Etablering af et lokalt servicecenter og samdrift... 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Etablering af et lokalt servicecenter og samdrift... 2"

Transkript

1 Skagen Ældreboligselskab Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 5. maj 2014 kl i Aktivet, Stationsvej 11 C, 9982 Ålbæk Side 1 Etablering af et lokalt servicecenter og samdrift Opgaver i det lokale servicecenter Deltagende organisationer/afdelinger i det lokale servicecenter Dato for opstart af det lokale servicecenter Navngivning af det lokale servicecenter Placering af det lokale servicecenter Etableringsudgifter Personale på det lokale servicecenter Fordeling af omkostninger i det lokale servicecenter Etablering af lokal drift og samdrift i boligorganisationerne Overslag over driftsøkonomien i lokalt servicecenter Tillæg til forretningsføreraftale SSG... 8 I mødet deltog fra bestyrelsen: Jørgen Fink Pedersen, formand Merete Christoffersen, næstformand Bente Larsen Elisa Ramløse Sørensen Peter E. Nielsen Leif Hansen Øvrige deltagere: Driftschef Frank Hansen Ejendomsmester Karsten Schmidt Før mødet informerede Frank Hansen om status på salget af Hvide Hus. Der havde været en del fremvisninger og ejendomsmægleren vurderede, at der var en stor interesse. Frank Hansen meddelte, at tilladelsen til salget fra Landsbyggefonden var modtaget. Nu afventede man tilladelsen fra Byg og Boligministeriet. Frank Hansen havde lavet en aftale med ArkiNord om at komme med et forslag til renovering af boligerne i Ålbæk samt en udvidelse af plejecenteret. Peter E. Nielsen bad om, at forslaget fremkom så hurtigt, som overhovedet muligt for at fremskubbe processen.

2 1 Etablering af et lokalt servicecenter og samdrift Etableringen af et lokalt servicecenter har til formål at give en bedre økonomi i driften, at effektivisere beboerservicen og renholdelsen og at varetage en stor del af de opgaver, der hidtil har været løst på de lokale ejendomskontorer og på Domeas regionale boligcentrer. En samlet planlægning og styring af arbejdet i de deltagende afdelinger samt fælles indkøb giver mulighed for at bruge ressourcerne bedre. Denne effektivisering og den deraf følgende besparelse på afdelingernes driftskonti kan tages som en besparelse eller bruges til at sikre mere service for pengene. Med etablering af et lokalt servicecenter følger ansættelse af en kundechef og servicekoordinator. Det betyder mere administrativ service lokalt for både beboere og bestyrelser, øget tilgængelighed samt udvidet åbningstid for beboerhenvendelser. 1.1 Opgaver i det lokale servicecenter De opgaver, som påtænkes løst og koordineret fra det lokale servicecenter er: Planlægning og styring af lokal ejendomsdrift Personaleledelse af driftsledere, ejendomspersonale og øvrigt kontorpersonale Beboerservice, herunder håndtering af tilladelser, renholdelse af fællesarealer og fælles udeområder Sikring af tryghed for beboerne Rekvirering af håndværkere og tilsynsopgaver Oprettelse af rekvisitioner og godkendelse af betalinger Servicering af beboerdemokratiet på organisationsniveau, herunder afholdelse af organisationsbestyrelses- og repræsentantskabsmøder efter aftale med markedschefen Servicering af beboerdemokratiet på afdelingsniveau, herunder navnlig afdelingsbestyrelsen og afholdelse af afdelingsmøder DV-planer inklusiv markvandring med afdelingsbestyrelsen Driftsopgaver, fraflytningssyn m.m. Budgetopfølgning og økonomistyring af konto Personlig ekspedition Markedsføring af fx åbent-hus-arrangementer Fremvisning af boliger og udlejning af fælleslokaler Indkaldelser, udsendelser af breve m.m. i forbindelse med bestyrelses- og afdelingsmøder mv. Behandling af simple beboerklager. Dette indebærer, at servicecenteret vil varetage en lang række opgaver, som boligorganisationerne og afdelingerne hidtil har købt hos Domea. Det skal understreges, at ledelsesretten forbliver hos Domea.

3 Det indstilles, at bestyrelsen godkender at boligorganisationen indtræder i et lokalt servicecenter til varetagelse af de ovenfor nævnte opgaver. Referat: Bestyrelsen godkendte, at boligorganisationen indtræder i et lokalt servicecenter til varetagelsen af de ovenfor nævnte opgaver. 1.2 Deltagende organisationer/afdelinger i det lokale servicecenter For at kunne udnytte mulighederne ved etablering af et lokalt servicecenter er det nødvendigt at servicecenteret betjener en vis mængde lejemål. Bestyrelsen er tidligere blevet forelagt mulige samarbejdspartnere i det lokale servicecenter. De endelige deltagere ved opstarts af det lokale servicecenter forventes at blive: Skagen ÆB Hirtshals BS BS Nykøbing Mors Morsø ÆB I alt 960 lejemålsenheder. Samarbejdet mellem organisationerne i det lokale servicecenter foreslås varetaget ved et samarbejdsforum/en styregruppe. Samarbejdsforummet foreslås at have 2 deltagere udpeget fra hver organisation. Samarbejdsforummet behandler beslutninger og indstiller afgørelser til de respektive organisationsbestyrelsers godkendelse. Det indstilles, at bestyrelsen godkender at indtræde i det lokale servicecenter med de foreslåede samarbejdspartnere. Det indstilles at bestyrelsen tiltræder samarbejdsmodellen mellem organisationerne i det lokale servicecenter. Referat: Bestyrelsen godkendte at indtræde i det lokale servicecenter med de foreslåede samarbejdspartnere. Bestyrelsen besluttede at tiltræde samarbejdsmodellen mellem organisationerne i det lokale servicecenter. 1.3 Dato for opstart af det lokale servicecenter Bestyrelsen har tidligere godkendt at det lokale servicecenter starter op 1. juli Det indstilles til bestyrelsen at tage orienteringen til efterretning. Referat: Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning.

4 1.4 Navngivning af det lokale servicecenter Det lokale servicecenter vil foreslås navngivet Servicecenter Nord 2. Det indstilles, at bestyrelsen godkender at servicecenteret navngives Servicecenter Nord. Referat: Bestyrelsen godkendte, at servicecenteret navngives Servicecenter Bolig Nord Placering af det lokale servicecenter Det lokale servicecenter placeres centralt i forhold til de boligorganisationer og afdelinger, som skal dækkes af servicecenteret. Servicecenteret foreslås placeret i de eksisterende lokaler på Vestergade 8, 9800 Hjørring. I lokalerne placeres også et søster-servicecenter, også navngivet Servicecenter Nord, bare 1. Herved kan de to servicecentre udadtil fungere med fælles telefonnummer, hjemmeside m.v., mens det indadtil bliver muligt at dele servicekoordinatorer og driftsleder, hvilket giver en bedre fleksibilitet i forhold til den daglige betjening. Det indstilles, at bestyrelsen godkender placeringen af det lokale servicecenter. Referat: Bestyrelsen godkendte placeringen af det lokale servicecenter. 1.6 Etableringsudgifter Etableringen og opstart af et lokalt servicecenter i lokalerne på Vestergade 8 vil koste ca. kr heraf skal deltagerne i Servicecenter Nord 2 betale halvdelen ca. kr , fordelt efter antal lejemålsenheder. Skagen ÆB kr ,00 Hirtshals BS kr ,00 BS Nykøbing Mors kr ,00 Morsø ÆB kr ,00 Overslag over etableringsudgifterne vedlægges som bilag. Det foreslås at etableringsudgifterne dækkes af selskabets arbejdskapital. Det indstilles, at bestyrelsen godkender at dække selskabets andel af etableringsomkostningerne fra arbejdskapitalen. Referat: Bestyrelsen godkendte at dække selskabets andel af etableringsomkostningerne fra arbejdskapitalen. 1.7 Personale på det lokale servicecenter Kundechef Med etableringen af et lokalt servicecenter vil der blive ansat en kundechef. Kundechefen skal fungere som den daglige leder af servicecenteret og dets medarbejdere. Dette vil som hovedregel omfatte driftsledere, ejendomspersonale og øvrigt kontorpersonale, således som det kendes i dag fra det lokale ejendomskontor. Kundechefens rolle og profil vil således i vidt

5 omfang minde om den nuværende driftschefprofil, der kendes fra Domeas regionale boligcentrer. Foruden ledelsen af kontorets medarbejdere vil kundechefen skulle servicere bestyrelserne og varetage opgaver af overordnet betydning for driften af boligorganisationen. Her tænkes navnlig på planlægning, koordinering af udbud, økonomistyring på driftskonti, rådgivning til beboerdemokratiet, kontakt til myndigheder mv. Den styrkede ledelse af driften forventes at medføre en højere kvalitet i servicering og planlægning. Dette vil sikre den bedst mulige udnyttelse af de personalemæssige ressourcer. Kundechefen vil referere til en markedschef i Domea. Servicekoordinator Herudover ansættes en servicekoordinator. Servicekoordinatoren skal assistere i den daglige administration og være kontorets blæksprutte. Servicekoordinatoren vil bl.a. skulle tage sig af beboerhenvendelser samt udstede godkendelser og tilladelser til fx husdyrhold. Herudover vil servicekoordinatoren udsende dagsordener til- og evt. deltage i og tage referat af bestyrelsesmøderne. Ansættelse af en servicekoordinator på det lokale servicecenter indebærer også, at åbningstiderne for beboerhenvendelser kan udvides. I Servicecenter Nord 2 bliver Frank Hansen ansat som kundechef, Trine Bomholt Jensen som servicekoordinator og Preben Lundgreen halv tid som driftsleder. Ansættelsesforhold Medarbejderne vil blive ansat i boligorganisationen/-erne. Derved overgår lønudgiften fra Domea til boligorganisationen/-erne. Boligorganisationen vil derved opnå en besparelse ved ansættelse af medarbejderne, idet boligorganisationen ikke skal afholde moms på lønningerne. Hidtil er lønningerne blevet betalt over administrationsbidraget til Domea hvorpå der er tillagt moms. Administrationsbidraget, som boligorganisationen betaler til Domea, vil blive nedsat med kr. 454 eksklusiv moms (2013-priser) pr. deltagende lejemålsenhed, jf. punkt Domea vil fortsat bevare ledelsesretten over medarbejderne i det lokale servicecenter. Boligorganisationen og den/de enkelte afdelinger vil således ikke opleve en ændring herved. Anciennitet For de medarbejdere, hvis ansættelsesforhold overgår fra Domea til boligorganisationen (kundechef og servicekoordinator), vil ancienniteten blive videreført. Det vil sige, at har den pågældende medarbejde oparbejdet en anciennitet på eksempelvis 15 år, da vil denne blive medtaget. Øvrige ansættelsesvilkår vil herudover også blive bevaret iht. gældende overenskomst og tilhørende lokalaftaler. Såfremt det på et tidspunkt måtte vise sig at være nødvendigt, at afskedige den pågældende kundechef og/eller servicekoordinator, da vil Domea dække den andel af en eventuel fratrædelsesgodtgørelse, der er erhvervet i løbet af den tid, medarbejderen har været ansat hos Domea inden ansættelsen blev overflyttet til boligorganisationen. Denne forpligtelse fra Domeas side bortfalder, når medarbejderen har opnået samme anciennitet mht. opsigelsesvilkår i boligorganisationen, som vedkommende havde ved overførslen fra Domea, samt hvis boligorganisationen skifter administrator. Eksempel 1: Kundechefen har en anciennitet fra Domea på 12 år. Efter 3 års ansættelse i boligorganisationen afskediges kundechefen. Kundechefen har da 15 års anciennitet i alt og ret til en fratrædelsesgodtgørelse svarende til 2 måneders løn. Domea betaler den ene måned svarende til godtgørelsen efter 12 års ansættelse, og den anden måned betaler boligorganisationen. Eksempel 2:

6 Kundechefen har en anciennitet fra Domea på 12 år. Efter 12 års ansættelse i boligorganisationen afskediges kundechefen. Kundechefen har da 24 års anciennitet i alt og ret til en fratrædelsesgodtgørelse svarende til 3 måneders løn. Boligorganisationen betaler 3 måneders fratrædelsesgodtgørelse, da kundechefen har opnået samme anciennitet mht. opsigelsesvilkår i boligorganisationen, som kundechefen forinden havde opnået i Domea. Eksempel 3: Kundechefen har en anciennitet fra Domea på 12 år. Efter 11 års ansættelse i boligorganisationen afskediges kundechefen. Kundechefen har da 23 års anciennitet i alt og ret til en fratrædelsesgodtgørelse svarende til 3 måneders løn. Domea betaler den ene måned, og 2 måneder betales boligorganisationen. Det indstilles, at bestyrelsen godkender overflytning af personale fra Domea til det lokale servicecenter på de angivne vilkår. Referat: Bestyrelsen godkendte overflytning af personale fra Domea til det lokale servicecenter på de angivne vilkår. 1.8 Fordeling af omkostninger i det lokale servicecenter Omkostninger i det lokale servicecenter fordeles i henhold til fordelingsnøgle i servicecenteraftale. Det administrative personale på det lokale servicecenter, kontorholdsudgifter, husleje for servicecenter mv. fordeles efter antal lejemålsenheder. Omkostningerne til blåt og grønt arbejdes holdes adskilte i de enkelte selskaber og fordeles her efter medarbejdernes ansættelse i de enkelte afdelinger og efter aftalte driftsfællesskaber. Fra fordeles udgifter til blåt og grønt arbejde efter timeregistreringen i Eazy Project. Servicecenteraftale indeholdende fordelingsnøgle vedlægges som bilag. Det indstilles, at bestyrelsen godkender og underskriver servicecenteraftalens generelle og specifikke del. Referat: Bestyrelsen godkendte og underskrev servicecenteraftalens generelle og specifikke del. 1.9 Etablering af lokal drift og samdrift i boligorganisationerne Afstanden fra afdelingerne/organisationerne til det lokale servicecenter er for stor til, at det kan betale sig for ejendomspersonalet at have arbejdsplads på det lokale servicecenter. Derfor startes servicecenteret op med fortsat brug af de nuværende ejendomskontorer i de deltagende organisationer. På sigt vil der i samråd med de enkelte afdelingsbestyrelser blive arbejdet på en højere grad af effektivisering og samdrift, hvilket kan føre til, at enkelte kontorer sammenlægges. Disse ejendomskontorer ledes af en lokal ejendomsmester, der refererer til driftslederen på servicecenteret.

7 Ejendomskontorerne indeholder en kontorarbejdsplads, hvor ejendomsmesteren kan varetage administrative opgaver i nødvendigt omfang. Beboerhenvendelser og størstedelen af det administrative arbejde varetages i det lokale servicecenter, der vil dog stadig være lokal kontortid på ejendomskontorerne. De deltagende organisationer med tilhørende afdelinger er derfor med i den administrative del af servicecenteret og betaler fuld andel til servicecenteret i henhold til fordelingen i servicecenteraftalen. Eksisterende samdrift i de respektive organisationer fortsætter uændret. Der indføres et planlægnings- og opgavestyringssystem, som bruges til at planlægge opgaver over året og fordele dagens opgaver til medarbejdere via medarbejdernes mobiltelefoner. Systemet bruges også til tidsregistrering, således at tidsforbruget i hver enkelt afdeling kan bestemmes. Det indstilles, at bestyrelsen godkender at driften i boligorganisation varetages lokalt og at hidtidig samdrift bibeholdes som ovenfor beskrevet. Referat: Bestyrelsen godkendte, at driften i boligorganisationen varetages lokalt og at hidtidig samdrift bibeholdes som ovenfor beskrevet Overslag over driftsøkonomien i lokalt servicecenter Bestyrelsen er tidligere blevet forelagt et overslag over driftsøkonomien, beregnet ved gennemsnitslønninger og udgifter i 2012, ved indtrædelse i lokalt servicecenter. Bestyrelsen har godkendt dette overslag. Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Referat: Bestyrelsen godkendte det reviderede overslag Tillæg til forretningsføreraftale Etableringen af det lokale servicecenter betyder som ovenfor beskrevet, at personale og opgaver flyttes ud lokalt. Som følge af dette nedsættes administrationsbidraget pr. deltagende lejemålsenhed med kr. 454 eksklusiv moms (2013-priser). Tillæg til forretningsføreraftalen er vedlagt som bilag. Det indstilles, at bestyrelsen tiltræder og underskriver tillægget til forretningsføreraftale. Referat: Bestyrelsen tiltrådte og underskrev tillægget til forretningsføreraftalen.

8 1.12 SSG Domea har på landsplan lavet en aftale med skadeservicefirmaet SSG om at alle afdelinger under Domea, uden beregning, kan blive tilsluttet SSG s alarmcentral. Dette sikrer, at alle beboere, på alle tider af døgnet, hele året rundt, kan få assistance, hvis der er behov herfor. SSG har samtidig en samarbejdsaftale med forsikringsselskabet. Det indstilles til bestyrelsen at beslutte om selskabets afdelinger skal tilslutte sig alarmcentralen med akutnummer hos SSG. Referat: Bestyrelsen besluttede, at alle selskabets afdelinger skulle tilslutte sig alarmcentralen med akutnummer hos SSG. Domea Boligcenter Hjørring, den 14. maj 2014 Trine Bomholt/Frank Hansen

Indkaldelse til ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag, den 10. marts 2014 kl på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev.

Indkaldelse til ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag, den 10. marts 2014 kl på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev. Haderslev Boligselskab Indkaldelse til ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag, den 10. marts 2014 kl. 17.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev. Husk evt. afbud til Tina Schmidt på

Læs mere

Referat af møde vedrørende etablering af lokalt servicecenter Vestergade 8, 9800 Hjørring.

Referat af møde vedrørende etablering af lokalt servicecenter Vestergade 8, 9800 Hjørring. Referat af møde vedrørende etablering af lokalt servicecenter Vestergade 8, 9800 Hjørring. Mødet blev afholdt mandag den 14. april kl. 18.00 på Hotel Scandic Aalborg. Til mødet var der indkaldt bestyrelserne

Læs mere

Boligselskabet BSB Gudme

Boligselskabet BSB Gudme Boligselskabet BSB Gudme af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 30. september 2014 kl. 09.30 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Ipad i bestyrelsen... 2 2 Etablering af lokalt servicecenter

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Jesper Stolpe Merete Danmark. Poul Andersen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Jesper Stolpe Merete Danmark. Poul Andersen Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde som afholdtes Torsdag den 28. november 2013 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Domea Boligcenter Høje Taastrup, den 1. juli Deltagere. Fra Domea Fredensborg. Kirsten Malinovsky. Fra Domea

Dagsorden: Domea Boligcenter Høje Taastrup, den 1. juli Deltagere. Fra Domea Fredensborg. Kirsten Malinovsky. Fra Domea Boligselskabet Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 12 i fælleshuset på Baunebjergvej 11, 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Boligselskabet BSB Svendborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 15. oktober 2014 kl. 15.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Velkomst - Orientering fra formanden...

Læs mere

Servicecenter Vordingborg, Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg

Servicecenter Vordingborg, Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.30 i Servicecenter Vordingborg, Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Boligselskabet BSB Svendborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 15.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Velkomst - Orientering fra formanden...

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg af organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 01. oktober 2014 kl. 09.30 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Ipad i bestyrelsen... 2 2 Etablering af lokalt servicecenter

Læs mere

Effektiv drift. En effektiviseringscase. Comwell, Roskilde 27. Maj 2015. Karin Fiskers, Domea 2015 Projektchef

Effektiv drift. En effektiviseringscase. Comwell, Roskilde 27. Maj 2015. Karin Fiskers, Domea 2015 Projektchef Effektiv drift En effektiviseringscase Comwell, Roskilde 27. Maj 2015 Karin Fiskers, Domea 2015 Projektchef Ambition - Forretningsmål Administration gns. 20 procent billigere Dertil besparelser i driften

Læs mere

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 72 Torsdag d. 21. august 2014 kl. 17.00 Hos Domea, Oldenburg Alle 3, Høje Tåstrup

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 72 Torsdag d. 21. august 2014 kl. 17.00 Hos Domea, Oldenburg Alle 3, Høje Tåstrup Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 72 Torsdag d. 21. august 2014 kl. 17.00 Hos Domea, Oldenburg Alle 3, Høje Tåstrup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Anne Lise Hansen Bent Puggård Lars Nielsen - afbud Ruth Andersen Ellen Nørskov. Øvrige deltagere: Bent Gordon Johansen, Domea.

Dagsorden: Anne Lise Hansen Bent Puggård Lars Nielsen - afbud Ruth Andersen Ellen Nørskov. Øvrige deltagere: Bent Gordon Johansen, Domea. Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag d. 17. september 2014 kl. 16.30 i Mølleparkens fælleslokale, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. april 2013 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum.

Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. april 2013 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum. Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. april 2013 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring.

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl. 14.00 bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden var: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Domea

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014, kl i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014, kl i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014, kl. 16.30 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet BSB Ørbæk

Boligselskabet BSB Ørbæk Boligselskabet BSB Ørbæk Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl. 10.00, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden 1. Orientering fra formanden 2. Status på

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 12. november 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet BSB Gudme

Boligselskabet BSB Gudme Boligselskabet BSB Gudme 20. oktober 2015 af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 09.30. Mødet finder sted i Servicecenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand Pernille Worm Jørgen Stennicke

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand Pernille Worm Jørgen Stennicke Boligorganisationen Domea Stevns Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag den 16. november 2015 kl. 18.00 i Strøby Egede Selskabslokaler, Stevnsvej 82 Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Øvrige deltagere: Kundechef Mikki Frandsen, administrationen Referent Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen.

Øvrige deltagere: Kundechef Mikki Frandsen, administrationen Referent Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Den Selvejende Institution, Johan Riis Minde afd. 417-01 centerejendom og 424-01 boligafdeling Referat af organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt : Onsdag den 11. november 2015 kl. 13.00 i stillestuen

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Til mødet var indkaldt fra bestyrelsen Marianne Schultz, formand Aase Jensen, næstformand Karin Thomsen, Domea

Til mødet var indkaldt fra bestyrelsen Marianne Schultz, formand Aase Jensen, næstformand Karin Thomsen, Domea Domea Randers Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 2. november 2015 kl. 16.00 Mødet blev afholdt ved Randers Arkitekten, Vestervold 2, Randers. Dagsorden var: side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Øvrige deltagere: Kundechef Mikki Frandsen, administrationen Referent Domea Byg, Bygherrerådgiver Louise Prahm

Øvrige deltagere: Kundechef Mikki Frandsen, administrationen Referent Domea Byg, Bygherrerådgiver Louise Prahm Nibe Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Onsdag den 18. november 2015 kl. 10.00, Mødet blev afholdt i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden var : side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i Fælleshuset på Hesbjerglund, 5492 Vissenbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet Vissenbjerg...

Læs mere

Dagsorden: Observatør Søren Larsen. Observatør Anne Marie Pedersen. Ejendomsmester Egon Sørensen. Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen.

Dagsorden: Observatør Søren Larsen. Observatør Anne Marie Pedersen. Ejendomsmester Egon Sørensen. Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen. Morsø Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 7. juni 2012 kl. 10.00, i stillestuen, Refshammersvej 1, 7900 Nykøbing Mors. Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Alfred Mønster afbud Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg

Deltagere fra bestyrelsen: Alfred Mønster afbud Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 18:00 i Nordtoften Farum Hovedgade 54, Farum Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg Til organisationsbestyrelsen (sendt via ipad pr. post til Edith Pedersen) 11. november 2015 fra ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 27. oktober 2015 kl.

Læs mere

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26 Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, torsdag den 25. september 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Kundeservice...

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, formand Svend Aage Jensen, næstformand Lissy Holtegaard Uffe Horslef Villy Brejning

Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, formand Svend Aage Jensen, næstformand Lissy Holtegaard Uffe Horslef Villy Brejning Humlebæk Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 24. marts 2011 kl. 17.00 18.30 i fælleshuset, Torpenvangen 56 A, 3050 Humlebæk Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden...2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Domea København Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 26. marts 2013 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Gadekærvej 32, 2500 Valby Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat af

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 23. november 2017 kl Finsensvej 141, 2000 Frederiksberg. John Bøgelund Sørensen

Organisationsbestyrelsesmøde den 23. november 2017 kl Finsensvej 141, 2000 Frederiksberg. John Bøgelund Sørensen Organisationsbestyrelsesmøde den 23. november 2017 kl. 17.00 Finsensvej 141, 2000 Frederiksberg Inviterede Laurits Roikum, Klaus Linder, Hanne Wolf Stephensen, Poul Larsen, Andreas Røpke, Sarina Guastella,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Laursen Vakant, udpeges af Domea.dk. Elsemarie Rasmussen, formand Aase Damgaard, næstformand Tenna Lund

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Laursen Vakant, udpeges af Domea.dk. Elsemarie Rasmussen, formand Aase Damgaard, næstformand Tenna Lund Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30, med efterfølgende repræsentantskabsmøde. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling,

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen

Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Onsdag den 12. november 2014, kl. 17.00 i aktivitetslokalerne i afdeling Havudsigten, J. Fibigersgade 1 (kælder) i Hirtshals. side 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud) 105-00 Søllerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 31. maj 2012 kl. 13.00 i fælleslokalet beliggende Krogholmgårdsvej 1, 2950 Vedbæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Søllerød

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 18. december 2014 kl , på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 18. december 2014 kl , på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 18. december 2014 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Povl Povlsen Trine Feldstedt Ole Stolberg Inge-Lise R. Rasmussen Kirsten Madsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Povl Povlsen Trine Feldstedt Ole Stolberg Inge-Lise R. Rasmussen Kirsten Madsen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 8. september 2014 kl. 18.00 i fælleshuset beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg - afbud Arne Blom

Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen Sabine Dedlow Ursula Sandberg - afbud Arne Blom Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 12. februar 2015 kl. 18.00 på Nordtoften Farum Hovedgade 54, Farum Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl. 17.30 i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant Villabyernes boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 5. maj 2015 kl. 17.30, på Servicecenter Solrød, Lindeholmen 6 st. th., 2680 Solrød Strand. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Udsendt den 13. november Side 1 af 7

Udsendt den 13. november Side 1 af 7 Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. november 2015 kl. 18.00 I fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1

Læs mere

Dagsorden: Side. Erling Sejersgaard-Jacobsen org.best./afd Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen.

Dagsorden: Side. Erling Sejersgaard-Jacobsen org.best./afd Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. december 2012 kl. 16.30, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Onsdag den 16. december 2015 kl , på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Onsdag den 16. december 2015 kl , på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Onsdag den 16. december 2015 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals

Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Hirtshals

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden:

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden: Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet som begynder kl. 10.00 på Plejecenter Alparken

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter:

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: Boligselskabet Domea, Juelsminde Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Tirsdag den 22. september kl. 17.00 Mødet holdes i Fælleshuset, Syrenvænget 2, Juelsminde Der vil være spisning under mødet, derfor

Læs mere

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligselskabet Domea Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud) Haderslev Boligselskab Referat ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag, den 18. september 2014 kl. 17.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

UDDYBENDE REFERAT TIL ORGANISATIONSBESTYRELSEN

UDDYBENDE REFERAT TIL ORGANISATIONSBESTYRELSEN Humlebæk Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag d. 11. februar 2013 kl. 17.30 I Multihuset, Baunebjerghuse, Baunebjergvej 283, 3050 Humlebæk UDDYBENDE REFERAT TIL ORGANISATIONSBESTYRELSEN

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 5. marts 2013 kl. 16.00, i gildesalen, Kollegieparken, Nordbovej 20, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011 Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 07. juni 2011 kl. 17.00 i Fælleshuset, Rosenfeldt 33, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...2 2 Godkendelse

Læs mere

Ejendomsmester Ole Sørensen og Allan Christensen. Fra Domea, driftschef Frank Hansen.

Ejendomsmester Ole Sørensen og Allan Christensen. Fra Domea, driftschef Frank Hansen. Brønderslev Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 28. august 2012 kl. 12.15, på Rosengården, Voldgade 67, 9760 Jerslev J. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

I mødet deltog fra organisationsbestyrelsen: Jørgen Østergaard, formand Annette Nørgaard, næstformand Leif Jensen Mikkel Smidstrup John Kilden

I mødet deltog fra organisationsbestyrelsen: Jørgen Østergaard, formand Annette Nørgaard, næstformand Leif Jensen Mikkel Smidstrup John Kilden Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 27. august 2013 (efterfølgende byggeudvalgsmødet), i afdeling Buen, Buen 11, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Boligselskabet DFB Dagsorden til organisationsbestyrelsesmøde nr marts 2014 kl Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup

Boligselskabet DFB Dagsorden til organisationsbestyrelsesmøde nr marts 2014 kl Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Boligselskabet DFB Dagsorden til organisationsbestyrelsesmøde nr. 69 10. marts 2014 kl. 17.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Ballerup Boligselskab

Ballerup Boligselskab Ballerup Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Afholdt tirsdag den 13. maj 2014 Bispevangen 12, st. th., 2750 Ballerup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bent Maigaard Heidi Jørgensen Jens Klokhøj - Afbud

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bent Maigaard Heidi Jørgensen Jens Klokhøj - Afbud Boligorganisationen Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. juni 2017 kl. 18.00 På Holberggaard, Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.30 På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop

Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.30 På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den. juni kl. 6. På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej, 7 Børkop Dagsorden: Godkendelse af dagsorden... Godkendelse af referat... Boligorganisationen....

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Erling Winther, næstformand Claus Toftegaard Annette Rugbjerg

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Erling Winther, næstformand Claus Toftegaard Annette Rugbjerg Boligselskabet Alliken Referat af organisationsbestyrelsesmøde Afholdt tirsdag den 21. marts 2017 kl. 17.30 i boligselskabets mødelokale på Klosterparkvej 14, Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet

Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet som starter kl. 10.00 på Plejecenter Alparken 34, kld.,

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen Erik Kjærsgaard Gert Olsen Gitte Seier Kristian Leonhart

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen Erik Kjærsgaard Gert Olsen Gitte Seier Kristian Leonhart Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl. 17.00 i mødelokalet Rosenvænget beliggende Heimdalsvej 7 C, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere