Nyttige tips opfylder ASTM sikkerhedsstandarder for poolalarmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyttige tips opfylder ASTM sikkerhedsstandarder for poolalarmer"

Transkript

1 Poolguard Brugsanvisning Nyttige tips opfylder ASTM sikkerhedsstandarder for poolalarmer Poolguard er designet til at hjælpe med at opdage uønsket indtrængen i uovervågede pools. POOLGUARD ER ET ALARM SYSTEM TIL SIKKERHED OG IKKE ET LIVREDDENDE APPARAT. Poolguard kan ikke erstatte andre sikkerhedselementer som voksen overvågning, livreddere, hegn, porte, pool covers, låse etc. og nogle apparater kan ikke opdage langsom nedglidning i poolen. Generelt POOLGUARD er resultatet af kvalitetsdesign og produktions teknik, som er standard ved PBM Industries, Inc.; en virksomhed, som leverer produkter i høj kvalitet. POOLGUARD pool alarmer er verificerede af ETL til at leve op til ASTM sikkerhedsog ydelses standarder for pool alarmer, ASTM F2208. POOLGUARD er et elektroniske overvågningssystem, som automatisk giver lyd fra sig når børn eller dyr falder ned i den uovervågede pool. POOLGUARD er en transportabel letvægtsenhed, som er sikker og let at betjene. Et nedslag/nedfald i poolen vil blive opdaget af enhedens elektroniske sensor, og det udløser en høj pulserende alarm og en intern RF transmission. Fjernmodtageren vil modtage det transmitterede signal og udløse den indendørs alarm. Inspektion POOLGUARD er pakket i en kasse, som minimerer risikoen for at alarmen bliver beskadiget under transport. Undersøg for evt. skader og se at kassen indeholder følgende: POOLGUARD enhed Greb Fjern modtager og strømforsyning Brugsanvisning Garanti og registreringskort Hvis en af ovenstående dele mangler, kontakt da venligst hjemmesikring.dk. Figurerne, der refereres til i nærværende vejledning, findes i den i kassen vedlagte brugsanvisning på engelsk/fransk. Vedligeholdelse og håndtering POOLGUARD er konstrueret af kraftigt plastic for at modstå de fugtige omgivelser ved en swimming pool. Alarmen skal sikres imod at blive tabt, sparket, væltet

2 etc. Vær også opmærksom på at fjerne pool enheden og deaktivere den når poolen bruges. Hvis pool enheden ved et uheld falder i vandet, så skal den tages op omgående og tømmes for vand. Skil enhenden på samme måde som vist i fremgangsmåden når batteriet skal udskiftes. Fjern batteriet. Tip og ryst enheden og fjern al overskydende vand indefra enheden og batteriet og strømkreds boarded med papir servietter eller et klæde. Test enheden grundigt inden hver gang, den tages i brug som beskrevet i brugervejledningen for at sikre korrekt betjening. (Husk altid at fjerne pool enheden fra poolen når personer svømmer i poolen og placer enheden væk fra pool aktiviteterne). Sæt grebet/håndtaget fast De to skruer til håndtaget er placeret ovenpå alarmen. Fjern dem og brug dem til at fastgøre håndtaget, (se figur 1) Installer din alarm RESET/SLEEP knap (se figur 1) RESET: Når pool enheden er installeret i poolen og hornet lyder, tryk da på reset/sleep knappen en gang for at få hornet til at holde op igen. SLEEP MODE: Når pool enheden fjernes fra poolen og hornet lyder, hold da reset/sleep knappen inde i 3 sekunder for at få hornet til at holde op igen. Pool enheden vil automatisk aktiveres igen når den installeres i poolen. Pool enheden vil ikke gå i sleep mode når først den er installeret i poolen! Stille installation og deaktiveringsfeature Hornet i Poolguard systemet går i gang når du installere eller fjernet pool enheden fra din pool. Hvis du vil have, at poolguard systemets horn ike går i gang når du installerer eller fjerner enheden fra din pool, følg da instruktionerne nedenfor: 1.Stille installation (uden at horn går i gang) Tryk og hold knappen reset/sleep inde i 3 sekunder, indtil du hører pool enhedens horn bippe. Slip knappen nu, og du har så 15 sekunder til at installere pool enheden i din pool uden at hornet går i gang. POOLGUARD vil med det samme overvåge din pool for enhver indtrængen eller nedfald. 2. Stille fjernelse af pool alarm (uden at horn går i gang) Inden pool enheden fjernes fra poolen. Tryk og hold reset/sleep knappen inden i 3 sekunder, indtil du hører pool enhedens horn bippe. Slip knappen nu, og du har så 5 sekunder til at fjerne pool enheden fra din pool uden at hornet går i gang. Vigtigt: Dette slukker ikke POOLGUARD, hvis pool enheden ikke fjernes, vil den forsat overvåge din pool for enhver indtrængen eller nedfald. 3. POOLGUARD har designet Stille Installation/deaktivering kun for personer, som har ansvaret for at installere eller fjerne alarmen fra din pool!

3 Batteri installation/skift (Batteri er ikke inkluderet) POOLGUARD bruger et standard 9 -volt alkaline batteri. For at installere eller skifte batteriet: Fjern skruen fra bunden af enheden, se figur 1. Skub forsigtigt den elektroniske samling, træk ikke eller hiv i den interne ledning, det er forbundet til. Fjern det gamle batteri og tjek for utætheder eller rust. (Fjern enhver utæthed, fugt eller rust hvis det er til stede inden det nye batteri installeres.) Vigtigt: Når et 9V batteri første gang installeres i pool enheden, vil hornet gå i gang. For at få hornet til at stoppe, tryk og hold RESET/SLEEP knappen nede i 3 sekunder. Dette sætter alarmen i sleep mode. Pool enheden vil automatisk blive aktiveret når den installeres i poolen. Installer det nye batteri ved at sætte det på forbindelsesenheden, og skub det forsigtigt tilbage i batteriholderen. Skub forsigtigt den elektroniske samling ind i pool enheden, tryk ikke på det interne forbindelseskabel. Skru skuen i igen indtil den er skruet ordentlig fast og det flugter med resten af pool enheden. For at forebygge mulig skade, skal batteriet fjernes hvis alarmen ikke benyttes og lægges væk i længere perioder. Lav batteri funktion Pool enheden og fjernmodtageren vil bippe en enkelt gang ca. hvert 20. sekund for at advare om, at batteriet er lavt og at det skal skiftes omgående. Placering i din pool. Figur 2 viser de steder, der er bedst egnet for at opdage indtrængen og nedfald i ethvert område af poolen. Hvis din pool er større end 74 m2, skal du købe flere Poolguard systemer og placere dem diagonalt fra hinanden. Poolguard pool alarmer er blevet testet og certiceret af ETL. Figur 1 POOLGUARD kompenserer automatisk for variationer i pool niveauer inden for enhedens operationsskala. Enheden bruger en indgang med en føler, som projekteres ned i vandet. Den er designet til at kunne bruges i de fleste pools. Føleren kan ikke være mindre end 2 inches, (se figur 3), og ikke mere end 7 inches nede i vandet, POOLGUARD anbefaler, at føleren er placeret ca. 4 nede i vandet. POOLGUARD kan også anvendes i spa bade. POOLGUARD vil muligvis ikke fungere korrekt, hvis føleren er mindre end 2 nede i vandet.

4 Nogle alternativt formede kanter vil muligvis ikke være et godt underlag for poolguard enheden. Dette problem kan afhjælpes ved at placere alarmen med støtte, (se figur 3). Stabilisering af din pool alarm Alarm stabiliserings pin'en (ASP) er installeret på din pool alarm fra fabrikken. 1. Placer din pool alarm så den føleren er i vandet og ASP hviler på kanten/dækket, (vær opmærksom på at der skal være lidt plads imellem føleren og kanten/dækket), se figur Marker med en blyant hvor du vil bore hullet til ASP'en. 3. Bor et hul. 4. Fjern borestov og andet snavs og installer alarmen ved at placere ASP i hullet. 5. Din pool alarm er nu klar til brug. 6. Hold ASP fri fra støv og snavs så din alarm altid er placeret stabilt på pool dækket. Vigtigt POOLGUARD vil muligvis ikke fungere korrekt, hvor din pool vandstand ikke vedligeholdes og holdes stabilt, således at føleren til enhver tid er placeret korrekt i forhold til vandstanden. Desuden vil alarmen muligvis ikke fungere korrekt, hvis der er automatiske pool rensere i brug. Husk at pool enheden skal fjernes fra poolen før personer svømmer i den Test inden brug For at sikre effektiv brug, test POOLGUARD hver gang inden den placeres i poolen ved at gøre følgende: POOLGUARD har ikke en ON/OFF knap Når alarmen er i poolen, er den altid i ON position og kan ikke slukkes. Når alarmen er ude af poolen, er den altid i OFF position. For at teste din alarm, skub et objekt på en passende størrelse i poolen fjernest fra det sted, hvor alarmen er placeret. (Eksempelvis store vanddunke, der er bundet sammen.) Alarmen bør gå i gang, når de bølger, som vanddunkenes nedfald forårsager, registreres af føleren. Det vil muligvis tage et par sekunder før alarmen reagerer. Når alarmen resettes og når vandstanden er stabil igen efter nedfaldet, gentag proceduren fra et andet sted i poolen indtil du er sikker på, at føleren reagerer som den skal. POOLGUARD har en timer funktion, der automatisk resetter enheden efter at alarmens horn har lydt i ca. 5 minutter. Tilpas dine filter udpumpningsindstilling POOLGUARD enheden skal ikke placeres for tæt på en af returpumperne fra filteret. Vand turbulensen kan være for kraftig og foranledige fejlalarmer. Det er derfor vigtigt at justere alle udgangene fra filteret så de ikke kommer i konflikt med pool alarmen.

5 Det er ikke nødvendigt at udgangen peger opad for at få vandet i poolen til at cirkulere ordentligt. Hvis overfladevandet hvirvler vil vandet være for turbulent til at alarmen kan fungere korrekt. Derfor skal udgangene pege nedad. Din pool cirkulation vil dermed stadig fungere godt og alarmen vil fungere korrekt. (Se figur 5) Poolguard fjernmodtager POOLGUARD fjernmodtager er integreret med standard POOLGUARD enheden til at give en trådløs alarm advarsel op til 200 fod væk. POOLGUARD fjernmodtager giver lyd fra sig inde i huset når POOLGUARD enheden aktiveres ved poolen. Fjernsystemet består af de følgende elementer: En kodet puls modtager (fjern modtager). Figur 6 En standard stik til stikkontakt. Figur 6 Fjernmodtageren er en kompakt enhed til stikkontakten. Fjernmodtageren kan placeres på et bord eller en disk inde i huset. Den puls kodede radio frekvens signal bliver transmitteret fra pool enheden og bliver modtaget og dekodet så fjernmodtager begynder at advare med lyd. Fjernmodtageren vil advare med lyd i ekstra 3 sekunder efter at pool enheden efter alarm er blevet deaktiveret. Hvis fjernmodtageren bipper ca hvert 20. sekund indikerer den at 9v batteriniveauet i pool enheden er lavt og at batteriet skal skiftes. Brug af fjernmodtager Placer fjernmodtageren et praktisk sted i huset i nærheden af din pool. Undgå stålbeklædte vægge eller andre større metal objekter som kan skabe interferens med modtagelsen af signalet fra pool enheden. Fjernmodtageren skal placeres inde i huset i samme niveau eller et niveau over poolen (den må ikke placeres i kælderen). Den ideelle placering er i et vindue hvorfra man kan se poolen. Test din fjernmodtager forskellige steder i huset for at finde det sted, hvor den fungerer bedst. Sæt stikket i stikkontakten. Tjek at indikator lampen lyser. Din fjernmodtager enhed er nu klar til at transmittere fra pool enheden. Brug ikke fjernmodtageren udendørs. Swimming pool sikkerhedsforanstaltninger Børn skal til enhver tid overvåget. Man må aldrig svømme alene. Efterlad aldrig et barn alene i nærheden af poolen, heller ikke hvis din telefon ringer. Fjern altid hele pool coveret inden badning. Husk at alkohol og badesikkerhed passer ikke sammen. Dit pool område bør være indhegnet og med en låge med lås for at hindre uautoriseret adgang til poolen. Der bør være en alarm på lågen/porten. Lås alle døre i huset, der giver adgang til poolen, og installer en døralarm. Få en ansvarlig voksen til at lære dine børn at svømme og undervise i badesikkerhed. Sørg for konstant rent og klart vand i poolen. Svøm ikke i uvejr.

6 Tillad ikke flasker, glad eller skarpe objekter i nærheden af poolen. Fremfor alt: husk at sund fornuft, opmærksomhed og forsigtighed vil gøre det muligt at nyde din pool. Garanti POOLGUARD sælges med garanti jf. de danske regler om forbrugerkøb. Falske alarmer Alle pool alarmer vil udløse falske alarmer af forskellige årsager. Falske alarmer kan minimeres; men det er vigtigt at huske, at en falsk alarm er bedre end ingen alarm. Vejr og vind POOLGUARD placeres stabilt på pool dækket så vinden ikke i sig selv kan udløse alarmen. Vind kan udløse falske alarmer hvis den er tilstrækkelig stærk til at vandet i poolen skvulper op og ned i poolen. Når vandet i poolen bølger op og ned ved føleren, vil det få alarmen til at reagere. På ekstremt vindfulde dage når vandet skvulper, anbefales det at fjerne POOLGUARD fra poolen. Let vind eller regn har ikke effekt til POOLGUARD alarmen. Andre falske alarmer kan opstå når hvis indehaveren af poolen forsøger at aktivere alarmen for tidligt lige efter at personer har badet i poolen. Efter badning vil vandet skvulpe en tid afhængigt af poolens størrelse og badningens karakter. Inden alarmen aktiveres, skal vandstanden i poolen have tid til at blive stabil. Tiden vil variere ( 10 til 30 minuter); når pool indehaveren ser at vandet i poolen er stabilt, er det tid til at aktivere alarmen. Visse automatiske pool rensere kan aktivere alarmen POOLGUARD. Hvis renseren rammer POOLGUARD alarmen kan det afstedkomme en fejlalarm. Løsningen på det problem er at bruge renseren om natten og alarmen om dagen. Placering af alarm Alarmen skal placeres på en flad, solid overflade for det bedste resultat. Føleren er designet til at fungere i de fleste pools. Vandstanden i forhold til føleren er vigtig og skal tjekkes. Føleren skal være mindst 22 inches nede i vandet og højst 7 inches nede. POOLGUARD anbefaler at føleren er placeret ca. 4 inches nede i vandet. POOLGUARD kan bruges med et cover, men inden coveret fjernes skal alarmen tages op så den ikke bliver skubbet i vandet. Alarm test Giv slip på en genstand, som har størrelse, vægt og volumen som det mindste barn i familien, så det falder i vandet, længst væk fra alarmen. Husk at når du tester, skal du vente ca 15 min. imellem hver test for at vandet kan nå at stabilisere sig.

7 Alarm vil ikke gå i gang Vær sikker på at 9 volt batteriet er installeret korrekt. Hvis du tester og POOLGUARD ikke går i gang med at advare, tjek da at du tester korrekt. Ved at putte dine fødder i vandet eller plaske med hænderne eller tabe nmoget i bassinet som er for småt vil ikke få alarmen til at gå i gang. Test er meget vigtigt og skal udføres korrekt. Vedligeholdelse POOLGUARD er lavet af hårdt og stift vinyl PVC - UV resisten. Fordi alarmen er elektronisk og mekanisk skal du være meget forsigtig med ikke at tabe alarmen! Som enhver anden enhed kan det betyde, at den går i stykker. Den kan godt tåle sol og regn. POOLGUARD er modstanddygtig over for vand, men absolut ikke vandtæt. Vær meget forsigtigt med at at komme til at skubbe alarmen i poolen. Hvis alarmen falder i poolen, følg da anvisningerne som beskrevet ovenfor for hvordan du tørrer alarmen. Husk altid at flytte alarmen inden du bader i poolen. Fjernmodtager Når pool alarmen går i gang, går fjernmodtageren også i gang. Placer den max. 200 fod fra pool enheden. Undgå at placere den i kældre eller tæt på metalvægge. Vær sikker på at den røde lampe lyser. Husk at pool enheden skal være aktiveret for at fjernmodtageren kan fungere. Hvis din fjernmodtager ikke får et klart signal fra pool enheden, prøv da følgende: Inden du sætter den i stikket, fold da ledningen uden, efterlad den ikke bundet op som den kommer fra fabrikken. Når du først sætter den i stikkontakten vil den give et kort bip. Din fjernmodtager er identisk med en lille transportabel radio. Hvis din fjernenhed ikke lyder når pool alarmen går i gang, prøv da at flytte den til andre placeringer og vent et par sekunder indtil den finder signalet fra pool alarmen. Husk at læse denne brugsanvisning grundigt Installer et 9 volt batteri Stræk ledningen til fjernmodtageren ud Test alarmen grundigt og omhyggeligt Alarmen skal bæres i håndtaget Fjern alarmen inden der bades i poolen Efterlad ikke alarmen pool når der bades Tab ikke alarmen Tab ikke alarmen i vandet Aktiver ikke alarmen straks efter badning Brug ikke alarmen på meget blæsende dage

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual HouseGuard SmartGSM-alarmsystem Dansk manual HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OPSÆTNINGS TRIN... 3 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 1: MONTERING AF GSM-SIM-KORT....

Læs mere

COBY KYROS INTERNET TABLET Quick Guide Læs venligst instruktionerne i denne manual før enheden benyttes

COBY KYROS INTERNET TABLET Quick Guide Læs venligst instruktionerne i denne manual før enheden benyttes COBY KYROS INTERNET TABLET Quick Guide Læs venligst instruktionerne i denne manual før enheden benyttes Indholdsfortegnelse Indsæt til dansk sprog 4 Mange tak 5 Pakkens indhold 5 Funktioner 6 Lær Coby

Læs mere

irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com

irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com Kære irobot Scooba -ejer Tillykke og velkommen til irobot s verden! Du er blandt den voksende gruppe af personer, der har opdaget en lettere måde at gøre

Læs mere

horsealarm DK Brugervejledning - 1 -

horsealarm DK Brugervejledning - 1 - horsealarm DK Brugervejledning - 1 - 1. Dansk...3 2. Declaration of Conformity...25 Copyright LUDA Elektronik AB This guide is published by LUDA Elektronik AB. All rights reserved. Any rights not expressly

Læs mere

CIMEX ERADICATOR. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet.

CIMEX ERADICATOR. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet. Kære kunde, tak for dit køb af vores produkt. Cimex Eradicator tilbyder en innovativ og effektiv metode til at fjerne problemet med væggelus.

Læs mere

BT-103 GSM / SMS. Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000

BT-103 GSM / SMS. Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 BT-103 GSM / SMS Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 1 Tillykke med din nye GSM hjemmealarm. Du har købt en moderne, højteknologisk

Læs mere

Før De tager Deres nye køleskab i brug

Før De tager Deres nye køleskab i brug Køleskabet DA Kære kunde! Tillykke med Deres valg af et Gorenje køleskab. Det er et meget fornuftigt valg, da et køleskab fra Gorenje forener både økonomi og kvalitet i et moderne og gennemtænkt design.

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

Køle/fryseskab. Før De tager Deres nye skab i brug. Kære kunde! Bemærk! Før De tager Deres nye skab i brug...3. Vendbare døre...11. Vigtigt!...

Køle/fryseskab. Før De tager Deres nye skab i brug. Kære kunde! Bemærk! Før De tager Deres nye skab i brug...3. Vendbare døre...11. Vigtigt!... Køle/fryseskab Kære kunde! Tillykke med Deres valg af et Gorenje køle/fryseskab. Det er et meget fornuftigt valg, da et skab fra Gorenje forener både økonomi og kvalitet i et moderne og gennemtænkt design.

Læs mere

Page 1 DENVER HSA-120 INSTALLATIONS- OG BRUGERMANUAL. Alarm- og Sikkerhedssystem. Page 2. Indholdsfortegnelse

Page 1 DENVER HSA-120 INSTALLATIONS- OG BRUGERMANUAL. Alarm- og Sikkerhedssystem. Page 2. Indholdsfortegnelse Page 1 DENVER HSA-120 INSTALLATIONS- OG BRUGERMANUAL Alarm- og Sikkerhedssystem Page 2 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION 1.1 Indholdet i pakken 1.2 Features 1.3 Anbefalinger 1.4 Advarsler 2. OVERSIGT

Læs mere

Brugsanvisning. Solar Mower. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk

Brugsanvisning. Solar Mower. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk Brugsanvisning Solar Mower Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk Vi vil gerne ønske dig tillykke som ny ejer af Husqvarna Solar Mower. Du har valgt

Læs mere

Installation og Brugermanual for GRIPO 5100 Alarmsystem

Installation og Brugermanual for GRIPO 5100 Alarmsystem v12082008 Installation og Brugermanual for GRIPO 5100 Alarmsystem 5101 Hovedstation Dette GRIPO alarmsæt indeholder følgende: 1 stk GRIPO 5101 Hovedstation 1 stk GRIPO 5107 Trådløs fjernbetjening 1 stk

Læs mere

Brugervejledning til AlphaEasy

Brugervejledning til AlphaEasy Brugervejledning til AlphaEasy INDHOLDSFORTEGNELSE FORMÅL MED DENNE MANUAL...4 INTRODUKTION... 5 ZONER OG OMRÅDER PÅ ALPHAEASY ALARMANLÆG... 5 VIGTIG INFORMATION TIL BRUGEREN... 5 BETJENING...6 ALPHAVISION

Læs mere

Miiego AL3 Wireless Headphones (Trådløse hovedtelefoner) DANSK Brugervejledning / Manual

Miiego AL3 Wireless Headphones (Trådløse hovedtelefoner) DANSK Brugervejledning / Manual Miiego AL3 Wireless Headphones (Trådløse hovedtelefoner) DANSK Brugervejledning / Manual Læs venligst denne brugervejledning før produktet tages i brug Kom i gang på 1-2-3: KVIK-GUIDE 1: Sørg for at hovedtelefonerne

Læs mere

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system.

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. IP Alarm INTRODUKTION Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. INDHOLD INDHOLD...1 GENERAL BESKRIVELSE...2 INSTALLATION...2 DØR/VINDUES SENSOR...3 GASDETEKTOR...4 BEVÆGELSESSENSOR

Læs mere

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80 NBE PILLEFYR NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.80 INDHOLDS FORTEGNELSE: Side 2-4 Fyrrums indretning, kondensering af røg gas. Side 5-7: Monterings vejledning. Side 8: Justering efter vægt.

Læs mere

Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30

Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30 Brugermanual KaminX GSM Fjernstarter S-30 Brug nogle minutter på at læse brugermanualen igennem. Det vil give dig en introduktion i sikker og nem anvendelse af produktet. Pas godt på brugermanualen til

Læs mere

NBE PILLEFYR. Black Star Fra version 6.60

NBE PILLEFYR. Black Star Fra version 6.60 NBE PILLEFYR Black Star Fra version 6.60 INDHOLDS FORTEGNELSE: Side 2: Monterings vejledning. Side 3: Justering efter vægt. Side 4 : Betjenings vejledning basis. Side 5-12 Stage 0-4 Side 13: Justering

Læs mere

COMPANION 20 MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM

COMPANION 20 MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM COMPANION 20 MULTIMEDIA SPEAKER SYSTEM Tab 6, 12 Tab 5, 11 Tab 4, 10, Tab 3, 9, 15 Tab 2, 8, 14 Oplysninger om sikkerhed og regler Dansk Vær venlig at læse denne brugervejledning Tag dig tid til at følge

Læs mere

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG

FØR VASKEMASKINEN TAGES I BRUG DEFINITION AF BRUG Denne vaskemaskine er udelukkende beregnet til vask og centrifugering af vasketøj, der er velegnet til vask i vaskemaskine, i de mængder, der er normale for private husholdninger. Overhold

Læs mere

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.70

NBE PILLEFYR. NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.70 NBE PILLEFYR NBE Pillefyr med Black Star kedler Fra version 6.70 INDHOLDS FORTEGNELSE: Side 2: Monterings vejledning. Side 3: Justering efter vægt. Side 4 : Betjenings vejledning basis. Side 5-11 Stage

Læs mere

Installationsmanual PowerMaster-10

Installationsmanual PowerMaster-10 get m t løst m get m t løst m get m t løst m get m t løst m get m t løst m get m t løst m get m t løst m get m t Installationsmanual PowerMaster-10 Fuldt overvåget trådløst alarm system PowerMaster-10

Læs mere

Hurtig start guide Zjednodušený návod Руководство пользователя по быстрому запуску

Hurtig start guide Zjednodušený návod Руководство пользователя по быстрому запуску Quick start guide Snabbstartsguide Veiledning til hurtig oppstart Pika-aloitusopas Hurtig start guide Zjednodušený návod Руководство пользователя по быстрому запуску Οδηγίες ταχείας εκκίνησης Hurtig start

Læs mere

FOR MODEL : T903 T904 T905 BRUGSVEJLEDNING FOR LØBEBÅND

FOR MODEL : T903 T904 T905 BRUGSVEJLEDNING FOR LØBEBÅND FOR MODEL : T903 T904 T905 BRUGSVEJLEDNING FOR LØBEBÅND 1 INDLEDNING TILLYKKE og TAK for dit køb af dette Tempo Fitness Løbebånd! Uanset om dit mål er at vinde et løb eller blot at nyde en sundere livsstil,

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

Ny teknologi i dansk design. Elektronisk P-skive for den kræsne kvalitetsbevidste forbruger.

Ny teknologi i dansk design. Elektronisk P-skive for den kræsne kvalitetsbevidste forbruger. Ny teknologi i dansk design Elektronisk P-skive for den kræsne kvalitetsbevidste forbruger. FAQ - Ofte stillede spørgsmål Er ParkOne lovlig som elektronisk parkeringsskive? ParkOne er godkendt af Trafi

Læs mere

... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ENN2853AOW

... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ENN2853AOW ENN2853AOW...... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ІНСТРУКЦІЯ 71 2 www.electrolux.com INDHOLD OM SIKKERHED..............................................................

Læs mere

COROB TM Biaxo. Blander Brugsanvisning. Version 1.0 RD (2005)

COROB TM Biaxo. Blander Brugsanvisning. Version 1.0 RD (2005) COROB TM Biaxo Blander Brugsanvisning Version 1.0 RD (2005) CPS Color Equipment Oy COROB TM Biaxo Brugsanvisning Version 1/05 COPYRIGHT 2005, CPS Color Alle rettigheder forbeholdt Enhver form for kopiering

Læs mere