Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure"

Transkript

1 Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure Give ild Sikkerhed Opdragelse Nemlig Børn Opspare Lever Hjælp Give ild Sikkerhed Herhjemme, Skole & Arbejde Copyright 2004 Burn Survivors Throughout The World, Inc.

2 skader. Hej, Mig benævne er Tommy. Hvad er jeres benævne? Jeg er den antal sig hund firefighter. Burn Survivors Throughout The World, Inc. (BSTTW) har anmodede mig hen til hjælp belære jer omkring give ild sikkerhed. Give ild Sikkerhed er nok så betydelig i afholder give ild og afbrænde Nemlig jer og jeres forældre læse den brochure jer vil hitte mange afbildninger. Opfordre jeres forældre hen til optage den afbildninger altså jer kunne hjælp jeres crayons hen til kolorere sig. Jer kunne ligeledes opfordre jeres forældre hen til dataoverføre og optage Burn Survivors Throughout The World, Inc. Fire Safety Coloring Book. Indeværende vil indrømme jer hen til nyde sjov kolorit den afbildninger og samtidig hen til lære omkring give ild sikkerhed. Al mulig år næsten 100,000 børn opståen give ild. Give ild hidføre ejendele beskadige, skader og endeligt. Omkring firefighters omkomme al mulig år prøver hen til opspare folk at er i en give ild.

3 Igangsætning give ild er nok så livsfarlig. Sikre give ild sikkerhed love er er rutineret herhjemme og skole. Den er nok så betydelig nemlig jer hen til høre jeres forældre og lærere. Lave hvad du er fortalt nemlig rask nemlig eventuel under en give ild bor. Indeværende vil hjælp jer lære hvor hen til rolig afgå jeres hus eller skole. Selv om der er en give ild, gøre bekendtskab med jeres slægt eller lærere udenpå henne ved den speciel opstille at jeres forældre eller lærere nyde udpeget. Den bedst måde hen til ikke blive en bedragne hen til en give ild er hen til lære hvor hen til ikke opståen give ild. Den BSTTW Børn & Ung Teen s Give ild Sikkerhed Brochure er blevet beregnet på hjælp jer og jeres slægt hen til lære hvor omkring give ild sikkerhed. Give ild sikkerhed lærer jer lærer jer, jeres slægt og bekendte at blive give ild sikker og opholde sig en længe liv.

4 Kolorere den Give ild altså han er beredvillig hen til lave hans opgave.

5 Sikkerhed I Den Køkken Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Hvor koge i den køkken, altid nyde en voksen hos jer. 2. Jer burde ikke leg i den køkken. 3. Lave Ikke tage til hatten pans. De kan hed og afbrænde jeres legeme. 4. Lave Ikke bære hed drikker eller hed næring. Indrømme jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken hen til lave at nemlig jer. 5. Lave Ikke blive nær den microwave hvor den er vendte oven på. 6. Nyde jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken holde den hed næring og drikker op fra den microwave nemlig jer.

6 Sikkerhed Hvor Nydelse Vi alle, selv forældre, kunne lide nød afbrænde af hed næring og hed drikker. Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Al hed næring burde Ikke være oven på den enden på legen den bord. 2. Lave Ikke indslag hed drikker eller næring. Indeværende er fordi sig kunne påhvile jer og andre. Indeværende kunne hidføre en afbrænde skade eller endeligt. 3. Indrømme jeres næring hen til afkøle nemlig 2-3 minutter i nærværelse af nydelse. Indeværende vil hindre jer af afbrænding jeres mund.

7 Sammenknytte Den Numre oven på den Give ild Lastbil Nemlig Mom eller Dad hen til behage optage indeværende side. Sammenknytte den numre oven på den give ild lastbil og selv om jer ville gerne jer kunne kolorere den give ild lastbil.

8 Bad Sikkerhedsforanstaltninger Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Altid lade jeres moder eller fader kende at jer ville gerne hen til holde en bad i nærværelse af i går i den bad. 2. Lave Ikke foretage en undersøgelse af den bad uden en forældre i den rum. 3. Jer burde opfordre jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken hen til opstille 2 eller 3 tommer i kold vand i den bad i nærværelse af tilføjer den hed vand. Selv om den hed vand er løbe ind i den bad først, den plastik og / eller metal dele i den bad kunne ophold hed i lang tid selv om kold vand er tilføjede senere. Selv om den vand er ligeledes hed og jer slippe ind den bad, jer kunne afbrænde jer legeme. 4. I nærværelse af fik i den bad, indrømme jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken hen til belære jer hvor

9 Bad Sikkerhedsforanstaltninger hen til overhøre den temperatur i den vand. Indeværende er gennemstegt af dipping jeres albue i den vand nemlig nogle få andenstemmer. 5. Jer burde altid postere den igen i den bad. Herom jer vil være i den afkøle vand. Indeværende vil hjælp jer hindre afbrænde. 6. Lave Ikke opstille nok så hed vand i den bad. Nok så hed vand kunne hidføre en afbrænde. 7. Aldrig nogen sinde Roughhouse i den bad. Jer eller nogen ellers kunne komme noget til.

10 Ryge Opdager Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. EN ryge opdager er nok så betydelig. 2. Ryge opdager afgøre jer der er ryge i nærværelse af en give ild afbrænde ude af kontrol. 3. Sikre at en voksen prøver den ryge opdager ofte. Mange ryge opdager operere med en akkumulator. Den ryge opdager akkumulator burde være erstattet halvårlig. Hvor den akkumulator dør den ryge opdager vil ikke i orden. 4. Lave du har en ryge opdager udenpå den ligge arealer i jeres hjem? 5. Høflig opfordre en voksen hen til ren jeres ryge opdager ordentligt.

11

12 Undgå Elektrisk Afbrænde Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Aldrig nogen sinde afgå afdækket elektrisk telegrammer og telegrammer afdækket. 2. Jer burde altid afbryde al elektrisk indretning og indrømme den artikler hen til afkøle i nærværelse af anbringelse sig bortrejst i en sikker opstille. 3. Lave Ikke opstille hvilken som helst papirer, beklædning, håndklæde tissues eller hvilken som helst genstand det vil sige flammable oven på elektrisk hidsig eller elektrisk og luft komfur. 4. Lave Ikke indslag elektrisk telegrammer og telegrammer. 5. Lave Ikke opstille elektrisk telegrammer eller telegrammer i jeres mund. Indeværende kunne hidføre en nok så skadelig afbrænde og eventuelt endeligt.

13

14 Cigaret, Fyrtøj & Passer til Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Selv om jer hitte ordret cigaret hvor som helst i eller udenpå Lave Ikke indslag sig. Opfordre en voksen hen til opstille den cigaret ud altså en give ild gør ikke lægge for. 2. Lave Ikke leg hos passer til. 3. Selv om jer hitte passer til eller fyrtøj, jer burde afgøre en voksen. 4. Som ikke har bekendte hvem leg hos passer til eller fyrtøj. De må opståen give ild, nedbryde hjem, såre dem selv og mange andre. Den er bedst hen til udeblive af sig. 5. Selv om jo andre leger hos passer til eller fyrtøj jer burde afgøre en voksen. Indeværende må opspare mange lever og ejendele.

15

16 Eventuel Sprængning Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Opfordre jeres forældre selv om du har en luft eller elektrisk komfur, arnested eller hidsig i den hus. Selv om man mener ja, og jer lugt luft LAVE IKKE Lukke op for DEN LYSER ELLER ALT Det vil sige Elektrisk. Indeværende kunne hidføre en give ild. 2. Komme ud STRAKS. 3. HIDKALDE 911 Udefra DEN HUS.

17 Eventuel Sprængning afgå den hus eller opførelse. Sig slægt medlem eller pågældende i den hus eller opførelse burde lede gerning den give ild afdeling.

18 Give ild Afholder Drikkepenge Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Øvelse gør mester. Jer og jeres slægt burde agte den udgang i den hjem i tilfælde af en give ild. Al medlemmer i den slægt burde skik nogle få anderledes veje hen til rolig afgå den hjem. Jer skal ligeledes lære den bedst måde hen til afvente den give ild selv om jer kan ikke slippe ud af den hjem under en give ild. 2. Altid nyde det vil sige 1 autoslukker oven på hver jorde i den hus. Indeværende kunne hjælp jer hen til bringe fra koncepterne en ringe give ild. 3. EN ryge opdager burde være i al mulig rum i den hus. 4. Den er betydelig hen til bare holde sig pajamas og aften og hjælp ark og beklædning at er lavet af hus. 5. Opbevare den toppe alles flammable flydende eller AEROSOL beholdere fast sluttet. Opmagasinere sig i en afkøle og nå aftræk område det vil sige langt bortrejst af tænde.

19 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Jer og jeres slægt skal arte en Slippe bort Agte og skik den agte mangedobbelt. 2. Altid lægge til rette 2 veje op fra den hjem i tilfælde af en give ild. Indeværende vil indrømme jer en bedre chance for indlevering den hjem rolig.

20 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild 3. Når først du er op fra den hjem LAVE IKKE gå tilbage i. Jer skal vent udenpå nemlig jeres slægt og den firefighters. 4. Hvor jer høre den ryge opdager jer burde afgå den hjem. Mangedobbelt folk lave ikke se efter den give ild indtil den give ild bliver ligeledes kraftig og de kunne ikke afgå den hjem. 5. For at undgå den ryge jer skal ophold nær den jorde. Trække i en kryberi holdning lige den pågældende i den skildring. 6. Få luft igennem en anti-afholdsmand klæde det vil sige afdækker jeres mund og næse. 7. Selv om der er en give ild og / eller ryge blokning den udgang, jer skal lukke den dør. Opstille en klæde omkring den det nederste af den dør og den jorde. Indeværende vil hjælp aftage den ryge af nær forestående i den rum. Selv om der er en give ild og / eller ryge blokning den udgang, jer skal lukke den dør. Opstille en klæde

21 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild omkring den det nederste af den dør og den jorde. Indeværende vil aftage den ryge af nær forestående i den rum. Selv om jer kunne hitte en sikker udgang, jer burde afgå den hjem. Selv om jer kan ikke slippe bort hidkalde den give ild afdeling og vent. 8. Selv om du er i en rum at har en rude holde sig parat den rude men lave ikke lukke op sig hvis ikke den rum er fyldte hos ryge. Afvente den firefighter hen til hjælp jer afgå.

22 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild 9. Selv om den give ild er ringe og ikke elektrisk, prøve anbringelse sig ud hos en autoslukker eller vand 10. Lave Ikke prøve hen til bringe fra koncepterne en stor eller kraftig give ild. Selv om den give ild er kraftig eller stor, sig ville være sikker nemlig jer og den slægt tage afsted den hjem og hidkalde den give ild afdeling. Prøve ikke hen til indånde den ryge og gases. Den ryge kunne hidføre endeligt.

23

24 Hvad Hen til Lave Nemlig EN Pågældende Hvem Lide nød EN Afbrænde Skade? Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Den pågældende det vil sige oven på give ild burde Stop, HENLÆGGE og GYNGE SDR ). Den skildring nedenstående vil hjælp jer hen til lære hvor hen til lave at. Selv om den pågældende kan ikke SDR, så er der ikke mere jer burde hjælp hen til Stop, HENLÆGGE og Gynge. Indeværende vil hjælp hen til opspare en mennesker liv. 2. Efter den give ild er ude efter selv om du har gang i nærværelse af den paramedics komme, jer burde slå koldt vand i blodet den afbrænde hos masser af kold vand. Langsomt hælde afkøle vand oven på den afbrænde arealer i den legeme nemlig minutter. Eventuel i den beklædning er stak hen til den skadet pågældende, lave ikke prøve hen til ophæve sig.

25 Hvad Hen til Lave Nemlig EN Pågældende Hvem Lide nød EN Afbrænde Skade? 3. Lukke den legeme hos en ren ark eller håndklæde og blive umiddelbar lægebehandling. 4. Lave Ikke opstille fløde ointments disinfectants, smør oils og is. 5. Lave Ikke opstille alt oven på den afbrænde område bortset en ren ark.

26 Nedenstående jer vil hitte den BSTTW Give ild Sikkerhed Liste BFSC ). Den BFSC har mange spørgsmål. Den spørgsmål og svar vil hjælp belære jer og jeres slægt hvad jer Burde og Burde Ikke lave. Firefighter Tommy beder om jer hen til behage optage den BSTTW Give ild Sikkerhed Liste. Så er der ikke mere jer og jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken burde få samling på, læse og besvare hver

27 og al mulig afhøre. Næste, al i jer burde se efter selv om der er hvilken som helst IKKE svar. Selv om jer hitte ikke svar behandle hos jeres forældre altså jer kunne lære hvad burde være udmattet opstille hen til lave den opgave og skabe den svare ja. Af i orden med samt jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken, jer kunne opbevare en give ild sikker hjem. BSTTW Give ild Sikkerhed Liste Besvare den liste hos jeres forældre og komme efter selv om jeres hjem er give ild sikker. BSTTW Give ild Sikkerhed Liste YES NO 1. Gør jeres hjem nyde ryge og give ild alarmer oven på hver jorde? 2. Lave du har det vil sige 1 autoslukker oven på al mulig jorde i jeres hjem? 3. Selv om du har en garage, lave du har en autoslukker i jeres garage? 4. Gør den prima jorde i jeres hjem nyde en gennemslag monoxide skræk? 5. Lave jeres forældre indskrive den akkumulatorer i den ryge og give ild alarmer når først pr måned? 6. Gør hver sig i jeres elektrisk afløb mangle flere to artikler stik i sig? --- Se på al i jeres elektrisk afløb i nærværelse af jer besvare indeværende afhøre. 7. Lave den ledninger oven på noget af jeres indretning bære mærke af slitage? --- Indeværende er nok så betydelig fordi slidt elektrisk ledninger kunne hidføre en give ild. 8. Er hvilken som helst elektrisk ledninger overdækket af rugs eller gå i lag med hen til jorde eller vægge? --- Indeværende kunne beskadige den elektrisk ledninger. 9. Gør den arnested nyde en raster og den lys nyde ejerne? 10. Lave du har en arnested i jeres hjem? 11. Selv om ja hen til afhøre #10, gør den arnested nyde en raster? 12. Er passer til og fyrtøj holdt op fra nå til i ringe børn? 13. Er al flammable flydende i hjemmet holdt i luft sammenspist beholdere? 14. Er benzin beholdere oplagt udenpå i den hus? 15. Er aviser og olieagtig laser ordentligt opstillet i? 16. I den køkken, er jeres gryde ejerne, håndklæde, og anden flammable artikler bortrejst af den komfur? 17. Lave jer forældre blive inde den køkken samtidigt med at de koge

28 næring? 18. Lave du har en autoslukker i den køkken? YES NO 19. Lave jer forældre stop jer selv om jer prøve hen til leg i den køkken hvor næring er er koge? 20. Lave du har en ryge opdager udenpå den ligge arealer i jeres hjem? BSTTW Give ild Sikkerhed Liste Fortsat YES NO 21. Er den afdeling omkring den vand hidsig ordentlig og ren? 22. Er jeres grundlag garage, og attic nå organiserede og renset ofte? 23. Selv om en slægt medlem ryge, gør han / hun ryge hjælp den askebæger? 24. Selv om en slægt medlem ryge, gør han / hun ikke ryge i den leje? 25. Selv om du har ryge i hjemmet lave de altid opstille den cigaret, cigar og piber ud? --- Jer kunne opståen en give ild selv om jer lave ikke opstille den cigaret, cigar eller pibe ud i en sikker måde. Den sikker måde er hen til altid hjælp den askebæger. 26. Lave jo og skik den Stop, Henlægge, og Gynge? 27. Gør jeres slægt nyde en Slippe bort Agte tage afsted den hjem i tilfælde af en give ild? 28. Lave jer og den slægt skik den Slippe bort Agte sammen det vil sige sig gang pr måned? 29. Lave du har nødsituation foretage en opringning numre mærkat oven på jeres telefon? Den Slægt Er Sikker & Udenpå Den Hjem

29 Jer kunne lære flere omkring give ild sikkerhed af kolorit den BSTTW Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift og bede om jeres moder og fader spørgsmål. Opfordre jeres forældre hen til dataoverføre den BSTTW Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift henne ved Selv om du har hvilken som helst spørgsmål eller savn opbakning jer kunne henvende sig til BSTTW by at by telephone at or and by mail at: BSTTW Lone Star Ranch Drive #102 Conroe, Texas USA En hel information hvis eller af Burn Survivors Throughout The World, Inc. (BSTTW) burde ikke være tolket nemlig Lægeundersøgelse Advis Diagnosis eller Kur. Nemlig Lægeundersøgelse Advis Diagnosis eller Kur, behage se efter en bevilget helbred og eller mental helbred omhu levere.

30 BSTTW ville gerne hen til tak den næste individer og selskaber nemlig den hjælp hver sig tilbød hen til BSTTW under den instruktion i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure. Michael Appleman: BSTTW CEO nemlig den Engelsk affattelse, afbildninger og den værk i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure. Nguyen Thi Dieu Tran: BSTTW Director Viet Nam, BSTTW Underdirektør nemlig hjalp opføre den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure.. Delores Lekowski: BSTTW Volunteer og CEO i Den Såre Englenes, nemlig indtagelse skille ad i skaber den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure.

31 COPYRIGHT OG TILLADER INFORMATION Al opbygning, designe, iconer, musik, navne, affattelse, anføres soundtracks, al anden arbejdsmateriale og information er bevilget hen til Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord Inc., ligeledes kendt som BSTTW. Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. beholder 100% ejerskabet & copyright. Det må du gerne hjælp den information og sang i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure og BSTTW Give ild Sikkerhed CD nemlig slægt og opdragende formål. Det må du gerne ikke mangfoldiggøre den BSTTW Give ild Sikkerhed CD uden den skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Det må du gerne ikke hjælp hvilken som helst information, designe, iconer, navne, anføres, musikalsk begavet opbygning soundtracks eller i hvilken som helst musikalsk begavet og / eller audiovisual produktioner såsom en hinde, fjernsyn røbe sig, annonce website videogame, eller anden medier instruktion, uden skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Det må du gerne ikke afhænde den BSTTW Give ild Sikkerhed Klæde heri indbefattet den BSTTW Give ild Sikkerhed CD uden skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Al afskrivning, kopierer, videresælge eller handlende i den BSTTW Give ild Sikkerhed CD er nøje forbudt. Indeværende inkluderer skaber eksemplarer i den BSTTW Give ild Sikkerhed CD oven på jeres personlig, professional eller kompagni CD ROM CDA DVD DVD R, hvilken som helst skema i magnetisk eller optisk opbevaring medier, eller i hvilken som helst måde anset for ikke på sin plads af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. ifølge indeværende aftalen, national og international love. Selv om jer blive opmærksom på hvilken som helst uden beføjelse hjælp eller distribution i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure og / eller BSTTW Give ild Sikkerhed Cd, jer skal straks informere Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. skriftligt henne ved den henvende listet.

32 BSTTW Lone Star Ranch Drive #102 Conroe, Texas 77302

Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift

Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift Hej, Mig benævne er Tommy. Hvad er jeres benævne? Jeg er den antal sig hund firefighter. JEG opfordre jer hen til lære omkring

Læs mere

Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Brochure

Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Brochure Burn Survivors Throughout The World, Inc. Give ild Sikkerhed Brochure Give ild Sikkerhed Opdragelse Nemlig Voksen Teens Opspare Lever Hjælp Give ild Sikkerhed Herhjemme, Skole & Arbejde Copyright 2004

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING SEERS 3 Section Couch

BRUGSVEJLEDNING SEERS 3 Section Couch BRUGSVEJLEDNING SEERS 3 Section Couch Modellen: ST3557, ST3567, ST3558, ST3568, ST3559, ST3569 SM3550, SM3560 INHOLD 1. GENERELLE ADVARSLER FORSIGTIGHEDSREGLER 2. HVOR HEN TIL HJÆLP a. HJUL ORDNING b.

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen Om mol 15. udkast Af Ida Åkerstrøm Knudsen 2013 1. EXT. UDENFOR S HUS - DAG Mathias (19) går ned af en vej med rækkehuse. Han tager et brev op af lommen ser på adressen. Så stopper han ved huset med det

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning

Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning Indhold 1. Om denne vejledning... 4 1.1. Advarselssymboler og signalord, der anvendes i denne brugsanvisning... 4 2. Korrekt anvendelse...

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

beslutning p l a n f o r s a m ta l e o m 4.1 for samtale om beslutning, og der fastsættes afbryde råd givningen.

beslutning p l a n f o r s a m ta l e o m 4.1 for samtale om beslutning, og der fastsættes afbryde råd givningen. p l a n f o r s a m ta l e o m 4.1 beslutning Denne plan for samtalen vil være relevant, når rådgiver og klient i fællesskab vurderer, at motivationen og kendskabet til egen rygning skal styrkes, før der

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING SIDE 1

LÆRERVEJLEDNING SIDE 1 INDLEDNING Da Timon og Pumba opdager, at deres yndlingsferiested er blevet skadet af forurening, lærer de, hvordan de kan være Safety Smart i forbindelse med miljøet. Elever i børnehaveklasse til og med

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Husorden. for. Ørbyvang RKE

Husorden. for. Ørbyvang RKE for Ørbyvang RKE E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Dansk 1 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation er skrevet på engelsk. Alle andre sprog er oversættelser. De forholdsregler, der er beskrevet i dette

Læs mere

Termografi. Tag temperaturen på energiforbruget

Termografi. Tag temperaturen på energiforbruget Tag temperaturen på energiforbruget Termografi-undersøgelser afslører, hvor godt boligejere passer på energi til boliopvarmning. Med termografi kan man se, hvor varmen slipper ud og dermed også, hvor man

Læs mere

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W ART NR 330335 EAN NR 5709133330293 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W ART NR 330347 EAN NR 5709133330415 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

Kombucha INSTRUKTIONER. Inden du begynder

Kombucha INSTRUKTIONER. Inden du begynder INSTRUKTIONER Inden du begynder Kombucha-moderen er tørret og skal aktiveres. Opbevar kombucha-moderen i køleskab indtil aktivering. Aktiveringsprocessen tager 10-28 dage. Se instruktionerne herunder.

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BESKYT DIN HJERNE

digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BESKYT DIN HJERNE digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori 2013 TEMA: BESKYT DIN HJERNE Introduktion Xciters Digital er et undervisningsforløb, hvor elever

Læs mere

Brugermanual KSB 105

Brugermanual KSB 105 Brugermanual KSB 105 Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Låge til frostboks 3. Termostat 4. Hylde 5. Grønsagsskuffe 6. Grønsagsskuffe 7. Justerbar fod 8. Indsats til æg 9. Dørhylde 10. Flaskeholder

Læs mere

MANUAL TIL IS MASKINE

MANUAL TIL IS MASKINE MANUAL TIL IS MASKINE VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Læs hele vejledningen grundigt før brug. Tag stikket ud af stikkontankten før montering, adskillelse, eller rengørelse af dele. Børn bør ikke bruge denne

Læs mere

Max s Håndvaskeskole Lærerens manual. Max s Håndvaskeskole

Max s Håndvaskeskole Lærerens manual. Max s Håndvaskeskole Max s Håndvaskeskole Lærerens manual Max s Håndvaskeskole Sæt kryds ud for de aktiviteter, hvor man bør vaske hænder bagefter og forklar hvorfor. Før du spiser Når du har været på toilettet Når du har

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

Elevers praktiske øvelser på de gymnasiale uddannelser

Elevers praktiske øvelser på de gymnasiale uddannelser Elevers praktiske øvelser på de gymnasiale uddannelser At-meddelelse Nr. 4.01.9 Januar 1999 Baggrund Lov om arbejdsmiljø. Arbejdsministeriets bekendtgørelse om arbejdets udførelse. Arbejdsministeriets

Læs mere

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger Konica Minolta Industri Instrumenter Sikkerheds foranstaltninger Sikkerhedssymboler Følgende symboler anvendes i denne håndbog, der har til formål at forhindre uheld som resultat af en ukorrekt brug af

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn?

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Babys Søvn en guide Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Små børn har behov for meget søvn, men det er bestemt ikke alle, der har lige let ved at overgive

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte gang i diskussionerne om, hvad der betyder noget for jer som par og forældre. Formålet er, at I finder ud af, hvad

Læs mere

Brugsanvisning. Med rygbåret motor Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Med rygbåret motor Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Buskrydder, 43 cc Varenr.: 90 xx xxx Med rygbåret motor Varenr.: 90 29 022 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit

Læs mere

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp -tryghed i dit nærmiljø Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig

Læs mere

1. sal Skal laves. 16 Stramme lærred Lærredet i fælleslokalet fungerer ikke ordentligt jvf. Tobias Leth. Fællesområdet kr. Fællesområdet?

1. sal Skal laves. 16 Stramme lærred Lærredet i fælleslokalet fungerer ikke ordentligt jvf. Tobias Leth. Fællesområdet kr. Fællesområdet? No Opgave Uddybning Lokale Pris Status 1 Få lejekontrakt Vi skal bruge en lejekontrakt til forsikringsselskabet. Generelt Done 2 Brandalarm Dialog med kommunen ang. hvilke typer af alarmer vi har og hvad

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Dette sæt indeholder: 3 identiske sæt prioriteringskort Lidt sticky tack Instruktionen, du sidder med i hånden. Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte

Læs mere

Virker kloakken ikke?

Virker kloakken ikke? Virker kloakken ikke? 2/3 Du ejer selv en del af kloaksystemet når du ejer et hus. Vi har erfaret, at kun de færreste grundejere er bevidste om, at kloaksystemet er en helt naturlig del af huset ligesom

Læs mere

Virker kloakken ikke?

Virker kloakken ikke? Virker kloakken ikke? 2/3 Å r h u s V a n d V i r k e r k l o a k k e n i k k e? 2 0 1 0 Du ejer selv en del af kloaksystemet når du ejer et hus. Vi har erfaret, at kun de færreste grundejere er bevidste

Læs mere

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet.

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet. NyCigaret.dk Med NyCigaret bliver du FRI for : Røg : Lugt : Tjære : Kulilte: Askebægre : Dårlig ånde : Lightere Ryg NyCigaret hvor du vil NyCigaret simulerer røg. NyCigaret kan man ikke kæderyge på NyCigaret

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug 1 Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug Indledning Dækket udgør den eneste kontakt mellem køretøjet og underlaget. Derfor er det vigtigt, at brugerne sørger for at bevare dækkenes kvalitet og præstationer.

Læs mere

Rosportssangen Tilegnet Fredericia Roklub af Laue

Rosportssangen Tilegnet Fredericia Roklub af Laue Sanghæfte Rosportssangen Tilegnet Fredericia Roklub af Laue Mel.: Fra Arild s Tid drog ud paa farten. Vi Rosportsfolk er raske Gutter, vor Krop har Solens gyldne Lød, og vi af Kraft og Sundhed strutter,

Læs mere

Klar dig selv. www.1hag.dk. Indholdsfortegnelse

Klar dig selv. www.1hag.dk. Indholdsfortegnelse Klar dig selv Indholdsfortegnelse Patruljen... 2 Folde tørklæde... 3 Binde tørklæde... 3 Fold et krus... 4 Personlig udrustning... 5 Rygsækken... 5 Personlige mål... 6 Dolken... 7 Saven... 8 Øksen... 9

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

Noter til forældre, som har mistet et barn

Noter til forældre, som har mistet et barn Noter til forældre, som har mistet et barn En vejledning til forældre, som har mistet et barn Udgivet af Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN At miste et barn er noget af det sværeste, man kan blive

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

Vejledning om Brug af grill og åben ild på flytbare bålsteder, mindre bålpladser i det fri samt i bålhuse.

Vejledning om Brug af grill og åben ild på flytbare bålsteder, mindre bålpladser i det fri samt i bålhuse. Forebyggende afdeling Vejledning om Brug af grill og åben ild på flytbare bålsteder, mindre bålpladser i det fri samt i bålhuse. 4. udgave maj 2014 Vagtcentral (døgnåben) Ådalsvej 52, 2970 Hørsholm Telefon

Læs mere

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind MS I DAGLIGDAGEN www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION 1. Anbefalinger omkring at tage tøj på Vi foreslår, at du husker de følgende anbefalinger, hvis du lider af fremskredne

Læs mere

MOBIL LAB. Termografi TERMO GRAFI. Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling

MOBIL LAB. Termografi TERMO GRAFI. Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling Termografi TERMO GRAFI Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling Introduktion Tag temperaturen på energiforbruget Termografiundersøgelser afslører, hvor godt

Læs mere

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug ZappBug Room Brugermanual VIGTIGT: Læs manualen før brug Tanaco Danmark A/S Glentevej 11 6705 Esbjerg Ø tlf.: +45 75144800 tanaco@tanaco.dk www.tanaco.dk1 Vigtig sikkerhedsinformation Alle sikkerhedsforskrifter

Læs mere

Party-tip. disneyjunior.dk. DisneyJunior.co.uk. Disney

Party-tip. disneyjunior.dk. DisneyJunior.co.uk. Disney Party-tip DisneyJunior.co.uk ø Bed dine venner om at klæde sig ud som pirater til partyet! Så kan du uddele priser for bedste piratudklædning! Rul invitationen, som du udskrev fra denne side, sammen, og

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ART NR 330315 EAN NR 5709133330255 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug udendørs.

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Hypotermi. Hypotermiens faser. Kilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd

Hypotermi. Hypotermiens faser. Kilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd Hypotermi Under minutter så hurtigt synker mange skibe. Med så kort varsel skal du på forhånd vide, hvad du skal gøre i en nødsituation. Her følger nogle gode råd om, hvordan du holder varmen, hvis du

Læs mere

Min mor eller far har ondt

Min mor eller far har ondt Min mor eller far har ondt En pjece til børn af smerteramte Når mor eller far har ondt Dette hæfte er til dig, der har en mor eller far, som har ondt i kroppen og har haft det i lang tid. Det kan være,

Læs mere

Beta Care Puslebord 40 væghængt Brugermanual

Beta Care Puslebord 40 væghængt Brugermanual Beta Care Puslebord 40 væghængt Brugermanual Udgave 1 August 2011 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere

Glide stykke og nålerør

Glide stykke og nålerør Glide stykke og nålerør Mens vi venter på at lejerne tørre, kan vi passende gå videre med et par småting på pan en. (Den anden chassis halvdel.) Når bilen er samlet, er der erfaring for at pan en rent

Læs mere

SIKKERHEDSDATABLAD Modelmates Limited - Weathering Dye Spray Aerosol

SIKKERHEDSDATABLAD Modelmates Limited - Weathering Dye Spray Aerosol SIKKERHEDSDATABLAD 1 IDENTIFIKATION AF STOFFET/DET KEMISKE PRODUKT OG AF SELSKABET/VIRKSOMHEDEN PRODUKTNAVN LEVERANDØR Modelmates Limited 54 De Tany Court St Albans Herts AL1 1TX Tel: 07926 196 471 Fax:

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Oversigt over håndvask

Oversigt over håndvask Oversigt over håndvask Timon og Pumba lærte, at for at komme af med bakterier skal man vaske hænder med sæbe og lunkent vand i 20 sekunder. Vask hænderne i det, du tror, er 20 sekunder. Få nogen til at

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Udgave 1.3 Juni 2013 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens produktansvar

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Generelle sikkerhedsforanstaltninger Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Vedrørende inspektion af dele af modtagelsen i Vestre Fængsel og Vestre Hospital

Vedrørende inspektion af dele af modtagelsen i Vestre Fængsel og Vestre Hospital FOLKETINGETS OMBUDSMAND Gammeltorv 22, 1457 København K Telefon 33 13 25 12. Telefax 33 13 07 17 Personlig henvendelse 10-15 Københavns Fængsler Vigerslev Allé 1 Postboks 701 2450 København SV Dato: J.nr.:

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Gør dine slides så enkle som muligt. Brug billeder frem for tekst og bullets. Fokuser på et tema pr. slide og suppler dette tema med et billede.

Gør dine slides så enkle som muligt. Brug billeder frem for tekst og bullets. Fokuser på et tema pr. slide og suppler dette tema med et billede. Med afsæt i din passion og dit mål formulerer du tre nøglebudskaber. Skriv de tre budskaber ned, som er lette at huske, og som er essensen af det, du gerne vil formidle til de involverede. Du må maks.

Læs mere

Tillykke med dit fravalg af almindelig rygning, og velkommen til simuleret rygning, en lugtfri anderledes måde at ryge på.

Tillykke med dit fravalg af almindelig rygning, og velkommen til simuleret rygning, en lugtfri anderledes måde at ryge på. NyCigaret.dk Med NyCigaret bliver du FRI for : Røg : Lugt : Tjære : Kulilte: Askebægre : Dårlig ånde : Lightere Ryg NyCigaret hvor du vil NyCigaret simulerer røg, ved at omdanne luft til damp NyCigaret

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole.

Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole. Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole. Indhold: a. Brand. side 2 + 3 + 4 b. Ulykker med personskade. side 5 + 6 c. Indbrud og hærværk.. side 7 d. Fyraftenstilsyn...side 8 1 Brand: Forebyggelse af brand.

Læs mere

Jeg bygger kirken -3

Jeg bygger kirken -3 kirken - Bøn og fællesskab Mål: Kirken forbindes ofte med en bygning, men kirken er meget mere end det. Kirken består af mennesker. Kirken er til for, at vi kan have fællesskab med Gud og med hinanden.

Læs mere

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E Min krop Tekst og illustration: Jørgen Brenting Baskerville Online materiale. Må kopieres af medlemmer af Baskervilles Depot. Materialet må kun

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

Lektion 1 BIBELEN ER GUDS ORD

Lektion 1 BIBELEN ER GUDS ORD Lektion 1 MÅL Børnene skal lære, at Bibelen er Guds ord og indeholder Guds budskab til os. En af måderne Gud taler til os på er gennem sit ord. TIL LEDEREN I denne sæson sætter vi fokus på Bibelen og brug

Læs mere

Infrarød byggesæt med karbonpaneler

Infrarød byggesæt med karbonpaneler Infrarød byggesæt med karbonpaneler DANSK Indhold: 2 stk. paneler 34 x 105 cm. 6 stk. paneler 44 x 105 cm. 1 Stk. kontrol / Displayboks 1 stk. systemboks 1 stk. temperaturføler 4 stk. ledninger med keramiske

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

6. Kapitel Handling. Læs fjerde afsnit på side 90

6. Kapitel Handling. Læs fjerde afsnit på side 90 SYVENDE TRIN: Vi bad Ham ydmygt fjerne alle vore fejl. 6. Kapitel Handling Læs fjerde afsnit på side 90 Efter din ihærdige indsats med trinnene fra 4 6 er du nu blevet i stand til at føre din beslutning

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Rechaud 5. Original-Gebrauchsanleitung V2/0116

Rechaud 5. Original-Gebrauchsanleitung V2/0116 Rechaud 5 120803 Original-Gebrauchsanleitung V2/0116 DK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed... 100 1.1 Sikkerhedshenvisninger... 100 1.2 Symbolerklæring... 103 1.3 Anvendelsen som tilsigtet... 104 2.

Læs mere

Hygiejne: Du kan evt. sætte dig på et håndklæde og tage et ekstra med ind til at tørre sig med.

Hygiejne: Du kan evt. sætte dig på et håndklæde og tage et ekstra med ind til at tørre sig med. Brug af sauna Brug: Brug saunaen så længe du finder det behageligt. Anbefalet maksimalt ophold på 60 minutter, efter en pause med f.eks. kropsnedkøling og noget kold at drikke kan saunaopholdet genoptages.

Læs mere

digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BILMOTOREN

digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BILMOTOREN digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori 2013 TEMA: BILMOTOREN Introduktion Xciters Digital er et undervisningsforløb, hvor elever laver

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN.

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN. UNDERVISNING 1 Forberedelse. 2 Musikken. 3 Step Sheet. 4 Program for en danseaften. 5 Evaluering. 6 Vær altid opmærksom på. 7 Planlægning af en sæson. 8 Etik på dansegulvet. 9 Mine gode råd. 1 Forberedelse

Læs mere

k g c h d i e j f b l a m

k g c h d i e j f b l a m DA k g c h d i e j f b l a m 2 3 2 a b/c 2 2 d e 2 3 MAX,5l 2 2a 2b/c 2 2d 3a 2 2 3b 3c 4 DET TILBEHØR, DER FØLGER MED DET APPARAT, DU LIGE HAR KØBT, ER VIST PÅ ETIKETTEN OVEN PÅ EMBALLAGEN. Du kan udbygge

Læs mere

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE DENNE VEJLEDNING BØR OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES OG FØLGES INDHOLD 1. Symboler 2. Advarsler 3. Miljøhensyn 4. Beskrivelse af produktet 5. Isætning og udskiftning af batteri

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 6. november 2010 Opdateret 19. februar 2011 Oversigt over besvarelser på rundspørge vedr. kulde-, vand- og lugtgener. 38 Koldt ved indgang og dør. Kulde ved dør. Dør er utæt og

Læs mere