Året var præget af to fester i familien, hvor vi kunne samle venner og bekendte fra nær og fjern. Det

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Året 2013 - var præget af to fester i familien, hvor vi kunne samle venner og bekendte fra nær og fjern. Det"

Transkript

1 Året var præget af to fester i familien, hvor vi kunne samle venner og bekendte fra nær og fjern. Det startede med Tanja s 50 års fødselsdag i februar og fortsatte med Björn s konfirmation i maj. Farmor Grethe oplevede endnu engang at komme til Bad Soden for at kunne være med til Björn s konfirmation. Tak for det. Ellers gik en del af året med at opfylde Tanja s store ønske, igen at komme på en "Ranch-Ferie" i USA, som hun husker det fra sin barndom. I midten af juli var det så vidt, at vi kunne flyve over til vesten af USA. I eftersommeren fik vi en chance til at etablere os stærkere i Hornbæk, da vi fandt et godt feriehus til familien. Björn med sine Gudmødre Året 2013 startede med at indvie vores nye balkon, hvor vi den 1. januar havde inviteret vores skandinaviske gruppe til "Feuerzangbowle" oppe på balkonen med et pragtfuldt blik over Frankfurt i den frostklare luft. Efter mange forsinkelser fra byggemyndighederne og håndværkerne var den lige inden julen endeligt blevet færdig. I den sidste uge af skoleferien var vi igen på skiferie sammen med Hans- Henrik, Pia og Lis, samt hendes veninde, hvor vi indlogerede os i to ferielejligheder i Ramsau. Sportslig, som Jan er, ville han demonstrerer nogle nye øvelser på ski. Denne variant - hovedspring fra en skilift - var for meget for de lejede ski, så dem måtte vi efterfølgende hen og bytte. Heldigvis kom Jan helskinnet fra den øvelse.

2 Midten af Februar var Tanja s store dag, hvor hun sammen med "et halvt hundrede" venner og bekendte fejrede hendes 50 års fødselsdag. Festen startede allerede i løbet af lørdag eftermiddag, hvor hendes tilrejsende studievenner fra det sydlige Tyskland og familie kom til fødselsdagskaffe. Mor og Datter i to generationer Selve festen blev fejret på den lokale danseskole, der i dagens anledning var pyntet festligt. Efter middagen og de mange taler, blev der spillet op til dans med funk-musik fra 70 erne under kyndig vejledning af Wolfgang som DJ. Traditionen tro rejste Jan til LIONS-Park i februar for at kunne fejrer Farmor Grethe s 97 års fødselsdag. I dagens anledning havde hun inviteret 15 gæster til gravet laks og gammeldags flæskesteg med sprød svær i LIONS-Parks selskabslokaler. Efterfølgende blev der budt på kringel og kaffe i hendes lejlighed. Da Hanne s Jan havde sin tuba med, blev det også til "Congratulation" komponeret for en tuba. Det officielle gruppebillede af alle fødselsdagsgæsterne - optaget i Farmors lejlighed. Ud fra billedet at dømme nød alle de indbudte gæster denne mulighed for at være sammen igen. I april måtte hvor Jan igen pakke sit værktøj og rejse til München, hvor Christine var blevet opsagt fra det værelse, hun boede i. Da Christian i øvrigt i maj kom hjem fra Australien, var målet for Christine at finde en lejlighed, der kunne danne rammer for et familie-kollektiv, hvor hun og Christian indtil videre kunne bo. Så weekenden startede med, at Jan skulle hente et "mindre" skab på vejen ned til München, som Christine havde købt over ebay. Derefter var Volvo fyldt til bristepunktet. Senere på dagen gik turen til Ikea sammen med en anden bekendt, der havde en stor varevogn. For vores sundheds skyld var der heldigvis ikke nogen elevator, så vi havde glæden af at kunne bære adskellige tunge papkartoner op på 3. sal. - ialt ca. 500 kg! Derefter gik det løs med at pakke ud, samle alle køkkenskabene og få dem monteret. Naboerne var venlige, de kom først efter midnat og beklagede høfligt sig over støjen.

3 Björn s konfirmation fejrede vi i de hjemlige rammer, hvor vi havde dækket op ved to langborde. Hovedretten var efter Björn s ønske dansk flæskesteg. Da en traditionel dansk flæskesteg ikke er et kendt begreb i Tyskland, måtte vi forklare den lokale slagter, hvordan den skulle se ud incl. billeder af den sprøde svær. Efter et antal klassiske taler kom fra gudmor Annette festens højdepunkt med svingende dannebrogsflag og fællessang til melodien "Congratulation", hvor gudmoderen følte sig motiveret til at dirigere sangen stående på hendes stol. Sommerens højdepunkt var selvfølgeligt "Ranch ferien" oppe i Rockey Mountains i ca m højde, hvor vi havde bestilt en uges ophold på en christlig drevet Ranch med daglig bibeltime. Denne uge blev til en stor oplevelse for hele familien, hvor vi i selskab med de andre gæster hurtigt følte os som værende i en stor familie. Programmet var udover de mange aktiviteter med heste også krydret med Square Dance, American Football, diverse former for optræden. Køkkenet bød på traditionelle hjemmelavede retter fra forskellige verdensdele. Med et farvel til "Wind River Ranch" gik turen videre mod vesten med besøg på Forney-museet, hvor Björn gerne ville se en af de 25 "Big Boy damplokomotiver", til de gamle indianer bostæder "Mesa Verde", Four Corners - krydspunkt af 4 stater, samt Grand Canyon National Park. Videre mod syd krydsede vi "Route 66" på vej mod Phoenix i Arizona, hvor vi kunne sidde udenfor ved midnatstid ved gr. varme. Højdepunktet var i ørkenen nede ved den Mexicanske grænse, hvor temperaturen kom op på næsten 45 gr. Efterårsferien gik i år til Hornbæk, hvor vi skulle overtage vores nye domicil og få det indrettet, så det kunne opfylde vores ønsker, samt være klar til udlejning. Så her var håndværkeren Jan - med hjælp af familien - igen aktiv med værktøjskassen. Over weekenden, havde vi så familie og venner til house-warming og 66-års fødselsdagsfest for Jan. Fødselsdagskagen var pyntet med 66 Dannebrogsflag!

4 Tanja - Jobmæssigt er tingene nu faldet på plads med ny chef, nye spændende udfordringer indenfor risikomanagement hos VR-Leasing, hvor hun nu går ind i hendes 10. år. Selvom det nye arbejdsområde stiller store udfordringen, nyder hun denne nye chance. I fritiden har sporten fortsat sin faste plads, men efter at der er kommet ro i firmaet, har hun også fået lyst og tid til at genoptage klassisk chorsang. Så hver torsdag aften er der gang i sangstemmen som sopran, samt nogle weekender med prøver til de store koncerter. Ellers er weekender og aftener også besat forældreråd i skolen og med lektiehjælp, hvor vores børn fortsat har behov faglig hjælp. Jan - Pensionisten kan åbenbart ikke sidde stille. Så efter at BOSS-Photo er kommet godt op og køre med "Pensionisterne", den lokale avis og den lokale "Kagebager" med filialer i 4 komuner, hvor gæster og kager skulle fotograferes fra alle sider, begyndte han efter nytåret at leje med tanken om at familien skulle anskaffe sig et fast domicil i Hornbæk, så vi ikke mere var på vandreferie mellem forskellige huse. Efter at vi have set på et nogle huse, hvor vi ikke rigtig kunne blive enige om prisen, fandt vi huset på Hyldevej 51 i Hornbæk, hvor stort set alt stemte. I maj gik årets sejltur til de pragtfulde øer nede ved Kroatien med tid til, at vi også kun hygge os som turister i de mange smukke byer langs kysten. Den morgenlige løbetur klarer han fortsat, som efter at Björn begyndte at løbe med, blev lidt længere. Derefter synes Björn, at 05:45 om morgenen var lidt tidligt, så derfor lod han sin far løbe alene igen, og kom kun med i weekenden. De 2 ugentlige besøg i sportsstudiet er fortsat på programmet. Alice - Hendes puberitet har nu ændret sig i retning af mere ro og balance i hendes temperament, men til gengæld er kontakten med andre jævnaldrene kommet i focus, så man kunne få det indtryk, at hendes ipod var vokset fast i hendes hånd. Skolemæssigt er hun flittig, når hun har lyst, men det sker hyppiger, at chatten med veninder har en højere prioritet. I foråret besluttede hun endeligt, at hun ikke mere ville bruge sit talent på violinspillet, så ved udløbet af undervisningsåret blev violinen lagt på hylden. Lysten til at voltigerer er uændret vigtig for hende, så to gange om ugen er hun oppe på rideskolen. At hun er godt integreret i hendes klasse kunne man tydeligt se til hendes fødselsdag, hvor stort set alle pigerne var mødt op for at fejre hende inklusive overnatningsparty nede i vores fælles børneværelse.

5 Ansgar - Efterhånden er Ansgar ved at få styr på sig selv og skolen, så antallet af forældresamtaler er faldet, ligesom de skriftlige meddelelser om manglende lektier. Det er bare dejligt at opleve. Det posetive ved det er også, at Ansgar virkeligt prøver det af fri vilje, det gør situationen mere afslappet. Men det betyder ikke kunstneren Ansgar er perfekt på alle punkter, så af og til må han stadig hjælpes med at huske diverse ting, såsom sin jakke, når han er i skolen eller til musik. I de fleste tilfælde er jakken fundet igen, så tabslisten er ikke så lang. I fritiden er han blevet glad for computerspil, så hvis vi ikke "hjælper" ham, ville han gerne sove med musen under hovedpuden. Heldigvis er de spil han spiller med sine venner - over Skype eller sammen - af den fredelige karakter. Trompeten har han ikke glemt, så den bliver fortsat flittig benyttet. Det er vi glade for. Hans husdyr, 2 Kejserskorpioner og 2 Gekkoer, lever alle i bedste velgående på trods af, at vi regelmæssigt må jage deres fodder (cikader og grashopper) overalt i huset. Björn - Efter 3 år på hans hidtidige gymnasium "Heinrich-von-Kleist-Skole" kom han selv i foråret med det forslag, at han godt ville skifte skole, da han ikke mente at han lærte nok på den skole, hvor han var. Hans ønske var, at kommer over på "Albert-Einstein- Gymnasiet", hvor også Alice og Ansgar går. Efter udfyldelse af diverse formularer, samtaler med skolen etc. fik vi i maj endelig det officielle JA til, at han kunne starte der efter sommerferien. Hans udtale om, at han ikke lærte nok på den gamle skole, fik han tydeligt demonstreret gennem de karakterer, han fik på den nye skole. De var ofte 1-2 numre længere nede af skalaen, end han var vandt til. Om det alene var skolen eller?, er en anden snak, men det ser ud til, at han nu igen er på den rette vej. Med beklagelse måtte vi akseptere, at Björn ikke mere havde lyst til at fortsætte med sin saksophonundervisningen. Som den store finale på hans karriere som saxophonspiller leverede han til Tanja s fødselsdag et nummer, hvor han spillede et meget følelsbetonet stykke af Elton John. Hans næste store projekt er, at han i næste skoleår gerne vil et år til USA som udvekslingsstudent, så der er vi nu i kontakt med forskellige organisationer for at finde plads til ham vel vidende, at vi sender en dreng afsted og får en ung mand tilbage. Christian - I begyndelsen af maj kom Christian tilbage fra Australien, hvor han havde studeret i 2 semestre og bestået sin australske Master. Herefter fortsatte han sit studie i München, hvor han kun manglede at skrive sin tyske Master før han endeligt var færdig. For at få tilgang til de mange forskellige data og analyser, som var nødvendig for hans masterarbejde, søgte han og fik et deltidsjob, der matchede godt med hans thema. Det tyske masterarbejde blev han færdig med i begyndelsen af november, så nu venter vi

6 bare på den formelle godkendelse, så han endelig kan sige farvel til de studerendes rækker. Kusine Maja og Christian ved Björns konfi Men heldig var han. Firmaet, hvor han skrev sit masterarbejde tilbød ham en interessant fuldtidsstilling allerede inden han blev færdig, som han ikke kunne sige nej til. Opgaven i jobbet er, at han sammen med en kollega skal opbygge en ny afdeling, der over intelligente processer på internettet sikrer, at deres kunder får optimale placeringer af deres reklamebudskab. Christine - For hende er prøvelsernes tid med examensnervøsiteten indtil videre forbi, da hun med hjælp fra Christians side valgte at holde en pause med studierne, og starte på en praktisk uddannelse indenfor det fagområde hun har studeret. Så den 1. september startede hun en uddannelse som landmålerassistent i et mindre firma, hvor de var begejstret for hendes medbragte viden og hendes åbne måde at være på. Jobbet medfører, at hun er meget ude i den friske luft, og har allerede hos nogle håndværkere fået ryet for at være pigen der aldrig fryser. Trods hendes studiemæssige udfordringer lykkedes det hende at finde en super lejlighed til hendes og Christians mini-bofællesskab, planlægge indretningen og arbejdet som forarbejder til bygning af køkkenskabene, mens hendes far kæmpede med monteringen af de samme i det nye køkken. Som bekendt er et køkken i Tyskland ikke en del af lejlighedens inventar, men anses som almindeligt flyttegods, man tager med når man flytter. Søskeneglæde! Årets gang i Lidenlund Januar - Efter en kort juleferie i Danmark kom vi tilbage til Bad Soden, hvor vi fejrede nytåret med de medbragte nødvendige ting fra Danmark, så starten på den nye år kunne følge traditionen. Derefter gik turen videre til skiferien i Ramsau sammen med familien Lyon-Jørgensen.

7 Februar - I rækken af fødselsdage i februar var det lige før, at Björn s fødselsdag kunne blive glemt. Da Björn er god til det med værktøj, havde kagebageren Tanja bagt en fødselsdagskage, der var dekoreret med værktøj af chokolade. Marts - Lige da vi ville til at glæde os over det begyndende forår kom vinteren i midten af måneden tilbage med masser af sne. På balkonen kunne vi måle op til 30 cm nysne. Allerede ugen efter var den væk igen, så Påsken i slutningen af måneden kunne fejres med den dejlige forårssol. April - Med forårets kommen kunne vi nyde en lun aften med det første af mange aftenmåltider oppe på balkonen. Det var bare lækkert. Senere på måneden drog Jan afsted med den store værktæjskasse til München for at hjælpe Christine med indretningen af den nye lejlighed. Maj - Den 1. majdag blev til en dejlig vandretur sammen med Samira og 2 af hendes 3 børn i Rheingau, hvor vi bl.a. besøgte en vinbonde, som havde nogle pragtfulde kunstværker med lyseffekter nede i hans kældre. Senere på måneden havde vi fuldt hus til Björn s konfirmation, og endelig var Jan sidst på måneden på den årlige sejltur.

8 Juni - Efter konfirmationen er også før konfirmationen. I begyndelsen af måneden var Alice og Ansgar afsted på den første weekend med deres konfirmationsgruppe, så de kunne lære hinanden at kende. Efter at Jan havde bragt den op til borgen, hvor det foregik, så han på vejen hjem et jernbaneanlæg i en privat have, hvor sågar en stor del af huset var integreret som remise. Juli - Inden vi rejste på sommerferie havde svoger Uwe, der fyldte 50 år, inviteret familien til et weekendophold på et gammelt slot, hvor rømersk stemning var en del af konceptet. Under fanfare spillet af Ansgar på trompet, kom Alice og Björn som sendebud med vigtige informationer på latin, Björn på latin og Alice som tolk, til kejseren (Uwe). August - Efter sommerferien i USA var Jan sammen med de 3 "små" og Ansgars ven Simon på en uges ferie i Hornbæk, hvor en udflugt på Bakken var med på programmet. Specielt vandkrigen i sørøverskibene var det store hit, hvor det blev til mere end 5 ture. Da ungerne efterhånden var blevet gode til at træffe endte det med, at mange af de andre gæster ikke havde tørt tøj på efter "beskydningen" September - Inden Alice og Ansgars fødselsdagsfester var Tanja sammen med hendes søster afsted på deres årlige weekend på en skønhedsfarm. Senere var Isabell - der nu bor i Schweiz - på besøg et par dage og Björn var på en uges klassefart sammen med sin nye klasse. Til sidst var "BOSS-Photo" to dage nede ved Bodensøen for at optage "Food-fotos" til brug i reklamen for Holgers firma "Cuciniale"

9 Oktober - Efterårsferien blev som nævnt holdt i det nye feriehus i Hornbæk, hvor også Jan s fødselsdag blev holdt. Dan brandforsikringen sikkert ikke ville være glad for en fødselsdagskage med 66 stearinlys, valgte børnene at dekorere lagkagen med 66 dannebrogsflag. Hjemme fra Hornbæk igen havde vi vores skandinaviske venner til Halloween party, med hylende hekse og græskarsuppe. November - var blot præget af den normale hverdagsstress med masser skoleaktiviteter før børnene, så de kunne være klar til de mange test, de skulle skrive inden årsskiftet. Tanja var i hendes chor i gang med prøverne til julekoncerterne og Jan var over den sidste weekend igen nede hos Christine og Christian i München. I julemåneden december har vi lørdag den 7. december vores klassiske julefrokost i den skandinaviske gruppe. Denne gang er Sissel & Gunnar værter for de sultne og tørstige skandinaver. Det bliver sikkert som altid nogle hyggelige stunder. Og endeligt vi glæder os allerede den 21. december går turen mod Hornbæk, hvor vi bliver til den 4. januar. I år kommer Christian og Christine også med, hvor Christine bliver til over nytåret, mens Christian flyver tilbage den 29., da arbejdet kalder. Til dem vi ikke ser før julen hermed en glædelig jul og på et snarligt gensyn i juleferien eller i løbet af det nye år. Sommeren 2014 i Hornbæk bliver grundet skoleferierne senere end de sidste år, så vi kommer først op til Hornbæk den 9. august og bliver frem til den 30. august. Familiefesten er planlagt til søndag den 17. august på Hyldevej 51 - så husk venligst, at sætte et "X" i kalenderen. Mange kærlige hilsener fra Alice, Ansgar, Björn, Christian, Christine, Tanja og Jan.

Året 2012 - blev et år hvor Farmor rigtigt kunne nyde, igen at have fået kontakt med begge hendes børn og

Året 2012 - blev et år hvor Farmor rigtigt kunne nyde, igen at have fået kontakt med begge hendes børn og Året 2012 - blev et år hvor Farmor rigtigt kunne nyde, igen at have fået kontakt med begge hendes børn og alle hendes børnebørn, men desværre igen et år, hvor vi helt uventet måtte tage afsked med en god

Læs mere

Året 2014 - var året, hvor Alice og Ansgar blev konfirmeret, og hvor vi måtte begynde at vænne os til,

Året 2014 - var året, hvor Alice og Ansgar blev konfirmeret, og hvor vi måtte begynde at vænne os til, Året 2014 - var året, hvor Alice og Ansgar blev konfirmeret, og hvor vi måtte begynde at vænne os til, at der hele tiden er en af de tre små, som er væk. I august rejste Björn som den første et år til

Læs mere

Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser.

Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser. Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser. Kære Venner og Familie, Jan som Julemand uden at blive genkendt af Björn Året 2002 var i vores familie

Læs mere

Jan fejrer Fødselsdag i Bourgogne. Alice sminket som linse

Jan fejrer Fødselsdag i Bourgogne. Alice sminket som linse I året 2005 måtte vi efter diverse sygdomsforløb tage afsked fra Helmut, som dødede den 31. marts 2005. Gennem de sidste 23 år var Helmut en del af vores familie. Om den sjette sans hos min mor også denne

Læs mere

Tanja nyder aftensolen i Tivoli ved Pantominen

Tanja nyder aftensolen i Tivoli ved Pantominen I året 2006 oplevede vi mange dejlige ting, men højdepunktet var selvfølgelig Farmor`s eller hos mange kendt som Tante Grethe`s 90-års fødselsdag, som hun fejrede helt i stil med det, som hun står for

Læs mere

Tanja s fødselsdag fejrede vi sammen med de danske venner i Bad Soden

Tanja s fødselsdag fejrede vi sammen med de danske venner i Bad Soden Året 2004 hos familien Boss Henrichsen i Bad Soden tog en ny vending, hvor Tanja måtte sige ja til et godt tilbud, men også et år, hvor Tanja s far s sygdom har præget familiens liv. Begyndelsen på det

Læs mere

Tanja er meget tilfreds med dette sundhedsflip, men klager lidt over, at Jan har tabt nogle af hans dejlige kilo.

Tanja er meget tilfreds med dette sundhedsflip, men klager lidt over, at Jan har tabt nogle af hans dejlige kilo. Året 2003 hos familien Boss Henrichsen i Bad Soden var et år med mange gode oplevelser, men også begivenheder der fik os til at tænke nærmere over livet. Begyndelsen på det nye år var posetivt præget af,

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Året 2008 blev desværre kendetegnet af flere dødsfald.

Året 2008 blev desværre kendetegnet af flere dødsfald. Året 2008 blev desværre kendetegnet af flere dødsfald. Vi måtte tage afsked med 2 familiemedlemmer samt vores børns Reservebedstefar Herr Binder, der døde i Februar. I juni fik Tanja`s far Jahnfried (79)

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Veloverstået livsstilsmesse

Veloverstået livsstilsmesse Veloverstået livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af Ledreborgs livsstils messe. Det var en noget våd fredag men det afholdte ikke de mest hardcore i at kigge forbi. Det var godt nok en våd dag

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Følte sig for ung til bofællesskabet

Følte sig for ung til bofællesskabet Følte sig for ung til bofællesskabet Folks frygt for at flytte hænger sammen med usikkerhed, siger Holger Skovkjær, som selv tøvede med at forlade sit hus for at flytte i et bofællesskab. I dag har han

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary. Alle udvekslingsstudenterne i mit distrikt.

Kære Aabenraa Rotary. Alle udvekslingsstudenterne i mit distrikt. Kære Aabenraa Rotary Endnu engang vil jeg gerne sige mange tak for denne fantastiske mulighed jeg har fået som udviklingsstudent. Jo længere jeg kommer ind i året, jo mere taknemlig bliver jeg. Jeg har

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

Import af diverse jernfigurer

Import af diverse jernfigurer Import af diverse jernfigurer Det meste i JERNiHAVEN er jo hjemmegjort og det bliver det ved med at være. MEN der er altså nogle lækkerier indenfor jernfigurer, som vi ikke kan lave selv og som vi bare

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Skolen på Duevej Brevduen December 2018 Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Kære forældre Så blev det december, og måske bliver det netop i år hvid jul, hvem ved? Men inden vi ønsker god

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI S T E D E T H V O R D U KAN VENTE TEKST OG BILLEDER P Å E N AF MAI VANILLI D R Ø M Den første, der møder mig på campingpladsen, er en kælen gris med store hjørnetænder. Jeg klør den på ryggen og den grynter

Læs mere

Så nærmer vi os forårsmarkedet

Så nærmer vi os forårsmarkedet Så nærmer vi os forårsmarkedet som vi har omdøbt til forårs/påskemarked fordi det altså bare slet ikke er forår. Vi håber I kigger forbi vi kan ikke love en masse plusgrader men vi kan love at vi vil

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE J1 TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af ordforråd og udtryk, der har med vores jul og nytår at gøre. Udtale og ordforråd. Dialog og mulighed for spørgsmål, svar og nægtelser.

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00 Læs, lyt og se klip om: Den nye skole-reform På besøg i Den gamle

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje.

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. Det er tæt på Adriaterhavet nær Dubrovnik. Jeg har en kone og to drenge, som var

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lærervejledning. www.5emner.dk

Lærervejledning. www.5emner.dk Lærervejledning 5 emner er bygget op omkring emnerne: familie, rejser, uddannelse, arbejde og bolig. Emnerne kan gennemgås separat og i vilkårlig rækkefølge alt efter behov. Den tilhørende hjemmeside er

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie. Jeg er yngste barn i børneflokken, vi er 3 drenge, mine store brødre er henholdsvis 9 år og 12 år ældre end mig. Min far er fra 1934 og er 82 år, og min mor er fra 1937 og er 78 år, men lige om et par

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Selvevaluering

Selvevaluering Selvevaluering 2010-2011 Plan for Selvevaluering 2010-2011 SU har besluttet at selvevaluere på den pind i værdigrundlaget, der lyder Mødet mellem elever og medarbejdere fremmes gennem samtale, nærvær,

Læs mere

Tanja holder tale ved Jan s fødselsdag

Tanja holder tale ved Jan s fødselsdag Året 2007, som nu går på hæld, var dels præget af, at vi fik Ansgar sendt i skole, som det 5 barn i den lokale skole måske byrekord i nyere tid, dels af at Jan havde lagt op til den helt store tur i forbindelse

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere