TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt."

Transkript

1 TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

2 En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit barn 2 Velkommen! Tillykke dit barn er startet til badminton, og vi glæder os til at åbne den verden af oplevelser, der venter i sporten for dig og jeres barn! Dit barn er i gode hænder i jeres lokale klub og vil uden tvivl få meget ud af at spille badminton og være en del af fællesskabet omkring sporten. Badminton er en sport, der kan spilles hele livet og hvem ved, måske er dit barn lige netop nu ved at udvikle en livslang kærlighed til sporten? Miljøet i de danske badmintonhaller er kendetegnet ved de fire grundlæggende værdier i danske badminton: glæde, udvikling, oplevelser og fællesskab. I vil opleve, at jeres barn udvikler stærke relationer til andre børn på tværs af både alder og køn, og samtidig bliver en del af det stærke fællesskab, som en klub er. De danske klubber, trænere og frivillige vil gøre alt for at give jeres børn gode oplevelser både på og udenfor banen. I vil møde begejstring for spillet, sund konkurrence og gode relationer mellem forældre, trænere og børn. De danske klubber og trænere giver jer det hele, fordi de lægger stor vægt på at skabe sjove og lærerige klub- og træningsmiljøer med sammenhold, fairplay og sved på panden. Badminton styrker dit barn! Dit barn vil gennem sporten udvikle både fysiske og mentale kompetencer. De danske trænere er uddannede til at tilrettelægge træningen efter dit barns alder og dit barn vil udvikle finmotorik, balance, bevægelighed og teknik både gennem spil og leg. Børn som spiller badminton, klarer sig generelt motorisk godt, og jo bedre håndøje koordination børn har, desto bedre klarer de sig bogligt i skolen.

3 Fakta: Vidste du, at over børn og unge spiller badminton flere gange om ugen? Kompetencer som rækker ud over banens streger 3 En af de særlige ting ved badminton er, at piger og drenge både træner og spiller kampe sammen og ofte sker dette på tværs af flere årgange. Dette er med til at danne grobund for sunde fællesskaber, og børnene udvikler stærke sociale kompetencer, som de også kan bruge udenfor badmintonhallen. På banen vil dit barn udvikle mentale kompetencer, som eksempelvis kan komme dem til gode i skolen. Da badminton er en individuel sport, kræver den nemlig, at dit barn udvikler selvstændighed og kan reflektere over taktik i tilspidsede situationer Et fundament skabt af frivillige Måske er du allerede en del af dit barns klub eller overvejer du at blive det? Uanset hvad er foreningslivet og klubberne båret af frivillige kræfter. Mange børn og unge synes, det er sjovt at være en del af, og det giver dem en unik mulighed for at få erfaring med alt fra ledelse til undervisning og organisering. Vi glæder os til at vise jer og jeres børn alle de facetter som verdens bedste sport har at byde på. Velkommen til en verden af oplevelser, glæde, udvikling og fællesskab!

4 Deltagelse i turneringer 4 Hvorfor spille turnering? Det er til turneringer og holdkampe, at børn og unge for alvor bliver bidt af badminton. Til individuelle turneringer mødes vi og dyster i "fjer" mod spillere fra egen og andre klubber. Det er bl.a. til turneringer, at spillerne afprøver de slag, de har lært til træning samt oplever spændingen ved konkurrence. Det er også til turneringer, at vi skaber relationer til spillere, forældre og trænere fra andre klubber. Der er to typer af individuelle turneringer i dansk badminton - begynderturneringer og pointgivende turneringer. Begynderturneringer Du tilmelder dit barn gennem klubben eller på dgi.dk Kampene spilles på tid, og arrangementet varer ofte en halv dag. Alle får lige mange kampe Det er frivillige, der hjælper spillerne med afviklingen af kampene, fx hvis en eller flere regler kan være svære at huske Målet for dagen er, at børnene skal have det sjovt og lære, hvordan man spiller en badmintonkamp Efter tre-fire begynderturneringer er de fleste børn klar til at prøve kræfter med pointgivende turneringer. Pointgivende turneringer Du tilmelder dit barn på BadmintonPeople.dk Arrangementet er ikke tidsbegrænset. Den, som vinder flest kampe, er længst tid i hallen Turneringsbordet kalder ud til kampene, men spillerne står selv for afviklingen Dit barn spiller typisk to indledende kampe i single og en i double. Vinderne går videre til næste runde De bedst placerede får en medalje/ præmie og point til ranglisten Målet for dagen er, at dit barn oplever glæde og udvikler et sundt forhhold til konkurrence. Turneringsprogrammet Ved pointgivende turneringer publiceres programmet senest syv dage inden afvikling og findes via BadmintonPeople.dk. Det er vigtigt, at du orienterer dig om spilletider og læser den praktiske information, som du finder på de første sider i programmet. Udstyr Til en badmintonkamp skal man bruge shorts, t-shirt, sokker, indendørssko, drikkedunk og en ketsjer. Mange børn har det godt med at få et stykke frugt og/eller en tår vand mellem deres kampe.

5 Fakta: Vidste du, at dansk badminton fik en verdensmester i herresingle igen, da Viktor Axelsen vandt VM i 2017? Sejre og nederlag Dit barn vil opleve både sejre og nederlag. Sådan er det for nye og erfarne badmintonspillere. Nogle børn håndterer uden problemer op- og nedture, mens andre har sværere ved det. Det er okay at ærgre sig efter et nederlag, men det er ikke i orden at slå ketsjeren i gulvet og råbe på banen. Det er en god idé at snakke med dit barn om dette inden I skal til turnering. Snakken kan omhandle de følelser, barnet får i kroppen. Det kan også være, at du kan komme med et godt råd til næste kamp, men undgå at tage trænerkasketten på - vær forælder i stedet, det er ofte det, dit barn har brug for! Gode råd - forældre Som i flere andre idrætter findes der også uskrevne regler i badminton. Fx jubler og klapper man ikke, hvis modstanderen begår fejl. Har det været en lang og flot duel, er det imidlertid okay at klappe og sige: Flot spillet eller god duel. Det er altid okay at heppe og sige: godt kæmpet" eller "kom igen" De skrevne regler forbyder alle andre end spillerne at kommentere på linjedomme, pointstilling eller andet omhandlende kampens afvikling. Du må heller ikke komme med taktiske tilråb som: spil mere kort eller smash mod baghånden," mens kampen er i gang. Gode råd - spillere Før en kamp går man hen til modstanderen, giver et håndtryk og præsentere sig. Når kampen går i gang, spiller man, så godt man kan. Det er okay at blive glad for et vundet point, og man må gerne juble rettet mod sig selv og ikke hånende mod modstanderen. I badminton dømmer man selv på de linjer, som er på ens egen banehalvdel. Man skal dømme bolden, som man ser den, og er man i tvivl, skal modstanderen have pointet. Efter kampen går man hen til sin modstander, giver et håndtryk og siger tak for kampen. 5

6 Badminton som holdsport I holdturneringen dyster spillere fra samme klub som et hold mod andre klubber. 6 Oplevelser i fællesskab I badminton spiller vi ikke kun individuelle turneringer. Holdturneringen er en central del af badminton, og mange klubber deltager i en lokal/regional turnering. Det er i holdturneringen, at dit barn og klubkammeraterne kan spille som hold mod andre klubbers hold. Holdkampene er en stor del af fællesskabet i badminton, fordi det er her, at piger og drenge spiller sammen for klubben og for hinanden. Under holdkampene får spillerne fælles oplevelser og kammeratskaber, der rækker ud over den ugentlige træning i klubben. Hvordan afvikles holdturneringen? Holdturneringen er delt ind i rækker efter alder og niveau for at tilstræbe jævnbyrdighed med udfordringer og sjove kampe på dit barns niveau. Til den enkelte holdkamp får alle på holdet to kampe Alle spiller en single og en double. En holdkamp mellem to klubber tager omkring 1-1½ time Et hold spiller typisk 6-8 holdkampe gennem sæsonen Holdturneringen er inddelt efter georafisk område, det betyder korte rejsetider, og klubberne er medbestemmende i forhold til hvor og hvornår en holdkamp spilles. Den enkelte klub står også for, at udvælge de spillere som skal på holdet Som regel er det forældre, der er holdledere for de enkelte hold, og det er holdlederen, der står for at informere de udtagne spillere om holdkampene, arrangere transport samt afviklingen på hjemmebane. Det er derfor utrolig værdsat i klubberne, når forældre byder sig til som holdledere, og klubberne er altid gode til at hjælpe nye frivillige i gang med rollen. Skal dit barn spille holdkampe? Spørg i klubben, hvilke hold de har, og hvordan dit barn bliver en del af et hold.

7 Fakta: Vidste du at badmintonklubberne i Danmark har over medlemmer? Vil du vide mere? 7 Vi hjælper dig godt på vej i din nye rolle som badmintonforælder Til at begynde med er det en god idé som forælder at kende og vænne sig til at bruge badmintonpeople.dk, som bl.a. indeholder oversigter over klubber, turneringstilmelding, ranglistepoint og mere til. FAQ'en på BadmintonPeople giver dig svar på mange spørgsmål: badminton.freshdesk.com På FAQ'en finder du folderen "Kom godt i gang med BadmintonPeople", der guider dig igennem grundlæggende funktioner. En anden god side at kende til er dgi.dk, hvor du kan finde badmintonskoler og - lejre, badmintonevents og meget andet. På badminton.dk finder du nyheder om badmintonstjernerne samt information om spilleregler, turneringer og mere til.

8 Spørgsmål og kontakt Vi håber, at denne folder har givet dig en bedre forståelse af badminton. Skulle du fortsat sidde med spørgsmål til fx hvilken ketsjer, du skal købe, hvordan du kan støtte dit barn i forskellige situationer eller hvilke reglementer, der gælder hvor og hvornår, så tag en snak med klubbens træner. Badminton Danmark og DGI Badminton hjælper også alle som er interesseret i badminton. Du kan som udgangspunkt altid spørge klubben om hjælp. Ellers kan du kontakte din lokale badmintonkreds/dgi landsdel, hvis medarbejdere gerne er behjælpelige: konsulent.badminton.dk Nyttige links: badminton.freshdesk.com badminton.dk dgi.dk/badminton Fjerhilsner fra Badminton Danmark & DGI Badminton TELEFONISK KONTAKT Badminton Danmark eller DGI Om Bevæg dig for livet Den fælles DGI/DIF-vision hvis mål er, at flere danskere bevæger sig og gerne i en idrætsforening. Badminton er en prioriteret idræt, og ambitionen er at få den tilbage på toppen som danskernes foretrukne idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

DGI Badminton. BadmintonPeople. Sådan kommer du godt igang.

DGI Badminton. BadmintonPeople. Sådan kommer du godt igang. DGI Badminton 1 BadmintonPeople Sådan kommer du godt igang www.dgi.dk 2 BadmintonPeople BadmintonPeople er Danmarks officielle badmintonportal for klubber, spillere og badminton-interesserede. Formålet

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene.

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Kære Minisport deltager Gladsaxe Minisport siger tak for sæsonen 2018-2019 Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Har du

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Herunder kan du finde information om hvorledes pointsystemet for hvornår man rykker op gennem rækkerne D-C-B-A-M-E er sat sammen.

Herunder kan du finde information om hvorledes pointsystemet for hvornår man rykker op gennem rækkerne D-C-B-A-M-E er sat sammen. Info om pointsystem Det er besluttet af Badminton Danmark og DGI Badminton at ændre på pointssystemet for åbne stævner. Man har ændret systemet for at give mulighed for at opnå jævnbyrdige kampe, når man

Læs mere

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER 2018-2019 Velkommen til vinterens kvindetennisaktiviteter på Fyn. Det er med stor glæde, at Det fynske Kvindetennisudvalg igen tilbyder en palet af arrangementer for kvinder

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER!

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER! N O T N I M D! A T E B A T M Æ E S K S E L O K S Å P ton n i m d i ba e s i v r e nd u t a t g reri æ l g o ovt j s, t m t ne e d r ø Vi g 26506_BDFL_badmitonskole.indd 1 01-09-2017 11:26:44 2 VI GØR IDRÆTSTIMERNE

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge En dag med idræt, mad, sjov og hygge Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag 2019 Den 24. maj fra kl. 15 i Kultur- og Idrætshallerne, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg www.dgi.dk/201917997001

Læs mere

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd.

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge 2018 Velkommen......til klubmesterskab for børn og ungdom. Vi glæder os til nogle gode dage sammen med spillere i alle aldre og med forældre, som er meget

Læs mere

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus!

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Badmintonklubben i den lille sjællandske by Dalby mistede størstedelen af sine børne- og ungdomsspillere efter

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2018 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2018), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med Turneringsplan 2016/17 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles bortset fra enkelte rækker (fremgår af turneringsprogrammet) som en dobbeltturnering. Afviklingen skal ske indenfor de

Læs mere

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen VALBY OPEN 2016 1.-2. oktober i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2016 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 1.-2. OKTOBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Point, sæt, partier Play and Stay Tennis10 Skumtennis De grundlæggende regler og principper Tennis i korte træk

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil.

Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil. Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil. Lidt om Køge BK - den ikke så gode historie Enhver frisk dreng i Køge starter med at spille fodbold.. Deler

Læs mere

PROGRAM TEB KLUBMESTERSKABER UNGDOM 2017

PROGRAM TEB KLUBMESTERSKABER UNGDOM 2017 PROGRAM TEB KLUBMESTERSKABER UNGDOM 2017 Hermed har vi fornøjelsen af at byde velkommen til årest klubmesterskaber. Vi er super glade for den store opbakning til arrangementet. Med ca. 40 deltagere sætter

Læs mere

DGI, Badminton. Klubmesterskaber 2017

DGI, Badminton. Klubmesterskaber 2017 Klubmesterskaber 2017 1 Badminton Klub Byder velkommen til Klubmesterskab lørdag den 18 marts 2017 Stævner starter kl 09.00 og det er vigtig at møde i god tid. Præmier : Der er vandrepokal til alle klubmestre

Læs mere

DGI Sydøstjylland. Klubmesterskaber 2018

DGI Sydøstjylland. Klubmesterskaber 2018 Klubmesterskaber 2018 1 Badminton Klub Byder velkommen til Klubmesterskab lørdag den 10 marts 2018 Stævner starter kl 09.00 og det er vigtig at møde i god tid. Præmier : Der er vandrepokal til alle klubmestre

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Velkommen! Odder Bordtennis

Velkommen! Odder Bordtennis Velkommen! Odder Bordtennis Forældremøde 25/09-2013 Klubben Bestyrelsen Træning Klubdragt og sponsorer Stævne fra A til Z Klub kalender Bordtennis i korte træk Opsummering Klubben Grundlag Egen økonomi

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Undersøgelse af frivillige

Undersøgelse af frivillige Undersøgelse af frivillige MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

BØRNE FODBOLD. U9 - U12 Fra leg til træning. Børnefodbold U9-U12

BØRNE FODBOLD. U9 - U12 Fra leg til træning. Børnefodbold U9-U12 BØRNE FODBOLD U9 - U12 Fra leg til træning 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Børnefodbolden i Odense Boldklub vil gern byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt netop

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark.

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark. DGI Badminton og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at blive Danske mestre for ungdomshold. Se

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES. OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES. OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub MASSER AF SMASH, SMIL OG SJOV I HALLEN 3 Det er egentligt meget simpelt: Voksen- Fjer er træning for voksne, der gerne vil træne badminton

Læs mere

DM 2019 CERES PARK & ARENA FEB 2019 I AARHUS

DM 2019 CERES PARK & ARENA FEB 2019 I AARHUS FZ FORZA / RSL DM 2019 CERES PARK & ARENA 6. -9. FEB 2019 I AARHUS Der er M/A - ungdomsturnering sideløbende med DM. Læs mere om tilmelding på badminton.dk Køb din billet på ticketmaster.dk FÅ GRATIS ADGANG

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

MiniTon. Introduktion til nyt materiale

MiniTon. Introduktion til nyt materiale MiniTon Introduktion til nyt materiale Målgruppe Miniton er træning for børn i alderen 5-9 år med deltagelse af en forældre alternativ søskende, bedsteforældre. Alderen er blot vejledende og overordnet

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Uddannelse vejen til den gode træning

Uddannelse vejen til den gode træning Hold kurset i klubben Alle DGI Fodbolds kurser kan arrangeres i klubben Der behøves kun 8 deltagere for at gennemføre et trænerkursus, inspirationsdag eller klubkursusaktivitet. DGI idræt & fællesskab

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

HILLERØD PÅSKECUP NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret

HILLERØD PÅSKECUP NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret HILLERØD PÅSKECUP 2018 NYHEDER! U9 & U19-række Frokostbuffet til alle i FrederiksborgCentret Velkommen til Hillerød Påskecup I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold alfa og omega. Glæden ved

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub?

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub? Om denne folder Denne folder giver dig som forældre og svømmer en introduktion til konkurrencesvømning i Hovedstadens Svømmeklub. Målgruppen for folderen er forældre og svømmere på konkurrenceafdelingens

Læs mere

Miljøet. Talentudviklingsmiljøer. Udøverens relationen i og udenfor sport

Miljøet. Talentudviklingsmiljøer. Udøverens relationen i og udenfor sport Eliteidrætsmiljøer med udgangspunkt i badminton Carsten Hvid Larsen Institut for idræt og biomekanik Syddansk Universitet Forskningsperspektiver indenfor talentudvikling Perspektiv Biologisk Psykologisk

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund.

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND PRÆSENTERER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE Sidste års medalje vindere. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND Revideret januar 2008. Danske double spilleregler for

Læs mere

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark.

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark. DGI Badminton og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at blive Danske mestre for ungdomshold. Se

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH - få VoksenFjer i din klub Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Træningen er målrettet voksne nybegyndere og let øvede MASSER AF SMASH, SMIL OG SJOV I

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Badmintonklubben i den lille sjællandske provinsby mistede først ¾-delen af alle sine ungdomsspillere efter den nye folkeskolelov. Men et gennemtænkt koncept præsenteret

Læs mere

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD INFORMATIONS FOLDER VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Hørning Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle dig om Hørning Håndbold og give

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere