse!

4

5 Attraktioner Dinan Dinan - Byen er kendt som en af de mest maleriske byer i Bretagne, og den gamle bydel er et netværk af smalle brostensbelagte gader og huse fra Middelalderen. Her er nogle gode restauranter ved værftet og med mulighed for en smuk spadseretur langs floden Rance. Byens klokketårn fra det 15. årh. Tour de l Horloge er et besøg værd, også at bestige den 23 m lange trappe op til klokken, som blev givet til byen i For de mindre mobile kan man tage det lille turisttog for at undgå den stejle opgang til det gamle tårn. Basilikaen St-Sauveur er en blanding af stilarter fra den romanske veranda til den flamboyante gotiske facade og sidekapellerne i renæssancestil. De gamle træer i Jardin Anglais bag kirken og den farverige og smukke have anlagt med terrasser, som klynger sig til tårnets voldgrave, tilbyder et betagende udsyn over floddalen og det omkringliggende landskab. Torsdag formiddag er der marked som på landet, og her kan man købe brød og lokale grøntsager og også levende grise og kyllinger. På turistkontoret kan man få et godt kort og guide til byen. Besøg Chateau museet for Dinan på Rue du Château med en samling som beskriver byens rige historie. Musée du Rail, jernbanemuseet, ligger i den venstre fløj af banegården, og her udstilles modeller af tog og jernbanenet i mindre skalaer en rekonstruktion af en signalboks fra 1889, videos og en forretning. Åbent om eftermiddagen. Nyd byens specialitet Gavottes fantastisk lækre pandekager med sødt fyld og som smelter på tungen. Forretningen med Gavottes ligger lige ved siden af turistkontoret, og det er muligt at besøge bageriet ikke langt fra Dinan. Gavottes bliver kun fremstillet i Dinan men eksporteres til fjerne steder. Der er mange hyggelige barer og caféer i den gamle bydel og omkring havnen. For folk som er knapt så mobile kan man tage det lille turisttog til den gamle by og dermed undgå den stejle gåtur.

6 Lehon Lehon - er fornyligt blevet tildelt status som en af de 30 smukkeste lokaliteter i Bretagne. En gade går fra borgen på bakketoppen, som ligger i ruiner til den lille bro over floden forbi klosterkirken. Det er en fodgængergade med huse af sten og masser af blomster hele sommeren. Her er en opvarmet udendørs swimmingpool og 1 bager et ideelt sted for en overnatning eller 2. Her er en bar/tabac og bager, og lidt længere hen ad vejen mod Dinan er der en slagter, som også har nogle få andre basisvarer. Det nærmeste supermarked ligger ca. 2,5 km fra centrum. Der er 2 restauranter: La Marmite de l'abbaye" åben hver dag undtagen tirsdag og "Les 4 Saisons" åben mandag til lørdag. Læg til ved de 2 pontoner på hver side af slusen. Evran Evran - er en smuk mindre by med en god tillægningsplads med gode forretninger og service også bank, apotek og supermarked. På det nærliggende slot Hac ved Quiou er der en smuk park, og slottets sale er møbleret med møbler i gotisk stil, himmelsenge, tapeter, statuetter og glasmosaikvinduer. Den smukke have/parkanlæg er åben for publikum og har nogle gammeldags roser, krydderurter og forskellige buske. La Corbinais-banen er en ni-hullers golfbane i nærheden af Dinan ved Saint Michel de Phelan. Banen har en bred fairway og ligger fint i smukke omgivelser. Læg til ved kajen med det tilplantede picnic-område. Nyd en aperitif i Bar de la Paix og indtag derefter en middag med traditionelt fransk køkken på Bar/Restaurant Le Len Vic åbent mandag til lørdag til frokost for aften og søndag frokost er det nødvendigt at reservere

7 bord. En anden mulighed for et måltid er Restaurant Le Vieux Chien Noir, som har specialiseret sig i det engelske køkken, og som også tilbyder fisk og skaldyr og et udvalg af vegetarretter og dagens specialitet. Der serveres fuldt Engelsk Breakfast hver dag. Der er et supermarked, bager og slagter. Læg til ved kajen med et fint picnic-område. St Domineuc St Domineuc - et godt tillægningssted med forskellige servicefaciliteter og forretninger og for besøg i den nærliggende Zoo og Château de la Bourbansais. Selvom byen først blev udviklet op mod det 19. årh., stammer den fra Napoleon-tiden, og der er mange bygninger fra den tid langs landevejen, som er den gamle forbindelse mellem Rennes og Saint-Malo. Nyd en god fransk traditionel middag på Aux Berges du Canal, 93 rue Nationale. Der er åbent hver frokost og aften undtagen torsdag aften og hele onsdagen. Ved tillægningssteder er der mulighed for gåture og jogging og en petanque-bane. Gå en tur hen til det gamle vaskehus, som ligger tæt ved broen Pont du Linon og direkte ved kanalbredden og så muligvis stammer fra det 19. årh. Læg til ved den gamle stenkaj og ponton, som sammen danner tillægningsstedet i forbindelse med en gammel kornsilo. Tinteniac

8 Tinteniac - her er et godt tillægningssted og landsbyen har flere forskellige forretninger. Her er nogle smukke huse fra det 15. og 16 årh. og markedsdag onsdag formiddag. Her er et par restauranter i forskellig prisklasse, 1 supermarked, 2 bagere og slagter. Læg til ved kajen. Hede Hede - en smuk lille landsby beliggende på en skråning ned til kanalen, hvorfor der er behov for sluserne. De 11 sluser ligger på en strækning af ca. 3 km. Her finder man også nogle smukke kirker en af dem fra den romanske periode. Musée de la Maison du Canal har mange permanente og skiftende udstillinger, som skildrer livet ved kanalen i gamle dage. Man kan spadsere langs strækningen for de 11 sluser. Nyd en drink i Bar "La Charmille" som serverer en let menu men også til den større sult, eller for et lidt større måltid Restaurant Le Genty Homme med lokale specialiteter, hvor man kan blive hentet og bragt til sin båd. Her er et supermarked og et par bagere. Læg til ved kajen. Montreuil Sur Ille Montreuil Sur Ille - en lille by beliggende ved floden med direkte adgang til jernbanenettet. Supermarkedet

9 ligger et godt stykke fra tillægningsstedet. Den nærmeste golfbane ligger et stykke herfra lige udenfor Rennes Golf de la Freslonnière, Le Bois Briand Le Rheu ca. 36 km væk. Beliggende ved indkørslen ved byen Rennes, Bretagnes hovedstad, tilbyder klubben en bane af topkvalitet midt i hjertet af en århundrede gammel skov. De mange rododendronbuske og en smuk variation af træer gør denne smukke bane til noget særligt, og her er læ for vinden. Nyd en drink på Bar/ Restaurant du Centre på 10 avenue Alexis Rey et mødested for de lokale beboere. Læg til ved kajen her kan du også tanke vand. St Germain Sur Ille St Germain Sur Ille - et roligt sted for en overnatning, dog med få oplevelsesmuligheder. Det er et populært fiskested, og man kan gå nogle smukke ture i omegnen. Den lille by ligger ca. 1 km fra floden. Slusemesterens hus Le Manoir du Verger au Coq kan beses selvom det er privatejet samt en gammel mølle. Her er en køn lille kaj og pontonbro at lægge til ved, og der er brusebad og toiletter og et areal for picnic. Besøg værkstedet, hvor sluseportene af træ fremstilles det ligger ved kanalbredden. Besøg Auberge du Canal, La Ville en Bois, i nærheden af Melesse for et traditionel fransk måltid. Supermarkedet VIVAL kan levere varerne til din båd her er også bager og posthus, 6 place Poulain der er også åbent om søndagen. Læg til ved den kønne, lille kaj og ponton - her er brusebad og toiletter og et smukt picnicområde.

10 Betton Betton - var en betydelig by under romertiden, og byen blev kristnet, og der er et kloster eller ruiner derfra i dag. Der er et supermarked. Søndag formiddag er der marked, og mere end 70 stader sælger de lokale produkter. Byen er meget stolt over at have modtaget sin 3. pris som blomster-by en anerkendelse af de smukke blomsterdekorationer og blomsterkummer, som er overalt i byen. Jernbanen går i nærheden af byen og gør den dermed til et bekvemt stop, hvis man vil udforske omegnen med tog. Her er en legeplads for børn. På markedsdagen hver søndag formiddag sælges diverse lokalprodukter og tøj, og der er et andet marked onsdag eftermiddag. Der ligger en golfbane ca. 27 km herfra. Banens mange rododendron-buske og en smuk varietet af træer gør det til en smuk bane med læ. Nyd et lokalt måltid på Restaurant La Levée, 4 avenue Armorique traditonelt fransk køkken med lokale produkter alt efter årstiden åben hver dag. Her er et supermarked og 2 bagere. Læg til ved kajen og her er brusebad og man kan fylde vand på. Rennes Rennes - er regionshovedstaden og er rig på arkitektur med bygninger, som stammer fra det 16. årh. og til vores tid. Der er en hyggeligt gammel bydel med mange shoppingmuligheder fra kendte modehuse og gallerier. Besøg Musée des Beaux Arts i det tidligere universitet, som har nogle fine udstillinger og har specialiseret sig i impressionisterne, men har også værker af Leonardo da Vince og Botticelli. Museet for Bretagne er i samme bygning. Rennes er den mindste by i verden, som har et metrosystem 15 stationer

11 og næsten 10 km lang. De mest spændende barer og restauranter ligger lige syd for Place St. Anne og hen mod Place des Lices. Her er mange indiske og andre etniske restauranter. På Place des Lices er også Frankrigs næststørste marked hver lørdag, og de mangefarvede boder tilbyder tinf fra de bedste specialiteter fra Bretagne til skrammel. Byen har 4 offentlige åbne swimmingpoolanlæg. Byen har rigtig mange barer og caféer vi kan anbefale Le Café de la Paix at 1 place République, som ligger i hjertet af byen og er meget elegant her serveres også gode pizza er. Her er også mange restauranter og creperi er med forskellig stil og priser. Som restaurant i et moderat prisleje kan vi anbefale: La Petite Ferme, 35 rue Poullain Duparc som ligger i hjertet af Rennes og er dekoreret i den egnstypisk landlige stil, og der serveres menuer for ca. 15,- /person, og der er også børnemenuer. Her er grillet specialiteter og stegt kød og åben for frokost og aftensmad. Ønsker man mere gourmet-mad, kan anbefales Le Galopin, 21 avenue Janvier (tæt på jernbanestationen). Det er det eneste 'brasserie de luxe' i byen, og her er en hjertelig atmosfære og fantastisk mad, god service og årstidens produkter. Restauranten er omtalt i mange velrenommerede guidebøger, inkl. i Michelin. Det anbefales at bestille bord der tales glimrende engelsk. Specialiteter: lokal fisk og skaldyr, hummer og kød sammen med lokale produkter. Lukket lørdag frokost og hele søndagen. Det anbefales kun at lægge til i Rennes by i dagtimerne og finde et mere roligt sted for overnatning. Messac Messac - I byen finder du mange lokale, interessante kirker og muligheder for vandreture og oplevelse af den smukke natur i regionen. Byen er klassificeret som grøn turisme. Byen berømmer sig for, at det var her den første kartoffelplante blev plantet i Frankrig i SNCF-stationen i byen gør det nemt at komme dertil, og man kan med tog derfra opdage omegnen. Det hævdes, at Messac er det sted, munken Vincent Cawiesel plantede kartoffelplanten for første gang i Frankrig i Her er marked torsdag formiddag ved Guipry. Man kan købe fiskeartikler og fisketegn hos Les Templiers Snack Bar (Guipry havn).

12 Læg til i havnen ved Guipry, hvor der er vand, el og brusere. Redon Redon - man vil falde for byens gamle havns charme med gangbroer m.m. Tag en gåtur langs floden Vilaine op til Chateau du Mail og Richelieu tårnet på den gamle kaj, omgivet af elegante huse fra det 18. årh. tidligere ejet af kaptajner og redere. På tilbageturen skal man ikke gå glip af det gamle kloster Saint Savour grundlagt i 832 et af de vigtigste klostre i Bretagne pga. den strategiske placering, hvor Nantes-Brest kanalen møder floden Vilaine. Der er et offentlig svømmebad i byen. Besøg også Western Waterways Museum med et historisk perspektiv om Bretagnes kanaler, sømændene og deres livsstil. Der er mange caféer og barer så gå blot en tur og lad dig friste. I løbet af sommeren afholdes der i havnen, som tidligere var en travl handelshavn, men nu en indlands flodhavn som har bevaret sin maritime atmosfære, livlige festivals med de traditionelle sømands Shanties, og der serveres muslinger og chips m.m. Læg til i havnen havnepenge for natten er afhængig af bådens længde. Ile aux Pies - Saint Vincent Sur Oust Ile aux Pies / Saint Vincent Sur Oust - er et smukt uspoleret sted med en flot natur, picnicområde og mulighed for at leje kajak og kano. Floden Oust baner sig vej genne granit og har dannet øen Ile aux Pies et fantastisk og enestående paradis for naturister. For andre som foretrækker landjorden er der mange

13 vandremuligheder, eller man kan udforske området på cykel. Nyd et måltid på Au Fil De L'Oust som ligger på kajen, hvor man lægger til. Her er fine omgivelser, en udendørs terrasse med udsigt over klipperne på Ile aux Pies. (åbent hver dag fra 10 midnat). Der er lidt langt til det nærmeste supermarked (2-4 km). Læg til ved de 3 pontoner. Det er gratis for et frokoststop Man kan få vand og el ved henvendelse til havnemesteren. Glenac Glenac - tilbyder en unik oplevelse af det øde marskland med sin egen verden af mangfoldighed af flora og fauna. Ellers er der ikke meget, der sker her. Her er ingen forretninger udover et brøddepot ved snackbaren Le Relax - lukket mandag eftermiddag. Læg til ved pontonen. La Gacilly La Gacilly - fra maj og hele sommeren er byen fantastisk med farverige blomster overalt. Der er mere end 30 kunsthåndværker-forretninger, som tilbyder ting af kvalitet i træ, glas, keramik m.m. Byen er også hjemsted for den berømte Yves Rocher virksomhed, som inkluderer et skønhedscenter, botaniske haver med mere en 1000 forskellige planter, en historisk udstilling m.m. Udover Yves Rocher komplekset kan man

14 også besøge de mange kunsthåndværkere, som har valgt byen til at arbejde og udstille deres værker. Der er et åbent friluftsbad. Turistkontoret arrangerer gåture af forskellig længde rundt i byen og ud i omegnen. Der er mange små barer i byen for en drink. På Hotel de France tilbydes der det traditionelle franske køkken tilberedt med lokale produkter med 4 forskellige menuer og á la carte menuer. Læg til i den lille havn i Gacilly lige ved siden af byen. Læg til ved kajen, her er bruseforhold, og man kan fylde vand på. La Roche Bernard La Roche Bernard - et rart sted med et picnicområde, legeplads for børn og stisystem. Byen er et besøg værd. Historisk en vigtig havneby og den er stadig et driftigt sejlsportscentrum, og gaderne er fulde af mindre forretninger og steder at spise. Her er marked torsdag formiddag. Besøg Seaborne Vilaine Museum i Château des Basses Fosses. Hele sommeren er der maleri-og skulpturudstillinger og kunsthåndværkermarked i juli og august. Der er mange forskellige restauranter af forskellig kvalitet og pris. Man kan for lejebåde kun lægge til foran restauranten på Quai des Douanes ca. pris: 12 per nat i juli og august og ca. 7 per nat resten af året. Peillac - Pont Sur Oust

15 Peillac / Pont Sur Oust - er et ideelt sted at lægge til midt i en dejlig natur. Der er et friluftsbad ved campingpladsen og også en golfbane med 7 huller, hvert hul med et forskelligt tema relateret til stedets karakteristika: f.eks. 1 ændrer sig til en sejler, 1 til en baby ål og 1 til en gammeldags brudgom som ser efter sin brud. Der er åbent hele året. Læg til ved kajen ca. 1,5 km fra byen, nær ved campingpladsen. Saint Grave - Saint Martin Saint Grave / Saint Martin - er en malerisk landsbyidyl langs kanalen. Der er flere interessante ting, som retfærdiggør en pause netop her: besøg Castelan Castle for en middag men der skal bestilles bord, og man kan blive afhentet på sin kanalbåd for ca. 20,-. Her afholdes flere religiøse festivals i løbet af sommeren. Læg til ved pontonen ved St. Martin. Malestroit Malestroit - er et smukt tillægningssted i naturen tæt ved landsbyen og med picnic-område og legeplads for børn. Man befinder sig i et område fuld af historie. Malestroit var et af de 9 baronier for et frit Bretagne, og byen har bevaret perioden med fine monumenter og især de berømte bindingsværkshuse, som man stadig

16 kan beundre midt i den gamle by en meget smuk mindre by ved kanalen. Besøg St. Gilles kirken fra det 12. årh., som er klassificeret som et historisk monument. Man kan deltage i en guidet tur i byen. Torsdag formiddag er der marked. I byen er der et vand- og fiskerimuseum Iktus beliggende ved slusen og et museum for Bretagnes modstandsbevægelse ca. 3 km fra byen. Der er et museum med akvarium med gratis adgang. Hele sommeren er der fredag aften musik og festivals. Nyd Bretagne-specialiteterne "crêpes et galettes og cidre" på det hyggelige Creperie Mael på Place du Bouffay. Tillægning: der er 2 muligheder: enten ved pontonen eller ved kajen foran campingpladsen. Le Roc Saint Andre Le Roc Saint Andre - er en typisk mindre landsby i Bretagne med kirken bygget på toppen af en bakke og med udsigt over Oust. Fra floden kan man se en grotte og en statue for foden af kirken. Chapel St. Meen fra det 17. årh.; statuen af St. Fiacre og et enormt træ en taks - fra det 14. årh. overfor kirken og med en diameter på 6,60 m. Her er marked søndag formiddag. Glem ikke at besøge museet Scrap and Poet Merchant i landsbyen Lizio, som er en skøn opdagelse af en kunstner, som både var digter og kreerede flyvemaskiner i gammelt jern en oplevelse for børn og voksne. Lizio ligger ca. 7 km fra Le Roc, men er et besøg værd! Bar Creperie Grill La Chaumiere menuer til frokost hele uge á la carte til aften. Her er også et supermarked, bager og slagter.

17 Josselin Josselin - et godt tillægningssted med picnic-område og legeplads for børn. Borgen, som har været ødelagt mange gange, men så genopbygget, er måske den smukkeste i hele Bretagne. Fremfor alt viser den 2 helt forskellige stilarter afhængig af på, hvilken side man står. Set fra kanalen er det en imposant middelalderborg, stærkt bevogtet og domineret af dens store runde tårne. Fra terrassen præsenterer den nyeste facade et sandt kniplingsværk i sten, som er en kæmpe kontrast til resten af facaden/bygningen. Men Josselin er mere end en borg. Man skal tage sig tid til at slentre i de smalle gader og beundre de gamle huse omkring centrum middelalderkvarteret St. Croix. Her er marked lørdag formiddag. Man kan leje kanoer, spille minigolf, ride på heste og mulighed for gode vandreture. Her er mange barer, restauranter og gode butikker. Prøv f.eks. lokale specialiteter crepes med cider og den hyggelige atmosfære i Creperie-Grill La Sarrazine. Tillægning: der er 2 muligheder en lille pontonbro før slusen og en lang pontonbro og et godt sted ved foden af den imponerende borg Rohan. Pont Miny - fegreac Pont Miny / fegreac - et godt stop med et picnic-område. Alle, som er interesseret i sluser, skal besøge Maison du Canal, hvor en video viser, hvilken kæmpe udfordring det var at bygge Nantes Brest Kanalen det varede 30 år pga. meget svære betingelser. Animerede modeller af sluserne og vandforsyningssystemet forklarer, hvordan de fungerer på en enkelt facon. Åbent fra maj til september. I Café le Canal kan man få sandwich og morgenmad (lukket onsdag) og i Le Bistro Gourmand serveres menuer for 10 til frokost, men

18 der er lukket om aftenen undtagen ved forhåndsreservering. Der er et supermarked ved kirkepladsen. Læg til ved kajen. Guenrouet Guenrouet - er et dejligt og hyggeligt stop her er et friluftsbad med rutsjebane m.m., minigolfbane og leje af kano/kajak m.m. Byen med forretninger ligger kun ca. 200 m herfra. Byens kirke har nogle smukke glasmosaikker. Her er bager, slagter, kiosk m.m. og af lokale produkter sælges der fisk og skaldyr fra en bod på kirkepladsen, man kan også købe den særlige cider, kunsthåndværk m.m. Her er mulighed for lokale vandreture, bueskydning, fiskeri, tennis og minigolf. Hver onsdag i løbet af sommeren arrangeres vandreture på 6-7 km og smagning af crepes og cider, og der er forskellige festivals for kanalen, fiskeriudstilling m.m. Restaurant Le Jardin de L'Isac serverer menuer fra 13 18, beliggende: 2 Rue du Port i forbindelse med havnen og stedet er attraktivt og med terrasse. Restaurant Le Paradis Du Pechur serverer menuer, Le Cougou og er en traditionel restaurant åbent alle ugens dage, men kun i weekenderne om aftenen. Supermarkedet COCCI MARKET ligger ca. 200 m fra havnen. Ved campingpladsen SAINT CLAIR er der en forretning med brød, is, drikkevarer m.m. beliggende ca. 100 m fra havnen. CIDER KERISAC holder normalt ikke åbent for publikum, men de har en forretning, hvor man kan købe cider, æblejuice m.m. ligesom der også er kunsthåndværkere, som sælger deres produkter af keramik, lædervarer m.m. Læg til ved pontonerne i havnen foran turistkontoret og swimmingpoolen. Havneplads er gratis i 48 timer og her er offentlige toiletter.

19 Blain Blain - her er der tillægningspladser i havnen i behagelig afstand til restauranter, og byens centrum er kun 5 minutters gang derfra. Her er toilet og brusebad på kajen. Blain har en historisk fortid besøg Castel de la Groulais fra det 12. årh. et af de vigtigste forter i Bretagne nu er her kunstudstillinger. Besøg Museum of Blain kunst og traditioner med en samling af feves des rois. Museet, som for nyligt er restaureret, har en fin udstilling af kunsthåndværk m.m.; en del er tilegnet den præhistoriske og Gallo-Romanske tid. Besøgende kan også se en meget stor samling af julekrybber fra franske provinser og andre lande. Skoven Groulais er ideel for spadsereture, cykling og den tiltrækker mange naturelskere i hele sæsonen. I begyndelsen af august afholdes Saint Laurent Festival, som er mere end 100 år gammel; dekorerede flåder, orkestre går gennem gaderne, spisning på torvet og fyrværkeri. I midten af september er der en anden festival, som holdes i nærheden af Chateau de La Groulais, hvor 250 mennesker klædes ud og kæmper for at indtage borgen. Nyd en middag i Restaurant Cochin, 6 quai Surcouf (ved havnen). Her finder man en hyggelig atmosfære og et lækkert fint fransk køkken lukket søndag aften og mandag og tirsdag. Læg til i havnen. Suce-sur-Erdre Suce-sur-Erdre - en venlig og rolig mindre by ved Erdre-floden, caféer med smukke terrasser og et par gode restauranter. Man kan også gå nogle gode ture langs floden. Der er ruiner at et gammelt kloster bygget af protestanterne i Nyd en lokal menu på L'Escarpolette (Menus fra euros) Address: 101 Quai

20 Bliesransbach (ved havnen) hvor du finder en rar og venlig atmosfære og et rigtig godt fransk køkken traditionelt, men kreativt og specialiteten er hjemmelavet Froie gras, eller i restaurant Le Clos Saint Thomas, 102 Rue de la Mairie en gourmet-restaurant med et meget godt fransk køkken og en god service. Åbent til middag og aften undtagen mandag og tirsdag, onsdag og søndag aften. Supermarkedet SHOPI ligger ca. 1 km fra havnen. Desuden er der bager, slagter, tabacco og bank. Læg til ved gæstepladserne på pontonen, som ligger foran turistkontoret. Det er gratis i 48 timer og her er toiletter og brusebad. Nantes Nantes - der er et godt og roligt tillægningssted på den lille ø med en fin japansk have. Der er kun 15 min. gang eller tag med sporvogn til Nantes centrum (stoppestedet er lige ved siden af Ile de Versailles). Nantes er Bretagnes gamle hovedstad og er i dag Frankrigs 6. største by med mange interessante museer og udstillinger og gode shopping muligheder. Besøg de gamle fodgængergader i Bouffay kvarteret, Graslin Theatre (1788) og det overdådige interiør i det traditionelle chocolateri Gautier Debotté, som er blevet klassificeret som et nationalt monument. Tøj fra de største designernavne og folk fra den lokale modeverden kan findes i rue Crébillon. Den specielle Passage Pommeraye er en arkade i 3 etager, som forbinder Crebillon med Place Commerce. Denne arkade har mange spændende butikker, som sælger fantastisk modetøj og juveler. I byen finder du flere museer, interessante bygninger, smukt restaureret katedral, et slot m.m. Nantes er berømt for at være fødested for Jules Verne, som blev født her i Sydvest for Nantes (rue de l'hermitage) er der et museum dedikeret til den verdensberømte forfatter Jules Verne ( ). Museet udstiller personlige effekter fra forfatteren og modeller og tegninger illustrerer hans romancer. Desuden originale dokumenter, første udgaver af hans romaner, signerede værker og mange andre ting med relation til forfatteren. I nærheden (Rue des Acadiens) ligger et glimrende planetarium. Dobrée Museum er et andet stort museum for social og politisk historie og viser en stor samling af klassiske og middelalderlige antikviteter alt fra musikinstrumenter og beklædning til våben og historiske dokumenter.

21 Børn vil elske den kæmpestore og specielle mekaniske elefant som blev lavet af Royal de Luxe theatre company. Elefanten har nu til huse under Les Machines de I'île paraplyen. Man kan få en ridetur på dette mærkelige levende dyr og nyde udsigten fra dens ryg, mens den vifter med sine gigantiske ører og sprøjter med vand fra dens dunk på forbipasserende. I en højde af 12 m er det fantastisk. Frankrigs ældste magnolia træ findes i Jardin des Plantes. Gå ikke glib af noget i Nantes køb et Nantes-pas for 24, 48 eller 72 timer, og det giver gratis adgang til mere end 20 attraktioner, museer og monumenter samt gratis offentlig transport. Der er marked hver dag undtagen mandag ca. 15 minutter fra kajen der er også loppemarked ved Place Viarme lørdag formiddag. Fra marts oktober afholdes der flere forskellige festivaller og musikarrangementer. Golfbane: Golf Nantes Erdre, Chemin du Bout des Lande, Rond Point Jean Moulin. (10 kms). Man kan leje kanoer og kajakker fra øen Ile de Versailles. Marsklandet omkring byen Nantes er hjemsted for mange fuglearter gennem hele sommerperioden. I marts og april er der karneval i byen; maj og juni barokmusikfestivals; 14/07 et stort festfyrværkeri og koncerter; sidst i august jazzfestivals ca. 80 koncerter langs floden i løbet af 3 dage og i oktober kelterfestival. Det bedste sted at nyde en aperitif er foran Ile de Versaille, hvor der er 2 caféer med terrasse: Bar de l'erdre og le Canotier (hvor der er koncert i løbet af weekenderne). I byens gamle kvarterer omkring Place du Pilori-Bouffay kvarteret) er der flere hyggelige og livlige pubber med terrasse også. Der er en bager og kiosk tæt ved Ile de Versailles (ved sporvognsstoppestedet) og en masse butikker i selve Nantes by. Læg til ved pontonbroen på øen Versailles her er 48 timers gratis liggeplads. Vil du overnatte her, skal man henvende sig til havnekontoret for at få en nøgle til øen. De 2 broer er adgang til øen og bliver lukket om aftenen.

22 Vejr og vind

23 Om Flodbådsferie Om bådferie i Frankrig - Praktiske tips Vidunderlig natur, charmerende småbyer. Fristende markeder og lokale specialiteter. Nyd en udsøgt middag ombord - eller besøg byens bedste restaurant. Læg til hvor det passer Jer - midt i naturen eller ved en idylisk landsby. Afstande På floder er afstande markeret med PK (point kilometre - se Waterway Guiden) - dvs. at der er 1 km mellem hvert PK. På kanaler er afstande markeret langs kanalen i antal m mellem to punkter (f.eks = 3 km og 300 m) Sluser Der findes flere forskellige typer sluser i Frankrig. På Lot og Charente er sluserne manuelle og ubemandende, så besætningen skal selv betjene sluserne med håndkraft. I andre områder findes ubemandende - men elektroniske sluser, hvor sluselågerne enten aktiveres fra båden med en remotecontrol - eller ved at dreje på et tov som hænger i en wire hen over kanalen - eller ved en kontrolpult på bredden i slusen. Slutteligt findes sluser som betjenes af en slusemester. Sluseafgifter er inklu deret i lejeprisen. Nogle vælger at give lidt drikkepenge - andre køber lidt af slusemesterens hjemmedyrkede varer såsom grøntsager, æg, honning eller vin. Vær opmærksom på at det er slusemesterens ansvar at betjene sluserne - IKKE at assistere Jer med båd og tovværk! Sluserne har normalt middagslukket mellem Desuden kan sluserne være lukket på faste helligdage såsom påskesøndag, pinsesøndag samt 1. maj og den franske nationaldag 14. juli. Se i øvrigt specialafsnittet om åbningstider i kanalkortbogen - og spørg på basen.

24 Barages (= opdæmning) Undervejs vil I på flodkortet kunne se de såkaldte barages opdæmning (det franske ord), og på engelsk weirs. Dette er et kunstigt lille vandfald eller nærmere opdæmning af floden i den ene side - ofte i tilknytning til en sluse. De er markeret i kortet med en kraftig sort streg, der er tegnet enten delvis ud i floden / kanalen, eller hvor floden / kanalen løber sammen med en sideflod. Hold god afstand til disse, da vandstrømmen her kan være noget kraftigere - følg sejlløbet. Hold en vis fart på båden, så den ikke driver med strømmen. Skulle motoren sætte ud, så kast hurtigt et anker ud. Overnatning Der kan frit lægges til i naturen, hvor I synes der er dejligt, og hvor det ikke generer den øvrige kanaltrafik eller udsynet. I båden ligger pløkker og pløkhammer - så man har mulighed for at slå en pløk i jorden - binde båden hertil - og nyde en smuk og fredfyldte plet: Ved sluserne er der ofte en lille anlægs-plads - disse er IKKE til overnatning, men til både som afventer at komme gennem slusen. Pladsen kan benyttes til et ganske kort ophold. Mange småbyer har en lille bådebro med plads til nogle få både. Her ligger man godt og gratis. Ønsker man at overnatte i en decideret havn eller marina, betales ca pr. overnatning - afhængig af bådens størrelse. På floderne kan det kræve lidt mere tålmodighed at finde et godt sted - da der kan være for lavvandet eller bevokset langs bredderne. Tænk på, når båden fortøjes i det fri, at tovværket ikke bindes fast til et træ eller på anden måde kommer til at genere cyklende og spadserende på stierne langs kanalerne. Der skal være fri passage for alle - også så service og nødassistance kan komme frem. Indkøb BOULANGERIE (bageren), BOUCHERIE (slagteren) og ÉPICERIE (købmanden) eller SUPERMARCHÉ

25 I øvrigt har flere byer en Le Cave eller Caveaux, som er en lille vinhandel hvorfra man kan købe vin fra tønde. Egne flasker kan fyldes op med en vin d table (oftes en overraskede god dagligvin ) - og altid til en yderst rimelig pris!! Forretningerne har ofte åbent på lørdage til kl og på søndage til kl Mange har lukket mandage. Generelt er der middagslukning mellem kl Spørg for en sikkerheds skyld på basen ved ankomst. De fleste byer - også de mindre - har en ugentlig torvedag, som kan være et sandt slaraffenland for skibskokken! Friske grøntsager, lækre oste, fisk, kød og vin kan købes hos lokale småproducenter. Toilet Flodvand bruges til pumpetoilettet. Systemet og miljøet er følsomt, og det anbefales at have en plasticpose til papir og andet affald stående ved toilettet, så man undgår tilstopning.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten. Picardie Tag på en uforglemmelig bådrejse og udforsk Somme-Picardie's spændende vandveje. Du kan bl.a. sejle på de skønne Canal de la Somme, Canal de St. Quentin og Canal du Nord. Jeres bådferie kan eksempelvis

Læs mere

Sejl ud fra mere end 6 bådbaser - retur eller envejs sejlads. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering i området.

Sejl ud fra mere end 6 bådbaser - retur eller envejs sejlads. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering i området. Bretagne Bretagnes smukke sejlområder emmer af keltisk charme og magi. Ældgamle skikke håndhæves og traditionelle dragter bæres stolt. Kanalen Nantes à Brest er rig på historiske skatte og særprægede landskaber

Læs mere

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne Ardennerne Oplev de naturskønne Ardenner fra jeres egen flodbåd.ordet Ardenner er keltisk og betyder "tæt skov". En bådferie i dette område, med den rene landluft, efterlader én overbevist om, at det beplantede

Læs mere

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Lot floden Lot-floden bugter sig mellem brede dale med vinmarker, snævre bjergslugte, under stejle kalkstensklipper og forbi fossende vandløb. Man glemmer sent de mange borge eller middelalderlandsbyer,

Læs mere

Boating Holidays and river sailing in Brittany

Boating Holidays and river sailing in Brittany Brittany Boating Holidays and river sailing in Brittany Brittany's beautiful inland areas are steeped in Celtic charm and magic. Ancient customs are enforced and traditional dresses are worn proudly. The

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Floden Charente i det vestlige Frankrig går også under betegnelsen 'Frankrigs yndigste flod'. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot et stenkast fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargueregionens spændende kanaler. Flodbådssejlads i Camargue fører dig gennem en af naturens største

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg.

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg. Hotel Reinstorf Hotel Reinstorf ligger lige ved og den gamle hansestad Lüneburg. Introduktion har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille

Læs mere

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Hotel Bavaria Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Introduktion Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

AGO Park Hotel Hamburg Fantastisk storbyferie i havnebyen Hamburg.

AGO Park Hotel Hamburg Fantastisk storbyferie i havnebyen Hamburg. AGO Park Hotel Hamburg Park Hotel Hamburg Arena byder jer velkommen til behagelige omgivelser ikke langt fra millionbyen Hamburg. Det moderne hotel er nemt at komme til fra motorvejen og med offt. transport

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder.

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder. OREA Hotel Voronez I Den hyggelige universitetsby Brno er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren området. Her finder I mange historiske bygninger og spændende. Orea Hotel Voronez I er et indbydende

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig Hotel Campanile Reims Est - Taissy Oplev champagneregionen i Nordfrankrig og smag jer igennem provinsens lækre kulinariske specialiteter, mens det selvfølgelig er et must at smage på den verdensberømte

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere