Vedtægter for Socialdemokratiet i Viby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Socialdemokratiet i Viby"

Transkript

1 Vedtægter for Socialdemokratiet i Viby 1 Foreningens navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Socialdemokratiet i Viby Foreningen organiserer socialdemokraterne i: Socialdemokratiet i Aarhus kommune, Socialdemokratiet i Aarhus 2. kreds Vest og Socialdemokratiet i Region Midtjylland. 2 Formålet Foreningen anerkender Socialdemokratiets program og vil virke for dets gennemførelse på grundlag af partiets principprogram, love og beslutninger. Socialdemokratiets formål er på et demokratisk socialistisk grundlag at virke i henhold til partiets programmer og at fremme økonomiske, kulturelle og politiske interesser i overensstemmelse med idégrundlaget. Dette mål søges opnået ved: at inddrage medlemmerne i beslutningsprocessen om organisatoriske, lokal- og landspolitiske samt internationale spørgsmål, at inddrage borgerne i en dialog med partiet om den aktuelle og langsigtede politik, at opstille socialdemokratiske kandidater til kommune-, regionsråds-, folketings- og Europa-Parlamentsvalg, andre offentlige tillidshverv samt nærdemokratiske råd og nævn. 3 Foreningens opgaver Stk. 1. Opstilling til valg Foreningen skal opstille/indstille kandidater til kommune-, regionsråds-, folketings- og Europa- Parlamentsvalg samt til andre offentlige valg samt nærdemokratiske råd og nævn. På en generalforsamling besluttes opstillings- og afstemningsregler til de valg, som foreningen er ansvarlig for. Af afstemningsreglerne skal det fremgå, om man vælger urafstemning eller generalforsamling, samt om man anvender listeopstilling eller sideordnet. Foreningen skal føre valgkamp for de opstillede kandidater.. Stk. 2. Hvervning Foreningen skal arbejde for at få flere medlemmer. Stk. 3. Andre opgaver Formanden er ansvarlig for at meddele en eventuel fællesledelse, en eventuel kreds, regionsorganisationen og partikontoret, hvem der er valgt til tillidsposter i foreningen.

2 4 Betingelser for medlemskab Stk. 1. Hvem kan optages som medlemmer Alle, der anerkender partiets principprogram, love og vedtægter, kan optages som medlemmer. Foreningens bestyrelse kan udsætte en anmodning om medlemskab til næste generalforsamling. Ingen kan nægtes optagelse, medmindre en generalforsamling har godkendt afslaget med 2/3 af de afgivne gyldige stemmer. I tvivlstilfælde kan hovedbestyrelsen konsulteres. Stk. 2. Partilovenes krav til medlemskab Man er medlem, når man har betalt kontingent. Fuldgyldige medlemmer af DSU kan, hvis de ønsker det, være medlem af Socialdemokratiet for det kontingent, de har betalt til DSU. Medlemskabet har sin gyldighed fra indmeldelsesdatoen i Socialdemokratiet. Hvis kontingentet ikke er betalt senest et kvartal efter den ordinære opkrævning, bortfalder ens medlemsrettigheder (stemmeret og valgbarhed), indtil man har betalt. Inden den 1. april skal alt skyldigt kontingent for det foregående år være indbetalt. Manglende indbetaling medfører automatisk tab af medlemskab. Medlemskabet bortfalder, når man modtager besked om, at man er slettet på grund af kontingentrestance. Hvis man tilhører noget andet partis politiske organisation eller ved Europa-Parlaments-, folketings-, regionsråds- eller kommunale valg opstiller på eller medvirker ved opstilling af andre lister end de socialdemokratiske, bortfalder ens medlemskab. Hvis man udelukkes eller udtræder af en socialdemokratisk gruppe, men forbliver i kommunalbestyrelsen, Regionsrådet, Folketinget eller Europa-Parlamentet, bortfalder ens medlemskab. Stk. 3. Hvor skal man være medlem Som medlem af Socialdemokratiet er man medlem af en partiforening. Man kan frit vælge hvilken forening, man vil være medlem af. Man skal dog være bosiddende i det valgområde, hvor listen dækker for at have stemmeret ved opstilling af kandidater. Man kan være medlem af mere end én partiforening, men skal vælge i hvilken forening, man vil udøve sine medlemsrettigheder (stemmeret og valgbarhed). Valget gælder for mindst et helt kalenderår og skal ved kalenderårets begyndelse meddeles kassererne i de foreninger, som man er medlem af. 5 Foreningens ledelse Stk. 1. Generalforsamlingen Generalforsamlingen er øverste myndighed. Der afholdes en organisatorisk generalforsamling i januar kvartal, og en politisk generalforsamling i oktober kvartal. Ordinær generalforsamling indkaldes med 14 dages varsel. Indkaldelsen skal ske skriftligt eller gennem meddelelse i foreningens blad. Imellem generalforsamlingerne ledes foreningen af en bestyrelse. På den organisatoriske generalforsamling aflægger formanden beretning om det forløbne år, ligesom der fremlægges aktivitetsplan for det kommende år.

3 Udvalg, nedsat af generalforsamlingen, aflægger beretning, og kassereren fremlægger foreningens reviderede regnskaber med revisorernes bemærkninger. Bestyrelsen består af: Formand, kasserer fem bestyrelsesmedlemmer. Herudover vælges to bestyrelsessuppleanter, to revisorer samt to revisorsuppleanter. I lige år foretages valg af formand, tre bestyrelsesmedlemmer, to bestyrelsessuppleanter, to revisorer og to revisorsuppleanter. I ulige år foretages valg af kasserer, fire bestyrelsesmedlemmer samt to bestyrelsessuppleanter, to revisorer og to revisorsuppleanter. Generalforsamlingen vælger delegerede til fællesledelses-, kreds- og regionsrepræsentantskabsmøderne samt kongressen. På det førstkommende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand og sekretær samt øvrige poster. Forslag, som medlemmerne ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til formanden senest fire dage forud. Herunder forslag til kongresdelegerede. Bestyrelsen kan beslutte at afholde ekstraordinær generalforsamling. Herudover skal bestyrelsen indkalde ekstraordinær generalforsamling, hvis l0 % af medlemmerne skriftligt forlanger det. Generalforsamlingen skal afholdes senest 14 dage efter, at anmodningen er modtaget. Ved ekstraordinær generalforsamling skal dagsordenen udsendes til alle medlemmer eller bekendtgøres i foreningens blad. Det skal ske senest 10 dage før generalforsamlingen. Stk. 2. Bestyrelsen. Bestyrelsen består af formand, kasserer og 7 bestyrelsesmedlemmer. De ordinære bestyrelsesmøder er åbne. 6 Foreningens økonomi Stk. 1. Medlemskontingentet Foreningen fastlægger sit kontingent hvert år på sin generalforsamling efter nærmere regler vedtaget af hovedbestyrelsen. De foreninger, der ikke anvender de vejledende kontingentsatser, skal senest den 28. februar indberette kontingentsatsen til partikontoret. I modsat fald opkræves samme kontingentsats som det foregående år. Dog mindst de vejledende satser. Kontingentet opkræves via den fælles kontingentopkrævning og fordeles til foreningerne og kredsene i henhold til de vedtagne kontingentsatser. Stk. 2. Regnskabsår Foreningens regnskabsår er fra den 1. januar december Stk. 3. Tegningsrettigheder Foreningen tegnes af formand og kassereren i fællesskab. Bestyrelsen kan dog meddele eneprokura til formand og kasserer for så vidt angår foreningens driftskonto, herunder særskilt give kassereren tilladelse til at benytte Homebanking via egen hjemmecomputer.

4 Køb, salg samt pantsætning af jord og fast ejendom skal godkendes på en generalforsamling. 7 Stemmeret og valgbarhed Stk. 1. Opstillingsmøder For at få stemmeret på møder, hvor der skal opstilles/indstilles kandidater til kommunalbestyrelsen, Regionsrådet, Folketinget eller Europa-Parlamentet, skal man have sine fulde medlemsrettigheder jf. lovenes 2 stk. 4. Alle medlemmer af Socialdemokratiet kan være med til at opstille kandidater, uanset om de har stemmeret ved det tilhørende valg. Kun medlemmer bosiddende i det valgområde, hvor listen dækker, har stemmeret ved opstillingsgeneralforsamling/urafstemning. Stk. 2. Valg i partiforeningen For at kunne vælges til tillidshverv i foreningen, skal man have betalt kontingent. Stk. 3. Opstilling til offentlige valg For kandidater, der opstiller til kommunevalg, regionsrådsvalg, folketingsvalg og Europa- Parlamentsvalg, gælder, at de skal have været medlem af partiet i minimum et år. Dog medregnes medlemsanciennitet fra DSU. Generalforsamlingen kan i særlige tilfælde dispensere fra dette krav. Alle dispensationer skal vedtages med 2/3 af de afgivne gyldige stemmer. Afgørelserne kan ankes for hovedbestyrelsen. Stk. 4. Dobbeltmandater Medlemmer af partiet kan kun være medlem af ét af følgende organer: kommunalbestyrelse, regionsråd, Folketinget og Europa-Parlamentet. Medlemmer af partiet kan ikke samtidig opstille til kommunalbestyrelsen og Regionsrådet. For de kommunale opstillinger gælder det, at man kun kan deltage i én urafstemning, enten om opstilling på den regionale eller på den kommunale liste. I helt særlige situationer i forbindelse med opstilling til regionsråds- og kommunevalg kan hovedbestyrelsen efter indstilling fra de berørte opstillende forsamlinger give konkret dispensation fra dobbeltmandatreglen. 8 Valg af kongresdelegerede For at kunne blive valgt som kongresdelegeret, skal man have betalt kontingent. På generalforsamlingen vælges det antal kongresdelegerede, som foreningen er berettiget til ifølge partiets love. Der skal vælges stedfortrædere for alle kongresdelegerede Foreninger med mere end 100 medlemmer krav på en delegeret. Derefter yderligere en delegeret for hver yderligere 300 medlemmer.

5 9 Flyttemeddelelser Det er den medlemsansvarliges ansvar, at der enten via S-dialog eller direkte til partikontoret bliver givet besked, når et medlem flytter. Partikontoret sender beskeden videre til den medlemsansvarlige i medlemmets nye forening. 10 Udelukkelse Et medlem kan udelukkes af partiet, hvis generalforsamlingen beslutter det med 2/3 af de gyldige afgivne stemmer. Hvis nogen vil have et medlem udelukket, skal det meddeles bestyrelsen, der samtidig med generalforsamlingsindkaldelsen skal sende et anbefalet brev til den, der er foreslået udelukket, og meddele, at det kommer på dagsordenen på først kommende generalforsamling, og at vedkommende har ret til at deltage i generalforsamlingens behandling af sagen. Medlemmerne skal have besked om, at der er en udelukkelsessag på dagsordenen. Foreningsformanden skal meddele den, der er udelukket, at sagen kan ankes for hovedbestyrelsen inden 14 dage. Foreningsformanden skal inden otte dage efter en udelukkelse på en generalforsamling give partikontoret meddelelse om sagen. Meddelelsen skal indeholde en redegørelse for årsagen til udelukkelsen samt oplysninger om stemmetal på generalforsamlingen m.v. Hvis udelukkelsen gælder et regions- eller kommunalbestyrelsesmedlem gælder der særlige regler. Her skal mæglingsudvalget inddrages jf. lovenes 22. Alle udelukkelser og genoptagelser af udelukkede medlemmer skal for at være gyldige godkendes af hovedbestyrelsen. Ingen medlemmer kan genoptages i nogen forening, så længe udelukkelsen ikke er ophævet. I særlige tilfælde kan hovedbestyrelsen foretage udelukkelser. Foreningen skal inddrages, inden det sker. 11 Oprettelse og nedlæggelse af foreninger Generalforsamlingen kan beslutte at oprette nye foreninger, ligesom 25 medlemmer kan starte en ny forening. Hvor særlige geografiske forhold gør sig gældende, kan hovedbestyrelsen dispensere fra denne regel. Der skal være mindst én forening inden for hver kommune og mindst én forening inden for hver opstillingskreds. Ingen foreninger kan nedlægges eller sammenlægges med andre uden, at det er godkendt på to på hinanden følgende generalforsamlinger med mindst 2/3 af de gyldige stemmer af de fremmødte eller på én generalforsamling, hvor 2/3 af samtlige medlemmer går ind for det. Oprettelse af nye foreninger, sammenlægninger samt nedlæggelse af foreninger skal godkendes af hovedbestyrelsen. Såfremt der er mere end en forening i kommunen, skal der oprettes en fællesledelse. 12 Forsøgsvirksomhed Kongressen har bemyndiget hovedbestyrelsen til, efter indstilling fra et organisationsled, at godkende forsøgs- og udviklingsprojekter, der afviger fra lovene.

6 13 Ligestilling mellem kønnene Kongressen henstiller til, at man på alle ledelsesniveauer i partiet arbejder for reel ligestilling mellem kønnene. Dette sker ved valg af bestyrelses- og hovedbestyrelsesmedlemmer, delegerede til kongresser, repræsentantskaber i regions- og kredsorganisationer samt fællesledelserne. Endvidere ved udpegning af medlemmer til nævn, råd, kommissioner og udvalg samt ved opstilling af kandidater til kommunalbestyrelses-, regionsråds-, folketings- og Europa-Parlamentsvalg. 14 Vedtægterne Afvigelse fra standardvedtægterne kan kun ske efter en generalforsamlingsbeslutning med 2/3 af de afgivne gyldige stemmer og må ikke være i strid med partilovenes ånd og bogstav. Tvivlstilfælde kan ankes for hovedbestyrelsen. Vedtaget af foreningens generalforsamling den 23. marts 2011 Revideret på den organisatoriske generalforsamling 28. marts 2016 Ilse Klinke formand Ango Winther dirigent

Vedtægter for Partiforeningen Broager, Gråsten, Sundeved

Vedtægter for Partiforeningen Broager, Gråsten, Sundeved Vedtægter for Partiforeningen Broager, Gråsten, Sundeved 1. Foreningens navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Socialdemokraterne Broager, Gråsten, Sundeved. Foreningen anerkender Socialdemokratiets

Læs mere

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Vedtægt for Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn. Vedtægten er vedtaget på den ordinære generalforsamling den 5. marts2003. Revideret på generalforsamlingen i 2005,

Læs mere

Vedtægt for Socialdemokratiet i Aabenraa.

Vedtægt for Socialdemokratiet i Aabenraa. Vedtægt for Socialdemokratiet i Aabenraa. 1 Foreningens navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Socialdemokratiet i Aabenraa Foreningen organiserer socialdemokraterne i Aabenraa kommune og er hjemmehørende

Læs mere

WEB: S-EGEDAL.DK

WEB: S-EGEDAL.DK ... 3... 3... 3... 4... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 6... 6... 6... 6... 6... 6... 7... 7... 7... 8 Foreningens navn er: Socialdemokratiet i Egedal Kommune Foreningen varetager medlemmernes interesser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I EGEDAL KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I EGEDAL KOMMUNE VEDTÆGTER FOR 1 FORENINGENS NAVN OG TILHØRSFORHOLD... 3 2 FORMÅLET... 3 3 FORENINGENS OPGAVER... 3 Stk. 1. Opstilling til valg... 3 Stk. 2. Kommunevalg... 3 Stk. 3. Samarbejdet med kommunalbestyrelsesgruppen...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET i Nyborg kommune Indhold. 1. Foreningens navn og tilhørsforhold... 3 2. Formålet... 3 3. Foreningens opgaver... 3 Stk. 1: Flere foreninger i én kommune.... 3 Stk. 2. Opstilling

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne i Egedal Kommune.

Vedtægter for Socialdemokraterne i Egedal Kommune. Vedtægter for Socialdemokraterne i Egedal Kommune. 1. Foreningens navn og tilhørsforhold... 2 2. Formålet... 2 3. Foreningens opgaver... 2 Stk. 1: Flere foreninger i én kommune.... 2 Stk. 2. Opstilling

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund. Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014

Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund. Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund Vedtaget på generalforsamlingen Den 22. April 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet i Albertslund 1 vedtaget 22. april 2014 Vedtægter for Socialdemokratiet

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne på Nordfyn.

Vedtægter for Socialdemokraterne på Nordfyn. Vedtægter for Socialdemokraterne på Nordfyn. 1. Foreningens navn og tilhørsforhold... 2 2. Formålet... 2 3. Foreningens opgaver... 2 tk. 1. Opstilling til valg.... 2 Stk. 2. Kommunevalg.... 2 Stk. 3. Samarbejdet

Læs mere

Standardvedtægter for foreninger

Standardvedtægter for foreninger Standardvedtægter for foreninger 1 Foreningens navn og tilhørsforhold...2 2 Formålet...2 3 Foreningens opgaver...2 Stk. 1. Flere foreninger i én kommune...2 Stk. 2. Flere foreninger i én kreds...2 Stk.

Læs mere

LOVE. for LEMVIG SOCIALDEMOKRATERNE

LOVE. for LEMVIG SOCIALDEMOKRATERNE LOVE for SOCIALDEMOKRATERNE i LEMVIG 1 1. Foreningens navn og tilhørsforhold... 2 2. Formålet... 2 3. Foreningens opgaver... 3 Stk. 1: Flere foreninger i én kommune.... 3 Stk. 2. Opstilling til valg....

Læs mere

Vedtægter. 5 FORENINGENS LEDELSE... 4 Stk. 1. Generalforsamlingen... 4 Stk. 2. Bestyrelsen... 5 Stk. 3. Samarbejde med kommunalbestyrelsesgruppen...

Vedtægter. 5 FORENINGENS LEDELSE... 4 Stk. 1. Generalforsamlingen... 4 Stk. 2. Bestyrelsen... 5 Stk. 3. Samarbejde med kommunalbestyrelsesgruppen... 1 FORENINGENS NAVN OG TILHØRSFORHOLD... 3 2 FORMÅLET... 3 3 FORENINGENS OPGAVER... 3 Stk. 1. Opstilling til valg... 3 Stk. 2. Kommunevalg... 3 Stk. 3. Samarbejdet med kommunalbestyrelsesgruppen... 3 Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I EGEDAL KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I EGEDAL KOMMUNE VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET 1 FORENINGENS NAVN OG TILHØRSFORHOLD... 3 2 FORMÅLET... 3 3 FORENINGENS OPGAVER... 3 Stk. 1. Flere foreninger i én kommune... 3 Stk. 2. Flere foreninger i én kreds... 3

Læs mere

Socialdemokratiet i Ballerup Kommune Vedtægt CVR

Socialdemokratiet i Ballerup Kommune Vedtægt CVR Socialdemokratiet i Ballerup Kommune Vedtægt CVR 33 43 36 70 Vedtaget på generalforsamlinger 28. februar 2012 i Ballerup Partiforening, 11. marts 2102 i Måløv Partiforening, 21. marts 2012 i Skovlunde

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER

FORENINGSVEDTÆGTER FORENINGSVEDTÆGTER 2012-2016 Standardvedtægter for foreninger: 1 Foreningens navn og tilhørsforhold 5 2 Formålet 5 3 Foreningens opgaver 5 Stk. 1. Flere foreninger i én kommune 5 Stk. 2. Flere foreninger

Læs mere

28. februar 2008. Ændret den 18. februar 2009. 29. marts 2009/st 1 Vedtægter for Socialdemokraterne i Rudersdal

28. februar 2008. Ændret den 18. februar 2009. 29. marts 2009/st 1 Vedtægter for Socialdemokraterne i Rudersdal Vedtægter for Socialdemokratiet i Rudersdal 28. februar 2008 Ændret den 18. februar 2009 29. marts 2009/st 1 Vedtægter for Socialdemokraterne i Rudersdal Vedtægter for Socialdemokratiet i Rudersdal. 1

Læs mere

FORENINGS- VEDTÆGTER

FORENINGS- VEDTÆGTER FORENINGS- VEDTÆGTER 2016-2020 FORENINGSVEDTÆGTER: 1 Foreningens navn og tilhørsforhold 5 2 Formålet 5 3 Foreningens opgaver 5 Stk. 1. Flere foreninger i én kommune 5 Stk. 2. Flere foreninger i én kreds

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne i Fredericia partiforening og Fredericia Kredsen.

Vedtægter for Socialdemokraterne i Fredericia partiforening og Fredericia Kredsen. Vedtægter for Socialdemokraterne i Fredericia partiforening og Fredericia Kredsen. 1 Foreningens navn og tilhørsforhold 2 Formålet 3 Foreningens opgaver Stk. 1. Opstilling til valg Stk. 2. Kommunevalg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN

VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN VEDTÆGTER FOR BRØNDERSLEVKREDSEN 1 Kredsens navn og tilhørsforhold... 2 2 Formålet... 2 3 Kredsens opgaver... 2 Stk. 1. Opstilling af folketingskandidat... 2 Stk. 2. Regionsrådsvalg... 2 Stk. 3. Møder

Læs mere

Standardvedtægter for foreninger i kommuner med kun én forening (Rødekro).

Standardvedtægter for foreninger i kommuner med kun én forening (Rødekro). Standardvedtægter for foreninger i kommuner med kun én forening (Rødekro). 1. Foreningens navn og tilhørsforhold....2 2. Formålet....2 3. Foreningens opgaver....2 Stk. 1. Opstilling til valg....2 Stk.

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne på Samsø

Vedtægter for Socialdemokraterne på Samsø Vedtægter for Socialdemokraterne på Samsø 1 Foreningens navn og tilhørsforhold... 2 2 Formålet... 2 3 Foreningens opgaver... 2 Stk. 1. Opstilling til valg... 2 Stk. 2. Kommunevalg... 2 Stk. 3. Samarbejdet

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord De to kredsforeninger Socialdemokratiet Kolding Syd og Socialdemokratiet Kolding Nord har identiske vedtægter: Tekst med

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne i Kolding Kommune (Fællesledelsen)

Vedtægter for Socialdemokraterne i Kolding Kommune (Fællesledelsen) Vedtægter for Socialdemokraterne i Kolding Kommune (Fællesledelsen) 1. Fællesledelsens navn og tilhørsforhold De socialdemokratiske kredsforeninger i Kolding kommune er organiseret i en fællesledelse under

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraternes Partiforening i Fredensborg kommune

Vedtægter for Socialdemokraternes Partiforening i Fredensborg kommune Vedtægter for Socialdemokraternes Partiforening i Fredensborg kommune 1. Foreningens navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Socialdemokraterne i Fredensborg kommune. Foreningen anerkender Socialdemokraternes

Læs mere

Socialdemokratiets fællesledelses vedtægter i Herning Kommune

Socialdemokratiets fællesledelses vedtægter i Herning Kommune Socialdemokratiets fællesledelses vedtægter i Herning Kommune Standardvedtægterne er vedtaget af socialdemokratiets partistyrelse november 2016 og efterfølgende godkendt af fællesledelsens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne i Brøndby (Fællesledelsen) VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATERNE I BRØNDBY (FÆLLESLEDELSEN)

Vedtægter for Socialdemokraterne i Brøndby (Fællesledelsen) VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATERNE I BRØNDBY (FÆLLESLEDELSEN) VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATERNE I BRØNDBY (FÆLLESLEDELSEN) 1 1 Fællesledelsens navn og tilhørsforhold De socialdemokratiske foreninger i Brøndby kommune er organiseret i en fællesledelse under navnet:

Læs mere

Standardvedtægter for regioner

Standardvedtægter for regioner Standardvedtægter for regioner 1 Regionens navn og tilhørsforhold... 2 2 Formålet... 2 3 Regionens opgaver... 2 Stk. 1. Lovbestemte opgaver i regionen samt opgaver fra hovedbestyrelsen... 2 Stk. 2. Regionsrådsvalg...

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Rudersdalkredsen

Vedtægter for Socialdemokratiet i Rudersdalkredsen 1. Kredsorganisationens navn og tilhørsforhold... 2 2. Formålet... 2 3. Kredsorganisationens opgaver... 2 Stk. 1. Opstilling af folketingskandidat.... 2 Stk. 2. Kommunalbestyrelsesvalg.... 2 Stk. 3. Regionsrådsvalg....

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiets Partiforening i Fredensborg kommune Revideret på generalforsamlingen den 22. januar 2017

Vedtægter for Socialdemokratiets Partiforening i Fredensborg kommune Revideret på generalforsamlingen den 22. januar 2017 Vedtægter for Socialdemokratiets Partiforening i Fredensborg kommune Revideret på generalforsamlingen den 22. januar 2017 1. Foreningens navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Socialdemokratiet i

Læs mere

FÆLLESLEDELSES VEDTÆGTER

FÆLLESLEDELSES VEDTÆGTER FÆLLESLEDELSES VEDTÆGTER 2016-2020 FÆLLESLEDELSESVEDTÆGTER: 1 Fællesledelsens navn og tilhørsforhold 5 2 Formålet 5 3 Fællesledelsens opgaver 5 Stk. 1. Kommunevalgprogram 5 Stk. 2. Møder til drøftelse

Læs mere

KREDS- VEDTÆGTER

KREDS- VEDTÆGTER KREDS- VEDTÆGTER 2016-2020 KREDSVEDTÆGTER: 1 Kredsens navn og tilhørsforhold 5 Kredsen omfatter alle socialdemokratiske foreninger i folketingsopstillingskredsen 5 2 Formålet 5 3 Kredsens opgaver 5 Stk.

Læs mere

Vedtægter for kredsforeningen Socialdemokraterne i Varde Kommune

Vedtægter for kredsforeningen Socialdemokraterne i Varde Kommune Vedtægter for kredsforeningen Socialdemokraterne i Varde Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kredsforeningens navn og tilhørsforhold... 3 2. Formålet... 3 3. Kredsforeningens opgaver... 3 Stk. 1. Opstilling

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokraterne i Region Sjælland

Vedtægter for Socialdemokraterne i Region Sjælland Vedtægter for Socialdemokraterne i Region Sjælland Indholdsfortegnelse Maj 2014 1 Regionsorganisationens navn og tilhørsforhold... 2 2 Formålet... 2 3 Regionens opgaver... 2 Stk. 1. Lovbestemte opgaver

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet på Bornholm

Vedtægter for Socialdemokratiet på Bornholm Vedtægter for Socialdemokratiet på Bornholm 1 NAVN OG TILHØRSFORHOLD... 2 2 FORMÅLET... 2 3 SOCIALDEMOKRATIET PÅ BORNHOLM... 2 Stk. 1. Opstilling af folketingskandidat... 2 Stk. 2. Regionsrådsvalg... 2

Læs mere

Vedtægter for. Socialdemokratiet. Kommunekredsen. Hjørring

Vedtægter for. Socialdemokratiet. Kommunekredsen. Hjørring Vedtægter for Socialdemokratiet Kommunekredsen Hjørring Vedtægter for Socialdemokratiet i kommunekredsen Hjørring (kreds og fællesledelse) Indhold 1. Kommunekredsorganisationens navn og tilhørsforhold...

Læs mere

LOVE (linjenummereret)

LOVE (linjenummereret) LOVE 0-01 (linjenummereret) 1 1 1 1 0 1 LOVE: 1 Formålet... Betingelser for medlemskab... Medlemsrettigheder... Medlemskontingent... Foreningerne... Fællesledelser... Kredsorganisationerne... Regionsorganisationer...

Læs mere

Socialdemokraterne i Regionen Hovedstaden. Vedtægter

Socialdemokraterne i Regionen Hovedstaden. Vedtægter Socialdemokraterne i Regionen Hovedstaden Vedtægter 1. Regionsorganisationens navn og tilhørsforhold.... 1 2. Formålet.... 1 3. Regionsorganisationens opgaver.... 1 5. Suppleringskandidater til Folketinget...

Læs mere

LOVE: 1 Formålet 2 Betingelser for medlemskab 3 Medlemsrettigheder 4 Medlemskontingent 5 Foreningerne 6 Fællesledelser 7 Kredsorganisationerne

LOVE: 1 Formålet 2 Betingelser for medlemskab 3 Medlemsrettigheder 4 Medlemskontingent 5 Foreningerne 6 Fællesledelser 7 Kredsorganisationerne LOVE 2016-2020 LOVE: 1 Formålet 4 2 Betingelser for medlemskab 4 3 Medlemsrettigheder 6 4 Medlemskontingent 6 5 Foreningerne 6 6 Fællesledelser 7 7 Kredsorganisationerne 8 8 Regionsorganisationer 9 9 Opstilling

Læs mere

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Vedtægter for Aabenraa Kredsorganisation, der samtidig virker som fællesledelse i Aabenraa Kommune. Kredsorganisationen/fællesledelsen består af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I KØBENHAVN

VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I KØBENHAVN VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I KØBENHAVN Ændret på det ekstraordinære delegeretmøde d. 7. marts 2009 Ændret på det ordinære delegeretmøde 21 marts 2015 nyt 9, STK 6 VEDTÆGTER FOR SOCIALDEMOKRATIET I

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune 1. Medlemmer af Radikale Venstre, der er bosiddende i Ballerup kommune, er medlem af kommuneforeningen. Medlemmer bosat i udlandet kan

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter. Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune.

Vedtægter. Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at arbejde for tilslutning til Socialistisk

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION CHRISTIANSBORG 1240 KØBENHAVN K 1 Nærværende vedtægter er vedtaget på landsorganisationens stiftende møde i Idrættens Hus i Vejle lørdag den 27. april 1996.

Læs mere

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010)

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010) ------------ Vedtægter for Frit Forum København ------------ (Vedtaget den 27. marts 2010) Navn 1 Foreningens navn er Frit Forum København Socialdemokratiske Studerende, eller Frit Forum København. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE Navn og formål 1 Klubbens navn er Dansk Folkebådsklub, forkortet DFK. Klubben er ikke knyttet til et geografisk hjemsted, men afholder årlige generalforsamlinger, hvor bestyrelsen skønner, der gives mulighed

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM Navn og formål 1 Foreningens navn er Liberal Alliances Ungdom. 2 Det er Liberal Alliances Ungdoms formål at engagere og mobilisere unge, som tilslutter sig Liberal

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk.

Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk. Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk (L.F.D.B.). Foreningens formål er at arbejde for fælles regler

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Odsherred

Vedtægter for Venstre i Odsherred Vedtægter for Venstre i Odsherred 1. Én eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. 2. Opgaver og ansvar - Kommunalpolitisk handlingsprogram - Beslutning

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål LOVE for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj 1883 1 Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Helsingør Roklub" og dens hjemsted er Helsingør. Klubbens formål er at samle dyrkere og yndere af rosporten,

Læs mere

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland 1. Navn og hjemsted Partiets navn er Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Partiet har hjemsted i Nuuk, Grønland.

Læs mere

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Københavns kommune, i daglig tale Københavns Konservative Vælgerforening. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Ændringsforslag er markeret med fed rød Marts 2011 Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Stk. 3. Æresmedlemmer kan udnævnes, når de foreslås af bestyrelsen og forslaget opnår 2/3 flertal på generalforsamlingen.

Stk. 3. Æresmedlemmer kan udnævnes, når de foreslås af bestyrelsen og forslaget opnår 2/3 flertal på generalforsamlingen. Lokalforeningsvedtægter for Sydfyns Konservative Ungdom 1. Navn Foreningens navn er: Sydfyns Konservative Ungdom Foreningen er hjemmehørende i Svendborg Kommune. 2. Formål Foreningen arbejder for at øge

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner 1 Foreningens navn Foreningens navn er Orlogsskibet Hummerens Venner. 2 Foreningens hjemsted Foreningens hjemsted er Køge kommune. 3 Foreningens formål

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere