Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011. Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review"

Transkript

1 Skatteregnskab Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C

2 side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse 5 Virksomhedens balance 6 Privat balance 7 Kapitalforklaring 8 Noter 9 Virksomhedsordning 16 Investeringer mv. 18 Afskrivning fast ejendom mv. 19 Afskr. og fordeling driftsmidler 20 Selvangivelse mv. 21 Udarbejdet for: Direkte Model B Direkte Model C CPR: CPR: Telefon Kommune Frederikshavn CVR-nr SE-nr

3 Erklæring om assistance side 3 Erklæring for år 2011 Erklæring om assistance Til Direkte Model B og Direkte Model C På grundlag af virksomhedens bogføring og øvrige oplysninger modtaget fra virksomhedens ledelse har vi opstillet skatteregnskabet for indkomståret. Skatteregnskabet aflægges i overensstemmelse med god regnskabsskik og gældende skattelovgivning. Skatteyderen har ansvaret for skatteregnskabet. Vi har tilrettelagt og udført vores arbejde i overensstemmelse med den danske revisionsstandard om assistance med regnskabsopstilling. Vi har ikke revideret eller udført review af skatteregnskabet og udtrykker derfor ingen konklusion herom. Oplysninger om beskatningsform For indkomståret sker beskatningen af virksomheden efter reglerne i virksomhedsordningen. Brønderslev, den Økonomikonsulent

4 Virksomhedens resultat side Note kr kr Virksomhedens resultat 100 Planteprodukter Nettoomsætning Tilskud Indtægter og ændringer varelager Omkostninger mark Omkostninger til råvarer og hjælpematerialer Andre eksterne omkostninger Andre eksterne omkostninger Resultat før afskrivninger Af- og nedskrivning anlægsaktiver Afskrivninger mv Resultat før renter Renteudgifter Renter mv. i virksomhed Virksomhedens resultat Hele underskuddet trækkes fra i personlig indkomst

5 Indkomstopgørelse side Note Indkomstopgørelse kr kr Direkte Model B Underskud fra virksomhed Rentekorrektion Løn, honorar, gratiale mv AM-indkomst AM-bidrag Pension, dagpenge mv Pensionsfradrag Personlig indkomst Rentekorrektion Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Beskæftigelsesfradrag Ligningsmæssige fradrag Skattepligtig indkomst Aktieindkomst Direkte Model C 306 Løn, honorar, gratiale mv AM-indkomst AM-bidrag Pension, dagpenge mv Personlig indkomst Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Beskæftigelsesfradrag Ligningsmæssige fradrag Skattepligtig indkomst

6 Virksomhedens balance side Note Virksomhedens balance kr kr 405 Fast ejendom Produktionsanlæg og driftsmidler Materielle anlægsaktiver Tilgodehavender Tilgodehavender Aktiver Prioritetsgæld Gældsforpligtelser Egenkapital i virksomhed

7 Privat balance side Note Privat balance kr kr 405 Beboelse Biler mv Materielle anlægsaktiver, privat Værdipapirer Likvide beholdninger Likvide beholdninger, privat Aktiver, privat Anden gæld Gældsforpligtelser, privat Egenkapital, privat Egenkapital i alt Egenkapital virksomhed Egenkapital privat Samlet egenkapital

8 Kapitalforklaring side Note Kapitalforklaring kr kr Virksomhed Egenkapital primo Resultat virksomhed Indkomst der påvirker egenkapital Værdiændring fast ejendom Kursændring gæld Værdiregulering i alt Netto hævet til privat Egenkapital i virksomhed ultimo Privat Privat egenkapital primo Indkomst før AM-bidrag Ægtefælles indkomst før AM-bidrag Tilbageført indkomstregulering, privat Skattefri indtægter, privat Indkomst der påvirker egenkapital Privatforbrug Skat Udgifter der påvirker egenkapital Værdiændring beboelse, privat Konjunktur andre aktiver, privat Værdiregulering i alt Netto hævet fra virksomhed Egenkapital privat ultimo

9 Noter side 9 Noter 100 Planteprodukter kvantum kr kvantum kr Salg af planteprodukter Planteprodukter Tilskud Afkoblet EU-støtte Tilskud Omkostninger mark Udsæd, gødning og kemikalier Omkostninger mark Andre eksterne omkostninger Vedligeholdelse Vedligehold Småinventar Småinventar Brændstof Energi Erhvervsforsikringer Forsikring Regnskabshonorar Kontor, administration mv Ejendomsskat Ejendomsskatter mv Andre omkostninger Andre omkostninger u moms Diverse omkostninger Andel bil til km-satser 500 Km Km Driftens andel af biludgifter

10 Noter side kvantum kr kvantum kr I alt Finansielle omkostninger Rente realkreditinstitutter Renteudgifter Renteindtægter, privat Direkte Model B Rente indlån, privat Renteindtægter, privat Direkte Model C Rente indlån, ægtefælle Renteindtægter, privat Renteudgifter, privat Direkte Model B Rente pengeinstitut, dkr Renteudgifter, privat Direkte Model C Rente pengeinstitut, dkr Renteudgifter, privat Løn, honorar, gratiale mv. Direkte Model B Lønindtægt Løn, honorar, gratiale mv Direkte Model C Lønindtægt ægtefælle Løn, honorar, gratiale mv

11 Noter side kvantum kr kvantum kr 308 Pension, dagpenge mv. Direkte Model B Gruppelivspræmie Pension, dagpenge mv Direkte Model C Gruppelivspræmie ægtefælle Pension, dagpenge mv Pensionsfradrag Direkte Model B Kapitalpension Pensionsfradrag Ligningsmæssige fradrag Direkte Model B Arbejdsløshedsforsikring Befordringsfradrag hjem/arbejde Ligningsmæssige fradrag Direkte Model C Arbejdsløshedsforsikring ægtefælle Befordringsfradrag hjem/arbejde ægtefælle Ligningsmæssige fradrag Aktieindkomst Direkte Model B Udbytte danske aktier OptRegMar Aktieindkomst 0 120

12 Noter side kvantum kr kvantum kr 405 Fast ejendom Ejendomsværdi, landbrug Heraf stuehus incl. grundværdi Offentlig vurdering i alt Ændringen i værdi af fast ejendom kan forklares ved: Værdi fast ejendom primo Værdi fast ejendom ultimo Privat Ejendomsværdi stuehus Beboelse Ændringen i værdi af fast ejendom kan forklares ved: Vurdering primo Investering stuehus mv Værdiændring beboelse, privat Vurdering ultimo Produktionsanlæg og driftsmidler Inventar Produktionsanlæg og driftsmidler Privat Bil xxx Bil xx Biler mv Tilgodehavender Saldo moms Moms og afgifter Tilgodehavender

13 Noter side kvantum kr kvantum kr 435 Værdipapirer Privat Aktier OptRegMar Børsnoterede aktier Værdipapirer Likvide beholdninger Privat Indlån xxx Indlån xxx Indlån xxx Likvide beholdninger Prioritetsgæld Prioritetgæld Kursregulering Realkreditinstitutter Prioritetsgæld Anden gæld Privat Gæld til pengeinstitut xx Gæld til pengeinstitut xx Pengeinstitutter Anden gæld

14 Noter side Tilbageført indkomstregulering Privat kvantum kr kvantum kr Kørselsfradrag tilbageført Tilbageført indkomstregulering, privat Skattefri indtægter Privat Udlodning obl.investeringsforening skattefri Børne- og ungeydelse Skattefri indtægter, privat Privatforbrug Privat kontant Andel i bil til km-satser Andel i afskrivninger bil Privatforbrug Skat A-skat a conto A-skat a conto ægtefælle B-skat a conto AM-bidrag indeholdt AM-bidrag indeholdt ægtefælle Overskydende skat/restskat Overskydende skat/restskat ægtefælle Skat Konjunktur andre aktiver Privat Tab bilsalg Konjunktur andre aktiver, privat

15 Noter side kvantum kr kvantum kr 530 Kursændring gæld Kursregulering Kursændring gæld

16 Virksomhedsordning side Fordeling af indkomst og opgørelse af hæverækkefølge Virksomhedsordning Mellemregningen viser, der faktisk er hævet: De hæves i rækkefølge af hensættelser primo, årets indkomst, tidligere års opsparing og sidst af indskudskonto. Indkomst Hævning Underskud Årets indkomst Hævet fra indskudskonto Hævning i alt Ultimo Primo Oversigt over konti der indgår i hæverækkefølgen: Indskudskonto Kapitalafkast Ultimo Primo Fast ejendom anskaffelsessum Driftsmidler Materielle og immaterielle aktiver Gæld i virksomheden Kapitalafkastgrundlag Afkastet er 0,00 fordi der ikke er noget grundlag primo. 620 Mellemregning mellem virksomhed og privat Mellemregningen holder styr på de overførsler, der sker mellem virksomheden og privat i løbet af året. Beløbet "Hævet i virksomheden" skal hæves i hæverækkefølgen. Saldo primo 0 Netto overført til privat Hævet fra virksomheden Saldo ultimo 0

17 Virksomhedsordning side 17 Specifikation af bevægelserne på mellemregningskontoen: Hævet (-) og indskudt (+) Direkte Hævet fra fra privat i alt indskud Saldo virksomheden Saldo primo December I alt Rentekorrektion Der er beregnet rente af den negative indskudskonto. Grundlaget er det største beløb af primo og ultimo. Rentekorrektion 2,0 % af Specifikation af grænserne for kapitalafkast Ultimo værdi Primo værdi Kapitalafkastgrundlag Afkastberegning Spec. Afkastgrundlag ved begyndelse Kapitalafkast før regulering 2 % Beløb Virksomhedsindkomst Max. kapitalafkast Korrektion kapitalafkast Kapitalafkast før opsparing 0 Kapitalafkast før opsparing Heraf vedr. finansielle aktiver Min. kapitalafkast 0 Kapitalafkast Værdi fast ejendom Ultimo værdi Årets ændring Primo værdi Anskaffelsessum, fast ejendom Værdi ved slutning og begyndelse Specifikation opsparingskonti Der kan ikke opspares i år Saldo Til indkomst

18 Investeringer mv. side 18 Køb salg I alt Investeringer Driftsmidler mv Beboelse Investeringer i alt Inventarinvestering Inventar køb Investering driftsmidler Inventar køb, overført (8171) Investering i beboelse Beboelse investering Investering beboelse Overførsel beboelsesinvestering

19 Afskrivning fast ejendom mv. side Afskrivninger fast ejendom Afskrivning fast ejendom mv. Afskrivninger fast ejendom Bygninger xx Anskaffet Grundlag - Procent - Årets afskr. i år ialt Bygning ,0 Samlet anskaffelsessum Maksimale genvundne afskrivninger 1.438

20 Afskr. og fordeling driftsmidler side Afskrivning driftsmidler Afskr. og fordeling driftsmidler Pct. Grundlag Afskrivning Inventar Saldo primo Nyanskaffelser Afskrivningsgrundlag Saldo ultimo Afskrivning bil mv. --- Fordelte omkostninger --- Pct. Grundlag Virksomhed Privat Private driftsmidler Bil xxx Virksomhedens andel 0,0 Saldo primo Afskrivning 15, Saldo ultimo Bil xx Virksomhedens andel 0,0 Saldo primo Afskrivning 70, Saldo ultimo Fordelte omkostninger i alt Andel bil til km-satser Driftens andel af biludgifter

21 Udvidet selvangivelse 2012 Udvidet selvangivelse 2012 Direkte Model B Personnummer: Erhvervsparken 1 Ægtefællens personnummer: Brønderslev Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Personlig ind - komst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) og SP-opsparing (0 %) Personlig ind - komst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag og SP-opsparing Fradrag i personling indkomst Kapitalindkomst Fradragsberettigede tab angives med minus Fradrag i kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Lønindkomst, bestyrelseshonorar, multimedier, fri bil mv. før fradrag af AM-bidrag Honorarer og vederlag i form af visse goder mv. før fradrag af AM-bidrag Jubilæumsgratiale og fratrædelsesgodtgørelse mv. før fradrag af AM-bidrag Anden personlig indkomst som fx, privat dagpleje og hushjælp mv. før fradrag af AM-bidrag Pensioner, SU og dagpenge mv Uddelinger fra foreninger og fonde mv. Gruppelivsforsikring betalt af pensionskasse. Visse personalegoder Hædersgaver Modtaget underholdsbidrag Anden personlig indkomst Bidrag og præmie til privattegnet ratepension og ophørende livrente (højst kr.) (Selvstændigt erhvervsdrivende; se rubrik 24) Bidrag og præmie til privattegnet kapitalpension (højst kr.) Tilbagebetalt kontanthjælp, introduktionsydelse mv UDKAST Bidrag og præmie til privattegnede livsvarige pensionsordninger med løbende udbetalinger. Ophørspensionsordn., og ratepension efter overgangsreglenfor selvstændigt erhvervsdrivende Fradragsberettiget andel af indbetalinger foretaget før 1. januar 2010omfattet af overgangsreglerne for ratepensioner og ophørende livrenter Fradragsberettiget indskud på iværksætterkonto Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt efter den Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt før den Øvrige fradrag i den personlige indkomst Renteindtægter af indestående i pengeinstitut, obligationer og pantebre ve i depot mv. samt udlodning fra obligationsbaserede investeringsforeninger Gevinst/tab på obligationer, der er optaget til handel på et reguleret marked Reservefondsudlodninger og kapitalværdistigninger af pensionsordninger Udlodning fra investeringsselskab/-forening, hvor der er indeholdt udbytteskat Over-/underskud ved visse skibsprojekter (underskud angives med minus). Overskud ved anden anpartsvirksomhed Fortjeneste/tab ved ophør af visse skibsprojekter. Fortjeneste ved ophør af anden anpartsvirksomhed Lejeindtægt ved udleje af helårsbolig en del af året samt sommerhus- og værelsesudlejning. Gælder kun, hvis du selv ejer boligen Indkomst vedr. finansielle kontrakter Anden kapitalindkomst Gevinst/tab på obligationer, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked Renteudgifter af gæld til realkreditinstitutter og reallånefonde samt fradragsberettigede kurstab ved omlægning af kontantlån Renteudgifter af gæld til pengeinstitutter, pensionskasser, forsikrings- og finansieringsselskaber, kontokortordninger samt af pantebreve i depot Renteudgifter af studielån fra Økonomistyrelsen Renteudgifter af anden gæld, herunder af statsgaranterede studielån i et pengeinstitut samt af pantebreve der ikke er i depot Fagligt kontingent højst kr Befordring Bidrag til A-kasse, efterlønsordning og fleksydelse Rejseudgifter (fradrag for kost og logi på rejser, højst kr.) Standard fradrag for børnedagplejere og fiskere. Fradrag vedrørende DIS-indkomst (begrænset fart) Gaver til godkendte foreninger mv Donationer til kultur- og forskningsinstitutioner Løbende ydelser til godkendte foreninger mv Underholdsbidrag til tidligere ægtefælle og børnebidrag. Aftægtsforpligtelser mv Fradragsberettiget indskud på etableringskonto Øvrige lønmodtagerudgifter kr kr Udgifter til fredede bygninger Udgifter med servicefradrag - højst kr side 21

22 Forskudt regnskabsår Virksomhedsophør Virksomhedsbeløb Husk også at udfylde side 4 Hvis du ønsker beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen, skal du også udfylde de særlige rubrikker for disse ordninger Udvidet selvangivelse 2012 Har du vedlagt/indsendt begæring om henstand med betaling af skat og AM-bidrag UDKAST Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Er du ophørt med selvstændig virksomhed? Ophørsår: 71 Sæt kryds Den del af indkomstårets lønindkomst mv. (rubrik 11), som vedrører Overskud af selvstændig virksomhed før beløb overført til medarbejdende ægtefælle, før AM-bidrag og SP-opsparing og før renter Underskud af selvstændig virksomhed før renter og før overførsel fra konto for opsparet overskud Fradrag for medarbejdende ægtefælle (højst kr.) Renteindtægter i virksomhed Udlodning i virksomhed fra investeringsforening eller selskab, hvor der er indeholdt udbytteskat Ejendomsavance Anden kapitalindkomst i virksomhed Renteudgifter i virksomhed Kontingent vedrørende virksomhed af fortjeneste ved overdragelse af goodwill mv. mod vederlag som løbende ydelse? Forskudsafskrivninger for dette år ( skal også fratrækkes virksomhedens resultat, rubrik 111/112 ) Ydelser efter lov om biblioteksafgift (beløbet skal tillige være indeholdt i rubrik 111/112) Hævning af iværksætterkontomidler til køb af aktier mv Forlods afskrivning med etableringskontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv. Forlods afskrivning med iværksætterkontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv Hævning af etableringskontomidler til køb af aktier mv Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C, succession Multimedie i virksomhed side 22 Øvrige virksomhedsoplysninger Kapitalafkastordning Virksomhedsordning Særlig kapitalafkastberegning Oplysninger om ejerbolig til beregning af ejendomsværdiskat Ønskes beskatning efter reglerne i kapitalafkastordningen? 141 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i kapitalafkastordningen Indkomst til beskatning efter reglerne om konjunkturudligning ( henlæggelsen ) Overført fra konto for konjunkturudligning tillagt konjunkturudligningsskat Ønskes beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen 147 Sæt kryds X 184 Kapitalafkast i virksomhedsordningen Indkomst til beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen (årets opsparede overskud tillagt virksomhedsskat) Rentekorrektion Overført fra konto for opsparet overskud tillagt virksomhedsskat Samlede overførsler (inkl. private andele og hensat til senere hævning) Kapitalafkast af aktier og anparter ved erhvervelse af virksomhed Er du enig i, at de anførte oplysninger om din ejendomme er fyldestgørende og korrekte? Er du uenig, skal du rette/tilføje oplysninger, herunder ejendom som SKAT ikke har oplysninger om. Bilag til selvangivelsen om ejendomsværdiskat indsendes for den/de pågældende ejendomme 166 Sæt kryds X Sæt kryds og indsend bilag 130

23 Virksomhedsoplysninger Begrundelse for fritagelse. Sæt kryds hvis ja i rubrik 301: Oplysninger om revisorbistand Sæt kryds hvis ja i rubrik 303: Oplysninger fra regnskabet Oplysninger om iopgørelsen af skattepligtig indkomst Specifikke hændelser Udvidet selvangivelse 2012 Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Virksomhedens CVR/SE-nr Er virksomheden, jf. vejledningen, fritaget for at give regnskabsoplysninger? 301 Ja efter virksomhedstype 2. nettoomsætning over 25 mio. kr. 3._X_nettoomsætning under kr., oplysninger om revisorbistand mv. skal besvares Er udarbejdelse af regnskab eller opgørelse af de skattepligtige virksomhedsoverskud/-underskud sket med bistand af revisor? Revisorbistandens art (sæt kryds): 1 _ revision 2 _gennemgang af regnskab(review) 3 _X assistance med regnskabsopstilling 4 _andet Revisorerklæring (sæt kryds): 1 _ med forbehold 2 _med supplerende oplysninger 3 _X uden forbehold og supplerende oplysninger Forbehold eller suppl. oplysninger fra revisor om (sæt kryds): 1 _ overholdelse af skatte- og afgiftslovgivning 2 _overholdelse af regnskabslovgivning 3 _andet 303 Ja Nettoomsætning Vareforbrug Fremmed arbejde Salgsfremmende udgifter UDKAST Vedligeholdelse af fast ejendom Ordinært resultat før afskrivninger og renter Regnskabsmæssige afskrivninger Regnskabsmæssigt resultat efter renter Andel af regnskabsmæssigt resultat (for virksomheder med flere ejere) Varebeholdninger Anlægsaktiver Egenkapital Balancesum Årets tilgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til købspris Årets afgang af materielle og immaterielle anlægsaktiver til salgspris Gæld ved årets udgang på lån, der ikke er indberettet til SKAT Private andele (sæt kryds): 1._X_biludgifter (blandet benyttet) 2. fri bil i virksomhedsordningen 3. eget vareforbrug 4. andet Fast ejendom, skattemæssige afskrivninger Fast ejendom, straksfradrag/nedrivningsfradrag Fast ejendom, genvundne afskrivninger Driftsmidler, skibe og inventar, skattemæssige afskrivninger Immaterielle aktiver (goodwill mv.) skattemæssige afskrivninger Straksafskrivning på småaktiver Tab på debitorer Nedskrivning af varelager for ukurans Fratrukne hensættelser Er der opnået gældseftergivelse eller akkord? 380 Nej 697 side 23 Dato Underskrift Det er dit ansvar, at selvangivelsen er fyldestgørende og korrekt! Sumkontrol (nb. ekskl. "X" værdier)

24 Personlig ind - komst, hvoraf der skal betales AM-bidrag (8 %) og SP-opsparing (0 %) Personlig ind - komst, hvoraf der ikke skal betales AM-bidrag og SP-opsparing Fradrag i personling indkomst Kapitalindkomst Fradragsberettigede tab angives med minus Fradrag i kapitalindkomst Ligningsmæssige fradrag Udvidet selvangivelse, ægtefælle Direkte Model C Personnummer: Erhvervsparken 1 Ægtefællens personnummer: Brønderslev Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Lønindkomst, bestyrelseshonorar, multimedier, fri bil mv. før fradrag af AM-bidrag Honorarer og vederlag i form af visse goder mv. før fradrag af AM-bidrag Jubilæumsgratiale og fratrædelsesgodtgørelse mv. før fradrag af AM-bidrag Anden personlig indkomst som fx, privat dagpleje og hushjælp mv. før fradrag af AM-bidrag Pensioner, SU og dagpenge mv Uddelinger fra foreninger og fonde mv. Gruppelivsforsikring betalt af pensionskasse. Visse personalegoder Hædersgaver Modtaget underholdsbidrag Anden personlig indkomst Bidrag og præmie til privattegnet ratepension og ophørende livrente (højst kr.) (Selvstændigt erhvervsdrivende; se rubrik 24) Bidrag og præmie til privattegnet kapitalpension (højst kr.) Tilbagebetalt kontanthjælp, introduktionsydelse mv UDKAST Bidrag og præmie til privattegnede livsvarige pensionsordninger med løbende udbetalinger. Ophørspensionsordn., og ratepension efter overgangsreglenfor selvstændigt erhvervsdrivende Fradragsberettiget andel af indbetalinger foretaget før 1. januar 2010omfattet af overgangsreglerne for ratepensioner og ophørende livrenter Fradragsberettiget indskud på iværksætterkonto Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt efter den Fradrag for visse udenlandske gæstestuderende begyndt før den Øvrige fradrag i den personlige indkomst Renteindtægter af indestående i pengeinstitut, obligationer og pantebre ve i depot mv. samt udlodning fra obligationsbaserede investeringsforeninger Gevinst/tab på obligationer, der er optaget til handel på et reguleret marked Reservefondsudlodninger og kapitalværdistigninger af pensionsordninger Udlodning fra investeringsselskab/-forening, hvor der er indeholdt udbytteskat Over-/underskud ved visse skibsprojekter (underskud angives med minus). Overskud ved anden anpartsvirksomhed Fortjeneste/tab ved ophør af visse skibsprojekter. Fortjeneste ved ophør af anden anpartsvirksomhed Lejeindtægt ved udleje af helårsbolig en del af året samt sommerhus- og værelsesudlejning. Gælder kun, hvis du selv ejer boligen Indkomst vedr. finansielle kontrakter Anden kapitalindkomst Gevinst/tab på obligationer, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked Renteudgifter af gæld til realkreditinstitutter og reallånefonde samt fradragsberettigede kurstab ved omlægning af kontantlån Renteudgifter af gæld til pengeinstitutter, pensionskasser, forsikrings- og finansieringsselskaber, kontokortordninger samt af pantebreve i depot Renteudgifter af studielån fra Økonomistyrelsen Renteudgifter af anden gæld, herunder af statsgaranterede studielån i et pengeinstitut samt af pantebreve der ikke er i depot Fagligt kontingent højst kr Befordring Bidrag til A-kasse, efterlønsordning og fleksydelse Rejseudgifter (fradrag for kost og logi på rejser, højst kr.) Standard fradrag for børnedagplejere og fiskere. Fradrag vedrørende DIS-indkomst (begrænset fart) Gaver til godkendte foreninger mv Donationer til kultur- og forskningsinstitutioner Løbende ydelser til godkendte foreninger mv Underholdsbidrag til tidligere ægtefælle og børnebidrag. Aftægtsforpligtelser mv Fradragsberettiget indskud på etableringskonto Øvrige lønmodtagerudgifter kr kr Udgifter til fredede bygninger Udgifter med servicefradrag - højst kr side 24

25 Forskudt regnskabsår Virksomhedsophør Virksomhedsbeløb Husk også at udfylde side 4 Hvis du ønsker beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen, skal du også udfylde de særlige rubrikker for disse ordninger Udvidet selvangivelse, ægtefælle Har du vedlagt/indsendt begæring om henstand med betaling af skat og AM-bidrag UDKAST Rubrik Beløb i kroner Felt nr. Er du ophørt med selvstændig virksomhed? Ophørsår: 71 Sæt kryds Den del af indkomstårets lønindkomst mv. (rubrik 11), som vedrører Overskud af selvstændig virksomhed før beløb overført til medarbejdende ægtefælle, før AM-bidrag og SP-opsparing og før renter Underskud af selvstændig virksomhed før renter og før overførsel fra konto for opsparet overskud Fradrag for medarbejdende ægtefælle (højst kr.) Renteindtægter i virksomhed Udlodning i virksomhed fra investeringsforening eller selskab, hvor der er indeholdt udbytteskat Ejendomsavance Anden kapitalindkomst i virksomhed Renteudgifter i virksomhed Kontingent vedrørende virksomhed af fortjeneste ved overdragelse af goodwill mv. mod vederlag som løbende ydelse? Forskudsafskrivninger for dette år ( skal også fratrækkes virksomhedens resultat, rubrik 111/112 ) Ydelser efter lov om biblioteksafgift (beløbet skal tillige være indeholdt i rubrik 111/112) Hævning af iværksætterkontomidler til køb af aktier mv Forlods afskrivning med etableringskontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv. Forlods afskrivning med iværksætterkontomidler, inkl. hævning til dækning af lønudgifter mv Hævning af etableringskontomidler til køb af aktier mv Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C Beregningsgrundlag for acontoskat efter afskrivningslovens 40 C, succession Multimedie i virksomhed side 25 Øvrige virksomhedsoplysninger Kapitalafkastordning Virksomhedsordning Særlig kapitalafkastberegning Oplysninger om ejerbolig til beregning af ejendomsværdiskat Dato Ønskes beskatning efter reglerne i kapitalafkastordningen? 141 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i kapitalafkastordningen Indkomst til beskatning efter reglerne om konjunkturudligning ( henlæggelsen ) Overført fra konto for konjunkturudligning tillagt konjunkturudligningsskat Ønskes beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen 147 Sæt kryds 184 Kapitalafkast i virksomhedsordningen Indkomst til beskatning efter reglerne i virksomhedsordningen (årets opsparede overskud tillagt virksomhedsskat) Rentekorrektion Overført fra konto for opsparet overskud tillagt virksomhedsskat Samlede overførsler (inkl. private andele og hensat til senere hævning) Kapitalafkast af aktier og anparter ved erhvervelse af virksomhed Er du enig i, at de anførte oplysninger om din ejendomme er fyldestgørende og korrekte? Er du uenig, skal du rette/tilføje oplysninger, herunder ejendom som SKAT ikke har oplysninger om. Bilag til selvangivelsen om ejendomsværdiskat indsendes for den/de pågældende ejendomme Underskrift 166 Sæt kryds X Sæt kryds og indsend bilag 130 Sumkontrol (nb. ekskl. "X" værdier)

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold.

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold. 1/6 Skattecenter Navn og adresse Forskudsskema 911 930 Personnummer Evt. ægtefælles personnummer Skemaet indsendes til et skattecenter Indkomst og fradrag for Skatten for opkræves normalt automatisk på

Læs mere

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

Definition skatteregnskab personligt

Definition skatteregnskab personligt Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7)

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter virksomhedsskatteordningen.

Læs mere

Definition skatteregnskab personligt

Definition skatteregnskab personligt Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

121 Pelsdyr X 3520 3539 Oms 3594 20-29 3599 20-29. 125 Får X 3570 3579 Oms 3594 30-34 3599 30-34

121 Pelsdyr X 3520 3539 Oms 3594 20-29 3599 20-29. 125 Får X 3570 3579 Oms 3594 30-34 3599 30-34 Definition skatteregnskab personligt Her beskrives kontoopsamlingen til de personlige skatteregnskaber. Brug definitionen til at vælge det rigtige kontonummer, når du er i tvivl. 1. Virksomhedens resultat

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes

Læs mere

Side 1 af 6 Indsendelse af regnskabsoplysninger Sprog Dansk Dato for 08 aug 2011 10:25 offentliggørelse Resumé Hvad er nyt? Hvor fås vejledningen? I denne vejledning kan du hente hjælp til at udfylde rubrikkerne

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6)

Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6) Personlig virksomhed, årsrapport KAO (I6) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter kapitalafkastordningen.

Læs mere

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6)

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes efter

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2014 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

Skattepligtig indkomst

Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Årets resultat før skat Fra årsrapport 10 Ikke skattepligtige indtægter 7300-7349 Vend Saldo skat 7600-7699 pos Vend Saldo skat 20 Ikke fradragsberettigede udgifter 7350-7399 Vend

Læs mere

Indehaver Bernt Ranfelt

Indehaver Bernt Ranfelt RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Indehaver Bernt Ranfelt Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet:

Læs mere

Enkeltmandsvirksomhed

Enkeltmandsvirksomhed Kontoplan Enkeltmandsvirksomhed Nummer Navn 1000 OMSÆTNING 1001 Varesalg, indland 1002 Varesalg, eksport indenfor EF 1003 Varesalg, eksport udenfor EF 1010 Igangværende arbejder primo 1011 Igangværende

Læs mere

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85 K/S Berlin Retail A Bilag til selvangivelsen for 2014 CVR-nr. 31 04 88 85 Navn CPR-nr. Antal anparter (i alt 100 stk.) Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af

Læs mere

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet.

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet. Indhold Indledning............................. 11 Om forfatteren........................... 13 1. Hvad er en virksomhed................. 14 Hvis du udøver erhvervsaktiviteter og modtager vederlag for

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14 Rådgivning & Revision Holsbjergvej 31-33 2620 Albertslund CVR nr. 28126131 Tlf. 43 32 81 12 Under Solen A/S Solen 1 A 3390 Hundested CVR nr. 26 09 76 14 og bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012

Læs mere

Regnskabsmøde. Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet

Regnskabsmøde. Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet Regnskabsmøde Økonomikonsulent, Allan Troelsen Skatteregnskab og likviditet Skatteregnskab 2010 Indkomstopgørelse (ejendom på 115 ha.)i(en dkomstopgørelse Spec./Note 2010 2009 i 1000 kr 100 Salg af planteprodukter

Læs mere

Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen

Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen Efterårets faglige møder 2010 v/susanne Mortensen Forskudsregistrering 2011 Landbrugets skattemæssige beholdninger herunder salgsbeholdninger Ekstra skat på store pensionsudbetalinger fra 2011 Forskudsregistreringen

Læs mere

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Oktober 2012 Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Forældrekøb lejlighed til barn skattemæssigt perspektiv Der er følgende muligheder: 1. Forældrene betaler lejligheden og giver den

Læs mere

Konto Kontonavn Kontotype Moms

Konto Kontonavn Kontotype Moms 1 9999 RESULTATOPGØRELSEN Overskrift 10000 Omsætning Overskrift 10112 Varesalg Drift U 10115 Varesalg EU (B) Drift 10120 Eksport øvrige lande (C) Drift 10122 Varesalg Drift U 10130 Momsfrit varesalg Drift

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8)

Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8) Selskab, spec.sæt til minimalregnskab (C8) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes som supplement til en ekstern årsrapport i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelse for et selskab. Rapporten

Læs mere

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014)

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr.

Læs mere

Valg af virksomhedsform og beskatning. En analyse af mindre virksomheders muligheder

Valg af virksomhedsform og beskatning. En analyse af mindre virksomheders muligheder HD Regnskab og Økonomistyring, Handelshøjskolecenteret Valg af virksomhedsform og beskatning En analyse af mindre virksomheders muligheder Afsluttende specialeafhandling fra HD Regnskab og Økonomistyring

Læs mere

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 114.961.728 A-skat 56.324.127 Tilgodehavende A-skat 623.559

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 114.961.728 A-skat 56.324.127 Tilgodehavende A-skat 623.559 NOTER 6 1 Forskud / refusion vedr. dagpenge Nettoforskud 1.058.574.728 A-skat 395.076.038 ATP 15.431.309 Lån mod sikkerhed i LG Udlæg til sikring af G-dage Tilgodehavende A-skat 2.333.108 Tilgodehavende

Læs mere

nyhedsbrev skat Quickguidens indhold er følgende:

nyhedsbrev skat Quickguidens indhold er følgende: nyhedsbrev skat QUICKGUIDE TIL SELVANGIVELSEN 2009 Personer skal indtaste eller indsende selvangivelse for 2009 til SKAT inden den 2. maj 2010 eller den 1. juli 2010 (selvstændige erhvervsdrivende m.fl.

Læs mere

Side 1 af 5 Forældrekøb og -salg af lejlighed Sprog Dansk Dato for 15 jun 2011 08:26 offentliggørelse Resumé Denne vejledning handler om de mest almindelige skatteregler ved forældrekøb, - udlejning og

Læs mere

Indholdsoversigt. Del I Skattepligt til Danmark. Del II Den skattepligtige indkomst. Del III Avancebeskatning

Indholdsoversigt. Del I Skattepligt til Danmark. Del II Den skattepligtige indkomst. Del III Avancebeskatning Indholdsoversigt Del I Skattepligt til Danmark Kapitel 1. Introduktion til skattepligt til Danmark.......................................19 Kapitel 2. Skattepligt for personer....................................................

Læs mere

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 91.303.660 A-skat 44.922.820 Tilgodehavende A-skat

NOTER 6. 2 Forskud / refusion vedr. feriedagpenge Nettoforskud 91.303.660 A-skat 44.922.820 Tilgodehavende A-skat NOTER 6 1 Forskud / refusion vedr. dagpenge Nettoforskud 644.259.777 A-skat 226.616.842 ATP 8.377.886 Lån mod sikkerhed i LG Udlæg til sikring af G-dage Tilgodehavende A-skat 800.705 Tilgodehavende ATP

Læs mere

V A R E F O R B R U G I A L T

V A R E F O R B R U G I A L T Side 1 Kontonr Betegnelse Type Moms D/K Afd.Prj. Bær. T-nr 1000 D R I F T S R E G N S K A B 1001 O M S Æ T N I N G 1100 OMSÆTNING REGNINGSARBEJDE 1110 Regningsarbejde - materialer U 1120 Regningsarbejde

Læs mere

Svendsen Granit ApS Gartnervej 32 4632 Bjæverskov CVR-nummer: 27079814 SPECIFIKATIONER TIL ÅRSRAPPORTEN OG SELVANGIVELSE 1. januar 2010 til 31. december 2010 Svendsen Granit ApS INDHOLDSFORTEGNELSE Den

Læs mere

Handels- og servicevirksomhed

Handels- og servicevirksomhed Side 1 Kontonr Betegnelse Type Moms D/K Afd.Prj. Bær. T-nr 1000 D R I F T S R E G N S K A B 1001 O M S Æ T N I N G 1010 Varesalg indland U 1020 Varesalg EU 1030 Varesalg andre land 1190 OMSÆTNING I ALT

Læs mere

Udkast. LIV I FJELSTERVANG Aps

Udkast. LIV I FJELSTERVANG Aps Udkast LIV I FJELSTERVANG Aps Peter Bangsvej 9, Fjelstervang 6933 Kibæk CVR.nr.: 10 08 03 63 SPECIFIKATIONER 2011 Indholdsfortegnelse SIDE Principper for opgørelse af skattepligtig indkomst 3. Opgørelse

Læs mere

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART Orientering om Endelig Afregning af kompensation 2012 DIS SKAT KOMPENSATION Amaliegade 33, opg. B, 1256 København K. Internet: www.udligningskontoret.dk E-mail: postmester@udligningskontoret.dk

Læs mere

Danske Invest og skatten. Juni 2010

Danske Invest og skatten. Juni 2010 10 Danske Invest og skatten Juni 2010 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Strødamvej 46 2100 København Ø Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

Danske Invest og skatten

Danske Invest og skatten Danske Invest og skatten Januar 2010 OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! Teksten på side 12 er ikke korrekt, da der forventes nye regler for beskatning af såkaldt blåstemplede obligationer. De nye regler forventes

Læs mere

Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67

Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67 Aarhus klatreklub Dortesvej 43 8220 Brabrand CVR-nr. 33 28 72 67 Foreningsregnskab 2012 Indhold 1 Foreningsoplysninger 1 Påtegninger Bestyrelsenspåtegning 2 Revisors erklæring om assistance 3 Bestyrelsesberetning

Læs mere

Danske Invest og skatten. Januar 2011

Danske Invest og skatten. Januar 2011 11 Danske Invest og skatten Januar 2011 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Strødamvej 46 2100 København Ø Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

Regnskab: Eksempel 2010

Regnskab: Eksempel 2010 Blandaware ApS Blandalen 22 3459 Blåstrup Regnskab: Side 2 Omsætning 259 - Vareforbrug og fremmed arbejde 1.605 - DÆKNINGSBIDRAG I -1.346 - Lønninger 0 - DÆKNINGSBIDRAG II -1.346 - Øvrige omkostninger

Læs mere

Virksomhedsskatteordningen. Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014

Virksomhedsskatteordningen. Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014 Virksomhedsskatteordningen Økonomikonsulent Michael Lund 23. oktober 2014 Formålet med VS-ordning Fuld fradragsret for renteudgifter Udjævne overskud fra virksomheden over flere år Skattemæssigt at behandle

Læs mere

Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8)

Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8) Personlig virksomhed, virksomhedsdel (handel) (H8) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde årsrapporten for en personlig drevet handelsvirksomhed (én ejer). Rapporten er primært

Læs mere

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Hvad er formuerådgivning i Nordea Hvilke

Læs mere

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART. Orientering om Endelig Afregning af kompensation. Indkomstår 2013. Indkomståret 2013 SKAT

UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART. Orientering om Endelig Afregning af kompensation. Indkomstår 2013. Indkomståret 2013 SKAT UDLIGNINGSKONTORET FOR DANSK SØFART Orientering om Endelig Afregning af kompensation Indkomstår 2013 Indkomståret 2013 DIS SKAT KOMPENSATION Amaliegade 33, opg. B, 1256 København K. Internet: www.udligningskontoret.dk

Læs mere

Virksomhedsskatteordningen

Virksomhedsskatteordningen Afgangsprojekt HD(R) Virksomhedsskatteordningen Indtrædelse, drift og udtrædelse af virksomhedsskatteordningen Navn: Christian Carsten Ahlmann Vejleder: Jeanne Jørgensen 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013 Cvr-nr. 25064917 Årsrapport for 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 4 Virksomhedsoplysninger 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 8

Læs mere

Informationsmøde for nye virksomheder. Læs mere i På vej mod egen virksomhed

Informationsmøde for nye virksomheder. Læs mere i På vej mod egen virksomhed Informationsmøde for nye virksomheder Læs mere i På vej mod egen virksomhed Hvad er vigtigt at vide: Om din virksomhed er en erhvervsmæssig virksomhed Om din virksomhed er registreret for de rigtige pligter

Læs mere

ASL 4 INVEST ApS. OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende:

ASL 4 INVEST ApS. OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende: OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende: 1. 2. 3. Først afslutte indtastningen af årsrapporten. Det gør du på den sidste side under punktet

Læs mere

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor.

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. Definition af årsrapport intern, forretning Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. 1. Forkortelser anvendt i definitionen 2.

Læs mere

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fælledvej 1 DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB 2013 CVR NR. 35 14 81 16 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Danske Invest og skatten. Forår 2009

Danske Invest og skatten. Forår 2009 09 Danske Invest og skatten Forår 2009 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Strødamvej 46 2100 København Ø Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534. Bruttofortjeneste 270.822 319.965

Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534. Bruttofortjeneste 270.822 319.965 Resultatopgørelse Perioden 1. januar 2007-31. december 2007 1 2 Nettoomsætning 568.995 639.499 Andre eksterne omkostninger -298.173-319.534 Bruttofortjeneste 270.822 319.965 3 Løn, gager og personaleomkostninger

Læs mere

Virksomhedsordningen

Virksomhedsordningen HD 4. semester Erhvervsøkonomisk Institut Afsluttende projekt HD 1. del Forfatter: Lone Gabel Jensen Vejleder: Torben Rasmussen Virksomhedsordningen - med fokus på valg af beskatnings- og selskabsform

Læs mere

Skattereformen. Dansk Aktionærforening Møde 10. december 2009. Skattekommissionens forslag til skattereform februar 2009

Skattereformen. Dansk Aktionærforening Møde 10. december 2009. Skattekommissionens forslag til skattereform februar 2009 Skattereformen Dansk Aktionærforening Møde 10. december 2009 Kuppelsalen v/afdelingsdirektør Marianne Bossen, Tax Skattekommissionens forslag til skattereform februar 2009 Kommisssiorium i 2008 Lavere

Læs mere

DanSKE InVESt og SKattEn JanUaR 2013 13 Knowledge at work

DanSKE InVESt og SKattEn JanUaR 2013 13 Knowledge at work 13 Danske Invest og skatten Januar 2013 Knowledge at work Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Parallelvej 17 2800 Kgs. Lyngby Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com

Læs mere

Bogen om skat for selvstændige

Bogen om skat for selvstændige Bogen om skat for selvstændige Bogen om skat for selvstændige af Søren Revsbæk Regnskabsskolen ApS 2011 Udgivet af Regnskabsskolen Wesselsgade 2 2200 København N Tlf. 3333 0161 Redaktion: Anette Sand regnskabsskolen.dk

Læs mere

Bundskat af personlig indkomst + positiv kapitalindkomst 5,48% 5,04%

Bundskat af personlig indkomst + positiv kapitalindkomst 5,48% 5,04% Statsskat Bundskat af personlig indkomst + positiv kapitalindkomst 5,48% 5,04% Mellemskat af personlig indkomst + positiv 6% 6% nettokapitalindkomst over samlet DKK 279.800 347.200 Topskat af personlig

Læs mere

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg Vedvarende Energianlæg Anders Christiansen Stastaut. revisor 1 2 januar 212 Vedvarende Energianlæg Private anlæg uden tilslutning: 1. Intet fradrag for investeringen og driftsudgifter. 2. Ingen beskatning

Læs mere

Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke

Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab Hundige Strandvej 210 B 2670 Greve Telefon: 43 90 50 05 Cvr. nr. 33 16 40 76 www.r3revision.dk Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke

Læs mere

SKATTEGUIDE FOR PRIVATPERSONER OG SELSKABER VED INVESTERING I INVESTERINGSFORENINGER

SKATTEGUIDE FOR PRIVATPERSONER OG SELSKABER VED INVESTERING I INVESTERINGSFORENINGER SKATTEGUIDE FOR PRIVATPERSONER OG SELSKABER VED INVESTERING I INVESTERINGSFORENINGER Indhold Skatteguide for privatpersoner, selskaber og lignende ved investering i investeringsforeninger...1 Indhold...1

Læs mere

Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84)

Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84) Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84) (Indkomstår 2008) Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København Sæby Aars CVR.nr.

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2009 4. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

1. Acontoskat for selskaber

1. Acontoskat for selskaber STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Skatteinformation november 2013 REVISION & RÅDGIVNING REVISION & RÅDGIVNING RINGAGER 4C, 2. TH. // 2605 BRØNDBY // TEL 38 28 42 84 // CVR 35 38 28 79 // INFO@ALBJERG.DK

Læs mere

Virksomhedsordningen - Fordele og ulemper ved beskatning efter VSO og PSL

Virksomhedsordningen - Fordele og ulemper ved beskatning efter VSO og PSL HD 4 Semester Erhvervsøkonomisk institut Forfatter: Janni Fries Vejleder: Jane Thorhauge Møllmann Virksomhedsordningen - Fordele og ulemper ved beskatning efter VSO og PSL Handelshøjskolen, Århus Universitet

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2007 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Værd at vide om investering i solcelleanlæg

Værd at vide om investering i solcelleanlæg SOLCELLER Værd at vide om investering i solcelleanlæg Gælder kun for anlæg, der er indgået efter de gamle regler. Aftale med leverandør skal være indgået senest den 19. november 2012. 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til temamøde

Velkommen til temamøde Velkommen til temamøde Plan for aftenens arrangement VELKOMST 19:30 19:40 NRGi / EL:CON Introduktion til solceller 19:40 20:00 BRF Finansieringsmuligheder 20:00-20:20 NRGi / EL:CON Afskrivninger Fradragsregler

Læs mere

SKATTEREFORM 2009 PENSIONSOPSPARING

SKATTEREFORM 2009 PENSIONSOPSPARING SKATTEREFORM 2009 PENSIONSOPSPARING 12. november 2009 Poul Hjorth Chefrådgiver / Skat Skattereform 2009 Poul Hjorth Chefrådgiver - Skat Hovedelementer Nedsættelse af skatten på arbejde og dermed også virksomhedsindkomst

Læs mere

Indstik til selvangivelsen for 2010

Indstik til selvangivelsen for 2010 1 Indstik til selvangivelsen for 2010 Indhold Årsopgørelsen/selvangivelsen 2010 Den udvidede selvangivelse 1. Indtægter 1.1 Legater 1.2 Royalty 1.3 Multimedieskatten 2. Fradrag 2.1 Lønmodtagerfradrag 2.2

Læs mere

Må vi præsentere. Knap 200 veluddannede og engagerede medarbejdere. Heraf 29 statsautoriserede revisorer

Må vi præsentere. Knap 200 veluddannede og engagerede medarbejdere. Heraf 29 statsautoriserede revisorer Kommanditselskaber Må vi præsentere Lokalt og regionalt statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus Knap 200 veluddannede

Læs mere

Indhold Personer Virksomheder Selskaber Diverse Diverse renter Vigtige datoer 2006... 15

Indhold Personer Virksomheder Selskaber Diverse Diverse renter Vigtige datoer 2006... 15 SKATTETABEL 2006 Indhold Personer 2 Den skattepligtige indkomst...2 Amts-, kommune- og kirkeskat...2 Bundskatten...2 Mellemskatten...2 Topskatten...2 Skatteloft...2 Personfradrag...2 Restskat...3 Overskydende

Læs mere

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft

Skattebrochure 2013. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene. Kunsten at anvende sund fornuft Skattebrochure 2013 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende sund fornuft 2013 Beskatning af afkast og udbytte Denne brochure beskriver reglerne for afkast

Læs mere

I nyhedsbrevet er ikke indeholdt de lovforslag mv. som regeringen har fremlagt ved åbningen af det nye folketingsår.

I nyhedsbrevet er ikke indeholdt de lovforslag mv. som regeringen har fremlagt ved åbningen af det nye folketingsår. Vores faglighed Din sikkerhed Nyhedsbrev Oktober 2012 Vedlagt følger nyhedsbrev oktober 2012 om aktuelle emner indenfor vort fagområde, som vi mener, kan have almen interesse for vore kunder og forretningsforbindelser.

Læs mere

Generationsskifte. Udlejningsejendomme. Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf.

Generationsskifte. Udlejningsejendomme. Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf. Generationsskifte af Udlejningsejendomme Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Vestergade 165a, 1. sal 5700 Svendborg, Tlf. 62 22 02 12 Indehavere Lilly Jeppesen Registreret Revisor FRR Eva Kristensen

Læs mere

RevisorInformerer. Ny skattereform. de vigtigste elementer. Kundemagasin fra din revisor

RevisorInformerer. Ny skattereform. de vigtigste elementer. Kundemagasin fra din revisor særnummer 2012 RevisorInformerer Kundemagasin fra din revisor Folketinget vedtog i september 2012 en ny og omfattende skattereform. I dette nummer videreformidler vi nogle af de vigtigste skattemæssige

Læs mere

Del IV Fradragsberettigede udgifter og afskrivninger

Del IV Fradragsberettigede udgifter og afskrivninger Oversigt Del I Skattepligt til Danmark Kapitel 1. Introduktion til skattepligt til Danmark 19 Kapitel 2. Skattepligt for personer 21 Kapitel 3. Skattepligt for selskaber og foreninger 31 Kapitel 4. Skattepligt

Læs mere

Lynettens Vindkraft I/S c/o Kim Birkholm Frederiksen Teglholm Allé 9 B 1. th. 2450 København SV ÅRSREGNSKAB 2009 CVR NR.

Lynettens Vindkraft I/S c/o Kim Birkholm Frederiksen Teglholm Allé 9 B 1. th. 2450 København SV ÅRSREGNSKAB 2009 CVR NR. Lynettens Vindkraft I/S c/o Kim Birkholm Frederiksen Teglholm Allé 9 B 1. th. 2450 København SV ÅRSREGNSKAB 2009 CVR NR. 18 66 11 01 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære

Læs mere

Danske Invest og skatten. Januar 2012

Danske Invest og skatten. Januar 2012 12 Danske Invest og skatten Januar 2012 Investeringsforeningen Danske Invest Specialforeningen Danske Invest Parallelvej 17 2800 Kgs. Lyngby Telefon 33 33 71 71 E-mail: danskeinvest@danskeinvest.com www.danskeinvest.dk

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT

ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT 2012 CVR-NR. 25 06 49 17 Indhold Påtegning og erklæring Bestyrelsens påtegning... 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet... 4 Side Årsregnskab

Læs mere

VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE

VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE VIRKSOMHEDS- OMDANNELSE SOM LED I GENERATIONS- SKIFTE FORORD Dette er specialbrochure nr. 2 i serien Generationsskifte. Vi har valgt at give Dem denne

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2009 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Som beskrevet i tidligere nyheder har regeringen i juni måned 2014 foreslået markante ændringer af virksomhedsordningen (VSO).

Som beskrevet i tidligere nyheder har regeringen i juni måned 2014 foreslået markante ændringer af virksomhedsordningen (VSO). Som beskrevet i tidligere nyheder har regeringen i juni måned 2014 foreslået markante ændringer af virksomhedsordningen (VSO). Regeringen var blevet opmærksom på, at nogle selvstændigt erhvervsdrivende

Læs mere

Amts-, kommune- og kirkeskat Bundskatten Mellemskatten Topskatten Skatteloft

Amts-, kommune- og kirkeskat Bundskatten Mellemskatten Topskatten Skatteloft Indhold 1 Personer Den skattepligtige indkomst... 2 Amts-, kommune- og kirkeskat... 2 Bundskatten... 2 Mellemskatten... 2 Topskatten... 2 Skatteloft... 2 Personfradrag... 2 Restskat... 3 Overskydende skat...

Læs mere

Skattebrochure 2014. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene

Skattebrochure 2014. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Juledag. 1990. Af Michael Ancher. Billedet tilhører Skagens Museum. Billedet er blevet manipuleret. Skattebrochure 2014 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende

Læs mere

Hvad betyder skattereformen for din økonomi?

Hvad betyder skattereformen for din økonomi? Hvad betyder skattereformen for din økonomi? Skatten på din løn Et af hovedformålene med skattereformen er at give danskerne lavere skat på arbejde, og det sker allerede i 2010. Den lavere skat kommer

Læs mere

Skattemæssige forhold ved salg af ejendom. Henrik Hovmøller Christensen Agri Nord Økonomi

Skattemæssige forhold ved salg af ejendom. Henrik Hovmøller Christensen Agri Nord Økonomi Skattemæssige forhold ved salg af ejendom Henrik Hovmøller Christensen Agri Nord Økonomi Emner Strategi Ejendomsavance Provenu Pensioner Hvad vil jeg? Ønsker/drømme Strategi Hvad har jeg? Likviditet? Muligheder?

Læs mere

Skatteguide 2015. Udarbejdet af Nykredit i samarbejde med

Skatteguide 2015. Udarbejdet af Nykredit i samarbejde med Skatteguide 2015 Udarbejdet af Nykredit i samarbejde med 1 Indholdsfortegnelse Personers opgørelse af indkomst og skatteberegning... 5 Opgørelse af beregningsgrundlagene (inkl. AMB)... 5 Skatteberegning

Læs mere

2001/2002 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppen.dk Hjemmeside: www.revisorgruppen.

2001/2002 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppen.dk Hjemmeside: www.revisorgruppen. 2001/2002 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppendk Hjemmeside: wwwrevisorgruppendk Skattekalender 2002 PERSONER Restskat 15 marts Sidste

Læs mere

Årsrapport for 2013. Andelsselskabet Østofte-Nørreballe Vandværk. 4951 Nørreballe. CVR-nr. 28016115

Årsrapport for 2013. Andelsselskabet Østofte-Nørreballe Vandværk. 4951 Nørreballe. CVR-nr. 28016115 Årsrapport for 2013 Andelsselskabet Østofte-Nørreballe Vandværk 4951 Nørreballe CVR-nr. 28016115 Side Virksomhedsoplysninger... 3 Erklæringer: Ledelseserklæring... 4 Revisorerklæring... 5 Årsregnskab 2013:

Læs mere

Ændring af virksomhedsordningen HVORDAN BERØRER DET MIG??

Ændring af virksomhedsordningen HVORDAN BERØRER DET MIG?? Ændring af virksomhedsordningen HVORDAN BERØRER DET MIG?? Justering af virksomhedsordningen: 175.000 bruger virksomhedsordningen 45.000 heraf brugte i 2012 opsparingsordning. Skatteministeriet: 2.000 personer

Læs mere

Brørup Revisionskontor

Brørup Revisionskontor Brørup Revisionskontor Registreret revisionsanpartsselskab BRYGGERSTRÆDE 20 6650 BRØRUP TLF. 75 38 16 77 FAX 75 38 38 40 revision@br-rev.dk CVR 13 26 09 82 Intern årsrapport BEPLANTNINGSSELSKABET STAUSHEDE

Læs mere

Gelsted Vandværk v/formand Søren Hansen Engvej 67, Gelsted 4160 Herlufmagle. CVR. nr. 20977310. Årsrapport for året 2014

Gelsted Vandværk v/formand Søren Hansen Engvej 67, Gelsted 4160 Herlufmagle. CVR. nr. 20977310. Årsrapport for året 2014 v/formand Søren Hansen Engvej 67, Gelsted 4160 Herlufmagle CVR. nr. 20977310 Årsrapport for året 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Virksomhedsoplysninger...3 Bestyrelsens påtegning...4 Revisors

Læs mere

Bemærkninger til selvangivelsen (S1) for 2013

Bemærkninger til selvangivelsen (S1) for 2013 S2 Bemærkninger til selvangivelsen (S1) for 2013 Hvem skal indsende selvangivelse i 2013? Ikke alle personer skal indsende selvangivelse for 2013, hvis de har været skattepligtige til Grønland i 2013.

Læs mere

Del IV Fradragsberettigede udgifter og afskrivninger

Del IV Fradragsberettigede udgifter og afskrivninger Oversigt Del I Skattepligt til Danmark Kapitel 1. Introduktion til skattepligt til Danmark 21 Kapitel 2. Skattepligt for personer 23 Kapitel 3. Skattepligt for selskaber og foreninger 35 Kapitel 4. Skattepligt

Læs mere

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006 Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39 Internt regnskab Indhold A2300 Resultatopgørelse incl. intern omsætning A2400 Finansiering A2404 Analyse af passiver

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer:

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

Viden til tiden 2014. Nyheder om skat. Carsten Hviid-Hansen og Jane Dyhr Gadegaard Farum, 4. november 2014

Viden til tiden 2014. Nyheder om skat. Carsten Hviid-Hansen og Jane Dyhr Gadegaard Farum, 4. november 2014 Viden til tiden 2014 Nyheder om skat Carsten Hviid-Hansen og Jane Dyhr Gadegaard Farum, 4. november 2014 Agenda Restskat og pensionsindbetaling, personer Fraflytterbeskatning Salg af aktier, personer Virksomhedsordningen

Læs mere

Svendsens Hotelservice ApS Midtbyen 15 5700 Svendborg. CVR-nummer: 12 34 56 78

Svendsens Hotelservice ApS Midtbyen 15 5700 Svendborg. CVR-nummer: 12 34 56 78 Midtbyen 15 5700 Svendborg CVR-nummer: 12 34 56 78 SPECIFIKATIONER TIL ÅRSREGNSKABET SKATTEMÆSSIGE OPGØRELSER 1. januar - 31. december 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsens godkendelse... 3 Revisors

Læs mere