Prins Hamlets gruppe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prins Hamlets gruppe"

Transkript

1 Beretning Familiespejd Årsberetning for har bragt en del nye familiespejdere til prins hamlet. I skrivende stund er vi 12 tilmeldte spejdere med dere forældre, søskende og bedsteforældre. Vi har nogle, syntes jeg, hyggelige møder hvor de nye spejdere får lov at lære spejderlivets glæder at kende. I september havde vi en rigtig fed divisions-lejr til krokodille-zoo på falster hvor der var stor tilslutning fra prins hamlet. Sonja har i år trådt til som en stor og erfaren hjælp når jeg har haft lidt for travlt med at klatre i trær og lignende. Og hun kommer til at overtage lidt mere efter sommeren når jeg kommer til at have mere fokus på juniorene. Frem til sommer står der duelighedsmærker på programmet og vi skal blandt andet ud og sejle med øresundsakvariet på et af vores møder. Beretning Mikrogrenen Først vil vi starte med at takke for forældre og søskendes opbakning MANGE TAK! 2016 har stået på nye ansigter og vi er stolte af at have taget alle børn ind så har lyst til at være med i Prins Hamlet Gruppe. Vi er ca. 14 hvilket passer med det vi kan rumme. Vi sagde pænt farvel til Heidi som er sød til at hjælpe os når vi har behov. Til gengæld har vi fået 2 nye ledere rekrutteret fra forældregruppen. Det er Nikolai der er far til Cecilie og Frank der er far til Christian. Vi har etableret 3 faste patruljer: Ulvene, Leoparderne og Uglerne. Inddelingen er valgt ud fra devisen lige børn leger bedst det fungere forbavsende godt. De vilde er vilde sammen. De meget stille giver hinanden plads til fylde lidt mere. VI holder flere møder uden for patrulje strukturen så posen bliver rystet ofte. Mærkemæssigt arbejder vi basalt med det gode kammeratskab natur skov og stand samt kultur. VI tager desuden bål mærke.

2 Mikrogrenen styrker og udvikler børnenes gruppementalitet især det gode kammeratskab. Der har været en del udskiftning i sær fordi der rykkede et stort kuld op til minigrenen ved opryknings weekenden efter sommer. De nye store i mikro grenen har gjort det rigtig flot godt og vi har valgt fremadrettet kun at starte nye spejdere op på udvalgte møder får at børnene ikke skal bruge for meget tid på at sige goddag til nye ansigter. Det fungerer godt. Vi tager stort hensyn til, at der skal være plads til megen leg i denne alders gruppe. Men de elsker bestemt deres mærker Ligeledes tager vi også en god snak med nye forældre så vi for forventnings afstemt med forældrene. Større arrangementer. Efter nytåret startede vi friske og frejdige med møder og havde en fed dag da vi var med til at fejre Divisionens 25 års fødselsdag. Med professionel gøgl og cirkus. Der var en flot og spændende dag arrangeret af divisionen og fedt at se ungerne møde spejdere på deres egen alder, der blev oven i købet finale med kemi show uden mangel på tøris, farver og eksplosioner. I februar var det tid til tænkedag, som markere spejder bevægelsens grundlæggers fødselsdag, Lord Baden Powell. Gruppen tog kontakt til Stubben i Helsingør (Helsingørs herberg for hjemløse) og blev modtaget af rigtig god energi fra Anette som er leder af stedet. Vi fik i fællesskab fundet ud af hvad vi som spejder kunne hjælpe med og indsamle penge til noget som de hjemløse rent faktisk har brug for. Det hele blev skudt i gang en lørdag på Axel tov i Helsingør hvor Prins Hamlet gruppe også stod for at afholde fastelavn for Cityforeningen. Resultatet og arbejdet med de hjemløse var et fælles gruppe projekt som gav stor ros til Gruppen samt megen medie omtale. Mikroernes bidrog også med deres forældre der hjalp med at få opgaven i hus. Så fulgte et skønt forår med en smuk zoodag Her mødtes vi med spejdere fra hele regionen. Vi havde god hjælp af forældre og det var godt for det er en udfordring at passe på en sæk lopper når der er et par tusinde af dem med det gik som sædvanlig fint og vi havde en skøn dag. Som bekendt var der endnu engang rekord deltagelse! VI sluttede af før sommerferien med mikrodivi med Phineas og Ferb. VI ente med alle at sove i shelter med minierne på Gurredam. Det var fedt og børnene er søde til at passe på hinanden. Et par enkelte mikroer var modige og tog med på Gruppens sommerlejr til Gillastugen. Der blev afholdt OL og vi lavede Good Turn super flot. Enkelte blev der hele ugen og mange familier var forbi et par dage. Det var fedt.

3 Så startede vi op med store badedag i august. Derefter Havde vi opryknings weekend der blev syet bål kapper på livet løs ogr mange prøvede at sove i telt for første gang sejt! Vi sendte en del mikroer op. Inden da havde vi startet på klar dig selv og lært at pakke rygsæk. I september var der Sankt Georgsløb med Emil fra Lønneberg og MIKROERNE FIK EN 3. PLADS af alle flot klaret med så mange spejdere! De har så været med på Novemberdag der i år var med emnet opdagelsesrejsende gennem tiderne sejt at se dem prøve at leve sig ind at lave en kur mod kur feber dybt inde i Afrika selvom det står på en meget regnvåd dansk græsmark. Vi lavede flotte græskar til Halloween igen fik vi dejlig hjælp fra forældrene. Til jul gik vi julemarch - nogle 15 km!! Hold da op, andre gik fem og ti alle havde en god dag og vi var mange. Til jul støbte vi lys til egne dekorationer og vi og sluttede af med at finde nissen som vi havde lavet dyrefoder i gave til, og fik risengrød ved Nyruphus. VI har indført spejdermadpakke til om tirsdagen, da de ellers går sukkerkolde, og i erkendelse af, at meget af det vi kan servere, er lidt for hurtige kulhydrater. PÅ almindelige møder ligger vi små pauser og frikvarter ind. Ungerne nyder dette og kammerat skabet ser ud til at have godt af det. I så meget som muligt udendørs. - - SPEJDRELOVEN i mikrohøjde Alle de ovennævnte fast begivenheder og løb og det er meget ;-) Vi skal der til afslutte Kultur forløb samt flere mærker. Årsberetning Mini grenen Af Grenleder Mille Gjerulff Nicolaysen Minigrenen er fyldt med dejlige, sprudlende spejdere og har gennem året ligget stabilt på mellem spejdere. Det kræver god planlægning og struktur på alle møder. Og ikke mindst glade og engagerede ledere. Michael, Claus og Mille har været på pinden hele året! Henrik og Cindie stoppede begge, i første del af året.

4 Efter gruppeweekenden i september rykkede der en god portion mikroer op og kun tre juniorer. Derfor aftalte vi med juniorgrenen at køre møderne sammen indtil antallet af juniorer var oppe igen. Det har vist sig ikke kun at være nyttigt for juniorerne men også for ledelsen af minigrenen da vi pludselig også har Jacob, Emilie og Kamilla på som ledere. Der er i løbet af året etableret faste pat ruljer og standere Ørnene, Panterne, Løverne og nu også Isbjørnen. Der bliver skiftet lidt i ny og næ alt efter kommunikation og samarbejdsøvelser. Her ser vi hvem der arbejder godt sammen og i særdeleshed dem der ikke gør. Vi har gennemgået Klar dig selv, Klima og Natur Forløb samt haft en del orientering. Spejderfærdigheder som kniv, bål og knob førstehjælp og Bålkapper er der også blevet en del af. Vi har deltaget i ZOO DAG, OAKCITY Sct Georgsløb, Divisionsturnering, Eventyrløb og Novemberdag. Og ser frem til at deltage i lignende arrangementer i Vi havde en dejlig sommerlejr på Gillastig i Sverige, med alt lige fra gode vandreture, totempæl og en super sjov vandkamp! Her fik minierne også for alvor styr på orden i telte og rygsække samt helt alm lejrdisciplin da Peter, Simon og Theis overtog kommandoen en formiddag. Årets TÆNKEDAG bød på flere oplevelser med stubben og de beboere der nu kan bruge den fine shelter Prins Hamlet sørgede for at de fik. Vi ser frem til et nyt og spændende år sammen med Juniorgrenen og glæder os meget til SPEJDERNES LEJR 2017! Beretning for Junior grenen Vi mangler stadig at overnatte i 5 shelter før vores shelter-mærke var hjemme. Desværre grundet for få tilmeldinger og arbejdspres mellem lederne blev kun 1 ud af 5 til noget, men, men de gæve junior tog selv teten og tog selv på shelter tur uden deres leder. stærkt gået og stor tak de forældre som hjalp til! Tænkedag var også noget vi var med til da vi besøgte Stubben for at vise hvordan vi som spejder skærmer os for vind og vejr. Anette takkede med aftensmad og slik.

5 Så kom tiden hvor vi skulle begynde at gøre os klar til det årlige Oak city rally (sæbekasseløb) efter sidste års erfaringer fik vi bilen pudset og klar til start. 29 maj løb de gæve junior så igen store smil og max hygge. Da vi havde planer om at bygge med rafter på den kommende sommerlejre måtte vi jo heller øve os så vi tog til Gurredam spejder center for at bygge med rafter, det er altid hyggeligt at besøge vores alle sammen s spejder center! Vi sluttet foråret af med lagkage o-løb hvor vi også sagde farvel til mange junior som både skal op i troppen og andre som ville holde en pause fra spejder. Derfor er det også blevet sådan at mini og juniorgrenen fra efter sommerferien er lagt sammen, dette er kun en midlertidig løsning til der er junior nok til at opretholde en gren. Vi har i 2. Halvår 2016 arbejdet med temaet samarbejde for as styrke troppens kammeratskab og indsigt i styrkerne hos de enkelte patruljemedlemmer samtidig med at vigtigheden af at arbejde sammen, netop i kraft af at kendskab til hinanden styrker og svagheder, på patruljeplan. Vi har forsøgt at skabe en forståelse for at ethvert andet patruljemedlem er en nært allieret i de opgaver som man som patrulje kan blive stillet overfor. Derudover har vi arbejdet lidt med pionering, førstehjælp og orientering for at opgraderer vores traditionelle spejderfærdigheder. Beretning - Troppen Vi har deltaget i en fantastisk Sommerlejr, hvor der blev bygget lejr til den helt store guldmedalje, med hjemmelavet ovn og overdækket spise/køkkenbord (far var meget stolt), der blev gået hike med overnatning for nogles vedkomne under åben himmel, vi fik hold en af de største vand-ballonskampe til dato, samt grillet hele kyllinger på spyd. Som fælles gæstebogsbemærkning rejste Prins hamlet gruppe med stolthed en 2,5 meter høj totempæl, som skal minde stedet og os når vi vender tilbage, om hvor god en oplevelse vi havde. Jeg er sikker på at der er et par forældre der fik oplevelsesmættede og udmattede spejdere hjem som nu er klar over at de kan udrette meget mere end de havde forventet da de tog afsted. Vi har også haft en god start på året på den traditionsrige badedag ved gummistranden hvor vi som altid efter den friske dukkert blev mødt af pølse og brød samt slush ice. På årets. Vi har haft den i min spejderhistories koldeste overnatning i shelter hvor det om natten frøs til 11 grader og vi om morgenen stod op til det smukkeste frostklædte postkort af en skov, fik drukket vand direkte fra en kilde og konstateret at Visti kan have flest kiks i munden på en gang mens Andrea er bedst til at vende dem i munden. Året blev sluttet af med en Kalorierig Juleweekend hvor der ikke var sparet på hverken konfekt, steg flæsk, eller chips, og hvor der var rig lejlighed til at slå sine patruljekammerater ud af spillet. Hvem skulle have troet at Isabella skulle have vist sig

6 som den uovertrufne General der uden nåde ledte sine tropper mod den endegyldige sejr. En diktator er født. Som årets sidste bemærkning var supersælgeren Martin på besøg ved vores julemarked hvor det var svært at slippe forbi uden først i det mindste at have overvejet at købe et juletræ, og i mange tilfælde også have valgt at gøre det. I skuret stod Visti og trakterede med dejlige friskbagte pandekager og varm kakao. Jeg glæder mig til endnu et underholdende halvår med mine tropsspejdere der blandt andet byder på Teater, mere orientering (nu forhåbentlig med fundne o-løbsposter) og aktiviteter på vand Beretning - Klanen Da klanen har været rimelig inaktiv det sidste årstid, er der ikke så meget at berette om. Kamilla og jeg har hjulpet på spejder 5kamp, men ellers har der ikke været meget andet. Jeg har jo været med hos juniorerne indtil sommerferien, og efter ferien har både Kamilla og jeg været hos minierne. Så ikke så meget at berette herfra Emilie

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 Torsdag 08-jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne væk fra græsset og tager stilladset ned. Vi starter på at øve knob og besnøringer. Torsdag

Læs mere

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde 2016 Beretninger for 2015 Formandens beretning De af jer, som har været til stede tidligere år, vil givetvis fornemme, at denne beretning er

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 Torsdag 07 jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne ned til raftestatviet. Torsdag 14 jan Vi rytter op ude. Vi pakker stilladset væk. Valg af PL/PA.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Familiespejder: Spejderhilsen. Anders Hooge

Familiespejder: Spejderhilsen. Anders Hooge Familiespejder: 2015 har været et fantastisk år hos de mindste spejdere i Thorolf, og vi er blevet rigtig mange. Vi startede året med 5 familier og ved udgangen af året var vi 17, så der er virkelig sket

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 Kong Svend er stadig en stor spejdergruppe, og vi er også blevet lidt flere i løbet af 2015. Vi startede året med at være 163

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Charlotte, der er ny leder i troppen. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, men foråret er på vej. Planlægning af årets SOMMERLEJRE er i gang: Minierne

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S S T E N L I L L E S P E J D E R N E Gruppelederberetning for 2005 L A U R E N T I U S Gruppeleder Torben Poulsen Lårupvej 45 4293 Dianalund 58260124/28408530 info@naturplejecenter.dk

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren - 1 - Side 3 Nyt fra formanden 4 Referat af grupperådsmødet 9 Sankt Georgs Dag - Hvad er det? 10 Tænkedag 2015 11 Hyttedag 12 Hej mikroer 13 Mikroprogram 14 Hej mini 15 Miniprogram 16 Mærkedage mini 17

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL

UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL UDVIKLINGSPLAN 1.KOKKEDAL Sidst revideret januar 2014 MÅL FOR HELE GRUPPEN Vi fremstår som én samlet gruppe med en stærk fælles holdånd Kammeratskab er for os den vigtigste værdi i De Blå Værdier (KAFSU)

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Årsberetning gruppelederne 2016

Årsberetning gruppelederne 2016 Årsberetning gruppelederne 2016 2016 har været et godt spejderår. Vi har set forældre hjælpe på en helt ny måde, og det er noget der virkelig betyder noget for os. Det har betydet at nogle børn, som ellers

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Hawerthi-1. Rødovre. Grupperådsmøde 2019

Hawerthi-1. Rødovre. Grupperådsmøde 2019 Hawerthi-1. Rødovre Grupperådsmøde 2019 Grupperådsmøde Grupperådsmøde - fortsat Grupperådsmøde - fortsat Grupperådsmøde - fortsat Bestyrelsens beretning Ledelsens beretning Ny version af hjemmesiden Mikro

Læs mere

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015 Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe Vinter/forå r 2015 Dage Aktivitet Bemærkning el. mærke: 5. januar 17-18.30 Koder knob spejderloven/kammeratskab Kommunikation + pioner Vi slutter kl. 18.30, da

Læs mere

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) Tilstede var: Formand, Gruppeledere, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Gruppeleder Preben Larsen bød fremmødte velkommen

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Alex valgt til dirigent og Bettina valgt

Læs mere

ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS

ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Indhold Bestyrelsen... side 3 Gruppelederne... side 4 Familiespejd... side 6 Mikro... side 7 Mini... side 8 Junior... side 9 Trop...

Læs mere

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv.

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Færdighed Mini Junior Trop Kniv Erhverve kniv sikkerhedsbevis. Knivens historie samt Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Beretning for DDS Hjortespring Gruppe til grupperådsmødet den 2. april 2016

Beretning for DDS Hjortespring Gruppe til grupperådsmødet den 2. april 2016 Beretning for DDS Hjortespring Gruppe til grupperådsmødet den 2. april 2016 Der kan stilles spørgsmål til nedenstående beretning ved grupperådsmødet, som afholdes i forbindelse med vores familieweekend

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august GraastenSpejderne DDS

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august GraastenSpejderne DDS TUPLA GråstenSpejderne Juni-juli-august 2015 GraastenSpejderne DDS 1 Oprykningen 2015 er den 22. 23. august Information om selve arrangementet følger! 2 Gruppen Det føles ikke længe siden, at jeg skrev

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

42. årgang December - Januar 2014

42. årgang December - Januar 2014 www.nakskovspejderne.dk 42. årgang December - Januar 2014 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Hej Mikroer! Vi havde en fantastisk overnatning i Enghytten, hvor alle deltog i aktiviteterne med stort gå på

Læs mere

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren Indhold: Side 3 Rockfest i Rødovre, Næstved og Ringsted 4 Korpslejr/Blå Sommer 2009 5 Mikro-/Miniprogram 6 Mikrogrenen 7 Minigrenen 8 Nyt fra Styrelsen 9 Juniorsommerlejr på Bornholm 10 Juniorprogram 11

Læs mere

Kære spejdere, forældre og ledere

Kære spejdere, forældre og ledere Kære spejdere, forældre og ledere Så er det blevet tid til et nyt EKKO. Redaktionen har desværre ligget lidt stille her efter jul, men nu er den klar igen. Bladet gælder frem til og med sommerferien. Vi

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder:

I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder: Divisionschefernes beretning 2013 I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder: Styrke patruljearbejdet og børn leder børn Styrke ledertræningen i divisionen Gøre samarbejdet i divisionsledelsen

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte.

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte. PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte. Divisionen: Divisionschef Signe. Der var mødt 15 op til grupperådsmødet.

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

Bestyrelse- og ledelses beretning

Bestyrelse- og ledelses beretning Bestyrelse- og ledelses beretning 2018-19 Året startede med vores arbejdsdag i hytten i april måned, hvor vi fik ryddet op og gjort rent inde i hytten og udenfor fik vi startet på at bygge vores overdækning

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

47. årgang September - November 2018

47. årgang September - November 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang September - November 2018 Fra oprykningen 2018 Så træt bliver man, når der cykles hjem fra Løjet efter Oprykningen Se flere billeder på www.nakskovspejderne.dk Den Gamle

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a. Valg af dirigent og referent Katrine er valgt som dirigent Bettina er

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

Årsberetning 2011 Øresund Division

Årsberetning 2011 Øresund Division Årsberetning 2011 Øresund Division Divisionsledelsen Det har været et spændende år i Øresund Division. Med ny DC og flere nye medlemmer i divisionsledelsen. Vi har fastholdt gamle traditioner og nye idéer

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Ga Alex Weinreich 86428424 Ga Christine Weinreich86428424 Ga Thomas Krogh 75920330 Ga Søren Krogh Mikro Lene Carlsen Birte Sonne 29802193

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

Grupperådets og Gruppeledelsens

Grupperådets og Gruppeledelsens Grupperådets og Gruppeledelsens Årsberetning 2018 GRUPPERÅDETS ÅRSBERETNING KFUM-spejderne i Hammel har ca. 135 medlemmer, hvoraf 22 er ledere. Grupperådet har ansvaret for gruppens økonomi, og for at

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 24. december Juleaften Generalforsamling 2012 22. februar 2012 12 3-2011 Indhold i Kratluskeren Langesø Spejdernes

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro.

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro. Referat af grupperådsmødet d. 27/2 2016 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Carsten Vest b. Referent: Mette Petersen 2. Beretning fra formanden Jesper Petersen Beretningen er også sendt ud fra

Læs mere

TUPLA. GråstenSpejderne September og oktober GraastenSpejderne DDS

TUPLA. GråstenSpejderne September og oktober GraastenSpejderne DDS TUPLA GråstenSpejderne September og oktober 2016 1 GraastenSpejderne DDS 2 Gruppen Kære forældre og spejdere Velkommen tilbage til gamle forældre og spejdere og velkommen til gruppen til nye spejdere og

Læs mere