Mål og handlingsplan - Gymnasiets forankring i lokalsamfundet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mål og handlingsplan - Gymnasiets forankring i lokalsamfundet"

Transkript

1 Mål og handlingsplan - Gymnasiets forankring i lokalsamfundet Samarbejde med lokalområdet Samarbejde med lokalområdet Samarbejde med lokalområdet Synliggørelse af gymnasiets samarbejdsmuligheder i forhold til lokalområdet Der udarbejdes en samlet oversigt over eksisterende og mulige fremtidige samarbejdsmuligheder i lokalområdet. Oversigten formidles til alle relevante samarbejdspartnere. Gribskov Kommune Videreudbygning af af samarbejds- Gennemførelse af mindst et undervisningsprojekt, hvor der samarbejdes Samarbejde med Gribskov Kommune i forbindelse muligheder med Gribskov Kommune med Gribskov Kommune. med kommunalvalg: Valgbussen på besøg på gymnasiet. Fællestime med repræsentanter for alle de politiske partier. UU-Center Gribskov Opbygning af samarbejde med det Udarbejdelse af samarbejdsaftale mellem Gribskov Gymnasium og Videreudvikle samarbejdet med Gribskov UU-Center. nye lokale UU-Center Gribskov UU-Center i skoleåret Grundskoler Udbygning af samarbejdet med Fortsat kvalificering af indholdet i det årlige skoleledermøde. Minimum ét pædagogisk punkt på dagsordenen de lokale grundskoler til skoleleder og skolevejledermødet. Fortsættelse af elev- til-elev projektet under Naturvidenskabsfestivalen. Afholdelse af Naturvidenskabsfestival i uge 40. Opbygning af samarbejde mellem grundskolens og gymnasiets Opbygning af samarbejde mellem grundskolens og lærere omkring forskellige fag. gymnasiets lærere i dansk. Udvikling af elev-til-elev projekt i sprogfag, hvor gymnasieelever Viderudvikling af sprogpatrulje- projektet, hvor underviser grundskoleelever i sprog, og grundskolens sproghold inviteres gymnasieelever underviser grundskoleelever i sprog. til relevante aktiviteter på Gribskov Gymnasium. Idrætsforeninger Øge elevernes interesse for lokal- Fortsættelse af samarbejdet med de lokale idrætsforeninger i Fortsættelse af samarbejdet med de lokale idrætsområdets idrætstilbud forbindelse det store arrangement "Gang i Gribskov". foreninger i "Gang i Gribskov". Give flere elever en træneruddan- Viderudvikling af samarbejdet med de lokale idrætsforninger m.h.p. at Viderudvikling af samarbejdet med de lokale idrætsnelse parallelt med gymnasiet give flere elever en træneruddannelse i forlængelse af undervisningen. foreninger om træneruddannelse.

2 Mål og handlingsplan - Gymnasiets forankring i lokalsamfundet - fortsat Samarbejde med lokalområdet Samarbejde med lokalområdet Samarbejde med lokalområdet Kulturliv Udbygning af samarbejdet med Fastholdelse og videreudvikling af brugen af lokale kulturtilbud inden for Fortsat brug af de lokale kulturtilbud i undervisnindet lokale kulturliv kunst, teater, og museumsudstillinger. gen: teaterforestillinger, kunst- og museumsudstillinger. Erhversliv Opbygning af samarbejde med Kortlægning af den eksisterende brug af det lokale erhvervsliv i Videreudvikling af samarbejdet med det lokale det lokale erhvervsliv undervisningssammenhænge og fremtidige samarbejdsmuligheder. erhvervsliv. Medier Videreudvikling af samarbejdet Synliggørelse af gymnasiets daglige og særlige aktiviteter i medierne. Fortsat synliggørelse af daglige og særlige aktiviteter med de lokale medier Samarbejdsprojekter synliggøres i de lokale medier. i medierne.

3 Mål og handlingsplan - Internationalisering Samarbejde med gymnasier i andre Samarbejde med gymnasier i andre lande Samarbejde med gymnasier i andre lande lande Fastholde og udvikle samarbejdet Fastholde og konsolidere eksisterende udvekslinger for hele klasser, Fastholdelse af samarbejdet med med partnerskolerne i Kina, USA, mindre elevgrupper og enkeltelever. skoler i andre lande. Spanien,Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland Etablere nye samarbejder med Arbejde for at etablere samarbejder med et fransktalende gymnasium Indgåelse af aftaler med fransk gymnasium fransktalende land og nordiske lande og nordiske gymnasier. og et nordisk gymnasium med henblik på formaliseret samarbejde. Fokus på den internationale Fokus på den internationale dimension Fokus på den internationale dimension dimension Styrke den internationale dimension Det enkelte lærerteam omkring den enkelte klasse inddrages i Internationalisering bliver et naturligt generelt i undervisningen og i forbindelse med udveksling. Viften af fag, der indgår i element i undervisningen. hverdagen samarbejdet med partnerskolen, udvides. Fokus på udvekslingsstudenter som ressourcepersoner med indsigt Oprettelse og udvikling af kinesisk som i verden uden for gymnasiet. 2. fremmedsprog. Sprogasssistenter fra andre lande indgår som ressourcepersoner i Udbud af kinesiske områdestudier alle relevante fag. som valgfag. Sprogdag for alle 2g klasser med fokus på sprog og internationalisering.

4 Mål og handlingsplan - Fortsat pædagogisk udvikling Toning og fagsamarbejde Toning og fagsamarbejde Toning og fagsamarbejde Toning af studieretninger Fortsat fokus på toning af studieretninger i forbindelse med MUS og FUS Udvikling af fagsamarbejdet i Afvikling af 2 langsgående teammøder med afsæt i centralt fastlagt Fortsat udvikling af samarbejds- og toningsstudieretninger / udvikling af dagsorden, hvor udveksling af erfaringer med og ideer til toning og muligheder på langs i studieretningen, bl.a. udarsamarbejde mellem studieretninger fagsamarbejde er centrale punkter. bejdelse af planer for skoleåret på langs i forløbet I slutningen af skoleåret fastlægges og formidles for det videre forløb Mindst 2 projekter hvor over- og underklasser 2-3 konkrete indsatser i den enkelte studieretning. i samme studieretning samarbejder. Videndeling: der oprettes i lectio en mappe for hver enkelt studieretning, hvor erfaringer og ideer kan samles. Klasseledelse/klasserumskultur Klasseledelse/klasserumskultur Klasseledelse/klasserumskultur Alle 1.g teamkoordinatorer og nye koordinatorer deltager i eksternats- Gennemførelse af udviklingsprojekt i kursus om klasseledelse og klasserumkultur i starten af skoleåret. m- og i klasser hvor klasseledelse og formativ Hver 1.g klasse og teamkoodinatorer deltager i et 3-timers kursus med evaluering er i fokus. Link, som efterfølgende udarbejder rapport til hver klasse til brug i det videre arbejde med klasseledelse og klasserumskultur. Teamkoordinatorer og lærerteam arbejder Teamkoordinatorer og team arbejder videre med de givne input. videre med klasseledelse og klasserumskultur Ledelsen evaluerer forløbet med teamkoordinatorerne. Det sikres, at med udgangspunkt i den enkelte klasses informationer og viden videregives til nye 2.g lærere i klassen. elevtrivselsundersøgelse. Skriftlighed Skriftlighed Skriftlighed Progressionsplanen for det skriftlige arbejde gennem det 3-årige forløb Med afsæt i progressionsplanen for det revideres og færdiggøres. "Gribben" revideres skriftlige arbejde samarbejder det enkelte Opsamling af erfaringer i fag og teams, herunder brug af timer fra studieretningsteam om elevernes skriveskriftlighedspuljen. kompetence. En del af lærerens rettetid til skriftlige opgaver i de enkelte fag og i flerfaglige forløb omlægges til vejledningstid i elevernes skema.

5 Mål og handlingsplan - Fortsat pædagogisk udvikling (fortsat) Den pædagogiske anvendelse af it Den pædagogiske anvendelse af it i undervisningen Den pædagogiske anvendelse af it Øge den pædagogiske anvendelse Afholdelse af pædagogisk weekend, hvor lærerne introduceres for og Videførelse af arbejdet med øget af it i undervisningen arbejder med en bred vifte af relevante programmer og applikationer til anvendelse af it i undervisningen. brug i undervisning. Opfølging på den pædagogiske weekend i løbet af forårest Opbygning af et nyt it-udvalg med fagområderepræsentanter, der er ansvarlige for Fokus på brugen af it som et redskab til elevaktiverende arbejdsformer. formidling af it-anvendelsesmuligheder inden for de enkelte fagområder. Fortsættelse af arbejdet med Moodle i 2.u og ny 1.g klasse. Afholdelse af mindst 2 kurser/workshops med fokus på anvendelse af it i undervisnin- gen. Undersøge softwarebaserede alternativer til smartboardet som digitalt værktøj i klasseværelset. evaluering af Moodle mhp stillingtagen om videre brug af denne platform.

6 Mål og handlingsplan - Elevtrivsel og skolekultur Modtagelse af nye elever Modtagelse af nye elever Modtagelse af nye elever Nye elever skal modtages godt og GG-guide-ordningen videreføres under ny koordinator. føle sig velkommne Evaluering og fortsat udvikling af introduktionsprogrammet. Videreudvikling af introduktionsprogram Nye elever følges tæt af teamkoodinatorer og studievejleder. Rektor holder et evalueringsmøde med alle 1.g klasser efter Fortsat hurtig indgriben hvis klasser efterårsferien. eller enkeltelever viser tegn på dårlig trivsel. Hvis en klasse viser tegn på dårlig trivsel gribes hurtigt ind. Elevmedindflydelse generelt Elevmedindflydelse generelt Elevmedindflydelse generelt Styrkelse af elevindflydelsen på Afholdelse af elevtilfredshedsundersøgelse i efteråret 2012 med Nedsættelse af undervisningssmiljøgymnasiet efterfølgende opfølgning. udvalg. Udarbejdelse af undervisnings- Udarbejdelse af undervisningsmiljøvurdering. miljøvurdering i Opfølgning i den enkelte klasses lærerteam Inddragelse af elever i så mange af skolens udvalg som muligt. og i undervisningsmiljøudvalget. Støtte op om elevrådsarbejdet ved at tilknytte en lærer som kontaktperson (koordinator for elevdemokrati). Afholdelse af 2 årlige møder med rektor og uddannelsesleder. Fortsat koordinator for elevdemokrati og 2 årlige møder med rektor og uddannelsesleder. Elevmedindflydelse på undervisningen Elevmedindflydelse på undervisningen Elevmedindflydelse på undervisningen Styrkelse af elevindflydelsen i Fokus på evaluering af undervisningen, herunder elevmedinflydelse. Fortsat fokus på evaluering af underundervisningen Evaluering af undervisningen drøftes ved MUS. visningen. På teammøder og faggruppemøder drøftes elevmedindflydelse på undervisningens indhold og form. Ideer samles i et idekatalog i de enkelte fag.

7 Mål og handlingsplan - Elevtrivsel og skolekultur - fortsat Mål Handlingsplaner Handlingsplaner Fortsat udvikling af fællesaktiviteter Fortsat udvikling af fællesaktiviteter og traditioner Fortsat udvikling af fællesaktiviteter og traditioner og traditioner Omfanget af fællesaktviviteter og Traditioner og fællesaktivitet drøftes løbende med Elevrådet. Fortsat udvikling af fællesaktiviteter traditioner skal mindst være af nu- De nyeste fællesaktivitet "Natværk" og "Musikevent" udvikles fortsat. og traditioner for hele skolen og værende omfang i studieretninger. Introfestens indhold nytænkes i samarbejde med GG-guider og festudvalg. Aktiviteter på langs i studieretninger, såvel faglige som sociale opbygges og udvikles. Camp på langs i studieretninger i idræt og på sigt i musik og evt. andre fag. Attraktivt undervisningsmiljø i under- Attraktivt undervisningsmiljø i undervisningslokaler og fællesområder Attraktivt undervisningsmiljø i unvisningslokaler og fællesområder dervisningslokaler og fællesområder Attraktiv indretning af studieområder Nyindretning af H-fløjen (se under "Fortsat udvikling af bygningsmassen") Bedre oprydning i undervisnings- I samarbejde med Elevrådets laves en kampagne "Ren skole" primært Kampagnen "Ren skole" fortsætter i lokaler og fællesområder rettet mod fællesområder/studieområder. skoleåret Kampagnen styres af Elevrådet og formidles bl.a. på morgensamlinger. Lærere og elever motiveres til at tage ansvar for, at undervisningelokaler efterlades i opryddet stand (jf. studie- og ordensreglerne). Ved revision af studie- og ordensreglerne indskærpes elevernes og lærere ansvar.

8 Mål og handlingsplan - Fastholdelse og gennemførelse Fokus på studieaktivitet Fokus på studieaktivitet Fokus på studieaktivitet Nedbringelse af elevernes fravær Udarbejdelse af ny fastholdelsesstrategi med efterfølgende fokus på Revision af fastholdesesstrategi med og forsømmelighed med skriftlige gennemførelse. særlig fokus på tidlig indgriben i forhold opgaver Strategien skal fokusere på såvel fastholdelse som forsømmelighed. til forsømmelighed. Øge elevernes aktive deltagelse i Fokus på klasseledelse og klasserumskultur med henblik på at øge Fortsat fokus på klasseledelse og undervisningen og en aktiverende den enkelte elevs studieaktivitet og klassens studiemiljø. klasserumsledelse med henblik på klasserumskultur større studieaktivitet: Klasserumsledelse sættes på dagsordenen til den enkelte klasses mindre fravær, mindre forsømmeteammøder, så lærerne får øget fokus på klasserumsledelse. lighed med skriftlige opgaver og større aktive deltagelse i Klasserumskultur sættes på dagordenen i elevernes konferencetimer. undervisningen. Fokus på fastholdelse Fokus på fastholdelse Fokus på fastholdelse Fastholdelse af elever, der kan Fastholdelsesstrategien skal beskrive samarbejdet mellem lærere, Formaliseret samarbejde mellem lærere gennemføre en gymnasieuddannelse teamkoordinatorer, studievejldere og administration omkring elever, teamkoordinatorer, studievejldere og der er frafaldstruede, og som skal hjælpes videre i forløbet. administration omkring fastholdelse Indsatsen sættes i værk fra starten af skoleåret. af elever. Afholdelse af kurser for elever indeholdende eksamenstræning, Afholdelse af kurser i eksamens- og streshåndtering, retorik, talentudvikling m.m. stresshåndtering, talentudvikling samt kurser for elever med læse- og skrive vanskeligheder. Etablering af samarbejde med det Udforming af samarbejdsaftale med UU-Centret omkring brobygning, Videreudvikling af samarbejdet med lokale UU-Center Gribskov afklaringsforløb, kursusforløb, gennemførelse og fastholdelse. det lokale UU-Center og Ungerådgivningen. Anvendelse af UU-Centrets ungerådgivning.

9 Mål og handlingsplan - Attraktiv arbejdsplads Modtagelse af nye medarbejdere Modtagelse af nye medarbejdere Modtagelse af nye medarbejdere Nyt introduktionsprogram samt Det tidligere introduktionsforløb evalueres med henblik på justeringer. Introduktionsprogrammet videreinddragelse i faggrupper Fokus på tydeliggørelse af tutorernes opgaver i løbet af det første år. udvikles. Fokus på faggruppesamarbejdet og faggruppernes modtagelse af nye Der afholdes faggruppeudviklingskolleger bl.a. gennem faggruppeudviklingssamtaler (FUS). samtaler i skoleåret Afholdelse af interne pædagogiske introduktionskurser. Afholdelse af interne pædagogiske introduktionskurser. Personalepolitik Personalepolitik Personalepolitik Revision af personalepolitik Gribskov Gymnasiums Personalepolitik fra 2010 revideres i SU, så Den vedtagne personalepolitik gælder også Gribskov Gymnasiums Personalepolitk 2012 kan fremlægges for og i skoleåret og godkendes af bestyrelsen i løbet af afholdelse af minimus samtaler Afholdelse af rygestopkursus for lærere og elever. Arbejdsmiljø Arbejdsmiljø Arbejdsmiljø APV-undersøgelse Gennemgang af resultatet af APV-undersøglesen fra 2010 samt til- Gennemførelse af ny APV i hørende status og handlingsplan fra Der handles på evt. Mere ligelig fordeling af arbejdsbelastningen hen udeståender. I den kommende APV spørges til de problemer, der over skoleåret. fremkom ved APV Indførelse af "Spørgetime" (nyt forum, hvor der kan stilles direkte spørgsmål til ledelsen)

10 Mål og handlingsplan - Fortsat udvikling af bygningsmassen/undervisningsfaciliteterne Optimal udnyttelse af bygnings- Optimal udnyttelse af bygningsmassen Optimal udnyttelse af bygningsmassen massen Gymnasiet skal kunne rumme det Der arbejdes på en optimal udnyttelse af bygningsmassen. Der etableres et bygningsudvalg, når bygstigende elevtal Specifikke undervisningsområder kan inddages til generelle undervis- ningsselvejet er på plads. ningsområder, hvis det er nødvendigt. Undervsingsfaciliterne skal være En del af idrætsundervisningen henlægges til Helsinge Hallerne. Der arbejdes for en udvidelse af optimale Der skal fortsat være fokus på, at undervsingsfaciliterne er optimale, idrætsfaciliteterne på gymnasiets herunder studieområder. område efter overtagelse af bygninger. Indretning af studieområder Fokus på indretning af studieområder Indretning af studieområder Gradvis nyindretning af studieområder Udarbejdelse af plan for nyindretning af H-fløjens studieområde, så Plan for nyindretning af S-fløjens studieområde området kommer til at fungere som attraktivt studieområde. med udgangspunkt i, at S-fløjen er de samfunds- Planen skal tage udgangspunkt i, at H-området er det sprogligt- videnskabelige studieområde. humanistiske område. Planen udformes og gennemføres i løbet af Planen gennemføres i løbet af 2013.

11 Mål og handlingsplan - Økonomisk bæredygtigt fundament Mål Handlingsplaner Handlingsplaner Tilpasning af økonomien Tilpasning af økonomien Tilpasning af økonomien Tilpasning af økonomien til klasse- Den igangværende gradvise tilpasning til det reducerede overgangs- Fortsat tilpasning af økonomien til loftet på 28, det reducerede over- tilskud videreføres, samtidigt med at der også tages højde for den det reducerede klasseloft, taxametret gangstilskud og overgangsordningens reducerede gennemsnitlige klassestørrelse. overgangstilskuddets bortfald i 2014 samt bortfald OK13. På baggrund af benchmarkingsanalyser igangsættes en proces, hvor yderligere besparelsesmuligheder undersøges. OK-13: Overgangsår i skoleåret Der foretages en prioterering af besparelsesmulighederne under Fælles OK13 udviklingsprojekt for alle lærere hensyntagen til, at kvaliteten i undervisningen sikres. m.h.p. udnyttelse af OK13 muligheder. Processen med afklaring af lån i forbindelse med køb af bygningerne Processen med afklaring af lån i forbindelse igangsættes i starten af med køb af bygniner igangsættes i Bygningsmæssige og arealmæssige Bygningsmæssige og arealmæssige mangler og udeståender Bygningsmæssige og arealmæssige mangler og udeståender mangler og udeståender Afklaring og udbedring af bygnings- Bygningsmæssige og arealmæssige mangler og udestående kortlægges. Vedligehodelsesefterslæb i den nye del af og arealmæssige mangler og ude- Skybrudssikring af idrætshallen i efteråret 2012 og starten af 2013 med bygningen kortlægges og medtages til mødet stående inden køb af bygning økonomisk støtte fra Bygningsstyrelsen. i uvm med henblik på udbedring inden køb af bygning eller kompensation i forbindelse Der arbejdes for, at evt. mangler og udestående samt vedligeholdelses- med købstilbud. efterslæb kompenseres i forbindelse med købstilbud. Vedtaget på bestyrelsesmødet den 3. december 20

12 13

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2015-16 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling.

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling. KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU Selvevaluering Opfølgningsplan KLASSENIVEAU Evaluering Opfølgning i klasseteams Evalueringer og dataindsamling Implementering ELEVNIVEAU Feedback Undervisning Evalueringssamtaler

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Indledning BG s kvalitets- og evalueringsplan udgør den overordnede ramme for arbejdet med kvalitets- og evalueringsarbejdet. Arbejdet

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2012-13 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Selvevaluering 2018 VID Gymnasier

Selvevaluering 2018 VID Gymnasier Selvevaluering 2018 VID Gymnasier VID Gymnasiers undervisningsfaglige grundlag (se næste side) ligger til grund for udvælgelse af nedenstående 3 konkrete indsatser, som VID Gymnasier vil arbejde med i

Læs mere

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt 2016-17 Tørring Gymnasium Indsatsområder for basisrammen: 1. Synlighed og rekruttering af nye elever Vægt: 50% Med henblik på at styrke

Læs mere

Opfølgningsplan. Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit

Opfølgningsplan. Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit Opfølgningsplan Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit på stx 2015 Baggrund: Opfølgningsplan Nakskov Gymnasium og HF har efter drøftelser med to af Undervisningsministeriets læringskonsulenter gennemført

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2011-2012 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Målsætning for 2014-2015

Målsætning for 2014-2015 Målsætning for 2014-2015 Målsætningen for 2014-2015 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

Tårnby Gymnasium & HF. Tårnby Gymnasium & HF Elevtrivselsundersøgelse 2010

Tårnby Gymnasium & HF. Tårnby Gymnasium & HF Elevtrivselsundersøgelse 2010 Tårnby Gymnasium & HF Tårnby Gymnasium & HF Elevtrivselsundersøgelse 2010 Om rapporten Rapportens fokus: Elevtrivsel Faktorer der indgår i elevtrivslen: a) Hvilken karakter vil du give skolen som helhed?

Læs mere

Netværk om ny praksis

Netværk om ny praksis 7. februar 2011 Netværk om ny praksis Opfølgning på evaluering og revision af studieretningsgymnasiet I) Formål Nørresundby Gymnasium og HF, Faaborg Gymnasium og Odder Gymnasium ønsker gennem fortsat samarbejde

Læs mere

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Juni 2018 Aabenraa Statsskoles kvalitetssystem Kvalitet i uddannelsen har tre dimensioner: Den oplevede kvalitet hos elever, den faglige kvalitet og den organisatoriske

Læs mere

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium!

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Vi håber, at jeres børn vil få tre gode år her på skolen! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at eleverne her hos os oplever spændende og engageret

Læs mere

Formålet er at skabe et godt samarbejde med en række folkeskoler omkring overgangen til ungdomsuddannelse. Samarbejdet skal

Formålet er at skabe et godt samarbejde med en række folkeskoler omkring overgangen til ungdomsuddannelse. Samarbejdet skal Talent- og brobygningsarbejdet 2013-2014 (funktionsbeskrivelse) Projektets formål Formålet er at skabe et godt samarbejde med en række folkeskoler omkring overgangen til ungdomsuddannelse. Samarbejdet

Læs mere

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2018 2021 Overordnet beskrivelse af opgaven Denne RADAR er udarbejdet for HBTGYM, på baggrund af RADAR 2015-18. RADARen for gymnasiets udvikling udarbejdes og implementeres

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder fra kvalitetssystemet, der løbende belyses, samt nøgleområder, der

Læs mere

Målsætning for

Målsætning for Målsætning for 2015-2016 Målsætningen for 2015-2016 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Helhedsskolen Målet er fortsat at manifestere IJG som en helhedsskole og en økonomisk

Læs mere

System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering

System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering Baggrund og overordnet formål: Systemet er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse nr. 23 af 11. januar 2005 om Kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

Teamlærer på ÅSG 2019/20

Teamlærer på ÅSG 2019/20 på ÅSG 2019/20 Indhold Introduktion til arbejdet om klasserne... 2 Lærerteam, studievejleder og uddannelsesleder... 2 Klassens lærerteam og teamlæreren... 2 Ansvarsområder... 2... 2 Studievejledere...

Læs mere

Strategi for Næstved Gymnasium og hf

Strategi for Næstved Gymnasium og hf Strategi for Næstved Gymnasium og hf 2019-2022 På bestyrelsesseminaret den 22. maj 2019 fastlagde bestyrelsen skolens overordnede strategiske mål for de næste tre år. Målene er: Elever: På NGH får hver

Læs mere

Favrskov Gymnasiums organisationsstruktur

Favrskov Gymnasiums organisationsstruktur Favrskov Gymnasiums organisationsstruktur Ledelsen: Rektoratet (rektor og vicerektor): Bestyrelse og eksterne forhold, økonomi- og målstyring, personale/hr og elever, PR og SU Pædagogiske ledere F.eks.

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET 2015-16 Formål med kontrakten Resultatkontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors arbejde i skoleåret

Læs mere

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Formålet med kvalitetssystemet på Rungsted Gymnasium er at medvirke til at skabe en åben evalueringskultur som er praktisk anvendelig. Hensigten er,

Læs mere

At forbedre en eksisterende model, der sikrer medarbejderindflydelse og gennemsigtighed i beslutningsprocesser.

At forbedre en eksisterende model, der sikrer medarbejderindflydelse og gennemsigtighed i beslutningsprocesser. BILAG 2: Kvalitetssikring: Løbende tiltag og evaluering Skolen arbejder med kvalitetssikring og løbende evaluering af aktiviteter det være sig bekendtgørelsesfastlagte eller selvvalgte. Herunder findes

Læs mere

Strategiplan for Viborg Gymnasium & HF 2020

Strategiplan for Viborg Gymnasium & HF 2020 Strategiplan for Viborg Gymnasium & HF 2020 Indledning Strategiplan 2020 for VGHF er et udtryk for en række valg og prioriteringer, der er fremkommet gennem samtaler og møder i en gennemsigtig og demokratisk

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF. I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder:

Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF. I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder: Resultatmål 2011-12Tårnby Gymnasium & HF I. Gennemgående obligatoriske indsatsområder: Mere fleksibel anvendelse af lærerressourcer inden for gældende overenskomster med henblik på kompetenceudvikling

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Bilag til handlingsplan 2014-15

Bilag til handlingsplan 2014-15 Bilag til handlingsplan 2014-15 Oversigt over evalueringen af handlingsplanens indsatsområder samt visse nøgletal. For en detaljeret beskrivelse af mål og indsatser henvises til Handlingsplan 2014-15.

Læs mere

Målsætning for 2013-2014

Målsætning for 2013-2014 Målsætning for 2013-2014 Målsætningen for 2013-2014 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

HVAD EVALUERES HVEM ER RESULTATER OG HVORNÅR ANSVARLIG

HVAD EVALUERES HVEM ER RESULTATER OG HVORNÅR ANSVARLIG kvalitetsudviklings-og evalueringsplanen for Ordrup Gymnasium 2019-2020 Målet med kvalitetssystemet på Ordrup Gymnasium er at sikre et meningsfuldt og systematisk arbejde med kvalitetssikring og kvalitetsudvikling,

Læs mere

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium.

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Formålet med denne plan er at medvirke til at sikre kvalitet i undervisningen og at sikre en systematisk og løbende selvevaluering med henblik på

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2016-2017 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser. Vi arbejder løbende med at

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

Strategi Greve Gymnasium

Strategi Greve Gymnasium Strategi 2016-2021 Greve Gymnasium Strategi 2016-2021 Greve Gymnasium uddanner mennesker, der er rustet til videre studier, karriere og livet i mere bred forstand. Vi sætter læring i centrum og tror på,

Læs mere

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole Nykøbing Katedralskoles evalueringsstrategi bygger på kravene i kapitel 11 i Lov om gymnasiale uddannelser (LOV nr 1716 af 27/12/2016) om kvalitetsudvikling samt på kravene i kapitel 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Ledelse af højtuddannede i gymnasieuddannelserne. Rektor Ib Brøkner Christiansen Vicerektor Mette Abildgaard Vordingborg Gymnasium & HF

Ledelse af højtuddannede i gymnasieuddannelserne. Rektor Ib Brøkner Christiansen Vicerektor Mette Abildgaard Vordingborg Gymnasium & HF Ledelse af højtuddannede i gymnasieuddannelserne Rektor Ib Brøkner Christiansen Vicerektor Mette Abildgaard Vordingborg Gymnasium & HF Ledelsesprojekt Relevans: Nye tider i forbindelse med OK13 Vurdering

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Støvring Gymnasium 2013 vision, mission, strategi og handlingsplan

Støvring Gymnasium 2013 vision, mission, strategi og handlingsplan Støvring Gymnasium 2013 vision, mission, strategi og handlingsplan Vision: Det er Støvring Gymnasiums vision at være det foretrukne lærested for unge mennesker i lokalområdet og en særdeles attraktiv ungdomsuddannelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Mål- og arbejdsbeskrivelse for team

Mål- og arbejdsbeskrivelse for team Mål- og arbejdsbeskrivelse for team På FG arbejder vi med 4 typer af lærerteam Team Stor-team Øvrige team Faggruppe Team Struktur og honorering 1g: Teamet består i 1g af 2 af klassens lærere udpeget således,

Læs mere

Beskrivelse af systemets principper

Beskrivelse af systemets principper Gribskov Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering Systemet er baseret på Lov om de gymnasiale uddannelser og Bekendtgørelse om de gymnasiale uddannelser. Relevante paragraffer fremgår

Læs mere

Opfølgningsplan. Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit på toårigt hf

Opfølgningsplan. Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit på toårigt hf Opfølgningsplan Nakskov Gymnasium og HF s karaktergennemsnit på toårigt hf 2015 Baggrund: Opfølgningsplan Nakskov Gymnasium og HF har efter drøftelser med to af Undervisningsministeriets læringskonsulenter

Læs mere

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL Nykøbing Katedralskole vil: være det synlige gymnasium, der samarbejder med lokale, nationale og globale partnere være det udviklingsorienterede gymnasium, der dyrker den enkelte elevs potentiale gennem

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel]

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel] Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF [Dokumentets undertitel] TG S KVALITETSSYSTEM På TG ønsker vi med vores kvalitetssystem at forbedre kvaliteten gennem systematiske evalueringer. De løbende evalueringer

Læs mere

1. en skoleevalueringsplan, der er en beskrivelse af, hvordan den overordnede evaluering af kvalitet og resultater på institutionen foregår.

1. en skoleevalueringsplan, der er en beskrivelse af, hvordan den overordnede evaluering af kvalitet og resultater på institutionen foregår. Kvalitetssikringssystem for Fredericia Gymnasium Kvalitetssikringssystemet Kvalitetssikringssystemet på Fredericia Gymnasium skal sikre gode resultater og fortsat skoleudvikling. Det indebærer, at mange

Læs mere

Ledelse og udvalg ved Middelfart Gymnasium og HF pr. aug. 2014. a) Skolens ledelsesmæssige organisering. Bestyrelse. Lærerteams MUS.

Ledelse og udvalg ved Middelfart Gymnasium og HF pr. aug. 2014. a) Skolens ledelsesmæssige organisering. Bestyrelse. Lærerteams MUS. Ledelse og udvalg ved Middelfart Gymnasium og HF pr. aug. 2014 På de følgende sider viser vi en oversigt over den måde, vi har valgt at organisere vores ledelse og vores udvalg. Udvalgsstruktur og arbejdsfordeling

Læs mere

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Gribskov Gymnasium 1-3i 2012-14 Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Studieretninger i fokus Musik-engelsk

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber områder for perioden 2019 til 2022 Formål med de strategiske fikspunkter Oversigten skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen Oversigten skal understøtte

Læs mere

Hvem er vi, hvem er I?

Hvem er vi, hvem er I? Velkommen 1Gu!! Hvem er vi, hvem er I? Teamleder: Sarah Thorsøe Wind (Biologi, Biotek, Engelsk) Tutorer: Emil og Nynne (nuværende 1u-studieretning) Kommende 1Gu: 29 elever Struktur omkring klassen teamleder,

Læs mere

Trivselspolitik og antimobbestrategi 2018

Trivselspolitik og antimobbestrategi 2018 Trivselspolitik og antimobbestrategi 2018 Gefion Gymnasiums trivselspolitik er udformet af Gefions Partnerskabsudvalg, som er et udvalg bestående af medlemmer af elevrådet og Gefion Gymnasiums Fællesudvalg

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Resultatmål 2015/ 16

Resultatmål 2015/ 16 Resultatmål 2015/ 16 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Strategi Horsens Statsskole

Strategi Horsens Statsskole Strategi Horsens Statsskole 2018-19 Indledning På Horsens Statsskole tilstræber vi i vores daglige arbejde, udvalgsarbejde og projekter har fokus på formål, værdier, strategi og mål. Vores formål tager

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

AALBORG HANDELSSKOLE STRATEGI

AALBORG HANDELSSKOLE STRATEGI AALBORG HANDELSSKOLE Strategi 2019-2024 fastlægger retningen for de kommende fem år. Udviklingen går imidlertid stærkt, og meget kan ske i løbet af en femårsperiode. Skolens bestyrelse vil derfor i samarbejde

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til At skabe synlighed og gennemskuelighed omkring gymnasiets

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Kvalitets- og evalueringsplan for Herlev Gymnasium og HF 2007-2010

Kvalitets- og evalueringsplan for Herlev Gymnasium og HF 2007-2010 Kvalitets- og evalueringsplan for Herlev Gymnasium og HF 2007-2010 Organisation (obligatoriske områder) Værdier, skole- og ledelsesorganisering Skolens værdigrundlag (og sammenhængen med selvevalueringen)

Læs mere

Indledning Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3

Indledning Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3 Kvalitetssystem for Køge Gymnasium Indhold Indledning 2 1. Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3 1.1 Elevernes faglige niveau, trivsel og overgang til videregående uddannelse 3 1.1.1

Læs mere

TG S KVALITETSSYSTEM

TG S KVALITETSSYSTEM November 2018 TG S KVALITETSSYSTEM TG s kvalitetssystem angiver, hvorledes TG opfylder 2017 bekendtgørelsens krav om fastlæggelse og anvendelse af et system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2014-15 for rektor Gitte Harding Transbøl

Resultatlønskontrakt 2014-15 for rektor Gitte Harding Transbøl Resultatlønskontrakt 2014-15 for rektor Gitte Harding Transbøl Formål med kontrakten: Resultatlønskontrakten med rektor skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for

Læs mere

Mål: Vi er parate til at imødekomme den enkelte unge, så den unge trives i dagligdagen

Mål: Vi er parate til at imødekomme den enkelte unge, så den unge trives i dagligdagen 1. de unge Vi er parate til at imødekomme den enkelte unge, så den unge trives i dagligdagen Vi genopfrisker og udvikler de enkelte aktivitetsgrupper nedsat sidst år i maj, så det er tydeligt hvem der

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

Velkommen introduktion til nye elever og forældre

Velkommen introduktion til nye elever og forældre Velkommen introduktion til nye elever og forældre Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse Teamlederen er klassens kontaktlærer

Læs mere

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole Kvalitetspolitik For Aalborg Katedralskole Indhold Formål side 1 Metode side 1 Værdier side 1 Visioner side 1 Målsætninger side 2 Metoder til kvalitetssikring side 3 Kvalitetsrapport side 5 Undervisningsevaluering

Læs mere

Målsætning for

Målsætning for Målsætning for 2012-2013 Målsætningen for 2012-2013 bygger på Aalborg Katedralskoles vision for perioden 2008 2012. Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2016

Rektors Resultatlønskontrakt 2016 Rektors Resultatlønskontrakt 2016 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Sundt psykisk miljø og god trivsel opnås hos os, ved:

Sundt psykisk miljø og god trivsel opnås hos os, ved: Antimobbestrategi for Bjerringbro Gymnasium Alle har ret til et sundt og sikkert undervisningsmiljø, det omfatter også det psykiske miljø. For os betyder det, at vi hver dag sætter elevernes læring, dannelse

Læs mere

Teamlærer på ÅSG. Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder

Teamlærer på ÅSG. Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder Teamlærer på ÅSG Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder For eleven opleves klassen som rammen om tiden i gymnasiet. En god og velfungerende klasse kan være med til at udfolde den

Læs mere

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2017-18 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Claus Niller

Resultatlønskontrakt for rektor Claus Niller Resultatlønskontrakt for rektor Claus Niller 1.8.2019 31.7.2020 Formål med kontrakten Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen for Roskilde Katedralskole ved formand Kasper Nyholm, næstformand Sune Lægaard

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Elevtrivselsmåling for Social- og sundhedsuddannelsen Bornholm

Handleplan for opfølgning på Elevtrivselsmåling for Social- og sundhedsuddannelsen Bornholm Handleplan for opfølgning på Elevtrivselsmåling for Social- og sundhedsuddannelsen Bornholm Dato: 5. februar 2016 Handleplanen er relateret til den landsdækkende obligatoriske elevtrivselsmåling. Målingen

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

Nyhedsbrev 2/6 2015 Sctknud-gym.dk Besøg os på Facebook Rektors klumme Kære læser Sommerferien nærmer sig, og den særlige eksamensstemning har indfundet sig på skolen. Vi kan se tilbage på et skoleår med

Læs mere

It. Strategi og handlingsplan 2008-10

It. Strategi og handlingsplan 2008-10 Fredericia Gymnasium 2008-10 Side 1/5 It. Strategi og handlingsplan 2008-10 1. Indledning 2. Elevernes it-kompetencer og it-færdigheder 3. Kommunikationssystemer mv. 4. Netværk, hardware, software - investeringsplan

Læs mere

Kvalitetssystem på HTX Roskilde

Kvalitetssystem på HTX Roskilde Kvalitetssystem på HTX Roskilde Indledning Arbejdet med kvalitetssikring på HTX Roskilde har til hensigt: 1) Til stadighed at udvikle kvaliteten af skolens kerneydelser gennem systematiske regelmæssige

Læs mere

Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre

Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre Dagsorden Nørre Gs struktur omkring klasserne - teamleder, lærerteam og studievejleder Studieretning, lærere og studierejse Den første tid på skolen Mulighederne

Læs mere

Evalueringsoversigt på Randers Social- og Sundhedsskole

Evalueringsoversigt på Randers Social- og Sundhedsskole Evalueringsoversigt på Randers Social- og Sundhedsskole Hvorfor Hvordan og ETU Elevtilfredshed sundersøgelse UMV Undervisnings miljøvurdering Lovpligtig Lovpligtig Medarbejdere MTU (medarbejdert ilfredshedsund

Læs mere

IDEKATALOG MED 30 HANDLINGER TIL AT STYRKE FORÆLDRESAMARBEJDET I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

IDEKATALOG MED 30 HANDLINGER TIL AT STYRKE FORÆLDRESAMARBEJDET I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE IDEKATALOG MED 30 HANDLINGER TIL AT STYRKE FORÆLDRESAMARBEJDET I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE 1 2 3 4 FORSLAG TIL HANDLINGER DER UNDERSTØTTER PRINCIPPERNE Udarbejd folder til forældre, der beskriver de gensidige

Læs mere

Skoleprofil. Mål og handleplaner for skoleårene 2008/09 2010/11

Skoleprofil. Mål og handleplaner for skoleårene 2008/09 2010/11 Skoleprofil Mål og handleplaner for skoleårene 2008/09 2010/11 1. Et godt studie- og arbejdsmiljø Det primære formål er at give eleverne en god uddannelse. En væsentlig forudsætning herfor er et godt studie-

Læs mere

et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretnin

et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretnin et relevant fagligt samarbejde omkring studieretningen planlægges. Studieretning k: Der arbejdes med videre internationalisering indenfor studieretningen med St Croix og Vestindien som fokus. Studieretning

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Masterplan for Rødovrevej 382

Masterplan for Rødovrevej 382 2011 Masterplan for Rødovrevej 382 Kompetenceudvikling i botilbud i Rødovre Kommune og Hvidovre Kommune Introduktion Denne masterplan er udarbejdet på baggrund af det kompetenceudviklingsforløb, som personalet

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

KVALITETSBERETNING OG KVALITETSPLAN

KVALITETSBERETNING OG KVALITETSPLAN KVALITETSBERETNING OG KVALITETSPLAN Eleverne på hhx skal gennem uddannelsens faglige og pædagogiske progression udvikle faglig indsigt og studiekompetence. De skal opnå fortrolighed med at anvende forskellige

Læs mere