Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Team Tvis Holstebro Damer A/S Landspokalturneringen 2013 kamp nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Team Tvis Holstebro Damer A/S Landspokalturneringen 2013 kamp nr"

Transkript

1 Team Tvis Holstebro Damer A/S Pr. mail Brøndby den 3. oktober 2013 Journal nr FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Team Tvis Holstebro Damer A/S Landspokalturneringen 2013 kamp nr Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags do truffet nedenstående afgørelse i en sag rejst af Dansk Håndbold Forbund (DHF) mod Team Tvis Holstebro Damer A/S (TTH) for brug af to ulovlige spillere, nemlig Louise Bager Due og Sara Hald, i pokalkampen afviklet den 1. september 2013 mod Hadsten SK med resultet til TTH. DHF har nedlagt følgende påstande: TTH dømmes som taber af pokalkampen, jf. ligareglementet 42, stk. 1, med den virkning, Hadsten SK er kvalificeret til næste runde i pokalturneringen. TTH idømmes endvidere en bøde på 2 x kr for manglende iagttagelse af kontraktreglementet i forbindelse med benyttelsen af Louise Bager Due og Sara Hald. TTH har heroverfor nedlagt følgende påstande: Principalt: Frifindelse Subsidiært: Bødestraf, idet der i sagen foreligger så betydelige formildende omstændigheder, jf. ligareglementet 42, stk. 1, 4. pkt. Sagen er indbragt for Disciplinærudvalget ved DHF s skrivelse (indstilling) af 12. september 2013 med bilag 1 og 2. TTH har den 16. september 2013 afgivet høringssvar med bilag A-I inden for den af Disciplinærudvalget fastste frist. På baggrund af TTH s advoks indsigelse i høringssvaret af 16. september 2013 om, der er begået procedurefejl herunder ved give en urimelig kort frist for afgivelse af høringssvar, således indklagede ikke har haft mulighed for forsvare sig på betryggende måde, besluttede Disciplinærudvalget anmode DHF om udsætte kvartfinalekampen programs til onsdag den 25. september 2013 mellem Vejen EHF og enten TTH eller Hadsten SK, således fristen for yderligere høring kunne forlænges.

2 Da der er tale om en pokalkamp og ikke en turneringskamp, og da semifinalerne først afvikles i november 2013, fandt Disciplinærudvalget denne ekstraordinære anmodning saglig og rimelig. Anmodningen blev indgivet til DHF den 17. september 2013 og blev imødekommet samme dag. Der blev udsendt pressemeddelelse herom ligeledes samme dag, og parterne blev orienteret. Herefter fastste Disciplinærudvalget frister for supplerende høringssvar samme dag, dvs. den 17. september 2013, således DHF skulle supplerende høringssvar senest den 20. september 2013 kl og TTH senest den 26. september 2013 kl DHF s supplerende høringssvar med bilag 3-7 blev modtaget af Disciplinærudvalget den 18. september 2013 og samme dag sendt til udtalelse hos TTH. TTH s supplerende høringssvar med bilag K og L blev modtaget af Disciplinærudvalget 25. september Det fremgår af sagens oplysninger, begge spillere, dvs. både Louise Bager Due og Sara Hald, blev benyttet i pokalkampen afviklet den 1. september 2013 mod Hadsten SK (kamp nr ) med TTH som vinder med 34-17, jf. kamprapporten (bilag 1). Endvidere fremgår det af sagens oplysninger, Louise Bager Due kom til TTH fra Viborg HK efter have afsluttet sin kontrakt i denne klub, medens Sara Hald kom til TTH fra FC Midtjylland som amørspiller. For så vidt angår Louise Bager Due, har TTH anført, kontrakten med Louise Bager Due (underskrevet 12. august 2013) blev fremsendt pr. post den 12. august 2013 til DHF, men DHF efter flere påmindelser i perioden august 2013 ikke kunne se have modtaget kontrakten, hvorefter kontrakten blev genfremsendt pr. mail den 30. august DHF meddelte herefter den 3. september 2013, kontrakten ikke kunne godkendes på grund af 7-dages reglen i kontraktreglementet 57, og yderligere meddelte DHF den 4. september 2013, den samlede lønsum oversteg lønsumsloftet (kapitalkravet), jf. kontraktreglementet 28 c. Fredag den 6. september 2013 modtog DHF såvel tilrettet kontrakt som revideret årsrapport, og samme dag meddelte DHF, kontrakten vedr. Louise Bager Due kunne godkendes. For så vidt angår Sara Hald, fremgår det af sagens oplysninger, kontrakten med Sara Hald (underskrevet 8. august 2013) blev fremsendt pr. mail den 13. august 2013 til DHF, hvorefter DHF pr. mail henholdsvis den 23. og 30. august 2013 meddelte TTH, der var mangler ved kontrakten, der skulle afhjælpes. Ved mails af 29., 30. og 31. august 2013 fra THH blev manglerne afhjulpet.

3 Torsdag den 5. september 2013 godkendte DHF endeligt kontrakten vedr. Sara Hald. DHF har til støtte for de nedlagte påstande bl.a. gjort gældende, spillerkontrakter efter kontraktreglementet 56, stk. 2, skal godkendes af DHF inden spillerne bliver spilleberettigede, den blotte fremsendelse af en kontrakt ikke berettiger de pågældende spillere til deltage i den omtalte pokalkamp, indsendelse af meriale m.v. efter almindelig kontortids ophør medfører, kontraktforeningen ikke kan påregne, merialet ses eller kan ekspederes før almindelig kontortids begyndelse førstkommende hverdag, der ikke foreligger sådanne særlige formildende omstændigheder, der skulle kunne begrunde en undladelse af idømme tabt kamp, for så vidt angår Louise Bager Due tillod TTH s lønsum først den 6. september 2013 indgåelse af kontrakten, jf. kontraktreglementet 28 c, og TTH herefter bør taberdømmes og idømmes en bøde på 2 x kr for ulovlig benyttelse af de to spillere. TTH har til støtte for dets påstande bl.a. gjort gældende, TTH ikke har benyttet spillere, som ikke var spilleberettigede, Louise Bager Due og Sara Hald begge var spilleberettigede (som amører) for TTH før indgåelsen af kontrakterne, jf. ligareglementet 42 og 43, hvorfor indgåelsen af kontrakterne ikke ændrer på deres spilleberettigelse, jf. kontraktreglementet 56, stk. 2, 4. pkt., TTH har gjort alt, for kontrakterne skulle være godkendt før sæsonstarten, samt alt meriale var fremsendt til DHF før kampens afvikling, TTH har handlet i god tro efter have modtaget og fulgt rådgivning fra DHF, TTH hverken forsætligt eller uagtsomt har overtrådt DHF s regelsæt, idet TTH aldrig ville have benyttet de to spillere i kampen, hvis klubben havde haft den mindste mistanke om, de ikke var spilleberettigede, da der, alt respekt for Hadstens spillere, var tale om en kamp, som TTH ville have vundet lige så klart, uden benytte de to spillere, de benyttede spillere ikke havde afgørende indflydelse på kampens result, den uheldige situion er opstået på grund af langsommelig sagsbehandling hos DHF, modstanderne Hadsten SK ikke har fundet anledning til protestere,

4 det er DHF, der har indbragt sagen for Disciplinærudvalget, selvom TTH blot har indrettet sig efter DHF s rådgivning, det sportsligt vil svække pokalturneringen helt unødigt, hvis TTH dømmes som taber af kampen, en eventuel overtrædelse af reglerne er af bagelagtig karakter, idet kontrakterne for de pågældende spillere var fremsendt til DHF før kampen, og efterfølgende blev godkendt af DHF uden yderligere bemærkninger, en udelukkelse fra pokalturneringen vil være helt ude af proportioner i forhold til karakteren af en eventuel overtrædelse af DHF s regelsæt, og TTH således bør frifindes, subsidiært idømmes en bødestraf. Disciplinærudvalget skal herefter udtale følgende: Disciplinærudvalget kan på baggrund af sagens meriale konstere, hverken Louise Bager Due s eller Sara Hald s fremsendte spillerkontrakter var godkendt af DHF før pokalkampen den 1. september 2013 mod Hadsten SK. Det følger af ligareglementet 42, stk. 1, for deltage i kampe for en forening kræves, spilleren er spilleberettiget for den pågældende forening i henhold til nedenstående regler. Det er foreningens ansvar, deltagende spillere er spilleberettigede. Benyttelse af spillere, der ikke er berettigede til deltage medfører bøde samt tab af kamp. Idømmelse af tabt kamp kan dog undlades i helt ekstraordinære tilfælde. Endvidere fremgår det af kontraktreglementet 56, stk. 1, jf. ligareglementet 42, stk. 4, spillerkontrakten skal af kontraktforeningen indsendes til DHF til godkendelse og registrering og af 56, stk. 2, videre, spillerkontrakten bliver ved indgåelsen civilretligt bindende mellem parterne. Spillerkontrakten skal godkendes af DHF før spilleren er spilleberettiget. Spillercertifiket skal påtegnes med kontraktforholdet før spilleren er spilleberettiget. Disciplinærudvalget finder, således som det er nedfældet i ligareglementet 42, stk. 1, det er foreningens i dette tilfælde TTH s ansvar, deltagende spillere er spilleberettigede. Det er Disciplinærudvalgets opftelse, reglerne omkring spilleberettigelse er fundamentale for sporten, og derfor er det alvorligt, hvis foreningen som har det endelige ansvar, jf. ligareglementet 42, stk. 1 ikke følger disse regler, herunder ved ikke sikre sig korrekt håndtering af proceduren for godkendelse af spillerkontrakter før spillernes benyttelse i kamp. I overensstemmelse hermed er det Disciplinærudvalgets opftelse, det er TTH, der har det endelige ansvar for efterleve proceduren for spilleberettigelse, således som beskrevet i ligareglementet og kontraktreglementet, før benyttelsen af Louise Bager Due og Sara Hald i pokalkampen afviklet den 1. september 2013 mod Hadsten SK.

5 Disciplinærudvalget finder endvidere på baggrund af sagens meriale, det kan lægges til grund, såvel Louise Bager Due som Sara Hald kom til TTH med henblik på være kontraktspillere hos TTH. Louise Bager Due kom til TTH fra Viborg HK og Sara Hald kom til TTH fra FC Midtjylland. Det er Disciplinærudvalgets opftelse, i sager som den foreliggende med spillerne Louise Bager Due og Sara Hald, skal kontraktforeningen i dette tilfælde TTH følge proceduren i kontraktreglementet 56, således som det er foreskrevet i stk. 1, nemlig spillerkontrakten skal af kontraktforeningen indsendes til DHF til godkendelse og registrering og som det er foreskrevet i stk. 2, 2. pkt., spillerkontrakten skal godkendes af DHF før spilleren er spilleberettiget. Disciplinærudvalget er således ikke enigt med TTH i, der foreligger en situion som beskrevet i kontraktreglementet 56, stk. 2, 4. pkt., jf. ligareglementet 42 og 43. Det ville også ifølge Disciplinærudvalget stride mod formålet og hensigten med reglerne om spilleberettigelse. Disciplinærudvalget kan herefter konstere, TTH ikke til fulde har efterlevet proceduren i henhold til kontraktreglementet, idet ingen af de to spillerkontrakter var godkendt af DHF på tidspunktet for afviklingen af pokalkampen den 1. september 2013 mod Hadsten SK, hvor begge spillere blev benyttet. På denne baggrund finder Disciplinærudvalget, begge spillere Louise Bager Due og Sara Hald blev benyttet ulovligt og i strid med reglerne, herunder formålet og hensigten bag reglerne om spilleberettigelse, jf. ligareglementet 42 og kontraktreglementet 56. Overtrædelse af reglerne om spilleberettigelse sanktioneres som udgangspunkt med bøde og taberdømt kamp. Men i helt ekstraordinære tilfælde kan det undlades sanktionere med idømmelse af tabt kamp, jf. ligareglementet 42, stk. 1. Ved sanktioneringen af TTH s overtrædelse benyttelse af to ulovlige spillere har Disciplinærudvalget lagt vægt på sagens alvorlige karakter, og dertil kommer, det ikke er fundet bevist eller tilstrækkeligt sandsynliggjort, TTH skulle have modtaget anden rådgivning fra DHF end de foreskrevne procedurer i ligareglementet og kontraktreglementet. Endvidere har Disciplinærudvalget lagt vægt på, der ikke ses heller ikke med støtte i tidligere praksis ved Disciplinærudvalget foreligge sådanne formildende omstændigheder, som ville kunne udgøre helt ekstraordinære tilfælde som anført i ligareglementet 42, stk. 1, 4. pkt., og dermed føre til undladelse af taberdømme. Det bemærkes for god ordens skyld, spørgsmålet om opfyldelse eller ikkeopfyldelse af lønsumskravet for så vidt angår Louise Bager Due først er opstået efter afviklingen af pokalkampen den 1. september 2013, hvorfor Disciplinærudvalget ikke har fundet anledning til behandle dette forhold nærmere.

6 Disciplinærudvalget sanktionerer herefter som følger: TTH dømmes som taber af pokalkampen mod Hadsten SK den 1. september Endvidere idømmes TTH en bøde på 2 x kr , i alt kr Bødesanktionen er fasts i overensstemmelse med Disciplinærudvalgets praksis i lignende sager. Som konsekvens af Disciplinærudvalgets afgørelse om taberdømme TTH er Hadsten SK kvalificeret til næste runde i pokalturneringen. Disciplinærudvalget pålægger i medfør af DHF s love 27, stk. 1, TTH betale retsgebyret for behandlingen af denne sag. Retsgebyret udgør kr , jf. gebyrlisten. Afgørelsen kan i henhold til DHF s love, 27, stk. 6, appelleres til DHF s Appeludvalg. En appel til DHF s Appeludvalg skal meddeles skriftligt inden 14 dage efter, afgørelsen er kommet frem til parten med oplysning om appeladgang og frist herfor til sekretariet for det Disciplinærudvalg, der har truffet afgørelse i sagen og ledsages af et gebyr i henhold til den til enhver tid gældende gebyrliste. Et sådant gebyr tilbagebetales såfremt appellanten får medhold. DHF s administrion skal umiddelbart videresende appellen til DHF s Appeludvalg efter de herfor gældende retningslinjer, og der skal samtidig tilgå kopi af appellen til det Disciplinærudvalg, der har truffet afgørelse i sagen. Er afgørelsen ikke appelleret inden 14 dage efter, afgørelsen er kommet frem til parten, er afgørelsen endelig. Sigurd Slot Jacobsen / Claus Mundus-Pedersen Jens Bertel Rasmussen (Formand) / Frank Smith (Sekretær)

Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail. Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold

Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail. Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail Brøndby den 22. november 2016 Journal nr. 1863-16-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1.

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse AG København ApS Brøndby den 2. marts 2011 Journal nr. 1212-11-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse Disciplinærudvalget

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen AG København ApS Brøndby, den 22. december 2010 Journal nr. 2689-10-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen Disciplinærudvalget under

Læs mere

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag.

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag. EH Aalborg og Roskilde Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1843-16-FS Protestafgørelse kamp nr. 373123 1 DD EH Aalborg Roskilde Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Nr. Sundby Idrætscenter

Læs mere

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn. Odder Håndbold og Frederikshavn Fi Pr. mail. Brøndby den 3. april 2014 Journal nr.1100-17-fs Protestafgørelse kamp nr. 373067 Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Læs mere

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Tarm-Foersum GF indgivne protestsag.

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Tarm-Foersum GF indgivne protestsag. Tarm-Foersum GF og SK Aarhus Elitehåndbold A/S Brøndby den 17. december 2012 Journal nr. 2361-12-12 Afgørelse i protestsag indgivet af Tarm-Foersum GF under kamp nr. 430162 afviklet den 25. november 2012

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Skanderborg Håndbold og Team Haderslev KFUM Brøndby den 13. december 2013 Journal nr. 2332-13-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Disciplinærudvalget

Læs mere

Afgørelse i sag vedrørende protestsag kamp Skive fh mod Rødovre HK søndag den divisions damer kamp nr

Afgørelse i sag vedrørende protestsag kamp Skive fh mod Rødovre HK søndag den divisions damer kamp nr Rødovre HK og Skive FH Brøndby den 16. marts 2012 Journal nr. 1282-12-FS Afgørelse i sag vedrørende protestsag kamp Skive fh mod Rødovre HK søndag den 11.3.2012 1. divisions damer kamp nr. 253931 Disciplinærudvalget

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 9. december 2013 i sag nr. 17/2013 Team Tvis Holstebro Damer A/S mod Dansk Håndbold Forbund Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Annelise Vidø og

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 16. oktober 2017 i Sag nr. 14/2017: Odense Håndbolds indbringelse af Håndboldens Appelinstans kendelse af 3. oktober 2017 Sagen er behandlet af stedfortrædende

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod HC Midtjylland ApS

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod HC Midtjylland ApS HC Midtjylland Brøndby, d. 1. marts 2013 Journalnr.1201-13-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod HC Midtjylland ApS Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet

Læs mere

Subsidiært skal FIF idømmes en anden sanktion efter Disciplinærudvalgets skøn.

Subsidiært skal FIF idømmes en anden sanktion efter Disciplinærudvalgets skøn. Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Frederiksberg Idræts Forening Odense den 30. september 2010 Journalnr. 2354A-10-bk Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet

Læs mere

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2 Team Sydhavsøerne og Ajax København Pr. mail Brøndby, den 15. februar 2018 Kamp nr. 531540 Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Læs mere

AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN

AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN Divisionsforeningen AG København Brøndby, den 24. februar 2012 Journal nr. 1204-11 -FS AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF)

Læs mere

Skanderborg nedlagt protest mod udvist spiller der scorer. Tidspunkt 1. halvleg 20 min. Stillingen var 3-9.

Skanderborg nedlagt protest mod udvist spiller der scorer. Tidspunkt 1. halvleg 20 min. Stillingen var 3-9. Skanderborg Håndbold og Århus Håndbold Brøndby den 6. marts 2012 Journal nr. 1225-12-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Skanderborg Håndbold under kamp nr. 254584 mod Århus Håndbold afviklet søndag

Læs mere

Afgørelse i sagen TMS Ringsted mod Faaborg Midtfyn-Elite Håndbold A/S

Afgørelse i sagen TMS Ringsted mod Faaborg Midtfyn-Elite Håndbold A/S TMS Ringsted Brøndby den 15. april 2011 Journal nr. 1356-11-FS Afgørelse i sagen TMS Ringsted mod Faaborg Midtfyn-Elite Håndbold A/S Disciplinærudvalget under Dansk Håndboldforbund (DHF) har dags dato

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Ribe-Esbjerg Herre Håndbold A/S vedrørende håndboldspiller Pelle Schilling

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Ribe-Esbjerg Herre Håndbold A/S vedrørende håndboldspiller Pelle Schilling Ribe-Esbjerg Herre Håndbold A/S Brøndby, den 9. april 2014 Journal nr. 1278-14-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Ribe-Esbjerg Herre Håndbold A/S vedrørende håndboldspiller Pelle Schilling

Læs mere

Afgørelse i sagen mellem Svendborg Håndbold Klub og Faaborg Midtfyn- Elite Håndbold A/S

Afgørelse i sagen mellem Svendborg Håndbold Klub og Faaborg Midtfyn- Elite Håndbold A/S Svendborg HK Brøndby den 15. april 2011 Journal nr. 1354-11-FS Afgørelse i sagen mellem Svendborg Håndbold Klub og Faaborg Midtfyn- Elite Håndbold A/S Disciplinærudvalget under Dansk Håndboldforbund (DHF)

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense Idrætshal

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense Idrætshal HC Odense og Randers HK Brøndby den 14. februar 2012 Journal nr. 1183-12-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr. 254214 mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod KIF Håndbold Elite A/S vedrørende træner Carlos Ortega

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod KIF Håndbold Elite A/S vedrørende træner Carlos Ortega KIF Håndbold Elite A/S Brøndby den 2. marts 2016 Journal nr. 1143-16-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod KIF Håndbold Elite A/S vedrørende træner Carlos Ortega Disciplinærinstansen for Håndbold

Læs mere

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende:

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende: Rækker Mølle Håndbold og HØJ Håndbold samt Lars Laursen, Rækker Mølle Håndbold Brøndby den 3. december 2014 Journal nr. 2179-14-FS Afgørelse i protestsager indgivet af henholdsvis Rækker Mølle Håndbold

Læs mere

DHF har indbragt sagen for Disciplinærinstansen ved skrivelse af 5. september 2017 og har heri anført bl.a. følgende:

DHF har indbragt sagen for Disciplinærinstansen ved skrivelse af 5. september 2017 og har heri anført bl.a. følgende: Odense Håndbold og Aarhus United Brøndby den 14. september 2017 Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Odense Håndbold kamp nr. 535852 Santander Cup Aarhus United mod Odense Håndbold spillet 30.

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH Til Randers HH Skanderborg Håndbold Brøndby den 14. april 2015 Journalnummer 1232-15-sha Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg

Læs mere

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Brøndby den 3. oktober 2019 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 143131 Santander Cup Damer Team Esbjerg Herning-Ikast Håndbold spillet 19. september 2019 i

Læs mere

Skjern Håndbold og HC Midtjylland

Skjern Håndbold og HC Midtjylland Skjern Håndbold og HC Midtjylland Brøndby, d.30. oktober 2014 Journalnr.2050-14-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Skjern Håndbold under herreligakamp nr. 765680 afviklet den 15. oktober 2014 mellem

Læs mere

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF)

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1 KENDELSE afsagt den 6. juni 2012 af Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg i sag nr. 7/2012: Borris GUF mod Dansk Håndbold Forbund (DHF) Lis Hævdholm, Birte Rasmussen, C.C.Hansen, Eigil Lego Andersen og

Læs mere

Kamp nr DH SUS Nyborg Skive FH spillet 12. november 2016 i Ullerslev Hallen.

Kamp nr DH SUS Nyborg Skive FH spillet 12. november 2016 i Ullerslev Hallen. SUS Nyborg Pr. mail Brøndby den 22. november 2016 Journal nr. 1859-16-FS Kamp nr. 372956 1 DH SUS Nyborg Skive FH spillet 12. november 2016 i Ullerslev Hallen. Disciplinærinstansen for Håndboldliga og

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 3. februar 2016 i Sag nr. 26/2015: Hobro IK mod AGF Sagen er behandlet af Morten Larsen, Eigil Lego Andersen og Annelise Vidø. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1842-16-FS Kamp nr. 377266 Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Læs mere

Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail

Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail Brøndby den 27. februar 2019 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 676125 1 DH Stoholm Håndbold mod Frederikshavn FI spillet 8. februar 2019 i Stoholm Fritidscenter

Læs mere

Den opførsel spilleren udviser er ikke acceptabel og derfor indberetning af spilleren.

Den opførsel spilleren udviser er ikke acceptabel og derfor indberetning af spilleren. Bo Spellerberg KIF Kolding København Pr. mail Brøndby den 28. marts 2018 Kamp nr. 538247 888 Ligaen Skjern Håndbold KIF Kolding København spillet 10. marts 2018 i Skjern Bank Arena Disciplinærinstansen

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 7. april 2016 (Kendelsens resultat blev meddelt parterne pr. e-mail den 7. april 2016. Den skriftlige kendelse er tilsendt parterne den 14. april

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 8. juni 2016 i Sag nr. 6/2016: [Klub A] mod [Klub B] Sagen er behandlet af Morten Larsen, Ole Borch og John Skovbjerg. APPELLEN OG SAGENS BEHANDLING

Læs mere

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april Brøndby den 19. april 2010 Kendelse Protest i matchen mellem Nordsjælland og Odense indgivet af Odense Badminton Klub. Ved skrivelse af 21. september 2009 har Odense Badminton Klub indgivet protest mod

Læs mere

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet.

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet. Brøndby den 10. september 2012 Journal nr. 2014-12 -FS Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 1 2012-2013 Onsdag d. 22. august 2012, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. september 2015 (konklusion meddelt parterne den 25. september 2015) i sag nr. 20/2015 [Klub A] mod [Klub B] Sagen er behandlet af Louise Saul,

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 4. juni 2018 i sag nr. 10/2018: Bo Spellerberg mod DHF s Disciplinærinstans Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Claus Juel Hansen og Ole Borch. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

Reglement for spillerkontrakter

Reglement for spillerkontrakter Reglement for spillerkontrakter Afsnit 1 Indledende bestemmelser 1 stk. 1 DBBF s Bestyrelse fastlægger reglerne for godkendelse og administration af spillerkontrakter i form af nærværende Reglement for

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne TMS Ringsted og Roskilde Håndbold Pr. mail Brøndby den 8. december 2016 Journal nr. 1886-16-FS Kamp nr. 373143 1 DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne Disciplinærinstansen

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. august 2015 i sag nr. 12/2015 Badminton Københavns indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 4. maj 2015 Sagen er behandlet

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

2. advokatkreds K E N D E L S E

2. advokatkreds K E N D E L S E København, den 29. april 2019 Sagsnr. 2018-1503/CHO 2. advokatkreds K E N D E L S E Ved anklageskrift af 1. juni 2018 har Advokatrådet indklaget advokat [A] for at have tilsidesat advokatpligterne, jf.

Læs mere

kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. april 2017 blev der i sag nr. 106/2016 Erhvervsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk.

Læs mere

K E N D E L S E. [advokat A]

K E N D E L S E. [advokat A] København, den 4. april 2014* Sagsnr. 2013 2030/MLA 3. advokatkreds K E N D E L S E Advokatrådet har ved anklageskrift af 21. juni 2013 (forhold 1 og 2), modtaget i Advokatnævnet den 24. juni 2013, ved

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. april 2018 i Sag nr. 4/2018: Jesper Pølkemann Mikkelsen og GBTK Badmintons indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 25.

Læs mere

KENDELSE. Afsagt den 26. september Fodboldens disciplinærinstans. i sagen. Hobro IK AGF, 11. september 2015

KENDELSE. Afsagt den 26. september Fodboldens disciplinærinstans. i sagen. Hobro IK AGF, 11. september 2015 KENDELSE Afsagt den 26. september 2015 af Fodboldens disciplinærinstans i sagen Hobro IK AGF, 11. september 2015 SAGENS FAKTISKE OMSTÆNDIGHEDER Den 11. september 2015 spillede Hobro IK ( HIK ) mod AGF

Læs mere

Afgørelse i protestsagen kamp nr KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte Hal A

Afgørelse i protestsagen kamp nr KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte Hal A Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding København Pr. mail Brøndby den 6. december 2017 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 538171 KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd i forbindelse med hans hverv som bistandsadvokat.

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd i forbindelse med hans hverv som bistandsadvokat. København, den 30. november 2010 J.nr. 2010-02-0138 MRY/MRY 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat B på vegne Advokatrådet (herefter kaldet klager) klaget over advokat C,

Læs mere

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail Brøndby den 7. november 2018 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 679139 HHL KIF Kolding mod GOG Håndbold spillet 20. oktober 2018 i Sydkyst Bank Arena 1 Disciplinærinstansen

Læs mere

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet Brøndby den 18. marts 2019 Referat af møde nr. 3 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, onsdag d. 6. marts 2019, kl. 9-11 på hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Sagsforløb kendelse og. præmisser. Sag Appellanten mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb kendelse og. præmisser. Sag Appellanten mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 12. juli 2017 Medlem af Danmarks Idrætsforbund Affiliated

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 19. december 2014 i sag nr. 15/2014 [A]s indbringelse af Dansk Tennis Forbunds Appeludvalgs kendelse af 28. oktober 2014 Sagen er behandlet på skriftligt

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. november 2016 i Sag nr. 13/2016: [A] mod Sportskomitéen i Dansk Islandshesteforening Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Annelise Vidø og Ole

Læs mere

afsagt den 27. marts 2013

afsagt den 27. marts 2013 21206069 Gældsovertagelse Klagerne erhvervede i juli 2011 en ejendom. Ifølge købsaftalen skulle klagerne overtage lån til henholdsvis det indklagede realkreditinstitut som to pantebrevsselskaber. Klagerne

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Team Sydhavsøerne under kamp nr afviklet den 1. november 2015 mellem Team Sydhavsøerne og Randers HH

Afgørelse i protestsag indgivet af Team Sydhavsøerne under kamp nr afviklet den 1. november 2015 mellem Team Sydhavsøerne og Randers HH Team Sydhavsøerne og Randers HH Brøndby, d.13. november 2015 Journalnr. 2064-15-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Team Sydhavsøerne under kamp nr. 221446 afviklet den 1. november 2015 mellem Team Sydhavsøerne

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [A] pålægges en disciplinær sanktion, jf. retsplejelovens 147 c, stk. 1.

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [A] pålægges en disciplinær sanktion, jf. retsplejelovens 147 c, stk. 1. København, den 19. marts 2019 Sagsnr. 2018-2106/CHO 5. advokatkreds K E N D E L S E Ved anklageskrift af 19. juni 2018, modtaget i Advokatnævnet den 21. august 2018, har Advokatrådet indklaget daværende

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner J.nr. XXXX-XX Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner BAGGRUND Disciplinærudvalget modtog den XX.XX.2017 en klage fra Springudvalget over (A) i anledning

Læs mere

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget over statsautoriseret revisor A.

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget over statsautoriseret revisor A. Den 18. marts 2009 blev der i sag nr. 33/2008-S B A/S C ApS samt D ApS mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget

Læs mere

Klager. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V

Klager. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klager ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale godtgørelse til klager som følge af, at indklagede

Læs mere

Klager. København, den 4. oktober 2010 KENDELSE. ctr.

Klager. København, den 4. oktober 2010 KENDELSE. ctr. 1 København, den 4. oktober 2010 KENDELSE Klager ctr. DanBolig Ellen Johnsrud ApS v/advokat Mikael E. Krüger Allehelgensgade 19 Postboks 180 4000 Roskilde Ifølge retsbogsudskrift af 16. juli 2009 fra Retten

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse.

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse. Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 2. marts 2015 i sag nr. BS 10A-160/2014: [Indklagede] [Advokatfirma A] [Adresse] mod Advokatnævnet Kronprinsessegade 28 1306 København K Sagens baggrund

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn

Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn Licens #6199 klager på vegne af Region Varde Elite over at Grindsted Speedway Klub anmelder 6. kører for sent i forbindelse med DSL løb fredag

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 27. august samt 27. september 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 27. august samt 27. september 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A. Den 16. maj 2011 blev der i sag nr. 46/2010 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelser af 27. august samt 27. september 2010 har Erhvervs-

Læs mere

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2.

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2. Vestre Landsrets dom afsagt den 9. oktober 2017 af 5. afdeling i V.L. S-0813-17 Udskrift af retsbogen og dombogen for retten i Sønderborg Dom afsagt den 11. april 2017. Anklagemyndigheden mod T ApS T ApS

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

KENDELSE. Afsagt den 1. august Fodboldens Disciplinærinstans. i sagen. Befordringsgodtgørelse til amatørspillere Odder IGF Fodbold

KENDELSE. Afsagt den 1. august Fodboldens Disciplinærinstans. i sagen. Befordringsgodtgørelse til amatørspillere Odder IGF Fodbold KENDELSE Afsagt den 1. august 2017 af Fodboldens Disciplinærinstans i sagen Befordringsgodtgørelse til amatørspillere Odder IGF Fodbold Disciplinærinstansens undersøgelse af Odder IGF Fodbold I januar

Læs mere

Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod

Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV 2018.0003 Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod Region Sjælland (advokat Morten Ulrich) Uoverensstemmelsen

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

K E N D E L S E. [advokat A], for Advokatnævnet for at have tilsidesat advokatpligterne, jf. retsplejelovens 126 og 143, stk. 5.

K E N D E L S E. [advokat A], for Advokatnævnet for at have tilsidesat advokatpligterne, jf. retsplejelovens 126 og 143, stk. 5. København, den 19. december 2013 Sagsnr. 2012 2488/MLA 1. advokatkreds K E N D E L S E Advokatrådet har ved anklageskrift af 11. juli 2012, modtaget i Advokatnævnet den 12. juli 2012, som korrigeret ved

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 21. maj 2012 (J.nr. 2011-0026122) Afgift som følge

Læs mere

København, den 18. september advokatkreds K E N D E L S E

København, den 18. september advokatkreds K E N D E L S E København, den 18. september 2012 Sagsnr. / CHN 4. advokatkreds K E N D E L S E Advokatrådet har ved anklageskrift af 12. maj 2011, modtaget i Advokatnævnets sekretariat den 13. maj 2011, rejst sag ved

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021720 (Michael Ellehauge, Trine Heidemann Garde, Kent Petersen) 12. august 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021720 (Michael Ellehauge, Trine Heidemann Garde, Kent Petersen) 12. august 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021720 (Michael Ellehauge, Trine Heidemann Garde, Kent Petersen) 12. august 2011 K E N D E L S E Falck Danmark A/S (advokat Christina Heiberg-Grevy, Hellerup) mod Brand

Læs mere

K e n d e l s e: Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har deltaget i krydsende revision.

K e n d e l s e: Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har deltaget i krydsende revision. Den 3. september 2012 blev i sag nr. 15/2008-S Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mod statsautoriseret revisor B afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 10. marts 2008 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Læs mere

K E N D E L S E. [advokat A], for Advokatnævnet for at have tilsidesat advokatpligterne, jf. retsplejelovens 126 og 143, stk. 5.

K E N D E L S E. [advokat A], for Advokatnævnet for at have tilsidesat advokatpligterne, jf. retsplejelovens 126 og 143, stk. 5. København, den 19. december 2013 Sagsnr. 2012 2486/ MLA 2. advokatkreds K E N D E L S E Advokatrådet har ved anklageskrift af 11. juli 2012, modtaget i Advokatnævnet den 12. juli 2012, som korrigeret ved

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 17. maj 2011 blev der i sag 133-2010 KK v/ advokat AA mod Ejendomsmægler HH afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 1. juli 2010 har KK ved advokat AA, indbragt ejendomsmægler HH for Disciplinærnævnet

Læs mere

KENDELSE. Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub

KENDELSE. Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub Brøndby den 8. januar 2016 KENDELSE Protest i kampen mellem København Badminton Klub og Odense Badminton Klub indgivet af København Badminton Klub Ved skrivelse af 22.12.2015 har Københavns Badminton Klub

Læs mere

KENDELSE. afsagt den 25. august DBUs Kontraktfodboldudvalg. i sagen. Mikkel Beck repræsentationsaftale med spiller A og klub C

KENDELSE. afsagt den 25. august DBUs Kontraktfodboldudvalg. i sagen. Mikkel Beck repræsentationsaftale med spiller A og klub C KENDELSE afsagt den 25. august 2009 af DBUs Kontraktfodboldudvalg i sagen Mikkel Beck repræsentationsaftale med spiller A og klub C 1. SAGENS FAKTISKE OMSTÆNDIGHEDER Mikkel Beck var spilleragent for spiller

Læs mere

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 7. oktober faglig voldgift: HK/Privat mod Malerforbundet i Danmark

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 7. oktober faglig voldgift: HK/Privat mod Malerforbundet i Danmark PROTOKOLLAT med tilkendegivelse af 7. oktober 2008 i faglig voldgift: HK/Privat mod Malerforbundet i Danmark Sagen forhandledes den 7. oktober 2008. Den faglige voldgiftsret bestod af Gerda Christensen

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A. Den 16. maj 2011 blev der i sag nr. 48/2010 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 6. juni 2012 blev der i sag 167-2011 MM og NN mod Ejendomsmægler AA (adresse ukendt) v/ advokat BB og Ejendomsmæglervirksomheden CC [adresse] [by] v/ advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved brev af

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011 K E N D E L S E Nykøbing Dag og Industrirenovation v/bjørn Filtenborg (advokat Jesper Svenning,

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 14. juni 2013 i sag nr. 6/2013 Søhøjlandets BTK mod Virum-Sorgenfri BTK Sagen er behandlet af Lis Hævdholm, Ole Græsbøll Olesen og Ulla Ingerslev

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0016965 (Erik P. Bentzen, Helle Bøjen Larsen, Kaj Kjærsgaard) 15. december 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0016965 (Erik P. Bentzen, Helle Bøjen Larsen, Kaj Kjærsgaard) 15. december 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0016965 (Erik P. Bentzen, Helle Bøjen Larsen, Kaj Kjærsgaard) 15. december 2009 K E N D E L S E Sahva A/S (advokat Tina Braad, Århus) mod Odense Kommune (advokat Peter

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024946 (Katja Høegh, Jørgen Egholm) 6. marts 2012

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024946 (Katja Høegh, Jørgen Egholm) 6. marts 2012 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024946 (Katja Høegh, Jørgen Egholm) 6. marts 2012 K E N D E L S E RenoNorden A/S (advokat René Offersen, v/advokat Torkil Høg København) mod Skive Kommune (Skive Renovation

Læs mere

Praksisudvalget AAU (PU AAU) Regler FORMÅL OG AFGRÆNSNING

Praksisudvalget AAU (PU AAU) Regler FORMÅL OG AFGRÆNSNING Rektorsekretariatet Dokument dato: 29.06.2017 Dokumentansvarlig: Signe Hernvig Senest revideret: 29.06.2017 Senest revideret af: Signe Hernvig Dato for næste revision: Godkendt dato: 28.06.2017 Godkendt

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere