VANDREFORENINGEN MUNKEBO FODSLAW BUSREJSER 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VANDREFORENINGEN MUNKEBO FODSLAW BUSREJSER 2016"

Transkript

1 Kære medlemmer Igen i år kan Munkebo Fodslaw tilbyde et varieret program af busrejser i ind- og udland. Hertug Hans Vandring i Haderslev 1 dag april Holstensk Schweiz 4 dage maj Østrig 9 dage 25. juni - 3. juli Julemærkemarch på Bakken 1 dag juli Polen og Krakow 7 dage sept. Moesgårdsvandring i Aarhus 1 dag oktober Tilmeldingen starter mandag den 2. nov. kl Julemarked på Gram Slot 1 dag november Tilmelding kan kun ske pr. telefon, mail eller personlig henvendelse til de nævnte personer. Tilmelding til turene til Østrig, Holstensk Schweiz og Polen: Arne - tlf eller formand@munkebofodslaw.dk Tilmelding til 1-dags turene: Lilian - tlf eller liljo@munkebo-borger.dk

2 Hertug Hans Vandring i Haderslev - 1 dag lørdag 16. april Fodslaw Haderslev arrangerer Hertug Hans Vandring i og omkring Haderslev, og Munkebo Fodslaw tager på bustur for at deltage i vandringen. Ruter: 6, 11 og 22 km. Hans den Yngre, Hertug af Slesvig- Holsten-Sønderborg levede og var søn af kong Chr. 3. af Danmark. I 1564 blev han hertug af Slesvig og Holsten, da Frederik 2. overlod ham Als, Sundeved, Ærø og Pløn. Han var stamfader til flere fyrstelige linjer, herunder Sønderborg, Glücksborg, Plön og Augustenborg og dermed til den danske kongeslægt siden 1863, glücksborgerne. For dem, der vandrer 6 eller 11 km er der mulighed for at deltage i en byvandring med guide - en vandring på ca. 1 km med temaet 9. april. Vi kommer rundt til steder, der var berørt af besættelsen og steder, hvor filmen 9. april blev optaget. Efter vandring og bytur kører vi samlet til Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld, hvor vi får det store sønderjyske kaffebord - hele 21 forskellige slags brød og kager. Forplejning: På startstedet får vi kaffe med rundstykke. Frokost er for egen regning. Der kan på startstedet og på rastepladserne købes mad og drikke til Fodslaw-priser. Turen slutter med det nævnte kaffebord. Øl og vand kan købes i bussen. Rejsens pris er kr. 450 pr. person og omfatter bustransport, kaffe med rundstykke på startstedet, startkort og det store sønderjyske kaffebord på hjemvejen. Der er også mulighed for at gå rundt i den hyggelige bymidte på egen hånd, se Domkirken eller gå på shopping - det er lørdag og butikkerne holder åbent til kl. 14. Tillæg for byvandring 9. april : kr. 25 pr. person. Byvandringen bestilles sammen med tilmeldingen. Frokost under vandringen. Turleder: Lilian Munch Pedersen Tilmelding og oplysninger: Lilian Munch Pedersen liljo@munkebo-borger.dk eller tlf Dep. på kr. 100 skal indbetales senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 16. marts Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk.

3 Holstensk Schweiz - 4 dage maj Området: Naturparken Holstensk Schweiz er et herligt bakket søområde beliggende mellem Kiel og Lübeck ca. hundrede kilometer syd for den dansk/ tyske grænse. I området ligger der 3 smukke byer: Plön, Malente og Eutin. Vi skal på denne tur have base i kurbyen Malente. Der bliver en heldags busudflugt med ophold i Lübeck og Ratzeburg samt sejltur på Nordeuropas Amazonas. Hele turen tilrettelægges således, at både vandrere og ikke-vandrere kan deltage. Det skal vi se: Vi skal opleve naturpark Holstensk Schweiz med dens hyggelige byer og meget smukke natur - det skovrige søområde med utallige vandrestier. Alle får mulighed for at opleve haveudstillingen Landesgartenschau Eutin 2016 (entre ca. 15 euro). På udflugt besøger vi bl.a. Lübeck med dansk guide samt Ratzeburg. På hjemturen besøger vi Rendsburg og spiser til aften i Flensburg. Seehotel Diekseepark ved søpromenaden Opholdet: Vi skal bo på Seehotel Diekseepark direkte ved Dieksee promenaden i Malente. Vi bor i dobb. værelser med bad/toilet og med halvpension (morgen- og aftensmad). Vandreturene: Vandreturene foregår i let terræn - stort set vandret på grusstier i skovrigt område - for det meste langs med søbredder og vandløb. Vi starter allerede den første dag med ca. 10 km vandring fra Plön og frem til hotellet i Malente. Den følgende dag vandrer vi til byen Eutin t/r - ialt 22 km (der kan også køres med bus - helt eller delvist). Der bliver også en vandring på cirka 13 km i forbindelse med udflugten til Lübeck og Ratzeburg. Rejsens pris er kr og omfatter bustransport, 3 nætter på hotel i delt dobb.værelse med bad/toilet og halvpension. Desuden heldagsudflugt incl. sejltur med frokost og endelig aftensmad på hjemturen. Tillæg for enkeltværelse: kr Sejlture ud over den nævnte. Entréer, frokoster og andre måltider udover de nævnte samt drikkevarer. Turleder: Arne og Lene Kristiansen. Tilmelding og oplysninger: Arne Kristiansen - formand@munkebofodslaw.dk eller tlf Dep. på kr. 250 skal indbetales senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 8. april Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk.

4 Østrig - 9 dage 25. juni - 3. juli Området: På denne tur skal vi opleve byen Salzburg og det dejlige Salzburgerland med de fantastiske bjerge, alpegræsgange, hyggelige småbyer og store skovområder. Turen tilrettelægges som en kombinationstur med både udflugtsdage og vandredage/ udflugter, hvor både vandrere og ikke-vandrere kan deltage. Dag 4: Udflugtsdag. Panoramatur til Hitlers Ørnerede og Königsee. Ørnereden i 2000 m højde nås ved hjælp af specialbus og elevator. Dernæst besøg ved Königsee, hvor der er tid til frokost og evt. sejltur på egen hånd. Udflugten er med i rejsens pris, dog ekskl. specialbus, elevator og entré. Opholdet: Vi skal bo i den lille by Golling ca. 40 km syd for Salzburg på det familiedrevne Hotel Hauslwirt med dansktalende vært. Hotellet og det nærliggende gæstehus er centralt beliggende i den hyggelige by. Værelserne er uensartede, men pæne, og de har alle bad/toilet. Der er en pæn restaurant og en ølstue. Forplejningen er god, og der hører et glas vin/øl eller sodavand med til aftensmaden. Fornøjelig Tyroleraften med de lokale Schuhplattlere. Dag 5: Vandredag. Vi starter i Hinterbrand i Tyskland, hvor vi tager Jennerliften op til toppen af bjergmassivet i 1850 m højde. Her vandrer vi i et af de flotteste bjergområder frem til bjergstationen Stahlhaus på grænsen mellem Tyskland og Østrig. Den samlede vandring er på ialt 14 km. Der køres samtidig udflugt for ikke-vandrerne til hyggelige byer og seværdigheder i området. Dag 1: Opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov og kørsel til overnatning syd for Kassel. Dag 2: Videre herfra til Golling, hvor vi ankommer midt på eftermiddagen. Efter indkvartering og inden aftensmad laver vi en lille vandretur rundt i byen. Dag 3: Vandredag. Vandring på den store postalm. Sammen med en lokal vandreguide vandrer vi op i Nordeuropas største almområde. På turen får vi udsigt til St. Wolfgangsee, og vi holder frokostpause ved en 300 år gammel bjerghytte. Samlet vandring på ca. 11 km. Der er udflugt for ikke-vandrere til St. Wolfgangsee. Dag 6: Udflugtsdag. Vi skal på tur rundt i Mozarts Salzsburg med lokalguide, hvor vi bl.a. besøger Mozarts fødehjem, domkirken, residenspalæet og meget mere. God tid til at nyde den dejlige by. Udflugten er med i rejsens pris.

5 Østrig - 9 dage 25. juni - 3. juli Dag 7: Vandredag. Vi besøger Mühlbach og Hochkönigs vandrerige. Turen starter ved Arthurhaus, og vi vandrer herfra over alme og gennem flot natur og oplever nogle meget flotte panoramaudsigter. Der køres samtidig udflugt for ikke-vandrere til hyggelige byer i området. Dag 8: Vi siger farvel til hotellet i Golling og kører til overnatning i Tyskland. Dag 9: Vi når den danske grænse sidst på eftermiddagen med kort stop ved en grænsekiosk. Betaling og rejsebetingelser: For denne rejse gælder Gislev Rejsers Alm. rejsebetingelser for Pakkerejser. Faktura fremsendes direkte fra Gislev Rejser og depositum (15% af rejsens pris) og restbetaling betales iht. Gislevs rejsebetingelser. Man har som altid faste pladser i bussen. Busplanen administreres og laves af Munkebo Fodslaw. Rejsens pris er kr pr. pers. og omfatter: Alm. bustransport på rejse og udflugter, 8 nætter på hotel i delt dobb.værelse med bad/toilet. Desuden halvpension (fra aftensmad dag 1 til og med morgenmad dag 9). Lokalguide på vandringer og guide i Salzburg. Rejseleder (Gislev), gebyr til Rejsegarantifonden samt moms. Tillæg for enkeltværelse: kr. 598 (begrænset antal. Andre måltider end de nævnte, drikkevarer - bortset fra det nævnte glas til aftensmaden, entréer, specialbus og liftkort. Arrangør: Munkebo Fodslaw med Gislev Rejser som teknisk arrangør. Tilmelding og oplysninger: Arne Kristiansen - formand@munkebofodslaw.dk eller tlf Munkebo Fodslaw råder over samtlige 48 pladser indtil den 1. januar Efter denne dato forbeholder arrangørerne sig ret til at sælge evt. restpladser til andre kunder. Vandringernes sværhedsgrad: Vi vandrer i roligt tempo under kyndig vejledning og farten tilpasses deltagerne og omgivelserne. På grund af terrænnet kan der blive tale om at dele gruppen i hold. Alle vandringerne ligger i kat. 1-2 med en lille delstrækning på 3 ud fra en skala på 6. Dvs. vandringer i den lette ende af skalaen med fast underlag med relativt mindre stigninger/fald. For vandrere, som regelmæssigt følger foreningens træningsture, burde det ikke give problemer. Der tages forbehold for ændringer i vandre- og udflugtsprogram som følge af vejrlig og stedlige forhold.

6 Julemærkemarch på Bakken - 1 dag søndag 24. juli Munkebo Fodslaw har i mange år støttet og deltaget i Julemærkemarchen til fordel for Julemærkehjemmene. Nu bliver der en ekstra chance for at gå Julemærkemarch. Siden 2012 har Bakken arrangeret Julemærkemarch i forbindelse med julemændenes årsmøde. Om turen: Efter opsamling kører vi til Dyrehavsbakken nord for København. Vandringen starter ved Pjerrots Hus, og der er ruter på 2,5, 5 og 10 km. Har man ikke lyst til at vandre, kan man hygge sig på Bakken på egen hånd. Der er masser af julemænd fra hele Verden og juleaktiviteter overalt. Vi får en rundvisning med guide og efter en hurtig kop kaffe ved bussen, kører vi til Krebshuset ved Sorø, hvor vi afslutter turen med middag. Der bliver tid til at spise frokost - man kan medbringe madpakke eller spise i én af de mange restauranter. Der er også mulighed for at se Korsbæk på Bakken på egen hånd. Man kan bestille en rundvisning på ca. en time med guide. Det koster kr. 100 og starter kl. 11. Rundvisning skal bestilles og betales på forhånd på Bestil i god tid - der er rift om pladserne. Kl. 14 kører bussen til Helsingør, hvor vi skal se det ny Museum for Søfart, der er bygget i det gamle dokområde. Museet - der populært kaldes Hullet i Jorden er såvel arkitektonisk som udstillingsmæssigt en oplevelse. Rejsens pris er kr. 675 pr. person og omfatter bustransport, kaffe med rundstykke på udturen, startkort til Julemærkemarchen, entré og guide på Søfartsmuseet, en kop kaffe ved bussen samt middag på hjemvejen. Frokost og drikkevarer til aftensmaden. Turleder: Lilian Munch Pedersen Tilmelding og oplysninger: Lilian Munch Pedersen liljo@munkebo-borger.dk eller tlf Dep. på kr. 100 skal indbetales senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 24. juni Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk.

7 Polen og Krakow - 7 dage september Området: Vi skal besøge vores naboer i Polen. Turen køres med Hårby Busser og med Henning som chauffør. Udgangspunktet bliver den smukke by Krakow, som er på Unescos liste over Verdens kulturarv. Vi oplever vores naboer i Polen og deres rige kultur. Turen køres syd om Berlin til Krakow. Byen var den polske kongelige residensby i mere end 500 år og er en både smuk og charmerende by. markedsplads, ser Maria Kirken og nyder den flotte udsigt over byen fra Wawel slottet. Senere går vi til det jødiske kvarter, der rummer mange mindesmærker, og vi besøger én af ghettoens synagoger med begravelsesplads. Vi oplever også et livligt cafémiljø her. En aften planlægger vi en klezmerkoncert i det jødiske kvarter. Opholdet: Den første nat overnatter vi lige før den polske grænse i den tidligere DDR by Cottbus på Hotel Am Seegraben. Derefter bor vi 4 nætter centralt i Krakow på det ***stjernede hotel Campanile. På hjemturen overnatter vi på Hotel Panorama midt i Berlin. Der bliver en udflugt til den 800 år gamle saltmine i Wieliczka. Den nu nedlagte saltmine var engang en vigtig kilde til indtjeningen på egnen. I dag kan vi nyde et fantastisk galleri af saltskulpturer, kapeller og en katedral, som er udhugget af minearbejdere gennem tiderne. Wieliczka saltminen blev åbnet i 1200-tallet, og man udvandt spisesalt frem til det er én af verdens ældste saltminer. Vandreturene: Der planlægges 4 vandreture hver på ca. 5 km: - vi går en formiddagstur i byen Cottbus ved Altmarkt gennem parken til floden Spree. - Vi går en tur gennem det grønne bælte, som går rundt om den gamle by i Krakow. - Vi vandrer en tur i bjergene omkring Zakopane i det sydlige Polen. - Vi går en morgenvandring i det centrale Berlin. Det skal vi se: Hen under aften på andendagen ankommer vi til Krakow. Centralt i Krakow skal vi opleve ét af Europas største middelaldertorve. Sammen med en lokal guide går vi på byvandring. Vi starter omkring det smukke torv med den store For interesserede bliver der mulighed for et besøg i Auschwitz. Men man kan i stedet for vælge at besøge ét af de interessante museer i Krakow, tage på indkøb i byen eller nyde bylivet på en hyggelig café.

8 Polen og Krakow - 7 dage september I det sydlige Polen skal vi på 2 1/2 times sejltur på Dunajec floden. Turen går gennem enestående natur og foregår på store 10 mands tømmerflåder. Byen blev sønderbombet under 2. Verdenskrig, men er senere blevet genopbygget. Der bliver tid til ophold på det stemningsfulde torv med de farverige husfacader. På hjemturen overnatter vi i Berlin. Der bliver sightseeingtur i byen med bus, hvor vi bl.a. kommer forbi Rigsdagsbygningen, Brandenburger Tor, Gedächtniskirche og Alexanderplatz. Og der bliver mulighed for morgenvandring i Berlins gader. Derefter kører vi til byen Zakopane og Tatrabjergene, som er alpelignende bjerge med evig sne og vandfald og med et net af vandrestier. Her bliver der mulighed for en god vandretur. Om vinteren er området et yndet feriested for skisport. Hjemturen byder på et besøg i den flotte gamle by Wroclaw. Herefter går det tilbage til Danmark, hvor vi spiser aftensmad på Holdbi Kro ved Kruså. Rejsens pris er kr pr. person og omfatter bustransport, 6 nætter på hotel i delt dobb.værelse med bad/toilet og halvpension (morgenmad og aftensmad). Desuden 4 frokoster, som tilberedes og spises ved Hennings bus. Frokosten er en enkel og frisk tilberedt dansk frokost og er inkl. drikkevarer. Prisen er også inkl. entré til Wieliczka saltminen, guide i Krakow samt sejltur på Dunajec og svævebane i Zakopane. Tillæg for enkeltværelse: kr. 750 Drikkevarer til måltider om aftenen samt entré til Auschwitz og klezmer koncert. Turleder: Poul Erik Hansen - tlf Tilmelding: Arne Kristiansen - formand@munkebofodslaw.dk eller tlf Dep. på kr. 250 skal indbetales senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 4. august Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk.

9 Moesgårdvandring - 1 dag søndag 30. oktober Fodslaw Århus arrangerer hvert år en vandring i området omkring Moesgård, og i 2016 tager Munkebo Fodslaw på bustur for at deltage i vandringen. Turen går gennem naturskønne områder ved skov og strand. Ruter: 6, 12 og 19 km. For dem, der går 6 og 12 km er der mulighed for at komme på udflugt til Moesgård Museum. Her arrangerer vi rundtur med guide, og der bliver tid på egen hånd til at se mere på museet eller drikke en kop kaffe i caféen. Man kan selvfølgelig også vælge at blive på startstedet eller tage med til Moesgårdområdet på egen hånd uden at besøge muséet. På kan du følge med i hvilke udstillinger, der planlægges til efteråret Det kan desværre ikke oplyses nu. Forplejning: På startstedet får vi kaffe med rundstykke. Frokost er for egen regning. Der kan på startstedet og på rastepladserne købes mad og drikke til Fodslaw-priser. Turen slutter med æggekage og en øl/vand på Jelling Kro på hjemvejen. Rejsens pris er kr. 475 pr. person og omfatter bustransport, kaffe med rundstykke og startkort. Desuden middag med en øl/vand på hjemvejen. Tillæg for udflugt til Moesgårdmuseet: kr. 130 for entré og rundvisning med guide. frokost og drikkevarer ud over den nævnte øl/vana ved middagen på hjemturen. Turleder: Lilian Munch Pedersen Tilmelding og oplysninger: Lilian Munch Pedersen liljo@munkebo-borger.dk eller tlf Dep. på kr. 100 skal indbetalt senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 30. sept Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk.

10 Bustur til Julemarked på Gram Slot - 1 dag søndag 13. november Området: Årets juletur går til Gram Slot i Sønderjylland, hvor der igen i år er julemarked på og ved slottet med mere end 150 boder og udstillere. Hele området emmer af jul og julehygge og er et slaraffenland for alle, der elsker jul og julehygge. Kl samles vi i bussen igen og kører til Bramdrupdam Kro, hvor vi spiser middag inden hjemturen starter. Hjemkomst: første afsætningssted Langeskov kl. ca Om turen: Efter den sædvanlige opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov kører vi til én af butikkerne syd for grænsen, hvor der bliver mulighed for grænsehandel. Vi får en kop kaffe med rundstykke undervejs. Efter en vel overstået julehandel kører vi til Gram, hvor der venter os en let frokost på Gram Slotskro - 3 håndmadder og en øl/vand. Vi får udleveret adgangsbilletter til julemarkedet og en kupon til eftermiddagskaffe med kage. Resten af eftermiddagen er på egen hånd - der er mulighed for at handle i de mange juleboder, måske tage en kanetur, hilse på julemanden eller drikke en kop kaffe med kage i én af de mange boder - der er frit valg. Der er også mulighed for at bese slottet på egen hånd. Rejsens pris er kr. 700 og næsten all Inclusive bortset fra drikkevarer under middagen på hjemturen. Prisen omfatter bustransport, kaffe med rundstykke på udturen, frokost inkl. en øl/vand, indgang til julemarked, kaffe/kage på julemarkedet samt middag på hjemvejen. Drikkevarer til aftensmaden. Turleder: Lilian Munch Pedersen Tilmelding og oplysninger: Lilian Munch Pedersen liljo@munkebo-borger.dk eller tlf Dep. på kr. 100 skal indbetalt senest en uge efter tilmeldingen. Restbeløbet skal indbetales senest 13. oktober Indbetaling skal ske til foreningens rejsekonto Der henvises til foreningens Almindelige rejsebetingelser, som kan ses på munkebofodslaw.dk. HUSK PAS!

11 GENERELLE REJSEBETINGELSER 1. Tilmelding: Kun medlemmer af Munkebo Fodslaw kan deltage i foreningens rejser - med mindre andet er nævnt. For at sikre, at alle har fået rejsehæftet og dermed lige betingelser for at tilmelde sig rejserne, er der fastsat en dato for start for tilmeldingen. Dato ses nedenfor. Tilmelding kan kun ske til de nævnte personer. Tilmelding kan ske pr. tlf., mail eller personligt. Man kan kun tilmelde sig selv og evt. ledsager. l2. Senest 7 dage efter tilmeldingen skal depositum være betalt. Depositum er kr. 100 pr. person ved 1-dags ture og kr. 250 pr. person ved flerdages ture. Bliver depositum ikke indbetalt til tiden, betragtes tilmeldingen som annulleret, og den reserverede plads vil blive tilbudt evt. personer på venteliste. Restbeløbet skal være indbetalt senest en måned før rejsedatoen. Indbetales restbeløbet ikke, betragtes deltagelsen som annulleret, og pladsen tilbydes evt. personer på venteliste. Det indbetalte depositum refunderes ikke. 3. Information om rejsen: Informationen i rejsehæftet om de enkelte rejser er vejledende, og der kan evt. ske ændringer i programmet undervejs. Der tages forbehold for rejsernes pris for prisstigninger, moms, afgifter m.m. som ikke var foreningen bekendt på udgivelsestidspunktet af dette rejsehæfte. På alle rejser i rejsehæftet er der faste pladser i bussen fra start til slut. Der kan ikke reserveres bestemte pladser, men ved bestillingen kan man anføre, om man vil sidde forrest eller bagest i bussen og evt. vil sidde sammen med andre navngivne personer. I det omfang, det er muligt, vil turleder forsøge at opfylde ønskerne. Har man ikke anført særlige ønsker, fordeles pladserne i den orden tilmeldingen er foretaget. På rejser med overnatning er der i begrænset omfang mulighed for enkeltværelse mod ekstra betaling. Da der er tale om meget få værelser, henstiller vi, at man aftaler at dele værelse med en anden og anfører dette ved bestillingen. 4. Afbestilling: Når depositum er indbetalt er tilmelding bindende. Hvis rejsen af den ene eller anden grund må afbestilles, refunderes depositum ikke. Hvis rejsen afbestilles efter at restbeløbet er betalt, refunderes restbeløbet kun, hvis en anden person fra ventelisten overtager rejsen, og kun hvis rejsen er udsolgt (min. 48 pers.). Omkostninger, som Fodslaw sparer - f.eks. middage, entréer m.v. vil naturligvis blive tilbagebetalt under alle omstændigheder. Ved afbestilling pga. sygdom henvises til egen afbestillingsforsikring. Hvis rejsen aflyses f.eks. grundet for få tilmeldte, tilbagebetales alle indbetalte beløb for den pågældende rejse. 5. Forsikringer: Fodslaw har ikke tegnet nogen form for forsikring for den enkelte person. Deltagelse sker på eget ansvar. Sundhedskortet dækker IKKE ved lægebehandling og hospitalsophold i udlandet, så HUSK at få det blå kort. (fås hos kommunen). Det blå kort dækker ikke hjemtransport, så det henstilles, at man selv tegner rejseforsikring i sit eget forsikringsselskab. 6. Særlige forhold for rejsen til Østrig: Rejsen tilrettelægges i et samarbejde mellem Munkebo Fodslaw og Gislev Rejser, men gennemføres med Gislev Rejser A/S som teknisk arrangør. For rejsen gælder Gislev Rejsers Almindelige betingelser for pakkerejser - se Rejsens 48 pladser er forbeholdt Munkebo Fodslaw indtil den 1. jan Herefter søges evt. restpladser solgt til medlemmer fra andre foreninger og/eller til Gislevs egne kunder. Tilmeldingen starter mandag den 2. nov. kl Tilmelding til turene til Østrig, Holstensk Schweiz og Polen: Arne - tlf eller formand@munkebo-borger.dk Tilmelding til 1-dags turene: Lilian - tlf eller liljo@munkebo-borger.dk Tilmelding kan kun ske til de nævnte personer.

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE Krakow AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE KULTURPERLEN KRAKOW - ENESTÅENDE BJERGLANDSKABER At vandre gennem Krakows smalle gader er som at træde tilbage i historien. Her står de smukke borgerhuse uberørt

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013 BUSTURE 2014 Deltagerne Bornholm 2013 Limfjordsøen Fur Stockholm/Tallinn Skagen/Nordjylland Dresden/Saksisk Schweiz Juletur Tønder Generelle betingelser Tilmelding til alle ture i dette hæfter starter

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET 2017 4 DAGE, 27. 30. OKTOBER Det gamle rådhus i Werningerode Lige siden slutningen af 1950erne starten af 1960erne, hvor bl.a. Tjæreborgpræsten sendte de første ferieglade

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.01.2020 2.595,- Højdepunkter Skøn og rolig nytårsaften i Berlin Det centralt beliggende Mark Hotel tæt ved Kurfürstendamm Hyggelig nytårsmiddag

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Rhinen i flammer og Colmar

Rhinen i flammer og Colmar Rhinen i flammer og Colmar Rüdesheim ved Rhinen har i mange år været et af danskernes foretrukne rejsemål, og vi har på denne dejlige forårsrejse kombineret Rhinen med et andet meget populært rejsemål,

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Fodslaw på besøg i Europaparlamentet september 2015 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Opvaskeholdet

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! Efter stort pres fra vores gæster kan vi nu tilbyde, hvad mange mener er det ultimative: Ischgl - kombinationen af eventyrligt skiløb og verdensklasse

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4. Nordpolen Gdansk Afrejse: 23.08.2020 Hjemkomst: 29.08.2020 Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Historiske Gdansk med lokal guide Kanalsejlads over land og

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Landboseniorklub Vestjysk Landboforening Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Et virke med Ferguson v/gdr.

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Den tyske Eventyrvej Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Smukt, romantisk og historisk En hyggelig og afslappende tysklandsrejse Fyldt med spændende eventyr

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere