KLØVERNYT - Maj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLØVERNYT - Maj 2014. www.pigespejder.dk/slagelse"

Transkript

1 KLØVERNYT - Maj Den september 2014 løber dette års pigespejderevent af stablen. Dette er et arrangement for alle pigespejdere i hele Danmark og finder sted i København med temaet: "Matador". Du kommer naturligvis til at høre meget mere om denne spændende weekend men reservér allerede weekenden nu.

2 GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra Vi har i forårets løb arbejdet med en lille gruppe piger. Vi har lavet forskellige løb og samarbejdsprøver i flokken. Som foråret indtrådte, kom lidt flere piger til i kraft af, at vi skulle ud og sælge lodsedler. Først i april fik alle pigerne lodder med hjem, og flere af dem har solgt flere, end de i første omgang fik udleveret. MANGE TAK FOR DET SMUTTER & FORÆLDRE I maj skulle nogle af pigerne prøve kræfter med trangiagryder. De fik til opgave at lave suppe på trangia. Imens skulle de tre nyeste smutter tage prøver til det berømte Dolkemærke. Det krævede i år både blod, sved og lidt tårer, Fordi én af pigerne skar sig midt under projektet!. De fik dog alle tre deres mærke den efterfølgende uge, hvor vi gennemgik reglerne igen. Desuden så vi,at Idas finger havde det godt igen (Herligt).

3 HIKE GIKGAK - FLOKKEN Den sidste tid hen mod sommerferien vil vi bruge på udfordringsmærket Hike gikgak. Vi har været ude og gå små ture. OG Vi har snakket om, hvad vi skal tænke på/være opmærksom på, når vi går ud i trafikken. Hvilke sko er gode og have på, når vi vandrer og strømper dertil? Hvad gør man ved vabler, og hvordan ordner man dem selv? Vi legede, at vi havde vabler og prikkede hul på dem med en nål. Efterfølgende trykkede vi væsken (betændelsen) ud, som ses her. Til slut satte vi plaster på!

4 FLOKKEN Nu er det så tiden, hvor vi må forberede os på den kommende sommerlejr, som i år finder sted lidt udenfor Slagelse. Nærmere bestemt på : Bildsø Feriekoloni i weekenden d /06, 2014 Vi skal være sammen med piger fra Haslev, Korsør og Dianalund flokke. Så vi kan godt nå og blive rigtig mange denne sommer-weekend. Vi håber at se rigtig mange pigers deltagelse. Lejren bliver sæsonens sidste oplevelse inden vi efterfølgende siger: Rigtig god sommer - vi ses igen til august 2014 Hilsen de seje smutter i flokken

5 OPSLAGSTAVLEN FRIMÆRKER I anledning af H.K.H. Prinsesse Benediktes 70 års fødselsdag den 29. april udgav Post Danmark et frimærke, som viser Prinsessen i selskab med spejdere fra de fem spejderkorps i Danmark. Efter ønske fra Prinsesse Benedikte, der er protektor for De grønne pigespejdere, sælges fødselsdagsfrimærket med overpris til fordel for dansk spejderarbejde. Overprisen på en krone pr. mærke fordeles mellem Dansk Spejderkorps Sydslesvig, Danske Baptisters Spejderkorps, De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og KFUM-Spejderne. Illustrationen er af gravøren Wolfgang Bauer, baseret på det seneste officielle fotografi af Prinsessen af fotograf Christina Hauschildt. Prinsessen og spejderne er fotograferet foran shelteren ved korpskontoret i København. Køb frimærkerne på dit lokale posthus eller via Post Danmarks webshop. Konfirmationer: Vi ønsker Leesa og Karolina fra Hottentotterne et stort tillykke med deres konfirmation, og vi håber, at I havde en dejlig fest.

6 OPSLAGSTAVLEN Vi har i maj måned modtaget 3000 kr. Donation fra Y s Mens Club Slagelse, som skal bruges til hjælp til at udbedre en sneskade på huset. Du kan støtte klubben ved at samle brugte frimærker. Læs mere på: FAST SPONSOR til indkøb af printerpatroner og papir til vores blad KLØVERNYT Hip, hip, hurraaa og et stort tillykke til os De grønne pigespejdere med de 95 år den 4. maj Vi glæder os til mange flere fødselsdage.

7 TROPPEN Møder: onsdage fra kl Piger fra 4.kl. og opefter. Landslotteriet 2014: Vores lodseddelsalg er fortsat i fuld gang, og det ser lovende ud. I skrivende stund har vi kun 100 lodder tilbage, som vi forventer alle bliver solgt. Vi er spændte på at se, hvem der skal rende med titlen supersælger og bedst sælgende patrulje. Intet er afgjort endnu, så til dig der har en vinder i maven..sælg, sælg, sælg. Lederpåskefrokost: Ren råhygge, når lederstaben samles som her.

8 Hottentotternes patruljeweekend maj 2014 Emma: Vi mødtes alle fire i spejderhuset Kløverbo, hvor pigerne fik en kort introduktion til weekendens program, da de denne gang alene skulle tage dele af udfordringen til Hikegak 2 & Løboratorium 2. Vi, Linda og jeg blev tilbage i spejderhuset, mens Leesa og Karolina stille og roligt bevægede sig op mod byen. Karolina: Da vi skulle udføre løbet til Hikegak 2, skulle vi bruge woop, som vi synes er en meget smart app, som er nem at gå til. Vi gik rundt i Slagelse by og fandt stederne, hvor posterne var ved hjælp af Appen. Hver gang, vi kom til en forhindring, skulle vi udføre parkour f.eks. hoppe over tingene. Da løbet var slut, skulle vi til vores overnatningssted, og imens skulle vi løse opgaverne til mærket Løboratorium 2. Det var et såkaldt fletløb, hvor vi skulle flette to opgaver sammen til en, så der var elementer fra begge opgaver i én. Det var en anderledes, men sjov måde at have løb på. Leesa og jeg synes, at ruten var meget lang, så da vi så vores leder Emma stå og vinke til os, begyndte vi bare at løbe hende i møde. Læs videre næste side

9 Hottentotternes patruljeweekend maj fortsættelse Emma: Pigerne kom løbende med åbne arme, da de opdagede, at Linda og jeg ventede ved shelterne. Vi havde forberedt aftensmaden, så pigerne kunne slappe af efter deres hike på 20 km. Efter vi havde spist velsmagende kartoffelmos med kødsovs, tog vi opvasken og lagde os i soveposerne med shelteren fyldt til randen med slik og frugt. Efter et par timer med gufferi og hyggesnak, faldt vi alle i søvn. Nogle af os sov dog lidt uroligt og vågnede flere gange i løbet af natten. Søndag morgen vågende vi op til gårsdagens slikrester, som gladeligt blev spist på trods af frygt for edderkopper. Da vi havde spist morgenmad og klaret opvasken, pakkede vi sammen og drog mod Slagelse igen ovenpå en dejlig weekend og 2 mærker mere til uniformen. Actionfyldt app fra Spejderne Woop skal få børn og unge til at tilbageerobre naturen fra de voksne. Appen udnytter på kreativ vis telefonens gps-funktion, så naturen danner ramme om en stribe digitale spil med bevægelse, leg og oplevelser med vennerne i fokus. Målet er at inspirere til aktiviteter i det fri og give en smag på spejderlivet.

10 Beretning fra delegeretmødet - af Maren Sandbæk Bendtsen. På dette spejderårs delegeretmøde var det Emma Larsen, Linda Pedersen og jeg, Maren Sandbæk Bendtsen, som var sendt af sted som delegerede på vegne af Slagelse gruppe, altså var vi tre stemmeberettigede. Vi tog toget til Nyborg, hvor årets delegeretmøde skulle finde sted på hotel Nyborg Strand. I år var demokrati i fokus, og derfor omhandlede det vedtægter, vi skulle stemme om. Blandt andet om hvor mange stemmeberettigede en gruppe må stille med. Vi skulle selvfølgelig også vælge pigespejdernes nye formand og kommende hovedbestyrelse. Til mødet var der dirigenter til at styre slagets gang. De var rigtigt sjove og gjorde vores oplevelse af delegeretmødet god. De var gode til at forklare, hvad vi skulle, og hvordan vi skulle gøre det. Til delegeretmødet var der også deltagelse fra de ungdomsdelegerede, som er pigespejdere under 16 år, da man hos de grønne pigespejdere kan stemme fra, man er fyldt 16 år. De piger, der var, havde andre stemmesedler end vi andre, deres var grønne, hvor vi med stemmeret havde røde sedler. Pigerne under 16 år kunne på denne måde stemme med, så vi andre kunne se, hvad de yngre medlemmer af korpset synes, uden at deres stemme talte med. Et af de første punkter, vi skulle stemme om, var angående vores spire & flok system, hvor det blev vedtaget, at det gerne måtte være betegnelsen assistenter. Når vi ikke sad og skulle stemme, blev der spist dejligt mad på hotellet, og lørdag aften var der underholdning fra en teatergruppe, jeg desværre ikke kan huske navnet på. De optrådte med nogle scener fra en forestilling omkring demokrati, så det passede med mødets emne. De gjorde det super godt, og det var spændende at høre deres egne meninger vedrørende politik og demokrati. Bagefter fik vi lov til at stille dem spørgsmål. I forbindelse med underholdningen fik vi lækre cupcakes og kaffe, da De grønne pigespejdere fyldte 95 år dagen efter (4. maj 2014). Vi havde ligeledes pyntet bordene med balloner, flag og grønne duge. Gå videre til næste side

11 Søndag skulle vi ud på forskellige "værksteder" og snakke om forskellige problemstillinger vedrørende de grønne pigespejdere både, hvad vi som gruppe kan gøre, men også hvad regioner og korps kan arbejde videre med. Et af de første "værksteder" jeg deltog i, skulle vi drøfte, hvordan vi kan lokke flere ledere til grupperne, og hvordan vi holder på vores ledere. Det var super spændende at høre, hvad de andre grupper gjorde for at få nye ledere til. Derefter var vil alle tre henne og snakke om, hvordan vi kan optimere vores kurser hos De grønne pigespejdere. Det var dejligt at kunne ytre sin mening om, hvad der kunne være bedre og høre, hvordan de arbejder i andre regioner. Slutteligt på delegeretmødet skulle vi stemme om vores vedtægter men også om, hvem der skulle være vores nye hovedbestyrelse og ikke mindst De grønne pigespejderes nye formand efter Anni Walstrøm. Valget til ny formand faldt på Christina Palmstrøm, hvilket vi synes, var det rigtige valg. Hun virker engageret og medbringer et flot CV i spejderregi. På falderebet blev det også vedtaget, hvor mange man som gruppe kan repræsentere til delegeretmødet, samt at det fremover hedder en generalforsamling i gruppen. Alt i alt var det en meget spændende og hyggelig oplevelse at deltage i delegeret mødet. /Maren Vores nye formand: Christina Palmstrøm

12 Har du været forbi vores hjemmeside for nyligt? Her kan du finde alle sedler, pakkelister, oversigt over gruppens ledere, fotos m.v. Vores nye webredaktør er Christina Cohr (Mor til Leesa fra troppen). SE OGSÅ PÅ: Vores mission er at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Vores vision er at være en stærk organisation, der rækker længere ud end egne medlemmer og gør en forskel i piger og kvinders liv. Gruppeleder: Bimmer Stina Rosenborg, stinarosenborg@stofanet.dk Tropleder: Stine Friis, nehemia23@hotmail.com Flokleder: Mette Breindahl, mettebreindahl@hotmail.com

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation.

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. KLØVERNYT Maj 2013 De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. Vi arbejder ud fra en mission og en vision om at skabe livsduelige piger og kvinder. GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl.

Læs mere

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse KLØVERNYT - Juni 2015 www.pigespejder.dk/slagelse GRØNSMUTTERNE Piger fra 0 kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 FLOKWEEKEND: Flokken mødtes til årets anden Flokweekend lørdag den 6. juni.

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

KLØVERNYT november 2013

KLØVERNYT november 2013 GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 KLØVERNYT november 2013 SPONSORER OG KREATIVE FOLK SØGES! Vores årlige julemarked står for døren, og i den anledning søger

Læs mere

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 7 : Julemarkedet 2015 Side 8 11 Side 12 13 Side 14 15 : Flokken : Troppen : Flok og trop laver gevinster til julemarkedet 2015

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

KLØVERNYT - Marts

KLØVERNYT - Marts KLØVERNYT - Marts 2014 www.pigespejder.dk/slagelse GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 Vi havde en vellykket december måned. Med traditionens tro :Lucia på Antvorskov

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

KLØVERNYT november 2012

KLØVERNYT november 2012 KLØVERNYT november 2012 LYS - OG ADVENTSGUDSTJENESTEN I SCT. PEDERS KIRKE - MANDAG DEN 3. DECEMBER 2012 KL. 18.30 Troppen Vi øver i øjeblikket Lucia til den store guldmedalje og skal snart ud og glæde

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Region Øresund

Nyhedsbrev Region Øresund Nyhedsbrev Region Øresund Kære Leder Her er nyhedsbrev fra regionsledelsen. Denne gang med følgende indhold: Nytårshilsen Kommende arrangementer Sæt X i kalenderen Alt andet godt Godt nytår til jer alle

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Observationer i vuggestuen

Observationer i vuggestuen 1 Observationer i vuggestuen 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Lotte = Mommy Maria = Mor Mille og Ida= Ida og Marias døtre Institutionen: Vuggestuen er en del

Læs mere

KLØVERNYT - Oktober 2014

KLØVERNYT - Oktober 2014 KLØVERNYT - Oktober 2014 INVITATION TIL DE GRØNNE PIGESPEJDERES JULEMARKED 2014 SØNDAG DEN 30. NOVEMBER KL. 13.30 16.00 I spejderhuset KLØVERBO Willemoesvej 36 Kom i god tid, der vil være rift om pladserne!

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Kære alle i Region Kattegat. Hermed kommer det første nyhedsbrev fra den nye regionsledelse. Nyhedsbrevet er spækket med informationer og

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. På vej mod 5000 medlemmer. Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. På vej mod 5000 medlemmer. Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat Februar 2011 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Denne måneds nyhedsbrev er en længere omgang, så læn dig godt tilbage i stolen og nyd de mange tilbud der er i vente, for grønne pigespejdere

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Region Øresund

Nyhedsbrev Region Øresund Nyhedsbrev Region Øresund Kære Leder Da vi fik god respons på det sidste nyhedsbrev har vi valgt at udsende endnu et. Denne gang med følgende indhold: Julehilsen Kommende arrangementer Ungdomsdelegerede

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Kompasset. Vi samles om lejrbålet. - din vejviser. Lejravis nr. 3 Mandag den 7. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014

Kompasset. Vi samles om lejrbålet. - din vejviser. Lejravis nr. 3 Mandag den 7. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014 Kompasset - din vejviser Lejravis nr. 3 Mandag den 7. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014 Vi samles om lejrbålet Selv om det var næsten 24 timer forsinket på grund af det våde vejr, mødte alle spejderne

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Bilag 1: Introduktion i brug af dolk

Bilag 1: Introduktion i brug af dolk Bilag 1: Introduktion i brug af dolk Det er vigtigt, at pigerne lærer at håndtere og respektere dolken. Derfor disse regler: n er et redskab ikke legetøj. Snit altid væk fra dig selv. Brug aldrig dolk,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

RAMMEN April - Maj 2014

RAMMEN April - Maj 2014 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Islev Gruppe Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag kl. 18.30-20.00 Årgang

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

RAMMEN December 2012 - Januar 2014

RAMMEN December 2012 - Januar 2014 RAMMEN December 2012 - Januar 2014 Juni juli 14 Årgang 51 Islev Gruppe www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk Vigtige datoer for piger og forældre 23. juni Skt. Hans - for hele familien 7.-11. juli

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er.

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er. 1 Fest Spirer Trin for trin Piger i spirealderen er ved at samle erfaring med at deltage i forskellige fester, fx i familien, i forbindelse med årets højtider og ikke mindst til fødselsdagsfester i klassen.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Dagbog fra Falster 2011

Dagbog fra Falster 2011 Dagbog fra Falster 2011 Klara Toft 394, Sigrid R. Poulsen 324, Kristine Dahl 396, Freja Restorff 285 Mandag d. 27. juni I dag ankom vi til campingpladsen, fyldt med glæde og spænding med alle vores tunge

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting.

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Pigespejderordbog Augusta Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Bakken (Spejderbakken) Er De grønne pigespejderes kursuscenter

Læs mere

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden.

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Spejderne i Ans Velkommen som KFUM-spejder i Ans Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Formål: For over 100år siden grundlagde

Læs mere

Januar Februar Marts 2010

Januar Februar Marts 2010 Januar Februar Marts 2010 Indholdsfortegnelse: Side Kalender 3 5 km. vandretur 4 Andre lande 5 Sy projekt 6 Grupperådsmøde 8 Rengøring 9 Tænkedag 10 Hyttetur 11 Navne, telefonnumre og e-mails 12 Nu - kommer

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Forældrehjælperkort. tilbyd opgaver til forældrene

Forældrehjælperkort. tilbyd opgaver til forældrene 1 Forældrehjælperkort tilbyd opgaver til forældrene I Hjallerup gruppe har de haft stor succes med at få forældrene til at melde sig til at tage nogle konkrete opgaver i gruppen. Succesen ligger blandt

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Den nysgerrige. Hikegik - Niveau 2 - Trin for trin. Hikegik Niveau 2

Den nysgerrige. Hikegik - Niveau 2 - Trin for trin. Hikegik Niveau 2 Årstid: Årstid: Hele året Lokation: Forløbets varighed: Forløbets varighed: 3 trin + en eftermiddag med overnatning - - Trin for trin Spejdere går. Sådan har det altid været. Og det er stadig sjovt! Med

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Oplysninger til spejderforældre

Oplysninger til spejderforældre Oplysninger til spejderforældre Velkommen... 1 Formål... 1 Baggrund... 1 Opbygning af spejderorganisation... 1 Tilmelding og udmeldelse... 2 Årets gang ved Gjølspejderne gruppe... 3 Her under er der beskrevet

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

Smutter: Vandreturstøser

Smutter: Vandreturstøser Smutter: Vandreturstøser Formål Spejdere går. Sådan har det altid været. Og det er stadig sjovt! Med udfordringsmærket Vandreturstøser skal grønsmutterne i det små prøve kræfter med den klassiske spejderdisciplin,

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere