Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej Søborg Danmark. T E info@boonedam.dk I

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark. T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk I www.boonedam.dk"

Transkript

1

2 Virksomhedsbrochure Boon Edam Denmark Buddingevej Søborg Danmark T E info@boonedam.dk

3 Vores byer ændres. Vores arbejdsmåder ændres. Vores bygninger ændres.

4 ndgangen som Mobilitetshotspot Royal Boon Edam er din servicepartner på alle områder inden for administration af mobilitetshotspots, hvor vi tilbyder ekspertise, service og et komplet sortiment af indgangsløsninger. Med arbejdsmiljøer som i stigende grad er dynamiske, er bygningens indgang blevet porten til en besøgendes endelige destination. Hospitalets indgang er første skridt til et godt helbred, indgangen til din daglige arbejdsplads er porten til personlig tilfredsstillelse, lufthavns terminalen er stoppet inden afslapning og hvile på en ferie, shopping centrets indgang er porten til glæde og ny garderobe. ndgangen er der hvor den besøgende forlader verden udenom og indlemmes i din verden. Det er mobilitets hotspottet hvor besøgende med forskellige destinationer krydser hinandens fodspor og finder vejen til fremtiden. Vision nutidens arbejdsmiljøer, som bliver stadigt mere dynamiske og præges af stigende global mobilitet, er der et øget behov for smarte og sikre, men dog imødekommende indgangsløsninger. Det er det, vi kalder mobilitetshotspots. Mission På grundlag af vores mangeårige erfaring er det vores mission at udvikle verdens absolut bedste, mest innovative og mest effektive indgangsløsninger, som er tilpassede, så de opfyl der vores kunders og deres kunders behov.

5 Titanic Museum, Belfast, rland Fokus På Vores Kunder Royal Boon Edam er en global markedsleder inden for indgangsløsninger. Vi har hovedkontor i Holland, og gennem 140 års erfaring med ingeniørarbejde af høj kvalitet har vi opnået bred ekspertise i styring af menneskestrømme gennem kontorbygninger, lufthavne, hospitalsfaciliteter, hoteller og alle andre typer af bygninger. Vores fokus ligger på at levere en optimal oplevel se for vores kunder og deres kunder. Gennem et samarbejde med dig, vores kunde, hjæl per vi med at fastlægge de nøjagtige krav til mobili tets hotspottet i din bygning og udvikle en løs ning, der er tilpasset dig på tre hovedområder: bæredygtighed, sikkerhed og service. Global Miljøbelastning Med et verdensomspændende distributionsnetværk kan Boon Edam tilbyde sin erfaring hvor som helst og når som helst. Vores produktionsfaciliteter, som er baseret i Kina, Holland og USA, gør det muligt for os at placere vores produktion så tæt på vores markeder som muligt og skabe kortere transportveje. Et netværk af tyve datterselskaber i Europa, Asien og Nord-, Syd- og Mellemamerika samt distributører i mere end 55 andre lande forener Royal Boon Edams globale ekspertise med indgående kendskab til behovene på det lokale marked. Burj Khalifa, Dubai, Forenede Arabiske Emirater The Shard, London, Storbritannien Rembrandtoren, Amsterdam, Holland nternational Commerce Centre, Hong Kong

6 Historie Boon Edam blev grundlagt som et lille tømrerværksted i Amsterdam i 1873 og fremstillede sin første karruseldør i Gennem hele virksomhedens tidlige historie forblev tømrerarbejdet kernevirksomheden i firmaet, og der opstod en stærk tradition for at lytte til og samarbejde med kunder om at levere tilpassede løsninger. Omkring 1940 erne var Boon Edam en fremgangsrig virksomhed, som stadig var ejet af sønnen af grundlæggeren. Da tredje generation af Boon-familien ikke ønskede at videreføre familiefore tagendet, blev virksomheden overtaget af Huber-familien. Under deres ledelse flyt tede Boon Edam til byen Edam nordøst for Amsterdam, hvor man udviklede et globalt distributionsnetværk. Her i det 21. århundrede er Boon Edam stadig en familieejet virksomhed, nu med tredje generation af Huber-familien ved roret. Vores virksomhedskultur har i højere grad end nogensinde før fokus på kundeønsker og -behov belønnede dronning Beatrix vores drive og dedikering med kongelig status, så vi nu kan kalde os Royal Boon Edam.

7

8 Bæredygtige Bygninger i en Bæredygtig Verden For at kunne bevare kloden til fremtidige generationer må vi genoverveje den måde, vi har indrettet vores samfund på. Traditionelle bygninger og byggemetoder tegner sig for en stor samlet CO2-belastning og en kraftig miljøpåvirkning. Som familieforetagende finder vi det vigtigt, at vores børn og deres børn får en chance for at fortsætte vores arbejde. Vi er stolte over at være den globale markedsleder med den mest miljøvenlige indgangsløsning til dato: karruseldøren. Men med et sådant udgangspunkt har vi også et ansvar for at skabe bæredygtighed på sigt. Hvor det er muligt, bruger vi genbrugsmaterialer eller genanvendelige materialer i produktionen af vores indgangsløsninger. Eventuelle affaldsmaterialer indsamles og genbruges eller kasseres på den mest miljøvenlige måde introducerede vi en ny teknik til vores pulvermalingsanlæg, som bruger zirconium. Denne proces giver samme kvalitative resultater, men langt mindre påvirkning af miljøet. Mens affaldsmaterialerne fra den traditionelle pulvermalingsproces skulle bortskaffes med stor forsigtighed, kan man med den nye teknik lede affald direkte ud i kloakken efter ph-test uden skadevirkninger for miljøet. Holdbare byggerier i en holdbar verden Med vores erfaring med miljøvenlige indgangsløsninger til byggebranchen kan vi desuden være partner for dem, der sigter på at forbedre deres bygningers bæredygtighed. Vi er i stand til at levere nøjagtige oplysninger om vores karruseldøres og sikkerhedsadgangsløsningers genanvendelighed. Disse oplysninger kan bruges til at opnå certificering af en bygning i henhold til miljømæssige standarder som LEED eller BREEAM. Vores videnskabeligt udviklede software til beregning af energibesparelser kan endvidere beregne de miljømæssige fordele ved en karruseldør sammenlignet med traditionelle skyde- og svingdøre. Ved hjælp af de mest relevante oplysninger om bygningen og lokale vejrdata fra anerkendte vejrstationer kan programmet foretage en nøjagtig og detaljeret beregning for dine forhold.

9 Bæredygtigt Bygningsdesign Bygningsdesign kan i høj grad påvirke energiforbruget og dermed ejeromkostningerne for en bygning. varme klimaområder kan bakker, træer eller andre bygninger skygge for den stærke sol, der falder på bygningens vinduer. køligere klimaområder kan sydvendte vinduer indfange enhver solstråle og udnytte dem som den ultimative varmekilde for brugerne af bygningen. Desuden kan et mørkt tag blive op til 39 C varmere end et lyst tag, og en del af denne varme overføres til rummet under taget. Sådanne enkle betragtninger kan være med til at begrænse den energi, der er nødvendig for at konditionere luften i en bygning. Men når der er opnået et behageligt indendørsklima, forsvinder meget af denne luft igen ud i omgivelserne. Så meget som % af lufttabet i en velisoleret bygning sker gennem og omkring vinduer og døre. Varme- eller kølesystemer skal derfor arbejde konstant for at kunne opretholde en jævn temperatur. sær døre skaber et hul i bygningens skalkonstruktion, hver gang nogen går ind i eller ud af bygningen, med tab af store mængder konditioneret luft til følge. Karruseldøre sikrer, at lufttabet er otte gange mindre end for en almindelig svingdør eller skydedør. Karruseldøre Karruseldørene blev opfundet sidst i det 19. århundrede for at holde sne, blæst og regn ude fra bygningsindgange. Blandt de yderligere fordele, som nævnes i Theophilus van Kannels originale patent, er, at døren ikke længere kan blæse op, og at den kan holde støj fra gaden ude. På det tidspunkt blev der ikke lagt samme vægt på bæredygtighed som nu, og Theophilus van Kannel kunne ikke forudse, hvilken betydning hans opfin delse ville få for CO2-belastningen fra bygninger. Karruseldøre bygger på det enkle princip: altid åben, altid lukket. På grund af de roterende dørfløje kan folk komme ind, uden at bygningens forsegling brydes. Og eftersom den kolde luft udenfor ikke kan trænge ind og fortrænge den konditionerede luft indenfor, kan der spares energi til at konditionere den nye luft. På denne måde kan en bygnings samlede CO2-belastning reduceres markant.

10 Sikkerhed og Tilgængelighed Sikkerhed og Tilgængelighed Som mobilitetshotspot fungerer indgangen ikke alene som indgangs- og udgangssted for besøgende. Den er også det centrum, hvor forskellige grupper af mennesker administreres og om nødvendigt adskilles. Mennesker passerer igennem dagen lang. Nogle skal have adgang til alle områder af bygningen og andre kun til et begrænset område. Såvel sikkerheden i de følsomme områder af en bygning som de besøgendes personlige sikkerhed skal kunne garanteres. Styring af Menneskestrømmen Gennem Bygningen den altid skiftende forretningsverden er den traditionelle arbejdsdag fra 9-17 erstattet af 24-7-kulturen. Med sådanne nye arbejdsbetingelser er det vanskeligt at holde styr på, hvem der er i bygningen, og hvor og hvornår, selv om disse oplysninger er vitale i nødstilfælde. Sikkerhedsdøre og sluser, hurtigsluser, trearmede vendekors og passagesikringer aktiveres alle på et godkendelsessignal fra et adgangskontrol system. Det betyder, at brugere først skal scanne et identitetskort eller bruge et fingeraftryk til at få adgang til bestemte områder af en bygning. De indscannede oplysninger fra hver af de sik rede indgangsløsninger i en bygning kan gemmes og analyseres med henblik på at fastslå nøjagtigt, hvem der er i bygningen, og hvor de befinder sig. Når disse oplysninger indsamles over længere tid, kan de bruges til at skabe et overblik over, hvilke områder af en bygning der bruges mest, og hvilken vej til disse områder der oftest benyttes. Med disse oplysninger kan der udarbejdes specifikke service- og vedligeholdelsesplaner samt målrettede forbedringer af rum og bygninger.

11 Service fra koncept til vedligeholdelse Service 140 års erfaring har lært os meget om, hvad der får et mobilitetshotspot til at fungere som ønsket. Vi vil gerne dele denne viden med vores kunder gennem personlig service, fra de allerførste faser af byggeprocessen til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse. Design af den Perfekte ndgang Byggevedtægter, sikkerhedsretningslinjer og krav til hjælp til handicappede varierer fra land til land. Vores lokale kontorer er fuldt opdaterede om de seneste ændringer af de lokale lovbestemmelser i dit område og kan yde rådgivning og support, når der opstår spørgsmål af lokal art i forbindelse med dit design. Boon Edam kan tilbyde yderligere support under designprocessen. Vi har CAD-tegninger og -speci fikationstekster til alle indgangsløsninger, og vi er desuden den første producent af karrusel døre, som tilbyder BM-objekter i Revit til vores karruseldøre. Disse objekter findes til Tourniket, Crystal Tourniket, Tournex og Duotour. Produktion og nstallation Vores interne uddannelsesprogram, Boon Edam University, er vores garanti for, at alle vores medarbejdere er højt kvalificerede. Det er et krav til vores installations- og vedligeholdelsesmedarbejdere, at de løbende modtager undervisning, så de holdes opdaterede om de seneste forbedringer inden for teknologi og indgangsløsninger. De kan derfor løse de fleste uventede problemer uden videre, så projekter kan fuldføres med så få gener som muligt.

12 Service og Vedligeholdelse Når hundred- eller tusindvis af besøgende passerer igennem indgangen hver dag, er det vigtigt, at mekanismerne fungerer problemfrit. Regelmæssig service og vedligeholdelse kan forhindre uventede nedbrud af softwaren. Boon Edams globale servicenetværk har erfaring med, hvilken rolle lokale forhold spiller for slitage på dine indgangsløsninger, og kan tilbyde specialiserede service- og vedligeholdelseskontrakter, som er udarbejdet med de pågældende forhold for øje. Administration af Livscyklus Bygninger er designet til at kunne holde hele livet, og det er vores indgangsløsninger også. Kravene til indgange ændres imidlertid i takt med, at vores arbejdsmåde og levevis ændres, regler og bestemmelser opdateres, og teknologier udvikles. Boon Edam tilbyder en række serviceydelser, som sikrer, at indgangen følger udviklingen og forbliver opdateret. Vores eftermonteringspakker opdaterer den teknologi, der knytter sig til din indgang, til de seneste standarder for bæredygtighed eller sikkerhedsbestemmelser. Disse pakker består af et antal teknologiske forbedringer, som kan installeres særskilt eller kombineres til skræddersyede løsninger til enhver bygning. Vi kan også rådgive om mere omfattende eftermonteringsprojekter i forbindelse med ændringer, der griber ind i den måde, en bygning bruges på, f.eks. opgradering af sikkerheden eller forøgelse af indgangens kapacitet.

13 Vi er stolte af vores historie og spændte på fremtiden Niels Huber Lourens Beijer Bestyrelsen Niels Huber Ejer og Chief Executive Officer Royal Boon Edam nternational B.V. Lourens Beijer Chief Commercial Officer Royal Boon Edam nternational B.V. Mark Dingerdis Chief Technical Officer Royal Boon Edam nternational B.V. Graham Mabb Chief Financial Officer Royal Boon Edam nternational B.V. Mark Dingerdis Graham Mabb

14 Vores Kontorer Rundt om i Verden Australien Boon Edam Australia Pty Ltd. E info@boonedam.au Belgien Boon Edam BVBA T +32 (0) E info@boonedam.be Danmark Boon Edam Denmark T E info@boonedam.dk Frankrig Boon Edam S.A.S. T +33 (0) E contact@boonedam.fr Hong Kong Boon Edam Hong Kong Ltd. T E info@boonedam.hk ndien Boon Edam Entrance Technology (ndia) Private Ltd. T +91 (0) E info@boonedam.in rland Boon Edam reland Ltd T +353 (0) E info@boonedam.ie talien Boon Edam talia S.r.l. T E info@boonedam.it Kina Beijing Boon Edam Entrance Technology Co. Ltd. T +86 (0) E info@boonedam.cn Latinamerika Boon Edam nc. T E ventas@boonedam.mx Mellemøsten Boon Edam Middle East FZE T E beme@boonedam.ae Holland Royal Boon Edam nternational B.V. T +31 (0) E info@boonedam.com Boon Edam Nederland B.V. T +31 (0) E info@boonedam.nl Boon Edam B.V. T +31 (0) E sales@boonedam.nl Boon Edam Global Export B.V. T +31 (0) E sales@boonedam.com Norge Boon Edam AS T +47 (0) E info@boonedam.no Rusland Boon Edam LLC T +7 (0) E info@boonedam.ru Sydøst Asien Boon Edam South East Asia Sdn. Bhd. T E sales@boonedam.my Storbritannien Boon Edam Ltd. T +44 (0) E sales@boonedam.co.uk Sverige Boon Edam Sweden AB T +46 (0) E info@boonedam.se Tyskland Boon Edam GmbH T +49 (0) E info@boonedam.de USA Boon Edam nc. T E sales@boonedam.us Boon Edam arbejder efter et princip om kontinuerlig udvikling og forbedring og forbeholder sig derfor ret til til hver en tid at ændre design og detaljer. Version CB-BESABDK

15

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning Referencer Vores Verden Drejer sig om din Arbejdsmiljøer bliver stadigt mere globaliserede og dynamiske. I takt med denne udvikling er indgangen i mange bygninger blevet et centrum for aktiviteter. Efterhånden

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Indgangslåger Et af de mest karakteristiske træk ved mobilitetshotspots er, at de fungerer som modtagelsessted for en bred vifte af besøgende: tilbagevendende besøgende, engangsbesøgende, besøgende i kørestol,

Læs mere

Sikkerhedskarruseldøre og Sluser

Sikkerhedskarruseldøre og Sluser Sikkerhedskarruseldøre og Sluser Et mobilitetshotspot er det område, der udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Samtidig er det det område, hvor strømmen af medarbejdere adskilles fra strømmen

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

XStream Luft- og smudsudskillere

XStream Luft- og smudsudskillere Større effektivitet, lavere energiforbrug Luft- og smudsudskillere Den smarte løsning til varmeanlæg. Med ekstrem effekt. Med en unik ECO-/MAX-tilstand Meget enkel at installere Mindre slitage, mindre

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal.

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Eksportrådets statistik over SMV-eksporten er nu opdateret med 2014-tal. Eksportstatistikken, der er udviklet

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag...

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag... Fra Dansikring til Securitas Historien bag... Securitas AB 51 lande, 300.000 medarbejdere Nu sker det! Fra Dansikring til Securitas Dansikring blev stiftet i 1980 og har siden 1989 været en del af verdens

Læs mere

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge RAMBØLL DANMARK Viden der bringer mennesker videre Local partner Global knowledge YDELSER Rambølls ydelser inkluderer: byggeri & design infrastruktur & transport miljø & natur energi & klima industri &

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse Cut 18 mm Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse XXXXDK 09-06-X-SP Produktion: Uponor AB, Sverige Uponor A/S T 43 26 34 00 Uponor VVS F 43 43 10 11

Læs mere

- Private

- Private 3.5 Antal andels- og private mejerivirksomheder med og uden direkte indvejning Number of co-operatives and private dairies with and without deliveries from dairy farm Med direkte indvejning Delivery from

Læs mere

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130902 Produktion: Valentin&Byhr. Tryk: Strokirk-Landströms. Papir: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efgbondo.dk Om os. EFG er en førende europæisk virksomhed

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa Danish Farmers Abroad Aller Aqua har på få år skabt en global virksomhed med eksport til 70 lande kloden rundt samt produktion i bl.a. DK, Ægypten og Kina Hvordan gør man det? 9. Januar 2017 Niels Lundgaard

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Med naturens egen energi

Med naturens egen energi Denmark Med naturens egen energi Solcellepaneler Solvarme www.izen.dk IZEN Energy Systems blev grundlagt i 1987, og lige siden har vores mission været "at producere vedvarende energi til alle med de bedste

Læs mere

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi.

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi. INTEGRERET ENERGIDESIGN Hos Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører vægtes samarbejde og innovation. Vi vil i fællesskab med kunder og brugere skabe merværdi i projekterne. Med merværdi mener vi, at vi

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år,

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år, MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Spar energi og CO2 i dag Løsningerne er klar! 517millioner tons CO2 kunne spares hvert år, hvis Europa fordoblede brugen af fjernvarme til 18-20 % og samtidig øgede andelen

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

itek, Headquarter Mercedes Benz

itek, Headquarter Mercedes Benz mbm.as itek, Headquarter Mercedes Benz Teknologi i bevægelse MBM arbejder passioneret for at skabe innovative dør-, port og vinduesautomatik løsninger til det professionelle marked. For os handler det

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Én indgang, der dækker alle dine behov Indgange, der fungerer problemfrit, er en forudsætning for at drive virksomhed. Det samme gælder relationer,

Læs mere

Vi holder dørene åbne for din forretning

Vi holder dørene åbne for din forretning Vi holder dørene åbne for din forretning Serviceaftaler til dine indgangsløsninger ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions 02 ASSA ABLOY Entrance Systems Service ASSA ABLOY

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Det virtuelle team hvordan får du det til at virke?

Det virtuelle team hvordan får du det til at virke? Det virtuelle team hvordan får du det til at virke? Hvem er jeg Fie Halberg; Manager, Internal Systems Global Service Desk, SimCorp A/S Min tid i SimCorp: 3 år som proces konsulent / projektleder 3 år

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Altiflex - erfaringer med SME programmet. 9. marts, 2017

Altiflex - erfaringer med SME programmet. 9. marts, 2017 Altiflex - erfaringer med SME programmet 9. marts, 2017 Agenda Om Altiflex - historie og forretningsmodel Altiflex interimsaflukning løsninger og fordele Produktudvikling Hvad betyder markedsmodningsstøtten

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group.

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group. MediusFlow XI næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen 4 udviklingsprincipper hentet fra verdenen omkring os. Easy to use Powerfull

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Indhold. DK Forgreningsdåser ,5 op til 240 mm 2. KV små fordelingstavler moduler. Fordelingstavler med dør op til 250 A

Indhold. DK Forgreningsdåser ,5 op til 240 mm 2. KV små fordelingstavler moduler. Fordelingstavler med dør op til 250 A Indhold DK Forgreningsdåser 8-141 1,5 op til 240 mm 2 KV små fordelingstavler 142-185 3-54 moduler Fordelingstavler med dør 186-287 op til 250 A Mi kasser 288-391 op til 630 A Tomme kasser iht. IEC 62208

Læs mere

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche Stabile smøremidler til en vindfølsom branche "Der varsles frisk til hård vind i hele landet." Som driftsansvarlig for et vindkraftværk optager det dig, hvornår og hvordan det blæser. Vejr og vind lader

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099 HÅG Futu kollektion En alsidig stol Nutidens arbejdsliv er mere dynamisk end nogensinde før. Kontorlandskaber udvikler sig løbende. Evnen til at tilpasse sig forandring er nøglen til at forblive konkurrencedygtig.

Læs mere

Lysstyringssystemer Applikationer. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Lysstyringssystemer Applikationer. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s fleksibilitet brugervenlighed energibesparelse Lysstyringssystemer Applikationer P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Lysstyringsløsninger Helvar er en international virksomhed med speciale

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr DEN BEDSTE VEJ ER MÅLET... Matthias Gödecke (administrerende direktør for Gödecke Eurotrans GmbH) 2 GÖDECKE LOGISTIK IDÉGrUnDLaG GÖDECKE LOGISTIK står for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde PART OF THE EKOKEM GROUP Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde Introduktion til NORDs Bæredygtighedsnøgle Stoffer i forbrugsprodukter har medført hormonforstyrrelser hos mennesker Bæredygtighed er

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Bilag om international udvekslingsmobilitet på videregående uddannelser - Hvem tager ud, og hvem kommer ind 1

Bilag om international udvekslingsmobilitet på videregående uddannelser - Hvem tager ud, og hvem kommer ind 1 DANMARK I DEN GLOBALE ØKONOMI 22.11.2005 SEKRETARIATET FOR MINISTERUDVALGET Prins Jørgens Gård 11, 1218 København K Telefon 33 92 33 00 - Fax 33 11 16 65 Bilag om international udvekslingsmobilitet på

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

DGNB CERTIFICERING BÆREDYGTIGT BYGGERI. Konference om bæredygtigt byggeri Aalborg 8. Dec 2014

DGNB CERTIFICERING BÆREDYGTIGT BYGGERI. Konference om bæredygtigt byggeri Aalborg 8. Dec 2014 DGNB CERTIFICERING BÆREDYGTIGT BYGGERI Alte BÆREDYGTIGHED I RAMBØLL BYGGERI BÆREDYGTIGHEDS TEAM Certificeringsopgaver Skræddersyet strategier Bygherrerådgivning Dokumentationspakker for materiale producenter

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Facts Repræsenteret i de fleste lande i Europa gennem forhandlere Foruden Europa også forhandlere i Mellemøsten, Afrika, Indien og Asien - i alt

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Danmarks største udviklingsprojekt inden for byggeri uden varmeinstallation

Danmarks største udviklingsprojekt inden for byggeri uden varmeinstallation Danmarks største udviklingsprojekt inden for byggeri uden varmeinstallation bliver forbillede for huse med passiv opvarmning i Danmark I løbet af 2007 sættes spaden i jorden til Danmarks hidtil største

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Installationssystem. TacTiles

Installationssystem. TacTiles Installationssystem TacTiles Limfri installation For 2 år siden installerede vi 4.000 kvadratmeter tæppefliser i vores showroom med TacTiles, og jeg er stadig meget tilfreds. Jeg skal ærligt indrømme,

Læs mere

Tog det bedste og gjorde det perfekt

Tog det bedste og gjorde det perfekt Tog det bedste og gjorde det perfekt compact p by nilan Passivhus-certificeret ventilations- og varmeløsning med utallige muligheder Compact p Compact P er en total ventilations- og varmeløsning med varmegenvinding

Læs mere

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com SMAG Walisisk lam www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com Wales Vi leverer Danmark Tyskland Belgien Frankrig Portugal - Italien Grækenland Spanien hvad vi lover Forenede Arabiske Emirater Hong Kong Singapore

Læs mere

WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK

WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK INDLEDNING Turisme skaber arbejdspladser og vækst i hovedstadsregionen og er med til at gøre vores hovedstad og hele Greater Copehagen mere levende og mangfoldig. De

Læs mere

Professionel støjservice

Professionel støjservice Professionel støjservice Profil: Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Fødevareklyngens eksport rejser længere væk

Fødevareklyngens eksport rejser længere væk Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 3377 3421 NOVEMBER 2016 Fødevareklyngens eksport rejser længere væk Eksporten fra fødevareklyngen retter sig i stigende grad mod Asien og øvrige globale markeder.

Læs mere

Positioning wedge (kile) Manual dansk

Positioning wedge (kile) Manual dansk Positioning wedge (kile) Manual dansk Version 2 2010 Illustrationer Illustration 1 23 Indhold Overskrift Side 1. Generelt/Egenskaber... 4 2. Praktisk håndtering... 5 3. Håndtering/Materiale/Rengøring...

Læs mere

Part of the Modulex family

Part of the Modulex family Part of the Modulex family Vi får brands til at stå skarpere over hele verden Brand On gør det nemt at gennemføre komplekse brand roll outs. Med årtiers erfaring fra hundredvis af projekter gennemfører

Læs mere

Anvendt Miljøvurdering. Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling

Anvendt Miljøvurdering. Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling Anvendt Miljøvurdering Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling Anvendt miljøvurdering I FORCE Technologys afdeling for Anvendt Miljøvurdering arbejder vi med en bred

Læs mere

MUNTERS SERVICE GUIDE. Service, vedligehold & opgradering. Din pålidelige Servicepartner

MUNTERS SERVICE GUIDE. Service, vedligehold & opgradering. Din pålidelige Servicepartner MUNTERS Din pålidelige Servicepartner SERVICE GUIDE Service, vedligehold & opgradering VELKOMMEN TIL MUNTERS SERVICE MUNTERS SERVICE PRODUKTER Installation, opstart & indregulering Vedligeholdelsesprogram:

Læs mere

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016.

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Bæredygtighedspolitik Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Omfang... 2 3. Formål... 2 4. Definition af bæredygtighed...

Læs mere

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI Vælg din foretrukne EasyGo-pakke nu www.easyfairs.com/easygo By EASYFAIRS BOOST DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI EasyGo erstatter Online365 og

Læs mere

Duette -det energirigtige valg til dine vinduer

Duette -det energirigtige valg til dine vinduer Duette -det energirigtige valg til dine vinduer Kilder til varmetab Utætheder Mennesker/ aktivitet 48% Vinduer Loftet Vinduer 19% Vægge og døre Vægge og døre 14% Mennesker/aktivitet 13% Utætheder 6% Loftet

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

Rygerforklæde. Manual dansk

Rygerforklæde. Manual dansk Rygerforklæde Manual dansk Version 2 2010 Generelt Tak fordi du valgte et produkt fra Etac. For at undgå skader i forbindelse med håndtering og brug af produkterne, skal denne manual læses grundigt igennem.

Læs mere

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R innova 68 03 09 14 OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere