Informationsfolder for FLE s skitur Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsfolder for FLE s skitur 2012. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig"

Transkript

1 Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig

2 Forord Skituren 2012 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 30 km syd for Innsbruck og lige nord for grænsen til Italien. Skiområdet Bergeralm er et mindre skiområde, som er meget passende til vores behov, og vi skal bo lige ved pisten. At tage på skitur er for os den bedst tænkelige måde at tage hele skolen på en større udlandstur, da det er hele tre ting på én gang Fællesskab: Vi er alle på tur sammen i et nyt miljø, hvor vi lærer hinanden at kende i et nyt miljø. Vi oplever altid et endnu større sammenhold blandt eleverne efter skituren. Læring: Uanset hvor megen erfaring man har på ski, så garanterer vi, at man lærer noget, hvis man prøver. Vi har engageret en gruppe østrigske skilærere, så alle skihold får to timers professionel skiinstruktion hver dag. Her læres de vigtigste teknikker for alpint skiløb, hvilket efterfølgende afprøves på skibakken med skolens lærere som undervisere. Frihed, ansvar og hensyn: Når vi er af sted med knap 100 elever, så kan vi ikke overvåge alle elever hele tiden, ligesom de får mulighed for en times fri ski om eftermiddagen. Men det er også her, at eleverne lærer, at forvalte den frihed vi tiltror dem ansvarligt og med hensyn til hinanden og andre på bakken i overensstemmelse med de regler, som lærerne har udstukket. På de efterfølgende sider findes en række vigtige informationer og regler for skituren til Østrig.

3 Vigtige informationer og regler Adresse: Afrejse: Ankomst: Hjemkomst: Rejsearrangør: Pas: Sygesikring: Medicin: Forsikring: Jugend & Familiengästehaus Steinach am Brenner. Alfons Graber Weg 1, 6150 Steinach/Brenner. Tlf: +43(0) 5/ , Søndag d. 15. jan. kl Her kører busserne fra parkeringspladsen foran Frøslevlejren. Eleverne skal være på skolen senest kl (Pakket og klar til at tage af sted.) Busturen tager ca. 15 timer, så vi ankommer til Steinach mandag kl. ca , hvor vi bliver indlogeret, får morgenmad og gør os klar til første dag på ski fra kl Fredag d. 20. jan. ca. kl Eleverne skal dog blive på skolen frem til kl , hvorefter de kan hentes/tage bussen på weekend eller blive i weekenden. Nissen-Reisen - Am Waschdiek 21, Morhkirch. Otto Nissen. Tlf: Man skal have et gyldigt pas med på turen. Det vil blive kontrolleret af kontaktlæreren i ugen op til turen og inden vi stiger ind i bussen. Passet tager man ikke med på pisten, men lader det blive på hotellet. Man skal anskaffe sig et blåt sygesikringskort og man skal have både sit blå og gule sygesikringskort med på turen. Det blå sygesikringskort er gratis og kan bestilles via Det er ikke sådan, at man ikke kan blive behandlet for skader og sygdom, hvis man ikke har det blå sygesikringskort, men vores erfaring er, at de østrigske læger kun kender det blå sygesikringskort, hvorved betaling forgår automatisk, mens det gule sygesikringskort ofte betyder at man først kan få refunderet udgifter efter hjemkomst. Man skal have både sit blå og gule sygesikringskort med når man bevæger sig uden for hotellet og på pisterne for identifikation i tilfælde af skader. Almindelig medicin og i medicinskabet på skolen vil blive taget med på turen og befinde sig på hotellet, med mindre det er nødvendigt at have det med på pisten. Hvis du har personlig medicin i medicinskabet bedes du ugen op til turen fortælle Jacob hvad der skal med. Skolen har tegnet en rejseforsikring, der dækker udgifter forbundet med skader, dvs. ledsaget hjemtransport i tilfælde af alvorlige skader, der kræver særlig hjemtransport. Skader forvoldt af elever på hotelinventar og skiudstyr skal dækkes af hjemmets ansvarsforsikring.

4 Vagttelefon: Penge: /elevbank: Mobiltelefon: Busregler: DVD-film: På hotellet: Skolens nummer: Jens har sin mobiltelefon med og skolens telefon vil være stillet om til denne, så hvis meget vigtige beskeder skal frem til elever og lærere kan der ringes direkte til Jens via skolens nummer. Elevbanken tages med på turen, men det er nødvendigt for os at vide nogenlunde, hvor mange kroner der skal veksles til euro. Derfor skal elever og/eller deres forældre indsætte eller flytte penge i elevbanken til en særlig Østrigkonto. Dette kan gøres ved at elever personligt fortæller hvilke penge der på deres konto skal veksles, at forældre ringer eller at de indsætter penge i elevbanken mærket Østrig. Vi opfordrer dog til, at man begrænser omfanget af lommepenge til turen. Et par hundrede kroner er rigeligt til lidt slik og varm kakao el. lign., da al forplejning på turen er inkluderet. Elevbanken vil have åben søndag inden afrejse kl og ellers hver dag på turen kl samt torsdag inden hjemrejse. Åbningstiderne skal respekteres. Det er tilladt at medbringe sin mobiltelefon på turen, men udenlandstakster også for SMS kan være meget dyre og nogle mobiltelefoner tilslutter selv internettet, så eleverne opfordres til at passe på med brugen af mobiltelefon. Skolen tager intet ansvar for uforholdsmæssigt store mobilregninger. Busturen tager ca. 15 timer, hvis alt går efter planen. Under køreturen skal man af sikkerhedsmæssige hensyn sidde på sin plads med næsen i kørselsretningen og benytte sikkerhedsselen. Toilettet i bussen er kun til nødstilfælde og skal behandles ordentligt ellers risikerer vi, at det bliver lukket, og at vi dermed skal stoppe hver gang nogen skal. Brug derfor pauserne til at komme på toilettet på rastepladserne, men vær opmærksom på, at det koster 50 cent. Brug affaldsposerne i bussen og vær med til at hjælpe de elever, der har opgaven, med at holde bussen ordentlig. Der må tages slik og sodavand med i bussen, men hold det til et begrænset niveau, da der tages sandwich med fra køkkenet til pauserne. Chips og chokoladepastiller er forbudt i busserne. Chaufføren og lærerne i den enkelte bus bestemmer, hvilke dvd-film der vises i bussen samt lydniveauet. På hotellet er vi gæster og skal derfor opføre os ordentligt som stedets gæster. Ud over almindelig god opførsel er de nedenstående regler vigtige. Overtrædelse af disse regler kan i værste fald medføre hjemsendelse på egen/forældres regning!

5 Morgenmad: Sygdom: Sengetider: Opgaver: Brandalarm: Musik: Aftenaktiviteter: På skibakken: Hjemmeside: Skiundervisning: Morgenmaden er en buffet, der er åben hver dag kl Vi benytter os af buffeten fra kl , da morgenvagten sidder klar til at sige godmorgen kl I skal på værelset ankomme samlet til morgenmad, så morgenvagten kan krydse jer af samlet. Alle skal have været forbi morgenvagten kl og alle skal være klar til at stå på ski kl Ved sygdom gælder samme regler som på skolen. Man skal melde sig hos morgenvagten kl Det er morgenvagten, der tager stilling til om man lægges syg hele dagen. I løbet af dagen tager holdlæreren stilling til evt. fritagelse for skiundervisning. Alle elever skal befinde sig på deres værelser kl og skal forholde sig roligt så trætte værelseskammerater kan sove. Kl skal alle befinde sig i deres senge og der siges godnat. Husk at alle skal på ski næste dag. Natlig aktivitet på og specielt udenfor hotellet kan medføre hjemsendelse på egen/forældres regning! Alle elever vil få tildelt opgaver og ansvarsområder oprydning og udpakning. De skal passes! Hvis brandalarmerne på hotellet lyder, så forlades hotellet hurtigst muligt. Brandalarmer må kun aktiveres i tilfælde af brand. Hvis de aktiveres unødigt udskrives regning til den ansvarlige! På hotelværelset er det tilladt at have musik på et moderat lydniveau, dvs. computer, Ipod og mobiltelefoner samt små mobilhøjtalere må benyttes. Hver aften vil der fra blive arrangeret aftenaktiviteter på hotellet og i aktivitetscentret ved hotellet, hvor der er klatrevæg mm. Det er ikke obligatorisk at deltage, men så skal man befinde sig på sit værelse eller hotellets opholdsrum og forholde sig roligt. Onsdag aften er der aftenski. (Se aftenski). På skibakken færdes man primært for at stå på ski og her opfører man sig hensynsfuldt overfor sine kammerater og andre gæster på bakken. Man gør hvad der bliver sagt, hvis en skilærer, en holdlærer eller en ansat ved lifterne el. lign. beder en om noget. Hvis man ikke opfører sig ordentligt på pisterne og ved lifterne, så kan man få konfiskeret sit liftkort og i værste fald blive sendt hjem på egen/sine forældres regning. Vi har engageret en gruppe østrigske skilærere til at undervise alle hold 1 time om formiddagen og 1 time om eftermiddagen. Derudover står også holdlærerne også for 2 x 1 times undervisning/skiløb formiddag og eftermiddag. Man skal deltage i skiundervisningen og det er vigtigt at være præcis på mødetidspunkter.

6 Skihold: Slædehold: Langrend: Snowboard: Liftkort: Ski og støvler Hjelm: Erstatningspligt: Vi foretager en forhåndsinddeling af eleverne på skihold efter niveau, men den endelige inddeling af skihold vil foregå på skibakken mandag formiddag. Beslutninger om evt. holdskift foretages ved medarbejdermøde hver aften kl Vi oplever næsten altid, at der er elever, der i forvejen har eller får mindre skader, som umuliggør, at de kan følge skiundervisningen. Vi indkøber derfor bobslæder og opretter et slædehold for disse elever, samt for alle øvrige elever mellem Der skal dog være en god grund til, at man ikke kan deltage i skiundervisningen. Har man en alvorlig skade, der forhindre en i at deltage i skiundervisningen, så taler man med Rune om det inden turen. Østrig betyder primært alpinski, men hvis der er tilslutning til det, er det muligt, at vi opretter et langrends/turhold for én dag, der tager på heldagsudflugt ad turløjpen. Vi har ikke mulighed for at tilbyde undervisning i snowboard, men man kan godt få lov at tage et snowboard med og benytte det om eftermiddagen efter undervisning. Det skal dog aftales med Rune. Liftkortet er et personligt kort og må kun bruges af den person det er udstedt til. Liftkortet bliver ikke erstattet ved tab, men et nyt må købes for egen regning. Når du ikke skal benytte kortet længere, så skal kortet afleveres til holdlæreren, da der er pant på kortet. Vi lejer ski, støvler og hjelm hjemmefra, hvilket afprøves og bestilles inden jul og færdigjusteres ved ankomst mandag uge 3. Ski og støvler skal under frokosten og specielt om eftermiddagen efter endt skiløb stå i vores del af skistalden. Her er det vigtigt, at du har godt styr på hvilket nummer støvle og ski du har og stiller dem ordentligt, så du kan finde dem næste morgen. Der vil være elever og lærere der har ansvaret for orden i skistalden, men hjælp dem til at gøre det nemt. Hvis du en morgen ikke kan finde dine støvler, ski eller stave, så tag aldrig noget tilfældigt udstyr, da det kan være både farligt og kan ødelægge en andens dag. Vent til andre har taget deres. Hvis man har egne ski og støvler, som man gerne vil have med, så aftal det med Rune. Skihjelm er lovpligtigt for børn og unge i Østrig og er derfor en del af det udstyr vi lejer. Hjelmen skal bæres når man står på ski. Efter endt skiløb skal hjelmen ikke ligge i skistalden, men tages med på op på værelset. Hvis elever selvforskyldt ødelægger eller ved grov forsømmelse mister sit udstyr, så er eleven/elevens forældre erstatningspligtige!

7 Færdsel pisterne: Aftenski: på Informationsfolder for FLE s skitur 2012 At stå på ski er sjovt og lærerigt, men det kan være farligt, hvis man er overmodig. I løbet af dagen følger man sit skihold. Fra kl må man i små grupper på min. 3 elever stå selv. Man må dog kun færdes på pister man tidligere har stået på med skilæreren eller holdlæreren og som holdlæreren har godkendt, at man må færdes på uden lærer. Efter kl tager man ikke lifter længere op af bjerget uden at være ledsaget af en lærer. Lifterne lukker kl Senest kl skal man have meldt sin hjemkomst hos eftermiddagsvagten på hotellet. Overtrædelse af disse regler medfører øjeblikkelig inddragelse af liftkort. Som aftenaktivitet onsdag vil der blive arrangeret aftenski på en lysløjpe, hvilket bestilles særligt til denne aften. Det er ikke obligatorisk, at stå på ski den aften, men alle opfordres til at prøve den helt specielle oplevelse at stå på ski om aftenen. Dagsprogram : Morgenmad på hotellet : Opvarmning på bakken m. holdlærer : Skiundervisning m. skilærer el. holdlærer : Skiundervisning m. skilærer el. holdlærer : Frokost på hotellet : Skiundervisning m. skilærer el. holdlærer : Skiundervisning m. skilærer el. holdlærer : Fri ski efter aftale m. holdlærer 16.15: Alle elever tilbage 16.30: Bakken lukker : Elevbanken åben : Aftensmad på hotellet : Personalemøde : Fællessamling på hotellet : Aftenaktiviteter 22.00: Alle skal være på værelserne 22.30: Godnat

8 Huskeliste: Pas Sygesikringbevis (både det gule og det blå) Lommepenge (elevbank) Sangbog Skiundertøj (min. to sæt) Skisokker (flere sæt) Skibukser og skijakke (el. fleece og windbreaker) Handsker, hue, og halstørklæde Skibriller/solbriller Solcreme Håndklæder Toiletsager Hjemme-/indesko Behageligt tøj til bussen og hotellet Godt humør NB: Nogle kan have den opfattelse, at man skal have det sidste nye udstyr af skijakke og skibukser. Det er ikke nødvendigt, da man sagtens kan klare sig med billigere modeller eller kombination af fleecetrøje og vindjakke. Jeans duer dog ikke til at stå på ski i. Derimod er det vigtigt med ordentlige skihandsker og solbriller med uv-filter. Se billeder på Bergeralms hjemmeside:

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2016 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 20 km syd for Innsbruck

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Østrig Stadl Kreischberg

Østrig Stadl Kreischberg Østrig 2019 Stadl Kreischberg Østrigsturen 2019 Hermed får du en masse informationer om årets tur til Østrig. Hvis du savner oplysninger om noget, så spørg endelig Adresse Afrejse Besøg Brandalarm Busregler

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Faxe kommunale ungdomsskole Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Her følger en række nyttige informationer omkring Ungdomsskolens skitur

Læs mere

Velkommen til skimøde 2016

Velkommen til skimøde 2016 Velkommen til skimøde 2016 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2016 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Velkommen til skimøde 2019

Velkommen til skimøde 2019 Velkommen til skimøde 2019 Jammerbugt, Rebild & Vesthimmerlands Ungdomsskoler Skitur til Neukirchen / Bramberg Uge 8, 2019 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Neukirchen - Byen - Skiområdet Venedigerblick

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

Skiferie til Østrig for hele familien?

Skiferie til Østrig for hele familien? Skiferie til Østrig for hele familien? - så er det med Skiklub BFI I skal af sted! Kære alle forældre, elever og andre med tilknytning til Bornholms Frie Idrætsskole. Skiklub BFI har igen den fornøjelse,

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar Bad Gastein 2018 Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar VIGTIGE DATOER Torsdag den 8. Februar: Aflevering af kufferter (tiderne sendes ud 2 uger før) OBS. Kun unge fra Ringkøbing-Skjern. Fredag

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15.

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Afgang Kastrup: 09.40 Easy Jet 2654 Ankomst Milano: 11.45 Ankomst

Læs mere

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar.

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar. Tlf.: 62 52 17 24 Fax: 62 52 17 03 SE nr. 12 68 00 82 Danske Bank: 3225-6034497 E-mail: aeroe@aeroe-efterskole.dk Januar 2016 Nyhedsbrev Kære forældre og elever Et af årets højdepunkter står for døren.

Læs mere

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge Ski-møde 20/3 kl. 17.30 La Rosiere uge 15 2019 Afgang/hjemkomst Mødetid i Kastrup lufthavn: Lørdag den 6. april senest kl. 7.00 Terminal 2 HUSK PAS / PENGE / mad til flyturen Fly nr. EZY2654 til Milano

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram Sæson 2017-18 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St.

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

HMI Skilejrskole. Wagrain Program og sikkerhedsregler

HMI Skilejrskole. Wagrain Program og sikkerhedsregler HMI Skilejrskole Wagrain 2017 Program og sikkerhedsregler Lørdag den 28.01.17 (afrejse) 08.30-09.30 Fælles morgenmad & sang. 10.00-12.00 Pakning af baggage, rengøring af hele skolen, bagage til bussen

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 23. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 22. juni kl.

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

LIMONE CUP 2009. Årgang 95 - Informationsmøde

LIMONE CUP 2009. Årgang 95 - Informationsmøde Årgang 95 - Informationsmøde Tak til.: Drenge forældre & sponsorer Program for turen Praktiske forhold Økonomi Indkvartering Leksikon Evt. spørgsmål Tak til.: Drenge forældre & sponsorer 01-02-2007 Nybolig

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Velkommen til skimøde 2018

Velkommen til skimøde 2018 Velkommen til skimøde 2018 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2018 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015 Tag med andre børnefamilier på skitur til Østrig og få introduceret børnene til skiløb på en afslappet facon af danske skiinstruktører. Vi skal bo i superlækre omgivelser på hotel Penzinghof i Oberndorf.

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Ugens program for 2t, Nørre Gymnasiums studietur 24/4-29/4 Korsika 2016 DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Søndag 24/4 REJSEDAG: Mødetidspunkt i Kastrup Lufthavn, terminal 2, kl 5.30 Fly

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på handelsfagskolen Handelsfagskolen uddanner elever inden for handel og specialdetailhandel samt lægesekretærer. Vores elever

Læs mere

NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering

NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering Et af skoleårets højdepunkter - NORGESTUREN - nærmer sig. Her er nogle foreløbige oplysninger. Vores rejsemål er: Johnsgård Turistsenter Sømådalen 2443 Drevsjø

Læs mere

3c København april 2016

3c København april 2016 3c København 06-08 april 2016 Onsdag 6/4 16.30: Vi mødes på banegården i Århus. Afgang fra Aarhus H kl. 16:45 - Ankomst København H kl. 19:56 (vogn 22, 11-41, 43-47) 20.00: Ankomst til København og indkvartering.

Læs mere

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder.

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Den Nye Uge 11 tur 2019 for jer. Martin, Hanne og Johanne fra Vinterly Skirejser har arbejdet

Læs mere

Teramo 2014 de sidste informationer

Teramo 2014 de sidste informationer Teramo 2014 de sidste informationer Udrejse fredag den 4. juli 2014 Mødetid i Terminal 2 kl. 04:30 gælder alle U14P + U16D + U18D flyver med Air Berlin via Düsseldorf Afgang København kl. 06:25 Ankomst

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Spejderhytten Frederikshøj Løjt Kirkeby - Aabenraa

Spejderhytten Frederikshøj Løjt Kirkeby - Aabenraa Spejderhytten Frederikshøj Løjt Kirkeby - Aabenraa Praktiske oplysninger: Bagageindlevering: Lørdag d. 27. juli kl. 10.30 Lommepenge, gult og blåt sundhedskort samt pas afleveres samtidig med bagagen ved

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Dagsrytme for Unge / voksenhuset.

Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Velkommen i unge / voksenhuset Vi glæder os til samarbejdet, og beder dig læse følgende: Som vikar / ny kollega i Unge / Voksenhuset forventer vi, at du har haft 3 introduktionsvagter

Læs mere

AT 7 studietur MALAGA september 2018

AT 7 studietur MALAGA september 2018 AT 7 studietur MALAGA 17.-21. september 2018 Foreløbigt program: 17.09 kl. 09.00 Vi mødes i lufthavnen til check in (skal være afsluttet 10.20) kl. 11.20 Afrejse, Vueling Airlines VY1877 kl. 15.00 Ankomst

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste REMA 1000 SportsCamp infofolder 2016 Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste 1 6 dage med sport, sundhed, sommer,

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnenfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

SKITUR FEBRUAR 2015

SKITUR FEBRUAR 2015 SKITUR 2015 15. - 21. FEBRUAR 2015 Velkommen Før turen Turen derned Praktisk Dernede Hjemkomst Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst Hvem skal med på turen? I alt 200 medlemmer og voksne fra

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM Høve strand lejren Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Odsherred, i nærheden af strand og skov. Der er også grønne arealer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014 Kandersteg Thorning, Karup & Rødkær 06. 15. juli 2014 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 6. juli på Thorning Skoles P-plads kl. 12.00.

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte Brejninggaard Efterskole 2011-2012 Orienteringshæfte I sidder nu med orienteringshæftet fra Brejninggaard Efterskole, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have før skolestart. A Affaldssortering

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på HANDELSFAGSKOLEN Handelsfagskolen uddanner elever inden for detailhandel og handel samt lægesekretærer. vores elever kommer

Læs mere

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

I morgen er der julefrokost (minus øl og snaps) og derefter går vi Langesø rundt hvor eleverne blandt andet får varm cacao m.m.

I morgen er der julefrokost (minus øl og snaps) og derefter går vi Langesø rundt hvor eleverne blandt andet får varm cacao m.m. Særslev den 18. december 2012 Kære forældre Så har juleugen her på Nordfyns Efterskole taget sin begyndelse. I går var vi på julehandel i Odense. Byen er rigtig julepyntet og på pladsen foran rådhuset

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 28. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 27. juni kl.

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

STUDIETUR 2d 2018 Korsika

STUDIETUR 2d 2018 Korsika STUDIETUR 2d 2018 Korsika Program: Udrejse, lørdag d. 17/3: Fly: afg. CPH, SK 0793, 08.40 ank. Nice 11.05 Mødetid: 06.30 Bus: afhentes af Nice Pullmann kørsel til færgehavnen Færge: afg. Nice 21.00 ank.

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere