Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure"

Transkript

1 Burn Survivors Throughout The World, Inc. Børn Give ild Sikkerhed Brochure Give ild Sikkerhed Opdragelse Nemlig Børn Opspare Lever Hjælp Give ild Sikkerhed Herhjemme, Skole & Arbejde Copyright 2004 Burn Survivors Throughout The World, Inc.

2 skader. Hej, Mig benævne er Tommy. Hvad er jeres benævne? Jeg er den antal sig hund firefighter. Burn Survivors Throughout The World, Inc. (BSTTW) har anmodede mig hen til hjælp belære jer omkring give ild sikkerhed. Give ild Sikkerhed er nok så betydelig i afholder give ild og afbrænde Nemlig jer og jeres forældre læse den brochure jer vil hitte mange afbildninger. Opfordre jeres forældre hen til optage den afbildninger altså jer kunne hjælp jeres crayons hen til kolorere sig. Jer kunne ligeledes opfordre jeres forældre hen til dataoverføre og optage Burn Survivors Throughout The World, Inc. Fire Safety Coloring Book. Indeværende vil indrømme jer hen til nyde sjov kolorit den afbildninger og samtidig hen til lære omkring give ild sikkerhed. Al mulig år næsten 100,000 børn opståen give ild. Give ild hidføre ejendele beskadige, skader og endeligt. Omkring firefighters omkomme al mulig år prøver hen til opspare folk at er i en give ild.

3 Igangsætning give ild er nok så livsfarlig. Sikre give ild sikkerhed love er er rutineret herhjemme og skole. Den er nok så betydelig nemlig jer hen til høre jeres forældre og lærere. Lave hvad du er fortalt nemlig rask nemlig eventuel under en give ild bor. Indeværende vil hjælp jer lære hvor hen til rolig afgå jeres hus eller skole. Selv om der er en give ild, gøre bekendtskab med jeres slægt eller lærere udenpå henne ved den speciel opstille at jeres forældre eller lærere nyde udpeget. Den bedst måde hen til ikke blive en bedragne hen til en give ild er hen til lære hvor hen til ikke opståen give ild. Den BSTTW Børn & Ung Teen s Give ild Sikkerhed Brochure er blevet beregnet på hjælp jer og jeres slægt hen til lære hvor omkring give ild sikkerhed. Give ild sikkerhed lærer jer lærer jer, jeres slægt og bekendte at blive give ild sikker og opholde sig en længe liv.

4 Kolorere den Give ild altså han er beredvillig hen til lave hans opgave.

5 Sikkerhed I Den Køkken Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Hvor koge i den køkken, altid nyde en voksen hos jer. 2. Jer burde ikke leg i den køkken. 3. Lave Ikke tage til hatten pans. De kan hed og afbrænde jeres legeme. 4. Lave Ikke bære hed drikker eller hed næring. Indrømme jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken hen til lave at nemlig jer. 5. Lave Ikke blive nær den microwave hvor den er vendte oven på. 6. Nyde jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken holde den hed næring og drikker op fra den microwave nemlig jer.

6 Sikkerhed Hvor Nydelse Vi alle, selv forældre, kunne lide nød afbrænde af hed næring og hed drikker. Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Al hed næring burde Ikke være oven på den enden på legen den bord. 2. Lave Ikke indslag hed drikker eller næring. Indeværende er fordi sig kunne påhvile jer og andre. Indeværende kunne hidføre en afbrænde skade eller endeligt. 3. Indrømme jeres næring hen til afkøle nemlig 2-3 minutter i nærværelse af nydelse. Indeværende vil hindre jer af afbrænding jeres mund.

7 Sammenknytte Den Numre oven på den Give ild Lastbil Nemlig Mom eller Dad hen til behage optage indeværende side. Sammenknytte den numre oven på den give ild lastbil og selv om jer ville gerne jer kunne kolorere den give ild lastbil.

8 Bad Sikkerhedsforanstaltninger Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Altid lade jeres moder eller fader kende at jer ville gerne hen til holde en bad i nærværelse af i går i den bad. 2. Lave Ikke foretage en undersøgelse af den bad uden en forældre i den rum. 3. Jer burde opfordre jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken hen til opstille 2 eller 3 tommer i kold vand i den bad i nærværelse af tilføjer den hed vand. Selv om den hed vand er løbe ind i den bad først, den plastik og / eller metal dele i den bad kunne ophold hed i lang tid selv om kold vand er tilføjede senere. Selv om den vand er ligeledes hed og jer slippe ind den bad, jer kunne afbrænde jer legeme. 4. I nærværelse af fik i den bad, indrømme jeres forældre, ældre broder eller afdelingssygeplejersken hen til belære jer hvor

9 Bad Sikkerhedsforanstaltninger hen til overhøre den temperatur i den vand. Indeværende er gennemstegt af dipping jeres albue i den vand nemlig nogle få andenstemmer. 5. Jer burde altid postere den igen i den bad. Herom jer vil være i den afkøle vand. Indeværende vil hjælp jer hindre afbrænde. 6. Lave Ikke opstille nok så hed vand i den bad. Nok så hed vand kunne hidføre en afbrænde. 7. Aldrig nogen sinde Roughhouse i den bad. Jer eller nogen ellers kunne komme noget til.

10 Ryge Opdager Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. EN ryge opdager er nok så betydelig. 2. Ryge opdager afgøre jer der er ryge i nærværelse af en give ild afbrænde ude af kontrol. 3. Sikre at en voksen prøver den ryge opdager ofte. Mange ryge opdager operere med en akkumulator. Den ryge opdager akkumulator burde være erstattet halvårlig. Hvor den akkumulator dør den ryge opdager vil ikke i orden. 4. Lave du har en ryge opdager udenpå den ligge arealer i jeres hjem? 5. Høflig opfordre en voksen hen til ren jeres ryge opdager ordentligt.

11

12 Undgå Elektrisk Afbrænde Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Aldrig nogen sinde afgå afdækket elektrisk telegrammer og telegrammer afdækket. 2. Jer burde altid afbryde al elektrisk indretning og indrømme den artikler hen til afkøle i nærværelse af anbringelse sig bortrejst i en sikker opstille. 3. Lave Ikke opstille hvilken som helst papirer, beklædning, håndklæde tissues eller hvilken som helst genstand det vil sige flammable oven på elektrisk hidsig eller elektrisk og luft komfur. 4. Lave Ikke indslag elektrisk telegrammer og telegrammer. 5. Lave Ikke opstille elektrisk telegrammer eller telegrammer i jeres mund. Indeværende kunne hidføre en nok så skadelig afbrænde og eventuelt endeligt.

13

14 Cigaret, Fyrtøj & Passer til Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Selv om jer hitte ordret cigaret hvor som helst i eller udenpå Lave Ikke indslag sig. Opfordre en voksen hen til opstille den cigaret ud altså en give ild gør ikke lægge for. 2. Lave Ikke leg hos passer til. 3. Selv om jer hitte passer til eller fyrtøj, jer burde afgøre en voksen. 4. Som ikke har bekendte hvem leg hos passer til eller fyrtøj. De må opståen give ild, nedbryde hjem, såre dem selv og mange andre. Den er bedst hen til udeblive af sig. 5. Selv om jo andre leger hos passer til eller fyrtøj jer burde afgøre en voksen. Indeværende må opspare mange lever og ejendele.

15

16 Eventuel Sprængning Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Opfordre jeres forældre selv om du har en luft eller elektrisk komfur, arnested eller hidsig i den hus. Selv om man mener ja, og jer lugt luft LAVE IKKE Lukke op for DEN LYSER ELLER ALT Det vil sige Elektrisk. Indeværende kunne hidføre en give ild. 2. Komme ud STRAKS. 3. HIDKALDE 911 Udefra DEN HUS.

17 Eventuel Sprængning afgå den hus eller opførelse. Sig slægt medlem eller pågældende i den hus eller opførelse burde lede gerning den give ild afdeling.

18 Give ild Afholder Drikkepenge Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Øvelse gør mester. Jer og jeres slægt burde agte den udgang i den hjem i tilfælde af en give ild. Al medlemmer i den slægt burde skik nogle få anderledes veje hen til rolig afgå den hjem. Jer skal ligeledes lære den bedst måde hen til afvente den give ild selv om jer kan ikke slippe ud af den hjem under en give ild. 2. Altid nyde det vil sige 1 autoslukker oven på hver jorde i den hus. Indeværende kunne hjælp jer hen til bringe fra koncepterne en ringe give ild. 3. EN ryge opdager burde være i al mulig rum i den hus. 4. Den er betydelig hen til bare holde sig pajamas og aften og hjælp ark og beklædning at er lavet af hus. 5. Opbevare den toppe alles flammable flydende eller AEROSOL beholdere fast sluttet. Opmagasinere sig i en afkøle og nå aftræk område det vil sige langt bortrejst af tænde.

19 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Jer og jeres slægt skal arte en Slippe bort Agte og skik den agte mangedobbelt. 2. Altid lægge til rette 2 veje op fra den hjem i tilfælde af en give ild. Indeværende vil indrømme jer en bedre chance for indlevering den hjem rolig.

20 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild 3. Når først du er op fra den hjem LAVE IKKE gå tilbage i. Jer skal vent udenpå nemlig jeres slægt og den firefighters. 4. Hvor jer høre den ryge opdager jer burde afgå den hjem. Mangedobbelt folk lave ikke se efter den give ild indtil den give ild bliver ligeledes kraftig og de kunne ikke afgå den hjem. 5. For at undgå den ryge jer skal ophold nær den jorde. Trække i en kryberi holdning lige den pågældende i den skildring. 6. Få luft igennem en anti-afholdsmand klæde det vil sige afdækker jeres mund og næse. 7. Selv om der er en give ild og / eller ryge blokning den udgang, jer skal lukke den dør. Opstille en klæde omkring den det nederste af den dør og den jorde. Indeværende vil hjælp aftage den ryge af nær forestående i den rum. Selv om der er en give ild og / eller ryge blokning den udgang, jer skal lukke den dør. Opstille en klæde

21 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild omkring den det nederste af den dør og den jorde. Indeværende vil aftage den ryge af nær forestående i den rum. Selv om jer kunne hitte en sikker udgang, jer burde afgå den hjem. Selv om jer kan ikke slippe bort hidkalde den give ild afdeling og vent. 8. Selv om du er i en rum at har en rude holde sig parat den rude men lave ikke lukke op sig hvis ikke den rum er fyldte hos ryge. Afvente den firefighter hen til hjælp jer afgå.

22 Nødsituation Fremgangsmåde I tilfælde af EN Give ild 9. Selv om den give ild er ringe og ikke elektrisk, prøve anbringelse sig ud hos en autoslukker eller vand 10. Lave Ikke prøve hen til bringe fra koncepterne en stor eller kraftig give ild. Selv om den give ild er kraftig eller stor, sig ville være sikker nemlig jer og den slægt tage afsted den hjem og hidkalde den give ild afdeling. Prøve ikke hen til indånde den ryge og gases. Den ryge kunne hidføre endeligt.

23

24 Hvad Hen til Lave Nemlig EN Pågældende Hvem Lide nød EN Afbrænde Skade? Firefighter Tommy Beder om Jer Hen til Huske Den Næste: 1. Den pågældende det vil sige oven på give ild burde Stop, HENLÆGGE og GYNGE SDR ). Den skildring nedenstående vil hjælp jer hen til lære hvor hen til lave at. Selv om den pågældende kan ikke SDR, så er der ikke mere jer burde hjælp hen til Stop, HENLÆGGE og Gynge. Indeværende vil hjælp hen til opspare en mennesker liv. 2. Efter den give ild er ude efter selv om du har gang i nærværelse af den paramedics komme, jer burde slå koldt vand i blodet den afbrænde hos masser af kold vand. Langsomt hælde afkøle vand oven på den afbrænde arealer i den legeme nemlig minutter. Eventuel i den beklædning er stak hen til den skadet pågældende, lave ikke prøve hen til ophæve sig.

25 Hvad Hen til Lave Nemlig EN Pågældende Hvem Lide nød EN Afbrænde Skade? 3. Lukke den legeme hos en ren ark eller håndklæde og blive umiddelbar lægebehandling. 4. Lave Ikke opstille fløde ointments disinfectants, smør oils og is. 5. Lave Ikke opstille alt oven på den afbrænde område bortset en ren ark.

26 Nedenstående jer vil hitte den BSTTW Give ild Sikkerhed Liste BFSC ). Den BFSC har mange spørgsmål. Den spørgsmål og svar vil hjælp belære jer og jeres slægt hvad jer Burde og Burde Ikke lave. Firefighter Tommy beder om jer hen til behage optage den BSTTW Give ild Sikkerhed Liste. Så er der ikke mere jer og jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken burde få samling på, læse og besvare hver

27 og al mulig afhøre. Næste, al i jer burde se efter selv om der er hvilken som helst IKKE svar. Selv om jer hitte ikke svar behandle hos jeres forældre altså jer kunne lære hvad burde være udmattet opstille hen til lave den opgave og skabe den svare ja. Af i orden med samt jeres forældre, broder og afdelingssygeplejersken, jer kunne opbevare en give ild sikker hjem. BSTTW Give ild Sikkerhed Liste Besvare den liste hos jeres forældre og komme efter selv om jeres hjem er give ild sikker. BSTTW Give ild Sikkerhed Liste YES NO 1. Gør jeres hjem nyde ryge og give ild alarmer oven på hver jorde? 2. Lave du har det vil sige 1 autoslukker oven på al mulig jorde i jeres hjem? 3. Selv om du har en garage, lave du har en autoslukker i jeres garage? 4. Gør den prima jorde i jeres hjem nyde en gennemslag monoxide skræk? 5. Lave jeres forældre indskrive den akkumulatorer i den ryge og give ild alarmer når først pr måned? 6. Gør hver sig i jeres elektrisk afløb mangle flere to artikler stik i sig? --- Se på al i jeres elektrisk afløb i nærværelse af jer besvare indeværende afhøre. 7. Lave den ledninger oven på noget af jeres indretning bære mærke af slitage? --- Indeværende er nok så betydelig fordi slidt elektrisk ledninger kunne hidføre en give ild. 8. Er hvilken som helst elektrisk ledninger overdækket af rugs eller gå i lag med hen til jorde eller vægge? --- Indeværende kunne beskadige den elektrisk ledninger. 9. Gør den arnested nyde en raster og den lys nyde ejerne? 10. Lave du har en arnested i jeres hjem? 11. Selv om ja hen til afhøre #10, gør den arnested nyde en raster? 12. Er passer til og fyrtøj holdt op fra nå til i ringe børn? 13. Er al flammable flydende i hjemmet holdt i luft sammenspist beholdere? 14. Er benzin beholdere oplagt udenpå i den hus? 15. Er aviser og olieagtig laser ordentligt opstillet i? 16. I den køkken, er jeres gryde ejerne, håndklæde, og anden flammable artikler bortrejst af den komfur? 17. Lave jer forældre blive inde den køkken samtidigt med at de koge

28 næring? 18. Lave du har en autoslukker i den køkken? YES NO 19. Lave jer forældre stop jer selv om jer prøve hen til leg i den køkken hvor næring er er koge? 20. Lave du har en ryge opdager udenpå den ligge arealer i jeres hjem? BSTTW Give ild Sikkerhed Liste Fortsat YES NO 21. Er den afdeling omkring den vand hidsig ordentlig og ren? 22. Er jeres grundlag garage, og attic nå organiserede og renset ofte? 23. Selv om en slægt medlem ryge, gør han / hun ryge hjælp den askebæger? 24. Selv om en slægt medlem ryge, gør han / hun ikke ryge i den leje? 25. Selv om du har ryge i hjemmet lave de altid opstille den cigaret, cigar og piber ud? --- Jer kunne opståen en give ild selv om jer lave ikke opstille den cigaret, cigar eller pibe ud i en sikker måde. Den sikker måde er hen til altid hjælp den askebæger. 26. Lave jo og skik den Stop, Henlægge, og Gynge? 27. Gør jeres slægt nyde en Slippe bort Agte tage afsted den hjem i tilfælde af en give ild? 28. Lave jer og den slægt skik den Slippe bort Agte sammen det vil sige sig gang pr måned? 29. Lave du har nødsituation foretage en opringning numre mærkat oven på jeres telefon? Den Slægt Er Sikker & Udenpå Den Hjem

29 Jer kunne lære flere omkring give ild sikkerhed af kolorit den BSTTW Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift og bede om jeres moder og fader spørgsmål. Opfordre jeres forældre hen til dataoverføre den BSTTW Give ild Sikkerhed Kolorit Skrift henne ved Selv om du har hvilken som helst spørgsmål eller savn opbakning jer kunne henvende sig til BSTTW by at by telephone at or and by mail at: BSTTW Lone Star Ranch Drive #102 Conroe, Texas USA En hel information hvis eller af Burn Survivors Throughout The World, Inc. (BSTTW) burde ikke være tolket nemlig Lægeundersøgelse Advis Diagnosis eller Kur. Nemlig Lægeundersøgelse Advis Diagnosis eller Kur, behage se efter en bevilget helbred og eller mental helbred omhu levere.

30 BSTTW ville gerne hen til tak den næste individer og selskaber nemlig den hjælp hver sig tilbød hen til BSTTW under den instruktion i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure. Michael Appleman: BSTTW CEO nemlig den Engelsk affattelse, afbildninger og den værk i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure. Nguyen Thi Dieu Tran: BSTTW Director Viet Nam, BSTTW Underdirektør nemlig hjalp opføre den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure.. Delores Lekowski: BSTTW Volunteer og CEO i Den Såre Englenes, nemlig indtagelse skille ad i skaber den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure.

31 COPYRIGHT OG TILLADER INFORMATION Al opbygning, designe, iconer, musik, navne, affattelse, anføres soundtracks, al anden arbejdsmateriale og information er bevilget hen til Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord Inc., ligeledes kendt som BSTTW. Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. beholder 100% ejerskabet & copyright. Det må du gerne hjælp den information og sang i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure og BSTTW Give ild Sikkerhed CD nemlig slægt og opdragende formål. Det må du gerne ikke mangfoldiggøre den BSTTW Give ild Sikkerhed CD uden den skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Det må du gerne ikke hjælp hvilken som helst information, designe, iconer, navne, anføres, musikalsk begavet opbygning soundtracks eller i hvilken som helst musikalsk begavet og / eller audiovisual produktioner såsom en hinde, fjernsyn røbe sig, annonce website videogame, eller anden medier instruktion, uden skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Det må du gerne ikke afhænde den BSTTW Give ild Sikkerhed Klæde heri indbefattet den BSTTW Give ild Sikkerhed CD uden skrevet samtykke af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. Al afskrivning, kopierer, videresælge eller handlende i den BSTTW Give ild Sikkerhed CD er nøje forbudt. Indeværende inkluderer skaber eksemplarer i den BSTTW Give ild Sikkerhed CD oven på jeres personlig, professional eller kompagni CD ROM CDA DVD DVD R, hvilken som helst skema i magnetisk eller optisk opbevaring medier, eller i hvilken som helst måde anset for ikke på sin plads af Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. ifølge indeværende aftalen, national og international love. Selv om jer blive opmærksom på hvilken som helst uden beføjelse hjælp eller distribution i den BSTTW Give ild Sikkerhed Brochure og / eller BSTTW Give ild Sikkerhed Cd, jer skal straks informere Afbrænde Overlevende Helt gennem Den Jord, Inc. skriftligt henne ved den henvende listet.

32 BSTTW Lone Star Ranch Drive #102 Conroe, Texas 77302

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Brugermanual KSB 105

Brugermanual KSB 105 Brugermanual KSB 105 Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Låge til frostboks 3. Termostat 4. Hylde 5. Grønsagsskuffe 6. Grønsagsskuffe 7. Justerbar fod 8. Indsats til æg 9. Dørhylde 10. Flaskeholder

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BESKYT DIN HJERNE

digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BESKYT DIN HJERNE digital Tema Ildebrande Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori 2013 TEMA: BESKYT DIN HJERNE Introduktion Xciters Digital er et undervisningsforløb, hvor elever

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E Min krop Tekst og illustration: Jørgen Brenting Baskerville Online materiale. Må kopieres af medlemmer af Baskervilles Depot. Materialet må kun

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Oversigt over håndvask

Oversigt over håndvask Oversigt over håndvask Timon og Pumba lærte, at for at komme af med bakterier skal man vaske hænder med sæbe og lunkent vand i 20 sekunder. Vask hænderne i det, du tror, er 20 sekunder. Få nogen til at

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

PRIORITERINGS SPILLET

PRIORITERINGS SPILLET PRIORITERINGS SPILLET Dette sæt indeholder: 3 identiske sæt prioriteringskort Lidt sticky tack Instruktionen, du sidder med i hånden. Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Hypotermi. Hypotermiens faser. Kilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd

Hypotermi. Hypotermiens faser. Kilde: Fiskeriets Arbejdsmiljøråd Hypotermi Under minutter så hurtigt synker mange skibe. Med så kort varsel skal du på forhånd vide, hvad du skal gøre i en nødsituation. Her følger nogle gode råd om, hvordan du holder varmen, hvis du

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Party-tip. disneyjunior.dk. DisneyJunior.co.uk. Disney

Party-tip. disneyjunior.dk. DisneyJunior.co.uk. Disney Party-tip DisneyJunior.co.uk ø Bed dine venner om at klæde sig ud som pirater til partyet! Så kan du uddele priser for bedste piratudklædning! Rul invitationen, som du udskrev fra denne side, sammen, og

Læs mere

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Opdateret 1. november 2013 Denne vejledning SKAL læses/bruges i forbindelse med besøg i Hangar A. Dokumentet ligger i Hangar A, men læs den inden du tager afsted

Læs mere

Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing. 7 minutter. 28. Oktober 2014

Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing. 7 minutter. 28. Oktober 2014 Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing 7 minutter 28. Oktober 2014 Idé: (C) 2014 Robin Holtz Robin Holtz robin@copenhagenpro.com 40 50 12 99 1 INT. - TANDLÆGEKLINIK, VENTEVÆRELSE - DAG

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere

Learning Home. J6699 Brugsanvisning. www.fisher-price.com

Learning Home. J6699 Brugsanvisning. www.fisher-price.com J6699 Brugsanvisning Learning Home Denne brugsanvisning indeholder vigtige oplysninger og bør gemmes til senere brug. Der skal bruges tre alkaliske C -batterier (LR14 - medfølger ikke) i legetøjet. Legetøjet

Læs mere

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Udgave 1.3 Juni 2013 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens produktansvar

Læs mere

Termografi. Tag temperaturen på energiforbruget

Termografi. Tag temperaturen på energiforbruget Tag temperaturen på energiforbruget Termografi-undersøgelser afslører, hvor godt boligejere passer på energi til boliopvarmning. Med termografi kan man se, hvor varmen slipper ud og dermed også, hvor man

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

Infrarød byggesæt med karbonpaneler

Infrarød byggesæt med karbonpaneler Infrarød byggesæt med karbonpaneler DANSK Indhold: 2 stk. paneler 34 x 105 cm. 6 stk. paneler 44 x 105 cm. 1 Stk. kontrol / Displayboks 1 stk. systemboks 1 stk. temperaturføler 4 stk. ledninger med keramiske

Læs mere

digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BILMOTOREN

digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori TEMA: BILMOTOREN digital Tema Bilmotoren Noter til læreren: Forsøg til slowmotion-film og elevfremlæggelser - samt lidt teori 2013 TEMA: BILMOTOREN Introduktion Xciters Digital er et undervisningsforløb, hvor elever laver

Læs mere

Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital

Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital Præsentation af værkstedet Kunne du tænke dig at lave dig egen hjemmeside, eller går du med en drøm om, at lære at fotografere eller måske lave din egen film,

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning

Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning - 1 - BESKRIVELSE (FIG. 1) 1. Bundplade 2. Vandret cirkel /gon-skala 3. Vandret cirkel referencemærke / gonskala-aflæsning 4. Kompensatorlås 5. Fokuseringsskruer

Læs mere

TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 2. oktober 2006. Klage over tv-reklame for Fair Forsikring sendt på TV 2/Danmark

TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 2. oktober 2006. Klage over tv-reklame for Fair Forsikring sendt på TV 2/Danmark RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup København den 2. oktober 2006 Klage over tv-reklame for Fair Forsikring sendt på TV 2/Danmark Lise Broe har ved mail af 21. august 2006 indgivet

Læs mere

Husorden og reglement for. Andelsboligforeningen. Torvebo

Husorden og reglement for. Andelsboligforeningen. Torvebo Husorden og reglement for Andelsboligforeningen Torvebo Installationer: Andelshaverne skal hurtigst muligt anmelde enhver fejl eller uorden ved de i lejligheden værende installationer til afløb og til

Læs mere

Tylstrup Skoles Regelsæt

Tylstrup Skoles Regelsæt Tylstrup Skoles Regelsæt Revideret sommeren 2011. Tylstrup Skoles Grundregler Hils på hinanden Vis hensyn Tal pænt Lad andres ting være i fred. Adfærd på skolen indebærer: Brug indestemme. På gangen Gå

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Virker kloakken ikke?

Virker kloakken ikke? Virker kloakken ikke? 2/3 Du ejer selv en del af kloaksystemet når du ejer et hus. Vi har erfaret, at kun de færreste grundejere er bevidste om, at kloaksystemet er en helt naturlig del af huset ligesom

Læs mere

PAform 14201/ Copyright ProKomm, 1997, All rights reserved

PAform 14201/ Copyright ProKomm, 1997, All rights reserved Adfærd side 1 Point 1..tror ikke, at du har forstand på det du laver..vil gerne løse mine opgaver i fællesskab med andre..skal nok hjælpe til - selv om jeg næsten ikke har tid..synes der gerne må ske noget

Læs mere

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01 Startpakke-1 Dansk manual start-dansk-2015-v04 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. brænder Batteri USB oplader Vægoplader 1 x væskebeholder m. brænder 1 x batterier 1 x mundstykker 1

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

Sporarbejde for begyndere. Jeg vil her forklare alle trin, der er nødvendige, for at uddanne en hund til sporarbejde.

Sporarbejde for begyndere. Jeg vil her forklare alle trin, der er nødvendige, for at uddanne en hund til sporarbejde. Sporarbejde for begyndere Sakset fra nettet, oversat fra tysk af Finn Kristiansen Jeg vil her forklare alle trin, der er nødvendige, for at uddanne en hund til sporarbejde. Det er fuldstændig underordnet

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Beredskabsplan. for indsats ved uheld på Ry Marina. Ved brand, drukneulykker, personskader, forureningsulykker og synkende både

Beredskabsplan. for indsats ved uheld på Ry Marina. Ved brand, drukneulykker, personskader, forureningsulykker og synkende både Beredskabsplan for indsats ved uheld på Ry Marina Ved brand, drukneulykker, personskader, forureningsulykker og synkende både Indhold: 1. Formål 2. Alarmering 3. Brand 4. Drukneulykker 5. Personskader

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

KAMINX K-120. Dansk brugsanvisning. Vs.2,0

KAMINX K-120. Dansk brugsanvisning. Vs.2,0 KAMINX K-120 Dansk brugsanvisning Vs.2,0 A. INSTALLATION OF VARMEOVNEN Ovnen gøres klar til brug ved at følge følgende trin: 1. Udpakning 1. Åbn kassen. 2. Tag ovnen ud af kassen og fjern sidekilerne.

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind MS I DAGLIGDAGEN www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION 1. Anbefalinger omkring at tage tøj på Vi foreslår, at du husker de følgende anbefalinger, hvis du lider af fremskredne

Læs mere

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år)

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) De pædagogiske processer skal lede henimod, at barnet ved slutningen af vuggestuen med lyst har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter

Læs mere

Jeg bygger kirken -2

Jeg bygger kirken -2 Jeg kirken - Forkyndelse og mirakler Mål: Kirken forbindes tit med søndagsmøder, som består af sang, prædiken og bøn. Men kirken er meget mere end det.. Gennem denne undervisning prøver vi at forklare

Læs mere

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål.

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcv bnmqwertyuiopåasdfghjklæø zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk læøzxcvbnmqwertyuiopåasdf asdfghjklæøzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcv bnmqwertyuiopåasdfghjklæø zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk læøzxcvbnmqwertyuiopåasdf asdfghjklæøzxcvbnmqwertyui qwertyuiopåasdfghjklæøzxcv bnmqwertyuiopåasdfghjklæø zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk læøzxcvbnmqwertyuiopåasdf Danske Ordsprog ghjklæøzxcvbnmqwertyuiopå [Skriv dokumentets undertitel] asdfghjklæøzxcvbnmqwertyui

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så Vi skal ud og sejle Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig for at blive inde og lege.

Læs mere

Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7

Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7 Brandstrup Travel ApS & Dane Travel A/S Fraflytning af Pakhuset, Nytorv 7 SoftSuitCase ApS Baggrund I forbindelse med et udvidet samarbejde mellem SoftSuitCase ApS på den ene side og Brandstrup Travel

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 6. november 2010 Opdateret 19. februar 2011 Oversigt over besvarelser på rundspørge vedr. kulde-, vand- og lugtgener. 38 Koldt ved indgang og dør. Kulde ved dør. Dør er utæt og

Læs mere

Værd at vide om Bedøvelse ved operation. Patientinformation. Anæstesi / Operation Afdeling Z

Værd at vide om Bedøvelse ved operation. Patientinformation. Anæstesi / Operation Afdeling Z Værd at vide om Bedøvelse ved operation Patientinformation Anæstesi / Operation Afdeling Z Før bedøvelsen Før du skal opereres, skal du tale med en anæstesilæge om den forestående bedøvelse. Ved denne

Læs mere

Skibsdrengen. Evald Tang Kristensen

Skibsdrengen. Evald Tang Kristensen Skibsdrengen Evald Tang Kristensen Der var engang en rig mand og en fattig mand, og ingen af dem havde nogen børn. Den rige var ked af det, for så havde han ingen til at arve sin rigdom, og den fattige

Læs mere

Part No.: 18934 Version 1.0

Part No.: 18934 Version 1.0 Offentlig Information Samsung Telecoms kan uden forudgående varsel revidere denne brugervejledning uanset grunden til dette. Samsung Telecoms kan endvidere uden forudgående varsel ændre design, komponenter

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Hvordan kan rygning være et personligt anliggende, når røgen er fælleseje?

Hvordan kan rygning være et personligt anliggende, når røgen er fælleseje? a f o r i s m e r Hvordan kan rygning være et personligt anliggende, når røgen er fælleseje? Introduktion Rygestop? Du kan tro, du kan! er en opdatering af den oprindelige samling aforismer, som udkom

Læs mere

Grill, bål og ukrudtsbrænder

Grill, bål og ukrudtsbrænder Grill, bål og ukrudtsbrænder med omtanke Læs om, hvordan du håndterer grill, bål og ukrudtsbrænder, så hverken du eller andre kommer til skade. www.brs.dk Almindelige forsigtighedsbestemmelser: Hold afstand

Læs mere

Lydhørhed. Tålmodig. Spilleregler i en god gruppe. Taler vi om det samme? Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008

Lydhørhed. Tålmodig. Spilleregler i en god gruppe. Taler vi om det samme? Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008 Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008 Taler vi om det samme? Lydhørhed Tålmodig Taler vi om det samme? Tålmodig Lydhørhed Taler vi om det samme? Tålmodig Lydhørhed Taler

Læs mere

Fælles Pædagogisk Grundlag

Fælles Pædagogisk Grundlag Fælles Pædagogisk Grundlag Information til forældre Dagtilbud 0-6 år Forord Det er med glæde, at Børne-, Unge- og Familieudvalget i oktober måned godkendte et fællespædagogisk grundlag for det samlede

Læs mere

bamix SwissLine Gebruiksaanwijzing, p. 3 Brugsanvisning, s. 39 Käyttöohje, s. 12

bamix SwissLine Gebruiksaanwijzing, p. 3 Brugsanvisning, s. 39 Käyttöohje, s. 12 Gebruiksaanwijzing, p. 3 Käyttöohje, s. 12 Bruksanvisning, s. 21 Bruksanvisning, s. 30 Brugsanvisning, s. 39 bamix SwissLine R Brugsanvisning bamix SwissLine R Indholdsfortegnelse Indledning 39 Før brug

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE. Skovlunde

Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE. Skovlunde Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE Skovlunde 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er KRATBJERGHUSENE Dens hjemsted er Skovlunde Dens værneting er Ballerup ret. 2. FORMÅL Foreningens

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Børn med hæse stemmer

Børn med hæse stemmer Børn med hæse stemmer Almindelige stemmeproblemer Det første tegn på en dårlig stemme er som oftest hæshed. Derfor er det vigtigt at lægge mærke til, hvordan stemmen lyder, og om den fungerer godt. Her

Læs mere

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION DK UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning DU KA VENTILATION ! WARNING! Tillykke med din nye DUKA SMART FAN. Det flade design med den lille indbygningsdybde er perfekt når der er trange installationsforhold.

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

Ilse Sand. Sig ordentligt. farvel

Ilse Sand. Sig ordentligt. farvel Ilse Sand Sig ordentligt farvel 1 Sig ordentligt farvel! Denne vejledning må gerne kopieres og foræres til familie og venner. Forord Mange problemer skyldes brudte relationer, som man ikke har fået sagt

Læs mere

Ideer til matematik-aktiviteter i yngstetrinet

Ideer til matematik-aktiviteter i yngstetrinet Ideer til matematik-aktiviteter i yngstetrinet Følgende ideer er ment som praktiske og konkrete ting, man kan bruge i matematik-undervisningen i de yngste klasser. Nogle af aktiviteterne kan bruges til

Læs mere

Kontrakt d.18.11.2013

Kontrakt d.18.11.2013 Kontrakt d.18.11.2013 mellem Sport & Energy v/niklas Jønsson CVR.nr.: 35259252 Godthåbsvej 188, 1. tv. 2720 Vandløse og KIWIWEB CVR.nr.: 33236506 KIWIWEB Frederiksberg Alle 32, 5 1860 Frederiksberg 1.

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt Bilag 4 Transkriberet interview med Liselott Blixt Af: Gruppe 7 Interviewer: Jeg vil starte med at høre om hvad dig og dansk folkeparti mener om den alkohol politik vi har idag hvor man kan købe alkohol

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg Viborg Kommune Teknik & Miljø Trafik og Veje Prinsens Allé 5 Att. Rasmus Ørtoft 24.10.2013 CM Sagsnr. 13/55654 Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, I henhold til samtale

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Take your cleaning and Hygiene standards to an entirely new level with the revolutionizing, three- step effect of Guardian Technology. G-Line Tattoo - Rengøringsskema

Læs mere

3. Computerens opbygning.

3. Computerens opbygning. 3. Computerens opbygning. Computere er konstrueret med henblik på at skulle kunne behandle og opbevare data og det er de som nævnt i noterne om Bits og Bytes vældig gode til. Som overordnet model for computere

Læs mere

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag til overdragelsesaftale mellem Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag 1. Fortegnelse over verserende retssager og klagesager Ingen. Bilag 2. Ejendomme med tilknytning til det kommunale

Læs mere

MOBIL LAB. Termografi TERMO GRAFI. Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling

MOBIL LAB. Termografi TERMO GRAFI. Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling Termografi TERMO GRAFI Introduktion Om termografilaboratoriet Opgaver og udfordringer Links og Efterbehandling Introduktion Tag temperaturen på energiforbruget Termografiundersøgelser afslører, hvor godt

Læs mere

NEO GSM nødkaldeapparat. Betjeningsvejledning

NEO GSM nødkaldeapparat. Betjeningsvejledning NEO GSM nødkaldeapparat Betjeningsvejledning Kidde Danmark A/S Kidde Danmark A/S Industriholmen 17-19 Viborgvej 798 2650 Hvidovre 8471 Sabro 3686 9600 8694 8711 info@kidde-danmark.dk info@kidde-danmark.dk

Læs mere

Dansk-historie-opgave

Dansk-historie-opgave Dansk-historie-opgave Vejledning CG 2015 Opgaven i historie eller dansk (DHO) skal træne dig i at udarbejde en længere, faglig opgave. Den er første trin i en tretrinsraket med indbygget progression: I

Læs mere

Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom

Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom Denne Vejledning Et vigtigt element i indsatsen for at nedbringe sygefraværet på det danske arbejdsmarked

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN Rengøring & vedligeholdelse af altan VIBO AFDELING 142 BAGERGÅRDEN VEDTAGET PÅ BEBOER/BUDGETMØDE D. 10. FEBRUAR 2005 REV. 19. JANUAR 2010 1. Færdsel på

Læs mere

RYGEAFVÆNNINGSVEJLEDNING

RYGEAFVÆNNINGSVEJLEDNING RYGEAFVÆNNINGSVEJLEDNING Smooff Rygeafvænningsfiltre til rygeafvænning.. 4 Påsætning af filteret............. 6 Opbevaring og rengøring........... 7 Vigtige anbefalinger............. 8 Før din rygeafvænning............

Læs mere

Regler for opbevaring af olie og kemikalier

Regler for opbevaring af olie og kemikalier Indledning Dette er en forskrift til dig, der opbevarer olie og kemikalier på din virksomhed eller dit landbrug. En forskrift er et regelsæt, der håndhæves af kommunen, hvis reglerne ikke overholdes. Uheld

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

virker kloakken ikke?

virker kloakken ikke? virker kloakken ikke? KLOAKFORSYNINGEN Reparation Rensning Ringe til hvem? Du ejer selv en del af kloaksystemet når du ejer et hus. Vi har erfaret, at kun de færreste grundejere er bevidste om, at kloaksystemet

Læs mere

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015 . Roskilde Nord Boligselskab for M0LLEENGEN Roskilde N ord Boligselskab Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

SKRIFTLIGE ANVISNINGER I HENHOLD TIL ADR. Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation

SKRIFTLIGE ANVISNINGER I HENHOLD TIL ADR. Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation SKRIFTLIGE ANVISNINGER I HENHOLD TIL ADR Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation I tilfælde af en ulykke eller en nødsituation, der kan opstå eller forekomme under transport, skal medlemmerne

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

SKRIFTLIGE ANVISNINGER. Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation

SKRIFTLIGE ANVISNINGER. Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation SKRIFTLIGE ANVISNINGER Foranstaltninger i tilfælde af ulykke eller nødsituation I tilfælde af en ulykke eller en nødsituation, der kan opstå eller forekomme under transport, skal medlemmerne af køretøjets

Læs mere

Dagkirurgisk operation - Skulder

Dagkirurgisk operation - Skulder Patientinformation Dagkirurgisk operation - Skulder - B130 Velkommen til Vejle Sygehus Ortopædkirurgisk Afdeling 1 2 Dagkirurgisk operation - Skulder Navn... Du bedes møde i afsnit B130... dag den... kl....

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere