Vallekilde-Hørve Friskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vallekilde-Hørve Friskole."

Transkript

1 2. oktober 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 836 Næste uge: 3. oktober 5. oktober 6. oktober 7. oktober 8. oktober 9. oktober Skoledag (Kl ) Fri for 3. oktober SFO åbent Sundhedsplej. 8.kl. Sundhedsplej. 8.kl. UU-vejleder Bag for en sag i Spireloppen Skole/hjem ml.gr. Trimdag Efterårsferie Mærkedag: 3. oktober 6. oktober 8. oktober 9. oktober Thea 8.kl. Sofia 4.kl. Birk 4.kl. Hjalte 2.kl. Emilie 9.kl. TILLYKKE TIL JER HUSK: Skoledag lørdag den 3. oktober 2015 kl Alle børn har fået en orange seddel med hjem i tasken torsdag/fredag angående ovennævnte skoledag. Kære forældre, elever og nye kolleger: Jeg er så heldig nu at være ansat hos jer og have timer i 4. klasse, 6. klasse, 7. klasse og 8. klasse samt specialundervisning. Jeg har arbejdet på friskoler i København og senest på Højbo Friskole. Jeg bor i Havnsø med min søn Jens på 14 år. Jeg glæder mig til mine timer her, til at være klasselærer i 8. klasse og til at hilse på jer til åbent- hus skoledagen i morgen. Med venlig hilsen, Peter Torkelund.

2 Fra bestyrelsesmødet den 23. september 2014 På bestyrelsesmødet blev der talt om lukningen af vejen bagom Brunbjerg. Skolens leder Hans Brandt har rettet henvendelse til kommunen i form af en skrivelse, hvor det bliver påpeget hvilke uheldige konsekvenser dette vil få. I form af farlige skoleveje for en del af vores elever samt vores lærere og elever har stor gavn af at kunne bruge vejen, til og fra skole, gå/løbe ture i Sundhed og bevægelses timerne og f.eks til vores kommende Trim dag den 9. oktober 2015 Nille SKOLELØRDAG DEN 3. OKTOBER 2015 Igen i år holder vi skolelørdag/åben skole den første lørdag i oktober. Det er et samarbejde med de andre friskoler i Odsherred, hvor der er mulighed for at forældre, familie og gæster kan komme og opleve vores dejlige skole. Denne lørdag er sidste dag i vores PMU-uge med hovedtemaet Storm P Her på vores skole er programmet følgende: Alle elever møder kl (det er en skoledag) Forældre, familie og gæster kan komme og gå i hele tidsrummet som besøgende kan man gå rundt og opleve de meget forskellige Storm P værksteder og snuse til atmosfæren, bevæger man sig udenfor er der også mulighed for røg, bål og hygge. Der vil være kaffe, saft og æbler til alle Kl morgensang i Baunen. Kl. ca eleverne er på deres værksted. Kl frikvarter. Kl eleverne er på deres værksteder herefter weekend. Vel mødt - Hans

3

4 Trimdag fredag d. 9/10 (kl 8 til ca kl 12) Fredag inden efterårsferien afholdes den årlige trim-dag. Eleverne er fordelt på 16 hold, ledet af vores dygtige og ansvarlige 8. klasse elever. De små kan glæde sig over at være sat sammen med deres større makkere. Se holdlisterne hængt op ved indgangen. Ude på ruten vil de kreative 9. klasse elever stå klar med forskellige opgaver / overraskelser. Og tilbage på skolen vil der være flere poster under kyndig ledelse af udvalgte lærere. HUSK fornuftigt tøj efter vejrudsigten, gode sko, god energi og mad og drikke. Ca kl. 12, når alle er nået rundt, mødes vi til en fælles afslutning hvem ved, måske med præmier til det bedste hold? Der vil være opsyn med børnene der går i sfo fra Trim-dagen er slut og frem til kl herefter sfo som sædvanligt. Derefter siger vi alle sammen: God efterårsferie!

5 PMU-ugen den 28. september 2. oktober 2015 Se flere billeder på skolens hjemmeside / fotogalleri

6

7 Referat - Forældremøde 7.kl tirsdag d.22/ Opfølgning på alkoholsnakken En fælles alkohol-politik blev aftalt : Nul alkohol i 7.klasse. Vi taler sammen og passer på hinandens børn - det skal være trygt for vores børn at fortælle hvis det er gået galt; ingen bliver tabt på gulvet eller holdt udenfor. Ny vikar for Lotte i dansk er Peter - Peter fortalte om sin plan for danskundervisningen. I løbet af det næste stykke tid skal der arbejdes med essays - Peter s primære fokus vil dog være at lære eleverne at udtrykke sig mundtligt - der vil være en lille skriftlig opgave. - Der lægges vægt på give udtryk for meninger og synspunkter med begrundelse. Peter har tlf. nr Noter Eleverne skal lære at tage / lave noter - Bornholm Palle fortæller at det var en god tur med relativt stort udbytte trods turens korte varighed. Klassen opførte sig fint og er gode at rejse med. Trivsel Det er Palle s vurdering at klassen føler sig tryg i overbygningen og den generelle trivsel, indbyrdes er god. PMU-uge Ang. åbent hus lørdag d.3/10 - hvor der er mødepligt på skolen - skal de elever, der ikke kan deltage, huske at bede om fri. Forældrearrangementer Nyt udvalg består af : Anders Modin og Tina Trebbien Facebook gruppe Klassen har fået sin egen gruppe og man finder den ved at søge på : vhf årgang 2002 Klassekassen s kontonr Udveksling Sydslesvig Igen i år er der udveksling med elever fra Sydslesvig - forældre er blevet kontaktet direkte fra udvekslingskontoret (Feriebarn.dk ) For yderligere information / spørgsmål skal der rettes henvendelse til skolens kontor.

8 Referat -forældremøde i 9. klasse tirsdag den 22. sep Marianne startede mødet med at gennemgå årsplanerne for både dansk og engelsk. Dimensionsfest: Marianne og Clark fortalte om sidste skoledag og dimensionsfesten. Sidste år havde 9. kl. ytret ønske om pindemader, men det besluttede forældrene at ignorere, og der var enighed om at dimensionsfesten er en fest og en tradition, og derfor skal der være rigtig mad! Projektopgave: I uge 6 er der projektopgave i hele overbygningen. Marianne anbefaler at 9. arbejder sammen, da 9. både skal have en udtalelse samt karakter for opgaven. Opgaven kan laves alene eller i gruppe. Skolehjemsamtaler: Der er skolehjemsamtaler d. 1. og 2. november, Marianne vil også skrive det i ugebrevet. Informationsaften om uddannelsessystemet: Der er kommet invitation til gennemgang af uddannelsessystemet for forældre og elever i klasse. Det foregår på Højby skole d. 5. oktober. (invitationen er sendt ud på e- mail) Tilmelding til ungdomsuddannelse: Man skal selv sørge for at få meldt sig til ungdomsuddannelserne. Deadline er omkring 1. marts Festudvalg: Marianne vil høre klassen om de har nogen ønsker. Maiken (Eja) og Mette (Asta) meldte sig til festudvalget. Kageordning og torsdagmøder: Klassen har vedtaget at have en kageordning kageliste er lavet. Kagen spises torsdag i 6. lektion hvor der er tid til snak om diverse. Er der ikke kommet forslag fra klassen selv, tager Marianne relevante emner op i denne time. Det kan f.eks. være seksualundervisning. Alkohol / stoffer: Der er enighed om at vi som forældre holder hinanden informeret hvis vi oplever at andres børn/unge er berusede eller påvirket af hash eller andet. Det er vigtigt at vores børn har tillid til os, så de også selv fortæller. De skal ikke tro vi kun vil informeres for at straffe. Under mødet fortalte nogle forældre at der blandt andet sælges hash på MC Donald i Holbæk og at der er et sted i Hørve der går under navnet H&M, hvor der sælges hash og ketamin. Vi bekræftede tidligere aftale om at skrive om der serveres alkohol eller ej på invitationer til fester o.a. Der var snak om at det kunne være en god idé med et forældremøde hvor dagsordenen kun er alkohol/stoffer der blev ikke aftalt noget. Fra skolens side har man også fokus på emnet og vil sørge for møder/arrangementer med folk udefra der evt. kan fortælle om egne erfaringer. Klassekassen: Beløbet er 150 kr./elev. Pernille (Laura P) sender med kontonummer.

9 Vi nyder efterårets varme solstråler og kan næste ikke fatte at vi i dag skriver d. 2. oktober, derfor udnytter vi det skønne vejr, så længe vi kan. I forskellige hjørner af legepladsen bliver der hygget med det helt store hit, nemlig Disney-kort. Indtil videre er vi ikke stødt på nogle problemer eller konflikter i forbindelse med kortene i SFO-tid tværtimod giver det en masse hyggestunder og samler børnene på kryds og tværs. Dog er vi meget OBS på hvad der sker, da vi ved det har skabt nogle problemer i skoletiden. Nogle af problematikkerne har blandt andet lydt på at man har fortrudt et kort-byt og derfor har forlangt at få kortet tilbage. Eller at et kort er blevet væk eller evt. taget af en anden. Så vi opfordrer til at man hjemme tager en snak om, hvordan man håndterer kortene bedst muligt eller evt. skriver små initialer på kortene, så vi ikke behøver at forbyde dem. Nu varer det heller ikke længe før vi går i gang med at lave julegaver. Allerede efter efterårsferien går vi i gang. Derfor sætter vi en lille materiale-efterlysning i gang: gamle billedrammer (gerne i træ og med glas). Har du/i en ekstra eller falder over et godt tilbud på et loppemarked, så tager vi imod med kyshånd Bag For En Sag er skudt godt i gang og der er blevet bagt, smagt, rullet, duftet, vejet, modelleret, skrevet og tegnet til den helt store guldmedalje hele ugen. Næste uge fortsætter vi projektet og glæder os til den store finale på næste torsdag. Gå ikke glip af projektet i den gode sags tjeneste

10 TORSDAG d. 8 oktober fra kl til ca For alle kan jo umiddelbart bage en kage og tage penge for det.. men hvad er egentligt budskabet bag? Børnene bager og bagværket sælges i en god sags tjeneste. Bag for en Sag handler også om at inspirere børn til at hjælpe børn, der på en eller anden måde har det svært. Pengene tjent på salget af bagværk, går til Børns Vilkår og deres vigtige arbejde med Børnetelefonen, som mange børn dagligt benytter sig af. Så husk at holde jer opdateret på skabene i SFO en da det er vigtigt at jeres børn får lavet deres ting færdige (ca. efter 15.00). I disse uger er der ingen fast gå-hjem-tid. Rigtig god weekend Fra Spireloppen

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 3. oktober 2014 Fredagsbrev nr. 795 Næste uge: 04. oktober 06. oktober 07. oktober 08. oktober 09. oktober 10. oktober Friskolernes dag DD fri Bag for en sag SFO Sundhedsplejerske

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. marts 2015 Fredagsbrev nr. 816 Næste uge: 28.marts 02.april 05.april Konfirmation i Korskirken Påskeferie Skole igen Lærermøde Forældrerådsmøde Skov.bh.haven 5.kl.forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 9. oktober 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 837 Næste uge: Mærkedag: 09. oktober 19. oktober 20. oktober 21. oktober 22. oktober 23. oktober Efterårsferie SKOLE OG SFO lukket 9.kl. praktik

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. oktober 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 918 Næste uge: Mærkedag: 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13. oktober Uformel dag for kommende bh.kl. samt forældre Skole-hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. september 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 834 Næste uge: 19. september 22. september 23. september 25. september Udlejning baunen Forældremøde overbygn. Bestyrelsesmøde Skillsdag 8.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27.februar 2015 Fredagsbrev nr. 812 Næste uge: 27.-28.februar 02.marts 03.marts 07.marts Udlejning Baunen Fælleemne Grundtvig Læringsfestival for lærer Bestyrelsen Visionsarb.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. februar 2014 Fredagsbrev nr. 769 Næste uge: 17. februar 18. februar 19. februar 21. februar 22. februar Fremvisning af skole og skovbørnehave for ansøg. Skole-hjem samtaler

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. marts 2015 Fredagsbrev nr. 814 Næste uge: 13.marts 16. marts 18. marts 18. marts 19.marts 20 marts 20 marts 21. marts Cafeaften kl.19.00 7. klasse rejser til Slovenien 5.kl.s

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28.september 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Oktober 2018 Mærkedage okt.2018 3. oktober 4. oktober 5. oktober 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13.-21. oktober 22. oktober 23. oktober

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 21. september 2012 Fredagsbrev nr. 710 Næste uger: 24. september 24. september 26.september 26. september 27. september 8.-9.kl. Teater Vejrhøj tur SFO Lærermøde Bestyr.møde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 8. november 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 758 Næste uger: 09. november 11. november 12. november 14. november Baunen udlejet Makkerkl. Udveksling Slesvig, der Tandplejen kl. 10.00 Lærermøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.).

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.). 13. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 763 Næste uge: 16. december 19. december 20. december 21. december UU-besøg 9.kl. Juleemnedag Dorte fri Juleemnedag Dorte fri Udlejning Baunen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 24. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 869 Næste uge: Mærkedag: Uge 26 + 27 24.-25.juni 27. juni 28. juni 29. juni 26.-27.juli Uge 31 7. august Spireloppen åben Udlejning af Shelters

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. september 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 876 Næste uge: Mærkedag: 24. september 26. september 30. september Udlejning Shelters Besøg fra Slovenien (hele ugen) Spc. Tandlæge 4.kl. Skole/hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 7. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 878 Næste uge: Mærkedag: 08. oktober 10. oktober 11. oktober 14. oktober Udlejn. Baunen Forældrerengøring 1.kl. Kom. bh.kl. arr. kl. 11.00-13.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 20. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Næste uge: 21.december Skolen og Spireloppen holder JULEFERIE frem til den 5. januar 2014. Udlejning baunen Mærkedag: 22. december 28. december 31. december

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 867 Næste uge: Mærkedag: 11. juni 14. juni 15. juni 16.juni 17. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 (for hele skolen + børnehaven) Kåre Bluitgen - forfatter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 6. juni 2014 Fredagsbrev nr. 784 Næste uge: 08. juni 09. juni 10. juni 11. juni 12. juni 13. juni Pinsedag 2. Pinsedag - Fri Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde Bh.kl. + 1.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 32/2017 Nyt fra Børnehuset: Barselsvikar for Iben. Den 1.september starter Magnus Bogh som pædagogmedhjælper i Børnehuset. Magnus er 19 år og kommer fra Tønder. En nærmere præsentation kommer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 889 Næste uge: Mærkedag: 17. januar 19. januar Projekt opg. overbygn. kl. 15.00 (tirsdag fredag) Lærermøde Velkomsteftermiddag (Kom. Bh.kl. børn

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 1. december 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 925 Næste uge: Mærkedag: 02. december 05. december 06. december 08. december Udlejning baunen Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem 9.kl. Bestyrelsesmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fredagsbrev marts 2018

Fredagsbrev marts 2018 Fredagsbrev marts 2018 Vallekilde-Hørve Friskole 23. marts 2018 Mærkedag: 24. marts 29. marts 07. april 08. april 09. april 10. april 12. april 13. april 14. april 15. april 18. april 20. april 25. april

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 879 Næste uge: Mærkedag: 15. oktober 23. oktober 20. oktober 24. oktober 25. oktober 26. oktober 27. oktober Børnenes efterårsferie Efterårsferie-børnedag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet læs bl.a. om den kommende skolereform side 4: Forældrekredsmødet side 5: Hit med de brugte cowboybukser side 6: Nyt fra Klubben side 7: Kalenderen side 8: Datoer

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 843 Næste uge: Mærkedag: 30.november 1. december 2. december 3. december Spireloppen forældremøde Juleemnedag (kl. 8.10 13.00) Lærermøde Opfølgning

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 827 Næste uge: 22. juni 23. juni 25. juni 26. juni 5.kl. på besøg hos Clark Kl. 8.00 13.00 Lærermøde Dimissionsfest kl.18.00 Sidste skoledag (alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. november 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 922 Næste uge: Mærkedag: 11. november 13. november 14. november 15. november 16. november 17. november Udlejning baunen Lærermøde + Sfo-møde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. november 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. December 2018 Mærkedage Dec.2018 3. december 11. december 12. december 13. december 14. december 18. december 19. december Brobygning 9.kl. (hele ugen) Lærermøde

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. november 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 883 Næste uge: Mærkedag: 19. november 21. november 22. november 23. november 24. november Udlejn. Baunen 5. klasse Skole/hjem 7.kl. Skole/hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. marts 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 856 Næste uge: Mærkedag: 19. marts- 28. marts Børnenes Påske-ferie 20. marts 22. marts 27. marts 29. marts Lærke bh.kl. Mads C 6.kl. Hjalte 9.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. september 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 873 Næste uge: Mærkedag: 03. september 06. september 07. september 09. september 10. september Personaledag Udlej. baunen Skolefoto Lærermøde

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 5. maj 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 903 Næste uge: Mærkedag: 7. maj 8. maj 9.maj 10. maj 11. maj 12. maj Udlej. Baunen Skole/hjem - Bh.kl. Skole/hjem 2.kl. Spireloppen Dyredag St. bededag

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 31. maj Fredagsbrev nr. 742 Næste uger: 2. juni 3. juni 4. juni 5.juni 6. juni 7. juni Udlej. baunen Tandpleje kl. 8.20 Prøve mdt. dansk Spireloppen strandtur Prøve mdt. dansk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 891 Næste uge: Mærkedag: 31. januar 1. februar Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde 28. januar 31. januar 1. februar 2. februar Malou 2.kl. Gustav

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Aarhus Friskoles Fredagsbrev

Aarhus Friskoles Fredagsbrev Kære Ærede Læser Deres barn har i skrivende stund fået sommerferie. Tillykke! Så er der ekstra god tid til at nyde denne udgivelse sammen. De kan i skoleårets sidste udgivelse (SNØFT!) læse om følgende

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 Ugen der gik: En almindelig uge, som fredag afsluttes med STORE LÆSEDAG. Tak for i går til

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 753 Næste uger: 28. september 29. september 30. september 30. september 01. oktober 01. oktober 01. oktober 03. oktober 03. oktober Arr. for

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. april Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 820 Næste uge: 01.maj 02-.03.maj 06.maj 07.maj St.bededag FRI SFO - SKOLE lukket Baunen udlejet Skr. prøve -diktat Clark kursus Dorte Fri Clark kursus

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015 Vejrumbro Fri Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 5 2015 Side 1 God weekend Side 5 Filuren Side 2 Nyt fra Allan Side 6-8 Børnehaven

Læs mere

Arrild Privatskole. Ses vi til arbejdsdag i eftermiddag mellem 14 og 20?

Arrild Privatskole. Ses vi til arbejdsdag i eftermiddag mellem 14 og 20? -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 40/2018 Ses vi til

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 44: forældresamtaler for 2. klasses

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Ugen der gik: Stamgrupperne er godt i gang, og det er en fornøjelse at opleve børnene tilbage i deres rette element. Vi sagde farvel til Silke

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 11. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 845 Næste uge: Mærkedag: 14. december 15. december 16. december 17. december 18. december Samtaler 8.kl. BI - fri Lærermøde Forældremøde skbh.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. november 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 802 Næste uge: 30. november 01. december 02. december Udlejning Baunen Juleemnedag fra kl.08.05-13.00 HK fri Lærermøde Mærkedag: 29. november

Læs mere