Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet"

Transkript

1 Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede 2. Valg af dirigent 3. Årsberetning Regnskab Indkomne forslag 6. Budget, kontingent 7. Valg af: 4 bestyrelsesmedlemmer (2 år) 2 suppleanter (1 år) 2 revisorer 8. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde 9. Eventuelt

2 Side nr.: 2 (7) 1. Registrering af stemmeberettigede: Stemmer Billund Motorflyveklub 2 Bornholms Flyveklub 1 Haderslev Flyveklub 1 Herning Flyveklub 2 Holbæk Flyveklub 1 Vamdrup Flyveklub 1 Lolland-Falster Motorflyveklub 2 DMU Ringsted 2 Randers Flyveklub 4 Roskilde Flyveklub 10 Sindal Flyveklub 1 Sæby Flyveklub 1 Thisted Flyveklub 1 I alt 29 stemmer repræsenterende 13 klubber af 38 klubber mulige. Det maksimale mulige antal stemmer var 58. Knud Nielsen bød velkommen, med en særlig velkomst til Tonny Henriksen, KDA s generalsekretær og gæstetaler Brad Beach, Syddansk Universitet. Knud Nielsen fortalte at Louis Rovs Nielsen, også kaldet Rovs, formand for Sæby Flyveklub har fejret sin 90-årige fødselsdag. Rovs er den ældste aktive PPL pilot i Danmark og formodentlig den ældste aktive IFR pilot. Rovs har bidraget meget aktivt til privatflyvningen både i DMU og KDA. Rovs blev lykkeønsket og fik overrakt en gave en fra Shell Aviation på en mængde Avgas. Sekretariatet ved Merete Strandberg og Pernille F. Krogsgaard blev præsenteret. Pernille blev ansat pr. 15/2-16 i en halvtidsstilling. Efter repræsentantskabsmødet holdt Brad Beach et indlæg om den seneste udvikling indenfor drone-industrien med afsæt i spørgsmål, som DMU forinden havde sendt til Brad Beach og som DMU vurderede var af særlig interesse for medlemmerne. 2. Valg af dirigent René Byrholt blev valgt som dirigent og orienterede om at regnskabet ikke var udsendt 1 uge forinden mødet som det fremgår af vedtægterne, men 4 dage inden mødet. De fremmødte havde ingen kommentarer hertil og repræsentantskabet blev erklæret for lovligt.

3 Side nr.: 3 (7) 3. Årsberetning Knud Nielsen aflagde formandsberetning for 15. gang: Bestyrelsesarbejdet fungerer rigtig godt og der er et glimrende samarbejde med AOPA, DULFU og KZ&V Det forløbne år har været travlt med opstart at sekretariatsfunktion for DULFU og ansættelse af en ny medarbejder, så der nu er 2 ansatte i Motorflyvningens Fællessekretariat. Dette indebærer en meget bedre service overfor medlemmerne. Opstarten bød på flere udfordringer også på IT-området, men det kører fint nu. UL flyregisteret er også en ny opgave og ligger nu på web som en del af medlemssystemet, så enhver kan slå et UL fly op og finde kontaktoplysninger på ejeren DMU bestyrelsesmedlem og AOPA formand Jacob Pedersen har gjort et fremragende stykke arbejde med udvikling af vores web-baserede medlemssystem. The Jet Pilots Klub er udmeldt af DMU fordi Fuga Magisteren måtte på museum på grund af et større meget dyrt eftersyn. Roskilde Flyveklubs DMU Fraktion eksisterer ikke mere, men er smeltet sammen med Roskilde Flyveklub, så Roskilde Flyveklub nu er DMU medlem. Medlemstal er i fremgang, en stigning på 58 medlemmer i forhold til sidste år. Roskilde flyveklub og Midjysk Flyveklub har fået flest nye medlemmer med henholdsvis 30 og 24. Det forgangne år er det første år hvor vores medlemssystem har givet mulighed for at klubadministratorer selv kan udmelde medlemmer, fordelen er at udmeldelse kan ske helt frem til kl. 23:59. Klubben hænger på kontingentet for ikke rettidige udmeldte medlemmer. Klubadministratorer kan til enhver tid trække en aktuel medlemsliste over egen klub og udmeldelse kan ske over hele året med virkning pr Klubformandsmødet der var planlagt til afholdelse i Sindal Flyveklub, men blev desværre aflyst på grund af meget få tilmeldte, bestyrelsen udsendte i stedet skriftlig orientering. Vedrørende flyforsikring er situationen den at vores forsøg på at få bonus udbetalt fra QBE desværre må opgives på grund af for store sagsomkostninger i forhold til kravene. Forsikringsaftale med Sirius løber fortsat, men da Sirius ikke mere forsikrer direkte har der i januar været afholdt møde Beta Forsikring. Beta Forsikring er et ApS med minimum egenkapital og ejes af Alfa forsikring, men Beta er den policeudstedende og de re-forsikrer så i Sirius pt., hvor der re-forsikres har forsikringstageren ingen indflydelse på. DMU har ikke hørt fra Beta siden mødet i januar og DMU har reelt inden aftale med Beta, men med Sirius.

4 Side nr.: 4 (7) Gældende fra den 1. april 2016 har DMU indgået en forsikringsaftale med Riskpoint. Der kan indhentes tilbud via Forsikringspræmien er, som tidligere, afhængig af fly, forsikringssum og pilot erfaring. For de fleste vil der være besparelser at hente. Medlemmer opfordres til at gøre brug af rabataftalerne, kun ved at kunne fremvise volumen kan der forhandles bedre aftaler. DMU Sport afholdt som bekendt VM i Skive og det blev et vellykket arrangement med fin deltagelse. For første gang deltog piloter fra Kina. Årets tur går til Tallin og er fuldbooket. Turen er igen i år tilrettelagt af Knud Pinholt og John Jensen Vores kontaktmøder med Trafik- og byggestyrelsen foregår hvert halve år. Vi må konstatere at den samarbejdsånd vi før i tiden blev mødt med er svundet en del ind og det er blevet sværere at komme igennem med vores argumenter. Det søges løst ved uformelle møder om de enkelt problemer vi oplever. AOPA har gennem længere tid arbejdet på projektet med IFR anflyvninger uden aktiv ATS enhed (GPS approaches) og DMU har et tæt samarbejde med AOPA herom. Det trækker i langdrag hos Trafik- og Byggestyreesen, så der var stor forundring da der pludselig var procedurer flere steder i landet gældende for lægehelikopterne. Det er oven i købet procedurer, som der er en del hemmeligholdelse omkring. Her i foråret deltog Knud Nielsen i EPFU årsmødet og senest i EAS mødet. På EPFU mødet blev det bekendtgjort at der kun kræves én 8.33 radio også ved IFR, en god nyhed, men det er uklart om der nationalt kan stilles strengere krav, det undersøges i øjeblikket. Ved EAS mødet var et af hovedemnerne den forestående ændring af Grundforordningen som vil give muligheder for lempelser for GA flyvningen. Annex 2 fly bliver nu Annex 1. Den nye Part M Light er i umiddelbart sigte og giver en del lettelser for vedligeholdelse af GA fly. Der var udpræget enighed om at hæve vægtgrænserne for UL fly til 600 kg. Frankrig og Belgien er imod højere vægtgrænse uvist af hvilken grund, de argumenterer at de er bange for at miste rettigheder hvis der bliver pillet ved vægtgrænserne Vores medlemskab af EPFU og dermed EAS er meget vigtigt hvis vi vil påvirke EASA s lovmaskineri. Vores præsident Rene Meier udsender hver måned et månedsbrev, som medlemmerne opfordres til at læse, da det giver et godt indblik i de områder der arbejdes med på europæisk plan. Årsberetningen blev godkendt.

5 Side nr.: 5 (7) 4. Regnskab 2015 Ivan Svendsen gennemgik regnskabet som er udarbejdet i samarbejdet med Partner Revision. Der er et overskud på kr Kommentarer til regnskabet Billund Motorflyveklub spurgte til fordelingen mellem EPFU og KDA. Revisoren slår det sammen, men bogholderiet har det fordelt på hver sin konti, som Ivan Svendsen vil foreligge efter mødet. Diverse indtægter dækker forsikringsordningen. Regnskabet blev godkendt. 5. Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag. 6. Budget, kontingent Ivan Svendsen gennemgik budget Budget 2017 vil formodentligt blive grupperet på en anden måde med de nye ting der er kommet til. Billund Motorflyveklub spurgte hvad der skyldes faldet i kontingent til EPFU. Det er et fald i medlemmer. Budget 2016 blev godkendt. Kontingent er uændret. Tonny Henriksen, generalsekretær i KDA takkede for invitationen og fortalte om sin flyve baggrund, arbejdet i KDA og det gode samarbejde han har med KDA s bestyrelse og om planlægningen af Flyvningens Dag Valg af 4 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: På valg var: Henning Romme (genopstiller) Ivan Svendsen (genopstiller) Henrik Christiansen (genopstiller ikke) Henning Romme og Ivan Svendsen blev genvalgt. Henrik Værø blev valgt.

6 Side nr.: 6 (7) 2 suppleanter for 1 år: På valg var: Rasmus Nielsen (genopstiller) Henrik Værø (genopstiller) Rasmus Nielsen og Jørn Møller, Viborg Flyveklub blev valgt. Revisorer Ejgil Jespersen og Partner Revision blev genvalgt. 8. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde Roskilde Flyveklub, Bornholm Flyveklub og Billund Motorflyveklub tilbød sig som vært. Der blev opfordret til at ikke at ligge mødet samme weekend som AERO Friedrichshafen. 9. Eventuelt Paul Harrison (formand for KDA s teknikudvalg) orienterede om at der arbejdes for at man i luftrumsklasse E, F, G under 3500 fod kan fritages for 8,33 khz radio. I luftrumsklasse C bliver det et ufravigeligt krav. De norske luftfartsmyndigheder er på samme løsning, svenskerne er mere stejle. Vi har stor fokus på EU forordningen som træder i kraft for privatflyvningen i august, som erstatning for de nugældende BL er vedr. operationelle regler. Vi følger Trafik- og Byggestyrelsen tæt for at se hvordan overgangen kommer til at forløbe. Vi er i dialog med Trafik- og Byggestyrelsen om overgangen. Henning Romme informerede om at en flyveklub har bedt om aktindsigt i PPL teorispørgsmål, men fik afslag. DMU er gået ind i sagen og har klaget til Transportministeriet. Udfaldet er at Trafik- og Byggestyrelsen har taget sagen op på ny. DMU er utilfreds med at den eneste måde man kan få aktindsigt på er ved personligt at fremmøde i Trafik- og Byggestyrelsen hvor man kan få fremvist spørgsmålene, men må ikke kopiere/notere noget. Det er en geografisk skævvridning og vi finder det urimeligt at man skal møde personligt op for at få aktindsigt. Der ligger omkring 650 spørgsmål i banken til dato. Kvalitetssikringen i Trafik- og Byggestyrelsen er mangelfuld. Herning Motorflyveklub efterspurgte statistik over de nye teoriprøver. Henrik Værø svarede at der bliver lavet statistik over de enkelte spørgsmål, men det er ikke klart hvordan Trafik- og Byggestyrelsen vil anvende det, det er pt. ikke noget brugerne kan få adgang til. BL 6-08 Der forventes en revision i ultimo DMU/KDA har bedt om at deltage i processen med udarbejdelse af revisionen, det lykkedes ikke. Det er alligevel lykkes at påvirke via KDA s uddannelsesudvalg til at man kan generhverve

7 Side nr.: 7 (7) rettighederne ved at gå op til en sprogtest, hvor rettigheden tidligere udløb hvis man ikke havde anvendt radio i 3 år. KDA har udarbejdet et tillæg til den kommende BL 8-06, så vi kan uddanne de kommende radio-eksaminers efter samme model som vi gør med sprogassessorerne i dag. Det ser du til at der er ved at ske en opblødning i Trafik- og Byggestyrelsen med henblik på at påvirke udformningen. Trafik- og Byggestyrelsen har interne udfordringer som bl.a. betyder forsinkelser på udstedelse af personcertifikater. Det norske luftsportsforbund er blevet godkendt som competent authority på LAPL. Claus C. Brun, DMU Ringsted informerede om GPS Approach og Cloud Brake Procedurer, som gør det det muligt med IFR anflyvning til mindre pladser. Midtsjællands Motorflyveklub, som driver Ringsted Flyveplads, har været uvidende om etablering af GPS på Ringsted Flyveplads til lægehelikopterne. Sagen ligger fortsat hos Trafik- og Byggestyrelsen. Merete Strandberg, sekretariatet gav en intro til medlemssystemet og klubadministrator funktion, som gør det muligt for klubberne til enhver tid at logge sig på og ændre kontaktoplysninger på medlemmer, trække en medlemsliste og udmelde medlemmer, med virkning pr. 31/12. Dirigenten takkede for god ro og orden. Knud Nielsen takkede dirigenten for god mødeledelse og deltagerne for et godt repræsentantskabsmøde. Knud Nielsen, DMU formand René Byrholt, dirigent Referent Merete Strandberg

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1. Forslag til vedtægtsændringer, jf. vedlagte bilag 1. 2. Forslag fra DMU s bestyrelse: Repræsentantskabet

Læs mere

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere.

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere. Den 1. november 2016 Referat DMU formandsmøde, den 30. oktober 2016 Sted: Klubhuset, Billund Motorflyveklub Referent: Merete Strandberg Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt. Gjøl, den 14. maj 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 1/2010-2011 Dato: 8. maj 2010 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE) Knud Pinholt

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads Side nr.: 1 (11) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Valg af dirigent: Christian Gravesen Valg af referent: Frank Nielsen Ingen indsigelser. Lovlig varslet Bestyrelsens Beretning for 2014 Viborg Flyveklub Lør.

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Hjalmar Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen Paul Harrison Rasmus Nielsen Jacob Pedersen Flyveklubber: Alssund

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn. -1 bestyrelsesmedlem (1 år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn. -1 bestyrelsesmedlem (1 år) Side nr.: 1 (12) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 28. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 30. april 2011 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for AOPA DMU

Vedtægter for AOPA DMU Vedtægter for AOPA DMU 1 Navn Unionens navn er AOPA DMU. Navnet afspejler unionens ophav som en fusion af Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) samt Dansk Motorflyver Union (DMU). AOPA DMU er ved

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Orientering om forhandlingsforløbet mellem Kongelig

Læs mere

Forslag til klub vedtægter

Forslag til klub vedtægter Forslag til klub vedtægter Nuværende vedtægter Forslag til ændringer Begrundelse 1. Klubbens navn er XX Flyveklub. Dens hjemsted er XX Flyveplads. Klubbens formål 2. Klubben har til formål at fremme motorflyvningen

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Ivan Svendsen Paul Harrison Louis Rovs Hansen

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg. Revideret 29.04.17 NordAls Flyveklub 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK- 6430 Nordborg. 2 Klubbens formål er at fremme enhver form for privatflyvning. 3 Klubben

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

2. Formanden a) Forslag om informationsmøder i klubberne.

2. Formanden a) Forslag om informationsmøder i klubberne. Referat DULFU Bestyrelsesmøde Dato: Lørdag den 19. november 2016 Sted: Deltagere: Viborg Flyveklub Per Horn (PH) Hans Havsager (HH) Preben Bruhn Jensen (PJ) Anders Jørgensen (AJ) Jørgen Gram (JG) Helge

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl på Dalum Landbrugsskole Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl. 10.00 på Dalum Landbrugsskole Per Horn bød alle velkommen med en særlig velkomst til KDA s generalsekretær Tonny Henriksen og æresmedlem

Læs mere

- KZ&V har i årets løb tilbudt, at vi kan købe deres klubhus. Vi har dog takket nej af flere årsager - primært økonomi.

- KZ&V har i årets løb tilbudt, at vi kan købe deres klubhus. Vi har dog takket nej af flere årsager - primært økonomi. Referat af generalforsamling i Vestjyllands UL Flyveklub (VULF) Tirsdag den 20. marts kl. 19.00 i klublokalet i hangaren, Stauning Lufthavn. Til stede: Henrik Schäfler, Lasse Vestergaard, Richard Slot

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Klubbens navn, hjemsted og tilhørsforhold 1. Stk. 1. Klubbens navn er VULF - Vestjyllands UL Flyveklub (herefter VULF) Stk. 2. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Dato Sted Fremmødte Afbud Referent Referat: Tonny Henriksen : Onsdag, den 8. marts 2o17, klokken 18:oo : KDA-huset, Roskilde : Dansk Ballonunion

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

0. Registrering Afbud fra HNI og JBM. Ole Lynggaard og Henrik Michelsen, Trafikstyrelsen deltog under pkt. 6 og 7, som blev behandlet først.

0. Registrering Afbud fra HNI og JBM. Ole Lynggaard og Henrik Michelsen, Trafikstyrelsen deltog under pkt. 6 og 7, som blev behandlet først. Gjøl, den 19. november 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 4/2010-2011 Dato: 13. november 2010 Sted: KDA-Huset, Roskilde Lufthavn Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Hans Havsager, formand (HH) Helge Hald (HE)

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017 ÅRSBERETNING 2016 og indkaldelse til 34. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 22. April 2017 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2016 Bilag 2: Bestyrelsens forslag til vedtægtsændring Elev den

Læs mere

Vedtægter for Fransklærerforeningen

Vedtægter for Fransklærerforeningen Vedtægter for Fransklærerforeningen 1 Navn Foreningens navn er "Fransklærerforeningen" (Association des Professeurs de français du Danemark). 2 Formål Foreningens formål er at tjene undervisningen i fransk.

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål

1: Navn, hjemsted og virkeområde. Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted og virkeområde er Aabenraa Kommune. 2: Baggrund og formål 1 Vedtægter for den selvejende institution Aabenraa Selvhjælp 1: Navn, hjemsted og virkeområde Stk. 1: Den selvejende institutions navn er Aabenraa Selvhjælp Stk. 2: Den selvejende institutions hjemsted

Læs mere

ÅRSBERETNING og indkaldelse til

ÅRSBERETNING og indkaldelse til ÅRSBERETNING 2018 og indkaldelse til 36. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 27. april 2019 2 Elev den 20. marts 2018 Til medlemsklubberne og direkte medlemmer Der indkaldes herved til: Vi håber på flyvevejr,

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn.

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn. REFERAT fra Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken 10.30 i KDA huset, Roskilde Lufthavn. Tilstede var KDA s bestyrelse samt repræsentanter fra direkte

Læs mere

DANSK UL-FLYVER UNION INDKALDELSE TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE

DANSK UL-FLYVER UNION INDKALDELSE TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE DANSK UL-FLYVER UNION INDKALDELSE TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE SØNDAG, DEN 18. MARTS 2018 1 19. februar 2018 Til: Alle UL-klubber under Dansk UL-Flyver Union I henhold til vedtægterne for Dansk UL-Flyver

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Kim Jensen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Louis Rovs Hansen Flyveklubber:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 22/1o-2o15 Dato 22. oktober 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Michael Olesen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Dato 12. marts 2o16, klokken 1ooo 13oo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Palle J. Christensen (PJC) Henning Romme

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 ÅRSBERETNING 2017 og indkaldelse til 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2017 Elev den 20. marts 2018 Til medlemsklubberne 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ÅRSBERETNING 2011 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE ÅRSBERETNING 2011 og indkaldelse til 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE lørdag den 21. April 2012 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2011 Elev den 15. marts 2012 2 Til medlemsklubberne 29. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen. Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen. 1 Navn. 1 Navn

Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen. Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen. 1 Navn. 1 Navn Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen 1 Navn Foreningens navn er "Fransklærerforeningen" (Association des Professeurs de français du Danemark).

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere