i efterårsferien CIF bueskytteforenings Christiansfeld Avis Grundlagt i i Vi har mange Udeblev avisen?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "i efterårsferien CIF bueskytteforenings Christiansfeld Avis Grundlagt i i Vi har mange Udeblev avisen?"

Transkript

1 Tirsdag den 17. oktober Grundlagt i i Jernbanegade Christiansfeld Tlf Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls, Hejlsminde, Hjerndrup, Sjølund, Stepping, Taps, Tyrstrup, Vejstrup & Sommersted Uge 42 Tirsdag / Onsdag den 17. / 18. oktober årgang Gudstjenester Søndag d. 22. oktober søndag efter Trin. Aastrup...kl Aller...ingen Bjerning...ingen Brødremenigheden..kl Fjelstrup...kl Bente Bramming Frørup...ingen Hejls...kl Sussi Kristensen Hjerndrup...ingen Fælles m/brødremenigheden Moltrup...kl Jacob B. Knudsen Sommersted...kl Stepping...kl Taps...ingen Tyrstrup...ingen Fælles m/brødremenigheden Vejstrup...kl Sussi Kristensen Vonsbæk...ingen Hvad sker der i min kirke? Se side 2 Vi har mange ting til gode aktiviteter i efterårsferien Her i uge 42 har vi Workshop tirsdag & torsdag fra kl Martensen s Boghandel Tlf boghandlen der har næsten alt Vi pakker flotte gavekurve til enhver lejlighed... Vores åbningstider er: Mandag - fredag kl Lørdage: kl Prætoriustorvet 1 B Chr.feld Tlf Følg med tiden Køb dit nye ur hos os Åbningstider: Man.-fre Service nær dig JUEL Optik Nørregade 10 - Chr.feld Tlf Fjelstrup Frivillige Brandværn Nielsen Afholder Stort Gåseog Andespil Tirsdag den 24. oktober 2017 kl på Brandstationen i Fjelstrup. Vi spiller om: 5 gæs 5 kalkuner 10 ænder 1 stort sulefad og 2 halve grise. Amerikansk lotteri sælges ved indgangen - vi har mange fantastiske præmier. Annoncesponsor: Lokalcenter»Hejls gl. Skole«Olsen trio kommer og underholder med»karl Nielsen og hans sange«der vil blive underholdning med nogle af hans dejlige sange, krydret med snak om hans liv og levned. torsdag den 26. oktober 2017 kl Pris kr. 30,00 incl. kaffe og kage. NB: Husk også vores ugentlige aktiviteter tirsdag, onsdag og torsdag. Brugerrådet Udeblev avisen? Gå ind på hjemmesiden: Der er et link du kan benytte ved manglende levering VÆLGERMØDE I FJELSTRUP HALLEN TORSDAG DEN 26. OKTOBER KL Hva med fremtiden og udviklingen af lokalsamfundene i Haderslev kommune? Vi vil stille de skarpe spørgsmål til politikerne: - skole, daginstitutioner, ældreområdet, byggegrunde, trafikforbindelser og meget mere! Som tilhører får også du muligheden for at stille spørgsmål direkte til politikerne. KV2017 Kom og bliv klogere på hvor du skal sætte dit kryds ved valget den 21. november. Mødeleder: Anna M. Bohsen, Hammelev & Svend Christensen, Fjelstrup Arrangør: Fjelstrup Lokalråd FÆLLESSPISNING FØR VÆLGERMØDET: Forud for vælgermødet er der fællesspisning kl til Menuen er stegt (valg)flæsk, kartofler og persillesovs. Pris 50 kr. Tilmelding senest fredag den til Randi Johansen, tlf CIF bueskytteforenings LOPPEMARKED Lørdag den 28. oktober i CUBEN fra kl Ingen adgang for besøgende før kl For bestilling af stadeplads på 2 m á 125 kr. + evt. 20 kr. for leje af bord. Der vil blive trukket lod blandt alle besøgende, om fine sponsorgaver! Plads til ca. 90 stande Stort Loppemarked i efterårsferien Torsdag, fredag, lørdag og søndag i uge 42 fra kl Hjerndrup Landevej Christiansfeld Kontakt Anita Sundahl SMS/mobilepay: Husk navn ved betaling! Gratis entré

2 2 Tirsdag den 17. oktober 2017 Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Christiansfeld Tlf Ansvarshavende redaktør: Helle W. Ravn Sats og montage: Tyrstrup Herreds Tidende Tryk: Løhndorfs Trykcentral, Vojens KONTORTID: Mandag... kl Tirsdag... LUKKET Onsdag, torsdag og fredag... kl ANNONCE-INDLEVERING: Større annoncer: Hele, halve og kvarte sider samt annoncer med farve skal indleveres senest onsdag. Mindre annoncer kan nås torsdag og fredag. BEMÆRK: Kontoret er lukket hver tirsdag. /Tyrstrup Herreds Tidende påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Bladet kan heller ikke påtage sig at dække udgifter som følge af forsinkelser i bladleverancen. Bekendtgørelser Tagkær Begravelsesforretning v/jesper Andersen Kongensgade 9D 6070 Christiansfeld ISO9001-certificeret Med mange års erfaring ordner vi alt vedr. begravelse og bisættelse for Christiansfeld og omegn. Tagkær - Christiansfeld Begravelsesforretning Tlf Din lokale bedemand siden 1908 Vi svarer også aften og weekend Tillykke Tirsdag den 24. oktober kan vores forældre, Hanne og Nis Ole, fejre deres sølvbryllup. I den anledning håber vi, at naboer, kollegaer, venner og familie vil komme og fejre dem med morgenvækning og sang kl på Steppingvej 1 Herefter vil der være morgenkaffe og åbent hus resten af dagen. Kærlig hilsen Børn, svigersøn & børnebørn Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup Vejstrup, Hejls, Taps Pastorat Vi fejrer 500 året hvor Luther slog de 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg med Fælles Reformationsgudstjeneste i Hejls kirke søndag d. 29. oktober kl En gudstjeneste inspireret og formet efter»den tyske Messe«på Luthers tid. Kirkekorene, Ad hoc kor og alle kirkesangere, begge sognepræster Henrik Vestergaard Jørgensen og Sussi Nørregaard Kristensen medvirker. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe med hjemmebagte Luther småkager. Brug for kørsel kontakt: Inge Bunkenborg , Jørgen Dahl , Anna Lise Tonnesen Mød op til en anderledes gudstjeneste. Vi mødtes - tilfældigvis!? Af sognepræst Anne Mie Skak Johanson Han sad der i sit eksotiske afrikanske tøj, og var egentlig bare på et hurtigt besøg. En tilfældig fyr fra Benin i Afrika, der ligesom jeg var på skoleophold i USA. Nu skulle han assistere min klasse med øvelser i samtaleteknik. En helt almindelig undervisningstime, troede jeg. Men da manden fik lov til at introducere sig selv, blev min nysgerrighed vakt. Han fortalte at han var fulaner, en befolkningsgruppe som jeg kender til, men som dog er på flere millioner. Men så fortalte han om sin uddannelse, og om en missionsorganisation i Europa, der havde sponsoreret ham og om at han havde besøgt deres hovedkontor i Danmark. Så var jeg super opmærksom. I pausen opsøgte jeg denne fremmede mand. Først spørgsmål var naturligvis:»så, hvor boede du, da du var i Danmark?»Jaaa«svarede han,»det var i en lille by den hedder Christiansfeld. Jeg ved ikke om du kender den.«jo, det er lige nøjagtig hvad jeg gør! Og det viste sig, at Daniel Dama, som manden hed, havde boet i Christiansfeld i 3 måneder, havde oplevet den kolde vinter i Danmark og kendte nogle af de sammen mennesker som jeg. Der er sikkert mange af os, som har oplevet noget lignende. På det mest usandsynlige sted møder man et Gudstjeneste med Luther Stepping kirke 22. okt. kl. 14 Skuespil, sang, middelaldermad, Christiansfeld Gospelkor. Work-shop lørdag kl Sognepræst Lone Kofod Jensen har skrevet manuskript. Stepping-Frørup menighedsråd menneske, med hvem man har fælles venner, eller som man ligefrem kender. Det er overraskende, sjovt og godt. Men Damas afsluttende kommentar fik mig til at tænke nærmere over de såkaldte»tilfældige«møder. Dama sagde:»det var godt at vi mødtes, for intet møde er tilfældigt!«er det nu rigtigt? Er sådanne møder ikke tilfældige? Er der en mening med, at vi møder netop de mennesker, som vi møder? Er Gud mon med i det? Og hvis Gud virkelig er med, når vi mødes, så er det med at være opmærksom. Er den person, som jeg møder, et menneske, som jeg kan gøre noget godt for? Er det mig, som har brug for at høre, hvad dette menneske har at dele? Er der en vej, som dette møde viser mig hen til? Det er da værd at overveje! Hvor spændende bliver det ikke, at gå i gang med dagen og være i forventning til hvad og hvem jeg møder. Verden er så stor - og så lille - og når vi møder et andet menneske, er det måske ikke helt tilfældigt!

3 Tirsdag den 17. oktober Tyrstrup Frivillig Brandværn har kørt til følgende: Uge 41: Onsdag den 11. oktober kl : Færdselsuheld på Vejlevej i Kolding. Tillykke Blomsterskuret Her benyttes selvbetjening Kongensgade Christiansfeld Mød os på facebook Husk i kan bestille blomster døgnet rundt fra vores e-shop Skønne jersey kjoler til glade kvinder er landet i butikken. Design MOKVIST fra Syfabrikken. Pris pr. stk. 899,- kr. amanda-m.dk Lindegade Christiansfeld Tlf Følg os på Facebook Kære Philip Du ønskes hjertelig tillykke med din 18-års fødselsdag den 22. oktober. Kærlig hilsen Mormor & Morfar Kære Philip Tillykke med de 18 år den 22. oktober. Håber du får en god dag. Kærlig hilsen ELHMGKMM Simmental fra lokal avler Okse tværreb Pr. kg Højrebsbøffer eller Rib-eyes Pr. kg Gl.daws oksesteg Pr. kg Oksefars Svinefars 3 kg kg mange andre gode tilbud i butikken Åbningstider: Torsdag og fredag: kl Lørdag: kl Favstrupvej 2 Chr.feld Tlf Stort jule-tag-selv-bord med alt hvad der skal være plus meget mere. 24./25. nov. & 1./2. dec. 8./9. & 15./16. dec. Husk bordbestilling på tlf Koldingvej 51 Christiansfeld inkl. musik med Sjubiduo 325,- pr. kuvert It s got to feel right Kom ind og se EFTERÅRETS nyheder Onsdag den 25. oktober mellem kl kan du møde Dorte, som er buksespecialist fra LauRie. Hun vil hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige model og pasform. Vi har i dagens anledning kampagnepris på udvalgte LauRie bukser før op til 799,- nu kr. 599,- (modeller med og uden print) LauRie er kendt for deres fantastiske pasform, altid gode kvalitet og så er deres tøj fri for sundhedsskadelig kemi. Konkurrence Har du lyst til at vinde af et par bukser med megastretch fra LauRie? Så kom ind i butikken og deltag i konkurrencen. Vi ses hos Gitte s Mode Kongensgade 5. Christiansfeld. Tlf

4 4 Tirsdag den 17. oktober 2017 Aflever papir, glas, metal og hård plast tæt på, hvor du bor Nu bliver en god ordning bedre. I Kolding Kommune er der over 1400 miljøstationer. Det er beholdere til papir og glas og nu også til metal og hård plast. Godt 5000 beholdere køres ud gennem det meste af oktober måned til alle de steder, hvor der er plads til de nye beholdere. Er der ikke en miljøstation, hvor du bor? Kontakt Renovation og hør om mulighederne på telefon eller Aviser Kuverter Brochurer Ugeblade og magasiner Dunke Plastflasker Bøtter Bakker Øl- og sodavands dåser Foliebakker Konservesdåser Stanniol Vinflasker Syltetøjs glas gerne med låg Drikkeglas Tomme pilleglas By- og Udviklingsforvaltningen Renovation Bronzevej 6 Telefon

5 Tirsdag den 17. oktober Frisør / Helse m.m. Klinik for fodterapi er midlertidigt lukket. Med venlig hilsen Fodterapeut Else Andreasen Nu er det også muligt at følge ugeavisen på FaceBook Fodbussen Marianne Hansen K LI P D UP O NT Velkommen til pernille!!! Klip Dupont v/lene Kipp Antonsen Driller fødderne? - Så har jeg behandlingen til dig! Jeg kan komme hjem til dig mandag, tirsdag eller onsdag. Du kan komme på klinikken torsdag og fredag. Tidsbestilling efter aftale på Jeg bor på Præstegårdsvej 1b, indgang fra Haderslevvej, lige ved siden af Hyggehjørnet Så er Pernille startet i Klip Dupont, og det skal fejres! Bestil tid til klip hos Pernille, og få rettet og farvet bryn + vipper gratis. Bestil tid til farvning hos Pernille, og få en gratis kurbehandling. Tilbudet gælder i ugerne Stedet for personlig hårpleje Tlf l i n d e g a de 56 Sjølund Idrætsforening & Sjølund Multiarena inviterer Vi har ledige haltider i Sjølund Multiarena TIRSDAGE ONSDAGE FREDAGE LØRDAGE SØNDAGE Kontakt halinspektør Christian Bramsen tlf Tennis Tirsdage kl Første gang tirsdag KOM & PRØV Tag gerne ketsjer med, vi har net og bolde. Vi glæder os til at se jer! volleyball Onsdage kl Første gang onsdag Invitation til Åbent Hus Lørdag den 28. oktober kl i de Brugerstyrede Aktivitetshuse i Kolding Kommune. Vi glæder os til at se jer i et eller flere af aktivitetshusene, hvor vi byder på kaffe og kage. Til åbent hus møder du engagerede frivillige, der står klar til at svare på spørgsmål og fortælle om alle de spændende aktiviteter og muligheder, som aktivitetshusene byder på. De Brugerstyrede huse er primært for seniorer og drives af frivillige. Vi glæder os meget til at vise vore aktivitetshuse frem til alle! 18 aktivitetshuse åbner dørene og byder velkommen Midtgården Nicolaiplads 10 Kolding Paletten Norgesvej 6 Kolding Olivenhaven Munkevænget 10 Kolding Catolhavegyden Catolhavegyden 19 Vonsild Toften Kirkely 24 Bramdrupdam, Kolding Centrum Vestergade 3 Almind Svinget Hechtsvej 5 Viuff Oasen Bavnehøj 177 Vester Nebel Toftegården Hovedvejen 28 Jordrup Basagerhus Nr. Bjertvej 89 Nr. Bjert Aktivitetshuset Bjert Vesterløkke 10 Bjert Huset Storegade 3 Lunderskov Lindely Lindegade 2 Vamdrup Taps Lokalcenter Taps Ødisvej 22 Taps Stepping Midtpunkt Nørre Alle 1, Stepping Christiansfeld Seniorhuset Skolevej 10 Christiansfeld Hejls gl. Skole Hejlslandevej 20 Hejls Lærkebo Sjølundgade 28 Sjølund Har du lyst til at prøve at spille indendørs krolf? Sjølund Multiarena har anlagt 2 x 12 huller, så nu kan du spille krolf i tørvejr og uden at ødelægge græsset om vinteren. Køller og læder bolde stilles gratis til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe egen kølle. Sjølund IF, Sjølund Multiarena og 60+FRISK afholder Åbent Hus for alle interesserede ONSDAG den 1. NOVEMBER kl Sjølund Multiarena, Sjølund Gade 13A (lige bagved skolen) Der er kaffe på kanden og gang i spillet, så mød op og se om DU skal spille indendørs krolf hele vinteren. Vi får besøg af Børge Georgi fra Sønderborg Krolf klub, som vil instruere i regler m.m. Der spilles fremadrettet onsdage fra kl. 9-12, fra 1. november til 31. marts - der er mulighed for kaffe og hygge undervejs. VI SES TIL INDENDØRS KROLF I SJØLUND

6 6 Tirsdag den 17. oktober 2017 Folk i Hejlsminde præsenterer Tom Donovan Vi har gennem flere år forsøgt at få vores kalendere til at passe sammen, det er nu lykkedes. Onsdag den 25. oktober giver han koncert i Hejlsminde Forsamlingshus. Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader. Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan. I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales - en vellykket samling af egne numre.albummet The Solstice Fire er fra 2008, og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra Det meget roste album - Skagen Rose kom august Fjelstrup Skatklub Mandag den 2. oktober mødtes 13 personer til skat. Nr. 1: Ole Lauristen med 2123 point. Nr. 2: Arne Gormsen med 1728 point. Nr. 3: Bruno Schmidt med 1519 point. Vin fik Peter Ulstrup med 862 point. Mandag den 9. oktober mødtes 10 personer til skat. Nr. 1: S. Å. Petz med 1897 point. Nr. 2: Arne Juhl med 1577 point. Nr. 3: Bent Sørensen med 1496 point. Vin fik Gudrun Christensen med 999 point. Beskæftigelse Sognemedhjælper/kirkeog kulturmedarbejder ved Tyrstrup Kirke Har du lyst til at arbejde med børn og unge? Brænder du for at fortælle om det kristne budskab? Er du idérig og elsker at starte nye tiltag? Har du gode samarbejdsevner? Ønsker du et job hvor der er medbestemmelse? Så har vi jobbet til dig! En 2 årig projektstilling som Kirke- og kulturmedarbejder ved Tyrstrup Kirke, er ledig pr. 1. januar Stillingen er på 18 timer pr. uge. Det forventes at du som kirke- og kulturmedarbejderen varetager: - Kirkens aktiviteter for børn herunder babysalmesang og lignende tiltag. - Deltager aktivt i sognets Børnekirke og familiegudstjenester. - Er engageret i arbejdet med minikonfirmander. - Er nytænkende i forhold til øvrige børne og unge aktiviteter ved kirken. Arbejdspladsen har som udgangspunkt adresse på Gl. Kongevej 9 i Christiansfeld ved kirke og sognehus. Løn samt rådighedstillæg følger overensstemmelse takster. Tyrstrup Sogn har sognebørn og 12 ansatte heraf 2 præster. Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Daniel Klestrup Bjærge på telefonnummer / mail eller en af sognets præster. Ansøgningen med relevante bilag sendes til Daniel Klestrup Bjærge, Gl. Kongevej 9, 6070 Christiansfeld ell. på mail til Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest 1. november Tyrstrup Herreds Tidende Jernbanegade Christiansfeld Tlf

7 Tirsdag den 17. oktober Tilbudene gælder fra d. 19/10 til 24/10 - eller så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl

8 8 Tirsdag den 17. oktober 2017 Verdensarvs-dag i Christiansfeld Lørdag d var der Verdensarvs-dag i Christiansfeld på Søstrehuset, hvor bl.a. borgmester Jørn Pedersen medvirkede. Henri N. Her er det arkitekt Jakob Revsbech fra kommunens planafdeling sammen med Neel Gotthardt og kulturchef i Kolding kommune, Lisbeth Holten Lambert. Her ses fra venstre byrådsmedlemmerne Knud E. Langhoff (Kons.) og Jesper Elkjær (Rad.) med Christiansfeld Centrets Neel Gotthardt i mellem, og til højre sitemanager Birgitte Lamp og pastor Jørgen Bøytler. Bolig / Ejendomme / Hus / Have / Fritid m.m. Brødremenigheden Ledige lejligheder Henvendelse: Tlf KNUD SCHMIDT Jernbanegade 1 Chr.feld 2 lejligheder til leje»bakerstreet«stepping 4-vær. lejlighed i stueplan på 112 m 2 til leje fra 1. december Ingen husdyr - adgang til fælleshave og vaskekælder. Husleje kr ,00 + forbrug, inkl. fællesantenne (lille pakke). Depositum 3 mdr. husleje. 4-vær. lejlighed i 2 plan på 106 m 2 til leje fra 1. januar Ingen husdyr - adgang til fælleshave og vaskekælder. Husleje kr ,00 + forbrug, inkl. fællesantenne (lille pakke). Depositum 3 mdr. husleje. Totalrenoveret lille lækker lejlighed udlejes Bestående af stue/ køkken, soveværelse samt toilet med bad. Lejligheden er i stueplan, uden trapper og særdeles velegnet til ældre. Beliggende på rolig gade i Christiansfeld. Vaskemaskine til rådighed. Husleje incl. forbrug kr ,00. Depositum 3 mdr. husleje. Lejligheden er røgfri og der må ikke være husdyr. Henvendelse / KONTORPLADSER UDLEJES SAVNER DU ARBEJDSRO? De ledige lejemål består af 4 nyistandsatte lokaler som udlejes på Torning Møllevej 11 i Christiansfeld. UNIKKE KONTORLOKALER Lokalerne er på m 2 med hver 2 kontorpladser. Lejen pr. plads er kr./md. inkl. internet, adgang til printer og mødelokale. Der er adgang til tekøkken med kaffemaskine samt toilet og bad. BOOK EN FREMVISNING Der er mulighed for hurtig overtagelse. Kontakt Anders Christensen på tlf Hus til leje søges Max husleje 5.000,- inkl alt. Tlf Hvis du vil KØBE eller SÆLGE SOMMERHUS Fra: TIL SALG Til: SOLGT Her overrækker sitemanager Birgitte Lamp en præmie fra borgmesteren for den bedste idé på dagen. Den vandt halbestyrer Lars Kristiansen, Cuben, for en idé om at sommerhusejere giver lejere en pakke med, som bl.a. består af kegling og fittnes i hallen, samt en byrundtur med guide. Kopi-priser: A4 sort/hvid kr. 1,- A4 farve kr. 3,- A3 sort/hvid kr. 2,- A3 farve kr. 6,- Tyrstrup Herreds Tidende Jernbanegade Christiansfeld i Sandersvig-, Hejlsminde- eller Grønninghoved-området Så henvend dig trygt til: Toldbodgade Toftlund Telefon års erfaring med køb & salg af sommerhuse Her ses det lokale byrådsmedlem Molle Lykke Nielsen (DF) i samtale med Neel Gotthardt, der holdt et foredrag tidligere på dagen om registrering af de 291 ejendomme i den gamle bymidte, hvoraf 49 er fredede og stort set resten bevaringsværdige. 25 ejendomme er blevet restaureret, eller fjernet som med den gamle toiletbygning ved busholdestedet. Den tidligere brandstation er nu blevet solgt til private men kommunen har hjulpet med at få malet det smukke gamle hus. Pigekostskolen er nu sat til salg af kommunen, og det overvejes stadig, hvordan stakittet omkring Comeniushaven kan forbedres. Det var nogle af de ting, hun nævnte ledsaget af power points. Motor m.m. SPAR PENGE OPHUG - SPAR PENGE Brugte bildele fra nyere skadede vogne sælges. - Alle mærker! Garanti på alt! schmidt s autolager ApS Skamlingvejen 85 - Skartved 6000 Kolding - Telefon ÅBEN: Daglig kl lørdag og søndag lukket. Miljøgodkendt til modtagelse af skrotbiler. PS CARS Dit værksted for fremtiden Åstorpvej 89. Åstorp Christiansfeld Vi reparerer alle bilmærker, nye som gamle. Gratis synstjek. 3 års garanti på alle nye reservedele Service Partner Tlf Værkstedet tilbyder også: Service og reparation af AirCondition (KMO Certificeret) Fejlfinding Klargøring til syn Forsikringsskader Kontrolleres af: Tlf Aller Møllevej 2. Aller Service Partner

9 Tirsdag den 17. oktober 2017 Studerende puster nyt liv i Dansk Legetøjsmuseum Et nyt samarbejde med elever fra IBA skal i løbet af efteråret hjælpe Dansk Legetøjsmuseum med at blive mere digitalt. Eleverne får mulighed for, at arbejde med en konkret case og håbet er, at de gode ideer kan være med til at koble museets spændende legetøj med nye digitale løsninger til glæde for museets gæster. SlotssøBadet fik i starten af 2015 en livsgave af en ældre Koldingborger, Bent Eliasen, der igennem hele sit liv har samlet mere end legetøjseffekter. Kravet var, at Slotssøbadet skulle åbne et museum for alle effekterne og dette skete 6. dec i Christiansfeld. Siden har museet været drevet af frivillige med hjælp fra SlotssøBadet. Etablering i nye lokaler, registrering og dagligdrift har været store opgaver, men museet og de frivillige vil gerne udvikle sig og koble det gamle legetøj med nye digitale løsninger. Museets Formand, Edvard Køhrsen kontaktede derfor IBA med den meget åbne case og søgte inspiration fra eleverne til nye digitale museumsoplevelser.»legetøjet er spændende og sjovt og for mange er det et glædeligt gensyn med noget velkendt fra deres barndom, men vi håber at elevernes inspiration kan hjælpe os til at udvide oplevelsen ved hjælp af nye medier og formidling så kan vi tiltrække flere besøgende til museet,«forklare Edvard Køhrsen. Specialiseringsforløbet er for 3. Semester multimediedesigner studerende. Forløbet er i perioden uge 43-45, - og har fokus på udvikling (kodning) af en multimedieløsning som fx. mobil, hjemmeside eller installation. Projektet fra museet blev en populær case og flere grupper har taget udfordringen op. Edvard Køhrsen Ville s Slagtehus/gårdbutik dansk hest hakket dansk hestekød 1 kg. 40,00 3 kg skært hestekød Kalvesteg pr. kg uden ben snøret, engelsk m/u bacon bøf af pr. hestefilet 1/2 kg pr. ½ kg Kærmølle bøffer af oksefilet 5 stk. Vægt ca. 1 kg forkogte, marinerede spareribs eller vikingeben Frit valg pr. ½ kg Weber culotte m/u marinade Frit valg pr. ½ kg Åbningstider Torsdag...kl Fredag......kl Lørdag...kl store flotte svinemørbrad 3 stk HAKKET KAlv & flæsk svin eller oxe 8-12% 1 kg 50,00 TA 3 KG For Hakket oxe 3-6% 1 kg 60,00 TA 3 KG For Fru Hansen ringer til El-selskabet, efter at orkanen har hærget hendes hus: Nu har jeg klaret mig med stearinlys i 4 dage. Nu må I altså snart sende en mand Ville s Slagtehus/gårdbutik Kær Møllevej 95, 6094 Hejls Tlf En naturlig del af hverdagen Effektivt og energivenligt Vaillants ecotec plus 156-5/5 gasfyr byder på behagelig varmekomfort, 75 liters varmtvandsbeholder, et lavt strømforbrug samt intelligent styring - også via App. Skift gasfyret og spar penge Pris for standard installation fra kr Energitilskud op til kr og fradrag for arbejdsløn. Se mere på AAGE JØRGENSEN VVS A/S Grundlagt i Kvalitet i 3 generationer 60 mdr. rentefri finansiering på gasfyr Lån eksempelvis kr i 60 mdr. ÅOP er 5,3%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse kr Adm. Gebyr kr. 39/mdr. Total tilbagebetaling kr Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank. Vojens Haderslev

10 10 Tirsdag den 17. oktober 2017 Natteravnene skaber tryghed i Christiansfeld Natteravnene er blevet et almindeligt syn i Christiansfeld. Man møder ofte teams, som består af 3 personer, både hverdagsaftener og i weekenderne. Lene Hjelm fortæller, at de har fået en del ros af de ældre, de har mødt. De ældre er rigtig glade for, at vi er kommet til byen, for det skaber tryghed. Hun fortsætter:»på den ene af mine ture, mødte vi en flok unge mennesker, der sad i haven over for skolen. De havde et helt bord fyldt med kopper og flasker. Vi var noget spændt på, hvordan det ville se ud, når vi kom forbi sener. Men der var fuldstændig slikket, alt var væk, det glædede os meget.«natteravnene søger unge Natteravnene mangler unge mennesker, der vil med ud og gå. Hvis du har lyst til at være med i arbejdet, er der er nyt Basiskursus d. 24/10 kl i Formidlingsrummet på Christiansfeld Skole. Hvor alle der endnu ikke har basiskurset bare kan møde op. Det gælder dem, som har tilkendegivet, at de gerne vil være med, men også helt nye, er meget velkommen. Jan Grundvad Landbrug / Hus / Have / Fritid m.m. Butik: Punkt1 Haderslev Aut. varmepumpeforhandler Danmarkspumpen Panasonic Mitsubishi LG Få tilskud fra kr. Salg Reparation Tågerupvej Sommersted Tlf Smedearbejde - Rep. af traktor/maskiner Landbrug - Havemaskiner og Gyllepumper Entreprenørmaskiner Hydralikslanger Skift af bildæk og bremser på personbiler Aut. VVS installatør - olie/gas - stoker og halmfyr Vand/varme i stalde Vandrensning - vandledninger Døgnvagt Frørup Smed & Maskinforretning ApS Frørupvej Chr.feld Tlf Over 25 års erfaring Værktøj Hjælpemidler Smøreolie/fedt samt kedelslanger og VVS-dele Gardiner og solafskærmning - også aften og weekend Containerservice Levering af: Sand Grus Sten Skærver Træflis Muldjord BAKKEGÅRDEN Tlf CVR: Preben Johansen A/S Industrivej Christiansfeld & er fusioneret Vores varesortiment og betalingssystem er udvidet Priserne forbliver på det samme niveau som før Bestilling kan også foregå via hjemmesiden eller Kontakt: Eller Mere info på: Murer Tømrer Snedker Entreprenør Anlægsgartner Kloak-inspektion Aut. Kloakmester Ejendomsservice Dødsboer & restdødsboer Opkøbes/ryddes Flytter De til mindre, kommer vi og henter resten. Vi rengør efter aftale. Tlf Kopi-priser: A4 sort/hvid kr. 1,- A4 farve kr. 3,- A3 sort/hvid kr. 2,- A3 farve kr. 6,- Tyrstrup Herreds Tidende

11 Tirsdag den 17. oktober 2017 Udvekslingsstudent fra Mexico Christiansfeld Rotary Klub har siden august måned haft Carlos Silviano Torres Renero som udvekslingsstudent fra Mexico. Carlos er 16 år og startede den 9. august på Munkensdam Gymnasium. Han kommer fra byen Morelia med indbyggere og som ligger i staten Michoacan. Hans første ophold hos en dansk værtsfamilie er hos Birgitte og Michael Henriksen, hvor han skal bo indtil han skifter værtsfamilie i starten af januar Carlos fortæller endvidere, at staten er berømt for deres mangfoldighed af mad samt millionvis af monark sommerfugle, som kommer flyvende fra Canada. Ligesom vi i Danmark holder Allehelgensdag den første søndag i november, holder de i Mexico de dødes dag altid på datoen den 2. november med offergaver. Carlos har sammen med andre udvekslingsstudenter fra Rotary deltaget i Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro, hvilket for ham var en stor oplevelse. Carlos elsker fysiske udfoldelse og i hans hjemland dyrker han løb, faldskærmsudspring samt dykning.»ungdomsudvekslingen er for personer mellem 16 og 18 år«, udtaler præsidenten for Christiansfeld Rotary Klub, Flemming Callesen, som fortsætter:»der udveksles hvert år omkring 200 unge danske med unge, fortrinsvis fra oversøiske lande. På verdensplan omfatter Rotarys ungdomsudveksling tæt ved årligt.«finn Johannsen Liberale Erhverv m.m. 11 Retshjælp Christiansfeld advokater tilbyder anonym, gratis retshjælp hver mandag kl på Christiansfeld Bibliotek Charlotte Szocska Mette H. Bindeballe Praktiserende landinspektør Peder Boesen Stubbum Landevej Christiansfeld Tlf Kontakt jeres lokale GF-assurandør Nels Thorsgaard, Christiansfeld Telefon Håndværkere m.m. Alt tømrer- og snedkerarbejde udføres Fjelstruprødvej 19 Fjelstrup 6100 Haderslev Tlf Fax Biltlf Kloak - Tilslutning - Reparation Din lokale kloakmester Rådgiver Uforbindende tilbud BAKKEGÅRDEN Tlf Udeblev avisen? Gå ind på hjemmesiden: Der er et link du kan benytte ved manglende levering Gas-/Oliefyrsservice 4 Kedeludskiftning 4 Gas, olie, eller biobrændsel 4 Fjernvarme 4 Badeværelser RGENSEN AAGE JØRGENSEN VVS VVS A Grundlagt i 1946 i Kvalitet - Kvalitet i 3 generationer i 3 Vi laver alt indenfor VVS til PRIVATE ERHVERV LANDBRUG AAJ.DK GARANTI PÅ KVALITET ApS v/peter Hansen. Anderup Skovvej 66 Bjerndrup Christiansfeld Tlf

12 12 Tirsdag den 17. oktober 2017 HUSK at vi har åbent i denne uge: Fredag kl & Lørdag kl folk i Hejlsminde arrangerer: Onsdag den 25. oktober kl. 20: Tom Donovan Irske og skotske folkemelodier i næsten originale versioner. Entré kr. 200,- Reservation på: eller tlf Ingelise / Uffe Favstrupvej 43 Tlf Christiansfeld Evt. spisning kl husk at bestille senest 20/10. Udeblev avisen? Take Away Som noget nyt har vi take away fra vores køkken Gå ind på hjemmesiden: Der er et link du kan benytte ved manglende levering Lindegade 25 Prætoriustorvet - Christiansfeld Tlf Vi bestræber os fortsat på at lave god mad fra bunden. Nu gør vi det lettere for jer at sætte mad på bordet, på de travle dage. Dansk bøf kr. 100,- m. bløde løg, kartofler, sovs, bønner og gulerødder Unghanebryst kr. 125,- m. rustikke pommes, whisky sauce og grøntsager Wienerschnitzel kr. 140,- af kalveinderlår m. stegte kartofler, ærter, smør sauce Bestilles på telefon Mandag - lørdag fra kl Om søndagen fra kl Sønderjyske Egnsretter Fredag den 27. oktober fra kl HUSK Forudbestilling nødvendig på tlf Pris pr. person kr. 248,- - Mere info i næste uge! Husk også bordbestilling til Mortens Aften den 10. november Lindegade 25 Prætoriustorvet - Christiansfeld Tlf Hold din fest i Fjelstrup Forsamlingshuset -max. 100 gæster. Kr Klublokalet -max. 40 gæster. Kr Separate køkkener til hvert festlokale. Giv mig et ring jeg altid klar til at hjælpe dig med at få en god fest. Kontakt: Svenne Christensen Tlf.: Hjemmeside: fjelstruphallen.fjelstrup.dk Valgkampen holder ikke ferie Ikke fordi jeg vil føre valgkamp for andre partier, men synes det er vigtig at oplyse, at det er første gang i Storkommunen Koldings tid, der har været opstillet så mange kandidater fra det Gl. Christiansfeld Kommune, som jeg ynder at kalde MIT lokalområde. Der er 10 kandidater fra diverse partier. Mit ønske er at uanset hvilket parti I ønsker at stemme på, så stem personlig og gerne en kandidat fra VORES område. Selvfølgelig håber jeg at få stemmer nok, for at repræsentere hele Kolding Kommune i Byrådet, men ikke mindst for at forsætte arbejdet med at udvikle»vores«lokalområde. Det gælder boligudbygning, både ejerboliger og lejeboliger, gode forhold for børn og unge, endnu bedre ældreomsorg og bedre støtte til pårørende, forbedringer af veje og stier, o.s.v. Jeg fortsætter med at møde borgerne i ØJENHØJDE, og lytte til diverse forslag og ønsker, der kan bidrage til gode løsninger i lokalområdet og Kommunen. Det bliver hårdt arbejde, men er ved at finde værktøjet frem. Følg min valgkamp her i»vores«avis. Venlig hilsen fra JERES LOKALPATRIOT Molle lykke Nielsen nr. 3 på liste O Tlf mail: KØR SELV-FERIE MED Som læser af Tyrstrup Herreds Tidende/ får du dette specielle læsertilbud. Oplys rejsekoden THT ved bestilling så får du automatisk rabatprisen. På opdagelse i Brandenburg 4 dage på 4-stjernet hotel i Tyskland 2 nætter 899,- 4 nætter 1.399,- 5 nætter 1.799,- Axxon Hotel HHHH Byen i floden sådan beskrives Brandenburg an der Havel. Den ligger da også omgivet af floden Havel og med et væld af kanaler samt større og mindre søer strøet gavmildt rundt omkring byen. Byen har lagt navn til delstaten Brandenburg og havde sin storhedstid tilbage i middelalderen. Det kan man mærke, når man går på opdagelse i den stemningsfulde, historiske by, for her er flere kirker, og især domkirken St. Peter und Paul er fascinerende. Middelalderstemningen kan også spores i de gamle byporte og bymure. Ankomst: Valgfri frem til og BESTILLING: Telefon eller Åbent hverdage kl Pr. person i dobbeltværelse 1.149,- Pris uden rejsekode 1.299,- 3 overnatninger 3 x morgenbuffet 2 x 2-retters middag/buffet Børnerabat 1 barn 0-5 år gratis. 2 børn 6-14 år ½ pris. Teknisk arrangør: Husk rejsekode: THT Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt. Børnerabat ved 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Gastropub Find os på Kirkegårdsallé 1 Tlf Ikke dyrere, men smukkere! Selskabslokaler op til 180 personer. Rekvirer venligst vore menuforslag. Vi har 27 dejlige HHHHværelser Venlig hilsen og på gensyn Annette og Torben Schulz Tyrstrup kro Tlf Nu er det også muligt at følge ugeavisen på FaceBook

Høst tid til taknemmelighed!

Høst tid til taknemmelighed! Tirsdag den 1. september 2017 1 Grundlagt i i 12 12 Jernbanegade 1 info@tht-ugeavis.dk Tlf. 7 56 1 33 Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup,

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig Tirsdag den 2. januar 206 Jernbanegade 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Velkommen. til Kolding Kommune. Til dig der for nylig er flyttet til kommunen. LOGO1UN_Stor_POSrød

Velkommen. til Kolding Kommune. Til dig der for nylig er flyttet til kommunen. LOGO1UN_Stor_POSrød Velkommen LOGO1UN_Stor_POSrød til Kolding Kommune Til dig der for nylig er flyttet til kommunen Jørn Pedersen Borgmester Kære nye borger Velkommen til Kolding Kommune. Kolding er et godt sted at bo. Et

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924

Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924 1 Uge 48 Jernbanegade 1 6070 Christiansfeld Tlf. 7456 1433 Grundlagt 1924 info@tht-ugeavis.dk www.christiansfeld-avis.dk Tirsdag / Onsdag den 28. / 29. november 2017 93. årgang Gudstjenester Søndag d.

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Christiansfeld Avis Grundlagt i i

Christiansfeld Avis Grundlagt i i Tirsdag den 5. september 2017 1 Grundlagt i i 1924 1924 Jernbanegade 1 6070 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Tlf. 74 56 14 33 Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning,

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Den gamle redaktørs side.

Den gamle redaktørs side. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk NR. 8 August 2014 29. 29. Årgang Blad nr.: 311 Den gamle redaktørs side. Så er Tuse Næs på Facebook besøg: https://www.facebook.com/tuse.naes Sommervejret

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig Tirsdag den 6. januar 016 1 Jernbanegade 1 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

2 Tirsdag den 23. februar 2016. Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup

2 Tirsdag den 23. februar 2016. Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup Tirsdag den 2. februar 206 Jernbanegade 6070 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Medlemsnyt Januar 2017

Medlemsnyt Januar 2017 Medlemsnyt Januar 2017 Åbningstider i sekretariatet : Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.00 15.00 Mandag, fredag, lørdag og søndag LUKKET Følg med på hjemmesiden og facebook Åbningstider i shoppen : Onsdag,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum Jul hos Lynggaard Teglværksvej 1 Aadum Stort udvalg i Vinterkranse og dekorationer Pyntegrønt Juletræer Dekorationsmaterialer Lys m.m. Kaffe på kanden! Åbent: Fredag/Lørdag/søndag kl. 10-17 fra 8. november

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere