Formandsmøde Tunø Festival

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde Tunø Festival"

Transkript

1 18. februar 2010 Referat Mødedato og tid 18. februar Sted Risdalsvej 59, Viby Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen / Hans 3. Orientering om økonomi / vores nye bankforbindelse / Helle 4. Nye forsikringsovervejelser / Sus 5. Orientering fra udvalgene 6. Orientering fra vore associerede 7. Eventuelt 8. Skurvognsmøder på tværs af udvalgene Deltagere Fraværende Referat sendes i øvrigt til

2 2 Ad 1. Velkomst og valg af mødeleder Hans bød velkommen til det første formandsmøde i Majbritt blev valgt som mødeleder. Ad 2. Orientering ved bestyrelsen / Hans Programmet ligger fast og kan ses på hjemmesiden ( det er et rigtig flot program med mange pladeaktuelle bands. Programmet er strikket sammen således, at færgen holdes tilbage så det band der spiller kl kan komme med retur til fastlandet, det sidste band sejles retur i motorbåde. Natballet starter kl Som noget nyt i år bliver der indført Happy Hour fra kl her vil der være underholdning med et band, der ligger op til sjov og ballade. Bestyrelsen har valgt kunstneren der skal lave årets festivalplakat, det bliver Ole Gjermandsen. Sandra tager over efter Connie og Pernille i børneudvalget. Majbritt bliver ene formand for Brunchholdet. Ad 3. Helle har omdelt kuverter til formændene med udskrifter af konto, regnskabet Orientering om økonomi / vores fra sidste festival og budgettet for i år, skulle der være spørgsmål så kontaktes nye bankforbindelse / Helle Helle. I forbindelse med at vi er gået over til BilletNet og dermed har brug for en kassekredit, har vi valgt at samarbejde med en ny bank/jyske Bank. Ad 4. Nye forsikringsovervejelser / Sus Da Sus ikke var mødt frem blev det vedtaget, at Pelle/Sus i stedet sender noget information ud via mail. Det er udvalgenes opgave, at sikre at diverse materialer er forsikret tilstrækkeligt. Grethe fra Sekretariatet spurgte til den generelle ansvarsforsikring om den dækker alle medarbejdere hvilket blev bekræftet, samme gælder hvis vi laver skade overfor/på gæster. Lars foreslog, at forsikringskonsulenten gennemgik festivalen mere generelt for at sikre at vi er tilstrækkelig dækket. Det aftaltes, at forsikringskonsulenten inviteres til næste møde. På foranledning af Tonni blev det aftalt, at spørgsmål af forsikringsmæssig karakter sendes til Sus, som så sender dem videre til rette person. Bent spurgte til forhold omkring produktansvar - det er måske værd at overveje, om ikke leverandører også hæfter.

3 3 Ad 5. Orientering fra udvalgene Bar v/rikke arbejdet er godt i gang, der er bestilt varer, der er valgt en ny samarbejdspartner og der kommer også nogle nye produkter i år. Appelsinen er bestilt. Rikke håber i forbindelse med transport til Øen, at kunne få de samme færgetider som sidste år. Der udpeges en Teamleder for hver bar, som står for personale og udarbejdelse af vagtplaner. Der fortages nogle mindre rokader i det Royale telt, drinksbaren flyttes til midterteltet og barscenen til det bagerste telt. Personalet er pt. ved at melde tilbage og alt i alt ser det godt ud. Der er nogle småting omkring tom emballage som skal løses. Rikke gerne vil gerne have flaskesodavand i år. Et nyt tiltag i år vil være at sælge drikkevarer ude blandt gæsterne på gulvet. Depotet placeres bag Royalteltet. Der bliver opsat en blå (x-rød) container og en køletrailer + en depotvogn til spiritus og depotkontor. Der udarbejdes lister over varesortiment for enkelt bar pr. dag. Isterninger tønder er at foretrække også rent prismæssigt. Diana Sørensen bliver depotchef. Børneudvalget overtages af Sandra som har overdragelsesmøde med Pernille i løbet af uge 9. Pelle efterlyste et bordtennisbord til børneteltet og spurgte om der var nogen der havde mulighed for at sponsorere eller kunne tænke sig at skænke et til festivalen. Catering: Brunch v/majbritt der er som vanligt møde med AB i løbet af foråret. Personalesituationen er ok. Skolemad v/frans der oplyste at køkkenholdet er på plads, der kommer flere og flere og spiser skolemad. Der er kommet ny skoleinspektør og skærpede regler for lån af offentlige bygninger. Der er lavet nye toiletter i det gl. redskabsrum. Frans spurgte til håndtering af Sambo på BilletNet. Ligeledes opfordrede han til at ændre mødetidspunktet for formandsmødet onsdag før festivalen da det altid foregår når han har allermest travlt. Svar på håndtering af Sambo: man køber billet på normal vis via BilletNet og køber derefter sin sambo-billet på Øen. Sambobørn kan komme med op og spise skolemad men det gælder ikke ægtefælder/samlever. P-mad intet at bemærke.

4 4 TeePee/Pølsevogn v/lene bemandingen er så småt på plads. Pølsevognen åbner allerede fra onsdag i år. Der er etableret et op- og nedtagningshold. Camping: Ingen mødt! Check-Point Tunø v/tonni der er styr på holdet, hegnet skal udvides lidt hist og pist. Der er kommet et ønske om at få et lille telt incl. urinal til Materialegården bag P-madsteltet. Nedtagning af hegnet sker fra søndag morgen og det sidste der pilles ned er hegnet omkring P-området. Rikke mistede rigtig meget sidste år og synes at hegnene blev fjernet alt for tidlig. Tonni mente umiddelbart ikke, at han kunne få sine folk til at tage hegn ned efter kl Lars Vogt ser ingen grund til at sætte en urinal op i materialegården. Han synes desuden at det er uprofessionelt at man påbegynder nedtagning af festivalomgivelserne før den officielle afslutning kl Bestyrelsen besluttede at festivalen skal stå urørt indtil kl Tonny tager en snak med personalet om nedtagning efter kl og sikrer koordinering med transport/plads-holdet. El: Holdet kan ikke skaffe hårde-/ hvidevarer i år. Jørn/catering har en løsning. Når festivalen er færdig kl skal pladsen ryddes. Læge: - ingen fremmødt. Musik: Programmet er på plads. Der vil være 2 store bands på i primetime hver aften. Kl fredag, lørdag og søndag vil der være et skævt indslag/orkester. Jamsession søndag bliver lidt mere straight da det logistisk ikke er muligt at få overnatning til så mange forskellige musikere, der bliver på øen for at spille med om søndagen, det bliver derfor i stedet hyrede bands, der er sammensat til lejligheden. På natballerne er det Le Freak, Bamses Venner og Mik Pek Party Band der leverer varen. På Intimscenen forsøger vi at indfri nogle musikønsker som ikke er synderlig teknikkrævende såsom: Thomas Kjellerup, Surrounded By Birds. Kontrakterne kommer ikke til at ligge frit fremme, i stedet vil der være et stamkort pr. orkester til brug for Backstage folkene.

5 5 Backstage v/jacob Teknik indbydelser til holdet er sendt ud. Diverse kontrakter er på plads. Plads v/lars Vogt - Kontrakten sendes snarest, så teltet skulle være sikret, holdet er som det plejer. PR v/eva der er sendt en lille før-folder ud til alle der er produceret en lille plakat som alle er velkommen til at tage med sig og sætte op så mange offentlige steder som muligt. Kildall er udpeget til ny webmaster og der vil blive udarbejdet en ny hjemmeside, som gerne skulle være mere tilgængelig Eva efterlyser sjove historier til hjemmesiden. Pressemeddelelser aviserne er kun interesseret, hvis der er noget nyt og vi vil måske i højere grad benytte os af nettet f.eks. dba. Renholdet ingen fremmødt Sanitet ingen fremmødt Sekretariatet v/grethe der var fremmødt i stedet for Annie. Sekretariatet evaluerede sidste år i festugen. Rune og Annie har drøftet forskellige muligheder for at slå Øko- og Sekretariatet sammen. Sekretariatet skal ikke bruge så mange timer i foråret da billetsalget foregår via Billetnet og Bestyrelsen selv tager tirsdags/torsdags vagterne behovet for personale ligger især ifbm. færgetrækkene på Tunø og i Hov + generalforsamlingen. Medarbejderstaben er normalt på ca. 13 personer i festivalen. Første fællesmøde holdes engang i maj overskydende personale, der fortsat gerne vil være aktiv på festivalen sættes i personalebanken hos Jørn. Støtteforeningen: Personalefesten gik fantastisk godt økonomisk intet nyt. Forårsfesten i Ridehuset er den 24. april og bl.a. Roger and Over underholder. Tele: ingen fremmødt men Karsten H, melder alt ok. Transport: Pelle orienterede om depotvognen samt to ekstra skurvogne (musikervogne). Vagtplanerne skal ændres i forhold til de nye tiltag. Golfvognen er i år øremærket til barholdet under hele festivalen. Alle der skal have noget med færgen skal kontakte Qrt og jo før jo bedre Transport vil gerne have en tilbagemelding på om godsmæden/tidspunkterne svarer til sidste år. Omøsund færgen er til rådighed for hjemtransport om søndagen.

6 6 Afhentning af snehegn på Viggo s grund Bent bad om at det koordineres med ham, således at dyrene bliver hvor de skal. Han syntes de var smidt som vinden blæser efter festival 2009! Rikke spurgte om muligheden for at aftale eksakte tidspunkter for hjælp af transportholdet Pelle mente, at det var svært at forudbestille tjenester de opgaver der løses er meget ad hoc agtige og de gør hvad de kan for at hjælpe efter behov. Maling til den røde container Bent vil være behjælpelig. ØKO Sekretariatet Kathrine oplyste, at hun endnu ikke kan sige så meget før der har været møde med Sekretariatet. Sponsorudvalg v/bent der er pt. forhandlinger med Danfoss, vedr. udstilling om jordvarme. Annonceprisen er den samme som sidste år. Der er en meget lille udskiftning omkring leverandører. De leverandører der har valgt at annoncere, forventer at deres budskaber er synlige, hvilket vi ikke lykkedes med sidste år. Ceres havde dækket hegnet med Royalskilte uden at sponsorudvalget havde været inde over det skal koordineres i forhold til bannerreklamer helt generelt. Sponsor udvalget skal have at vide hvis man sætter banner/e op. F.eks. for et firma der har givet sit udvalg en hjælpende hånd. Dette for bl.a. at det ikke bliver rent tivoli hegn, samt at man lige aftaler med Sponsorudvalget om det er et eller to bannere der sættes op. Beskriv gerne banneret overfor Spons. Grethe spurgte om muligheden for at få støtte/sponsorkroner til armbåndene, Bent lovede at bringe det videre. Han oplyste, at sponsorudvalget havde spurgt den nye bank om de ville støtte festivalen, hvilket de ikke umiddelbart havde vist interesse for, men bestyrelsen vil tage det op med banken på møde den 9. marts. Ad 6. Orientering fra vore associerede Lars Vogt har kontakten til Odder Brandvæsen Tonni mente, at både brandvæsenet og politi forlader Tunø ved middagstid om søndagen og det er for tidligt. Emnet tages op ved møde før festivalen. Ad 7. Eventuelt Hvis der mangler personale så kontakt Jørn.

7 Vagterne er på hele døgnet fra onsdag. 7

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 15. juni 2010 Referat Mødedato og tid 15. juni 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, Viby Hans Lydiksen Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 9. april 2013 Referat Mødedato og tid 9. april 2013 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 20. februar 2013 Referat Mødedato og tid 20. februar 2013 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, 8260 Viby J Jannie Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af

Læs mere

Formandsmøde i Tunø Festival

Formandsmøde i Tunø Festival Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Evaluering i Tunø Festivalforening

Evaluering i Tunø Festivalforening Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag 13.09.14 Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre,

Læs mere

Orientering om økonomi v/helle Trolle:

Orientering om økonomi v/helle Trolle: Velkomst ved formanden: Formand Jørn Kildall bød velkommen: Goddag, skønt at se jer igen. Der er desværre 4-5 afbud. Der er også et par nye formænd. Vi har i går (13-09-13 ref.) fået Odder kulturpris 2013.

Læs mere

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6.

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6. 1 5. november 2013 Referat Mødedato og tid 7. november 2013 19.00 Sted Møllevangsskolen, Aarhus Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling, Tunø Festival 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder.

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder. 1. Velkomst: Formand Jørn bød velkommen. 2. Valg af mødeleder: Jannie blev valgt som mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen: a. Økonomi v/ Helle Helle kunne fortælle at billetsalget er startet. Nu kan

Læs mere

Generalforsamling i Tunøfestivalen

Generalforsamling i Tunøfestivalen 6. november 2014 Referat Mødedato og tid 6. november 2014 19.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling i Tunøfestivalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde 29. april 2014 Referat Mødedato og tid 30. april 14 19.00 Sted Risdalsvej 59, kld Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Dagsorden til formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Referat formandsmøde 25. februar 2017

Referat formandsmøde 25. februar 2017 Dagsorden: Referat formandsmøde 25. februar 2017 25. februar 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a.

Læs mere

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend 28. februar 2015 Referat Mødedato og tid 28. februar 2015 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen 3.

Læs mere

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene 15. april 2015 Referat Mødedato og tid 20. april 2015 19.00 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunøfestival 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Helle Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Velkomst ved næstformand Peter Nørgaard Jørgensen: Lars var ikke

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Velkomst ved formand Lars Løhndorf: Lars bød velkommen til dette

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening:

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Mødedato og tid: 10.november 2011 - kl. 19.00 Sted: Mødeleder: Referent: Møllevangsskolen Frode Holm og John Christiansen Lissi Snog Eskerod

Læs mere

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen:

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen: Ad1. Velkomst og nyt fra bestyrelsen: Hans bød velkommen til bestyrelsen og udvalgsformændene til evalueringsmødet af den 25. Tunø Festival og fortalte, at Lasse Mortensen, der er festivalleder, ved Sølund

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten 7. maj 2009 Referat Mødedato og tid 7. maj 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, valg af ref. 2. Godk. af ref. fra sidste møde

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde Dagsorden til formandsmøde 9.september 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Husk at alle udvalg har mødepligt og kan du ikke komme, skal du sende en fra udvalget. 1.

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: TA, AE, AA, JRE, AGO, BM, ÅM, Afbud: Lars Svane, Theresa Foldsager Ikke mødt: ingen Kaffe m/k: Anette

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Tunø Festivalforening

Tunø Festivalforening Tunø Festivalforening 32. ordinære generalforsamling 9. november 2017, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6, stk. 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening 8. november 2012 12 Referat Mødedato og tid 8. november 2012 19.00 22.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 3. december 2007 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. / mødet er røgfrit 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd

Læs mere

125 svar. Oversigt Se komplette svar. Musikken

125 svar. Oversigt Se komplette svar. Musikken 125 svar Oversigt Se komplette svar Musikken Jeg synes bedst om: Veronica Mortensen 5 4% Surrounded By Birds 9 7% Coast 36 29% Lars Lilholt Band med Copenhagen Drummers 61 49% Roger & Over 25 20% Zenobia

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 4. januar 2016 hos formanden.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 4. januar 2016 hos formanden. Odder Jazzklub Referat af bestyrelsesmøde mandag den 4. januar 2016 hos formanden. Til stede var: Svend Donby (SD) Stig Nielsen (SN) Klaus Terkildsen (KT) Hanne Broe (HB) Ivar Rønsholdt (IR) Mogens Mehl

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 4. februar 2008 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd for cafeen. Gert,

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline: Referat Emne: Dagsorden Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Mødeleder: Rie Referent: Jacob Dato: 19,08,2014 Varighed: 3 Timer og 40 Min (19,00-22,40) Tilstedeværende: Jacob, Leif, Thomas, Rie, Dorthe, Mai-britt,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG Den 5.maj 2008 kl. 19.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Nellie & Kim formænd for cafeen. Johnny, næstformand. Gert, konventformand,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet Referat Konvent møde den 7. marts 2016 Konvent & camp 2016 At bringe budskabet www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015 Referat Konvent møde den 13. juli 2015 Konvent & camp 2015 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Ølfestival i København maj 2012

Ølfestival i København maj 2012 April 2012 Kære Udstiller Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. udstillervarer,

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl. 17.00 21.45 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen.

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Tårnby 27.febraur 2010. Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere