Norddjurs Kommune halvårsregnskab opgjort pr. 30. juni Tillægsbevillinger 1+2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Norddjurs Kommune halvårsregnskab opgjort pr. 30. juni Tillægsbevillinger 1+2"

Transkript

1 Sektorbeskrivelse for Miljø- og teknikudvalget , netto Oprindeligt budget Sekretariat Miljø og teknik Tillægsbevillinger Korrigeret Halvårs- budget regnskab regnskab * 1+2 afvigelse ** Plan og byg Vej og park Natur og miljø Redningsberedskab Udvalgsområdet i alt *= Tillægsbevillinger indeholder ligeledes omplaceringer **-= mindreforbrug/merindtægt, += merforbrug/mindreindtægt 5-3 Miljø- og teknikudvalget omfatter følgende funktioner: Jordforsyning Faste ejendomme Fritidsområder Fritidsfaciliteter Naturbeskyttelse Vandløbsvæsen Miljøbeskyttelse Diverse udgifter og indtægter Redningsberedskab Forsyningsvirksomheder Affaldshåndtering Transport og infrastruktur, fælles funktioner Kommunale veje Kollektiv trafik Kommunale havne Støtte til frivilligt socialt arbejde og øvrige sociale Indenfor funktionerne 00.25, 00.32, 03.22, 03.32, 03.35, 03.38, 04.62, 05.25, 05.28, og har miljø- og teknikudvalget endvidere kompetencen vedrørende den udvendige vedligeholdelse af kommunens bygninger.

2 Serviceudgifter Serviceudgifter, kr., netto Sekretariat Miljø og teknik Oprindeligt budget Halvårsregnskab regnskab afvigelse Plan og byg Vej og park Natur og miljø Redningsberedskab Udvalgsområdet i alt Afvigelsen i forhold til serviceudgiftsrammen skyldes negative overførsler fra samt reduktioner af budgettet overført til forsikringspuljen under økonomiudvalgets budget. Sekretariat for servicedirektørens område På sekretariat for miljø og tekniks område er der givet følgende tillægsbevillinger og omplaceringer i : Kollektiv trafik, færgedrift, overførsel fra ,200 Kollektiv trafik, busdrift, overførsel fra ,010 Kollektiv trafik, færgedrift, reduktion, kørselsgodtgørelse -0,001 Kollektiv trafik, færgedrift, 3-partimidler 0,008 Omplacering af ubalance på fælleskommunalt redningsberedskab til modpost på betaling for fælleskommunalt redningsberedskab -0,144 I alt (incl. omplaceringer) -1,327 Afvigelsen til det korrigerede budget på -1,327 mio. kr. fordeler sig på følgende væsentlige Tillægsbevilling på indtægt -1,200 mio. kr. vedrører beløb overført fra Grenaa-Anholt færgens driftskapital hos Stena Line. Omplacering på -0,144 mio. kr. vedr. betaling til fælleskommunalt redningsberedskab, idet der var opstået en ubalance i forbindelse med ændrede p/l fremskrivninger på budgettet for det fælleskommunale redningsberedskab. Udover foranstående tillægsbevillinger/omplaceringer i forhold til det oprindelige budget, forventes følgende afvigelser: Fra Midttrafik er der foretaget en regulering vedrørende en mindreudgift på 2,800 mio. kr. iflg. regnskab Det forventes, at der herudover bliver en mindreudgift på ca. 0,800 mio. kr., dog afhængigt af de nye køreplaner, der bliver gældende efter sommerferien.

3 Det er hensigten, at reservere beløbet til merforbrug vedrørende vintertjenesten efter fradrag af nedenstående merudgifter vedr. Randers Fjords Færgefart og betaling til det fælleskommunale redningsberedskab. Ved budgetlægningen for blev der indregnet en besparelse på 0,200 mio. kr. vedrørende Randers Fjords Færgefart. Ved et fælles møde på administrativt plan mellem Randers Kommune, Norddjurs Kommune og driftslederen for Randers Fjords Færgefart har man måttet konstatere, at besparelsen ikke kan opnås i. Man enedes om, at driftslederen skal komme med forslag til besparelser fra Det forventes derfor p.t., at der vil blive en merudgift på 0,200 mio. kr. vedrørende betalingen til Randers Kommune. Norddjurs Kommunes budget for betaling til det fælleskommunale redningsberedskab er som følge af en reduceret p/l fremskrivning blevet 0,300 mio. kr. mindre, end den betaling, der er budgetteret med under det fælleskommunale redningsberedskabs budget. Herudover forventes der en merudgift på ca. 0,500 mio. kr. hovedsagelig vedr. nye leasingkontrakter og konsulenthonorar vedr. udbudssag. Den samlede merudgift forventes herefter at udgøre ca. 0,800 mio. kr. for Norddjurs Kommune. Plan- og byggeafdeling På plan- og byggeafdelingens område er der givet følgende tillægsbevillinger i : Diverse områder, excl. central bygningsvedl., overførsel fra ,239 Central bygningsvedligeholdelse, overførsel fra ,158 I alt (incl. omplaceringer) -0,397 Afvigelsen til det korrigerede budget på 0,397 mio. kr. fordeler sig på følgende væsentlige Tillægsbevillingerne på i alt netto -0,397 mio. omfatter overførsel af merforbrug fra 2010 vedr. central bygningsvedligeholdelse af kommunale bygninger på -0,158 mio. kr., overført merforbrug fra tidligere år vedr. kommunale udlejningsejendomme på -0,410 mio. kr. samt overført mindreforbrug vedr. ydelsesstøtte og byfornyelse på 0,171 mio. kr. Det forventes p.t., at budgettet kan overholdes. På central vedligeholdelse er der pr. 30. juni forbrugt 67% af korrigeret årsbudget. Der er derfor udstedt ordre om en maksimal opbremsning af forbruget, men der vil væres risiko for, at budgettet overskrides, hvis der fremkommer ekstraordinære uopsættelige udgifter, såsom større akutte reparationsarbejder, påbud fra Arbejdstilsynet el. lignende. Der er pr. 30. juni forbrugt 82% af udgiftsbudgettet for udlejningslejligheder og offentlige toiletter. Budgettet forventes at kunne overholdes, når der indgår lejeindtægter for de sidste måneder.

4 Vej og park området På vej- og parks område er der givet følgende tillægsbevillinger i : Grønne områder og naturpladser, forsikringspuljen -100 Reduktion, kørselsgodtgørelse partsmidler, vejmandskab 63 Ny løn 2010, lederpulje ( + overslagsår) 14 Omplacering af budget til natur og miljø vedr. vedl. af fortidsminder -50 I alt (incl. omplaceringer) -91 Afvigelsen til det korrigerede budget på 0,041 mio. kr. fordeler sig på følgende områder: Negativ tillægsbevilling på -0,100 mio. kr. vedr. forsikringspuljen, negativ tillægsbevilling på -0,018 mio. kr. vedr. udkontering af reduktion i kørselsgodtgørelse iflg. vedtaget budget, tillægsbevilling på 0,063 mio. kr. vedr. udkontering af 3-partsmidler til vejmandskabet samt tillægsbevilling på 0,014 mio. kr. vedr. udkontering af ny løn lederpulje. Omplacering af budget 0,050 mio. kr. er endvidere foretaget fra vej og park til natur og miljø vedr. vedligeholdelse af fortidsminder. Udover foranstående tillægsbevillinger/omplaceringer i forhold til det oprindelige budget, forventes følgende afvigelser: På vintertjenesten er der p.t. forbrugt ca. 7,500 mio. kr., hvilket svarer til en overskridelse af budgettet på ca. 0,600 mio. kr. Det skønnes, at der vil blive et forbrug på ca. 2,000 mio. kr. i oktober kvartal, hvis der bliver tale om en normalvinter, således at der p.t. forventes en overskridelse på i alt ca. 2,600 mio. kr. i Natur og miljø området På natur og miljø området er der givet følgende tillægsbevillinger i : Naturforvaltningsprojekter, overførsel fra Kortlægning / indsatsplanlægning, vandforsyning, overførsel fra Vedligeholdelse af vandløb, forsikringspuljen -100 Øvrig planlægning og miljøtilsyn, forsikringspuljen -75 Reduktion, kørselsgodtgørelse -3 Omplacering af budget fra vej og park vedr. vedl. af fortidsminder 50 I alt (incl. omplaceringer) 522 Afvigelsen til det korrigerede budget på 0,522 mio. kr. fordeler sig på følgende væsentlige

5 Tillægsbevillinger vedr. overførsel af mindreudgift på 0,300 mio. kr. fra 2010 vedr. naturforvaltningsprojekter samt mindreudgift på 0,350 mio. kr. fra 2010 vedr. kortlægning / indsatsplanlægning og vandforsyning. Negative tillægsbevillinger på -0,100 mio. kr. vedr. vedligeholdelse af vandløb og -0,075 mio. kr. vedr. øvrig planlægning og tilsyn, i forbindelse med forsikringspuljen. Endvidere negativ tillægsbevilling på -0,003 mio. kr. vedr. udkontering af reduktion i kørselsgodtgørelse iflg. vedtaget budget. Budget på 0,050 mio. kr. til vedligeholdelse af fortidsminder er omplaceret fra vej og park til natur og miljø. Udover foranstående tillægsbevillinger/omplaceringer i forhold til det oprindelige budget, forventes ingen væsentlige afvigelser: Redningsberedskabet På redningsberedskabets område er der givet følgende tillægsbevillinger i : Kursuscenter Moselund, overført fra Reduktion, kørselsgodtgørelse -6 Omplacering af ubalance på fælleskommunalt redningsberedskab til modpost på betaling for fælleskommunalt redningsberedskab 144 I alt (incl. omplaceringer) 271 Afvigelsen til det korrigerede budget på 0,271 mio. kr. fordeler sig på følgende væsentlige Tillægsbevilling vedr. overførsel af mindreudgift på 0,133 mio. kr. vedr. kursuscentret Moselund. Omplacering på 0,144 mio. kr. mellem sekretariatet for servicedirektøren og det fælleskommunale redningsberedskab på grund af ubalance som følge af reduceret p/l fremskrivning. Under Redningsberedskab er placeret budgettet for det fælleskommunale redningsberedskab samt kursusvirksomheden Moselund. Budgettet og regnskabet for det fælleskommunale redningsberedskab skal totalt udvise et 0, idet nettoudgiften skal dækkes ind af betaling fra Nordjurs- og Syddjurs Kommuner. Norddjurs Kommunes betaling til det fælleskommunale redningsberedskab er placeret under Sekretariat for servicedirektørens område. Det fælleskommunale redningsberedskab har overtaget brandslukningen i Rønde- Hornslet området fra Falck fra, og beredskabskommissionen har derfor reduceret sit budget med en forventet besparelse på 1,0 mio. kr.

6 Da det er første år, det fælleskommunale redningsberedskab står for serviceringen af dette område, vil der være en vis usikkerhed omkring størrelsen af denne besparelse. På grundlag af resultatet af halvårsregnskabet vurderes det, at der kan forventes en overskridelse af budgettet, som skal dækkes af merindtægt vedr. betaling fra kommunerne. For Norddjurs Kommunes vedkommende forventes der p.t. en andel af denne merudgift på ca. 0,500 mio. kr. samt 0,300 mio. kr. hidrørende fra en reduceret p/l fremskrivning, hvilket resulterer i en forventet merudgift på budgettet for Sekretariat for servicedirektørens område på ca. 0,800 mio. kr. vedrørende betaling til fælleskommunalt redningsberedskab.

Norddjurs Kommune årsberetning regnskab Tillægsbevillinger. Omplaceringer

Norddjurs Kommune årsberetning regnskab Tillægsbevillinger. Omplaceringer Sektorbeskrivelse for miljø- og teknikudvalget (note X) 1.000 kr., netto Oprindeligt budget 2012 Tillægsbevillinger Omplaceringer Korrigeret budget 2012 Regnskab 2012 Afvigelse til korr. budget 2012* Sekretariat

Læs mere

Norddjurs Kommune årsberetning regnskab 2011

Norddjurs Kommune årsberetning regnskab 2011 Sektorbeskrivelse for Miljø- og teknik udvalget (note X) 1.000 kr., netto Oprindeligt budget 2011 Tillægsbevillinger Omplaceringer Korrigeret budget 2011 Regnskab 2011 Afvigelse til korr. budget 2011 *

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2014 for miljø- og teknikudvalget.

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2014 for miljø- og teknikudvalget. Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2014 for miljø- og teknikudvalget. Miljø- og teknikudvalget samlet oversigt Korrigeret Forventet Afvigelse* Forventet budget regnskab tillægsbevillingsbehov

Læs mere

Budget Talspecifikationer Miljø- og teknikudvalget

Budget Talspecifikationer Miljø- og teknikudvalget Budget 2018-2021 Talspecifikationer Miljø- og teknikudvalget 1 Miljø- og kultursekretariat 9.228 9.440 9.440 9.440 9.440 057299 Øvrige sociale formål Tinglysningsafg. v lån t. bet. Ejd. Skat Total 100

Læs mere

Forventet regnskab kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt

Forventet regnskab kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt BUDGETOPFØLGNING PR. UDVALGET FOR TRAFIK, TEKNIK OG MILJØ Tekst Jordforsyning 0-1 0 Faste ejendomme 2.877 36 3.077 200 Fritidsområder, fritidsfaciliteter, natur og miljø 5.424 986 5.377-47 Redningsberedskab

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Pr. ultimo oktober 2015 Teknik- og Miljøudvalget Tillægsbevillinger Omplaceringer s procent 73.959-1.012 0 72.947 42.217 57,9 71.389-1.558 0 Natur og miljø 16.644-1.020 0 15.624 12.457 79,7 14.066-1.558

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo august 2015 for miljø- og teknikudvalget.

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo august 2015 for miljø- og teknikudvalget. Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo august 2015 for miljø- og teknikudvalget. Miljø- og teknikudvalget, samlet oversigt Korrigeret budget Forventet regnskab Afvigelse* Drift ekskl. overførte midler

Læs mere

Forventet regnskab 1.000 kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt

Forventet regnskab 1.000 kr. Forventet merudgift/ mindreindtægt BUDGETOPFØLGNING PR. UDVALGET FOR TRAFIK, TEKNIK OG MILJØ Tekst Jordforsyning 0 20 0 Faste ejendomme 2.862 625 3.002 140 Fritidsområder, fritidsfaciliteter, natur og miljø 6.477 645 6.072-405 Redningsberedskab

Læs mere

Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017

Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017 Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017 Side 1 af 6 sider Halvårsregnskab og forventet regnskab 2017 Oprindeligt Tillægs- Korrigeret Forv. Forv. Forventet Halvårs- Pct. budget bev. og

Læs mere

Budgetopfølgning 3 Plan og Teknikudvalget

Budgetopfølgning 3 Plan og Teknikudvalget Budgetopfølgning 3 Plan og Teknikudvalget Pr. 30. september Overblik Plan og Teknikudvalget Mindreforbrug = - Merforbrug = + I 1000 kr. Opr. budget Korr. budget Forv. regnsk. incl. over- /underskud incl.

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø - Oktober Holbæk Kommune årsresultat Ved revision 4 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 58,9 mio. kr. Det er flere faktorer, der skaber forventningerne

Læs mere

Budgetopfølgning 3 pr. 30. september 2017 viser det

Budgetopfølgning 3 pr. 30. september 2017 viser det INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE 2017 Budgetopfølgning 3 pr. 30. september 2017 Budgetopfølgning 3 Budgetopfølgning 3 pr. 30. september 2017 viser det forventede regnskab for 2017. 1 Indhold Indledning...

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø Budgetrevision 3 August Holbæk Kommune Hovedhistorie udvalgsnotaterne Ved Budgetrevision 2 besluttede Byrådet udgiftsreduktion for 35 mio. kr. og derudover at overførslerne

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2017

Budgetkontrol pr. 1. oktober 2017 Budgetkontrol pr. 1. oktober 217 Politikområde Natur, vand og Miljø i 1. kr. 217 1 Naturbeskyttelse: 2 - Naturforvaltningsprojekter 1.25 297 1.55-15 3 - Sandflugt 58 58 58 4 Vandløbsvæsen: 5 - Fælles formål

Læs mere

Halvårs- regnskab 2014

Halvårs- regnskab 2014 1 Halvårsregnskab 2014 Regnskabsopgørelse i 1.000 kr. Forbrug pr. 30.6.2014 regnskab Korrigeret budget Budget 2014 Det skattefinansierede område Indtægter Skatter Generelle tilskud mv. 1.081.130 488.446

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø revision 3 September Økonomisk overblik for Holbæk Kommune Ledigheden for de forsikrede ledige er fortsat faldende i Holbæk Kommune og mere end på landsplan. Det er den væsentligste

Læs mere

Halvårsregnskab 2014 Dok.nr.: 1693 Sagsid.: 14/17602 Initialer: ps Åben sag

Halvårsregnskab 2014 Dok.nr.: 1693 Sagsid.: 14/17602 Initialer: ps Åben sag Halvårsregnskab 2014 Dok.nr.: 1693 Sagsid.: 14/17602 Initialer: ps Åben sag Indledning Folketinget vedtog den 26. februar 2011 en ændring af Lov om kommunernes styrelse. Ændringen indebærer, at kommunerne

Læs mere

SAMLET OVERBLIK. Pr. 31. maj 2016 rev

SAMLET OVERBLIK. Pr. 31. maj 2016 rev SAMLET OVERBLIK Pr. 31. maj 2016 rev. 12.8.16 Samlet overblik budgetopfølgning 2-2016 Samlet set viser budgetopfølgningen et driftsoverskud på 45,8 mio. kr., hvilket er 4,8 mio. kr. bedre end det korrigerede

Læs mere

Halvårs- regnskab 2012

Halvårs- regnskab 2012 1 Halvårsregnskab 2012 Regnskabsopgørelse i 1.000 kr. Forbrug pr. 30.6.2012 regnskab Korrigeret budget Budget 2012 Det skattefinansierede område Indtægter Skatter Generelle tilskud mv. Indtægter i alt

Læs mere

Resultatet på de enkelte politikområder fremgår af nedenstående tabel og er uddybet i de efterfølgende afsnit.

Resultatet på de enkelte politikområder fremgår af nedenstående tabel og er uddybet i de efterfølgende afsnit. Samlenotat for Miljø- og teknikudvalget 1. budgetopfølgning pr. 30. april 2010 1. Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Miljø og Teknik, at der forventes et merforbrug på i alt 3.573.000

Læs mere

Miljø og Teknikudvalget Budgetopfølgning pr. ultimo marts 2017

Miljø og Teknikudvalget Budgetopfølgning pr. ultimo marts 2017 Miljø og Teknikudvalget Budgetopfølgning pr. ultimo marts 2017 MTU - skattefinansieret Skattefinansieret ex bev.ansøgn. fra 2016 (7) 2018 i alt (8)=6+7 Natur og miljø 22,4 22,8 0,0 22,8 17,9-4,9 6,0 1,1

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo juli 2013 for økonomiudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo juli 2013 for økonomiudvalget Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo juli for økonomiudvalget Samlet oversigt Korrigeret budget regnskab Afvigelse* Drift ekskl. overførte midler 254,8 255,7 0,9 Overførte driftsmidler 35,5 0,9-34,6

Læs mere

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/4 2015

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/4 2015 Månedlig budgetopfølgning Vejen Kommune Forbrug pr. 3/4 215 7-5-215 2 - månedlig budgetopfølgning Forbrugsoversigt Opr. Budget Tillægsbev. og omplac. Korr. budget Forbrug ultimo sidste mdr. Forbrugsprocent

Læs mere

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3 Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? er forventes et forbrug, der er 32,0 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Mindreforbruget kan henføres til Administration med 29,5 mio.

Læs mere

Budgetopfølgning 2 Plan og Teknikudvalget

Budgetopfølgning 2 Plan og Teknikudvalget Budgetopfølgning 2 Plan og Teknikudvalget Pr. 31. maj Overblik Plan og Teknikudvalget Mindreforbrug = - Merforbrug = + I 1000 kr. Opr. budget Korr. budget Forv. regnsk. incl. over- /underskud incl. over-

Læs mere

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2.

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2. Økonomiudvalget Budgetrevision 2 Marts Holbæk Kommune Budgetrevision 1 Budgetrevision 1 viste et forventet merforbrug på driften på 41 mio. kr. Det skyldtes primært et merforbrug på beskæftigelsesområdet

Læs mere

Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 30. april 2015

Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 30. april 2015 Projektteam Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.01.10-Ø00-27-15 Dato: 28.5.2015 Bilag 1 Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 30. april 2015 I det følgende vedlægges budgetopfølgning

Læs mere

1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. skema 1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges neutral priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 15/2 FR 2013 R 13 2013

Læs mere

Mio. kr. Oprindeligt budget 3.800,1 Forventet regnskab 3.743,8 Underskridelse -56,3

Mio. kr. Oprindeligt budget 3.800,1 Forventet regnskab 3.743,8 Underskridelse -56,3 Vedrørende: Notat - budgetopfølgning og forventet regnskab pr. 30. juni 2013 Sagsnavn: Budgetopfølgning 2013 Sagsnummer: 00.30.14-S00-1-12 Skrevet af: Susanne Risager Clausen E-mail: susanne.clausen@randers.dk

Læs mere

Halvårsregnskab 2017

Halvårsregnskab 2017 Halvårsregnskab 2017 Regnskabsopgørelse pr. 30-06-2017 Alle beløb i 1.000 kr. Vedtaget Omplac og Korrigeret Halvårs Administrativt Forventet Afvigelse - = indtægt/overskud / + = udgift/underskud budget

Læs mere

Overførsler fra 2012. Korrigeret budget. til 2013

Overførsler fra 2012. Korrigeret budget. til 2013 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. maj 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, samlet oversigt

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, samlet oversigt Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, samlet oversigt Serviceudgifter (1.000 kr.) Korrigeret budget Forventet forbrug Udgiftsneutrale budgettilpasninger Nettoafvigelse Tillægsbevillinger 810 Kirkegårde 1.004

Læs mere

file:///h:/sbsys/sbsysnetdrift/temp/giol/dagsorden/preview.html

file:///h:/sbsys/sbsysnetdrift/temp/giol/dagsorden/preview.html Side 1 af 10 89. Budgetopfølgning pr.31. marts 2015 Sagsnr: 00.30.14-Ø00-1-15 Sagsansvarlig: Gitte Olsen Sagsfremstilling I de vedtagne principper for økonomistyring er det fastlagt, at der foretages 3

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring

Læs mere

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail: Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl.

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail:  Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl. Teknik- og Miljøudvalget Kvartalsregnskab - pr. 30. september 2013 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15

Læs mere

Halvårs- regnskab 2013

Halvårs- regnskab 2013 1 Halvårsregnskab 213 Regnskabsopgørelse i 1. kr. Forbrug pr. 3.6.213 regnskab Korrigeret budget Budget 213 Det skattefinansierede område Indtægter Skatter Generelle tilskud mv. 1.68.436 498.22 2.14.939

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø Budgetrevision 2 Marts Holbæk Kommune Budgetrevision 1 Budgetrevision 1 viste et forventet merforbrug på driften på 41 mio. kr. Det skyldtes primært et merforbrug på beskæftigelsesområdet

Læs mere

SAMLET OVERBLIK. Pr. 31. oktober 2016 rev

SAMLET OVERBLIK. Pr. 31. oktober 2016 rev SAMLET OVERBLIK Pr. 31. oktober 2016 rev. 29.11.16 Samlet overblik budgetopfølgning 3-2016 Dette overblik over resultaterne af budgetopfølgning 3-2016 er en sammenskrivning af budgetopfølgningerne på de

Læs mere

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned Forbrugsprocent Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2018 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler

Læs mere

I likviditetsprognosen herunder indgår det forventede resultat ved budgetrevision 3 som forudsætning.

I likviditetsprognosen herunder indgår det forventede resultat ved budgetrevision 3 som forudsætning. Økonomiudvalget Ultimo august Holbæk Kommune Forventet årsresultat Ved revision 3 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 28,9 mio. kr. Der er flere faktorer, der tilsammen skaber overskuddet

Læs mere

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste finansår

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler. Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Sagsnr. S Regnskab 2018 for Erhvervs-, Natur- og Teknik område. Drift. Forbrugs % Tillægs bevillinger 1000 kr. Forbrug JAN kr.

Sagsnr. S Regnskab 2018 for Erhvervs-, Natur- og Teknik område. Drift. Forbrugs % Tillægs bevillinger 1000 kr. Forbrug JAN kr. Regnskab 2018 for Erhvervs-, Natur- og Teknik område. Drift s 002202 Boligformål 002205 Ubestemte formål 002510 Fælles formål 002511 Beboelse 002512 Erhvervsejendomme 002515 Byfornyelse 002820 Grønne områder

Læs mere

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler

Overførsler fra sidste finansår. Forbrug pr. 31/ Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/3-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø Ultimo august Holbæk Kommune årsresultat Ved revision 3 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 28,9 mio. kr. Der er flere faktorer, der tilsammen skaber

Læs mere

Budgetopfølgning 1 Plan og Teknikudvalget. Skattefinansierede område Brugerfinansierede område - Renovation

Budgetopfølgning 1 Plan og Teknikudvalget. Skattefinansierede område Brugerfinansierede område - Renovation Budgetopfølgning 1 Plan og Teknikudvalget Skattefinansierede område Brugerfinansierede område - Renovation Pr. 28. februar Overblik Plan og Teknikudvalget Mindreforbrug = - Merforbrug = + I 1000 kr. Opr.

Læs mere

Opfølgning på Budget Pr. 31. maj Udvalget for Miljø og Teknik

Opfølgning på Budget Pr. 31. maj Udvalget for Miljø og Teknik Regnskab Opfølgning på Budget 2010 Pr. 31. maj 2010 Udvalget for Miljø og Teknik Indholdsfortegnelse 1 Opsamling... 3 2 Veje, grønne områder og miljø... 3 3 Kommunale ejendomme... 7 2 1 Opsamling 1.1 Budgetramme

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger

Teknik- og Miljøudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger Teknik- og Miljøudvalget - budget 2018 med tillægsbevillinger Drift + statsrefusion Oprindeligt budget u 136.105 i -51.163 Oprindeligt budget i alt 84.942 Tillægsbevillinger Byrådet den 1. marts 2018,

Læs mere

Halvårs- regnskab 2011

Halvårs- regnskab 2011 Halvårsregnskab 2011 1 Regnskabsopgørelse i 1.000 kr. Forbrug pr. 30.6.2011 regnskab Korrigeret budget Budget 2011 Det skattefinansierede område Indtægter Skatter Generelle tilskud mv. Indtægter i alt

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ult. jan. 2012 for økonomiudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ult. jan. 2012 for økonomiudvalget Bilag til opfølgningen pr. ult. jan. for økonomiudvalget Samlet oversigt (1.000) kr. Opr. Overført fra tidl. år Tillægsbevillinger* Korr. Budget Afvigelse Drift 257.233-500 256.733 1.000 257.733 Anlæg

Læs mere

Overførsler fra 2011 til. Korrigeret budget inkl. Overførsler

Overførsler fra 2011 til. Korrigeret budget inkl. Overførsler Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret inkl. Overførsler Oprindeligt Budget 31.05.2012 Økonomiudvalget

Læs mere

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 15 i 16-priser Opr. budget Ompl. TB Budget Korr. budget Forbrug ultimo august 3. FR Afvigelse

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 9 141. Budgetopfølgning pr.31. maj 2015 Sagsnr: 00.30.14-Ø00-2-15 Sagsansvarlig: Gitte Olsen Sagsfremstilling I de vedtagne principper for økonomistyring er det fastlagt, at der foretages 3 årlige

Læs mere

Halvårsregnskab 2013 bemærkninger

Halvårsregnskab 2013 bemærkninger Halvårsregnskab 2013 bemærkninger I dette notat gives jævnfør reglerne om aflæggelse af halvårsregnskab bemærkninger til væsentlige afvigelser mellem oprindeligt budget 2013 og det forventede regnskab

Læs mere

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 3. Forventning til regnskab 2018

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 3. Forventning til regnskab 2018 Budgetrevision 3 Forventning til regnskab 2018 1 Samlet resultat... 3 Samlet vurdering i forhold til korrigeret budget... 3 Likviditet... 4 Kort vurdering... 4 Holder det korrigerede driftsbudget?... 5

Læs mere

Korr. Budget. 002205 Ubestemte formål -371.498-93.878-277.620 0. Peter Bangs Vej 102 - brugerbetatl XG-1010022060-00026 418-418

Korr. Budget. 002205 Ubestemte formål -371.498-93.878-277.620 0. Peter Bangs Vej 102 - brugerbetatl XG-1010022060-00026 418-418 Teknik- og Miljøudvalgets budgetopfølgning pr. 1. april 2015 Udgifter uden overførselsadgang Bilag 3 Teknik og Miljøudvalget Boliger og byudvikling 23.129.038 7.765.908 15.363.130 631.962-807.259 1.718.802-2.154.563-83.182

Læs mere

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget Forbrug september 3. FR Afvigelse By- og Miljøudvalget (inkl. modposter andre udvalg)

Læs mere

Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget. Hvorfra størstedelen kan henføres til Administration med 38,4 mio. kr.

Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget. Hvorfra størstedelen kan henføres til Administration med 38,4 mio. kr. Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? Der forventes et forbrug, der er 40,4 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget.

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2016 TIL 2017

OVERFØRSEL FRA 2016 TIL 2017 OVERFØRSEL FRA 2016 TIL 2017 Økonomi- og Erhvervsudvalget Drift Sammendrag Funktion Tekst Vedtaget budget Tillægsbev. Omplaceringer. Genbevillinger. Korr. Budget Resultat Afvigelse. Søges overført. Servicedriftsudgifter

Læs mere

Det betyder, at der på nuværende tidspunkt mangler handlinger, der kan sænke forbruget minimum 41 mio. kr. for, at budgettet kan overholdes.

Det betyder, at der på nuværende tidspunkt mangler handlinger, der kan sænke forbruget minimum 41 mio. kr. for, at budgettet kan overholdes. Økonomiudvalget Budgetrevision 1 Februar Holbæk Kommune Samlet set skal Holbæk Kommune i sænke forbruget på driften med 180 mio. kr. i forhold til forbruget i 2016. Det forventede regnskab for 2016 er

Læs mere

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2017 til 2018 pr. udvalg

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2017 til 2018 pr. udvalg Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler til 2018 pr. udvalg 06-04-2018 Sammendrag budget Regnskab Mindreforbrug (+ til 2018 Bemærkninger Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi 301.967 306.119 283.135

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Halvårsregnskab Kapitel 3. Kapitel 4. Kapitel 5. Kapitel 6

Kapitel 1. Kapitel 2. Halvårsregnskab Kapitel 3. Kapitel 4. Kapitel 5. Kapitel 6 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Halvårsregnskab 2015 Regnskabsopgørelse i 1.000 kr. Forbrug pr. 30.6.2015 Forventet regnskab Korrigeret budget Budget 2015 Det skattefinansierede

Læs mere

Udvalget for Miljø og Teknik

Udvalget for Miljø og Teknik Økonomisk oversigt Resultatopgørelse Regnskab Vedtaget Korrigeret Forventet Afvigelse Overførbudget budget regnskab selskrav Mio. kr 2007 2008 2008 *) 2008 Drift Svendborg Affald -3,7-0,4-0,4-0,4 0,0 0,0

Læs mere

Regnskab 2009. Vedtaget budget 2010

Regnskab 2009. Vedtaget budget 2010 Side 1 af 10 Økonomisk oversigt (Mio. kr.) Løbende priser forhold til korr. Skattefinansieret - drift: Entreprenørafdelingen -3,2 0,4 1,2-0,6-1,8 Beredskab 9,6 10,6 10,5 10,5 0,0 Byg, Veje og Miljø -1,9-1,9-4,4-4,4

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16. Økonomiudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jan Petersen (A) (Formand) Jytte Schmidt (F) Torben

Læs mere

1. forventet regnskab - Serviceudgifter

1. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 1. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 15 i 16-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo januar 1. FR Afvigelse

Læs mere

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 3. Forventning til regnskab 2019

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 3. Forventning til regnskab 2019 Budgetrevision 3 Forventning til regnskab 2019 1 Samlet resultat... 3 Samlet vurdering i forhold til korrigeret budget... 3 Likviditet... 4 Kort vurdering... 4 Holder det korrigerede driftsbudget?... 5

Læs mere

Holder det korrigerede budget? For Økonomiudvalget forventes et forbrug, der er 37,1 mio. kr. lavere end det korrigerede budget.

Holder det korrigerede budget? For Økonomiudvalget forventes et forbrug, der er 37,1 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? For Økonomiudvalget forventes et forbrug, der er 37,1 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. er forventes mindreforbrug på 3 politikområder

Læs mere

Vedrørende: Forventet regnskab budgetopfølgning pr. 28. februar 2015

Vedrørende: Forventet regnskab budgetopfølgning pr. 28. februar 2015 Vedrørende: Forventet regnskab 2015 - budgetopfølgning pr. 28. februar 2015 Sagsnavn: Budgetopfølgning 2015 Sagsnummer: 00.30.14-S00-1-14 Skrevet af: Susanne Risager Clausen E-mail: susanne.clausen@randers.dk

Læs mere

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave Korr. Budget Forbrug september 3. FR Afvigelse Bolig- og Ejendomsudvalget (inkl. modposter andre

Læs mere

Notat. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2015 for det samlede kommunale område

Notat. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2015 for det samlede kommunale område Notat Budgetopfølgning pr. 31. marts 2015 for det samlede kommunale område Indholdsfortegnelse: 1 Forord... 2 2 Overordnet regnskabsopgørelse pr. 31. marts 2015 samt forventet regnskab 2015... 2 2.1 Kommentarer

Læs mere

Økonomi- og Erhvervsudvalget. Budgetopfølgning pr. 30. september 2016

Økonomi- og Erhvervsudvalget. Budgetopfølgning pr. 30. september 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 1 Direktørerklæring for Økonomi- og Erhvervsudvalgets område På baggrund af økonomiopfølgningen pr. 30. september forventes driftsudgifterne,

Læs mere

2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet. - heraf modpost på andre udvalg

2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet. - heraf modpost på andre udvalg skema 2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 2. FR priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 30/6 FR 2014

Læs mere

2. forventet regnskab - Serviceudgifter

2. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 2. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo juni By- og Miljøudvalget

Læs mere

SAMLET OVERBLIK Pr. 30. april 2019

SAMLET OVERBLIK Pr. 30. april 2019 SAMLET OVERBLIK Pr. 30. april 2019 Budgetopfølgning 1 30. april Nedenfor vises resultatopgørelsen for 2019. Det forventede regnskab (kolonne 4) er udarbejdet med udgangspunkt i forvaltningernes budgetopfølgning

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Budgetopfølgning 1 pr. 28. februar 2018

Budgetopfølgning 1 pr. 28. februar 2018 Information fra Stevns Kommune Budgetopfølgning 1 pr. 28. februar Budgetopfølgning 1 Budgetopfølgning 1 pr. 28. februar viser det forventede regnskab for. Foto: Vallø Slotspark ØKONOMI, HR & IT 0 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Foreløbigt regnskab 2016

Foreløbigt regnskab 2016 Foreløbigt regnskab 2016 Hermed fremsendes bemærkninger til det foreløbige regnskab 2016 for Aalborg Kommune under følgende overskrifter: 1. Foreløbig resultatopgørelse pr. 7. marts 2017 2. Forventet overførsel

Læs mere

Bagudrettet afvigelse Fremadrettet afvigelse Samlet afvigelse Januar - Juni Juli - December 2016 i alt. Afvigelse mellem forventning og budget

Bagudrettet afvigelse Fremadrettet afvigelse Samlet afvigelse Januar - Juni Juli - December 2016 i alt. Afvigelse mellem forventning og budget Juni Bilag 1 Teknik- og Miljøudvalget Korrigeret Realiseret forbrug realiseret forbrug og korrigeret Budget og forbrug fordelt på rammer Samlet afvigelse Januar - Juni Juli - December 216 i alt Prognosepræcision

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Pr. ultimo oktober 2016 Teknik- og Miljøudvalget Tillægs- Om- Forbrug Forbrugs Anmodning Anmodning bevillinger placeringer procent om- placeringer tillægsbev. 68.110 1.972 0 70.082 31.161 44,5 69.599-483

Læs mere

Budgetoverblik. Teknik- og Miljøudvalg DRIFT OG STATSREFUSION. 15. december 2016

Budgetoverblik. Teknik- og Miljøudvalg DRIFT OG STATSREFUSION. 15. december 2016 Budgetoverblik Teknik- og Miljøudvalg 15. december 2016 DRIFT OG STATSREFUSION Vedtaget budget Teknik- og Miljøudvalg 172.363.563 169.173.008 167.798.630 167.133.020 Trafik og Park 79.781.976 78.713.087

Læs mere

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger Halvårsregnskab 2014 bemærkninger I dette notat gives jævnfør reglerne om aflæggelse af halvårsregnskab bemærkninger til væsentlige afvigelser mellem oprindeligt budget 2014 og det forventede regnskab

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Halvårsregnskab. Kapitel 3. Kapitel 4. Kapitel 5. Kapitel 6

Kapitel 1. Kapitel 2. Halvårsregnskab. Kapitel 3. Kapitel 4. Kapitel 5. Kapitel 6 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Halvårsregnskab 2016 Kapitel 6 Drift Generelle bemærkninger: Halvårsregnskabet er det styringsværktøj, som Regeringen og KL blev enige om i 2011. Det

Læs mere

Bilag 3 Opgørelser af driftsoverførsler 2015 til 2016 pr. udvalg

Bilag 3 Opgørelser af driftsoverførsler 2015 til 2016 pr. udvalg Bilag 3 Opgørelser af driftsoverførsler til 2016 pr. udvalg 08-04-2016 budget Regnskab Mindreforbrug (+ til 2016 Bemærkninger Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi 300.374 311.156 275.864 35.292

Læs mere

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned

ØKU-overblik. Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Økonomiudvalget- Forbrugsprocenter ult. måned Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Økonomiudvalget Samlet ØKU-overblik 1 Tabel 1:Økonomiudvalget, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår' Korrigeret budget incl. overførsler Forbrug pr. 31/3-2019

Læs mere

De samlede udgifter udgør 3,537 mia. kr. i 2016 og omfatter udover drifts- og anlægsudgifter også renter og afdrag samt balanceforskydninger.

De samlede udgifter udgør 3,537 mia. kr. i 2016 og omfatter udover drifts- og anlægsudgifter også renter og afdrag samt balanceforskydninger. NOTAT 03-03-2017 Sammenfatning af kommunens årsregnskab Høje-Taastrup Kommune har fortsat en robust økonomi, men har i løbet af året været udfordret på servicerammen. I har den økonomiske styring således

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab Udvalg for Økonomi og Erhverv 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab Udvalg for Økonomi og Erhverv 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger Udvalg: 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 22 Jordforsyning budget -697.462-698.944-820.151-766.417 Forskel 122.689 67.473 Overført til kommende budgetår 122.689 67.473 Netto mer-/mindre forbrug

Læs mere

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/9 2015

Månedlig budgetopfølgning. Vejen Kommune Forbrug pr. 30/9 2015 Månedlig budgetopfølgning Vejen Kommune Forbrug pr. 3/9 215 6-1-215 2 - månedlig budgetopfølgning Forbrugsoversigt Opr. Budget Tillægsbev. og omplac. Korr. budget Forbrug ultimo sidste mdr. Forbrugsprocent

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår CFTOM - oversigt 1 Budgetopfølgning pr. 31. maj 2017 Teknik- & Miljøudvalget Center for Plan & Miljø Drift Tabel 1: Teknik & Miljøudvalget, drift 1.000 kr. Område/1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår

Læs mere

Budgetopfølgning Økonomiudvalget Center for Økonomi og HR. Drift

Budgetopfølgning Økonomiudvalget Center for Økonomi og HR. Drift Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret Oprindeligt Budget 31.03.2012 Økonomiudvalget Center for

Læs mere

Overførsler fra 2012 til. Korrigeret budget. (incl. Overførsler)

Overførsler fra 2012 til. Korrigeret budget. (incl. Overførsler) Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. marts 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2018 til 2019 pr. udvalg

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2018 til 2019 pr. udvalg Sammendrag til 2019 Bemærkninger Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi 308.098 303.387 283.953 19.434 9.389 Bufferpuljen på 9,188 mio. kr. er omplaceret til Social Omsorg, som forudsat i Genopretningsplanen.

Læs mere

Teknik- og Miljøudvlgets budgetopfølgning pr. 1. april 2012

Teknik- og Miljøudvlgets budgetopfølgning pr. 1. april 2012 4.672.055 21.193.401 16.521.346 100.000 Boliger og byudvikling -8.650 202.884 211.535 0 002510 Fælles formål 266.189 266.189 0 Ejendomme, fælles formål Ændret bygningsdrift - rammebesparelse 266.189 266.189

Læs mere

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 2. Forventning til regnskab 2018

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 2. Forventning til regnskab 2018 Budgetrevision 2 Forventning til regnskab 2018 1 Samlet resultat... 3 Samlet vurdering i forhold til korrigeret budget... 3 Likviditet... 4 Kort vurdering... 4 Holder det korrigerede driftsbudget?... 5

Læs mere

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 4. Forventning til regnskab 2018

Budgetrevision Samlet vurdering. Budgetrevision 4. Forventning til regnskab 2018 Budgetrevision 4 Forventning til regnskab 2018 1 Samlet resultat... 3 Samlet vurdering i forhold til korrigeret budget... 3 Likviditet... 4 Kort vurdering... 5 Holder det korrigerede driftsbudget?... 5

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Mio. kr. Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø varetager opgaver inden for to politikområder: Miljø og planer samt Kommunale veje og trafik. Politikområde Ejendomme er fra 1.1.2018 flyttet

Læs mere

Økonomisk Afdeling Økonomiske Redegørelse 2018

Økonomisk Afdeling Økonomiske Redegørelse 2018 Økonomisk Afdeling 2018 1. Økonomiske Redegørelse 2018 INDHOLD 1. Indledning Økonomistyring i Køge... 2 2. Oversigter over afvigelser på udvalg og aktivitetsområder... 3 2.1 Økonomiudvalget... 5 2.2 Social-

Læs mere

Regnskab Vedtaget budget 2009

Regnskab Vedtaget budget 2009 Side 1 af 9 Økonomisk oversigt Serviceudgifter Erhverv 3,4 2,3 3,8 3,7-0,1 Borgerservice 28,7 29,4 29,5 29,5 0,0 Sekretariat 5,5 5,2 6,0 6,0 0,0 Jobcenter 34,6 25,1 26,2 26,4 0,2 Overførselsindkomster

Læs mere

Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 31. august 2015

Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 31. august 2015 Projektteam Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.01.10-Ø00-27-15 Dato: 28.09. Bilag 1 Teknik- og Miljøområdet budgetopfølgning pr. 31. august I dette bilag gives bemærkninger til følgende

Læs mere

Økonomiudvalget, bilag 1 Politikområde 1 og 2

Økonomiudvalget, bilag 1 Politikområde 1 og 2 Økonomiudvalg, bilag 1 Politikområde 1 og 2 Budgrevision II April 2014 D forventede regnskabsresultat for 2014 skønnes ved revision 2 at blive 37 mio. kr. bedre end korriger. Der er forskydninger i forhold

Læs mere

Budgetopfølgning 2 pr. 31. marts 2019

Budgetopfølgning 2 pr. 31. marts 2019 Information fra Stevns Kommune Budgetopfølgning 2 pr. 31. marts Budgetopfølgning 2 Budgetopfølgning 2 pr. 31. marts viser det forventede regnskab for ØKONOMI, HR & IT 0 Budgetopfølgning 2 pr. 31. marts

Læs mere