Prinfo s vide verden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prinfo s vide verden"

Transkript

1 Prinfo s vide verden

2

3 Prinfos vide verden 3 Sådan ser verden ud i dag 5 Sådan ser den måske ud efter 1. maj Verden går ikke under 9 Velkommen til vores kopi- og printverden 11 Du store verden!

4

5 Sådan ser verden ud i dag Prinfo er SKI-leverandør på landsdækkende aftaler Prinfo har en enestående position som leverandør af kommunikationsløsninger til den offentlige sektor. Vi har fod på SKI-aftalerne. Det betyder, at dit indkøbsarbejde bliver lettere. SKI står for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S og omsætter årligt for et tocifret millardbeløb. SKI-aftalerne sikrer, at du kan foretage dine indkøb så effektivt som muligt. Alle områder under indkøbsaftalen er konkurrenceudsat efter gældende EU-udbudsregler. SKI har således allerede løftet din udbudspligt. SKI-aftalerne dækker forskellige områder ét af dem er kommunikationsområdet. På dette område er Prinfo den offentlige sektors stærkeste samarbejds partner. Rammeaftalerne på tryk, design og kommunikationsområdet består af ni delaftaler, hvoraf Prinfo er godkendt til at levere inden for seks af dem: Websites & elektronisk publicering Facility management PR- og kommunikationsydelser Reklamebureau-ydelser Kopi, print & storformat Visuel kommunikation og identitet

6

7 Sådan ser den måske ud efter 1. maj 2011 Ingen grafiske virksomheder er længere SKI-leverandør Prinfo kan det samme og opfylder stadig betingelserne for rammeaftalerne. Men i januar 2011 valgte Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S (SKI) at opsige en række rammeaftaler uden at påtænke genudbud af blandt andet tryk, design og kommunikationsområdet. Det betyder, at du desværre ikke længere kan handle tryk, design og kommunikation lovligt på en SKI-aftale med Prinfo (eller andre leverandører for den sags skyld).

8

9 Verden går ikke under Prinfo letter stadig dit papirarbejde Konsekvensen af SKI s opsigelse af rammeaftalerne er, at alle offentlige virksomheder selv skal i gang med udbud og andet tidskrævende papirarbejde. I stedet for at spare tid og besvær, hvilket netop var formålet med en SKI-aftale. Det kan vi ikke ændre på. Men vi kan gøre det lettere for dig. Vores konsulenter er klar til at vejlede og rådgive dig, så formalia er i orden, når du udbyder opgaver. Det er det bedste, vi kan gøre og måske slet ikke så ringe, for så ved du, at det netop er det bedste, som er gjort.

10

11 Velkommen til vores kopi- og printverden Prinfo har FM-rammeaftale om standard kopi- og printydelser Økonomistyrelsen (Statens Indkøb) og Prinfo indgik pr. 1. januar 2011 en ny rammekontrakt om indkøb af standard kopi- og printydelser. Prinfo blev valgt, da vores kopi- og printydelser bidrager med de største besparelser i forhold til de produkter og den kvalitet, der efterspørges af de statslige virksomheder og institutioner. Kommuner, regioner, selvejende institutioner og Folketinget kan også gøre brug af aftalen via en frivillig tilslutningsaftale. Se mere på Aftalen gælder til 31. december 2012 med mulighed for forlængelse frem til 31. december Så har du noget, der skal printes eller kopieres til hele verden, hører vi gerne fra dig.

12

13 Du store verden! Prinfos grafiske verden er stor og landsdækkende PrinfoDenmark er en landsdækkende kæde af grafiske kommunikationsvirksomheder. Vi leverer alt lige fra strategisk rådgivning, grafisk design og markedsføring til analyser, miljøvenlige tryksager og et bredt udvalg web-baserede løsninger. Vores kundeportefølje er fordelt mellem private og offentlige kunder. Vi har mange kommuner, regioner, styrelser, direktorater og ministerier blandt vores kunder. Inden for det private segment samarbejder vi med såvel små firmaer som store koncerner. Fakta om Prinfo Prinfo-kæden består af 30 virksomheder og beskæftiger i alt over 500 medarbejdere. Kædekontoret ligger i Hedensted. Prinfo blev etableret i Navnet er en sammentrækning af Public Relation INFOrmation. I samarbejde med Prinfo Scandinavia er vi repræsenteret i hele Norden.

14 Mission Vi skaber merværdi for vores kunder gennem indsigt og overblik. Det sker gennem et netværk af kompetente medarbejdere, der levere individuelle kommunkationsløsninger på tværs af medier. Vision PrinfoDenmark skal være kundernes foretrukne cros-media kommunikationsleverandør.

15 Vi har fokus på din forretning Prinfo arbejder med offentlige og private virksomheder og har stor forståelse for din strategi og dit brand. Vi tager udgangspunkt i din målgruppe, behov og ønsker og hjælper dig med at skabe vækst, synlighed og differentiering. Værktøjerne til at løse disse opgaver hedder indsigt, overblik og handlekraft, som vi kombinerer med vores kreativitet og kommunikationsløsninger. Og det er ingen hemmelighed, at vi brænder for det, vi laver. Med rådgivning får du den bedste start Hvis du er teknisk interesseret, fortæller vi gerne en masse om vores produktion, printmæssige finesser og moderne trykkerimaskiner. Vil du bare have løst din opgave hurtigt og effektivt, så klarer vi naturligvis også det. Vi hjælper dig trin for trin med at finde den trykkeriform, der passer bedst til dit behov og din økonomi. Du behøver ikke forholde dig til, om vi løser opgaven med offsettryk eller digitalt. Det sørger vi for. Du skal bare selv holde øje med, når pakken med dine tryksager bliver leveret.

16 Web og kommunikation Brugen af webkommunikation er i hastig vækst. Det digitale landskab bugner af onlinebaserede produkter, og der kommer hele tiden nye løsninger til. Alle har det formål at trænge igennem til målgruppen med netop deres budskab. Prinfo arbejder med webkommunikation og ekspederer dig gennem junglen af webløsninger. Vi hjælper dig med at effektivisere din webkommunikation, så du får dine budskaber skarpt ud til målgruppen. Vi sørger for, at du kommer på e-talefod med omverdenen.

17 Print et medie i særklasse Konkurrencen er benhård mellem digitale medier og print. Selv om de onlinebaserede løsninger vinder frem med stormskridt på mange forskellige platforme, så rokker det ikke ved det faktum, at der altid vil være plads til print. Vi elsker tryksager, vi kan ikke leve uden aviser og magasiner, og vi kan ikke lade være med at røre ved specielle, lækre foldere og brochurer. Printmediet er og bliver en fast del af vores hverdag uanset om vi taler organisationer, offentlige eller private virksomheder. Markedsføring og information på print er kommet for at blive.

18

19 Offsettryk mulighedernes tryk Med offsettryk får du et fantastisk resultat, som viser de skarpeste kontraster. Det er trykkerimetoden, som kombinerer det stolte håndværk med topmoderne elektroniske maskiner. Offsettryk egner sig bedst til større oplag og matcher de ypperste krav til stil og elegance, når vi taler brochurer, foldere, kataloger, magasiner osv. Hos Prinfo har vi stor respekt for miljøet og den globale skovdrift og leverer vores vifte af tryksager med miljømærker. Styr på effekterne Prinfo har din målgruppe i tankerne, når vi hjælper dig med at udarbejde tryksager. Vi har styr på indhold og design og de signaler, tryksagens look sender til målgruppen. Det er her, effekterne kommer ind i billedet. Effekter kan fx være guldomslag, glimmer på forsiden, prægning og specielle udstansninger. Og der er stor forskel på, om effekterne skal ramme konfirmander, potentielle investorer til et vindmølleprojekt eller økologisk interesserede forbrugere. Vi kender til de effektfulde virkemidler, der kan få dine budskaber til at trænge igennem hos målgruppen.

20 Digitaltryk fokus på effektivitet Det digitale tryk erstatter ikke offsettryk, men indeholder til gengæld et væld af nye muligheder. Intet tryk er så fleksibelt, når vi taler produktionstid, materialevalg, formater og muligheder for udskift i billeder og tekst. Digitaltryk egner sig bedst til mindre oplag, fx med et stort behov for sprogskift. Skal du sende individualiserede tryksager målrettet udvalgte kundegrupper i specifikke segmenter, vil vi klart anbefale digitaltryk.

21 Distribution en mærkesag for os Når din tryksag eller produkt er færdigbehandlet og klar til levering, tager vi os naturligvis også af denne opgave. Vi anvender flere distributionskanaler, og fællesnævneren er, at varen bliver distribueret sikkert fra vores produktionssted og ud til dig eller direkte til din målgruppe. Prinfo leverer til kunder over hele landet og gør brug af track og trace. Det er et system, som sikrer, at alle vores kunder med et fragtbrevsnummer og via internettet kan få en leveringsstatus og dermed følge med i, hvor langt varen er kommet, og hvornår den forventes at blive leveret. Facility Management vi gør det let for dig Med serviceværktøjet Facility Management hjælper vi dig, sådan at du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Det betyder, at du kan overlade sekundære forretningsområder så som reception og kopicenter til os. Et kopicenter kræver den nyeste teknologi inden for kopimaskiner samt nogle dygtige og opdaterede medarbejdere. Ved at lave en Facility Management aftale med os, overtager vi driften - mandskab og maskiner - af dit kopicenter. Fremover er det vores ansvar at opdatere og uddanne medarbejderne og sørge for, at kopicentret fremstår topmoderne. Kontakt os for at høre mere om Facility Management.

22

23 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

24

25 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

26

27 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

28

29 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

30

31 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

32

33 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

34

35 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

36

37 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

38

39 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

40

41 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

42

43 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

44

45 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

46

47 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

48

49 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

50

51

52 Kildeparken Hedensted. Tlf

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 Kursusafdelingen KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 læs mere på www.ahkurser.dk it Økonomi og regnskab salg og markedsføring Ledelse Administration Kommunikation Iværksætteruddannelse 1 Akademi- og

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Bedre Bad Nyt (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger. udendørsløsninger. og Boligmagasinet. Bedre Bad løsning fokus på produkt på Facebook

Bedre Bad Nyt (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger. udendørsløsninger. og Boligmagasinet. Bedre Bad løsning fokus på produkt på Facebook Marketingsplan 2013 Bedre Bad Private Private 2 Til top Bad /mdr. Januar Februar Kampagner Bedre Bad Nyt Marts April TV2 - spot Bedre Bad Nyt Maj Juni Badtjek kampagne (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger

Læs mere

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på News Nr.4 ære læser KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på døren, er jeg stolt af endnu engang at kunne præsentere et nyt nummer af vores kundemagasin Innofactor News. I de forgangne måneder

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

Lederne har aldrig haft mere tilfredse medlemmer end ved udgangen af 2013. Samtidig var 2013 året, hvor Lederne for alvor konsoliderede

Lederne har aldrig haft mere tilfredse medlemmer end ved udgangen af 2013. Samtidig var 2013 året, hvor Lederne for alvor konsoliderede dende og UdvikLende arbejdsplads tilfredse medlemmer flere medlemmer Uændret kontingent Ledere og LedeLse på edere og LedeLse på dagsordenen en spændende og UdvikLende arbejdsplads tilfredse medlemmer

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Strategisk marketinguddannelse

Strategisk marketinguddannelse Strategisk marketinguddannelse - skab vækst og øget bundlinje Nyskabende strategisk marketinguddannelse inkl. teamseancer og individuel rådgivning MPETENCEUDVIKLING kst er virksomheders e kompetencer rked

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE

GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE Uafhængighed betaler sig Denne brochure er skrevet til dig, der har enten valgt at blive selvstændig eller tænker på det. Hvad enten du starter tømrervirksomhed, blomsterbutik,

Læs mere

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet.

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet. Notatark Sagsnr. 04.21.00-G01-2-14 Sagsbehandler Susanne Ernst 14.3.2014 Ansøgningsskema Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne Branding og bosætning i Hornsyld og Bråskov Formål Projektet skal

Læs mere

DEN GODE ARBEJDS- PLADS

DEN GODE ARBEJDS- PLADS DEN GODE ARBEJDS- PLADS TILLID RETFÆRDIGHED SAMARBEJDE Sæt social kapital på dagsordenen - og skab godt samarbejde VI SATTE DET PÅ DAGSORDENEN Udgivet af: FIU s Udviklingsenhed i samarbejde med forbundene

Læs mere

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel Sig e til din handel - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel White Paper af Bleau A/S Når man betragter den rivende udvikling af e-handel på verdensplan, vil

Læs mere

På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner

På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner 1 2 Drift er ikke nok Det er ikke tilstrækkeligt at kunne driftsopgaverne. Man skal være i stand til at løfte sig til et mere

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

DLF magasinet information // inspiration // innovation

DLF magasinet information // inspiration // innovation DLF magasinet information // inspiration // innovation # 4 // juni 2013 Skab samfundsgavnlige forandringer - Birthe Linddal om virksomheders sociale ansvar Salgskonsulentens fremtidige rolle - i Danmark

Læs mere

digitalisering og it Sjælland Cartmate Urhøj smedje Vejviser Tema Trillebør med eksportpotentiale Skrev samme oplysninger 7 gange

digitalisering og it Sjælland Cartmate Urhøj smedje Vejviser Tema Trillebør med eksportpotentiale Skrev samme oplysninger 7 gange vækst nr. 5/2011 Sjælland Cartmate Trillebør med eksportpotentiale Urhøj smedje Skrev samme oplysninger 7 gange Tema digitalisering og it Interview med Anne Thomas, Innovationlab Vejviser Find dine muligheder

Læs mere

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden Det er vigtigere end nogensinde med en stærk brand story til at samle virksomheden Antallet af kanaler, medier, kundesegmenter og interessenter er eksploderet En stærk brand story har aldrig været vigtigere

Læs mere

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører e -BUSINESS JUNI 2007 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE E-business og offentligt samarbejde Danmark er på mange områder foregangsland indenfor e-business bl.a. grundet en

Læs mere

Projekt URL: www.linkmeup.dk

Projekt URL: www.linkmeup.dk Vejledere: Ditlev vestergaard Skanderby Frederik David Tang Ian Wisler Poulsen Ivan Rosenvinge Frederiksen Jesper Hinchely Marc Kluge Merethe Lindemann Morten Rold Projekt URL: www.linkmeup.dk 1. Indledning.

Læs mere