Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK"

Transkript

1 PlanDK2+: Kommuneplanramme Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (dog undertiden afhængig af statustype ved. Felter markeret med grønt SKAL udfyldes såfremt den pågældende bestemmelse er reguleret i Felter markeret med blåt udfyldes automatisk af systemet. Resten af felterne (sort tekst er frivillige felter. Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. OID ID PLANID KOMPLAN_ID KOMTIL_ID Systemintern ID til brug internt Geoserver Systemintern ID. Primær database nøgle. Unik nøgle for planen (indenfor samme plantype, fx lokalplan. PLANID for den kommuneplan rammen er knyttet til PLANID for det kommuneplantillæg rammen er knyttet Ikke relevant for indberetning Ikke relevant for indberetning Integer( Ved indberetning af en ny plan genereres PLANID automatisk. PLANID følger planen i hele dens levetid. En tidligere valgt værdi kan ikke genanvendes. Værdien vil ikke kunne ændres. Ved "upload" af geografi eller rettelser til en eksisterende plan skal PLANID angives. Integer( En kommuneplanramme kan enten være tilknyttet en kommuneplan eller et kommuneplantillæg. Ved indberetning skal enten KOMPLAN_ID eller KOMTIL_ID være udfyldt. En kommuneplanramme kan først indberettes når enten kommuneplanen eller kommuneplantillægget er indberettet. Integer( En kommuneplanramme kan enten være tilknyttet en kommuneplan eller et kommuneplantillæg. Ved indberetning skal enten KOMPLAN_ID eller KOMTIL_ID være udfyldt. En kommuneplanramme kan først indberettes når enten kommuneplanen eller kommuneplantillægget er indberettet. OBJEKTKODE Kodeværdi for objekttype Integer(2 20 Evt. vælges det i indberetning og upload brugergrænsefladen. Se kodeliste i PlanDK2+ PLANNR PLANNAVN Plannummer som kommunen giver Plannavn som kommunen giver String(30 1.B.1 Valgfrit indhold og syntask String(130 Lokalplan for Glenteparken Valgfrit indhold PLANTYPE Kommuneplanramme 10.1, landsbyafgrænsning 10.2 eller temakommuneplanramme 10.3 Decimal( Se kodeliste i PlanDK2+ ANVGEN ANVKONKRET Planens generelle anvendelseskode Planens konkrete anvendelseskode Integer(2 11 Jf. PlanDK2+ Integer(3 12 Kan ikke indberettes.

2 Bruges kun til visning af indberettet værdi fra tidligere datamodel (inden 1. januar Se kodeliste i PlanDK2 (gammel datamodel. MEGAWATT FZONE ZONE Angivelse af hvor mange MW (MegaWatt der er planlagt for indenfor et vindmølleområde Kode for fremtidig zonestatus jf. planens bestemmelser Talværdi 1-7; 1: byzone 2: landzone 3: sommerhusområde 4: byzone og landzone 5: sommerhusområde og landzone 6: byzone og sommerhusområde 7: byzone, landzone og sommerhusområde Kode for zonestatus jf. planens bestemmelser Talværdi 1 eller 3; 1: byzone (2: landzone 3: sommerhusområde Integer (8 10 Obligatorisk ved indberetning af vindmølle rammer. Obligatorisk hvis anvgen = 81 og anvspec = 8111 Integer(1 3 Efter planloven er landet inddelt i "byzone", "landzone" og "sommerhusområde". De 3 typer zoner kan ikke overlappe tilsammen dækker de hele landet. Det er aftalt, at kun "byzone" og "sommerhusområde" indberettes. "Landzone" er resten af landet. Feltet ZONE skal kun udfyldes, når HELE lokalplanens området er udpeget 100% til enten "byzone" eller til "sommerhusområde". Hvis planen er opdelt mellem flere zoner skal der indberettes delområder, som er 100% enten "byzone" eller "sommerhusområde" (se også ZONEREG (ovenfor. DOKLINK Adresse til plandokumentet String(254 Skal være adresse til en pdf-fil (ikke adresse til fx en internetside. Ved indberetning kopieres pdf-filen automatisk og gemmes i. DATOVEDT DATOIKRAFT DATOFORSL Dato for planens endelige vedtagelse i byrådet m. formatet Dato for planens ikrafttrædelse m. formatet Dato for offentliggørelse af forslag til plan m. formatet Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "V" (vedtaget. Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "V" (vedtaget. Feltet skal altså være udfyldt, hvis planen er vedtaget (feltet DATOVEDT er udfyldt. Udfyldes feltet ikke benyttes værdien for "datovedt" som "default-værdi". Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "F" (forslag.

3 DATOSTART DATOSLUT DATOASTART DATOASLUT Dato for start af offentliggørelsesperioden for planforslag til plan m. formatet Dato for slut af offentliggørelsesperioden for planforslag m. formatet Dato for start af offentliggørelsesperioden for forslag til hel eller delvis aflysning af plan m. formatet Dato for afslutning af offentliggørelsesperioden for forslag til hel eller delvis aflysning af plan m. formatet Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "F" (forslag. Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "F" (forslag. Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "FA" (forslag til aflysning. Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "FA" (forslag til aflysning. DATOAFLYST Dato for planens ophævelse m. formatet Integer( Feltet skal være udfyldt for at planen kan få status af "A" (aflyst. SP_DATOAFL DATOGSTART DATOGSLUT Status Specifikaflystdato. Dato for aflysning af det specifikke delområde Dato for starten af versionens gyldighedsperiode m. formatet Dato for udløb af versionens gyldighedsperiode m. formatet Systeminternt håndtering af offentliggørelses status. Planens status som enten: KF (kladde til forslag F (forslag KV (kladde til vedtaget V (vedtaget KA (kladde til aflyst A (aflyst Integer( Integer( Hver version (se nedenfor af en plan skal tildeles en startdato for versionens gyldighedsperiode. Ved oprettelse af en ny version i status vedtagelse bruges ikrafttrædelsedatoen hvis denne er angivet, ellers bruges vedtagelsesdatoen. Integer( Hver version (se nedenfor af en plan skal tildeles en slutdato for versionens gyldighed, når versionen ikke længere skal være gældende, fx fordi der er oprettet en ny version af Bemærk at den seneste version af en aflyst plan (status "A" vil ikke have nogen "DATOGSLUT", da denne er den seneste version af planen (som dog ikke er juridisk gældende, fordi den er aflyst. String V Feltet skal ikke indberettes. Feltet opdateres automatisk i systemet på baggrund af datofelterne og feltet PSTATUS (se nedenfor. Ex 1: En planversion (se nedenfor indeholder ingen "DATOFORSL" men kun en "DATOGSTART". PSTATUS er "1" = Planen er en kladde til forslag - altså status: KF Ex 2: En planversion (se nedenfor indeholder både "DATOFORSL" og "DATOVEDT". Samtidigt er DATOGSTART sat, men ikke DATOGSLUT.

4 PSTATUS er lig "1" = Planenversionen er under forberedelse til at blive vedtaget, og den ikke er offentliggjort. Denne version er en kladde til vedtagelse - altså status: KV. Kun status F, V og A udstilles via SOAP og WFS. VERSIONSNR SUBVERSION PSTATUS AKTUEL DATOATTR DATOGEOM Nummer på version af 1, 2,..., n Nummer på subversion af 1, 2,..., n Markering af om planen er offentliggjort som den aktuelt gældende plan (PSTATUS: "Public Status". 1 = ikke aktuel / offentliggjort 2 = aktuel / offentliggjort Systemintern parameter til håndtering af om planversionen er den aktuelt gældende, offentliggjorte eller det er en kladdeversion. Dato for sidste ændring af attributter m. formatet Dato for sidste ændring af geometri m. formatet Integer 1 For hver type af STATUS kan laves en til mange versioner af planen, og for hver version kan der laves en til mange subversioner. En ændring af en plan (fordi en anden plan afløser den helt eller delvist afføder en ny version af Integer 3 En rettelse af en plan (fordi den har været fejlindberettet afføder ny subversion. Integer(1 2 Internt felt der håndterer om denne version af planen er offentliggjort (offentlig tilgængelig Er det fx nødvendigt at lave en fejlrettelse i en indberettet plan laves en ny subversion af planen som tildeles PSTATUS = 2. For den tidligere subversion af planen sættes samtidigt PSTATUS = 1. PSTATUS gør det også muligt at arbejde med udkast/kladder til rettelser eller ændringer i planerne. Fx kan der på baggrund af et offentliggjort forslag til en plan laves en kladde til vedtagelse, hvor alle nødvendige oplysninger indtastes (også fx feltet vedtagelsesdato (DATOVEDT og ikrafttrædelsesdato og der kan vedlægges en ny pdf. Planen bliver dog ikke offentliggjort i status "vedtaget" før PSTATUS er sat til "2". Feltet er kun relevant ifm system til system via SOAPsnitfladen. (I brugegrænsefladen (PLEJ gøres det automatisk af systemet ud fra brugerens handlinger (fx knap til vedtagelse af plan. Boolean True Sættes automatisk af systemet på baggrund af den seneste version af Integer( Feltet opdateres automatisk i systemet Integer( Feltet opdateres automatisk i systemet

5 DatoOprt Tidspunkt for planens oprettelse i Dato Feltet opdateres automatisk i systemet DatoOpdt Tidspunkt for seneste opdatering af Opdatering af attributter og/eller geografi. Dato Feltet opdateres automatisk i systemet DISTRIKT Plandistriktet navn String(50 Risskov IOMFANGREG BEBYGPCT BEBYGPCTAF BEBYGGRU UDNYTGR UDNYTGRH BEBYGPCTAR Markering af at rammen IKKE regulerer bebyggelsesomfang True = bebyggelsesomfang reguleres IKKE False = bebyggelsesomfang reguleres (default Maksimal bebyggelsesprocent. Definition af om BEBYGPCT Maksimalt bebygget grundareal. Maksimal antal kvadratmeter grundareal, der må bebygges (m2. Udnyttelsesgraden angiver forholdet mellem bebyggelsens samlede etageareal og grundens areal. Definition af om UDNYTGRAD Højeste andel (% af grundarealet, der må bebygges. Boolean True Regulerer planen ikke bebyggelsesomfang udfyldes felter vedrørende bebyggelsesomfang (nedenfor ikke. Integer(3 15 Interger( Ældre måde at angive max byggemuligheder baseret på arealets størrelse. Reglerne for areal udregning har dog ændret sig noget gennem tiden. Begrebet "udnyttelsesgrad" har været anvendt fra 1939 og frem til 1977, hvor bebyggelsesprocentberegning en blev indført. Integer(3 50 OBS! Dette er et synonym for BEBYGGRAD, jf. nedestående række M3_M2 Rumfangsbestemmelse (bygningernes max. rumfang (m3 ift. grundarealet (m2. Decimal(6.1 3 M3_M2H Definition af om M3_M2

6 EAREAL EAREALH MAXETAGER MAXBYGNHJD Det maksimale EAREAL, der må opføres. Definition af om M3_M2 Maximale antal etager f.eks Maksimal højde i meter f.eks Integer( Decimal(5 3.5 Decimal skal angives med punktum. Decimal(5 8.5 Decimal skal angives med punktum. MINMILJO Mindst tilladte miljøklasse. Jf. miljøbeskyttelsesloven MAXMILJO Maksimalt tilladte miljøklasse. Integer(1 6 Jf. miljøbeskyttelsesloven BEVARBEST Bygningsbevaringsbestemmels e. Kort beskrivelse af evt. bygningsbevaringsbestemmels er for det område, som planen omfatter. String(254 Se også ABESTEM2 BEBYGGRAD Andel af areal som er bebygget Integer(3 50 Kan ikke indberettes! BEBYGGRAD er et ældre begreb og synonym for BEBYGPCTAR. Hvorvidt det er mest korrekt at udfylde BEBYGGRAD eller BEBYGPCTAR afhænger af dateringen og de anvendte begreber, der er brugt i den tilhørende plan. Værdier fra planer fra før 1. januar 2018 udstilles. MINGRUND Minimums grundstørrelse i kvadratmeter Integer(5 400 Kan ikke indberettes! Erstattes af MINUDS. Værdier fra planer fra før 1. januar 2018 udstilles. IUDSTYKREG Markering af at rammen IKKE regulerer Udstykning Boolean True True = Udstykningreguleres IKKE False = Udstykning reguleres (default MINUDS MINUDSDBL MINUDS2FAM Minimums udstykningsstørrelse Minimums udstykningsstørrelse, hvis der realiseres debbelthuse Minimums udstykningsstørrelse, hvis der realiseres tofamiliehuse Integer( Integer( Integer(

7 MINUDSRAEK Minimums udstykningsstørrelse, hvis der realiseres rækkehuse Integer(5 800 DATAPROD Navnet på dataproducenten String(40 Landinspektørfirmaet "Mållerlarven" DIGIGRUNDL Digitaliseringsgrundlag 0. Ikke udfyldt 1. Ortofoto 2. Matrikelkort 3. Opmåling 4. GeoDanmark / tekniske kort 5. Modelberegning 6. Tegning String(30 2 DIGIGRUNDD Ajourføringsdato for digitaliseringsgrundlaget m. formatet Integer( Fx dattoen (årgangen for et ortofoto eller datoen for matrikelkortet. Medvirker til præcisering af den geografiske reference der er benyttet ved digitalisering. SFORHOLD Beskrivelse af særlige forhold, som ikke er dækket ind ved hjælp af de øvrige markeringer. String (254 Bla-bla-bla- FAELBESTEM Markering af om planen indeholder bestemmelser om fællesarealer Boolean True BDBESTEM Markering af om planen indeholder bestemmelser om bygningernes bredde og dybde. Boolean True ABESTEM1 Kode for om planen indeholder bestemmelser om facader eller skilte. Værdi: 4150 Integer( ABESTEM2 Kode for om planen indeholder bestemmelser om bevaring af bygnings- og bymiljøer. Værdi: 4160 Integer( ABESTEM3 Kode for om planen indeholder bestemmelser om klimaforanstaltninger. Værdi: 4155 Integer( ABESTEMMELSE R "Gruppebetegnelse" for indberetning af anden bestemmelse, se ABESTEM nedenfor Syntaks i GML, fx: <pdk:abestemmelser> <pdk:abestem>4150</pdk:abestem> <pdk:abestem>4160</pdk:abestem> </pdk:abestemmelser> Benyttes kun i forbindelse med formatet GML. Ved brug af GIS-formaterne MapInfo, Shape og GeoJson se ABESTEM1, ABESTEM2 OG ABESTEM3 ABESTEM Kode for om planen indeholder "andre bestemmelser". Kodeliste: 4160: Skilte/Facader 4155: Klimaforanstaltninger 4160: Bygningsbevaring Syntaks i GML, fx: <pdk:abestemmelser> <pdk:abestem>4150</pdk:abestem> <pdk:abestem>4160</pdk:abestem> </pdk:abestemmelser> Benyttes kun i forbindelse med formatet GML. Ved brug af GIS-formaterne MapInfo, Shape og GeoJson se ABESTEM1, ABESTEM2 OG ABESTEM3 ANVTYPE Nyt element, vedrørende AnvendelsesType. Her kan der (i en GML-fil! angives en til flere Specifikke Anvendelser (AVNSPEC, hvortil er der knyttet én til flere specifikke bebyggelsesregulerende bestemmelser (SBYGOMFAG. Syntaks i GML-filen, fx: <pdk:anvtype> <pdk:sbygomfag> <pdk:anvspec>1110</pdk:anvspec> <pdk:bygpct>10</pdk:bygpct> <pdk:bygpcth>1</pdk:bygpcth> </pdk:sbygomfag> <pdk:sbygomfag> <pdk:anvspec>1120</pdk:anvspec> Benyttes kun i forbindelse med formatet GML. Ved brug af GIS-formaterne MapInfo, Shape og GeoJson se de forskellige felter vedrørende bebygelsesregulerende bestemmelser. En specifik anvendelse fx 1110 (Boligområde - Åben/Lav kan kun angives én gang for hver

8 <pdk:bygpct>20</pdk:bygpct> <pdk:bygpcth>2</pdk:bygpcth> <pdk:eareal>500</pdk:eareal> <pdk:earealh>2</pdk:earealh> <pdk:m3_m2>222.0</pdk:m3_m2> <pdk:m3_m2h>3</pdk:m3_m2h> <pdk:maxbhjd>10.0</pdk:maxbhjd> plan. Til samme specifik anvendelse kan de forskellige bebyggelsesregulerende bestemmelser, fx BYGPCT, kun angives én gang. <pdk:maxetage>11.0</pdk:maxetag E> </pdk:sbygomfag> </pdk:anvtype> SBYGOMFAG Nyt element, vedrørende Specifikke Anvendelser. Her kan der (i en GML-fil! angives én til flere specifikke bebyggelsesregulerende bestemmelser. Syntaks i GML-filen, fx: <pdk:anvtype> <pdk:sbygomfag> <pdk:anvspec>1110</pdk:anvspec> <pdk:bygpct>10</pdk:bygpct> <pdk:bygpcth>1</pdk:bygpcth> </pdk:sbygomfag> <pdk:sbygomfag> <pdk:anvspec>1120</pdk:anvspec> <pdk:bygpct>20</pdk:bygpct> <pdk:bygpcth>2</pdk:bygpcth> <pdk:eareal>500</pdk:eareal> <pdk:earealh>2</pdk:earealh> <pdk:m3_m2>222.0</pdk:m3_m2> <pdk:m3_m2h>3</pdk:m3_m2h> <pdk:maxbhjd>10.0</pdk:maxbhjd> Benyttes kun i forbindelse med formatet GML. Ved brug af GIS-formaterne MapInfo, Shape og GeoJson se de forskellige felter vedrørende bebygelsesregulerende bestemmelser. En specifik anvendelse fx 1110 (Boligområde - Åben/Lav kan kun angives én gang for hver plan. Til samme specifik anvendelse kan de forskellige bebyggelsesregulerende bestemmelser, fx BYGPCT, kun angives én gang. notanvgen notomranv notbebygom notophold Rammetekst Generelle Anvendelsesbestemmelser Rammetekst områdets anvendelse Rammetekst bebyggelsens omfang og udformning Rammetekst opholds- og fritidsarealer text text text text notmiljo Rammetekst miljøforhold text notinfras Rammetekst infrastruktur text notzone Rammetekst zonenotat text notlokalp Rammetekst lokalplaner og byplanvedtægter indenfor rammen text notat Rammetekst notater text ANVSPEC1 BYGPCT1 BYGPCTH1 BEBYGGRU1 UDNYTGR1 Anvendelseskode for første type af specifik anvendelse Maksimal bebyggelsesprocent. Knyttet til ANVSPEC1. Definition af om BEBYGPCT1 Maksimalt bebygget grundareal. Maksimal antal kvadratmeter grundareal, der må bebygges (m2. Udnyttelsesgraden angiver forholdet mellem bebyggelsens samlede etageareal og grundens areal. <pdk:maxetage>11.0</pdk:maxetag E> </pdk:sbygomfag> </pdk:anvtype> Integer( Jf. PlanDK2+ Integer(3 15 Interger( Ældre måde at angive max byggemuligheder baseret på arealets størrelse. Reglerne for areal udregning har dog ændret sig noget gennem tiden. Begrebet "udnyttelsesgrad" har været anvendt fra 1939 og frem til 1977, hvor bebyggelsesprocentberegning en blev indført.

9 UDNYTGRH1 EAREAL1 EAREALH1 BBPCTAR1 M3_M21 M3_M2H1 MAXBHJD1 MAXETAGE1 Definition af om UDNYTGRAD Det maksimale EAREAL, der må opføres. Knyttet til ANVSPEC1. Definition af om EAREAL1 Højeste andel (% af grundarealet, der må bebygges. Rumfangsbestemmelse (bygningernes max. rumfang (m3 ift. grundarealet (m2. Knyttet til ANVSPEC1. Definition af om M3_M2 Maksimal tilladt bygningshøjde. Knyttet til ANVSPEC1. Maximale antal etager. Knyttet til ANVSPEC10. Gentages for ANVSPEC2 frem til og med ANVSPEC10: ANVSPEC10 BYGPCT10 BYGPCTH10 BEBYGGRU10 UDNYTGR10 UDNYTGRH10 EAREAL10 EAREALH10 Anvendelseskode for første type af specifik anvendelse Maksimal bebyggelsesprocent. Knyttet til ANVSPEC1. Definition af om BEBYGPCT1 Maksimalt bebygget grundareal. Maksimal antal kvadratmeter grundareal, der må bebygges (m2. Udnyttelsesgraden angiver forholdet mellem bebyggelsens samlede etageareal og grundens areal. Definition af om UDNYTGRAD Det maksimale EAREAL, der må opføres. Knyttet til ANVSPEC10. Definition af om EAREAL1 Integer 1000 Decimal(5 3 Integer(3 50 OBS! Dette er et synonym for BEBYGGRAD, Integer( Decimal(3.1 Decimal( Integer( Jf. PlanDK2+ Integer(3 15 Interger( Integer 1000 Decimal(5 3 Ældre måde at angive max byggemuligheder baseret på arealets størrelse. Reglerne for areal udregning har dog ændret sig noget gennem tiden. Begrebet "udnyttelsesgrad" har været anvendt fra 1939 og frem til 1977, hvor bebyggelsesprocentberegning en blev indført.

10 BBPCTAR10 M3_M210 M3_M2H10 MAXBHJD10 MAXETAGE10 Højeste andel (% af grundarealet, der må bebygges. Rumfangsbestemmelse (bygningernes max. rumfang (m3 ift. grundarealet (m2. Knyttet til ANVSPEC10. Definition af om M3_M2 Maksimal tilladt bygningshøjde. Knyttet til ANVSPEC10. Maximale antal etager. Knyttet til ANVSPEC10. Integer(3 50 OBS! Dette er et synonym for BEBYGGRAD, Integer( Decimal(3.1 Decimal( GEOMETRI Planen geografiske udstrækning. Kan enten digitaliseres vha. 's digitaliseringsværktøj eller "Uploades".

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK PlanDK2+, feltbeskrivelse: Kommuneplanramme Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (dog undertiden afhængig af statustype)

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK PlanDK2+: Lokalplandelområde Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status ved. Felter markeret

Læs mere

PlanDK2+: Byggefelt OBS. Byggefelter er implementeret i PDK som en selvstændig Plantype (30.4) under objektkode 30 (lokalplandelområde).

PlanDK2+: Byggefelt OBS. Byggefelter er implementeret i PDK som en selvstændig Plantype (30.4) under objektkode 30 (lokalplandelområde). PlanDK2+: Byggefelt OBS. Byggefelter er implementeret i PDK som en selvstændig Plantype (30.4) under objektkode 30 (delområde). 4. december 2017 Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK PlanDK2+: Lokalplandelområde Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status) ved. Felter markeret

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK OID

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK OID PlanDK2+: Lokalplan Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i PlansystemDK Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status) ved indberetning

Læs mere

OBJEKTKODE Kodeværdi for objekttype Integer(2) 30 Objektkode 30 gælder for planer der knyttes til en lokalplan. Se evt. kodeliste for Plandk2+

OBJEKTKODE Kodeværdi for objekttype Integer(2) 30 Objektkode 30 gælder for planer der knyttes til en lokalplan. Se evt. kodeliste for Plandk2+ PlanDK2+: Byggefelt OBS. Byggefelter er implementeret i Plandata som en selvstændig plantype (30.4). 19. juni 2018 Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK. Integer(3) 791

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK. Integer(3) 791 PlanDK2+, feltbeskrivelse: Lokalplan Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status) ved. Felter

Læs mere

Ikke relevant for indberetning. Systemintern ID til brug internt Geoserver. Systemintern ID. Primær database nøgle. Ikke relevant for indberetning

Ikke relevant for indberetning. Systemintern ID til brug internt Geoserver. Systemintern ID. Primær database nøgle. Ikke relevant for indberetning PlanDK2+: Lokalplan Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Plandata.dk Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status) ved. Felter markeret

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til Plandata.dk

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til Plandata.dk PlanDK2+: Lokalplandelområde 20. juni 2018 Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af status) ved. Felter

Læs mere

Bilag december HenLan

Bilag december HenLan 18. december 2017 HenLan Bilag 1 Dette bilag indeholder beskrivelser af hvilke oplysninger, der kan og skal indberettes til Plandata.dk. Ændringerne og udvidelserne i forhold til det tidligere Plansystem.dk

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK. Integer(3) 791

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til PlansystemDK. Integer(3) 791 PlanDK2+, feltbeskrivelse: Landzonetilladelse Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i PlansystemDK Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af

Læs mere

Kommuneplan-, kommuneplantillægs- og rammeregler. Plandata.dk

Kommuneplan-, kommuneplantillægs- og rammeregler. Plandata.dk Kommuneplan-, kommuneplantillægs- og rammeregler Plandata.dk Eksporteret den 30 april 2018 Indholdsfortegnelse 1 Kommuneplan... 3 2 Kommuneplantillæg... 5 3 Ramme... 7 2 1 Kommuneplan planid lle Nej Planid

Læs mere

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til Plandata.dk

Feltnavn Beskrivelse Datatype Eksempel Bemærkninger vedr. indberetning til Plandata.dk PlanDK2+, feltbeskrivelse: Landzonetilladelse Felter markeret med rødt SKAL udfyldes, når der gemmes en kladde i Plandata.dk Felter markeret med lilla SKAL udfyldes ved statusskift (afhængig af type af

Læs mere

Lokalplan-, delområde- og byggefeltregler. Plandata.dk

Lokalplan-, delområde- og byggefeltregler. Plandata.dk Lokalpla-, delområde- og byggefeltregler Pladata.dk Eksporteret de 30. april 2018 Idholdsfortegelse 1 Lokalpla... 3 2 Delområder og byggefelt... 9 2 1 Lokalpla plaid Alle Nej Plaid skal altid være udfyldt

Læs mere

Indberetning af planer via upload Opdateret d. 2013-08-02

Indberetning af planer via upload Opdateret d. 2013-08-02 Indberetning af planer via upload Opdateret d. 2013-08-02 1 INDLEDNING... 2 GENERELT... 3 2.1 FILFORMATER... 3 2.2 PROJEKTIONER... 3 2.3 DATAMODEL... 3 2.4 KOLONNER OG FELTER... 3 2.5 GEOMEDIA TABELNAVNE...

Læs mere

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk.

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk. Vejledning Kommuneplan Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0 Dato: 21-12-2017

Læs mere

Upload af byggefelter

Upload af byggefelter Vejledning Upload af byggefelter Vejledning til indberetning af byggefelter i lokalplaner Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.1 Dato: 26-10-2018 Indholdsfortegnelse Revisionshistorik...

Læs mere

Retningslinjer ved indberetning til PlansystemDK - Korrekt registrering af planer omfattet af PlanDK2

Retningslinjer ved indberetning til PlansystemDK - Korrekt registrering af planer omfattet af PlanDK2 Retningslinjer ved indberetning til PlansystemDK - Korrekt registrering af planer omfattet af PlanDK2 Dette dokument er lavet på baggrund af række tvivlspørgsmål i forhold til korrekt registrering af planer

Læs mere

Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK

Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK 18. december 2017 /NVK/rastho Sag 2017-14842 Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK I dette notat beskrives de overordnede ændringer, som Plandata.dk medfører. I forhold til

Læs mere

Nyt Plandata.dk Status og fremtidsperspektiver for ny digitalisering?

Nyt Plandata.dk Status og fremtidsperspektiver for ny digitalisering? Nyt Plandata.dk Status og fremtidsperspektiver for ny digitalisering? 6. Februar 2019 Landinspektørernes "Faglige Møde, Nyborg Chefkonsulent Henrik Larsen, Erhvervsstyrelsen Agenda 1 Nye behov og regler

Læs mere

Kommuneplantillæg. Vejledning. Denne vejledning viser, hvordan kommuneplantillæg indberettes i Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen

Kommuneplantillæg. Vejledning. Denne vejledning viser, hvordan kommuneplantillæg indberettes i Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Vejledning Kommuneplantillæg Denne vejledning viser, hvordan kommuneplantillæg indberettes i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 2.0.0 Dato: 28-05-2019 Indholdsfortegnelse Revisionshistorik...

Læs mere

Vejledning. Zonekort. Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.0.0

Vejledning. Zonekort. Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.0.0 Vejledning Zonekort Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen 2018 Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0 Dato: 15-10-2018 Indhold 1. Indledning... 3 1.1. Datamodellen PD2+... 3 2. upload af zonekort...

Læs mere

Vejledning. Kommuneplantillæg. Denne vejledning viser hvorledes man indberetter et kommuneplantillæg. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.2.

Vejledning. Kommuneplantillæg. Denne vejledning viser hvorledes man indberetter et kommuneplantillæg. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.2. Vejledning Kommuneplantillæg Denne vejledning viser hvorledes man indberetter et kommuneplantillæg til Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.2.1 Dato: 07-08-2018 Indhold Revisionshistorik...

Læs mere

Upload & Download. Vejledning. Vejledning til brugen af upload og download funktionerne for Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen

Upload & Download. Vejledning. Vejledning til brugen af upload og download funktionerne for Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Vejledning Upload & Download Vejledning til brugen af upload og download funktionerne for Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0. Dato: 27-07-2018 Indholdsfortegnelse 1 Revisionshistorik...

Læs mere

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk.

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk. Vejledning Kommuneplan Vejledning til indberetning af kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer til Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.1.1 Dato: 30-07-2018

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade

Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade Ved kommuneplantillægget ændres en del af et offentligt grønt område til boligområde. I forbindelse med udarbejdelsen af forslag til kommuneplantillæg, er

Læs mere

Delvis aflysning af lokalplan i forbindelse med vedtagelse af ny lokalplan

Delvis aflysning af lokalplan i forbindelse med vedtagelse af ny lokalplan Vejledning Delvis aflysning af lokalplan i forbindelse med vedtagelse af ny lokalplan Vejledning til delvis aflysning af vedtaget lokalplan i Plandata.dk i forbindelse med at der skal vedtages en ny lokalplan.

Læs mere

Plandata.dk. 22. Marts 2018 FOSAKO, KL-huset

Plandata.dk. 22. Marts 2018 FOSAKO, KL-huset Plandata.dk 22. Marts 2018 FOSAKO, KL-huset Nyt Plandata.dk og Nye plandata til brug for ejendomsvurderingen Start af Plandata.dk: 1. januar 2018. Plandata-programmet i Erhvervsstyrelsen 1. Plandata.dk

Læs mere

Indberetning af lokalplaner i Plandata.dk

Indberetning af lokalplaner i Plandata.dk Vejledning Indberetning af lokalplaner i Plandata.dk Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 2.0.0 Dato:

Læs mere

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer i Plandata.

Kommuneplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer i Plandata. Vejledning Kommuneplan Vejledning til indberetning af en kommuneplan med tilhørende kommuneplanrammer og kommuneplanretningslinjer i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.2.0 Dato: 03-05-2019

Læs mere

Rapport. Hvad gælder for Aksel SÃ rensens Vej 1, 8543 Hornslet. Dannet af: Rasmus Nystrøm Søndergaard Madsen(rnsm), :58.

Rapport. Hvad gælder for Aksel SÃ rensens Vej 1, 8543 Hornslet. Dannet af: Rasmus Nystrøm Søndergaard Madsen(rnsm), :58. Rapport Hvad gælder for Aksel SÃ rensens Vej 1, 8543 Hornslet Dannet af: Rasmus Nystrøm Søndergaard Madsen(rnsm), 2016-07-01 11:58 Beskrivelse 1: Beskrivelse 2: Matrikler Fejl Lokalplaner, vedtaget(pdk)

Læs mere

Paradigme. 018 Håndværksområde ved Skuldelev. Vedtaget. Status. Håndværksområde ved Skuldelev. Plannavn. Kommuneplantillæg uden VVM VVM. 8.

Paradigme. 018 Håndværksområde ved Skuldelev. Vedtaget. Status. Håndværksområde ved Skuldelev. Plannavn. Kommuneplantillæg uden VVM VVM. 8. Paradigme 018 Håndværksområde ved Skuldelev Status Plannavn VVM offentliggørelse af forslag Vedtaget Håndværksområde ved Skuldelev Kommuneplantillæg uden VVM 8. maj 2015 Høring start 8. maj 2015 Høring

Læs mere

Vejledning. Kommuneplanstrategi. Vejledning til indberetning af en kommuneplanstrategi i Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.

Vejledning. Kommuneplanstrategi. Vejledning til indberetning af en kommuneplanstrategi i Plandata.dk. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1. Vejledning Kommuneplanstrategi Vejledning til indberetning af en kommuneplanstrategi i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0 Dato: 09-05-2019 Indholdsfortegnelse Revisionshistorik...

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Planers tilvejebringelse og ophævelse i Plandata.dk

Planers tilvejebringelse og ophævelse i Plandata.dk Vejledning Planers tilvejebringelse og ophævelse i Plandata.dk Vejledning til, hvilke status en lokalplan og kommuneplan- og tillæg gennemgår, herunder mulighederne for at foretage fejlrettelser. Udarbejdet

Læs mere

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE GL.E.2 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger nogle

Læs mere

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan

Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan 4.2-16 Kollegieboliger og parkeringshus på Nørre Havnegade i Sønderborg > Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan 2013-2025 Dette kommuneplantillæg er udarbejdet for at muliggøre

Læs mere

Rapport. Hvad gælder for Ejner Holsts Vej (Ebeltoft), 24. Dannet af: Grete Kristensen (grkr), :43. Beskrivelse 1: Beskrivelse 2:

Rapport. Hvad gælder for Ejner Holsts Vej (Ebeltoft), 24. Dannet af: Grete Kristensen (grkr), :43. Beskrivelse 1: Beskrivelse 2: Rapport Hvad gælder for Ejner Holsts Vej (Ebeltoft), 24 Dannet af: Grete Kristensen (grkr), 2019-06-24 14:43 Beskrivelse 1: Beskrivelse 2: Alle bygninger (Kulturarv) fundet 2 Matrikler fundet 1 Fund og

Læs mere

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 April 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 OFFENTLIG HØRING DIN MULIGHED... 2 FORHOLD TIL

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn FORSLAG Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan 2017-29 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Med nærværende kommuneplantillæg fastlægges rammer til offentlige formål på den nordlige del af Lemvig Østhavn. Forslag

Læs mere

Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme

Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme For at tilføje en ny VVM-redegørelse til en eksisterende kommuneplan, så start med at markere kladde, forslag og vedtaget som status, samt at markere

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6

Kommuneplantillæg nr. 6 Kommuneplantillæg nr. 6 for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Juni, 2019 2 Kommuneplantillæg nr. 6 Indholdsfortegnelse Hvad er en kommuneplan?...4 Retsvirkninger...4

Læs mere

PlansystemDK. Indberetning af kommuneplantillæg med tilhørende ramme. Hotline: 7254 4804 plansystemdk@nst.dk

PlansystemDK. Indberetning af kommuneplantillæg med tilhørende ramme. Hotline: 7254 4804 plansystemdk@nst.dk Indberetning af kommuneplantillæg med tilhørende ramme For at tilføje et nyt kommuneplantillæg til en eksisterende kommuneplan, så start med at markere kladde, forslag og vedtaget som status, samt at markere

Læs mere

Identifikation af planer der ikke findes i PlansystemDK vha. datasættet... 9

Identifikation af planer der ikke findes i PlansystemDK vha. datasættet... 9 Vejledning i brug af Tingbogsudtrækket Version 1.0 af 1. juli 2009 Indhold Indledning... 1 Planer i Tingbogen... 2 Planer i PlansystemDK... 3 Sammenhæng mellem Tingbogen og PlansystemDK... 3 Datastruktur...

Læs mere

Hurtig gennemgang af indberetningssiden

Hurtig gennemgang af indberetningssiden Hurtig gennemgang af indberetningssiden Gå til www.indberet.plansystem.dk Efter login ses nedenstående startbillede. Logikken i indberetningssiden er, at brugeren kan bestemme, hvilke planer de ønsker

Læs mere

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad Delvis ophævelse Lokalplan nr. 32, Isenvad Indhold Hvad er en lokalplan? Lokalplanen er det led i planlægningen, der udtrykker de konkrete rammer for realisering af de mål, der er indeholdt i kommunens

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Indberetning af landzonetilladelser

Indberetning af landzonetilladelser Vejledning Indberetning af landzonetilladelser Vejledning til indberetning af landzonetilladelser i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.3.1 Dato: 06-03-2019 Indholdsfortegnelse Revisionshistorik...

Læs mere

Assens Kommune. Assens Kommune. Forslag til. Kommuneplantillæg nr Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg

Assens Kommune. Assens Kommune. Forslag til. Kommuneplantillæg nr Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg Assens Kommune Assens Kommune Forslag til Kommuneplantillæg nr. 21 - Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg Oktober 2016 Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan

Læs mere

Guide til SOAP-servicen i Plandata.dk.

Guide til SOAP-servicen i Plandata.dk. Guide til SOAP-servicen i Plandata.dk. Formål med servicen. Via SOAP-webservicen, kan man hente, oprette og redigere planer i Plandata.dk. Planernes data udveksles med servicen i GML-format. Værktøjer.

Læs mere

Introduktion til deljordstykker

Introduktion til deljordstykker Vejledning Introduktion til deljordstykker Introduktion til, hvad et deljordstykke er, hvordan bestemmelser bliver nedbrudt til deljordstykker og hvad årsagerne til manuel kontrol i kommunen betyder. Udarbejdet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6. for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 6. for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 6 for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg nr. 6 er i høring fra den xx.

Læs mere

Lokalplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk

Lokalplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk Vejledning Lokalplan Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.1.2 Dato: 03-09-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg. Hyldagerkvarteret

Forslag til Kommuneplantillæg. Hyldagerkvarteret Forslag til Kommuneplantillæg 8 Hyldagerkvarteret + Indholdsfortegnelse Redegørelse...3 Forslag til kommuneplantillæg 8...3 Rammebestemmelser...3 Nationale interesser...4 Miljøvurdering...4 Det endelige

Læs mere

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej Kommuneplan 2017 Indholdsfortegnelse Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej 3 Forslag til ny rammer 4 6.D12 - Institutioner ved Stolpehøj (Børnehuset Stolpehøj) 5 6.D13 - Institutioner

Læs mere

Assens Kommune. Assens Kommune. Kommuneplantillæg nr Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg

Assens Kommune. Assens Kommune. Kommuneplantillæg nr Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg Assens Kommune Assens Kommune Kommuneplantillæg nr. 21 - Område til erhvervsformål ved Krengerupvej i Glamsbjerg Februar 2017 Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen.

Læs mere

PlanDK2 Den fælles datamodel

PlanDK2 Den fælles datamodel PlanDK2 Den fælles datamodel PlansystemDK Indhold ANVGEN: Generel anvendelseskategori... 1 ANVSPEC: Specifik anvendelseskategori... 2 ANVKONKRET: Konkret anvendelseskategori... 2 Objektklasser... 4 Objekttyper...

Læs mere

PlanDK2 Model for kommunale plandata April 2004

PlanDK2 Model for kommunale plandata April 2004 PlanDK2 Model for kommunale plandata April 2004 Landsplanafdelingen Skov- og Naturstyrelsen Miljøministeriet Indholdsfortegnelse 1 Indledning...4 1.1 Forord...4 1.2 Behovet for og nytteværdien af PlanDK2...4

Læs mere

Delvis aflysning af lokalplan

Delvis aflysning af lokalplan Vejledning Delvis aflysning af lokalplan Vejledning til delvis aflysning af lokalplan i Plandata.dk ved brug af Plandata.dk s indberetningsside. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.2.0 Dato: 01-02-2019

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Udvidelse af område til blandet bolig og erhverv i Sejet

Udvidelse af område til blandet bolig og erhverv i Sejet 33 2013 Udvidelse af område til blandet bolig og erhverv i Sejet Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 33 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Udvidelse af område til blandet bolig og erhverv

Læs mere

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22 Randers Kommune Baggrund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et område i Over Hornbæk til idræts - og boligformål. Området ønskes anvendt til idræts-, rekreative- og

Læs mere

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork.

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Tillæg nr. 24 Til Kommuneplan 2017-2029, vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Ortofoto Ringkøbing- eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- Oktober 2018 FORORD

Læs mere

Page 1 of 14 Rapport Hvad gælder for HOLMAGERVEJ (8543), 1M HOLMAGERVEJ (8543), 1M Matrikel m. ejeroplysninger (1) Fredskovsområder (0) Naturtyper (0) Fredede områder (0) EU habitatområder (0) almene vandværker

Læs mere

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt TANNISBUGTVEJ KLITROSEVEJ Offentlig fremlagt 28. sept. 2016-22. nov. 2016 Kommuneplan 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 21 - Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted TRANEBÆRVEJ ØSTERVEJ MARGUERITEVEJ

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i

Læs mere

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan Vedtaget Tillæg 22 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 26. oktober 2015 Offentliggjort den 4. november 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 22 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby Tillæg 35 til Kommuneplan 2017 - Boliger ved Rugvænget i Mejlby Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 26. marts 2019 Høringsperiode start: 26. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. april 2019

Læs mere

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 6. september 2017 Høringsperiode start: 6. september 2017 Høringsperiode

Læs mere

Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 1, Esbjerg Kommune Lokalplan nr

Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 1, Esbjerg Kommune Lokalplan nr Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 1, Esbjerg Kommune Lokalplan nr. 01-120-0002 Industrikvarter mellem Exnersgade, Teglværksgade, Darumvej og vesterhavet. Marts 2015 Ophævelse at byplanvedtægt nr. 1. Udarbejdet

Læs mere

Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej

Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej 1-2017 Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej 1-2017 Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej Status Plannavn Vedtaget Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej Plannummmer 1-2017 Dato for offentliggørelse

Læs mere

Vejledning. Landzonetilladelse. Vejledning i indberetning af landzonetilladelser. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.2.3

Vejledning. Landzonetilladelse. Vejledning i indberetning af landzonetilladelser. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.2.3 Vejledning Landzonetilladelse Vejledning i indberetning af landzonetilladelser Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.2.3 Dato: 31-10-2018 Indholdsfortegnelse Revisionshistorik... 3 Indledning... 4

Læs mere

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Offentliggjort 28. november 2018 KOMMUNEPLAN 2015 AABENRAA KOMMUNE Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Lokalplan nr. 33-1 er

Læs mere

Forslag til ophævelse af. Lokalplan nr Område til institutionsbyggeri. Boldershøj, Agerskov

Forslag til ophævelse af. Lokalplan nr Område til institutionsbyggeri. Boldershøj, Agerskov Forslag til ophævelse af Lokalplan nr. 2.4-01 Område til institutionsbyggeri Boldershøj, Agerskov TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø februar 2019 Redegørelse Ophævelsens baggrund Baggrunden for at ophæve lokalplan

Læs mere

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring:

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring: Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 Revideret forslag i høring: 13.06.2019-08.08.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Læs mere

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 10. september 2012 Offentligt bekendtgjort den 19. september 2012 Udarbejdet

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Vandværkshøjen, Jyderup

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 9. til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn 3.14.O R5. Ny ramme R I N G E L M O S E

Kommuneplantillæg nr. 9. til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn 3.14.O R5. Ny ramme R I N G E L M O S E R I N G E L M O S E S K O V 3.12.R5 3.14.O3 Ny ramme E G E N S V I G til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Yderligere information kan fås hos:

Læs mere

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej Kommuneplantillæg 19-2009 Boligområde Viggo Carstensens Vej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Startdato, Offentlighedsperiode Slutdato, Offentlighedsperiode PDF Forslag Kommuneplantillæg

Læs mere

Introduktion til deljordstykker i Plandata.dk

Introduktion til deljordstykker i Plandata.dk Introduktion til deljordstykker i Plandata.dk Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen 2018 Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0 Dato: 07-12-2018 Revisionshistorik Her vil ændringer i dokumentets

Læs mere

Lokalplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk

Lokalplan. Vejledning. Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk Vejledning Lokalplan Vejledning til indberetning af en lokalplan med tilhørende delområder og byggefelter i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.2.0 Dato: 01-10-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tillæg 40 til Kommuneplan Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup

Tillæg 40 til Kommuneplan Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup Tillæg 40 til Kommuneplan 2017 - Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 27. august 2019 Høringsperiode start: 27. august 2019 Høringsperiode

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Vedtaget Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 2. maj

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6

Kommuneplantillæg nr. 6 Kommuneplantillæg nr. 6 Kvarmløse - Tølløse Vandværk Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Kvarmløse - Tølløse Vandværk - 6 Kvarmløse - Tølløse

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 R I N G E L M O S E S K O V 3.12.R5 3.14.O3 Ny ramme E G E N S V I G Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

Erhvervsområde Horsens Syd Erhvervsområde Horsens Syd

Erhvervsområde Horsens Syd Erhvervsområde Horsens Syd 10 2013 Horsens Syd Horsens Syd KOMPLAN_ID 1486324 Tillæg nummer 10 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Horsens Syd Nej Formålet med kommuneplantillægget er at mindske arealet for virksomheder

Læs mere

Kodeliste til Plandata.dk

Kodeliste til Plandata.dk Kodeliste Kodeliste til Plandata.dk Af dette dokument finder du relevante kodelister til indberetning og tolkning af data i Plandata.dk Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 2.0.2 Dato: 10-09-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 1

Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplantillæg nr. 1 Boliger i det vestlige Hagested Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Formål Kommuneplantillægget udarbejdes på baggrund

Læs mere

Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens

Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens 2013 15 Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens Retningslinje og ramme for detailhandel, Erhvervsbyvej, Horsens KOMPLAN_ID 1486324 Tillæg nummer 15 2013 Plannavn Gælder for hele

Læs mere

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13 Randers Kommune BAGGRUND Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et nyt boligområde i Haslund. Området ønskes anvendt til boligformål i form af åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse.

Læs mere

OIS Datamodel. Version 2.8.0

OIS Datamodel. Version 2.8.0 Version 2.8.0 Versionshistorik VERSION Beskrivelse 1.2.0 Energimærkedata tilføjet (CO33900T) 1.3.0 Plan2dk data tilføjet (CO35000T CO36700T ) IPLAN OIS SLETTET (CO14000T-CO14400T) 1.5.0 MiniMaks data tilføjet

Læs mere

PlansystemDK Hotline:

PlansystemDK Hotline: Indberetning af VVM-redegørelse med tilhørende ramme Gå til www.indberet.plansystem.dk For at tilføje en ny VVM-redegørelse til en eksisterende kommuneplan, så start med at markere kladde, forslag og vedtaget

Læs mere

Rapport. Hvad gælder for det tegnede areal. Dannet af: Christina Kyhne Dyrberg (ckdy), :26. Beskrivelse 1: Beskrivelse 2:

Rapport. Hvad gælder for det tegnede areal. Dannet af: Christina Kyhne Dyrberg (ckdy), :26. Beskrivelse 1: Beskrivelse 2: Rapport Hvad gælder for det tegnede areal Dannet af: Christina Kyhne Dyrberg (ckdy), 2018-04-24 14:26 Beskrivelse 1: Beskrivelse 2: Alle bygninger (Kulturarv) fundet 2 Matrikler fundet 1 Kommuneplanrammer,

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 14 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR NÆSTVED KOMMUNE FORSLAG høringsperiode: XX.XX.20XX - XX.XX.20XX www.naestved.dk/kommuneplan BYER FRITID OG TURISME MILJØBESKYTTELSE NATUR OG LANDSKAB RAMMER

Læs mere

Centerområde Aastrupvej

Centerområde Aastrupvej 21 2013 Centerområde Aastrupvej Status Plannavn Baggrund og formål Kladde 21 2013 Centerområde Aastrupvej Kommuneplantillægget er udarbejdet på baggrund af et invester ønske om at omdanne dele af de eksisterende

Læs mere

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 August 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere