Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 CITROËN C4

2 INSPIRERENDE

3

4 POSITIVE POWER

5

6

7 DESIGN & KØREGLÆDE

8

9 TEKNOLOGI TIL TJENESTE Proportionerne i Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer fanger blikket, og det eksklusive interiør vidner om bilens komfort og kreative teknologi. Sæt dig bag rattet og nyd en gennemtænkt førerplads, der forener ergonomi og komfort. Det fremgår blandt andet af den nyudviklede udformning af gearvælgeren i modeller med E6G-gearkasse. Citroën C4 Exclusive og øvrige versioner med E6Ggearkasse har høj midterkonsol med afkølet opbevaringsrum, der har plads til fire 0,5 liter flasker og skydelåg. Midterkonsollen har også specialdesignet plads til Connecting Box (jackstik, USBport og Bluetooth ), ligesom der er indbygget et 230V stik (max 120 W) i midterarmlænet foran. Forsæderne i Citroën C4 kan fås med elektrisk justerbar lændestøtte med massagefunktion. En luksus der hidtil har været uset i denne klasse. I versioner med automatisk klimaanlæg er der tre indstillinger af luftmængden samt REST-funktion, der fortsætter ventilationen af kabinen flere minutter efter, at der er slukket for motoren. Takket være den gennemførte støjdæmpning opleves kørslen i Citroën C4 afslappet og rolig, og du kan tilmed vælge mellem fire forskellige polyfoniske toner til bilens lydsignaler. Når du først har sat dig ind i Citroën C4, har du ikke lyst at stige ud igen. Denne brochure er europæisk og viser alt udstyr og teknik der kan leveres til Citroën C4. Derfor kan udstyr og versioner variere fra land til land. Med hensyn til detaljerede oplysninger om versioner, standard- og ekstraudstyr der markedsføres i Danmark henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr på

10 KOMFORTABEL KABINE Man kan ikke andet end at nyde synet. Kabinen i Citroën C4 er både raffineret og indbydende. Og når du sætter dig til rette i det komfortable sæde, vil du sikkert bemærke den eksklusive materialekvalitet og den behagelige støtte, der gør langturskørsel til en fornøjelse. Kørekomforten i Citroën C4 bør ganske enkelt opleves. 10 DK

11

12 MICRO HYBRID TEKNOLOGI

13 e-hdi

14 MIKROHYBRID TEKNOLOGI MILJØVENLIG INNOVATION CITROËN integrerer miljøhensyn i udviklingen af nye modeller uden at give afkald på køreglæden. Et eksempel er e-hdi med mikrohybrid teknologi med det nyeste Stop&Start-system, der sammen med andre miljøvenlige teknologier indgår i betegnelsen Airdream. I e-hdi-motoren kombineres den effektive og økonomiske HDi-motor med et nyudviklet Stop&Start-system med elektronisk styret starter, der sikrer at energien genindvindes ved deceleration. Herved reduceres bilens brændstofforbrug og CO2-udslip samtidig med at kørekomfort og køreglæde bevares. En avanceret teknologi, der er legende let at bruge. Hver gang du holder stille, f. eks. ved et trafiklys, slukker motoren automatisk. Og når du løfter foden fra bremsen, starter motoren automatisk igen. Stop&Start-systemet, der er lydløst og uden vibrationer, vil give dig en helt ny køreoplevelse.

15 NY GENERATION AF HØJTEKNOLOGISKE MOTORER Motorerne med manuel gearkasse er optimeret med udstyr, der giver en bedre styring af brændstofforbruget. Gearskifteindikatoren er en brændstofbesparende hjælpefunktion: Et signal i instrumentgruppen angiver det optimale tidspunkt for gearskift, hvis du vil køre så økonomisk og miljøvenligt som muligt. Fartpilot og hastighedsbegrænser er programmerbare med mulighed for at indtaste fem faste hastigheder, som du hurtigt og nemt kan skifte mellem, så kørslen tilpasses skiftende hastighedsgrænser. Det giver en mere komfortabel og afslappet kørsel. Udover e-hdi 110 Airdream, der fås med manuel 6-trinsgearkasse eller E6G, fås Citroën C4 med to HDi motorer med 90 og 150 hk samt de tre benzinmotorer VTi 95, VTi 120 og THP 155. Afhængig af motor fås Citroën C4 med 5- eller 6-trins manuel gearkasse eller med den brændstofbesparende E6G gearkasse. Ydeevnen i motorer og gearskifteteknik i Citroën C4 er optimeret med teknologier, der nedbringer udledningen af CO2.

16 TÅGEFORLYGTER MED SVINGLYS

17

18

19 SIKKERHED I NYT LYS I Citroën C4 er intet overladt til tilfældigheden, alle detaljer er velovervejede. Den rummelige bil kan fås med panoramaglastag, der giver et optimalt lysindfald i kabinen samt et bredt udvalg af hjælpefunktioner til kørslen. Teknologien anvendes i komforten og sikkerhedens tjeneste. Citroën C4 kan fås med bi-xenon drejeforlygter og en ny type intelligente tågeforlygter med svinglys, hvilket øger sikkerheden. Denne nyskabelse tilfører en ekstra lyskegle, der forbedrer udsynet i sving og vejkryds.

20

21

22

23 BLINDVINKELALARM

24 AKTIV OG INNOVATIV SIKKERHED Citroën C4 er konstrueret til at optimere sikkerheden. En væsentlig nyskabelse, der fås til Citroën C4 er et aktivt sikkerhedssystem til overvågning af den blinde vinkel. Via fire sensorer placeret i for- og bagkofanger informerer systemet under kørslen, om der befinder sig et køretøj i den blinde vinkel. Hvis det er tilfældet, tændes et symbol i sidespejlet for at advare dig. Citroën C4 kan også fås med parkeringssensor for og bag samt system for automatisk opmåling af parkeringsplads. Denne funktion, der aktiveres fra rattet, viser om den ledige plads er stor nok til din bil og angiver samtidig, hvor vanskelig manøvren vil være. I kombination med parkeringssensorerne i for- og bagkofanger bliver det nemt at parkere. Citroën C4 er også udstyret med hill-holder en elektronisk hjælpefunktion, der kan fastholde bilen på en hældning i cirka to sekunder efter føreren har sluppet bremsepedalen. Funktionen gør det nemmere at igangsætte eller vende bilen på skråninger. Endvidere har Citroën C4 Exclusive elektronisk parkeringsbremse med automatisk til- og frakobling styret af en computer, der arbejder sammen med ESP-systemet. Citroën C4 har som standard ESP med Intelligent Traction Control, der stabiliserer bilen i kurver og på våde, sne- og isglatte veje eller på løst underlag. Du kan føle dig helt sikker i den nye Citroën C4. Også den passive sikkerhed er der tænkt på i den nye C4, som har opnået fem stjerner i crash-testen fra Euro NCAP.

25

26 VEJEN TILHØRER CITROËN C4 Hvad enten du kører i byen eller på motorvejen, vil du opleve en usædvanlig høj kørekomfort i Citroën C4. Den er udstyret med den nyeste teknologi til gavn for din sikkerhed og køreglæde. Og den velafstemte undervogn kombinerer behagelig affjedring med præcise køreegenskaber. Genopdag fornøjelsen ved at køre bil. Prøv Citroën C4. 26 DK

27

28

29 LYD MED SURROUND SOUND

30 PERSONLIG KOMFORT Kabinen i Citroën C4 kendetegnes af eksklusive materialer og lækkert design. Kvaliteten af samlinger og tolerancer afspejler den høje kvalitet og viser, at der er kælet for detaljerne. Instrumentskiverne med tydelig kontrast og dybde gør det nemt og behageligt at aflæse de vigtigste køreinformationer. Du har oven i købet flere muligheder for at sætte personligt præg på førerpladsen: Farven i instrumentgruppen kan reguleres fra hvid til blå. Du kan vælge mellem fire polyfoniske toner til lydsignalerne og selv justere styringen af klimaanlæggets luftmængde. Et nyudviklet audiosystem med ratbetjening byder på surround sound med et imponerende og krystalklart lydbillede. Citroën C4 fås med RDS radio med MP3 afspiller og seks højttalere, og afhængigt af model har den også Connecting boks med USB port og BluetoothCitroën C4 fås med navigationssystemet emyway (option), der er baseret på nyeste generation af satellitnavigation med komplet europakort og Birdview-funktion. Du kan også navigere rundt i dine playlister til din ipod på en knivskarp 7 skærm samt Bluetooth til din mobiltelefon. Nyd turen i Citroën C4.

31 FULD AF IDEER Opfindsomheden i Citroën C4 skyldes ikke alene ny teknologi men også funktionelt design. Rummelighed i kabine og bagagerum hører til blandt de største i klassen: Komfortabel plads til fem passagerer og et regulært bagagerum på hele 408 liter. Splitbagsædet 2/3-1/3 kan nedfældes helt eller delvist, og i Citroën C4 Exclusive er der også skiklap til transport af lange genstande. Bagagerumsbelysningen kommer fra en mobil lampe, som kan tages ud af opladningsstikket. Så har du altid en lommelygte ved hånden, der kan lyse i cirka 40 minutter på en fuld opladning. Hertil kommer de mange og let tilgængelige opbevaringsmuligheder. Afhængig af model er der mellem forsæderne et afkølet opbevaringsrum, der kan rumme fire 0,5 liters flasker. Opbevaringsrummet har skydelåg og plads beregnet til Connecting boks (jackstik, USB port og Bluetooth ). Et bredt program af originalt ekstraudstyr giver dig et væld af muligheder for at sætte personligt præg på din Citroën C4. Et sæt krom fenderlister, der kan fås som tilbehør, vil understrege og forstærke bilens originale design. En kromliste til nederst på bagklappen kan også fås som tilbehør, som en yderligere mulighed for at sætte et personligt præg på din Citroën C4.

32 UDSTYRSNIVEAU OG STANDARDUDSTYR CITROËN C4 ATTRACTION : ABS, med EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), bremseassistent (AFU), ESP,hill-holder, tågeforlygter med svinglys, forlygtevasker, Intelligent Traction Control, automatisk tænding af katastoferblink, 6 airbags,el-sidespejle, splitbagsæde 2/3-1/3, aircondition+køling af handskerum, fjernbetjent centrallås, el-sideruder,for, fartpilot/hastighedsbegrænser, pyntefælg Atlanta 16,højdejusterbart førersæde, sædevarme for, multijusterbart rat,, kørecomputer, ratstyret radio CD/MP3-afspiller, stof PONTY. CITROËN C4 EXCLUSIVE : Som Seduction + Alufælg Boston 16, el-indfoldelige sidespejle, blindvinkelalarm, elektrisk parkeringsbremse forsæder med el-justerbar lændestøtte og massagefunktion, midterarmlæn bag med skiklap, 230V stik i midterkonsol, mobil lygte i bagagerum, parkeringssensor for og bag med P-pladsopmåling, Stof Saint-Cyr/læder Claudia. CITROËN C4 SEDUCTION : Som Attraction + regnsensor, højdejusterbart passagersæde, læderrat, midterarmlæn for, (midterkonsol med opbevaringsrum (med E6G), skuffe under forsæder, aut. bi-zone klimaanlæg, atermisk forrude, el-sideruder, bag, programmerbar fartpilot/hastighedsbegrænser, Connecting box med USB-port og Bluetooth, stof HERMITAGE.

33 Stof Ponty Stof Hermitage, mørk Stof Hermitage, lys Stof Saint Cyr og læder, mørk Stof Saint-Cyr og læder, lys Læder Claudia, mørk FÆLGE, KARROSSERIFARVER, OG INDTRÆK Hvid Banquise Blå Bourrasque (M) Rød Babylone (M/P) Grå-grøn Fluid (M) Beige Mativoire (M) Sort Perla Nera (M/P) Brun Hickory (M/P) Grå Shark (M) Navkapsel 16 Atlanta Alufælg 16 Boston Alufælg 17 Phœnix (1) Aluminium (M) Alufælg 15 Alufælg 16 Alufælg 17 Baltimore (2) Oakland (2) Anchorage (2) (1) Option. (2) Tilbehør (M) : metallak (M/P) : metallak med perlemorseffekt Du kan se en film om Citroën C4 ved at scanne denne QR-kode med din smartphone ved hjælp af en app, som du kan hente på en downloadplatform. 33 DK

34 TEKNOLOGI I SIKKERHEDENS TJENESTE RESPEKT FOR MILJØET Den nye Citroën C4 er udstyret med den nyeste teknologi inden for aktiv og passiv sikkerhed. ABS : Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. Betegnelsen CITROËN AirDream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af CITROËN: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi Hybrid4, der kombinerer en forbrændingsmotor med en elmotor, og fuldt elektriske biler. For at gøre det nemmere at identificere de biler, der er udstyret med disse teknologier, suppleres modelnavnet med betegnelsen Airdream. Bremseassistent: Et system integreret i ABS-systemet, der ved pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkeligt etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende trafik. Tågeforlygter med svinglys : Nyt sikkerhedsudstyr i Citroën-regi, der øger sikkerheden. Den tilfører en ekstra lyskegle i sving og vejkryds, så udsynet forbedres. Intelligent Traction Control : Dette system er en videreudvikling af ASR anti-spin, der forbedrer sikkerheden og bilens styreegenskaber på våde, sne- og isglatte veje eller løst underlag, hvor der er nedsat vejgreb. Systemet analyserer snedybde, vejens hældning, vejbelægning og kontrollerer spind på hvert enkelt hjul. Ved igangsætning styrer Intelligent Traction Control de trækkende hjul, så vejgreb og acceleration optimeres. På våd eller glat vej sikrer systemet en stabil kraftoverførsel til de trækkende hjul, og det forbedrer bilens styreegenskaber i sving. Elektrisk styret parkeringsbremse : Den elektrisk styrede parkeringsbremse aktiverer automatisk bremsen, så snart motoren afbrydes. Den er også en hjælp ved start på en skråning og fungerer som en ekstra bremse i en katastrofesituation. For at reducere CO2 udledningen, er Citroën C4 e-hdi 110 Airdream E6G standardudstyret med : det nyeste Stop&Start-system ; genindvinding af energien ved deceleration ; optimeret, energibesparende styring af servostyring ; klimaanlæg med optimeret ydelse ; optimering af den elektronisk styrede manuelle gearkasse ; vægtbesparende konstruktion ved anvendelse af laser-svejsninger ; Pack Aero: nye brændstofbesparende Michelin Energy TM Saver dæk, aerodynamisk bundplade, vindafdækning af luftindtag Programmerbar hastighedsbegrænser : Funktionen giver føreren mulighed for at indkode 5 forskellige hastighedsgrænser, så han kan afpasse farten efter de forskellige hastighedsbegrænser, han møder under kørslen. Hvis funktionen ønskes ophævet skal der kun trædes hårdt på speederpedalen eller trykkes på en knap. Programmerbar fartpilot : Denne funktion giver ligeledes føreren mulighed for at indkode 5 forskellige hastigheder. Den har til opgave at registrere kørselsrytmen som føreren har valgt og at fastholde denne hastighed, Uden at træde på speederen og uanset vejens forløb. Blindvinkelalarm: Ved hjælp af 4 følere placeret for og bag på bilen, advarer denne nye funktion føreren, når et andet køretøj befinder sig i den blinde vinkel. Det sker med et diskret symbol i sidespejlet. Systemet er aktivt mellem 10 og 150 km/t og aktiveres fra instrumentbordet. 34 DK

35 DIMENSIONER CITROËN : SERVICE ER EN SELVFØLGE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år. GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år. Varebiler: 6 år. LAKGARANTI Personbiler: 3 år. Varebiler: 2 år. CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller finansiere dit bilkøb til en favorabel rente. CITROËN SERVICEAFTALER CITROËN BasicDrive: Fabriksgaranti i hele aftaleperioden og CITROËN Assistance (Europa 24/7). CITROËN EasyDrive: Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance (Europa 24/7) - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. CITROËN FreeDrive: Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance (Europa 24/7) - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte - Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og trafiksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn CITROËN ASSISTANCE Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket FALCK vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes trafikuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: Garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektronisk nedbrud) - Starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - Defekte vinduesviskere i regn/snevejr -Hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtigt lys, osv.) - Punktering* Brændstofmangel* - Mistede nøgler (tyveri/tab)* * Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C4 modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. 35 DK

36 November 2011 Création et réalisation :

NY CItRoËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE teknologi TIL TJENESTE Proportionerne i den nye Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 CITROËN C5 INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 ELEGANT DESIGN, RELEVANT TEKNOLOGI Citroën C5 er tro mod

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

FREMTIDEN ER HER OG NU

FREMTIDEN ER HER OG NU CITROËN DS5 FREMTIDEN ER HER OG NU KAN DESIGN STADIG OVERRASKE? CITROËN DS5 - DE DRISTIGE LINJER ER TILBAGE Citroën DS5 s banebrydende design gør den til en unik oplevelse lige fra første øjekast. Oplevelsen

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 Giulia DIESEL DATA Giulia Giulia 2,2 HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 392.770,- HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 423.770,- DIESEL DATA Super HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 438.770,- DIESEL DATA Veloce 4X4 HK: 210 KM/L:

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT DESIGN, RENE FLOTTE LINJER OG EN UOVERTRUFFEN RUMMELIGHED ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER

Læs mere

1.6 BlueHDi 120 ASPIRE+ ASPIRE kr kr kr kr kr. Ej muligt

1.6 BlueHDi 120 ASPIRE+ ASPIRE kr kr kr kr kr. Ej muligt KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.) Energiklasse OBS: Priserne er anført inkl. leveringsomkostninger

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

ÅBENT HUS SEPTEMBER KL

ÅBENT HUS SEPTEMBER KL CITROËN GÅR I SORT VILDE PRISER CITROËN GÅR I SORT VILDE PRISER CITROËN CITROËN GÅR I SORT VILDE PRISER CITROË CITROËN GÅR I SORT VILDE PRISER C CITROËN GÅR I SORT VILDE PRISER CITROËN GÅR I SORT VILDE

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere