Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011. Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review"

Transkript

1 Skatteregnskab Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C

2 side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse 5 Virksomhedens balance 6 Privat balance 7 Kapitalforklaring 8 Noter 9 Virksomhedsordning 16 Investeringer mv. 18 Afskrivning fast ejendom mv. 19 Afskr. og fordeling driftsmidler 20 Selvangivelse mv. 21 Udarbejdet for: Direkte Model B Direkte Model C CPR: CPR: Telefon Kommune Frederikshavn CVR-nr SE-nr

3 Erklæring om assistance side 3 Erklæring for år 2011 Erklæring om assistance Til Direkte Model B og Direkte Model C På grundlag af virksomhedens bogføring og øvrige oplysninger modtaget fra virksomhedens ledelse har vi opstillet skatteregnskabet for indkomståret. Skatteregnskabet aflægges i overensstemmelse med god regnskabsskik og gældende skattelovgivning. Skatteyderen har ansvaret for skatteregnskabet. Vi har tilrettelagt og udført vores arbejde i overensstemmelse med den danske revisionsstandard om assistance med regnskabsopstilling. Vi har ikke revideret eller udført review af skatteregnskabet og udtrykker derfor ingen konklusion herom. Oplysninger om beskatningsform For indkomståret sker beskatningen af virksomheden efter reglerne i virksomhedsordningen. Brønderslev, den Økonomikonsulent

4 Virksomhedens resultat side Note kr kr Virksomhedens resultat 100 Planteprodukter Nettoomsætning Tilskud Indtægter og ændringer varelager Omkostninger mark Omkostninger til råvarer og hjælpematerialer Andre eksterne omkostninger Andre eksterne omkostninger Resultat før afskrivninger Af- og nedskrivning anlægsaktiver Afskrivninger mv Resultat før renter Renteudgifter Renter mv. i virksomhed Virksomhedens resultat Hele underskuddet trækkes fra i personlig indkomst

5 Indkomstopgørelse side Note Indkomstopgørelse kr kr Direkte Model B Underskud fra virksomhed Rentekorrektion Løn, honorar, gratiale mv AM-indkomst AM-bidrag Pension, dagpenge mv Pensionsfradrag Personlig indkomst Rentekorrektion Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Beskæftigelsesfradrag Ligningsmæssige fradrag Skattepligtig indkomst Aktieindkomst Direkte Model C 306 Løn, honorar, gratiale mv AM-indkomst AM-bidrag Pension, dagpenge mv Personlig indkomst Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Beskæftigelsesfradrag Ligningsmæssige fradrag Skattepligtig indkomst

6 Virksomhedens balance side Note Virksomhedens balance kr kr 405 Fast ejendom Produktionsanlæg og driftsmidler Materielle anlægsaktiver Tilgodehavender Tilgodehavender Aktiver Prioritetsgæld Gældsforpligtelser Egenkapital i virksomhed

7 Privat balance side Note Privat balance kr kr 405 Beboelse Biler mv Materielle anlægsaktiver, privat Værdipapirer Likvide beholdninger Likvide beholdninger, privat Aktiver, privat Anden gæld Gældsforpligtelser, privat Egenkapital, privat Egenkapital i alt Egenkapital virksomhed Egenkapital privat Samlet egenkapital

8 Kapitalforklaring side Note Kapitalforklaring kr kr Virksomhed Egenkapital primo Resultat virksomhed Indkomst der påvirker egenkapital Værdiændring fast ejendom Kursændring gæld Værdiregulering i alt Netto hævet til privat Egenkapital i virksomhed ultimo Privat Privat egenkapital primo Indkomst før AM-bidrag Ægtefælles indkomst før AM-bidrag Tilbageført indkomstregulering, privat Skattefri indtægter, privat Indkomst der påvirker egenkapital Privatforbrug Skat Udgifter der påvirker egenkapital Værdiændring beboelse, privat Konjunktur andre aktiver, privat Værdiregulering i alt Netto hævet fra virksomhed Egenkapital privat ultimo

9 Noter side 9 Noter 100 Planteprodukter kvantum kr kvantum kr Salg af planteprodukter Planteprodukter Tilskud Afkoblet EU-støtte Tilskud Omkostninger mark Udsæd, gødning og kemikalier Omkostninger mark Andre eksterne omkostninger Vedligeholdelse Vedligehold Småinventar Småinventar Brændstof Energi Erhvervsforsikringer Forsikring Regnskabshonorar Kontor, administration mv Ejendomsskat Ejendomsskatter mv Andre omkostninger Andre omkostninger u moms Diverse omkostninger Andel bil til km-satser 500 Km Km Driftens andel af biludgifter

10 Noter side kvantum kr kvantum kr I alt Finansielle omkostninger Rente realkreditinstitutter Renteudgifter Renteindtægter, privat Direkte Model B Rente indlån, privat Renteindtægter, privat Direkte Model C Rente indlån, ægtefælle Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Direkte Model B Rente pengeinstitut, dkr Renteudgifter, privat Direkte Model C Rente pengeinstitut, dkr Renteudgifter, privat Løn, honorar, gratiale mv. Direkte Model B Lønindtægt Løn, honorar, gratiale mv Direkte Model C Lønindtægt ægtefælle Løn, honorar, gratiale mv

11 Noter side kvantum kr kvantum kr 308 Pension, dagpenge mv. Direkte Model B Gruppelivspræmie Pension, dagpenge mv Direkte Model C Gruppelivspræmie ægtefælle Pension, dagpenge mv Pensionsfradrag Direkte Model B Kapitalpension Pensionsfradrag Ligningsmæssige fradrag Direkte Model B Arbejdsløshedsforsikring Befordringsfradrag hjem/arbejde Ligningsmæssige fradrag Direkte Model C Arbejdsløshedsforsikring ægtefælle Befordringsfradrag hjem/arbejde ægtefælle Ligningsmæssige fradrag Aktieindkomst Direkte Model B Udbytte danske aktier OptRegMar Aktieindkomst 0 120

12 Noter side kvantum kr kvantum kr 405 Fast ejendom Ejendomsværdi, landbrug Heraf stuehus incl. grundværdi Offentlig vurdering i alt Ændringen i værdi af fast ejendom kan forklares ved: Værdi fast ejendom primo Værdi fast ejendom ultimo Privat Ejendomsværdi stuehus Beboelse Ændringen i værdi af fast ejendom kan forklares ved: Vurdering primo Investering stuehus mv Værdiændring beboelse, privat Vurdering ultimo Produktionsanlæg og driftsmidler Inventar Produktionsanlæg og driftsmidler Privat Bil xxx Bil xx Biler mv Tilgodehavender Saldo moms Moms og afgifter Tilgodehavender

13 Noter side kvantum kr kvantum kr 435 Værdipapirer Privat Aktier OptRegMar Børsnoterede aktier Værdipapirer Likvide beholdninger Privat Indlån xxx Indlån xxx Indlån xxx Likvide beholdninger Prioritetsgæld Prioritetgæld Kursregulering Realkreditinstitutter Prioritetsgæld Anden gæld Privat Gæld til pengeinstitut xx Gæld til pengeinstitut xx Pengeinstitutter Anden gæld

14 Noter side Tilbageført indkomstregulering Privat kvantum kr kvantum kr Kørselsfradrag tilbageført Tilbageført indkomstregulering, privat Skattefri indtægter Privat Udlodning obl.investeringsforening skattefri Børne- og ungeydelse Skattefri indtægter, privat Privatforbrug Privat kontant Andel i bil til km-satser Andel i afskrivninger bil Privatforbrug Skat A-skat a conto A-skat a conto ægtefælle B-skat a conto AM-bidrag indeholdt AM-bidrag indeholdt ægtefælle Overskydende skat/restskat Overskydende skat/restskat ægtefælle Skat Konjunktur andre aktiver Privat Tab bilsalg Konjunktur andre aktiver, privat

15 Noter side kvantum kr kvantum kr 530 Kursændring gæld Kursregulering Kursændring gæld

16 Virksomhedsordning side Fordeling af indkomst og opgørelse af hæverækkefølge Virksomhedsordning Mellemregningen viser, der faktisk er hævet: De hæves i rækkefølge af hensættelser primo, årets indkomst, tidligere års opsparing og sidst af indskudskonto. Indkomst Hævning Underskud Årets indkomst Hævet fra indskudskonto Hævning i alt Ultimo Primo Oversigt over konti der indgår i hæverækkefølgen: Indskudskonto Kapitalafkast Ultimo Primo Fast ejendom anskaffelsessum Driftsmidler Materielle og immaterielle aktiver Gæld i virksomheden Kapitalafkastgrundlag Afkastet er 0,00 fordi der ikke er noget grundlag primo. 620 Mellemregning mellem virksomhed og privat Mellemregningen holder styr på de overførsler, der sker mellem virksomheden og privat i løbet af året. Beløbet "Hævet i virksomheden" skal hæves i hæverækkefølgen. Saldo primo 0 Netto overført til privat Hævet fra virksomheden Saldo ultimo 0

17 Virksomhedsordning side 17 Specifikation af bevægelserne på mellemregningskontoen: Hævet (-) og indskudt (+) Direkte Hævet fra fra privat i alt indskud Saldo virksomheden Saldo primo December I alt Rentekorrektion Der er beregnet rente af den negative indskudskonto. Grundlaget er det største beløb af primo og ultimo. Rentekorrektion 2,0 % af Specifikation af grænserne for kapitalafkast Ultimo værdi Primo værdi Kapitalafkastgrundlag Afkastberegning Spec. Afkastgrundlag ved begyndelse Kapitalafkast før regulering 2 % Beløb Virksomhedsindkomst Max. kapitalafkast Korrektion kapitalafkast Kapitalafkast før opsparing 0 Kapitalafkast før opsparing Heraf vedr. finansielle aktiver Min. kapitalafkast 0 Kapitalafkast Værdi fast ejendom Ultimo værdi Årets ændring Primo værdi Anskaffelsessum, fast ejendom Værdi ved slutning og begyndelse Specifikation opsparingskonti Der kan ikke opspares i år Saldo Til indkomst

18 Investeringer mv. side 18 Køb salg I alt Investeringer Driftsmidler mv Beboelse Investeringer i alt Inventarinvestering Inventar køb Investering driftsmidler Inventar køb, overført (8171) Investering i beboelse Beboelse investering Investering beboelse Overførsel beboelsesinvestering

19 Afskrivning fast ejendom mv. side Afskrivninger fast ejendom Afskrivning fast ejendom mv. Afskrivninger fast ejendom Bygninger xx Anskaffet Grundlag - Procent - Årets afskr. i år ialt Bygning ,0 Samlet anskaffelsessum Maksimale genvundne afskrivninger 1.438

20 Afskr. og fordeling driftsmidler side Afskrivning driftsmidler Afskr. og fordeling driftsmidler Pct. Grundlag Afskrivning Inventar Saldo primo Nyanskaffelser Afskrivningsgrundlag Saldo ultimo Afskrivning bil mv. --- Fordelte omkostninger --- Pct. Grundlag Virksomhed Privat Private driftsmidler Bil xxx Virksomhedens andel 0,0 Saldo primo Afskrivning 15, Saldo ultimo Bil xx Virksomhedens andel 0,0 Saldo primo Afskrivning 70, Saldo ultimo Fordelte omkostninger i alt Andel bil til km-satser Driftens andel af biludgifter

21 Udvidet selvangivelse 2012 Udvidet selvangivelse 2012 Direkte Model B Personnummer: Erhvervsparken 1 Ægtefællens personnummer: Brønderslev Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Personlig ind - komst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) og SP-opsparing (0 %) Personlig ind - komst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag og SP-opsparing Fradrag i personling indkomst Kapitalindkomst Fradragsberettigede tab angives med minus Fradrag i kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Lønindkomst, bestyrelseshonorar, multimedier, fri bil mv. før fradrag af AM-bidrag Honorarer og vederlag i form af visse goder mv. før fradrag af AM-bidrag Jubilæumsgratiale og fratrædelsesgodtgørelse mv. før fradrag af AM-bidrag Anden personlig indkomst som fx, privat dagpleje og hushjælp mv. før fradrag af AM-bidrag Pensioner, SU og dagpenge mv Uddelinger fra foreninger og fonde mv. Gruppelivsforsikring betalt af pensionskasse. Visse personalegoder Hædersgaver Modtaget underholdsbidrag Anden personlig indkomst Bidrag og præmie til privattegnet ratepension og ophørende livrente (højst kr.) (Selvstændigt erhvervsdrivende; se rubrik 24) Bidrag og præmie til privattegnet kapitalpension (højst kr.) Tilbagebetalt kontanthjælp, introduktionsydelse mv UDKAST Bidrag og præmie til privattegnede livsvarige pensionsordninger med løbende udbetalinger. Ophørspensionsordn., og ratepension efter overgangsreglenfor selvstændigt erhvervsdrivende Fradragsberettiget andel af indbetalinger foretaget før 1. januar 2010omfattet af overgangsreglerne for ratepensioner og ophørende livrenter Fradragsberettiget indskud på iværksætterkonto Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt efter den Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt før den Øvrige fradrag i den personlige indkomst Renteindtægter af indestående i pengeinstitut, obligationer og pantebre ve i depot mv. samt udlodning fra obligationsbaserede investeringsforeninger Gevinst/tab på obligationer, der er optaget til handel på et reguleret marked Reservefondsudlodninger og kapitalværdistigninger af pensionsordninger Udlodning fra investeringsselskab/-forening, hvor der er indeholdt udbytteskat Over-/underskud ved visse skibsprojekter (underskud angives med minus). Overskud ved anden anpartsvirksomhed Fortjeneste/tab ved ophør af visse skibsprojekter. Fortjeneste ved ophør af anden anpartsvirksomhed Lejeindtægt ved udleje af helårsbolig en del af året samt sommerhus- og værelsesudlejning. Gælder kun, hvis du selv ejer boligen Indkomst vedr. finansielle kontrakter Anden kapitalindkomst Gevinst/tab på obligationer, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked Renteudgifter af gæld til realkreditinstitutter og reallånefonde samt fradragsberettigede kurstab ved omlægning af kontantlån Renteudgifter af gæld til pengeinstitutter, pensionskasser, forsikrings- og finansieringsselskaber, kontokortordninger samt af pantebreve i depot Renteudgifter af studielån fra Økonomistyrelsen Renteudgifter af anden gæld, herunder af statsgaranterede studielån i et pengeinstitut samt af pantebreve der ikke er i depot Fagligt kontingent højst kr Befordring Bidrag til A-kasse, efterlønsordning og fleksydelse Rejseudgifter (fradrag for kost og logi på rejser, højst kr.) Standard fradrag for børnedagplejere og fiskere. Fradrag vedrørende DIS-indkomst (begrænset fart) Gaver til godkendte foreninger mv Donationer til kultur- og forskningsinstitutioner Løbende ydelser til godkendte foreninger mv Underholdsbidrag til tidligere ægtefælle og børnebidrag. Aftægtsforpligtelser mv Fradragsberettiget indskud på etableringskonto Øvrige lønmodtagerudgifter kr kr Udgifter til fredede bygninger Udgifter med servicefradrag - højst kr side 21

22 Forskudt regnskabsår Virksomhedsophør Virksomhedsbeløb Husk også at udfylde side 4 Hvis du ønsker beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen, skal du også udfylde de særlige rubrikker for disse ordninger Udvidet selvangivelse 2012 Har du vedlagt/indsendt begæring om henstand med betaling af skat og AM-bidrag UDKAST Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Er du ophørt med selvstændig virksomhed? Ophørsår: 71 Sæt kryds Den del af indkomstårets lønindkomst mv. (rubrik 11), som vedrører Overskud af selvstændig virksomhed før beløb overført til medarbejdende ægtefælle, før AM-bidrag og SP-opsparing og før renter Underskud af selvstændig virksomhed før renter og før overførsel fra konto for opsparet overskud Fradrag for medarbejdende ægtefælle (højst kr.) Renteindtægter i virksomhed Udlodning i virksomhed fra investeringsforening eller selskab, hvor der er indeholdt udbytteskat Ejendomsavance Anden kapitalindkomst i virksomhed Renteudgifter i virksomhed Kontingent vedrørende virksomhed af fortjeneste ved overdragelse af goodwill mv. mod vederlag som løbende ydelse? Forskudsafskrivninger for dette år ( skal også fratrækkes virksomhedens resultat, rubrik 111/112 ) Ydelser efter lov om biblioteksafgift (beløbet skal tillige være indeholdt i rubrik 111/112) Hævning af iværksætterkontomidler til køb af aktier mv Forlods afskrivning med etableringskontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv. Forlods afskrivning med iværksætterkontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv Hævning af etableringskontomidler til køb af aktier mv Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C, succession Multimedie i virksomhed side 22 Øvrige virksomhedsoplysninger Kapitalafkastordning Virksomhedsordning Særlig kapitalafkastberegning Oplysninger om ejerbolig til beregning af ejendomsværdiskat Ønskes beskatning efter reglerne i kapitalafkastordningen? 141 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i kapitalafkastordningen Indkomst til beskatning efter reglerne om konjunkturudligning ( henlæggelsen ) Overført fra konto for konjunkturudligning tillagt konjunkturudligningsskat Ønskes beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen 147 Sæt kryds X 184 Kapitalafkast i virksomhedsordningen Indkomst til beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen (årets opsparede overskud tillagt virksomhedsskat) Rentekorrektion Overført fra konto for opsparet overskud tillagt virksomhedsskat Samlede overførsler (inkl. private andele og hensat til senere hævning) Kapitalafkast af aktier og anparter ved erhvervelse af virksomhed Er du enig i, at de anførte oplysninger om din ejendomme er fyldestgørende og korrekte? Er du uenig, skal du rette/tilføje oplysninger, herunder ejendom som SKAT ikke har oplysninger om. Bilag til selvangivelsen om ejendomsværdiskat indsendes for den/de pågældende ejendomme 166 Sæt kryds X Sæt kryds og indsend bilag 130

23 Virksomhedsoplysninger Begrundelse for fritagelse. Sæt kryds hvis ja i rubrik 301: Oplysninger om revisorbistand Sæt kryds hvis ja i rubrik 303: Oplysninger fra regnskabet Oplysninger om iopgørelsen af skattepligtig indkomst Specifikke hændelser Udvidet selvangivelse 2012 Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Virksomhedens CVR/SE-nr Er virksomheden, jf. vejledningen, fritaget for at give regnskabsoplysninger? 301 Ja efter virksomhedstype 2. nettoomsætning over 25 mio. kr. 3._X_nettoomsætning under kr., oplysninger om revisorbistand mv. skal besvares Er udarbejdelse af regnskab eller opgørelse af de skattepligtige virksomhedsoverskud/-underskud sket med bistand af revisor? Revisorbistandens art (sæt kryds): 1 _ revision 2 _gennemgang af regnskab(review) 3 _X assistance med regnskabsopstilling 4 _andet Revisorerklæring (sæt kryds): 1 _ med forbehold 2 _med supplerende oplysninger 3 _X uden forbehold og supplerende oplysninger Forbehold eller suppl. oplysninger fra revisor om (sæt kryds): 1 _ overholdelse af skatte- og afgiftslovgivning 2 _overholdelse af regnskabslovgivning 3 _andet 303 Ja Nettoomsætning Vareforbrug Fremmed arbejde Salgsfremmende udgifter UDKAST Vedligeholdelse af fast ejendom Ordinært resultat før afskrivninger og renter Regnskabsmæssige afskrivninger Regnskabsmæssigt resultat efter renter Andel af regnskabsmæssigt resultat (for virksomheder med flere ejere) Varebeholdninger Anlægsaktiver Egenkapital Balancesum Årets tilgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til købspris Årets afgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til salgspris Gæld ved årets udgang på lån, der ikke er indberettet til SKAT Private andele (sæt kryds): 1._X_biludgifter (blandet benyttet) 2. fri bil i virksomhedsordningen 3. eget vareforbrug 4. andet Fast ejendom, skattemæssige afskrivninger Fast ejendom, straksfradrag/nedrivningsfradrag Fast ejendom, genvundne afskrivninger Driftsmidler, skibe og inventar, skattemæssige afskrivninger Immaterielle aktiver (goodwill mv.) skattemæssige afskrivninger Straksafskrivning på småaktiver Tab på debitorer Nedskrivning af varelager for ukurans Fratrukne hensættelser Er der opnået gældseftergivelse eller akkord? 380 Nej 697 side 23 Dato Underskrift Det er dit ansvar, at selvangivelsen er fyldestgørende og korrekt! Sumkontrol (nb. ekskl. "X" værdier)

24 Personlig ind - komst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) og SP-opsparing (0 %) Personlig ind - komst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag og SP-opsparing Fradrag i personling indkomst Kapitalindkomst Fradragsberettigede tab angives med minus Fradrag i kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Udvidet selvangivelse, ægtefælle Direkte Model C Personnummer: Erhvervsparken 1 Ægtefællens personnummer: Brønderslev Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Lønindkomst, bestyrelseshonorar, multimedier, fri bil mv. før fradrag af AM-bidrag Honorarer og vederlag i form af visse goder mv. før fradrag af AM-bidrag Jubilæumsgratiale og fratrædelsesgodtgørelse mv. før fradrag af AM-bidrag Anden personlig indkomst som fx, privat dagpleje og hushjælp mv. før fradrag af AM-bidrag Pensioner, SU og dagpenge mv Uddelinger fra foreninger og fonde mv. Gruppelivsforsikring betalt af pensionskasse. Visse personalegoder Hædersgaver Modtaget underholdsbidrag Anden personlig indkomst Bidrag og præmie til privattegnet ratepension og ophørende livrente (højst kr.) (Selvstændigt erhvervsdrivende; se rubrik 24) Bidrag og præmie til privattegnet kapitalpension (højst kr.) Tilbagebetalt kontanthjælp, introduktionsydelse mv UDKAST Bidrag og præmie til privattegnede livsvarige pensionsordninger med løbende udbetalinger. Ophørspensionsordn., og ratepension efter overgangsreglenfor selvstændigt erhvervsdrivende Fradragsberettiget andel af indbetalinger foretaget før 1. januar 2010omfattet af overgangsreglerne for ratepensioner og ophørende livrenter Fradragsberettiget indskud på iværksætterkonto Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt efter den Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt før den Øvrige fradrag i den personlige indkomst Renteindtægter af indestående i pengeinstitut, obligationer og pantebre ve i depot mv. samt udlodning fra obligationsbaserede investeringsforeninger Gevinst/tab på obligationer, der er optaget til handel på et reguleret marked Reservefondsudlodninger og kapitalværdistigninger af pensionsordninger Udlodning fra investeringsselskab/-forening, hvor der er indeholdt udbytteskat Over-/underskud ved visse skibsprojekter (underskud angives med minus). Overskud ved anden anpartsvirksomhed Fortjeneste/tab ved ophør af visse skibsprojekter. Fortjeneste ved ophør af anden anpartsvirksomhed Lejeindtægt ved udleje af helårsbolig en del af året samt sommerhus- og værelsesudlejning. Gælder kun, hvis du selv ejer boligen Indkomst vedr. finansielle kontrakter Anden kapitalindkomst Gevinst/tab på obligationer, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked Renteudgifter af gæld til realkreditinstitutter og reallånefonde samt fradragsberettigede kurstab ved omlægning af kontantlån Renteudgifter af gæld til pengeinstitutter, pensionskasser, forsikrings- og finansieringsselskaber, kontokortordninger samt af pantebreve i depot Renteudgifter af studielån fra Økonomistyrelsen Renteudgifter af anden gæld, herunder af statsgaranterede studielån i et pengeinstitut samt af pantebreve der ikke er i depot Fagligt kontingent højst kr Befordring Bidrag til A-kasse, efterlønsordning og fleksydelse Rejseudgifter (fradrag for kost og logi på rejser, højst kr.) Standard fradrag for børnedagplejere og fiskere. Fradrag vedrørende DIS-indkomst (begrænset fart) Gaver til godkendte foreninger mv Donationer til kultur- og forskningsinstitutioner Løbende ydelser til godkendte foreninger mv Underholdsbidrag til tidligere ægtefælle og børnebidrag. Aftægtsforpligtelser mv Fradragsberettiget indskud på etableringskonto Øvrige lønmodtagerudgifter kr kr Udgifter til fredede bygninger Udgifter med servicefradrag - højst kr side 24

25 Forskudt regnskabsår Virksomhedsophør Virksomhedsbeløb Husk også at udfylde side 4 Hvis du ønsker beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen, skal du også udfylde de særlige rubrikker for disse ordninger Udvidet selvangivelse, ægtefælle Har du vedlagt/indsendt begæring om henstand med betaling af skat og AM-bidrag UDKAST Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Er du ophørt med selvstændig virksomhed? Ophørsår: 71 Sæt kryds Den del af indkomstårets lønindkomst mv. (rubrik 11), som vedrører Overskud af selvstændig virksomhed før beløb overført til medarbejdende ægtefælle, før AM-bidrag og SP-opsparing og før renter Underskud af selvstændig virksomhed før renter og før overførsel fra konto for opsparet overskud Fradrag for medarbejdende ægtefælle (højst kr.) Renteindtægter i virksomhed Udlodning i virksomhed fra investeringsforening eller selskab, hvor der er indeholdt udbytteskat Ejendomsavance Anden kapitalindkomst i virksomhed Renteudgifter i virksomhed Kontingent vedrørende virksomhed af fortjeneste ved overdragelse af goodwill mv. mod vederlag som løbende ydelse? Forskudsafskrivninger for dette år ( skal også fratrækkes virksomhedens resultat, rubrik 111/112 ) Ydelser efter lov om biblioteksafgift (beløbet skal tillige være indeholdt i rubrik 111/112) Hævning af iværksætterkontomidler til køb af aktier mv Forlods afskrivning med etableringskontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv. Forlods afskrivning med iværksætterkontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv Hævning af etableringskontomidler til køb af aktier mv Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C, succession Multimedie i virksomhed side 25 Øvrige virksomhedsoplysninger Kapitalafkastordning Virksomhedsordning Særlig kapitalafkastberegning Oplysninger om ejerbolig til beregning af ejendomsværdiskat Dato Ønskes beskatning efter reglerne i kapitalafkastordningen? 141 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i kapitalafkastordningen Indkomst til beskatning efter reglerne om konjunkturudligning ( henlæggelsen ) Overført fra konto for konjunkturudligning tillagt konjunkturudligningsskat Ønskes beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen 147 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i virksomhedsordningen Indkomst til beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen (årets opsparede overskud tillagt virksomhedsskat) Rentekorrektion Overført fra konto for opsparet overskud tillagt virksomhedsskat Samlede overførsler (inkl. private andele og hensat til senere hævning) Kapitalafkast af aktier og anparter ved erhvervelse af virksomhed Er du enig i, at de anførte oplysninger om din ejendomme er fyldestgørende og korrekte? Er du uenig, skal du rette/tilføje oplysninger, herunder ejendom som SKAT ikke har oplysninger om. Bilag til selvangivelsen om ejendomsværdiskat indsendes for den/de pågældende ejendomme Underskrift 166 Sæt kryds X Sæt kryds og indsend bilag 130 Sumkontrol (nb. ekskl. "X" værdier)

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse

Læs mere

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold.

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold. 1/6 Skattecenter Navn og adresse Forskudsskema 911 930 Personnummer Evt. ægtefælles personnummer Skemaet indsendes til et skattecenter Indkomst og fradrag for Skatten for opkræves normalt automatisk på

Læs mere

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

Den udvidede selvangivelse

Den udvidede selvangivelse Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning En kort vejledning til SKATs selvbetjening UDFYLD RUBRIK 111-118 Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat - disponering

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes

Læs mere

Side 1 af 6 Indsendelse af regnskabsoplysninger Sprog Dansk Dato for 08 aug 2011 10:25 offentliggørelse Resumé Hvad er nyt? Hvor fås vejledningen? I denne vejledning kan du hente hjælp til at udfylde rubrikkerne

Læs mere

Definition skatteregnskab personligt

Definition skatteregnskab personligt Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 15.09.2016 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr.

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Indkomståret Selskabsselvangivelse 2012 Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Skattemyndighed Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og

Læs mere

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv Indkomståret Selskabsselvangivelse Skattemyndighed SKAT CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 66 50 08 2450 København SV Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og adresse Ejendomsinvesteringsselskabet Karlstad

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7)

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter virksomhedsskatteordningen.

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Beskrivelse af rapporten: Regnskabet anvendes til at lave indkomst- og formueopgørelsen for en person, der beskattes efter personskatteloven. I privatdelen

Læs mere

Definition skatteregnskab personligt

Definition skatteregnskab personligt Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

121 Pelsdyr X 3520 3539 Oms 3594 20-29 3599 20-29. 125 Får X 3570 3579 Oms 3594 30-34 3599 30-34

121 Pelsdyr X 3520 3539 Oms 3594 20-29 3599 20-29. 125 Får X 3570 3579 Oms 3594 30-34 3599 30-34 Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6)

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6) Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter kapitalafkastordningen.

Læs mere

Definition skatteregnskab personligt

Definition skatteregnskab personligt Definition skatteregnskab personligt 15.09.2016 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6)

Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6) Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6) Beskrivelse af rapporten: Regnskabet anvendes til at lave indkomst- og formueopgørelsen for en person, der beskattes efter personskatteloven. I privatdelen

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (F7)

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (F7) Personlig virksomhed, årsrapport VSO (F7) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter virksomhedsskatteordningen.

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk K/S Difko XXXIX (39) Sønderlandsgade

Læs mere

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6)

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes efter

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2014 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2010 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

Skattepligtig indkomst

Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Årets resultat før skat Fra årsrapport 10 Ikke skattepligtige indtægter 7300-7349 Vend Saldo skat 7600-7699 pos Vend Saldo skat 20 Ikke fradragsberettigede udgifter 7350-7399 Vend

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (F6)

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (F6) Personlig virksomhed, årsrapport KAO (F6) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter kapitalafkastordningen.

Læs mere

I det følgende defineres kontoopsamlingen til de enkelte afsnit i skatteregnskab for selskaber. Fortegn. Txt

I det følgende defineres kontoopsamlingen til de enkelte afsnit i skatteregnskab for selskaber. Fortegn. Txt Definition skatteregnskab selskab I det følgende defineres kontoopsamlingen til de enkelte afsnit i skatteregnskab for selskaber. 1. Resultatopgørelse 2. Balance 3. Kapitalforklaring Forkortelser (Oms)

Læs mere

Indehaver Bernt Ranfelt

Indehaver Bernt Ranfelt RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Indehaver Bernt Ranfelt Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet:

Læs mere

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 22. februar 2016 Til alle brugere af DPR14 Opdatering af DPR14 til version 1.30 Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 Inden opdatering af Revisoft 2014: Bemærk, at alle kunder i Revisoft databasen

Læs mere

Enkeltmandsvirksomhed

Enkeltmandsvirksomhed Kontoplan Enkeltmandsvirksomhed Nummer Navn 1000 OMSÆTNING 1001 Varesalg, indland 1002 Varesalg, eksport indenfor EF 1003 Varesalg, eksport udenfor EF 1010 Igangværende arbejder primo 1011 Igangværende

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport PSL (F5)

Personlig virksomhed, årsrapport PSL (F5) Personlig virksomhed, årsrapport PSL (F5) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter personskatteloven.

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport PSL (I5)

Personlig virksomhed, årsrapport PSL (I5) Personlig virksomhed, årsrapport PSL (I5) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter personskatteloven.

Læs mere

REVI-SOFT. Kære Revisor. REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark. Informationsteknologiske løsninger for revisorer

REVI-SOFT. Kære Revisor. REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark. Informationsteknologiske løsninger for revisorer RS REVI-SOFT REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Telefon (+45) 86 28 88 28 Telefax (+45) 86 28 88 01 E-mail revi-soft@revi-soft.dk Internet www.revi-soft.dk SE-nr./VAT no. DK

Læs mere

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85 K/S Berlin Retail A Bilag til selvangivelsen for 2014 CVR-nr. 31 04 88 85 Navn CPR-nr. Antal anparter (i alt 100 stk.) Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af

Læs mere

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet.

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet. Indhold Indledning............................. 11 Om forfatteren........................... 13 1. Hvad er en virksomhed................. 14 Hvis du udøver erhvervsaktiviteter og modtager vederlag for

Læs mere

REVI-SOFT. Til alle brugere af SKBE14. Opdatering af SKBE14 til version Denne opdatering indeholder følgende forbedringer:

REVI-SOFT. Til alle brugere af SKBE14. Opdatering af SKBE14 til version Denne opdatering indeholder følgende forbedringer: RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft ApS Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet: www.revisoft.dk CVR

Læs mere

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14 Rådgivning & Revision Holsbjergvej 31-33 2620 Albertslund CVR nr. 28126131 Tlf. 43 32 81 12 Under Solen A/S Solen 1 A 3390 Hundested CVR nr. 26 09 76 14 og bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes kommentar til henvendelsen af 14. december 2005 fra Foreningen Registrerede Revisorer og Skatterevisorforeningen

Læs mere

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på:

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Generelt: Autosave: Der autogemmes kun hvis kunden er oprettet med et kundenummer under basisoplysninger og er gemt første

Læs mere

Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen

Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen Forskudsregistrering 2011 Landbrugets skattemæssige beholdninger herunder salgsbeholdninger Ekstra skat på store pensionsudbetalinger fra 2011 Forskudsregistreringen

Læs mere

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Oktober 2012 Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Forældrekøb lejlighed til barn skattemæssigt perspektiv Der er følgende muligheder: 1. Forældrene betaler lejligheden og giver den

Læs mere

DanFiber A/S. Rosenkæret Søborg. CVR nr

DanFiber A/S. Rosenkæret Søborg. CVR nr Rosenkæret 13 2860 Søborg CVR nr. 13 59 13 77 Specifikationer til årsrapporten for 2011 Erklæring om gennemgang Til direktionen i. Vi har efter aftale udført gennemgang af specifikationshæftet udarbejdet

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Skatteguide ved investering i investeringsforeninger

Skatteguide ved investering i investeringsforeninger Skatteguide ved investering i investeringsforeninger 01.06.2016 Indhold 1. Indledning... 2 2. Privates investeringer i investeringsbeviser - Frie midler... 2 2.1 Beskatning af aktieindkomst... 2 2.2 Beskatning

Læs mere

Guide til selvangivelsen 2015 - for private

Guide til selvangivelsen 2015 - for private Guide til selvangivelsen 2015 - for private Indhold 3 Tid til selvangivelsen 3 Hvad skal indberettes og hvordan? 3 Skatteregler for køb og salg af aktier og investeringsbeviser 7 Skattemæssig behandling

Læs mere

Regnskabsmøde. Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet

Regnskabsmøde. Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet Regnskabsmøde Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet Skatteregnskab 2010 Indkomstopgørelse (ejendom på 115 ha.)i(en dkomstopgørelse Spec./Note 2010 2009 i 1000 kr 100 Salg af planteprodukter

Læs mere

Intern håndtering af FlexRegnskab

Intern håndtering af FlexRegnskab Intern håndtering af FlexRegnskab Udkast til Best Practice for FlexRegnskab i et rådgivningscenter Interne krav til FlexRegnskab og krav til kunden Regnskaber under konceptet FlexRegnskab kan både udarbejdes

Læs mere

Fra regnskab til selvangivelse for selvstændige erhvervsdrivende

Fra regnskab til selvangivelse for selvstændige erhvervsdrivende Henrik Jan Steffensen, Storgaard Lars Hove Bunch, Jan-Christian Bent Nilsen, Larsen Thomas Booker Brian Hansen - selskabsret, regnskab og skat Fra regnskab til selvangivelse for selvstændige erhvervsdrivende

Læs mere

Investering i solceller. Faktablad om investering i solcelleanlæg

Investering i solceller. Faktablad om investering i solcelleanlæg Investering i solceller Faktablad om investering i solcelleanlæg INDHOLDSFORTEGNELSE KORT OM SOLCELLEANLÆG... 3 Nettomåleordningen... 3 Salg af strøm... 3 Registrering og ejerskab... 4 Aflæsning af måler...

Læs mere

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor.

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. Definition af årsrapport intern, forretning Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. 1. Forkortelser anvendt i definitionen 2.

Læs mere

Januar 2016. Skatteguide. - Generelt om skat. www.bankinvest.dk

Januar 2016. Skatteguide. - Generelt om skat. www.bankinvest.dk Januar 2016 Skatteguide - Generelt om skat www.bankinvest.dk 2 Indholdsfortegnelse Private investeringer i investeringsbeviser...5 Frie midler overgangsregler...7 Pensionsopsparing...8 Unge under 18 år...9

Læs mere

Konto Kontonavn Kontotype Moms

Konto Kontonavn Kontotype Moms 1 9999 RESULTATOPGØRELSEN Overskrift 10000 Omsætning Overskrift 10112 Varesalg Drift U 10115 Varesalg EU (B) Drift 10120 Eksport øvrige lande (C) Drift 10122 Varesalg Drift U 10130 Momsfrit varesalg Drift

Læs mere

Dansk Træforening (CVR-nr )

Dansk Træforening (CVR-nr ) Dansk Træforening (CVR-nr. 16 04 68 84) (Indkomståret 2008) Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København Sæby Aars CVR.nr.

Læs mere

Side 1 af 5 Forældrekøb og -salg af lejlighed Sprog Dansk Dato for 15 jun 2011 08:26 offentliggørelse Resumé Denne vejledning handler om de mest almindelige skatteregler ved forældrekøb, - udlejning og

Læs mere

1/6. Samfundsbeskrivelse B Forår 2010 Hold 3. Note 6 - Beregning af personlig indkomstskat

1/6. Samfundsbeskrivelse B Forår 2010 Hold 3. Note 6 - Beregning af personlig indkomstskat Samfundsbeskrivelse B Forår 2010 Hold 3 Note 6 - Beregning af personlig indkomstskat Skatteprocenter 2006-2009 2007 2008 2009 2010 Pct. Pct. Pct. Pct. Gennemsnitlig kommuneskatteprocent 24,6 24,8 24,8

Læs mere

Virksomhedsskatteordningen. Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014

Virksomhedsskatteordningen. Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014 Virksomhedsskatteordningen Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014 Formålet med VS-ordning Fuld fradragsret for renteudgifter Udjævne overskud fra virksomheden over flere år Skattemæssigt at behandle

Læs mere

KILDESKATTELOVEN 26 A.

KILDESKATTELOVEN 26 A. KILDESKATTELOVEN 26 A. Skattemæssige afskrivninger på aktiver, der anvendes i en af en gift person drevet erhvervsvirksomhed, foretages af den pågældende, uanset om aktivet tilhører denne eller den med

Læs mere

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART Orientering om Endelig Afregning af kompensation 2012 DIS SKAT KOMPENSATION Amaliegade 33, opg. B, 1256 København K. Internet: www.udligningskontoret.dk E-mail: postmester@udligningskontoret.dk

Læs mere

Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8)

Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8) Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes som supplement til en ekstern årsrapport i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelse for et selskab. Rapporten

Læs mere

nyhedsbrev skat Quickguidens indhold er følgende:

nyhedsbrev skat Quickguidens indhold er følgende: nyhedsbrev skat QUICKGUIDE TIL SELVANGIVELSEN 2009 Personer skal indtaste eller indsende selvangivelse for 2009 til SKAT inden den 2. maj 2010 eller den 1. juli 2010 (selvstændige erhvervsdrivende m.fl.

Læs mere

Udkast. LIV I FJELSTERVANG Aps

Udkast. LIV I FJELSTERVANG Aps Udkast LIV I FJELSTERVANG Aps Peter Bangsvej 9, Fjelstervang 6933 Kibæk CVR.nr.: 10 08 03 63 SPECIFIKATIONER 2011 Indholdsfortegnelse SIDE Principper for opgørelse af skattepligtig indkomst 3. Opgørelse

Læs mere

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014)

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr.

Læs mere

Skattebrochure 2012. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft

Skattebrochure 2012. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft Skattebrochure 2012 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende sund fornuft 2012 Beskatning af afkast og udbytte Denne brochure beskriver reglerne for afkast

Læs mere

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015 CVR-nr. 36 04 39 70 Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af skattemæssige opgørelser 1 Regnskabspraksis 2 Specifikationer

Læs mere

MURERMESTER MADS LARSEN ApS

MURERMESTER MADS LARSEN ApS MURERMESTER MADS LARSEN ApS Årsrapport 6. september 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/05/2014 Mads Larsen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Valg af virksomhedsform og beskatning. En analyse af mindre virksomheders muligheder

Valg af virksomhedsform og beskatning. En analyse af mindre virksomheders muligheder HD Regnskab og Økonomistyring, Handelshøjskolecenteret Valg af virksomhedsform og beskatning En analyse af mindre virksomheders muligheder Afsluttende specialeafhandling fra HD Regnskab og Økonomistyring

Læs mere

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Hvad er formuerådgivning i Nordea Hvilke

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skattepligt for personer. International dobbeltbeskatning. Den skattepligtige indkomst

Indholdsfortegnelse. Skattepligt for personer. International dobbeltbeskatning. Den skattepligtige indkomst Indholdsfortegnelse Forord... 3 Forkortelsesliste... 5 Indholdsfortegnelse... 7 I II III Skattepligt for personer 1. Fuld skattepligt... 15 1.1. Bopæl her i landet... 16 1.2. Ophold her i landet... 19

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Skema I anvendes, når tilskuddet kan beregnes på grundlag af de seneste årsopgørelser.

Skema I anvendes, når tilskuddet kan beregnes på grundlag af de seneste årsopgørelser. Skema til beregning af årsindtægt for selvstændigt erhvervsdrivende med nedsat arbejdsevne, der modtager tilskud (fleksjob) Jf. Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats 70 g, stk 5. For at kommunen kan beregne

Læs mere

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 91.303.660 A-skat 44.922.820 Tilgodehavende A-skat

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 91.303.660 A-skat 44.922.820 Tilgodehavende A-skat NOTER 6 1 Forskud / refusion vedr. dagpenge Nettoforskud 644.259.777 A-skat 226.616.842 ATP 8.377.886 Lån mod sikkerhed i LG Udlæg til sikring af G-dage Tilgodehavende A-skat 800.705 Tilgodehavende ATP

Læs mere

JACOBSEN VVS VIBORG ApS

JACOBSEN VVS VIBORG ApS JACOBSEN VVS VIBORG ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2013 Kim Jacobsen Dirigent (Urevideret) Side 2 af 11

Læs mere

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 114.961.728 A-skat 56.324.127 Tilgodehavende A-skat 623.559

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 114.961.728 A-skat 56.324.127 Tilgodehavende A-skat 623.559 NOTER 6 1 Forskud / refusion vedr. dagpenge Nettoforskud 1.058.574.728 A-skat 395.076.038 ATP 15.431.309 Lån mod sikkerhed i LG Udlæg til sikring af G-dage Tilgodehavende A-skat 2.333.108 Tilgodehavende

Læs mere

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2015 Hans Chr. Schmidt Dirigent (Urevideret)

Læs mere

Svendsen Granit ApS Gartnervej 32 4632 Bjæverskov CVR-nummer: 27079814 SPECIFIKATIONER TIL ÅRSRAPPORTEN OG SELVANGIVELSE 1. januar 2010 til 31. december 2010 Svendsen Granit ApS INDHOLDSFORTEGNELSE Den

Læs mere

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016 KØBENHAVNS YOGA ApS Østerbrogade 56 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2016 Jørn Troelsen Nørtoft

Læs mere

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART. Orientering om Endelig Afregning af kompensation. Indkomstår 2013. Indkomståret 2013 SKAT

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART. Orientering om Endelig Afregning af kompensation. Indkomstår 2013. Indkomståret 2013 SKAT UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART Orientering om Endelig Afregning af kompensation Indkomstår 2013 Indkomståret 2013 DIS SKAT KOMPENSATION Amaliegade 33, opg. B, 1256 København K. Internet: www.udligningskontoret.dk

Læs mere

Personlige skatteoplysninger

Personlige skatteoplysninger Jeppe Torben Nicolaisen Gildbrovej 54, 3. mf. 2635 Ishøj Jeppe Torben Nicolaisen, cpr-nummer 220174-2261 Personlige skatteoplysninger Alle oplysninger for 2013 Adresseoplysninger Aktuel adresse Gildbrovej

Læs mere

Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8)

Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8) Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde årsrapporten for en personlig drevet handelsvirksomhed (én ejer). Rapporten er primært

Læs mere

Danske Invest og skatten. Juni 2010

Danske Invest og skatten. Juni 2010 10 Danske Invest og skatten Juni 2010 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Strødamvej 46 2100 København Ø Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67

Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67 Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67 Foreningsregnskab 2012 Indhold 1 Foreningsoplysninger 1 Påtegninger Bestyrelsenspåtegning 2 Revisors erklæring om assistance 3 Bestyrelsesberetning

Læs mere

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor.

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. Definition af årsrapport intern, forretning Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. 1. Forkortelser anvendt i definitionen 2.

Læs mere

Danske Invest og skatten. Januar 2011

Danske Invest og skatten. Januar 2011 11 Danske Invest og skatten Januar 2011 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Strødamvej 46 2100 København Ø Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

INTERNATIONAL TECH ApS

INTERNATIONAL TECH ApS INTERNATIONAL TECH ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/12/2013 Torben Madsen Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg Vedvarende Energianlæg Anders Christiansen Stastaut. revisor 1 2 januar 212 Vedvarende Energianlæg Private anlæg uden tilslutning: 1. Intet fradrag for investeringen og driftsudgifter. 2. Ingen beskatning

Læs mere

Indholdsoversigt. Del I Skattepligt til Danmark. Del II Den skattepligtige indkomst. Del III Avancebeskatning

Indholdsoversigt. Del I Skattepligt til Danmark. Del II Den skattepligtige indkomst. Del III Avancebeskatning Indholdsoversigt Del I Skattepligt til Danmark Kapitel 1. Introduktion til skattepligt til Danmark.......................................19 Kapitel 2. Skattepligt for personer....................................................

Læs mere

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på:

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Indkomst: Personlig indkomst: Følgende felter med SK nr. 334, 215, 235, 835, 355, 356, 1025, 335. Konverteres ikke fra Classic

Læs mere

Ørnhøj - Grønbjerg Kraftvarmeværk A.m.b.A. Specifikationer for regnskabsåret 2015/16 samt opgørelse af skattepligtig indkomst

Ørnhøj - Grønbjerg Kraftvarmeværk A.m.b.A. Specifikationer for regnskabsåret 2015/16 samt opgørelse af skattepligtig indkomst Ørnhøj - Grønbjerg Kraftvarmeværk A.m.b.A. CVR-nr. 15 32 07 96 Specifikationer for regnskabsåret 2015/16 samt opgørelse af skattepligtig indkomst (27. regnskabsår) Beierholm statsautoriseret revisionspartnerselskab

Læs mere

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft Skattebrochure 2013 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende sund fornuft 2013 Beskatning af afkast og udbytte Denne brochure beskriver reglerne for afkast

Læs mere

Danske Invest og skatten

Danske Invest og skatten Danske Invest og skatten Januar 2010 OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! Teksten på side 12 er ikke korrekt, da der forventes nye regler for beskatning af såkaldt blåstemplede obligationer. De nye regler forventes

Læs mere

FILMTEATERET THEATERTORVET 1, 9500 HOBRO ÅRSRAPPORT. (Opstillet uden revision eller review)

FILMTEATERET THEATERTORVET 1, 9500 HOBRO ÅRSRAPPORT. (Opstillet uden revision eller review) Tlf: 96 57 48 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hobro@bdo.dk Nytorv 12, Box 170 www.bdo.dk DK-9500 Hobro CVR-nr. 20 22 26 70 FILMTEATERET THEATERTORVET 1, 9500 HOBRO ÅRSRAPPORT 2011 (Opstillet

Læs mere

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. november 2013 blev i sag nr. 18/2013 Skat mod registreret revisor A afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 10. december 2008 har Skat klaget over registreret revisor A og revisionsfirmaet A v/a, CVR-nr. xx xx xx xx.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 10. december 2008 har Skat klaget over registreret revisor A og revisionsfirmaet A v/a, CVR-nr. xx xx xx xx. Den 14. juni 2010 blev i sag nr. 85/2008 Skat mod Registreret revisor A og Revisionsfirmaet A v/a afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 10. december 2008 har Skat klaget over registreret revisor

Læs mere

Regnskab: Eksempel 2010

Regnskab: Eksempel 2010 Blandaware ApS Blandalen 22 3459 Blåstrup Regnskab: Side 2 Omsætning 259 - Vareforbrug og fremmed arbejde 1.605 - DÆKNINGSBIDRAG I -1.346 - Lønninger 0 - DÆKNINGSBIDRAG II -1.346 - Øvrige omkostninger

Læs mere

Ejendoms Invest A/S CVR-nr

Ejendoms Invest A/S CVR-nr Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2010 (dirigent) CVR-nr. 12 34 56 78 Årsrapport 2009 - Uddrag Anvendt regnskabspraksis - Uddrag Årsrapporten for for 2009

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2007 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT

SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT Tlf: 63 21 6000 svendborg@bdo.dk www.bdo.dk BOD Statsautoriseret Frederiksø 2, 2 DK-5700 Svendborg CVR-nr. 20222670 revisionsaktieselskab SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT 2014 CVR-NR. 8261 0928 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Generationsskifte. Udlejningsejendomme. Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf.

Generationsskifte. Udlejningsejendomme. Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf. Generationsskifte af Udlejningsejendomme Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf. 62 22 02 12 Indehavere Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Eva Kristensen

Læs mere

V A R E F O R B R U G I A L T

V A R E F O R B R U G I A L T Side 1 Kontonr Betegnelse Type Moms D/K Afd.Prj. Bær. T-nr 1000 D R I F T S R E G N S K A B 1001 O M S Æ T N I N G 1100 OMSÆTNING REGNINGSARBEJDE 1110 Regningsarbejde - materialer U 1120 Regningsarbejde

Læs mere