VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL"

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL September 2017

2 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Formål og omfang 2.1. Formål Kontrolordningen er etableret på frivillig basis af danske fabrikanter og/eller importører af gulvbelægninger og vægbeklædninger til vådrum samt virksomheder, der udfører arbejde med sådanne beklædningsmaterialer. Kontrolordningen har til formål at medvirke til, at materialevalg og arbejdets udførelse foregår under betryggende kontrol. Kontrolordningen skal således tilsikre, at udførelsen foregår i nøje overensstemmelse med Bygningsreglementets forskrifter og under overholdelse af de til enhver tid gældende krav Omfang Kontrolordningen omfatter beklædningsarbejder med GVK-godkendte materialer på både vægge og gulve i rum, hvortil der er krav om vand- og/eller lufttæthed. 3. Kontrolordningens organisation 3.1. Kontroludvalg Kontroludvalgets kompetence Kontroludvalget opstiller ordningens kontrolkrav jf. pkt. 6. De opstillede kontrolkrav må ikke være mindre end kontrolkravene i danske normer og forskrifter. Kontroludvalget kan efter anmodning udføre kontrol med overholdelse af specielle krav Medlemmer af kontroludvalget Kontroludvalget består af 3 medlemmer, der udpeges af Gulvbranchens bestyrelse. 2 medlemmer udpeges fra uafhængige tekniske institutter og 1 medlem udpeges fra rådgivende arkitekter/ingeniører. Ingen af de 3 ovennævnte medlemmer må være knyttet til en virksomhed i branchen, som ansat, kommitteret, konsulent eller lignende Medlemmernes valgperiode Hvert medlem af kontroludvalget udpeges for 3 år ad gangen, således at et medlem afgår hvert år 1. juli. Genudpegning kan finde sted GVK-Udvalget Udvalgets kompetence GVK-Udvalget administrerer kontrolordningen og tilser at de af Kontroludvalget opstillede kontrolkrav opfyldes.

3 Medlemmer af GVK-Udvalget GVK-udvalget består af kontroludvalget suppleret med 3 medlemmer repræsenterende de i GVK tilsluttede virksomheder, som følger: 1 medlem valgt blandt GVKs leverandørmedlemmer. 1 medlem valgt blandt GVKs entreprenørmedlemmer og 1 medlem er Gulvbranchens sekretariatschef. Valg af leverandør- og entreprenørmedlemmer finder sted på GVKs medlemsmøder Medlemmernes valgperiode Repræsentanter for leverandørerne og entreprenørerne vælges for 2 år ad gangen, således at et medlem afgår hvert år 1. juli. Genvalg kan finde sted Gulvbranchens bestyrelse Gulvbranchens bestyrelse etablerer et sekretariat eller udfærdiger en aftale om drift af et sekretariat. Gulvbranchens bestyrelse indgår desuden på vegne GVK aftale med en kontrolinstans, der kontrollerer, at medlemsvirksomhederne lever op til de i pkt. 6 nævnte krav. Gulvbranchens bestyrelse er ansvarlig for GVK s økonomi og underskriver GVK s regnskaber Tilforordnede og særligt sagkyndige GVK-udvalget kan vælge at supplere sig med særligt sagkyndige. Den eller de særlige sagkyndige har alene rådgivende funktion overfor udvalget og kan ikke deltage ved en sags afgørelse. 4. Sekretariatet Sekretariatet er ansvarligt for kontrolordningens daglige drift, herunder medlemsrådgivning, afholdelse af kurser for vådrumsansvarlige samt rapportering om udførte kontroller og indstilling af medlemsvirksomheder til godkendelse af GVK-udvalget. Sekretariatet er ligeledes ansvarlig for afholdelse af et medlemsmøde hvert år så vidt muligt i forbindelse med Gulvbranchens generalforsamling. 5. Medlemmer Under GVK kan optages firmaer, som enten er leverandører eller entreprenører Optagelse af leverandører Virksomheder, der fremstiller eller forhandler GVK-godkendte beklædningsmaterialer til vådrum optages efter ansøgning til GVK-udvalget i en leverandørmedlemsfraktion Optagelse af entreprenører Enhver momsregistreret virksomhed, der udfører vådrumsarbejder med GVK-godkendt materiale, kan efter ansøgning til GVK-udvalget godkendes som medlem af kontrolordningen. Forinden endelig godkendelse af medlemskab skal virksomheden opfylde gældende regler for vådrumsansvarlige. En ansøgning om optagelse i GVK kan bl.a. afvises, hvis entreprenøren uretmæssig har markedsført sig som medlem inden optagelse eller i øvrigt ikke vurderes at leve op til Gulvbranchens formålsbestemmelser.

4 5.3. Medlemsmøde Samtlige medlemmer indbydes mindst en gang årligt til et medlemsmøde. Årsmødet afholdes i forbindelse med Gulvbranchens årlige generalforsamling i perioden fra marts til maj måned. Medlemmerne gives orientering om GVK s virke, ligesom medlemmerne gives mulighed for at kommentere og stille spørgsmål til GVK-udvalget. Årsmødet indkaldes skriftligt af GVK med mindst 14 dages varsel til hvert enkelt medlem, til den til foreningen opgivne fysiske eller elektroniske adresse, og med angivelse af dagsordenen for årsmødet Indregistreret kontrolmærke Medlemmer af kontrolordningen er berettiget til at anvende nedenstående tekst: Tilsluttet Gulvbranchens Vådrumskontrol Desuden kan anvendes det indregistrerede mærke; GVK Enhver omtale i tilbud, brochurer og lignende af medlemskabet af kontrolordningen skal ske med de i ovenfor angivne formuleringer. 6. Medlemmernes forpligtelser 6.1. Vådrumsansvarlige medarbejdere Arbejder, der er omfattet af GVK ordningen skal udføres og kontrolleres som beskrevet i virksomhedens godkendte KS-Håndbog for GVK-arbejde. Hver medlemsvirksomhed skal, for hver 10 ansatte svende med vådrumscertifikat, til enhver tid have mindst én medarbejder, der har gennemgået og bestået et af kontroludvalget godkendt introduktionskursus som vådrumsansvarlig. Kursusbeviset er gyldigt i 5 år. Medarbejdere, der forestår udførelsen af vådrum, kan deltage i introduktionskurser for vådrumsansvarlige. Sker der radikale ændringer i det tekniske og lovgivningsmæssige grundlag for arbejder i vådrum, kan GVKs kontroludvalg annullere gældende beviser for vådrumsansvarlige og indkalde til fornyet kursus med tilhørende prøve. Den enkelte medlemsvirksomhed er selv ansvarlig for at følge op på medarbejdernes kursusbevisers gyldighed. Kursusindholdet skal til enhver tid fremgå af Gulvbranchens hjemmeside Vådrumscertifikat Arbejder, der er omfattet af GVK ordningen skal udføres af medarbejdere eller underentreprenører med vådrumscertifikat, erhvervet på tekniske skoler. Kursusindholdet skal til enhver tid fremgå af Gulvbranchens hjemmeside Kvalitetssikring Entreprenørmedlemmer er forpligtede til at få godkendt og regelmæssigt kontrolleret at de arbejder efter et kvalitetssikringskoncept, som minimum lever op til retningslinjerne i Kvalitetshåndbog for entreprenørmedlemmer af Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK.

5 6.4. Omfang af vådrumsarbejder Entreprenørmedlemmer er forpligtede til at dokumentere udførelse af GVK-arbejde i et minimumsomfang svarende til 6 vådrum indenfor hvert kalenderår i gennemsnit målt over en 2-årig periode. Nyoptagne virksomheder, der indmeldes i løbet af et kalenderår, er forpligtede til at kunne dokumentere et forholdsmæssigt omfang af vådrumsarbejder i de to første kalenderår svarende til tidsperioden fra virksomheden er endelig godkendt og frem til afslutningen af 2. kalenderår Godkendelse af GVK-materialer Et materiale kan godkendes, hvis det opfylder de af Kontroludvalget fastsatte krav, der fremgår af GVK s godkendelsesprocedure for materialer til vådrum. De til enhver tid gældende retningslinjer samt historiske retningslinjer skal være offentligt tilgængelige på Gulvbranchens hjemmeside. Ansøgningen skal bilægges afprøvningsresultater på det pågældende materiale. Leverandørmedlemmer, der har materialer opført på GVK s materialeliste, er forpligtede til overholde GVK s godkendelsesprocedure for materialer til vådrum Betaling af kontingent og kontrolbesøg Medlemsvirksomhederne er pligtige til at betale et årligt kontingent fastsat af Gulvbranchens bestyrelse i forbindelse med vedtagelsen af årets budget. Kontingentet reguleres hvert år pr. 1. juli. Kontingentet betales kvartalsvis forud. Medlemsvirksomhederne er desuden pligtige at betale for kontrolbesøg, der ligger udover det af GVK fastsatte krav, i det omfang de ekstra kontrolbesøg er forårsaget af virksomhedens forhold, fx konstatering af utætte rum, manglende eller fejlbehæftet kvalitetssikring o.lign Elektronisk indberetning af byggesager og opdatering af KS-skemaer Medlemsvirksomhederne er pligtige til såvel at indregistrere og afslutte byggesager som til enhver tid at vedligeholde kvalitetssikringsskemaer i GVK s elektroniske system GVK Portalen eller Gulvbranchens Digitale Kvalitetssikring. Ligeledes er medlemsvirksomhederne pligtige at bekræfte indkaldelser til kontrolbesøg, som bliver varslet ved elektronisk brev via GVK Portalen. 7. Eksklusion Ved gentagne fejl over 2-årig periode, eller ved grov tilsidesættelse af det teknisk/administrative grundlag for belægningsarbejder i rum omfattet af GVK ordningen, kan GVK- udvalget ekskludere medlemsvirksomheden fra GVK. En medlemsvirksomhed kan i øvrigt ekskluderes af GVK i tilfælde af overtrædelse af GVK s vedtægter. 8. Udmeldelse af kontrolordningen E-medlemmer kan udmelde sig af kontrolordningen ved skriftlig opsigelse til GVK-udvalget med 6 måneders varsel til udløbet af et kvartal. L-medlemmer kan udmelde sig med 12 måneders varsel med udløbet af et kalenderår.

6 9. Kontrolordningens økonomi 9.1. Indskud og kontingent Medlemmerne betaler et af Gulvbranchens bestyrelse fastsat indskud og kontingent. GVK s økonomi skal hvile i sig selv Budget og regnskabsår Regnskabsåret følger kalenderår. Sekretariatet udarbejder hvert år inden årsmødet et budget og regnskab, hvorefter Gulvbranchens bestyrelse fastlægger kontingent for kalenderåret. Regnskabet udarbejdes af sekretariatet og revideres af en revisor, der udpeges af Gulvbranchens bestyrelse, hvorefter regnskabet i revideret stand forelægges for Gulvbranchens bestyrelse til godkendelse. For GVK s forpligtelser hæfter Gulvbranchens bestyrelse kun med GVK s egen formue. Hverken de tilknyttede virksomheder, GVK -udvalgets medlemmer eller de organisationer, som har udpeget udvalgets medlemmer, hæfter for GVK s forpligtelser. 10. Ankenævn Entreprenørmedlemmer i GVK er forpligtet til at efterleve afgørelser truffet af Byggeriets Ankenævn. Der henvises i øvrigt til vedtægter for: Byggeriets Ankenævn Vedtægtsændringer og opløsning Ændringer i vedtægterne kan foretages af GVK-udvalget, når mindst 5 medlemmer af GVKudvalget stemmer derfor. Til vedtagelse af kontrolordningens opløsning gælder samme regler som for vedtægtsændringer. GVK s formue fordeles efter at alle forpligtelser er opfyldt efter Gulvbranchens bestyrelses nærmere bestemmelse. Beslutning om ophævelse af kontrolordningen skal af GVK-udvalget meddeles Økonomi- og Erhvervsministeriet. -ooo- Nærværende vedtægter er godkendt på et ordinært udvalgsmøde den 14. august Vedtægterne blev ændret den 17. april Vedtægterne blev ændret den 12. oktober 2011, hvor 2. afsnit i pkt. 6.4 blev tilføjet. Vedtægterne er senest ændret den 3. maj 2013, hvor 2. afsnit i pkt. 5.3 samt nyt pkt. 6.7 er tilføjet, og 2. afsnit i pkt. 6.3 er slettet, Vedtægter revideret den 22. oktober 2014, afs. 5.3 ændret, forside ændret Vedtægterne ændret på udvalgsmøde d. 25. oktober 2016 Tekstrettelser vedtaget på udvalgsmøde den 7. september 2017

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL 22. oktober 2014 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL Januar 2019 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 22. april 2014

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 22. april 2014 VEDTÆGTER FOR Godkendelsesordningen TOR Godkendt 22. april 2014 1. Foreningens navn og hjemsted Godkendelsesordningens navn er TOR Godkendt. Godkendelsesordningen har hjemsted i Rudersdal Kommune og er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015 VEDTÆGTER FOR Godkendelsesordningen TOR Godkendt 30. juni 2015 1. Foreningens navn og hjemsted Godkendelsesordningens navn er TOR Godkendt. Godkendelsesordningen har hjemsted i Rudersdal Kommune og er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DTVK. Gældende fra 10. marts 2017

VEDTÆGTER FOR DTVK. Gældende fra 10. marts 2017 VEDTÆGTER FOR DTVK Gældende fra 10. marts 2017 1. FORMÅL, NAVN OG DEFINITION 1.1. Formål Formålet med kontrolordningen er at sikre, at de tilsluttede virksomheder udfører arbejde af høj kvalitet, og at

Læs mere

Vedtægter for Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning

Vedtægter for Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning Vedtægter for Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning Gældende fra 10. marts 2017 Dokument: 2387665 1. Formål, navn og definition 1.1 Formål Formålet med kontrolordningen er at sikre, at de tilsluttede

Læs mere

Vedtægter. for. Kontrolordning for styret boring og gennempresning

Vedtægter. for. Kontrolordning for styret boring og gennempresning Vedtægter for Kontrolordning for styret boring og gennempresning Vedtaget på årsmødet den 25. marts 2010 2 Indholdsfortegnelse 1. Kontrolordningens grundlag... 3 1.1 Navn... 3 1.2 Formål... 3 1.3 Etablering...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Oplysnings- og Kontrolordningen for Teknisk Isolering

VEDTÆGTER FOR. Oplysnings- og Kontrolordningen for Teknisk Isolering VEDTÆGTER FOR Oplysnings- og Kontrolordningen for Teknisk Isolering Sekretariat hos: DANSK INDUSTRI 1787 København V 22. marts 2006 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1: Navn og formål 3 2: Medlemskab 3 3: Oplysnings-

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg Navn 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1. januar

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen 1 Navn Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Entreprenørsektionen. Formål 2 Foreningens formål er at fremme medlemmernes erhvervsinteresser,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

VEDTÆGT FOR DANSK MURSTENSKONTROL

VEDTÆGT FOR DANSK MURSTENSKONTROL DANSK MURSTENSKONTROL Kongsvang Allé 29 8000 Århus C Telefon 72 20 38 00 Fax 72 20 38 01 VEDTÆGT FOR DANSK MURSTENSKONTROL 8. udgave 04-11-2014 1 Grundlaget for Dansk Murstenskontrol Dette er en udvidet,

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004 Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C Tlf. 89 31 00 00 Fax 89 31 01 01 J.nr. 021577-0010 jbs/spe/jn V E D T Æ G T E R for IT-foreningen Alexandra Maj 2004 standardbreve1 K A P

Læs mere

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL Vedtægter For Forenede Danske El-bilister, FDEL 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Forenede Danske El-bilister, FDEL. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling august 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse, genvalg,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Oktober 2015 Kapitel 1: Brugerklubbens navn og formål 1 Foreningens navn er Brugerklubben SBSYS (herefter benævnt Brugerklubben ). 2 Brugerklubben er et indkøbsfællesskab,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Kapitel 1: Brugerklubbens navn og formål November 2006 Revideret oktober 2007 Revideret november 2008 Revideret maj 2009 1 Foreningens navn er Brugerklubben SBSYS (herefter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB 1 Navn og hjemsted Dansk Beton Blokgruppen / BIB er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Beton, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning 1. Kapitel A Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning (BVT). Dens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Love for Rørforeningen. Foreningen af danske vvs-grossister. Side 1 af 6. Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet:

Love for Rørforeningen. Foreningen af danske vvs-grossister. Side 1 af 6. Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet: Love for Rørforeningen Foreningen af danske vvs-grossister Foreningen blev stiftet af 20 købmænd 10. februar 1916 under navnet: Foreningen af Grosserere i Rør- og Sanitets-Branchen i Danmark. I 1956 blev

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF)

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF) Vedtægter for Kranfabrikantforeningen (KFAF) Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 vedtagne ændringer. Sekretariat: Metal- og Maskinindustrien- H.C. Andersens

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Vedtægter for Danske Bygningskonsulenter (DBK)

Vedtægter for Danske Bygningskonsulenter (DBK) Vedtægter for Danske Bygningskonsulenter (DBK) Indhold 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemmer 4. Udmeldelse og ophør 5. Medlemmernes forpligtelser 6. Kontingent og opsigelsesvarsel 7. Eksklusion 8.

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Navn og hjemsted. Formål

Navn og hjemsted. Formål VEDTÆGTER Nivå 2009 2 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Medicoindustrien. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2 Formål Medicoindustrien er brancheorganisationen for virksomheder, der i Danmark

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016)

VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) VEDTÆGTER (senest ændret juni 2016) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "DI's Risk Management Forening". Som engelsk betegnelse anvendes "The Risk Management Society of the Confederation of Danish Industry".

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn VEDTÆGTER DMF 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Motions Forbund (DMF). 2. Formål 2.1. Forbundets formål er på almennyttigt grundlag at udbrede interessen for, i den frie natur, at udøve utvunget samvær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma 197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Repræsentantskabet... 4 4. Bestyrelsen...

Læs mere

2. Formål: 3. Medlemskab:

2. Formål: 3. Medlemskab: VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN MUSIK & UNGDOM 1. Navn: Organisationens navn er. s hjemsted er Københavns Kommune. er medlem af Dansk Ungdoms fællesråd (DUF) og Jeunesses Musicales International (JMI).

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Træsektionen

Vedtægter for Træsektionen Vedtægter for Træsektionen INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse,

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også.

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. Internationalt anvendes navnet Danish 92 Group eller Danish 92 Group

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter

Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen DJBFA s vedtægter Forslag til ændringer i DJBFA s vedtægter på generalforsamlingen 2018 DJBFA s vedtægter 1 Navn og hjemsted DJBFA er en forening af komponister, sangskrivere og tekstforfattere, der har opnået medlemskab

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt

Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Brønderslev Familie og Firma Idræt. Initialer: BFFI. Stiftelses år: 24. marts 1952 2. Foreningens hjemsted: Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Alufacadesektionen

Vedtægter for Alufacadesektionen Vedtægter for Alufacadesektionen 04. juni 2013 Dokumentnr.: 261524 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Alufacadesektionen, der er en sektion under Dansk Byggeri. Alufacadesektionens hjemsted er Københavns

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 1 Navn og hjemsted Foreningen er en sammenslutning af danske virksomheder, der fremstiller beton- eller letbetonelementer. Dens navn er:

Læs mere

Vedtægter. For ERISDA-Brugerklubben. 6. udgave - marts 2012

Vedtægter. For ERISDA-Brugerklubben. 6. udgave - marts 2012 Vedtægter For ERISDA-Brugerklubben 6. udgave - marts 2012 1. Foreningens navn Foreningens navn er: ERISDA-Brugerklubben. ERISDA ( Elektronisk Rapporterings- og InformationsSystem for DeponeringsAnlæg )

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Vedtægt for Sundhed Danmark

Vedtægt for Sundhed Danmark Vedtægt for Sundhed Danmark 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Sundhed Danmark 1.2 Foreningen kan derudover bruge Foreningen af danske sundhedsvirksomheder i sin kommunikation 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune.

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. Vedtægter for Nivå Bådelaug (Vedtaget 08.04.2014) 1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING

VEDTÆGTER. for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING VEDTÆGTER for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING 2018 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 1 Formål... 2 2 Indtræden og udtræden... 2 3 Foreningens organer... 3 4 Generalforsamlingen... 4 5 Bestyrelsen...

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMV Fødevarer (revideret 14. september 2016)

Vedtægter for foreningen SMV Fødevarer (revideret 14. september 2016) Vedtægter for foreningen SMV Fødevarer (revideret 14. september 2016) Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering og kontingent m.v.... 4 4. Udmeldelse og

Læs mere

Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter (BfBE)

Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter (BfBE) Vedtægter for Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter (BfBE) Kapitel 1, Navn, Hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Bygningssagkyndige

Læs mere

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune.

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Vedtægter Nuværende 1 Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Fastsat på den stiftende generalforsamling den 3. september 1975 med ændringer, vedtaget på generalforsamlinger af 5. maj 1976, 8. maj 1980,

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for skabere af værker inden for

Læs mere

Revideret 26. februar 2014 VEDTÆGTER

Revideret 26. februar 2014 VEDTÆGTER Revideret 26. februar 2014 VEDTÆGTER 2 1 Nivå 2013 Navn og hjemsted Foreningens navn er Medicoindustrien. Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Formål Medicoindustrien er brancheorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen.

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen. Vedtægter for Det Medicinske Selskab i København Navn og tilhørsforhold 1. Selskabets navn er: Det Medicinske Selskab i København. Selskabets formål 2. Det Medicinske Selskabs formål er: 1) At styrke lægestandens

Læs mere

Offentligt/privat samspil Fremme samarbejdet mellem sundhedsvæsenet, universiteterne, patienterne og virksomhederne

Offentligt/privat samspil Fremme samarbejdet mellem sundhedsvæsenet, universiteterne, patienterne og virksomhederne Vedtægter 22. marts 2018 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2 Formål er brancheorganisationen for virksomheder, der i Danmark udvikler, producerer, sælger

Læs mere

Vedtægter for VarmeIsoleringsForeningen Revideret i 1966, 1970, 1971, 1975, 1979, 1980, 1984, 1989, 1995, 1997, 2001, 2002, 2004 og 2011.

Vedtægter for VarmeIsoleringsForeningen Revideret i 1966, 1970, 1971, 1975, 1979, 1980, 1984, 1989, 1995, 1997, 2001, 2002, 2004 og 2011. Vedtægter for VarmeIsoleringsForeningen Revideret i 1966, 1970, 1971, 1975, 1979, 1980, 1984, 1989, 1995, 1997, 2001, 2002, 2004 og 2011. 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er VarmeIsoleringsForeningen,

Læs mere

Realkreditrådets vedtægter

Realkreditrådets vedtægter 21. januar 2019, FIDA-1002796370-193-v1 Realkreditrådets vedtægter 1. Formål 1.1 Realkreditrådet har til formål at fremme realkreditinstitutternes virksomhed og at varetage deres fælles interesser. 1.2

Læs mere

Vedtægter for Procesindustrien

Vedtægter for Procesindustrien Procesindustrien 1787 København V proces.di.dk pi@di.dk Vedtægter for Procesindustrien Vedtaget på foreningens stiftende Generalforsamling den 16. november 1989 Ændringer vedtaget på Generalforsamlingen

Læs mere

Dansk Solvarme Forening (DSF)

Dansk Solvarme Forening (DSF) 14. januar 2014 VEDTÆGTER FOR Dansk Solvarme Forening (DSF) NAVN OG HJEMSTED Stk. 2: 1. Foreningens navn er: Dansk Solvarme Forening - (DSF) Foreningen har hjemsted på Foreningens sekretariats adresse

Læs mere