Nyhedsbrev. Ny serie af CO 2 condensing units

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Ny serie af CO 2 condensing units"

Transkript

1 Ny serie af CO 2 condensing units Advansor compsuper XXS-serie tilbyder HFC-fri og energieffektiv køling til små kommercielle applikationer Baseret på intens udvikling og tests for at sikre Advansor s strenge kvalitetskrav, inkluderer compsuper XXS-serien: Mød os til CoolEnergy.dk event i Odense Congress Center den marts Vi udstiller bl.a. en condensing unit fra vores compsuper XXS-serie! Lav vægt, vejrbestandigt og komptakt design Tillader fleksibel opstillinger fx. i baggårde, under halvtag og oppe på tag 60 bar designtryk på sugesiden Anvendelig for alle kommercielle applikationer Effektiv kapacitetsregulering Tillader energibesparelse op mod 20% sammenlignet med traditionelle HFC-kondenseringsaggregater MT-modeller compsuper XXS condensing units til køleapplikationer. Advansor, compsuper XXS 1x0MT til køleapplikationer Øget interesse og efterspørgsler på HFC-fri køling for mindre kommercielle applikationer, kan nu indfries med Advansor s seneste produktserie af små CO 2 kondenseringsaggregater - compsuper XXS. XXS-serien udvider Advansor s eksisterende compsuper-serie målrettet mod kommerciel køling med både køle- og frostkapaciteter egnet for kommercielle applikationer som display køle- frostmøbler og køle- frostrum installeret hos fx.: Små butikker Kiosker Tankstationer Frigivet og klar til levering indenfor følgende kapacitetsområde: Kølekapacitet: 1,6-9,0 kw -10 C fordampning 32 C omgivelsestemperatur LT-modeller compsuper XXS condensing units til frostapplikationer. Frigives til levering fra 2.kvartal 2013 indenfor følgende kapacitetsområde: Frostkapacitet: 1,3-14,0 kw -35 C fordampning 32 C omgivelsestemperature For mere information, besøg eller ring på Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

2 Advansor s CO 2 booster køleanlæg modtager UL-godkendelse HFC-fri transkritiske CO 2 køleanlæg fra Hillphoenix er nu tilgængelig i Nordamerika ATLANTA Hillphoenix Inc., et amerikansk datterselskab af Dover Cooperation, er glad for at kunne meddele at Advansor by Hillphoenix CO 2 booster anlæg har opnået UL godkendelse i både Amerika og Canada. Med denne tildeling er HFC-fri transkritiske CO 2 køleanlæg nu tilgængelig for kunder i Nordamerika. Over 750 transkritiske CO 2 anlæg i drift Dover opkøbte danske i November, Den danske virksomhed specialiserer sig i design og fremstilling af HFC-fri transkritiske CO 2 køle- og varmepumpeanlæg til supermarkeds- og industri-applikationer. Advansor og Hillphoenix har tilsammen over 750 idriftsatte CO 2 anlæg i supermarkeder i Amerika, Europa, Canada og Sydamerika. Tilsammen gør dette dem til verdens største producenter af CO 2 køleanlæg. Advansor by Hillphoenix CO 2 booster anlæg opfylder Maskindirektivet og Trykudstyrsdirektivet - MD (06/42/EC) og PED (97/23/EC) og er CE-godkendte i overensstemmelse med EUregler. Hillphoenix kan nu tilføje UL-godkendelsen til deres eksisterende liste af europæiske og amerikanske godkendelser. Hillphoenix er glad for at være den første producent af ULgodkendte CO 2 booster anlæg i Nordamerika. UL-godkendelsen er et vigtigt skridt fremad for vores indsats i at levere innovative og bæredygtige HFC-fri køleanlæg til det nordamerikanske marked, fortæller Scott Martin, Direktør for bæredygtige teknologier hos Hillphoenix. Med UL-godkendelsen kan vi begynde at opfylde ordre fra vores amerikanske supermarkedskunder og støtte deres indsats i at overgå til HFC-fri køling. Siden 1894 har målet for UL (Underwriters Laboratories) været at "arbejde mod en endnu sikrere verden hvilket udgør kernen i virksomhedens arbejde. Gennem deres netværk af næsten 9,000 medarbejdere og mere end 200 laboratorier og tilsynscentre, skærper UL sikkerheden på baggrund af omhyggelige undersøgelser som medvirker til at forebygge eller mindske livstab samt fremme sikre arbejdsvilkår for alle. Om Hillphoenix Hillphoenix Inc., et Dover selskab, har hovedkontor i Conyers, Ga. Selskabet designer og fremstiller kommercielle display kølemøbler samt specifikke løsninger, integreret elektriske systemer, walk-in køle- og fryserum. Besøg eller ring til for mere information. Mediekontakt: Erica Stephens Weaver Stephens Group Erica@weaverstephens.com Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

3 Nyt compice koncept til skøjtebaner Energieffektiv is- og varmeproduktion til skøjtehaller tilbydes nu med HFC-fri CO 2 køling fra Advansor Nyt koncept med reduceret energiforbrug Advansor har udviklet et nyt anlægkoncept for skøjtebaner (Advansor s compice-serie), hvor CO 2 fordampes direkte i isbaneunderlaget. En energibesparelse på 90-95% til drift af cirkulationspumper er blot en af gevinsterne sammenlignet med traditionelle systemer som benytter kalciumklorid (CaCl 2 ) i underlaget. Traditionelt pumpes højviskos og stærkt korroderende CaCl 2 rundt I banens rørsystem af kraftige cirkulationspumper. Køleanlægget, som køler underlaget og fjerner pumpevarmen, er derfor nødt til at operere ved meget lave fordampningstemperaturer for at fjerne varmen gennem bekostlige varmevekslere af titanium. I tillæg er det en ulempe ved det indirekte CaCl 2 system at kvalitetet af isen forringes som følge af temperaturændringen af CaCl 2 der opvarmes af isen, og ujævne temperaturer på grund af ringe varmeovergangtal. Unik kvalitet af is og varmeproduktion Advansor s compice koncept overflødigør kraftige cirkulationspumper, titatiniums varmevekslere og faseovergang til CaCl 2, hvilke resulterer i et lavere energiforbrug og en unik kvalitet af is. Foruden energiforbrug til isproduktion, har en skøjtehal et stort varmebehov for tilskuere, omklædningsrum og brugsvand. Derfor er et compice anlæg som standard udstyret med fuld varmgenvindingfunktion for levering af varmt vand til alle forbrugere. CO 2 som kølemiddel giver en optimal mulighed for varmegenvinding, da den tilgængelige varme kan produceres med lavere energiforbrug i forhold til traditionelle kondenserende køleanlæg. Advansor s compice-anlæg er derfor et energy-anlæg som mere effektivt fremstiller både is og varme for en skøjtehal. compice leveret til Canada Advansor s første compice-anlæg har været i drift i Canada siden sommeren Foruden en kraftig reducering af energiforbrug, medvirker valget af CO 2 som kølemiddel til skøjtebaneapplikationer, udfasningen af bekostlige og miljøskadelige HFC-kølemidler. Dette er uden behov for erstatning med ammoniak (NH3) der i så fald ville være problematisk i tætbefolket områder. For mere information, besøg eller ring på Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

4 Fordampertavler - nu som en ny option Fuldend styringen af kølesystemet med dedikerede fordampertavler fra Advansor Fordampertavle understøttelse: Understøtter en fordamper med elektronisk ekspansionsventil for regulering af fordamperfyldning (Danfoss AKVH valve) Forberedt for elektrisk afrimning, hvoraf afrimningstiden fastindstilles i regulatoren eller indstilles for adaptiv tilpasning i forhold til fordampningstemperaturen. Inkluderer tre digitale indgange, til rådighed for standard funktioner, herunder tilkobling til dørkontakt hovedkontakt, afrimning eller omprogrammering for tilpasning af applikationen. Tryktransmittere og temperaturfølere tilbydes som optioner i tillæg til fordampertavlen. Advansor, Evaporator control panel Grundet stigende interesse og efterspørgsel fra vores kunder, tilbyder Advansor nu dedikerede fordampertavler som en ny option. Fordampertavlerne er opbygget i et polymer IP65 skab med dimensionerne: HxBxD: 460x340x160mm. Advansor tilbyder grundopsætning af regulatoren som option, baseret på Advansor s erfaringer som udgangspunkt for brugerens egen tilpasning efter idriftsættelse. For mere information, besøg eller ring på Styringen er baseret på en Danfoss AK- CC550A regulator, som er en dedikeret CO 2 fordamperregulator. Danfoss, AK-CC 550A Case control Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

5 Advansor sponsorat: IUC Katrineholm, Sverige Europa s mest moderne uddannelsescenter for køle og varmepumpeteknik installerer CO 2 køleanlæg fra Advansor Advansor sponsorat Advansor leverede 4 ét-trins kondenseringsaggregater og 2 to-trins booster anlæg (LT og MT fordampning) med hver vandkølet kondensator og fordamper. I sent 2012, sponsorerede Advansor et nyetableret uddannelsescenter ved IUC I Katrineholm (IUC, Installatörernas Utbildningscentrum), Sverige, med 6 transkritiske CO 2 anlæg. Udover synliggørelse på det svenske marked, er det målet med sponsoratet at kunne udbrede og dele viden om CO 2 køleteknologien. Styringsplatformen er baseret på en Danfoss Pack controller platform af hensyn til dens popularitet på det svenske marked. Det er muligt at fjernovervåge og -operere anlæggene. Dette gør, at drift af anlæggene ikke fordrer personlig tilstedeværelse men kan overvåges og styres fra andre IUC lokationer I Sverige. Et vigtigt bidrag til IUC Cirka 200 nye studerende vil årligt benytte uddannelsescentret, eftersom det er obligatorisk at arbejde med CO 2 anlæg. Hertil har størstedelen af nyetableret supermarkeder i Scandinavien installeret transkritiske CO 2 anlæg hvorfor det er utroligt vigtigt at nutidens køletekniker bliver uddannet i teorien samt den praktiske håndtering af CO 2 anlæg. Med det nyetableret uddannelsescenter i Katrineholm, har den svenske brancheorganisation for Sveriges Køle og varmepumpeentreprenøre, Kyl & Värmepumpföretagen, sikret etableringen af Europas mest morderne uddannelsescenter for køle og varmepumpeteknologi. Nye muligheder for Advansor kurser På baggrund af sponsoratet vil Advansor I fremtiden være I stand til at benytte uddannelsescenteret til kurser for samarbejdspartnere, kunder og installatører. Dette er samtidig en af grundene til at Advansor oprindeligt indvilliget i et samarbejde. Hidtil har samtlige Advansor kurser været afholdt hos virksomheden i Aarhus, hvilket fremover kan arrangeres med et større antal deltagere I Katrineholm. Denne mulighed gør at Advansor s svenske partnere ikke længere behøver at rejse til Danmark men I stedet for kan modtage undervisning af svenske undervisere. For mere information om undervisning og kurser om transkritiske CO 2 anlæg, besøg eller ring på Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

6 Anthony International bydes velkommen til Dover familien Samarbejde mellem Hillphoenix, Advansor og Anthony åbner nye døre for energibesparelser med kølemøbelløsninger Advansor s amerikanske moderselskab, Dover Cooperation, udmeldte sent November at Anthony International er blevet opkøbt. Anthony er med til at udvide Advansor s produktportefølje og styrke vores serviceydelser, hvilket tillader os at hjælpe vores kunder med forbedring af energieffektivitet og rentabilitet. Anthony's førende positioner inden for kølemøbeludstyr, heraf fremstilling af døre samt skræddersyet kurvede glaslåger og installationsservice, giver fødevarebutikker en vifte af løsninger til at energieffektivisere og øge forbrugeroplevelsen. Om Anthony International Anthony International er verdens førende producent af specialglas og glaslåger til kommercielle køle og frostmøbler, møbelbelysning og display-systemer med mere end 50 års erfaring som førende på markedet. Anthony opererer globalt med lokationer I Amerika, Italien, Kina og Syd Afrika. For mere information, besøg Hillphoenix, Advansor og Anthony vil tilstadighed leverer kundecentreret innovation i høj kvalitet. Et samtidig samarbejde med kunderne. skal bidrage til levering af kreative, fleksible og forsvarlige løsninger som hjælper dem med at sælge flere produkter, mere effektivt og mere forsvarligt. Advansor byder Anthony velkommen til Dover-familien! Udover energieffektive døre og glaslåger udfører Anthony også retro-fit opgaver, hvorved eksisterende åbne displaymøbler lukkes med låger til fordel for energibesparelse. Frameld nyhedsbrev: Send frameld til news@advansor.dk Nyhedsbrev:

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker compsuper XS VALUEPACK Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper XS ValuePack Med over 1000 installerede CO ² køleanlæg, har Advansor

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker

Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker compsuper XS VALUEPACK Miljøvenlige køleanlæg til convenience butikker Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper XS ValuePack Med over 1000 installerede CO ² køleanlæg, har Advansor

Læs mere

Varmepumper til industri og fjernvarme

Varmepumper til industri og fjernvarme compheat Varmepumper til industri og fjernvarme Grøn strøm giver lavere varmepriser Generel information compheat compheat dækker over en stor platform med varmepumper til mange forskellige formål og Advansor

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder compsuper Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper Med mere end 10 års udviklingsarbejde af køleanlæg, hvor der anvendes CO ² som kølemiddel,

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

Baggrunden bag transkritiske systemer. Eksempel

Baggrunden bag transkritiske systemer. Eksempel Høj effektivitet med CO2 varmegenvinding Køleanlæg med transkritisk CO 2 har taget markedsandele de seneste år. Siden 2007 har markedet i Danmark vendt sig fra konventionelle køleanlæg med HFC eller kaskade

Læs mere

Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller

Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller Oversigt over modeller Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller OPTYMA PLUS Fuldt udstyret kondenseringsaggregater til fast installation Forstærket konstruktion Forberet til installation

Læs mere

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division omfatter fire business units og tre salgsregioner. De fire business units Danfoss Refrigeration and Air

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til industri

Miljøvenlige køleanlæg til industri compindustri Miljøvenlige køleanlæg til industri Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg Generel information compindustri Med mere end 10 års udviklingsarbejde af køleanlæg, hvor der anvendes CO ² som kølemiddel,

Læs mere

Varmepumper med naturlige kølemidler. Hvad er status?

Varmepumper med naturlige kølemidler. Hvad er status? Varmepumper med naturlige kølemidler Hvad er status? Claus S. Poulsen Teknologisk Institut, Center for Køle- og Varmepumpeteknik ? Lovgivning hvad siger reglerne? Undtaget for forbud mod kraftige drivhusgasser

Læs mere

25% energi tilføres og 75% energi tilvejebringes - en god opskrift for miljø og samfund! Men den kan blive endnu bedre!

25% energi tilføres og 75% energi tilvejebringes - en god opskrift for miljø og samfund! Men den kan blive endnu bedre! Varmepumper Danfoss Heat Pumps VP Claus Bo Jacobsen Vind til Varme og Transport København, 22. oktober 2009 25% energi tilføres og 75% energi tilvejebringes - en god opskrift for miljø og samfund! Men

Læs mere

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi.

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi. Transkritisk CO2 køling med varmegenvinding Transkritiske CO 2 -systemer har taget store markedsandele de seneste år. Baseret på synspunkter fra politikerne og den offentlige mening, er beslutningstagerne

Læs mere

Patentanmeldt energineutralt cirkulationssystem til CO2 køle- og klimaanlæg. Bent Johansen birton a/s

Patentanmeldt energineutralt cirkulationssystem til CO2 køle- og klimaanlæg. Bent Johansen birton a/s Patentanmeldt energineutralt cirkulationssystem til CO2 køle- og klimaanlæg. Bent Johansen birton a/s Hvorfor bruge CO2 som kølemiddel? Naturligt kølemiddel: ODP = 0 = Ingen påvirkning af ozonlaget. GWP

Læs mere

Vi præsenterer det nye COOL THINKING. Sunde og bæredygtige supermarkeder

Vi præsenterer det nye COOL THINKING. Sunde og bæredygtige supermarkeder Vi præsenterer det nye Danfoss-system AK-SM 850 & AK-EM 800 COOL THINKING Sunde og bæredygtige supermarkeder Mød Næste generations Kølesystem fra DANFOSS Danfoss har brugt fire år og 200.000 mandetimer

Læs mere

Energieffektive brugsvandsvarmepumper med naturlige kølemidler. Torben Lauridsen, Direktør

Energieffektive brugsvandsvarmepumper med naturlige kølemidler. Torben Lauridsen, Direktør Energieffektive brugsvandsvarmepumper med naturlige kølemidler Torben Lauridsen, Direktør Vesttherm er en dansk ejet producent af brugsvandvarmepumper. Vi har base i Esbjerg. I mere end 40 år har vi produceret

Læs mere

Energieffektivisering i industrien med højtemperaturvarmepumper. Lars Reinholdt Teknologisk Institut, Energi og Klima

Energieffektivisering i industrien med højtemperaturvarmepumper. Lars Reinholdt Teknologisk Institut, Energi og Klima Energieffektivisering i industrien med højtemperaturvarmepumper Lars Reinholdt Teknologisk Institut, Energi og Klima Højtemperaturvarmepumper Hvorfor nu? Varmepumper er en effektiv komponent til energieffektivisering

Læs mere

Udvikling og test af energivenlig lavtemperaturfryser til laboratorieformål

Udvikling og test af energivenlig lavtemperaturfryser til laboratorieformål Udvikling og test af energivenlig lavtemperaturfryser til laboratorieformål Frigor A/S Teknologisk Institut Kontakt-information: Per Henrik Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik Teknologisk Institut

Læs mere

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder

Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder compsuper Miljøvenlige køleanlæg til supermarkeder Fremtidens CO ² køle- og frostanlæg GENEREL INFORMATION compsuper Med mere end 10 års udviklingsarbejde af køleanlæg, hvor der anvendes CO ² som kølemiddel,

Læs mere

BUUS PRODUKTPROGRAM. BUUS Køleteknik A/S. BUUS Ice A/S. Elsøvej 219, Frøslev Nykøbing Mors.

BUUS PRODUKTPROGRAM. BUUS Køleteknik A/S. BUUS Ice A/S. Elsøvej 219, Frøslev Nykøbing Mors. BUUS gruppen består af to firmaer: Buus Køleteknik A/S samt Buus Ice A/S. BUUS har eksisteret siden 1958 og er i dag specialiseret indenfor projektering og salg af køle-fryseanlæg samt ismaskiner i området

Læs mere

Energistyring. Frese DELTA T kontrolenhed. Simpel og effektiv energioptimering

Energistyring. Frese DELTA T kontrolenhed. Simpel og effektiv energioptimering Energistyring Frese DELTA T kontrolenhed Simpel og effektiv energioptimering Energistyring Frese DELTA T kontrol Frese Innovative løsninger fra Frese regulerer globale HVACanlæg præcist og effektivt. Vores

Læs mere

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie Spar penge med en VSO Hvor meget? 2 til 10% - og i nogle tilfælde større besparelser

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Elforsk - projekt 344-005 Energieffektiv Brugsvandsvarmepumpe. Martin Bang, Teknisk Chef

Elforsk - projekt 344-005 Energieffektiv Brugsvandsvarmepumpe. Martin Bang, Teknisk Chef Elforsk - projekt 344-005 Energieffektiv Brugsvandsvarmepumpe Martin Bang, Teknisk Chef Vesttherm er en dansk ejet producent af brugsvandvarmepumper. Vi har base i Esbjerg. I mere end 30 år har vi produceret

Læs mere

Når konvertering og energieffektivisering går hånd i hånd - værktøjer og erfaringer

Når konvertering og energieffektivisering går hånd i hånd - værktøjer og erfaringer Når konvertering og energieffektivisering går hånd i hånd - værktøjer og erfaringer 29. august 2017 Søren Draborg Center for energieffektivisering og ventilation Teknologisk institut, Energi & Klima sdg@teknologisk.dk

Læs mere

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år,

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år, MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Spar energi og CO2 i dag Løsningerne er klar! 517millioner tons CO2 kunne spares hvert år, hvis Europa fordoblede brugen af fjernvarme til 18-20 % og samtidig øgede andelen

Læs mere

NYHED / CO KONDENSERINGSENHEDER

NYHED / CO KONDENSERINGSENHEDER PANASONIC KONDENSERINGSENHED MED NATURLIGT KØLEMIDDEL. Panasonic introducerer nu de nye miljøvenlige -kondenseringsenheder til kommerciel køling. NYHED / VÆLG DEN GRØNNE LØSNING FRA PANASONIC. Hvorfor?:

Læs mere

Køle-, fryse- og klimaanlæg til industrien

Køle-, fryse- og klimaanlæg til industrien Køle-, fryse- og klimaanlæg til industrien Stabil og energirigtig køling baseret på -køling til gavn for industrien ens termodynamiske egenskaber gør gasarten ideel til processer, hvor der er behov for

Læs mere

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Støjsvage kondenseringsaggregater udviklet af Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS kondenseringsaggregater for

Læs mere

Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne

Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne Martin Brander, Head of Hardservices & Security, Danfoss A/S 1 Public Affairs & Sustainability 31. Januar 2019 Det

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Energimærkning af chillers - væskekølere

Energimærkning af chillers - væskekølere Energimærkning af chillers - væskekølere Per Henrik Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik Energiseminar, Plastindustrien, 4. dec. 2009 Agenda 1. Hvad er en chiller? 2. Resultater fra PSO-projekt

Læs mere

Projektleder Anders Christiansen,

Projektleder Anders Christiansen, Intelligent køling til Hjørring Rådhus En varmepumpe leverer køling af serverrum og varme til Hjørring Rådhus. Aircold har leveret løsningen, som er energieffektiv, har løst et stort støjproblem og sikret

Læs mere

Maskinmesteren. Solvarmeanlæg bliver en hybrid. management and technology

Maskinmesteren. Solvarmeanlæg bliver en hybrid. management and technology Maskinmestrenes Forening maj juli 2015 nr. 75 Maskinmesteren management and technology Solvarmeanlæg bliver en hybrid Verdens første kommercielle solvarmeanlæg af flade solpaneler og paraboler etableres

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

Nye krav om energimærkning

Nye krav om energimærkning Vølund Varmeteknik Nye krav om energimærkning - bliv klogere på hvad ErP betyder... Member of the NIBE Group Hvad er ErP? ErP står for energirelaterede produkter ErP er et nyt europæisk direktiv, der er

Læs mere

- Varmepumper & varmegenvinding - RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N VARMEPUMPER & KØL VARMEPUMPER & KØL THERMO N VA VARMEPUMPER & KØL

- Varmepumper & varmegenvinding - RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N VARMEPUMPER & KØL VARMEPUMPER & KØL THERMO N VA VARMEPUMPER & KØL - I NORDEN - THERMO NOV - Varmepumper & varmegenvind RØGGASKØLING & VARMEGENVINDING HTHP T N THERMONOVA 1 THERMO NO VA RØGGASKØLING THERMO N VA FJERNVARME VARMEGENVINDING - I NORDEN - 2 3 4 5 6 7 E IN

Læs mere

FLYDENDE VAND- OG WELLNESSHUS I BAGENKOP

FLYDENDE VAND- OG WELLNESSHUS I BAGENKOP FLYDENDE VAND- OG WELLNESSHUS I BAGENKOP WELLNESSHUSET Placering og design med unikke muligheder og udfordringer. Vind- og bølgeenergi Erfaringer. Solceller og solvarme Nye regler og muligheder Solafskærmning

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Temadag om kølemidler Køleanlægsejernes muligheder

Temadag om kølemidler Køleanlægsejernes muligheder Temadag om kølemidler Køleanlægsejernes muligheder 24. maj 2018 Christian Heerup Center for Køle- og varmepumpeteknik 1 Køleanlægsejernes muligheder? Kend dit (køle)anlæg! F-gasdirektiv >< National lovgivning

Læs mere

Højtemperaturvarmepumper Potentiale, implementering og status for udvikling. Lars Reinholdt Teknologisk Institut

Højtemperaturvarmepumper Potentiale, implementering og status for udvikling. Lars Reinholdt Teknologisk Institut Højtemperaturvarmepumper Potentiale, implementering og status for udvikling Lars Reinholdt Teknologisk Institut Indhold Potentialet for højtemperaturvarmepumper Hvad er teoretisk muligt? COP Carnot, COP

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

KØLETEKNIK BUNDGAARD. den naturlige løsning. Køl og varme med det naturlige kølemiddel propan. Klimavenlig og fremtidssikret teknologi

KØLETEKNIK BUNDGAARD. den naturlige løsning. Køl og varme med det naturlige kølemiddel propan. Klimavenlig og fremtidssikret teknologi BUNDGAARD KØLETEKNIK den naturlige løsning Køl og varme med det naturlige kølemiddel propan Klimavenlig og fremtidssikret teknologi s førende leverandør af propanløsninger BUNDGAARD / den naturlige køleløsning

Læs mere

Elforsk programmet prioriterer at:

Elforsk programmet prioriterer at: Elforsk programmet prioriterer at: Styrke indsatsen for energieffektivisering set i lyset af den europæiske CO2 kvoteregulering Styrke integrationen af design, funktionalitet, brugervenlighed og omkostningseffektivitet

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Indhold Hvilke typer varmepumper findes der I hvilke situationer er

Læs mere

Højeffektiv luft til vand varmepumpe

Højeffektiv luft til vand varmepumpe Højeffektiv luft til vand varmepumpe Mitsubishi ECOLUTION A2W Luft til vand varmepumpe Luft til vand varmepumpe Produkt information Luft til vand varmepumpen er et komplet moderne system til opvarmning,

Læs mere

Kategoriseringsopgaver - løsningsforslag:

Kategoriseringsopgaver - løsningsforslag: seringsopgaver - løsningsforslag: Opgave 1: Beregnet nødvendig kuldeydelse = 12 kw. Kølemiddel: R404A. Receiverens volumen er på 15 ltr. Trykledningen er 5/. Bestem PS: Tørrefilter = 0,3 liter. Kondensator

Læs mere

Eksempel 2 Større kølehus Tadeus Padborg

Eksempel 2 Større kølehus Tadeus Padborg Eksempel 2 Større kølehus Tadeus Padborg Tadeus i Padborg er en fiskedistributionscentral med et kølehus på 1000 m 2. De har et 18 år gammelt køleanlæg med en fyldning på 120 kg HCFC (R-22). Tadeus har

Læs mere

Hybridvarmepumpe. En fortælling om gammel kendt teknologi sammensat på en ny måde! Kurt Hytting Energirådgiver i Industri Montage

Hybridvarmepumpe. En fortælling om gammel kendt teknologi sammensat på en ny måde! Kurt Hytting Energirådgiver i Industri Montage Hybridvarmepumpe En fortælling om gammel kendt teknologi sammensat på en ny måde! Kurt Hytting Energirådgiver i Industri Montage Agenda Historie Hvordan arbejder en Hybrid Varmepumpe Hvilke komponenter

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Internationalt overblik over industrielle varmepumper. Application of Industrial Heat Pumps IEA Heat Pump Program Annex 35

Internationalt overblik over industrielle varmepumper. Application of Industrial Heat Pumps IEA Heat Pump Program Annex 35 Internationalt overblik over industrielle varmepumper Application of Industrial Heat Pumps IEA Heat Pump Program Annex 35 Indhold Projektet Application of Industrial Heat Pumps IEA Heat Pump Program Annex

Læs mere

Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes

Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes 29. juli 2010 Chillventa Hvor bæredygtighed og energieffektivitet mødes Danfoss produktnyheder på Chillventa-messen 13.-15. oktober i Nürnberg, Tyskland Kom og oplev hvordan vores unikke fokus på bæredygtige

Læs mere

Kapacitetsområde i [W] ved fordampningstemperatur [ C] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C

Kapacitetsområde i [W] ved fordampningstemperatur [ C] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C R407A* Kapacitetsområde i [W] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C [W] Lydeffektniveau Lydtrykniveau 10m Mål og vægt Højde x bredde x dybde [mm] Nettovægt OP-MPUM034 114X4261 1 2 100 2 650 3 300 4 000

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM Svøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM S vøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

Er dit kølemiddel på den sorte liste?

Er dit kølemiddel på den sorte liste? Er dit kølemiddel på den sorte liste? 8. november 2018 Christian Heerup Center for Køle- og varmepumpeteknik 1 Den sorte liste R11 forbud mod servicering R12 forbud mod servicering R502 forbud mod servicering

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg

Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg Agenda Præsentation af Dantherm Power Brændselscellesystemer fra Dantherm Power Nødstrømssystemer fra Dantherm Power Power Moduler fra Dantherm Power

Læs mere

Varmepumper. Claus S. Poulsen Centerchef, Civilingeniør Teknologisk Institut, Center for Køle- og Varmepumpeteknik. 26.

Varmepumper. Claus S. Poulsen Centerchef, Civilingeniør Teknologisk Institut, Center for Køle- og Varmepumpeteknik. 26. 1 Varmepumper Claus S. Poulsen Centerchef, Civilingeniør Teknologisk Institut, Center for Køle- og Varmepumpeteknik 26.September 2007 claus.s.poulsen@teknologisk.dk 2 Teknologisk Institut Privat, selvejende

Læs mere

Renere produkter. HFC-frie mælkekøleanlæg

Renere produkter. HFC-frie mælkekøleanlæg Renere produkter J.nr. M126-0375 Bilag til hovedrapport HFC-frie mælkekøleanlæg 2 demonstrationsanlæg hos: - Mælkeproducent Poul Sørensen - Danmarks Jordbrugsforskning Forfatter(e) Lasse Søe, eknologisk

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

6 S E CG JENSEN EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI C A

6 S E CG JENSEN EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI C A C A 6 S E CG JENSEN GRØNNE CASES EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI Stenløse Syd er et helt byområde, som er udviklet

Læs mere

Guideline til branchen

Guideline til branchen Guideline til branchen Svenn Hansen Videncenter for klimavenlige kølemidler Temadag 29/8 2017 ved Teknologisk Institut i Tåstrup: Klimavenlige og energieffektive køle- og varmepumpeinstallationer Copyright

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

Køling og varmegenvinding med CO2 som kølemiddel Evt. AMU nr

Køling og varmegenvinding med CO2 som kølemiddel Evt. AMU nr Køling og varmegenvinding med CO2 som kølemiddel Evt AMU nr 48608 INDHOLDSFORTEGNELSE Opgave 1 3 Opgave 2 7 side 2 / 12 Opgave 1 Der forudsættes en varmeproduktion på 11,5 kw Ved et afgangstryk på 80 bar

Læs mere

VAND-VAND VARMEPUMPE

VAND-VAND VARMEPUMPE - I NORDEN - THERMO NOV - Varmepumper & varmegenvind VARMEGENVINDING & RØGGASKØLING VAND-VAND VARMEPUMPE 85 C TIL HØJ KILDETEMPERATUR T N THERMONOVA 1 2 KØLING AF THERMO NO VA 3 RØGGAS THERMO N VA 4 MASKINER

Læs mere

Energieffektivitet produktion 2010 TJ

Energieffektivitet produktion 2010 TJ Energieffektivitet produktion 2010 TJ Brændselsforbrug Energiproduktion Kilde: Energistyrelsens statistik 2010 Kilde: Energistyrelsens statistik 2010 Kilde: Energistyrelsens statistik 2010 Kilde: Energistyrelsens

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

Har du styr på energiafgifterne i detailhandlen?

Har du styr på energiafgifterne i detailhandlen? Har du styr på energiafgifterne i detailhandlen? I Danmark opkræves et stadigt stigende provenue til statskassen i form af afgifter. Der pålægges afgifter på miljø- og energiforbrug ligesom en lang række

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Elektrisk styrede ekspansionsventiler til CO2, type AKVH 10. Teknisk brochure. Teknisk brochure

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Elektrisk styrede ekspansionsventiler til CO2, type AKVH 10. Teknisk brochure. Teknisk brochure MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Elektrisk styrede ekspansionsventiler til CO2, type AKVH 10 Teknisk brochure Teknisk brochure Indhold Side Introduktion... 3 Funktioner... 3 Godkendelser... 3 Tekniske specifikationer...4

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele.

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele. Side 1 af 5 Beskrivelse er en simpel løsning til måling, kontrol og styring af ΔT mellem frem og retur, hvorved flowet optimeres og størst mulig energibesparelse opnås. Drift en måler og overvåger den

Læs mere

Peter Dallerup. Ingeniør SustainHort

Peter Dallerup. Ingeniør SustainHort Peter Dallerup Ingeniør SustainHort SustainHort - energioptimering i gartnerier Hovedaktiviteter Dannelse af netværk af leverandøre til gartneribranchen. Sammensætte produkter i energibesparende pakkeløsninger.

Læs mere

Cool Partners. Kompressions varmepumper. Thomas Lund M.Sc.

Cool Partners. Kompressions varmepumper. Thomas Lund M.Sc. Cool Partners Kompressions varmepumper Thomas Lund M.Sc. Hvem er vi Thomas Lund, M.Sc. 15 års erfaring fra Sabroe, YORK og DTI Teoretisk beregninger, programmer og analyse Per Skærbæk Nielsen, B.Sc. 23

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Hvad er minikraftvarme?

Hvad er minikraftvarme? Hvad er minikraftvarme? Forestil dig, at du har et lækkert, saftigt æble foran dig. Du bider en gang i det og smider resten væk. Det er da et spild, ikke? Forestil dig så, at du spiser æblet helt op til

Læs mere

Udvikling og brug af simuleringsværktøjer til analyse og energioptimering af kølesystemer med CO2 som kølemiddel

Udvikling og brug af simuleringsværktøjer til analyse og energioptimering af kølesystemer med CO2 som kølemiddel Udvikling og brug af simuleringsværktøjer til analyse og energioptimering af kølesystemer med CO2 som kølemiddel ELFOR Projekt 339-046 Hovedrapport Morten Juel Skovrup 2010-03-11 Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Præsentation af Nordic Energy Group - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Kort om Nordic Energy Group Nordic Energy Group er producent af design solfangere og har forhandlingen

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

C.F. Nielsen. Nyhedsbrev Marts 2012. C.F.Nielsen A/S, Solbjergvej 19, DK-9574 Baelum. Højdepunkter:

C.F. Nielsen. Nyhedsbrev Marts 2012. C.F.Nielsen A/S, Solbjergvej 19, DK-9574 Baelum. Højdepunkter: Højdepunkter: Markedsudvikling øget aktivitetsniveau. Nye markeder Nye løsninger Udstillinger Service Nye produkter Teknologi projekter Ændring i ejerforhold Markedsudvikling øget aktivitetsniveau Den

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere