FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA"

Transkript

1 FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV

2 EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive UBL 2.0) MODTAGELSE: > Import af fakturafiler og dannelse af købsfakturaer med placering af data i de rigtige felter > Overblik over fakturaer, linje for linje > Godkendelse via standard flow fra NAV - eller du kan anvende det udvidede godkendelsesflow, der tilbydes via Continia Document Capture > Vedhæftede bilag > Integration til eksterne udbydere af elektroniske postkasser (VANS udbydere) > Grafisk visning af fakturaer som html-fil i web browser AFSENDELSE: > Afsendelseskø > Over 30 indlagte kontroller af data i fakturabilag inden afsendelse > Kvitterings- og fejlhåndtering Afsendelse og modtagelse af fakturaer i dataformat bliver med Continia e faktura en integreret del af dit arbejde inde i Microsoft Dynamics NAV. Dermed opnår du optimale vilkår for at strømline og automatisere dine arbejdsgange omkring håndtering af salgs- og købsfakturering. Continia e faktura er udviklet til at kunne sikre en optimal håndtering af fakturadokumenter i økonomisystemet, der skal afleveres eller modtages i OIO UBL- eller -XML format via en elektronisk postkasse. Denne oprettes hos en ekstern udbyder, som sikrer der afsendes/modtages fakturaer samt kvitteringer og valideringssvar på alle forsendelser.

3 Klar til afsendelse Afsendelse Når en salgsfaktura bogføres kan den blive sat op til automatisk at blive tilføjet afsendelseskøen som værende klar til afsendelse. Dette kan sættes op på debitoren, om denne skal modtage en elektronisk faktura. Fra afsendelsesoverblikket kan du se fakturaer og kreditnotaer i både antal og beløb. Allerede herefter har du mulighed for at sende alle dokumenter på en gang, eller du kan også sende dokumenterne enkeltvis. I forbindelse med afsendelsen foretager Continia e faktura over 30 forskellige former for datakontroller, der er med til at sikre en høj kvalitet i de elektroniske fakturaer, der sendes fra din virksomhed. Når salgsdokumenterne er bogført ligges de i kø til afsendelse. Man kan fra det overordnede Afsendelsesoverblik se fakturaer og kreditnota i både antal og beløb. Man kan vælge at sende det hele herfra ved at trykke på afsendelsesfunktionen, eller man kan trykke på opslagsknappen og se hvilke dokumenter der er klar til afsendelse og sende disse enkeltvis herfra. Herefter hentes der kvitteringer for de afsendte dokumenter. Her kan du se, om den er modtaget til videre forsendelse i den elektroniske postkasse, eller der er opstået en fejl og dermed ikke kan behandles. Fejlårsag kan ses via en log og du kan dermed rette årsagen og sende dokumentet igen.

4 Modtagelse Første opgave er et hente fakturafilerne fra den elektroniske postkasse. Fra modtagelsesoverblikket inde i Microsoft Dynamics NAV kan du udføre dette og indlæse dem i NAV. I modtagelsesvinduet for Continia e faktura kan du få overblikket over hvilke fakturaer, der er indlæst sammen med det samlede beløb for i modtagelseskøen. Herfra er det muligt at få et overblik over hver enkelt faktura linje for linje. Igen herfra kan du få vist hver enkel faktura enkeltvis med alle de data, der er tilknyttet til den faktura, som Continia e faktura har placeret korrekt i de rigtige felter. Godkendelse Efter modtagelse er det muligt at godkende hver enkelt faktura. Enten ved hjælp af standardfunktionalitet i NAV eller hvis du anvender Continia Document Capture til Modtagelse af købsfakturaer I modtagelsesvinduet for Continia e faktura kan du få overblikket over hvilke fakturaer, der er indlæst sammen med det samlede beløb for i modtagelseskøen. Herfra er det muligt at få et overblik over hver enkelt faktura linje for linje.

5 registrering af papir- og pdf-fakturaer, så kan du anvende e-faktura bilagene i samme flow, som stilles til rådighed her både til godkendelse via en NAV klient eller en web browser, hvilket åbner for at alle med internet adgang i virksomheden kan godkendsbehandle fakturaer. Vedhæftede bilag Hvis der ud for den enkelte faktura er angivet at den indeholder grafik, advisering eller udvidet indhold, kan de åbnes med de respektive funktioner. Modtages en faktura med en vedhæftet UTS-fil, vil markeringen være som et vedhæftet bilag. Der er også mulighed for at foretage kontroller på priser ved overførsel af købsordre, forskel i navn på kreditor- og faktureringsleverandør, samt kontrol af afvigelser mellem enhedskoderne på den modtagne elektroniske faktura og en eksisterende købsordre/ vare. Visning af dokumenter Nogle gange kan overblikket over en faktura mangle og en oversigt i en traditionel faktura savnes. Med Continia e faktura kan du få vist faktura dokumenter som en html-fil i din web browser.

6 Vis faktura Der er en række funktioner som kan hjælpe med at give et overblik over hvad en faktura indeholder. En af disse funktioner er Vis XML, der kan tilgås fra listen over modtagne fakturaer eller direkte inde i Kortet med den modtagne faktura. Ved at trykke på Vis XML vil fakturaen blive omdannet til en HTML fil, der kan vises grafisk i en browser, hvis man har angivet stylesheets i opsætningen.

7 Elektroniske postkasser I forbindelse med anvendelse af Continia e faktura skal din virksomhed også tegne en aftale med en udbyder af elektroniske postkasser (VANS udbydere). Løsningen fungerer uafhængigt af en specifik udbyder, men der leveres standard integration til følgende: Nets efaktura Med efaktura tilbyder Nets en unik totalløsning, hvor du kan vælge at lade Nets håndtere al din fakturering til både dine offentlige kunder, erhvervskunder samt privatkunder. Du behøver ikke at indgå individuelle aftaler med dine kunder. Nets sørger nemlig for, at alle dine fakturaer bliver sendt - elektronisk eller på papir afhængigt af dine enkelte kunders ønsker. Andre udbydere Det er også muligt at anvende andre udbydere af elektroniske postkasser sammen med Continia e faktura. Kontakt din Microsoft Dynamics NAV forhandler for yderligere oplysninger. Du kan læse mere om efaktura fra Nets, inklusive vejledninger og priser via nedenstående link: >> Besøg Nets efaktura Sådan køber du Til slutbrugere: Continia Add-on produkter sælges udelukkende gennem Microsoft Partnere. Ønsker du at købe vores produkter bedes du henvende dig til din Microsoft Dynamics Partner. Til Microsoft Partnere: Continia Software tilbyder produkter indenfor Microsoft Dynamics AX, NAV og C5 til Microsoft Partnere. Vores produkter er til rådighed og lettilgængelige for alle Microsoft Partnere. Du kommer i gang ved at registrere dig på Continia PartnerZone.

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT Leveret af TRAVEL-X FACTSHEET

CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT Leveret af TRAVEL-X FACTSHEET FACTSHEET FORDELE > Web/hostet løsning kræver ingen teknisk vedligeholdelse. > Automatisk import af kreditkorttransaktioner, brobizz og benzinkort. En Continia Expense Management løsning leveres i samarbejde

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering Indholdsfortegnelse Opsætning 3 Debitoropsætning 4 Opsætning af afsendelsesmodulet 6 Check af anden opsætning 11 Elektronisk fakturering 13 Opsætning

Læs mere

Kom godt i gang med Easybooks

Kom godt i gang med Easybooks Kom godt i gang med Easybooks Easybooks er et brugervenligt og gratis regnskabsprogram, som betjenes direkte via internettet ved hjælp af en browser, for eksempel via Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

Læs mere

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering!

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! Med ediva er der mange flere muligheder, end bare at scanne jeres fakturaer ind. Allerede i standard systemet

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

C5 vejledning. C5 Online. Finans-, debitor & kreditor. Niveau D/C

C5 vejledning. C5 Online. Finans-, debitor & kreditor. Niveau D/C C5 vejledning C5 Online Finans-, debitor & kreditor Niveau D/C 1. udg. juni 2013 Indhold 1 Klar til C5 Online... 1 1.1 Installere opkaldsforbindelse (VPN)... 1 1.2 Logge på C5... 1 1.3 Indtaste e-mail

Læs mere

LS-PBS LeverandørService opkrævninger via nets Vejledning

LS-PBS LeverandørService opkrævninger via nets Vejledning Vejledning DDB DATA ApS Telefon: 58 30 32 00 - www.ddb-data.dk Side 1 Installation Programmet kan hentes på følgende adresse. http://www.ddb-data.dk/ls-pbs-bestilling Når siden vises denne vejledning og

Læs mere

Indsendelse af filer til banken

Indsendelse af filer til banken Forløbet for indsendelse af en betalingsfil til banken Sådan godkendes og sendes betalinger i Navision Stat Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du indsender og godkender en betalingsfil i Business

Læs mere

Vi leverer rigtig gode priser til Microsoft Dynamics

Vi leverer rigtig gode priser til Microsoft Dynamics Opdateret 08-07-2011 Det er ikke længere nogen hemmelighed: Vi leverer rigtig gode priser til Microsoft Dynamics LINK: LICENSINFO & KONCERNAFTALER Links til: Dynamics NAV: Dynamics C5: Dynamics AX: CONTINIA

Læs mere

Fakturering af: - Private kunder -Virksomheder - Det offentlige

Fakturering af: - Private kunder -Virksomheder - Det offentlige Fakturering af: - Private kunder -Virksomheder - Det offentlige Virksomhedens situation i dag Omkostninger i dag til fakturering? Kroner Manpower Investeringer Ledelsestid Besvær Omkostningselementer Papir

Læs mere

NETS PARTNER PROGRAM NETS STANDARDLØSNINGER TIL HÅNDTERINGER AF OPKRÆVNINGER, INFORMATIONER OG DOKUMENTER

NETS PARTNER PROGRAM NETS STANDARDLØSNINGER TIL HÅNDTERINGER AF OPKRÆVNINGER, INFORMATIONER OG DOKUMENTER 1 NETS PARTNER PROGRAM NETS STANDARDLØSNINGER TIL HÅNDTERINGER AF OPKRÆVNINGER, INFORMATIONER OG DOKUMENTER YDELSE TIL HÅNDTERING AF OPKRÆVNINGER 4 BETALINGSSERVICE 5 INDBETALINGSKORT VIA BETALINGSSERVICE

Læs mere

Det handler om at vælge rigtigt - første gang!

Det handler om at vælge rigtigt - første gang! AuditPlus - Revisorbranchens foretrukne løsning Det handler om at vælge rigtigt - første gang! Indhold AuditPlus - en brancheløsning til revisorene...side.2 Processer...Side.3 Magnus Informatik...Side.4

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Indsendelse af filer til banken

Indsendelse af filer til banken Forløbet for indsendelse af en betalingsfil til banken Sådan godkendes og sendes Betalinger i Navision Stat Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du indsender og godkender en betalingsfil i Business

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen

Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen WHITE PAPER Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV har i mange år været blandt danske virksomheders favorit programmer og sammen

Læs mere

Sigma Regnskab. Version 1.18. Brugervejledning. 1999-2009 Sigma Regnskab - e-mail: info@sigmaregnskab.dk - http://www.sigmaregnskab.

Sigma Regnskab. Version 1.18. Brugervejledning. 1999-2009 Sigma Regnskab - e-mail: info@sigmaregnskab.dk - http://www.sigmaregnskab. Sigma Regnskab Version 1.18 Brugervejledning 1999-2009 Sigma Regnskab - e-mail: info@sigmaregnskab.dk - http://www.sigmaregnskab.dk Sigma Regnskab 1.18 Sigma Regnskab er et gratis bogføringsprogram, udviklet

Læs mere

Vejledning af Økonomi opsætning

Vejledning af Økonomi opsætning Vejledning af Økonomi opsætning 1. Økonomi Integration 2. Debitorindstillinger 3. Varekatalog 4. Betalingsskabeloner 5. Betalinger 6. Eksportér 7. Debitornumre og ventelistemedlemmer Økonomi Integration

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 1 / Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til iværksættere og mindre virksomheder Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til iværksættere og mindre

Læs mere

Vejledning til Kreditormodulet

Vejledning til Kreditormodulet Vejledning til Kreditormodulet Indhold Indstillinger vedr. kreditormodulet.... 3 Opsætning af Bank... 4 Oprettelse af kreditor... 4 Oprettelse og bogføring af købs faktura... 5 Bogførte købs bilag - oversigt...

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. Mere overskud til dig og din forretning. Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder

Microsoft Dynamics C5. Mere overskud til dig og din forretning. Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder Microsoft Dynamics C5 Mere overskud til dig og din forretning Økonomistyring til små og mellemstore virksomheder Indhold Få mere overskud til at gøre det du vil... 3 Gør hverdagen nemmere.... 4 Vil du

Læs mere

Vejledning om avanceret afhentning. i Digital Post på Virk.dk.

Vejledning om avanceret afhentning. i Digital Post på Virk.dk. Vejledning om avanceret afhentning og sortering i Digital Post på Virk.dk. Denne vejledning beskriver, hvordan virksomheder, foreninger m.v. med et CVR-nummer kan modtage Digital Post, herunder hvordan

Læs mere

Sikrer effektivisering i bogholderiet

Sikrer effektivisering i bogholderiet Sikrer effektivisering i bogholderiet Indholdsfortegnelse Modtag og håndtér kreditorfakturaer elektronisk med NaviDoc 3 Arbejdsgangen med NaviDoc 4 Forklaring til arbejdsgangen 5 Leverandør afsender en

Læs mere

Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet

Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet Komplette økonomi- og informationssystemer for virksomheder med 1-0 ansatte Side 6-7 8-9 10 11 1-1 1 1 16 17 18 19 Indhold

Læs mere

Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Vejledningen kan også

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere