Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem med radiatorer, gulvvarme og varmt vand A++

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem med radiatorer, gulvvarme og varmt vand A++"

Transkript

1 Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem med radiatorer, gulvvarme og varmt vand A++ Kendt fra TV Den optimale erstatning for oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme 43 dba SILENT er Mitsubishi s hidtil mest minimalistiske luft/vand varmepumpe SILENT er stort set lydløs. Det eneste du hører, er vingesuset SILENT gi r en fremragende økonomi. Mitsubishi er en af de MEST SOLGTE varmepumper. Se mere på Kinnan.dk

2 Skift dit oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarmen ud med Mitsubishi s ecodan SILENT og spar kr ,- til 1.500,- OM MÅNEDEN de næste år Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning fra Mitsubishi. Hvis du eksempelvis bruger ltr. olie, kan du få den samme mængde varme ud af et Mitsubishi ecodan-anlæg ved at hælde ca kwh i anlægget. Og husk, at strøm til drift af varmepumper er fritaget for punktafgifter på ca. kr. 0,60/kWh (pr. juli 2017) Står du overfor at bygge nyt, vil det være oplagt at installere denne varmepumpe. Udedelen er helt nyudviklet og den mest kompakte, minimalistiske nogensinde - med kun én propel mod tidligere to. Indedelen er på størrelse med et køleskab og rummer al teknologi incl. en 200 ltr. varmtvandsbeholder. Har du allerede et hus med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er Mitsubishi s ecodan stadig en optimal løsning, der kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Hvis dit nuværende system har en varmtvandsbeholder, kan det være en god og billig idé at beholde den og så vælge Mitsubishi s ecodan UDEN varmtvandsbeholder. Den løsning kaldes HYDROBOX, og den kan du læse mere om på side 5. Optimeret vand- og varmeteknik Mitsubishi s ecodan SILENT er udstyret med en unik, patenteret loop-tankteknologi, der gør, at det varme vand i beholderen cirkuleres, så det kræver et minimum af energi at opretholde temperaturen på brugsvandet. To zoner med hver sin temperatur Med Mitsubishi s ecodan SILENT kan huset opdeles i to zoner med hver sin trådløse rumføler, f.eks. på hver sin etage. Det er dermed muligt at fastholde forskellige temperaturer på forskellige etager. Vandet opvarmes, mens det bruges Mitsubishi s ecodan SILENT kan leveres med en styring, der gør det muligt at producere nyt, varmt vand samtidig med at det forbruges andet sted i systemet. Tidligere modeller tømte varmtvandsbeholderen inden den begyndte at producere nyt, varmt vand. Tryk på kufferten, når du rejser Skal du på ferie, trykker du blot på kufferten på indedelen. Så tilpasser hele systemet varmeproduktionen til, at der ikke bor nogen i huset. Varmepumpesystemet har en grundvarmefunktion der gør, at huset ikke er klamt og fugtigt - eller har sprængte vandrør - når man kommer tilbage.

3 Mitsubishi s ecodan SILENT bliver bare ved med at producere varmt vand dag efter dag, år efter år uden bøvl. Også selvom det fryser 15 grader eller mere udenfor. Det lyder fantastisk, at man kan trække varme ud af frostvejr, men det skyldes Mitsubishi s nye inverterteknik kaldet ZUBADAN. Først og fremmest bruges det miljøvenlige kølemiddel R32, som har et lavt kogepunkt. Det betyder, der skal bruges mindre energi/strøm på at komprimere kølemidlet -altså få det varmet op, inden varmen afgives til systemet via varmeveksleren. R32 er også skånsomt mod miljøet og ødelægger ikke ozonlaget, hvis det skulle slippe ud. INDEDEL ECODAN TANK VANDBASEREDE RADIATORER UDEDEL VARMEPUMPE Mitsubishi ecodan SILENT har to modeller med en specialudviklet og kraftfuld varmeeffekt kaldet ZUBADAN HYPER HEATING. Opholder man sig i huset i årets kolde måneder, klarer SILENT varmeforbruget uden problemer og med en konstant og vedvarende effekt, selv når det fryser 15 grader VARMT BRUGSVAND VANDBASERET GULVVARME udenfor. I andre traditionelle varmepumpesystemer falder effekten og varmeproduktionen i takt med, at temperaturen falder. Mitsubishi ecodan SILENT* gi r samme varme, uanset om det fryser 4 eller 14 grader. Se den røde linie i skema. SILENT kan også levere varme, hvis det skulle blive ekstremt koldt helt ned til minus 35 grader. Dog med faldende effekt. Men helt ærligt: hvor tit har vi 35 frostgrader i Danmark? Men selv under disse omstændigheder kan den indbyggede el-patron kompensere for den manglende varme, så man ALDRIG kommer til at fryse eller mangle varmt vand. Mitsubishi ecodan SILENT fås i flere designs og størrelser - sammenbyggede eller delte anlæg - men indedelen fylder typisk ikke mere end et køleskab på 60x60x160 cm. Dermed er det nemt at finde plads til i bryggerset eller udhuset. Varmekapacitet (kw) Udetemperatur ZUBADAN TRADITIONEL VARMEPUMPE -25 C -20 C -15 C -7 C -0 C Styr anlægget med WiFi Mitsubishi har udviklet den nye MelCloud app, som styrer dit anlæg via WiFi. Uanset om du er hjemme eller på farten, kan du styre hele systemet fra din smartphone, tablet eller computer. F C F C Trådløs styring Mitsubishi s ecodan SILENT kan styres fra det indbyggede display på indedelen. Ellers kan man tilvælge en fjernbetjening, hvis man foretrækker det. Kraftfuld ZUBADAN-teknologi* Mitsubishi s ecodan SILENT har to modeller (PUHZ-HW112 og PUHZ-HRP100) som leveres med ZUBADAN-teknologi, der opretholer varmeproduktionen selv om temperaturen falder fra 0 til minus 15 grader udenfor. Det gi r en hurtigere og mere kraftfuld opvarmning, og er dermed specielt velegnet til store huse eller huse, der generelt ligger i kolde omgivelser. Intelligent varmetilpasning Mitsubishi s ecodan SILENT holder øje med udetemperaturen, og bl.a. om solen opvarmer dit hus. Under disse omstændigheder nedsætter anlægget egenproduktionen af varme og sikrer, at du ikke bruger energi på unødig opvarmning.

4 Familien Esbensen i Glostrup har næsten 5 års erfaring med Mitsubishi ecodan SILENT Nina og Knud Esbensen lyttede til deres Kinnan-rådgiver i 2013 og skiftede oliefyret ud med et Mitsubishi ecodan SILENT-anlæg. Det har de ikke fortrudt her næsten 5 år senere. I de år der er gået, kan vi konstatere, at Ecodananlægget har levet fuldt op til vores forventninger og sælgerens løfter, ja det er faktisk endnu bedre. Vi blev lovet, at anlægget kunne klare opvarmning af vort hus, der er på kvm i to plan. Det har det også, endda uden at vi har suppleret med brændeovnen. Det gjorde vi tidligere, og brugte dengang 2 m 3 brænde om året udover de liter olie som fyret krævede. Nu bruger vi stort set aldrig brændeovnen mere. Vi fik at vide, at når det blev rigtigt koldt udenfor, skulle vi måske supplere med brændeovn og elradiatorer, men det har endnu ikke været nødvendigt. Ecodan producerer al den varme og varmt vand, vi kan bruge, også selv om det fryser 10 grader udenfor, og den blev bare koblet på vore eksisterende radiatorer og gulvvarmeslanger. Det var nemt og bekvemt. Knud Esbensen påpeger også, at den er langt mere støjsvag end de havde ventet. Udedelen er placeret på den ydervæg, hvor vores soveværelsesvindue er, men selv om vinduet står på klem, hører vi aldrig pumpen, siger Knud Esbensen. Tænk dig godt om før du vælger luft/vand-varmepumpen Som du kan se ovenfor, er det ikke gratis at få installeret en luft/vand varmepumpe. Men det er betydeligt nemmere end et jordvarmeanlæg, hvor man typisk skal pløje hele haven op og lægge jordslanger med kølemiddel ned under hele græsplænen. Tjek energistyrelsens hjemmeside Søg al den information du har brug for på bl.a. energistyrelsens hjemmeside sparenergi.dk. Her er alle alternativer anført på en nem og overskuelig måde, og der er også en beregner, der viser, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe. Få et godt tilbud fra en af Kinnan s autoriserede forhandlere At installere en varmepumpe kræver særlig autorisation og uddannelse. Der er jo tale om flygtige kølemidler, der helst ikke skal slippe ud i naturen. Og der er tale om en udedel og en indedel, der skal forbindes perfekt for at virke som en enhed. Alle Kinnan s montører laver kvalificeret installation, og de vil også med stor fornøjelse rådgive dig i valget af den størrelse, der passer til dit konkrete behov i præcis dit hus. Tilskud? Nogle år er der tilskud fra Staten til udskiftning af oliefyr, fradrag for håndværkerudgifter ligesom der kan søges om nedsat pris på strøm til drift af varmepumper. Her tør vi ikke skrive, hvad der gælder i fremtiden, for det er der ingen, der ved. Men din Kinnan-installtør er altid opdateret på de aktuelle forhold.

5 Hvis du allerede har en varmtvandsbeholder, kan du nøjes med en Mitsubishi HYDROBOX og opnå samme effekt som et helt SILENT-anlæg. Hvis du påtænker at pensionere dit oliefyr, pillefyr eller gasfyr kan du bare lukke for det i stedet for at afmontere det. Dels har du så det gamle anlæg som back-up men væsentligst er, at den eksisterende varmtvandsbeholder kan bruges ammen med dit nye Mitsubishi-anlæg. HYDROBOXEN kobles på den kompakte udedel og arbejder nu præcis som den skal, og leverer konstant varme til dit hus. Der er flere modeller at vælge imellem. Sammenbyggede eller separate men din Kinnan-forhandler guider dig gennem valget, så du får det optimale anlæg til den bedste pris. Så down-sizer du bare fra et komplet ecodan SILENT anlæg med indbygget varmtvandsbeholder til en Mitsubishi HYDROBOX og kobler den til din eksisterende varmtvandsbeholder. Du sparer penge og installation. HYDROBOX en er kun 80 cm høj, men rummer ekspansionsbeholder, pumpe, filtre, flowswich og styringsenhederne, der sikrer optimal drift og lavest mulige opvarmningsomkostninger. Og hele driften gør, at du sparer mange penge hver eneste måned de næste år.

6 Produktinformation Ecodan Silent INDEDEL ECODAN TANK HYDROBOX SPLIT PACKAGE SPLIT PACKAGE MODEL EHST20C-YM9C EHST20D-YM9C* EHPT20X-YM9C EHSC-YM9C EHSD-YM9C* EHPX-YM9C Brugsvandsvolume Liter Maks. fremløbstemperatur C Min. fremløbstemperatur C Energieffektivitet opv. W55 C SCOP A++ A++ A++ A++ A++ A++ Energieffektivitet W (Tap profil L) SCOP A A A Elpatron kw Anbefalet sikring/elpatron A 3 x 16 3 x 16 3 x 16 3 x 16 3 x 16 3 x 16 Spænding V 3 x x x x x x 400 Maks driftsstrøm A Placering min - maks omgivelsestemp. C Mulig rumtemperatur C Dimensioner (B x H x D) (Rejsehøjde) mm 595 x 1600 x 680 (1800) 530 x 800 x 360 Vægt (tom) kg Vægt (fuld) kg LUFT / VANDVARMEPUMPE POWER INVERTER ZUBADAN UDEDEL PUHZ-SW75YAA PUHZ-SW100YAA PUHZ-SHW112YAA VARME KØL Varmeydelse (Min-Max) A7 / W45 kw 2,9-9,5 3,4-13,1 3,4-13,1 Pdesign (A) Middel klima kw 7,2 10,0 13,9 SCOP 35 C fremløb* SCOP/kW A++ / 4,25 A++ / 4,21 A++ / 4,34 SCOP 55 C fremløb * SCOP/kW A++ / 3,33 A++ / 3,33 A++ / 3,46 Varmeffekt ved -15 C / + 35 C kw 7,3 8,7 11,9 Varmeffekt ved -15 C /+ 50 C kw 6,6 8,2 10,8 Pdesign (A) Middel klima kw 7,2 10,0 13,9 Køleeffekt² (Nominel) A35 / W7 kw 7,1 10,0 10,0 Køleeffekt (Min-Maks) A35 / W7 kw 2,3-7,4 2,8-10,0 2,8-10,0 Dimensionerende effekt A35 / W7 kw 7,1 10,0 10,0 SEER A35 / W7 SEER / kw 2,7 2,83 2,83 Dimensioner (B x H x D) mm 1050 x 1020 x x 1020 x x 1020 x 480 Vægt kg Lydniveau - Varme/køl (SPL)³ db 43 / / / 49 Anbefalet sikring A 3 x 16,0 3 x 16,0 3 x 16,0 Driftsstrøm maks. A 11,5 13,0 13,0 Rørstørrelse (Væske / Gas) tomme 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 Maks rørlængde (forfyldt rørlængde) m 2-40 (10) 2-75 (10) 2-75 (30) Maks højdeforskel m El data V / Fase / Hz 400 / 3 / / 3 / / 3 / 50 Vand flow L / min 9,5-22,9 13,0-32,1 14,4-32,1 Maks vandtemperatur ºC Garanteret drift (varme / køl) ºC +43 / / / -28 GWP / CO2 EKVIVALENTER Kølemedie** R410A R410A R410A GWP Fyldningmængde Maks påfyldningsmængde Vægt kg 3,0 4,2 4,6 CO2-ekvivalenter ton 6,27 8,77 9,61 Vægt kg 4,8 6,0 6,0 CO2-ekvivalenter ton 10,03 12,53 12,53 * SCOP Seasonal Coefficcient of Performance. Årsvirkningsgrad SCOP for gennemsnit klimazone under ErP direktiv 811/2013. Vand temperatur 55ºC. ** Dette produkt indeholder kølemiddel type R410A med en GWP-værdi på 2088 (CO2 = 1 kg) Ved indgreb i systemet, følges eksisterende F-gas forordning. Den GWP-værdien er baseret på direktiv (EU) 517/2014 af IPCC 4. udgave. ¹ Ved omgivelsernes + 7 C og fremløbstemperaturen + 35 C, Nominelle effekt. ² Ved omgivelsernes + 35 C, og fremløbstemperatur + 7 C, Nominelle effekt. ³ Nominel drift +7/45 målt i 1,5 m højde og 1 m foran maskinen. TILBEHØR Trådløse rumfølere PAR-WT50R-E Trådløs modtagere PAR-WR51R-E Rumfølere med ledning PAC-SE41TS-E Dypkoger 3 kw 230/50 PAC-IH03V-E Varmvandssensor (til Hydrobox) PAC-TH011TK-E 2-zone fremløb/return sensor (2 sæt kræves) PAC-TH011-E Sensorer til kedel for peak varme (fremløb/ retur, 1 kit påkrævet) Benstativ 950 eller 1050 Drypbakke PAC-TH011HT-E Importør. Kinnan a/s, Dalsagervej 25, 8250 Egå - Tlf

Hvis du allerede har en varmtvandsbeholder, kan du nøjes med en Mitsubishi HYDROBOX og opnå samme effekt som et helt SILENT anlæg.

Hvis du allerede har en varmtvandsbeholder, kan du nøjes med en Mitsubishi HYDROBOX og opnå samme effekt som et helt SILENT anlæg. Hvis du allerede har en varmtvandsbeholder, kan du nøjes med en Mitsubishi HYDROBOX og opnå samme effekt som et helt SILENT anlæg. Hvis du påtænker at pensionere dit oliefyr, pillefyr eller gasfyr kan

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. TEKNISKE SPECIFIKATIONER anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 PUHZPUHZHW PUHZHW W85 140 (kw)3 2.37.3 3.810.2 5.414.8 5.717.3 5.4.8 (kw) 3 1,05,5 2,89,2 4,71 5,818 4.42

Læs mere

A+++ Hver gang du hælder 1 kwh i HERO får du 5 kw varme igen. Der er da ren magi. Energirigtig og miljøvenlig

A+++ Hver gang du hælder 1 kwh i HERO får du 5 kw varme igen. Der er da ren magi. Energirigtig og miljøvenlig Mitsubishi HERO varmer hele huset op - eller køler det ned - året rundt. Og så er det den mest driftsikre og lydløse varmepumpe, Mitsubishi nogensinde har udviklet A+++ Kendt fra TV Elegant minimalistisk

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe www.mevp.dk GRUPPE AN NN PE N KI ÅRS GARANTI AN GRUP Luft-vand varmepumpe EN NN ECODAN AN GRUPP 5 NN KI N KI Spar penge med den nye Ecodan Next Generation - det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem,

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper Naturlig varme Luft/vand-varmepumper Værn om vores natur Vi kan alle gøre en indsats for at sikre at vores natur kan overleveres i god form til de kommende generationer. Hvis vi stadig skal kunne bo i

Læs mere

MØD DINE KUNDERS BEHOV

MØD DINE KUNDERS BEHOV MØD DINE KUNDERS BEHOV I Danmark har Carrier varemærket gennem tiden været kendt for køl på lastbiler og i butikker, men er på verdensplan en af de absolut største virksomheder i kølebranchen. Willis Carrier

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8 AQUAREA T-CAP 100% kapacitet ved -15 C AQUAREA T-CAP Aquarea MXF // Mono-blocK // T-CAP // KUN OPVARMNING // enfaset // TREFASet ENFASet TREFASet Udendørs enhed WH-MXF09D3E5 WH-MXF12D6E5 WH-MXF09D3E8 WH-MXF12D9E8

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER

LUFT/VAND VARMEPUMPER BERETTA MONOBLOK Ideel løsning til opvarmning og varmtvandsproduktion LUFT/VAND VARMEPUMPER VARMEPUMPER TIL OPVARMNING Beretta luft/vand varmepumpe er en effektiv opvarmning af din bolig. Både til gulvvarme

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

VØLUND F2120 VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END MEGET VARME

VØLUND F2120 VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END MEGET VARME VØLUND VØLUND GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME MERE END 5 GANGE SÅ MEGET VARME POLARKULDE GIVER VARME I STUERNE F 2120 udvinder varme af luften udenfor, selv om udetemperaturen rasler ned til minus

Læs mere

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme.

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme. VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING...høj ydelse til den private bolig Nilan JVP Jordvarme (jord/vand) Nilan JVP Jordvarme Skru op for jordvarmen og ned for varmeregningen (jordvarme)

Læs mere

mission NYT SPAR PÅ VARMEREGNINGEN OG VÆR GOD MOD MILJØET MED EN LUFT/LUFT VARMEPUMPE FRA MIDEA Udvidet sortiment varmepumpe

mission NYT SPAR PÅ VARMEREGNINGEN OG VÆR GOD MOD MILJØET MED EN LUFT/LUFT VARMEPUMPE FRA MIDEA Udvidet sortiment varmepumpe NYT mission Udvidet sortiment varmepumpe A+/A++ WIFI FLOT Energieffektiv Betjening Design SHH Forstyr ikke -funktion SPAR PÅ VARMEREGNINGEN OG VÆR GOD MOD MILJØET MED EN LUFT/LUFT VARMEPUMPE FRA MIDEA

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Samsung Smart serie. Model Indendørsenhed Udendørsenhed

Samsung Smart serie. Model Indendørsenhed Udendørsenhed Samsung Smart serie Smart-serien giver en behagelig varme, også når det er allerkoldest udenfor og en eftertragtet køling om sommeren. Smart serien er et robuste anlæg, som er konstrueret til at klare

Læs mere

mission NYT Spar på varmeregningen og vær god mod miljøet med en luft/luft varmepumpe fra Midea Udvidet sortiment varmepumpe

mission NYT Spar på varmeregningen og vær god mod miljøet med en luft/luft varmepumpe fra Midea Udvidet sortiment varmepumpe NYT mission Udvidet sortiment varmepumpe A+/A++ WIFI FLOT Energieffektiv Betjening Design SHH Forstyr ikke -funktion Spar på varmeregningen og vær god mod miljøet med en luft/luft varmepumpe fra Midea

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Foretrækkes af professionelle Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt

Læs mere

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME Polarkulde Varmepumpens indedel passer elegant ind i fx et bryggers, og samtidig er den udendørs enhed meget lydsvag. Med

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

Varmepumper tendenser og udvikling. Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik

Varmepumper tendenser og udvikling. Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik Varmepumper tendenser og udvikling Svend V. Pedersen, Energi sektionen for køle og varmepumpeteknik Indhold Situation i EU og Danmark, politiske mål. Politiske mål EU Politiske mål Danmark og udfasning

Læs mere

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN Jordvarme og varmepumper i sin helt egen klasse Et anlæg fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover - det er vedvarende energi i

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Indhold Hvilke typer varmepumper findes der I hvilke situationer er

Læs mere

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS 2 Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 00 AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Varmepumper gør en forskel Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende Når en oliekedel fx udskiftes med en

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Brugsvandsvarmepumper METRO THERM brugsvandsvarmepumper er den miljøvenlige vej til varmt brugsvand A+ METROAIR

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Hvordan virker en varmepumpe? Varmepumper er i stand til at hente varmeenergi fra luft eller væske ved hjælp

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split. Varmekomfort og teknologi, der virker og holder.

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split. Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Varmepumper = fremtidens opvarmning Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi.

Læs mere

Varmepumpe - med tilskud

Varmepumpe - med tilskud Varmepumpe - med tilskud Foto: Istock-Photo For rigtig mange boligejere kan det godt betale sig at skifte opvarmningsform. Med en varmepumpe kan du barbare op mod 20.000 kr. af din varmeregning om året.

Læs mere

arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe

arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe Prisliste 2019 arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe www.vaillant.dk Luft til vand varmepumper arotherm VWL AS kølemiddel split A 2 10 Type VWL 5/5 VWL 55/5 VWL 75/5 VWL 5/5 VWL 125/5

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder.

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Varmepumper = fremtidens opvarmning Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi.

Læs mere

Octopus for en holdbar fremtid

Octopus for en holdbar fremtid EN MILJØRIGTIG VARMEPUMP FOR I DAG OG I MORGEN Octopus har udviklet og fabrikeret varmepumper siden 1981 og har gennem flere års udvikling nået frem til det bedste for miljøet og kunden. Det seneste produkt

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug Jordvarme - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe Mulighed for tilslutning af solfanger Mulighed for tilslutning af energifanger Varmt vand Gulvvarme / radiator Jordslanger Varmepumpe med,

Læs mere

luft/vand varmepumper

luft/vand varmepumper luft/vand varmepumper DVI LV 7/9/12 kompakt illede udlånt af KFS-boligbyg vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt

Læs mere

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige selv ved temperaturer

Læs mere

ELCO Aerotop Mono. A ++

ELCO Aerotop Mono. A ++ Gastech Energi Gastech-Energi er Danmarks førende servicevirksomhed. Vi passer gasfyr og varmepumper for vores 65.000 private kunder, der tænker i miljø og grønne løsninger, og vi sælger nyt til dem, når

Læs mere

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

JORDVARME DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S. vedvarende energi - fra naturen. Billede udlånt af KFS-boligbyg

JORDVARME DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S. vedvarende energi - fra naturen. Billede udlånt af KFS-boligbyg JORDVARME Billede udlånt af KFS-boligbyg vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S DVI energi er blandt de få som har fremstillet varmepumper siden 1979, og har derfor stor viden og

Læs mere

TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER

TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER Kort om Bosch og undertegnet. Bosch Termoteknik står for Bosch-gruppens varmeog varmtvandsløsninger og er sammen med internationale datterselskaber en

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN

LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN Varmepumper i sin helt egen klasse En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover det er vedvarende energi

Læs mere

VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS. www.luft-til-luft.dk

VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS. www.luft-til-luft.dk VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS www.luft-til-luft.dk BILLIG VARME OG GODT INDEKLIMA En luft-til-luft varmepumpe er både en forbedring af dit fritidshus og en god investering. Pumpens enkle princip

Læs mere

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten BR15 høringsudkast Tekniske installationer Niels Hørby, EnergiTjenesten Komponentkrav Kapitel 8 Ventilationsanlæg Olie-, gas- og biobrændselskedler Varmepumper (luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme. Varmepumper

Læs mere

Technibel X3 DC Inverter

Technibel X3 DC Inverter Technibel X3 DC Inverter - reversible monosplits ECO Design KØLEMIDDEL R410A ENERGI KLASSE A++ ECO FUNKTION DRIFT KØL VARME INVERTER Nyhed APPLIKATIONER - Opvarmning og aircondition, i boliger og mindre

Læs mere

MØD DINE KUNDERS BEHOV

MØD DINE KUNDERS BEHOV MØD DINE KUNDERS BEHOV I Danmark har Carrier varemærket gennem tiden været kendt for køl på lastbiler og i butikker, men er på verdensplan en af de absolut største virksomheder i kølebranchen. Willis Carrier

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

LUFT TIL VAND VARMEPUMPELØSNINGER

LUFT TIL VAND VARMEPUMPELØSNINGER SONNENKRAFT LUFT TIL VAND VARMEPUMPELØSNINGER SONNENKRAFT S VARMEPUMPER! www.sonnenkraft.dk Flot design! Nyeste teknologi! Webmodul er standard! Attraktive priser! Ihre Zukunft ist erneuerbar - mit uns

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe Intelligent og enkel - stort varmeudbytte Det kan sagtens betale sig Investeringen i en arotherm varmepumpe er

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du i dag opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme.

Læs mere

Mitsubishi Electric SF

Mitsubishi Electric SF Mitsubishi Electric SF varmepumpe Folk vil ofte have varme i sommerhuset, også når det står tomt. Mitsubishis varmepumpe med sin +10ºC funktion er en god løsning på dette. Den passer perfekt til alle slags

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe EN GUIDE TIL KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe Varmudgifter er kedelige, men nødvendige i et land som Danmark. For at reducere dem, kræves den rette opvarmning som fungerer præcis til dit hjem. En

Læs mere

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA Luft/luft varmepumper osch Compress 8000/7000/5000 God varme edre for miljøet og bedst for økonomien Luft/luft varmepumper er til dig, der gerne vil have komfortabel, billig og miljørigtig opvarmning.

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt de få som har fremstillet Alle komponenter er fabriksmonteret

Læs mere

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Splitunits udedel Installation af udedel Står den rigtigt Er der god

Læs mere

VIESMANN VITOCAL 222-S Kompakte varmepumper i split-udførelse 3,0 til 11,3 kw

VIESMANN VITOCAL 222-S Kompakte varmepumper i split-udførelse 3,0 til 11,3 kw VIESMANN VITOCAL 222-S Kompakte varmepumper i split-udførelse 3,0 til 11,3 kw Datablad Best.nr. og priser: Se prislisten VITOCAL 222-S Type AWT-AC 221.A/AWT- AC 221.B Kompakt varmepumpe i split-udførelse

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Testet af Dansk Teknologisk Institut

Testet af Dansk Teknologisk Institut mission varmepumpe A+ WiFi FLOT SHH Energieffektiv Betjening Design Forstyr ikke -funktion SPAR PÅ VARMEREGNINGEN OG VÆR GOD MOD MILJØET MED EN LUFT/LUFT VARMEPUMPE FRA MIDEA Testet af Dansk Teknologisk

Læs mere

Performance Light Commercial R32 / Monosplit

Performance Light Commercial R32 / Monosplit Performance Light Commercial R32 / Monosplit fra 5-7 kw VÆG KANAL KASSETTE Velegnet til privat og mindre erhverv Bæredygtigt kølemiddel (R32) Høj sæsonmæssig ydeevne Eksklusive funktioner 1 VÆG PRIMÆRE

Læs mere

- alternativer til oliefyr

- alternativer til oliefyr Energistyrelsen - alternativer til oliefyr - Energimærkning Jeg er: Anne Svendsen Bygningsingeniør, Energikonsulent +25 år erfaring med energiområdet Rådgiver på SparEnergi.dk Jeg vil tale om: SparEnergi.dk

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Luft/vand. Varmepumpe LV DC. - endnu lavere energiforbrug

Luft/vand. Varmepumpe LV DC. - endnu lavere energiforbrug Luft/vand Varmepumpe LV DC - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe INDEDEL VARMEPUMPE Solfanger UDEDEL 2 3 80 C 6 7 Varmt vand 1 4 8 45 C VARMT VAND Udedel Gulvvarme / radiator 5 Varmepumpe

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 NY EPOKE - Vølund luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... DET NÆSTE SKRIDT ER ALLEREDE TAGET: MED KOMMER SCOP- VÆRDIERNE OP OVER

Læs mere

Brugervenlig betjening

Brugervenlig betjening Træpiller er nemt Påfyldning af piller skal kun foretages 2 3 gange om ugen for en familie på fire med et almindeligt forbrug af varmt vand. Ønsker du kun at fylde træpiller på en enkelt gang om ugen,

Læs mere

Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Jordvarme VV DC. - endnu lavere energiforbrug

Jordvarme VV DC. - endnu lavere energiforbrug Jordvarme VV DC - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe Mulighed for tilslutning af solfanger Mulighed for tilslutning af energifanger Varmt vand Gulvvarme / radiator Jordslanger eller Energibrønd

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

For mere specielle anlæg, såsom styring af kedel, solceller, buffertank, pool o.s.v. se den medfølgende brugervejledning.

For mere specielle anlæg, såsom styring af kedel, solceller, buffertank, pool o.s.v. se den medfølgende brugervejledning. Hurtig opstart af Panasonic 3-16kW Luft/Vand varmepumpe (Touch display): Her gennemgås de standardværdier der skal ændres ved opstart. Varmekurver er vejledende, og bør tilpasses det aktuelle anlæg. For

Læs mere

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej Bliv uafhængig af stigende oliepriser og gør samtidig noget godt for miljøet. Energi Fyn hjælper dig på vej Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! 1 Energi Fyn har varmepumpeeksperter

Læs mere

Nye muligheder for varme i boligen

Nye muligheder for varme i boligen FREMTIDENS VARME Nye muligheder for varme i boligen Opvarmning med olie trappes ud over de kommende år herefter øvrige fossile brændsler Fremtidens varme er miljøvenlig og mere effektiv Der kan være mange

Læs mere

DET BETALER SIG ALTID INNOVA HANSOL M/WI-FI NU MED WI-FI. Luften er gratis ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED

DET BETALER SIG ALTID INNOVA HANSOL M/WI-FI NU MED WI-FI. Luften er gratis ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED INNOVA HANSOL M/WI-FI ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED NU MED WI-FI DET BETALER SIG ALTID Luft/luft-varmepumpe Innova. Markedsføres af Ahlsell. Sælges via køleinstallatører. Luften er gratis INNOVA

Læs mere

DET BETALER SIG ALTID

DET BETALER SIG ALTID PRODUKTBLAD HANSOL MED WI-FI ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED DET BETALER SIG ALTID NU MED WI-FI VARME ENKELTHED MILJØ TRYGHED Luft/luft-varmepumpe Innova. Markedsføres af Ahlsell. Sælges via køleinstallatører.

Læs mere

CTC EcoHeat 400. Varmepumpe til jordvarme. Energyflex fuld fleksibilitet med hensyn til tilslutning af andre varmekilder

CTC EcoHeat 400. Varmepumpe til jordvarme. Energyflex fuld fleksibilitet med hensyn til tilslutning af andre varmekilder CTC EcoHeat 00 Varmepumpe til jordvarme Støjsvag og effektiv jordvarmepumpe med touchskærm og EnergyFlex CTC EcoHeat 00 passer til forskellige varmesystemer: etrørs- eller torørssystemer til radiatorer

Læs mere

KINNAN. komfort. Vi hiver energi ud af. den blå luft. ÅRS GARANTI. K ata lo g 2011

KINNAN. komfort. Vi hiver energi ud af. den blå luft. ÅRS GARANTI. K ata lo g 2011 KINNN K ata lo g 2011 komfort Vi hiver energi ud af UTORISERET INSTLLTION 5 ÅRS GRNTI WORLD WIDE WEBCONTROL den blå luft. Generalagent Kinnan as Tlf. +45 86 17 87 00 www.danmarkspumpen.dk Generalagent

Læs mere