Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning"

Transkript

1 Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger idyllisk midt i Knuthenborg Safaripark omgivet af de fritgående dyr. Herunder finder du en række oplysninger, som giver overblik over Skovridergårdens faciliteter samt de mange muligheder, du har for at gøre årets udflugt eller fest til noget helt specielt! Hvornår Alle ugens dage inkl. weekender og helligdage. Check-ind: Kl. 14, men I er naturligvis velkomne i safariparken, fra portene åbner. Check-ud: Kl. 11, men I er naturligvis velkomne til at blive, indtil safariparken lukker. Se åbningstider Pris Et ophold på Skovridergården koster kr. 545,-/person/overnatning ved minimum 20 personer (eller minimum kr ,-/døgn). Prisen inkluderer entré til safariparken og ophold på Skovridergården. Skal I holde fest på Skovridergåden, er I velkomne til selv at stå for alt fra mad til drikkevarer, ligesom vi naturligvis gerne giver tilbud på dele eller hele arrangementet. Indretning Skovridergården indeholder et meget stort fællesrum og en mindre (stadig stor) stue med jagttrofæer på væggene og udsigt over Skovridersletten, hvor vandbøfler, dværgzebu, kameler og ca. 200 hjorte færdes. De to soverum er indrettet med 3-etagers køjesenge og har i alt plads til 36 sovende, fordelt på hhv. 15 og 21 sengepladser. Rummet med 15 sengepladser støder op til fællesrummet og er af evakueringshensyn adskilt herfra med et forhæng i stedet for en dør. Er I flere end 36 personer, er I velkomne til selv at medbringe telte og overnatte på Skovridergårdens område eventuelle telte skal blot opstilles efter Knuthenborgs anvisninger.

2 Skovridergården har et almindeligt køkken med komfur, gryder, pander og service. Ovnen har varmluft. Der er to store køleskabe det ene med en lille frostboks - samt opvaskemaskine, kaffemaskine og elkoger. Der er ikke mikroovn. Toiletfaciliteter (separate for herrer og damer) findes i kælderen, og der er en bruseniche til hvert køn. Vi sørger for toiletpapir, mens I selv bedes medbringe håndklæder til håndvask samt badehåndklæder. Oversigtstegning, Skovridergården Udendørs faciliteter Udenfor er der en hyggelig gårdsplads med bord/bænke og bålplads. Der er brænde fra Knuthenborgs skove, og I har mulighed for at låne en stor pande og stor gryde til madlavning over bål. Fortæl os i god tid, hvis I gerne vil låne disse, og husk at rengøre dem grundigt efter brug. Til Skovridergården hører desuden et stort område, som er indhegnet, så dyrene ikke kommer ind. Her er der en græsplæne, så der kan spilles fodbold, rundbold osv.

3 Ankomst Knuthenborg Park er enorm - 4,4 km2 - og afstandene er meget større end i en alm. zoologisk have, så sørg for at have bil eller bus med. Udenfor højsæsonen (juli) er det kun Maglemerporten (Port 1), der er åben for indgang. Til GPS kan indtastes Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo. Adgang til parken I åbningstiden kan I færdes på egen hånd i parken. Efter lukketid skal I af sikkerhedshensyn være inde på Skovridergårdens område, og porten mellem Skovridergårdens område og resten af parken låses af. Medmindre I er i følge med Knuthenborgs personale eller der er tale om nødstilfælde (se afsnittet længere nede), må I altså ikke færdes i parken efter lukketid, hvor portene mellem de offentlige veje og safariparken også låses. I Knuthenborg har vi mere end 1000 dyr, hvoraf mange kan opleves til fods. Tigerskoven er kun tilgængelig i bil/bus, men via store glasruder kan tigrene som regel opleves især i forbindelse med den daglige fodring. Dyrene på Savannen er også farlige, men kan ses fra udefra. Savannen er imidlertid meget stor, så måske kan ikke alle dyrene ses på et givent tidspunkt. Ønsker man at komme ind i ulveanlægget kræver det også en bil, men til fods kan man fra den smukke ulvehytte se ind i ulveanlægget via de store glaspartier. I områderne med bison, elg og yakokser må man heller ikke færdes til fods. Har I et køretøj til rådighed, er I naturligvis velkomne i alle områder. Se på kortet, hvor der kun er adgang i bil/bus. Der er tjek ind på Skovridergården kl og det er vigtigt at i hvertfald én af arrangørerne som skal overnatte, møder på Skovridergåden dér. Det er ikke muligt at blive tjekket ind senere end kl Øvrige deltagere behøver ikke at være på Skovridergården kl , men kan nyde safariparken indtil lukketid. Deltagere som skal overnatte, men som ikke har mulighed for at ankomme så tidligt, SKAL ankomme i åbningstiden, dvs. i tidsrummet fra kl til kl Porten lukker for indkørsel kl I weekender fra anden uge i september lukker porten for indkørsel kl så her skal man ankomme senest kl

4 Et typisk ophold Typisk ankommer vores gæster til parken om formiddagen, så der er mest mulig tid til at nyde parken. Tag f.eks. bagagen med over til Limpopoland og lav base her. Har I børn med, kan de lege på den fantastiske legeplads og spise frokost. I må gerne spise jeres medbragte mad på legepladsen. Er der fodringer i de dage, I er hos os, er disse bestemt værd at følge med i. Se Dagens program Når klokken nærmer sig 14, er det tid til at enten en af jer eller hele selskabet går/kører mod Skovridergården. Har I egne biler/bus tager det kun få minutter at køre. Personalet vil stå klar til at tjekke jer ind kl , og vi beder jer venligst være der til tiden. Nu kan I indlogere jer og komme på plads og naturligvis skal Skovridergården og dens smukke omgivelser udforskes. Medbring fodbold/remedier til rundbold, da der er rigtig god plads til udendørs aktiviteter på Skovridergårdens område. Forplejning Medbringer I selv mad, skal I være opmærksomme på, at det ikke er muligt at få tingene i køleskab før check-ind kl Ønsker I at få varer leveret til Skovridergården, kan dette ske via Stokkemarke Brugsforening på: Telefon: , @coop.dk. Venligst bemærk, at varerne ikke kan blive leveret til Skovridergården, før jeres tjek-ind kl og skal være leveret indenfor parkens åbningstid. Kombinér med andre oplevelser Mange af vores overnattende selskaber vælger at kombinere deres ophold med andre oplevelser. Guidet staldtur Her kommer I med en af vore guider rundt til forskellige stalde og ser dyrene, før de kommer ud om morgenen, eller efter at de er kommet på stald for natten. Det er en meget intens oplevelse, hvor I kommer helt tæt på dyr, som almindelige gæster må betragte på afstand ude i parken. At klø et 2 tons næsehorn bag øret er en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, ligesom det giver lidt ekstra adrenalin at stå ansigt til ansigt med verdens største tigerart! Desuden hører I naturligvis alle de sjove historier og har mulighed for at stille en masse spørgsmål. Staldturen foregår enten fra kl til kl. ca , hvor parken åbner eller fra kl ( i højsæsonen i juli). Den guidede staldtur koster 145kr pr. person (fra 3 år) v/ min. 20 personer eller minimum 2900kr. Oplevelsen kræver biler eller bus.

5 Guidet safari Den guidede safari foregår ved, at en guide kommer ombord på jeres bus og kører med jer rundt i safariparken. Guiden fortæller om de fantastiske dyr og parkens spændende bygninger, og kan svare på alle jeres spørgsmål. Undervejs står vi ud af bussen i udvalgte områder, og der er gode chancer for at der kommer f.eks. en lama, en pony eller en kamel forbi og hilser på, mens vi strækker benene. Turen tager ca. fem kvarter og foregår i parkens åbningstid, mens dyrene er ude. Den guidede safari koster 50kr/person ved minimum 20 personer eller minimum 1000kr. Oplevelsen kræver bus. Afrejse Personalet vil møde jer kl på Skovridergården medmindre andet er aftalt. Som udgangspunkt er det ikke muligt at tjekke ud før kl Når I skal hjem, benyttes Bandholmporten (Port 2). Rengøring I er som udgangspunkt selv ansvarlige for rengøring, men I har mulighed for at bestille slutrengøring for kr. 1300,-. Slutrengøring skal bestilles i forbindelse med bookning af Skovridergården. Selvom I bestiller slutrengøring, skal der ved afrejse altid være vasket op, køleskabe/fryser skal være tømt og affald skal være båret ud. Inventar og service skal desuden stå på samme plads som ved ankomsten. Ansvar Det er jeres ansvar, at der passes godt på Skovridergården, herunder inventar og udstyr. Vi gør alt for, at vores gæster får et godt ophold, og vi sætter en ære i at faciliteterne er rene, hele og pæne. Såfremt service eller inventar ødelægges eller bortkommer under jeres ophold, bedes I oplyse dette inden afrejse. Der vil så blive faktureret for Knuthenborgs udgifter til nyanskaffelser. Hjælp os med at passe på vores dyr Børn må ikke færdes alene i parken ej heller på Skovridersletten tæt på Skovridergården. Fodring af dyrene er forbudt i hele parken. Noget så uskyldigt som et æble, en rugbrødsmad eller kiks kan være fatalt, hvis det havner i de gale maver. Således er det også forbudt selv at spise i dyrenes områder. Mange dyr bliver meget nærgående, hvis man frister med en tot græs eller en gren. Dette kan være sjovt, hvis det er et æselføl, men ikke en kamel på 700kg! Derfor: Undlad at fodre - For både dyrenes og jeres egen skyld.

6 Nødstilfælde Alle låger og porte ind til Knuthenborg er lukket og låst uden for åbningstid. Men hvis en person på Skovridergården får brug for hjælp, har vi en række nødprocedurer. Ved tjek ind får I en nødkode til porten. Får I brug for at rekvirere ambulance, skal I opgive Skovridergårdens adresse: Knuthenborg Park 6, 4941 Bandholm. Lås porten ind til Skovridergårdens område op med nødnøglen og gå ud på området foran Skovridergården og vink (med en lommelygte, hvis det er mørkt), så ambulancen ser jer. Når I overnatter i Knuthenborg er I dækket af vores abonnement hos Falck. Det betyder, at skulle uheldet være ude og I har akut brug for at komme til skadestue, læge, lægevagt eller tandlægevagt (men hvor det ikke berettiger til et 112-kald), kan I rekvirere kørsel hos Falck, som også bringer jer tilbage til Knuthenborg efter behandling. Ved tjek ind får I et abonnementsnummer, som sammen med nødkoden skal oplyses ved rekvirering af kørsel. Lægevagt: Telefon Konsultation kl hverdage og døgnåbent i weekender/helligdage på Nykøbing F. sygehus, Fjordvej 14, 4800 Nykøbing F, Indgang B04, Bygning 14. Husk at ringe i forvejen og husk gult sygesikringskort. Nærmeste skadestue: Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F, telefon Husk at ringe i forvejen og husk gult sygesikringskort. Pakkeliste Mobiltelefon (kontaktpersonens mobiltelefon skal være tændt under hele opholdet) Kamera Lommelygte Sovepose/dyner + Lagen Håndklæder til at hænge op ved toiletterne Badehåndklæder + badetøj (til vandlegepladsen) Viskestykker Opvaskebørste + opvaskemiddel Tabs til opvaskemaskine Karklude + gulvklude Kaffefiltre + kaffe Tændstikker + tændblokke/aviser til bål Fodbold/remedier til rundbold Praktisk tøj/fodtøj/regntøj Evt. telt Spørgsmål & Reservation Kontakt os på oplevelser@knuthenborg.dk eller tlf Vi glæder os til at høre fra jer!

7

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15.

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15. Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO!

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er en fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder

Læs mere

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder

Læs mere

Velkommen til Børup Sande

Velkommen til Børup Sande Administrationssekretariat Børn og Unge Senest rev. 23. maj 2017 Velkommen til Børup Sande Brandsøvej 33A, Skærbæk, 7000 Fredericia Indhold Værd at vide inden I tager af sted...1 1. Adgang til huset hvem...1

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Ophold på Patienthotellet

Ophold på Patienthotellet Til patienter og pårørende Ophold på Patienthotellet Vælg farve Vælg billede Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til hotelgæst Velkommen på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person:

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Kontaktperson/ansvarlig: Adresse: Telefon: e-mail: Låneperiode: / 201 kl. : til / 201 kl. : Ved

Læs mere

Tilbud til Haunstrupgaard, den 27. august 2010 Kontaktperson hos TEAM BENNS: Tina Lund Jensen Telefon nr. : 4691024. Stöten UGE 7, 2011

Tilbud til Haunstrupgaard, den 27. august 2010 Kontaktperson hos TEAM BENNS: Tina Lund Jensen Telefon nr. : 4691024. Stöten UGE 7, 2011 Telefon nr. : 4691024 Stöten UGE 7, 2011 1 Telefon nr. : 4691024 INFO OM STÖTEN Skiområdet Stöten Stöten er en del af Nordens største skiområde Sälen, der består af 7 fjelde med hver sit skiområde.den

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som ****

* ** *** **** ***** Samme krav som * Samme krav som ** Samme krav som *** Samme krav som **** 1. GENERELT & UDENOMSAREALER 1.1. FORORD Vandrerhjemmet skal fremtræde indbydende i forhold til stjerneklassificering. Vandrerhjemmet kan benyttes til de til enhver tid gældende formål, som fremgår af

Læs mere

Ankomst og indkvartering.

Ankomst og indkvartering. Kære Vigsø elev Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 19. 21. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Lån af mødelokaler og samtalerum Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Velkommen til Frivillighedens Hus Denne folder indeholder praktiske informationer

Læs mere

Hytterne er praktiske og moderne og indrettet i flot, rustik stil. Den store, rummelige stue har pejs, TV og

Hytterne er praktiske og moderne og indrettet i flot, rustik stil. Den store, rummelige stue har pejs, TV og MODERNE HYTTER TÆT PÅ HAFJELLS ALPINBAKKE HAFJELL GARD HYTTER ( HAFJELL) Bo i de super lækre fjeldhytter på Hafjell Gard, der byder på moderne indretning, klassisk fjeldhygge, kort afstand til alpine fornøjelser

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten Danehofhytten Brugervejledning Opdateret 2014-01 30 Indhold i denne folder Praktiske oplysninger om Danehofhytten Brugerinformation for Danehofhytten Hvor finder jeg Danehofhytten Ankomst til Danehofhytten

Læs mere

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg.

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården består af en hovedbygning og en sovesalsbygning. De er begge

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og

Læs mere

Velkommen til Boparkens Festlokale

Velkommen til Boparkens Festlokale Velkommen til Boparkens Festlokale Vi håber, at I og jeres gæster får stor glæde af lokalet. For at gøre jeres oplevelse rigtig god, vil det være en god idé at medbringe følgende: - opvaskemiddel - toiletpapir

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Velkommen til Botilbud Parkvej 12

Velkommen til Botilbud Parkvej 12 Velkommen til Botilbud Parkvej 12 I denne mappe kan du finde information om livet på Parkvej 12 Vi glæder os til at byde dig velkommen Kære Beboer velkommen til Botilbud parkvej 12 I denne mappe kan du

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Byttekontrakt Fornavn Efternavn Andre personer Personer Fornavn Efternavn Andre Personer Land Gadenavn og nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Bopælsadresse Land Gadenavn og nr. By og Post nr. Telefon

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Friluftsliv på havnen

Friluftsliv på havnen Lærervejledning Tidsforbrug Klassetrin 1-2 timer 6.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET FRILUFTSLIV PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i tre typer mennesker, der færdes på havnen: A) Familien,

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Booking nr:. Lejer XXX [navn] Tlf: 12 34 56 78 E-mail: Leje: [e-mail for lejer] [Hvilke sale/arrengement] Lejeperiode: fra [dato/tidspunkt] til [dato/tidspunkt] Ønsker

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås.

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås. FDF Brabrand Mølkærlejren Mølkærlejren er en moderne lejr, med 40 sengepladser, der ejes af FDF Brabrand. Lejren var oprindeligt et husmandssted, der nu er ombygget i flere omgange. Lejren er elopvarmet.

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring.

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. +45 22573228 +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk forsamlingshus@vitten-by.dk fo Priser Kontakt +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk PRISER PR. 1. JANUAR 2016 PRISER PR. 1. JANUAR 2016 gøring.

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Årby Forsamlingshus.

Årby Forsamlingshus. Lejekontrakt Årby Forsamlingshus. Lejers navn: Tlf.: Adresse: Mellem lejer og Årby Forsamlingshus er der indgået følgende lejeaftale: Hele huset til fest Små sale til fest Hele huset til møder, foredrag

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst OBS SKAL LÆSES INDEN ANKOMST Indhold LEJRREGLER:... 2 SPIRITUSMISBRUG:... 2 HÆRVÆRK OG LIGN.:... 2 KØJESENGE:... 2 STØJ:... 2 BÅL:... 2 BRÆNDE:... 2 SKOVEN:...

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, juleafslutninger og andre mindre sammenkomster. Lokalet udlejes ikke til større fester. (Max 30 personer) Møblerne

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

UDLEJNINGSBROCHURE. FOR IKKE BEBOERE i HEDEPARKEN KAJ MUNKS VEJ 79

UDLEJNINGSBROCHURE. FOR IKKE BEBOERE i HEDEPARKEN KAJ MUNKS VEJ 79 UDLEJNINGSBROCHURE FOR IKKE BEBOERE i HEDEPARKEN KAJ MUNKS VEJ 79 Selskabslokalet kan lejes af alle efter følgende prioritet: 1. Beboere i B45 kan booke huset 1/2 år frem i tiden 2. Alle udenfor boligselskabet

Læs mere

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus.

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. BO DIREKTE PÅ STRANDEN! ALGAJOLA, VÆRELSE/LEJLIGHED, L ESCALE** Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. Indkvartering L'Escale

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision)

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision) Lejebetingelser og praktiske oplysninger Hawboernes Hus (- under revision) 1. JUNI 2019 Indhold 1 Om forsamlingshuset Hawboernes Hus 3 2 Lejebetingelser 3 3 Praktiske oplysninger 4 4 Lejekontrakt 5 Hawboernes

Læs mere

Furesø Kommune. Ellegården. - Book dit næste arrangement

Furesø Kommune. Ellegården. - Book dit næste arrangement Furesø Kommune Ellegården - Book dit næste arrangement ELLEGÅRDENS FORSAMLINGSHUS Ellegården er et forsamlingshus, som ligger i smukke omgivelser i det gamle Stavnsholt i Farum Øst. Du kan leje festlokalet

Læs mere

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og den indeholder 6 soverum (6 x 4 personer) samt 3 lederrum

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Døgnrehabiliterings- afdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS

Døgnrehabiliterings- afdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS Døgnrehabiliteringsafdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS Vi vil med denne pjece fortælle lidt om - Hvad er en døgnrehabiliteringsplads - Hvad kan du og dine pårørende forvente af et ophold - Praktiske

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Velkommen til Annemariegården!

Velkommen til Annemariegården! Velkommen til Annemariegården! Annemariegården er en integreret institution med ca. 175 børn i alderen 0-10 år. Vi har tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, samt et funktionsopdelt fritidshjem

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING PRAKTISKE OPLYSNINGER Nøgler Nøgle til hytten fremsendes 3 4 dage før lejemålets påbegyndelse såfremt lejen er indbetalt. Dog vil vi i

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede Foreninger i Stevns Kommune Strøby Egede, maj 2016 Ordensreglement for, og instruktion i brug af FÆLLESHUSET i Strøby Egede Kære Lejer/Bruger af Fælleshuset, FÆLLESHUSET er udviklet af OLC Ejendomme i

Læs mere