Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015."

Transkript

1 Årsmøde 2015 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lange aftaler Dynamoer for håndbolden Økonomi DF H organisering Dansk Håndbold forbund og Udvalget for Professionel Håndbold Kommunikation Håndboldspillerforeningen Internationale relationer Sportslige resultater sæson 2014/15 Indledning Sæsonen 2014/15 har været en rolig sæson, hvad angår afviklingen af turneringen. Boxer Dameligaen blev afviklet på 2. år i denne form, altså med reduceret kvalifikationsspil, hvorimod det var 1. år, at Boxer Herreligaen blev afviklet med det samme kvalifikationsspils koncept. Der har i forbindelse med afslutningen på sæsonen været lidt debatter omkring turneringsform m.m., men så længe der ikke er udtalte ønsker og behov for ændringer, arbejder vi som tidligere vedtaget efter, at vore turneringsformer også skal have tid til at finde sin plads. Vore tilskuere skal også tilvænnes og forstå turneringsafviklingen. Der er en udfordring i at få kommunikeret ud, hvad der sker efter et grundspil. Det hænger sammen med, at når rytmen med afviklingen af kampene i grundspillet er ovre, så kommer der nye elementer og også nogle uforholdsmæssige pauser ind i afviklingen af kampene. Sidstnævnte primært på grund af internationale uger samt nødvendige pauser af hensyn til afslutningerne på de europæiske turneringer, som vore klubber er med i og som har en betydning for vores internationale placeringer. Det kan nogle gange koste på tilskuertallene, må vi konstatere. Hensynet til vores største mediepartner TV2 spiller også ind på placeringer af kampe på hverdage kontra lørdage/søndage. Men sikkert er det, at vi igen har haft en sæson med masser af spændende kampe og afslutninger på grundturneringen, slutspilsrunder og kvalifikationsspillet.

2 Vore tilskuertal har udviklet sig rigtig fint, og det er helt klart et udtryk for, at klubberne har mere og bedre fokus på dette indsatsområde, som dels giver bedre kampoplevelser med mange tilskuere på lægterne, og som også er noget sponsorerne vægter tungt. Vore målinger på kapacitetsudnyttelse viser nogle rigtig flotte tendenser, og også her slår vi fodbold med nogle længder. Antallet af tilskuere er steget for damernes vedkommende i grundspillet med + 1,2% til et snit på og i kvart og semifinaler med + 8,5% til et snit på På herresiden er gennemsnittet steget med 6% i grundspillet til 1.732, hvorimod det er status quo i slutspillet med et snit på Her har det spillet ind med de lange pauser imellem nogle af runderne. Det skal der bruges flere kræfter på at få kommunikeret ud. På TV siden har vores udvikling af antal seere været rigtig flot. Fra seere til mellem og tyder på flot og voksende interesse for håndbolden også på dette medie. Der har været vist en del flere kampe end tidligere og det er meget glædeligt, at den satsning som TV2 har lavet med TV2 Sport er kommet så flot og hurtig fra start efter debuten den 9. januar Lang TV aftale og dermed baggrund for lange kommercielle aftaler Med indgåelse af den lange TV aftale frem til 2020 har vi sikret muligheden for at lave lange kommercielle aftaler, hvilket har betydet at vi har kunne indgå aftale med UFA Sports om Boxer Dame og Herreligaen for henholdsvis 1 og 2 år. Det er et stærkt ønske, at UFA Sports får etableret længere aftaler, som der kan videreudvikles på, men som også giver god pay back til partnerne i form af øget kendskabsgrad og dermed økonomi. Derfor arbejder vi også efter længerevarende aftaler omkring Pokalfinalen for damer og Final4 for herrer og måske få det til at omfatte hele Landspokalturneringen, så vi også her, kan få tilført noget interesse og økonomi omkring afviklingen af denne turnering, som nu er tilpasset de ønsker, vi har haft til seedning i såvel de regionale som de landsdækkende runder. Det er et ønske og mål for økonomien fra fællesskabet, at den kan få et omfang, der som min. kan dække turneringsafgift og dommerregninger.

3 Vore landshold er gode dynamoer for interessen Vore dame og herrelandshold har ikke opnået de helt store resultater i den forgangne sæson, men alligevel er de dynamoer for flere ting inden for håndbolden. Vores samarbejde omkring TV2 aftalen er indgået sammen med DHF og derfor har det også været af afgørende betydning for at denne aftale er en succes, at landsholdene leverer. Og vi må helt klart sige at vores dame og herrelandshold kan få folk hen foran TV skærmene både på TV2, men også når DR er inde over. Det at der hele tiden bliver nye interesserede håndboldkiggere, betyder meget rundt i hele landet. Vores ungdomslandshold har også afgørende betydning for udviklingen af unge spillere ude i klubberne, og derfor er deres mange og flotte resultater også noget vi ser på med stor tilfredshed på fra eliteklubbernes side. Økonomi Spørgsmålene omkring økonomi i Håndbolden er fortsat et fokusområde herhjemme. Vi er ikke i en finanskrise mere, men krisen satte sine spor. Vore sponsorer og samarbejdspartnere er bestemt meget fokuseret på, hvad de siger ja til, og hvad de kan undvære og derfor siger nej til. Det giver udfordringer i forhold til nye måder at få skabt tilvækst i økonomien. Der skal i de fleste tilfælde mere benarbejde til og mere involvering af klubbens medlemmer samt klubbens sponsorer. Vi har nu været igennem nogle år med status quo på lønniveauerne for herrernes vedkommende, men i denne sæson har vi for første gang kunnet konstatere lønnedgang i dameklubberne. Det økonomiske regelsæt, som blev indført forud for sidste sæson, er jo som bekendt en tre trins raket, hvor en styrkelse af egenkapitalen er målet. Det er klubbernes og selskabernes ansvar, vi arbejder på at styrke, så de forpligtelser, der indgås, også holdes. På den måde sikres ens konkurrencevilkår uden for banen. Samtidig er arbejdet med en licensordning for klubberne i Liga og 1. division fortsat i dette år. Her er der ingen ændringer til de indførte kapitalkrav. Der er alene i forhold til økonomien krav til, hvor stor en % del af sponsoraftalerne, der skal være på plads inden 1.7.

4 Ellers er det elementer som ressourcer i klubberne og selskaberne, de fysiske forhold for tilskuere, sponsorer og gæster samt de haller og arenaer, hvor der afvikles træning og kampe, der bliver beskrevet. Der er taget meget udgangspunkt i, hvordan tilsvarende inden for fodbold, basket og ishockey er beskrevet, men et mål er også at få samlet ALLE regler og krav, som ligger i såvel love som samarbejdsaftaler, for på denne måde at gøre håndboldreglementer mere tilgængelig for vores ledere og ansatte. Der er i offentligheden megen fokus på Håndboldens evne til at overholde de økonomiske aftaler i klubberne, men når vi tænker på omfanget af problemer kontra omtale af disse, er der ingen fornuftig sammenhæng. Vi taler om nogle få eksempler i en erhvervsgren med stor risikoprofil indbygget. Vi ser ikke tilsvarende bekymrende overskrifter omkring en hel branche, når en håndværkervirksomhed med 4 6 medarbejdere og en omsætning på 5 6 mil kroner må dreje nøglen. Også set i forhold til de økonomiske udmeldinger og resultater, der er i omkring 80 % af fodboldklubberne, tåler dette ingen sammenligning med forholdene i Håndbolden. DF H organisering Som tidligere nævnt i denne årsmødeberetning har vi indgået længerevarende aftaler omkring de kommercielle muligheder via TV aftalen, UFA Sports aftalen og samarbejdet med DB Advisor omkring Landspokalturneringen. Det har betydning for de opgaver, der ligger i DF H administrationen og ledelsen, hvor vi ved sidste årsmøde kunne berette om, at Anders Rosbo havde afløst Dan Hammer som direktør. Ved dette årsmøde kan vi berette om, at Anders Rosbo er fratrådt pr 8. april med løn til udgangen af september Vi har fordelt arbejdsopgaverne blandt bestyrelsesmedlemmerne, ligesom vi har nogle af klubbernes gode folk engageret i nogle af projekterne, hvorfor vi ikke endnu er i gang med en søgeproces, men i stedet noterer os de henvendelser, vi får fra interesserede kandidater til brug for et møde den 17. juni, hvor den nyvalgte bestyrelse vil havde fokus på fremtidens roller og opgaver for foreningen og for en administrativ leder. For at sikre flere deltagere til klubmøderne fra 1. divisionsklubberne, har vi dette år afholdt regionale møder i Jylland og på Sjælland. Det har vi fået ros for fra de deltagende klubber, men vi har ikke været imponeret over fremmødet.

5 Vi skal have mere fokus på de tidspunkter, vi afholder disse møder, da det i mange tilfælde er frivillige ledere, der deltager i møderne, men vi vil fortsætte med at give klubberne den mulighed. Afviklingen af damernes finale i Landspokalturneringen og afviklingen af Final4 har fundet mere faste rammer, og vi har aldrig kunne udbetale så meget til de deltagende klubber som i denne sæson, hvilket også hænger sammen med tilskuerinteressen for de pågældende kampe. Der er meget ros til Silkeborg Voel for deres medvirken til damernes pokalfinale i Silkeborg og til Aalborg Håndbold for deres ditto til Final4 i Aalborg, hvor vi i år kunne byde Santander Consumer Bank indenfor som navnesponsor. Vi har nu fået tilrettet landspokalturneringen således at der indføres seedning allerede i de regionale runder. Det giver mulighed for allerede fra turneringens start, men især fra det tidspunkt, hvor de landsdækkende runder starter, at få sat fokus på afviklingen af disse kampe, så det kan give mening for såvel TV, men også for landsdækkende sponsorer. DHF og Prof. Udvalget Vort samarbejde i Prof. Udvalget, samt vores repræsentation i DHF bestyrelsen har igen været et år med mange, men også gode møder. Vi er kommet i mål efter 7 års arbejde med seedning til Landspokalturneringen. Det har ikke været en proceslængde, vi har været tilfredse med. Her er vi desværre inde omkring en handelskultur, som vi ikke ser som en befordrende måde at skabe fælles udvikling på, men mere en punktvis tilgang til nogle problemområder, som nogle sidder med på egen krop, men som så kommer til at indgå som væsentlige set med hele håndboldens interesse. Det er ikke de rigtige rammer for udviklingen af håndbolden. Arbejdet med Knæk Kurven er vi rigtig glade for at bakke op omkring, da det er et godt og rigtigt forsøg som skal gøres, med den medlemsflugt håndbolden har oplevet. Her ser vi også i en lang række klubber, at samspillet med eliten giver god mening for bredden. Respekten for klubbernes indflydelse er god. Vi har taget fat på tiltag omkring terminer for landshold og sammenhæng med vores turnering og samarbejder fint med sportschef i DHF Ulrik Wilbek om dette. Det er et arbejde vi vil fortsætte med at udvikle.

6 Vi har også via disse fælles møder haft fokus på dommerområdet herunder observatørernes rolle. Dette arbejde er ikke færdigt, men via dialog med dommere og observatører, håber vi på at få skabt den gensidige forståelse for den rolle disse har i forhold til eliteklubberne. Kommunikation Fra at vi har forsøgt os omkring kommunikationen ud imod håndboldtilskuere og tilhængere, arbejder vi nu bevist omkring kommunikation ud til klubberne og måske til håndboldnørderne. Vi har udviklet vores DF H hjemmeside i retningen af mere fælles informationer og inspiration via blandt andet vores intranet, ligesom vi har haft meget fokus på forbedringerne af de muligheder, der ligger i statistiksystemet, som er skabt via loggernes arbejde ved ligakampe. Det giver rigtig god mening og masser af plusværdier. Her har vi også haft glæde af samarbejdet via UFA Sports med Boxer, som har været med til at finansiere vore hjemmeside forbedringer, men også de input vi har fået derfra har været gode. Jesper Traunberg og Thomas Knudsen, som har deres virke på disse områder, har bidraget flot med udviklingen på dette område, ligesom Thomas Knudsen også har været en vigtig medspiller i indførelsen af den elektroniske kamprapport, som i et vist omfang giver bidrag til de mange, som følger kampe på Livescore og diverse håndbold Apps. Det her sidstnævnte er sket i tæt dialog med DHF, og hvor udgangspunktet er det Jilsén system, som vi nu har betjent os af i en årrække. Håndboldspillerforeningen Vi vedkender os ansvarlighed i forhold til ansatte, og det mener vi fortsat kan ske ved at være i en dialog omkring standard kontrakten og udformningen og tilretningen af denne, i forhold til tids situationen. Her har der været afholdt en række møder med HSF, da vi ikke mener, at indgåelse af overenskomster med de enkelte klubber er vejen, hvorfor vi via standardkontrakten ønsker at skabe rammerne for regulering af forholdene mellem klub og spillerne. HSF ønsker en total sikkerhed for at andre læs DHF ikke bagefter kan gå ind at ændre på aftaler mellem HSF og DF H, hvor vi respekterer, at DHF som turnerings og lov ansvarlig har en godkendelses rolle. Det er ikke ensbetydende med, at de skal kunne ændre på lovligt indgående aftaler om fornyelser og tilpasninger af standardkontrakten. Den er en aftale mellem klub og spillere, og hvor forhandlingspartnerne er de 2 organisationer.

7 Hvordan dette ender, er ikke afklaret i skrivende stund. Internationale relationer Der har også i beretningsåret været arbejdet med problemområder omkring omfanget af europæiske turneringer, internationale mesterskaber og terminer. Vi skal til stadighed kæmpe for, at hensynet til de nationale ligaer og forhold har 1. prioritet. Det giver modstridende holdninger for nogle klubber, men under hensyn til de fleste, vægter det mest med hensynet til de nationale turneringer set med vore øjne. Her har vi også DHF s gode repræsentation i europæisk håndbold med inde over for at sikre forholdene bedst muligt. Vi skal dog her være opmærksomme på den dobbeltrolle disse personer har i forhold til også at opnå placering af de forskellige mesterskaber på dansk grund, hvilket er et stort indtægtsgrundlag og prestigearbejde for DHF. Sportslige resultater På damesiden endte grundspillet med at Team Esbjerg og FC Midtjylland tog de første 2 pladser, mens Team Tvis Holstebro, Viborg HK, Silkeborg Voel og Randers HK, tog de næste 4 pladser. Nykøbing Falster Håndbold måtte ud af rækken som nummer 12. SønderjyskE Damer vandt 1. division og rykker direkte tilbage i Boxer Dameligaen. I kvalifikationskampene om plads 10 og 11 bevarede Ringkøbing Håndbold sin plads ved at slå Ajax og Skive bevarede sin plads ved at slå Vendsyssel Håndbold. Da Skive valgte at trække sit hold efter turneringen var afsluttet, har Nykøbing Falster Håndbold takket ja til at blive i Boxer Dameligaen. Kampen om guldet står mellem Team Esbjerg og FC Midtjylland en helt ny fornemmelse for Team Esbjerg, mens FC Midtjylland har været finaledeltager mange gange, og hvor FC Midtjylland tog første stik med en kneben sejr. Kampen om bronzen er et opgør mellem Viborg HK og Team Tvis Holstebro. I damernes pokalfinale mellem jul og nytår i Silkeborg, sikrede FC Midtjylland sig pokalen ved at slå Team Tvis Holstebro.

8 På herresiden har sæsonen været fantastisk med spænding helt frem til sidste runde af grundspillet og i de efterfølgende slutspilspuljer. I skrivende stund er det KIF Kolding København Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold Bjerringbro Silkeborg, der kæmper om finalepladserne, og hvor sidste kamp om Guld Sølv og Bronze først finder sted søndag efter vort årsmøde. Der har været nogle afsindig tætte kampe i det reducerede kvalifikationsspil i Boxer Herreligaen, hvor Skive som 3 er i 1. division slog Lemvig Thyborøn ud som nr. 12 i Ligaen, mens Skanderborg Håndbold var meget tæt ved at ryge samme vej i deres to opgør mod nr. 2 i 1 division herrer, Randers HH. Nordsjælland Håndbold vender tilbage til Boxer Herreligaen som nr. 1 i 1. division. Final4 i Ålborg blev vundet af Skjern Håndbold over Team Tvis Holstebro, efter at de 2 mandskaber havde sendt KIF Kolding København og Aalborg Håndbold ud af turneringen. Sport24 Super Cup blev afviklet som et dobbeltstævne i Aalborg og havde rigtig god tilskueropbakning og også opbakning fra TV3. På damesiden vandt FC Midtjylland sikkert over Viborg HK, mens KIF Kolding København besejrede Aalborg Håndbold. Fra de europæiske turneringer har vi hos damerne: FC Midtjylland som vinder af Cup Winners Cup. Team Tvis Holstebro vandt EHF Cuppen og Viborg HK nåede til ¼ finalerne i Champions Leaque. Hos herrerne fik Skjern bronze ved EHF Final4 stævnet i Berlin. Aalborg Håndbold og KIF Kolding København nåede til 1/8 finalerne i Champions Leaque. Jens Christensen Divisionsforeningen Håndbold, formand

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014. Årsmøde 2014 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lang TV aftale Landshold som

Læs mere

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013. Årsmøde 2013 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Økonomi DF H organisering DHF

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share 1 28 05 2016 Lørdag 18.00 KIF Kolding København GOG Håndbold HHL h TV2Sport 65.500 55.000

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2014 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Mors Thy Hånbold GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold Damerækken:

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj.

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Der gøres opmærksom på, at der på JBU s repræsentantskabsmøde den 20. marts 2004, blev der vedtaget, at seniorhold der udebliver

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Tour 2011. Det officielle

Tour 2011. Det officielle PROGRAM DHF Beach handball Tour 2011 Det officielle beach handball DM Dansk Håndbold Forbund Inviterer for 15. år i træk alle klubber med hold fra liga, 1. div., 2. div., 3. div. og distriktsforbundets

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN KVINDEDIVISIONSFORENINGEN 1) Udgangspunkt i Projektkoordinatorens statusrapporter (31.12.2007, 31.12.2008, 31.12.2009, 31.12.2010) Projektkoordinatorens stillingsbeskrivelse: Sikre en ambitiøs klubudvikling

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi.

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi. Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4415 hold lig med 65,5 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 1.juni 2018 i Sag nr. 11/2018: TM Tønder Håndbold Elite A/S indbringelse af Håndboldens Appelinstans kendelse af 9. maj 2018 Sagen er behandlet af Louise Saul, Ole

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U8 Årgang 2010 Søndag d. 17. december 2017 U8-A U8-B-Pulje 1 U8-B-Pulje 2

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U17 Drenge A & B Lørdag den 23. januar 2016 Hobro Idrætscenter DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 Ungdoms Beach Handball Tour 2011 Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 PRAKTISKE INFORMATIONER. Ankomst Kamprapport Ved ankomst til stævnet skal I henvende jer til stævneledelsen og meddele jeres

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Kvinder A & B Lørdag den 21. januar 2017 AaB Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Medieanalyse af Divisionsforeningen s ligaklubber Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Indledning - opdrag Hensigten med denne medieanalyse er at skaffe et overblik over og dokumentation for udvalgte

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD OKTOBER og NOVEMBER 2013 Udarbejdet 7/10 2013. Revideret 17/10-2013 Torsdag, d. 17/10 : Træning : Hal C 1 : Hal C 2 : Hal D 2 : 16 17.30 : U 12 dr 16 17.30 : U 14 dr 16 18 :

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

Program september

Program september Program 2017 16. 17. september Velkommen til GOG Cup 2017 En varm velkomst, skal lyde til alle spillere, trænere, ledere, dommere m.fl. Vi glæder os til, at vi også i år kan give holdene og spillerne et

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus

Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus Beretning ved KDF s generalforsamling 16. januar 2011, Århus Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Piger A & B Lørdag den 10. februar 2018 Haverslev Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U11 Årgang 2007 Lørdag d. 16. december 2017 U11-A-Pulje 1 U11-A-Pulje 2 U11-B-Pulje

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret Dagsorden 1. Velkommen og præsentation 2. Spil til stregen v. Inger Johansen 3. Valg af klubrepræsentant til TVD 4. Temperaturen i klubberne

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Piger A & B Søndag den 14. februar 2016 Haverslev Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2004 20 års Jubilæum Vi er glade og stolte

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere